Utroskap

Sorter etter: Dato | Popularitet

Gir opp

Skrevet av Sliten, 24.07.2017
Jeg er master student med deltidsjobb, samboer og mange venner. Likevel føler jeg meg som et null.

er jeg aseksuell?

Skrevet av crisp000, 07.06.2017
Hei Jeg er en jente på 28 år som kun har seksuell erfaring med to personer. Det ene forholdet var på 3 år og det forholdet jeg er i nå har vært på 4 år så langt.

Forsøker stadig og sette meg i et dårlig lys..

Skrevet av Mikkelheia, 18.05.2017
Hei. Hva gjør jeg når min partner alltid skal framstå som et offer?

Begynner å miste besinnelsen

Skrevet av Lilja93, 07.03.2017
Jeg er ei dame på 23, har opplevd en hard oppvekst og undertrykt mye følelser og meninger. Pga en mor meg personlighet forstyrrelse.

Sliter med vekt og dårlig selvbilde utro

Skrevet av Ingen, 15.02.2017
Hei. Min samboer og jeg har slitt utrolig mye drn siste tiden (ca 3år) pga hun har vært utro opptil flere ganger,(ikke sexuelt men mye heit flørting og noen møter med flere) nå siste gang ble jeg så forbannet at jeg hadde egentlig fått nok og ville bare avslutte forholdet kjapt og brutalt.

Kontrollbehov, sjalusi, mistenksomhet.

Skrevet av Roar, 08.02.2017
Hei, jeg er en mann 50+, som har et problem i forhold til å stole på en jente. Jeg trener, holder meg ung i sinn og utseende.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

angst for kjærlighet

Skrevet av mot93, 03.01.2017
Hei, jeg er ei jente på 23 år. Jeg føler at jeg har en type angst, rettere sagt angst for kjærlighet.

Sex til besvær og problemer (lang)

Skrevet av Teamsie, 22.09.2016
Jeg er en gutt som går siste året på videregående, og som har et problem med de seksuelle erfaringene til min omgivelse. Saken er at kjæresten min mistet dyden til enn mann som bor i nabohuset like ved der jeg bor.

Disharmoni i hjemmet

Skrevet av Selma, 13.08.2016
Vår familiehistorie er ganske kompleks, så jeg veit ikke hvor jeg skal starte. Men tenker det er greit med en innføring i alt.

Kjærestenvil være alene

Skrevet av Karen, 10.08.2016
Hei, Jeg og kjæresten har vært sammen i ca 4 år. Vi er voksne mennesker.

Utro mann

Skrevet av Mali, 02.06.2016
Fant samtaler og webside han har vært på. Hvordan klarer jeg å tilgi ham?

Bipolar eller ikke?

Skrevet av Jan, 24.04.2016
Jeg har en kjæreste som har vært utro, og jeg har en teori om at hun kan være bipolar og har kanskje behov for behandling. Jeg har lest mye rundt symptomer og effekter, og kjenner igjen noen av tegnene, men langt fra alle.

Utroskap

Skrevet av Tom, 19.04.2016
Hei! Aner ikke om dette er rette forumet for noe sånt som dette men må prøver i vært fall.

Utroskap

Skrevet av Mog, 24.02.2016
Har i 2,5 år vært sammen med en dame som er gift Dratt på turer, vært på hotell, har det ekstremt bra når jeg er sammen med henne , men når vi ikke er sammen har jeg det bare verre og verre, har dårlig samvittighet overfor mannen hennes og ungene hennes ... Vil egentlig bare være med henne og bli en del av hennes liv,,, men ser jo at dette er en umulighet og bør vel bare komme meg unna,,, litt vanskelig ettersom jeg elsker henne....

komme over ekskjæreste

Skrevet av Mari, 21.01.2016
Hei.. Jeg var i et forhold med kjæresten min, han betydde alt for meg.

Prøver og prøver

Skrevet av Anne, 10.11.2015
Hallo! Jeg er ei jente på 11 år som er veldig innadvendt.

Narsissistisk sinne

Skrevet av Thomas, 21.10.2015
Jeg er så sjalu på at samboeren min har unge med en annen, jeg håper de dør i en ulykke, eller bare forsvinner på en eller annen måte ut av livet mitt. Vurderer å være utro med exene mine, hvorfor skal jeg være ferdig med fortiden når de ikke er det?

Psykopat?

Skrevet av Bend, 12.09.2015
Hei! Hvis man mistenker at man selv er psykopat, sosiopat..

elsker

Skrevet av naiv bergenser, 09.09.2015
hei, jeg har vært sammen med en dame som er gift og har barn nå i over to år. jeg er fremdeles kjempeforelsket i henne og har det utrolig bra når vi er sammen.

Hadde forhold til en gift mann

Skrevet av anette, 03.09.2015
eg hadde forhold til en gift mann i et år,eg er 32 han er 59.vi har alltid hatt en helt fantastisk kjemi mellom oss.

Desperat!!

Skrevet av Therese, 01.09.2015
Sliter forferdelig med meg selv og alt for omfavner min hverdag. Trenger virkelig hjelp/tips/råd før forhold å alt går i stykker!!!!!

Mitt "grusomme" forhold

Skrevet av Jente18, 17.08.2015
Hei! Jeg er en jente på 18 år og kjæresten min er 20.

Gratis psykolog

Skrevet av Anonym, 23.07.2015
https://www.facebook.

KKjærlighetssorg ,deprimert , angst , selvmordstanker

Skrevet av steffi, 17.07.2015
Hei , jeg sliter med litt av hvert og har gjort det i litt over et år . Jeg fikk også nettopp vite at gutten jeg trodde elsket meg hadde sex med en annen 3 dager etter han hadde hatt sex med meg .

ligger med andre menn,hjelp..

Skrevet av forrviret, 11.07.2015
nå vil jeg egentlig skrive litt av hvert sånn at dere kan på best mulig måte gi meg råd eller hjelp som jeg vet jeg trenger. jeg er gift,er i 30årene,og har 2 nydelige barn sammen med en helt fantastisk mann.

Hvordan bli trygg i forholdet?

Skrevet av Andson, 04.07.2015
Hei. Jeg er en gutt som har vært i et forhold med min kjæreste i snart 8 mnd.

Vet ikke hva problemet er...

Skrevet av Forvirret jente 17, 29.06.2015
Hei, jeg er en jente på snart 17 år. Jeg vet ikke hva som feiler meg, men jeg har det ikke bra.

Utro og dro fra tre små barn

Skrevet av SRK, 25.06.2015
Jeg har tre små barn med x-en, for to mndr siden kom han og sa han ikke hadde følelser lenger og jeg ikke kunne gjøre noe fordi det var for sent. Men så endte vi opp hos familieterapi, jeg trodde jo faktisk han da var interessert i å prøve siden vi har så små barn , jeg spurte om d var en annen, men han løy.

trenger sex

Skrevet av en mann, 24.05.2015
hei alle sammen.jeg er en mann på 48 år.

Knytter meg ikke til andre mennesker

Skrevet av FutureCatlady, 05.05.2015
Hei, jeg er en jente i tyve årene som begynner å innse at jeg ikke er helt normal. Jeg har alltid vært den stille og sjenerte jenta i klassen, ble vel aldri direkte mobbet eller utestengt, men ble ofte glemt.

flørter med andre jenter når jeg har kjerste

Skrevet av robba, 09.04.2015
Hei jeg er en gutt på 24 som er litt for gla i å flørt med jenter på nettet og se nett porno/live webcam når jeg har kjerste va bør jeg gjør for å få en stopper for det?

Henger igjen i fortiden

Skrevet av Hanne, 27.03.2015
Jeg vil ta opp ett problem fra fortiden som virkelig henger igjen enda og ødelegger for meg. Når jeg var 16 år hadde jeg vært med en gutt i tre år.

Føler meg ikke ønsket

Skrevet av Helene, 26.03.2015
Hei! Jeg er ei jente på 21 som sliter litt med følelsene mine.

Projektopgave

Skrevet av 4 piger, 19.03.2015
Vi er 4 piger der har projektopgave i denne uge med emnet "Unges konflikter". Vi har et par spørgsmål, og det ville glæde os hvis du/i gad at svare på dem:) 1.

Eg ødelegger mitt forhold

Skrevet av Bjorg, 05.03.2015
Hei, eg og typen min vi krangla som hund og katt og har gjort det i flere måneder no, eg veit at det er minn feil for at han trenger bare å si en ting feil så klikka eg. Eg har fått flere blackout når kranglinga står over og eg sier ting som eg ikke mener i det heile tatt og huska ikkje at eg sier deg engang.

Far er utro

Skrevet av A, 03.03.2015
Hei Jeg har fått vite at min far har vært utro. Hele familien har innsett dette, og skjedde for flere måneder siden.

Urolig etter langvarig utsettelse av vold

Skrevet av Post-Vold Bærta, 01.03.2015
Hei, Jeg har brutt ut av et 12 årig forhold med voldelig mann. Jeg visste aldri når det skulle komme et slag, og hver gang jeg forsøkte å komme meg ut av forholdet kom det trusler om selvmord.

Samboere i 8 år.. nedtrykt

Skrevet av MISS.A, 15.02.2015
Jeg vet ikke om dette er noe spm relatert men trenger å prate om det.. jeg er 23, min samboer MR.

Fortsette å være sammen med samboeren min eller gjøre det slutt?

Skrevet av Hanne, 05.02.2015
Jeg har nå vært sammen med kjæresten min i fem år og vært samboere siste 1,5-2 år av den tiden. I starten var vi begge stormende forelsket, selv om vi hadde en del krangler og tillitsbrudd fra hans side.

Klarer meg ikke uten spenning!

Skrevet av Sefilia, 24.01.2015
Hei! Jeg er ei jente på 25 år som er samboer med en flott mann som jeg har vært sammen med i 8år nå.

Sosial angst

Skrevet av maya, 14.01.2015
Hei, jeg er en jente på 23 år. Jeg har aldri fått det påvist, men er ganske sikker selv på at jeg har sosial angst.

forvirret av livet

Skrevet av kesh, 11.01.2015
Hei jeg skjønner ikke hvem jeg skal snakke med alt har inni meg lei av livet forstår ingenting er bare blir gal trenger hjelp for å gå videre med livet har 5 små barn men jeg har full uforståelig hva jeg skal Gjøre. Trenger hjelp av en som hjelper meg å vise veien.

Jeg orker ikke mer

Skrevet av Dum jente, 07.01.2015
Jeg kuttet meg igjen selv om jeg låfte megselv å slutte med det..tattovert over mange arr jeg hadde frafør og de store djupe er mye sjult etter etpar år, jeg var ferdig og klarte å gå uten lange armer igjen etter 2 år.

utroskap

Skrevet av Zana S., 21.12.2014
Hei , jeg har for ikke så lenge siden Vært inne på Facebook profil til mannen min (noe jeg aldri skulle ha gjort ) , og fant ut at han har Vært sammen en annen en en måned Før han har giftet seg med meg , hatt samleie med henne i samme seng hvor jeg sover , det sto også meldinger fra henne hvor hun spørsmål han om hun skal "suge" han "knull meg" og lignende . Nå lurer jeg på hvorfor han har giftet seg med meg i det hele tatt , det kan ikke vare kjærlighet og ellers er han lite villig å tilbringe tiden sammen med meg , gir meg aldri fine komplimenter, bare at jeg er stygg på håret , at jeg kler meg stygt og at jeg er tjukk men det er jo ikke (bare liten mage etter fødsel " .

Er han over henne?

Skrevet av Andrea, 20.12.2014
Hei! Jeg sitter i en litt ekkel situasjon synes jeg selv med min kjære.

Å leve med Partner med PTSD over mange år

Skrevet av Oppbrukt, 15.12.2014
Jeg har en partner som ble utsatt for seksuelle overgrep av en pedofil steforeldre over mange år fra ung alder til vidregående. Det er mange forverrende elementer underveis som at h*n ikke ble trodd og ikke tatt på alvor når h*n fortalte om det.

Sjalusi

Skrevet av Yorki, 14.11.2014

Sidesprang

Skrevet av Bernard, 10.11.2014
Hei. For en uke siden hadde jeg et sidesprang.

Utro menn

Skrevet av Lotte, 10.11.2014
Hei. Jeg lurer veldig sterkt på noe.

Falskt minne ved mye alkohol?

Skrevet av nn24, 28.10.2014
Hei. jeg lurte bare på om noen vet om man kan få falske minner ved inntak av mye alkohol?

Sjalusi og redsel

Skrevet av Martin, 22.10.2014
Jeg vet ikke hvordan det hele startet. men etter og ha vært med på et lang varig forhold har jeg merket at jeg blir stadig mere sjalu og redd for å miste min kjæreste.

Sorg, bitterhet og en syk søster?

Skrevet av Anonym, 20.10.2014
Jeg har to spørsmål: - Hva skal jeg gjøre med meg selv? - Og hva skal jeg gjøre med min søster?

Er trøtt og lei

Skrevet av Isabella, 14.10.2014
Hei. Jeg er 20 år gammel jente.

Hei jeg er utro med kjæresten min.

Skrevet av Sissel, 29.09.2014
Hei jeg har en en kjæreste.han bor mye hos meg hver dag og vi jobber i sammen.

Redd

Skrevet av sos, 14.09.2014
Hei. I april møtte jeg kjæresten min for ca et halvt år siden.

hei jeg trenger hjelp for å redde forholdet

Skrevet av Christer, 12.09.2014
hei jeg har vært sammen med kjæresten min i 6 månder no, men en liten stund før jeg ble sammen men hun, så hadde jeg sex med en annen ei to ganger på 15 minut. hun har gjort det samme mot meg før vi ble sammen men hun gjorde det kun en gang.

Selvlidelse

Skrevet av Forvirret, 09.09.2014
Hei!er en kvinne i 30 årene som har hatt det vanskelig siden tenårene.

Sykelig sjalusi

Skrevet av Helen, 28.08.2014
Jeg har fått et rimelig stort problem. Jeg er sykelig sjalu og kontrollerende ovenfor min partner.

mann som skjulte en hel familie for meg..

Skrevet av Wicca, 20.08.2014
hei. For ca 3 år siden møtte jeg en mann som jeg forelsket meg i å elsket med en gang...

Utroskap

Skrevet av JBJ1990, 29.06.2014
Hei jeg treninger hjelp,tips, jeg har våre i lag nå med mannen min snart i 9 år men vi har hatt en del problemer det siste, alt startet med at han har skrivet med en annen dame som var ca nov 2012 då fant jeg ut at han hadde skrivet med en dame og de flørte og han skreiv at han er singel og mye mer...

Sliter i nytt forhold

Skrevet av J, 23.06.2014
Hei! Jeg heter J.

utroskap

Skrevet av Nora, 10.06.2014
Mannen min var utro hei, jeg treng litt hjelp av dere. jeg er gift nå er i 12 år.

Bitter anger..

Skrevet av Kokko, 07.05.2014
Hei. For ca 2 år siden gjorde jeg mitt livs største tabbe.

Utroskap: Les dette om du eller kjæresten har vært utro

Skrevet av Anonym, 30.04.2014
Utroskap er noe dritt. Jeg har ikke vært utro, men gjett om kjæresten har tatt et sidesprang.

Kjærsten og russetid

Skrevet av lola, 28.04.2014
Hei! Jeg og kjæresten ha vært sammen i 5 år.

usikkerhet..

Skrevet av Gutt 17, 14.04.2014
Hei. Jeg har en kjæreste som jeg er utrolig glad i.

samlivsbrudd og utroskap

Skrevet av steinar, 31.03.2014
Hei Jeg og min eks har vært samboere i 10 år og har to barn sammen. Hun har vært utro før.

Usikker og sjalu

Skrevet av Cp, 30.03.2014
Hei, Jeg trenger bare å få ut usikkerheten min. Jeg er litt sjalu av meg og prøver å jobbe med det.

Sjalusi

Skrevet av Sliten, 18.03.2014
Hei, Jeg har vært i et forhold i snart 6 år. Det har vært oppturer og nedturerer som i alle andre forhold.

mannen min var utro

Skrevet av vmk, 13.03.2014
hei, eg treng litt hjelp av dokke. eg fant ut at for 6år sida var mannen min utro med ei kolega dama.

Har hun en personlighetsforstyrrelse?

Skrevet av Maria, 10.03.2014
Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Min søster har vært en lystløgner hele sitt liv.

Utroskap

Skrevet av Trude, 24.02.2014
Jeg oppdaget for ett par måneder siden at samboeren min har vært utro i ett år, for ett år siden. Det var med en i vennegjengen, og han vurderte å forlate meg, men fant ut at gresset ikke var grønnere på andre siden.

Problemer med sinne mestring og forhold

Skrevet av Flora, 12.02.2014
jeg er en jente på 23 som sliter veldig med å oppføre meg "normalt" i forhold. Jeg har nå kjæreste og har vært i to lengre forhold tidligere.

Usikkerhet, sjalusi, utroskap

Skrevet av G, 08.02.2014
Jeg er en 22 år gammel jente som er sammen med en veldig fin gutt. Når vi først ble kjent visst jeg at han hold på med eksen sin enda..

Utillitsfulle meg

Skrevet av Sigrid, 04.02.2014
Hei! Jeg er ei jente på 23 år som bor sammen med samboern min gjennom 2 år på 26.

seprasjon eller bli

Skrevet av "Beate", 29.01.2014
Jeg har vært sammen med min mann i 11 år, gift i 3 av de. Har vært gift med en som hele tiden har likt og hatt kontroll over hva jeg gjør.

Gift med en løgner og en sex-avhengig... Hjelp!

Skrevet av I gode og onde tider?, 27.01.2014
Hva gjør jeg? Jeg tror mannen min er en Compulsive liar og en som er gal etter å "komme"..

Vanskelig med å falle til ro med kjæresten min

Skrevet av Anonym, 26.01.2014
Jeg er en "voksen" mann som trenger litt hjelp med tankene min. Jeg sliter at jeg ikke finner roen med kjæresten min, jeg har en magefølelse av at hun kommer til å være utro mot meg......

Sjalusi.

Skrevet av Sjalusi, 09.01.2014
Hei jeg er en mann på snart 40. Jeg har blitt sammen med en dame som jeg har kjent og vært forelske i mange år - så er heldig.

Bare 15 år og trenger hjelp

Skrevet av deprimertjenta, 04.01.2014
Heisann. Jeg vet ikke om dette er det rette stedet å skrie dette, men jeg velger å gjøre det selvom.

Hadde utro kjæreste

Skrevet av jente93, 07.12.2013
Hei! Jeg er en jente på 20 år.

Løgn, utroskap og psykisk krise

Skrevet av T og K, 01.12.2013
Vi trenger mye hjelp. Vi er et lesbisk ungt par som har kjent hverandre og vært av og på med hverandre i snart fem år.

Utroskap og sjalusi førte til samlivsbrudd

Skrevet av LeaLea, 24.11.2013
Hvor skal jeg begynne. Jeg møtte en mann og jeg forelsket meg på er blunk.

Sjalusi

Skrevet av Moimoi, 23.11.2013
Hei! Jeg har akkurat avsluttet et forhold grunnet flere ting, hovedpunktet er min sjalusi og at eksen var utro på julebord.

Utroskap

Skrevet av Fjellområde, 18.11.2013
Har en "venn"som er utro. Jeg har konfrontert han med fakta og etter konfrontasjonen sitter jeg igjen med tanken..

ekkel følelse sosialt

Skrevet av anonym stavanger, 11.11.2013
Jeg er veldig skker på at jeg trenge noe som hjelpe... snakk med psykolog eller noe..

Opp og nedturer

Skrevet av Anonym21, 18.10.2013
Hei jeg er 18 år gammel gutt som har hatt det veldig tøft over lengre perioder. Det hele startet egentlig når jeg var 5-6 år gammel , faren min gikk ifra moren min og jeg har ikke sitt til ham siden og moren min var heller aldri til stedet egentlig.

Føler meg lei av livet. Får aldri min store kjærlighet.

Skrevet av Mann0972, 16.10.2013
Vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har vært gift i mange år.

Føler meg untnyttet

Skrevet av Cina, 03.10.2013
Traff en gutt for snart 4 år siden . Han virket så snill real og oppriktig betatt av meg .

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »