Traume

Sorter etter: Dato | Popularitet

Psykose

Skrevet av Rog, 01.02.2018
Føler meg utbrent ,det virker som min bipolare kjæreste liker å være i psykose,eller vertfall på kanten av den,hun vil helst ikke ta medisiner å er rask til å ikke ta dem når tjangsen er der,hun har vert psykotisk nå i 3-4 uker men har nå begynt å lande,nå er hun sint når eg finner medisinene frem å prøver å unngå å ta dei,går å legger seg uten å si god natt ,er redd for å eventuelt vekke hun for å gi hun medisinene hun trenger,eg er fryktelig sliten etter 6,5 år med hennes psykoser å nesten psykoser,føler eg altid går på nåler å må veie mine ord å gjærninger opp og ned heile tiden,hva kan eg gjøre,hennes datter har hatt eit ønske om å ha mor hjemme når psykosene setter inn,derfor har det vært meg som har hørt på alt tattel å vas fra morgen å til natt å somme tider heile natta,å når alt er åver så er det jo og min feil at psykosen kom,ja det sier hun,når det nå er sakt så har vi det bra når psykosen er borte ,å eg elsker hun virkelig av heile mit hjerte, mvh ein som har begynt å vente på neste psykose.

PTSD

Skrevet av Reidar, 19.01.2018
Hei! Jeg fikk PTSD for snart 28 år siden etter en gassulykke på en arbeidsplass og har 4 innleggelser bak meg, alkoholen ble min venn til jeg la meg inn på avrusing mai 2016, har vært rusfri siden da, men PTSD ble verre etter jeg sluttet med alkohol og å få NAV til å skjønne det har/er en lang kamp, har vært i div.

Looking for help for my girlfriend

Skrevet av Jan, 11.12.2017
My girlfriend seems to be suffering from PTSD from her troubled past relationship, where the guy beat her and threatened her with killing when she would report it to anyone. This was some two years ago, after two years of abuse.

Angst for å kjøre bilforlate trygge plasser

Skrevet av Jea, 26.11.2017
Hei. Jeg har ADHD, PTSD, generalisert angstlidelse med panikk, agorafobi og tilbakevendende depressiv lidelse med suicidalitet.

fortvilet syk mor .

Skrevet av sol, 30.10.2017
Jeg er en dame med kognetive problemer etter et anorisme sprakk i mitt hode som og førte til en hjerneblødning.Jeg er allrid redd,noen ganger blir den veldig vanskelig å holde ut,de siste ukene har jeg bodd med minn sønn og hans samboer og hennes datter,jeg og minn sønn har kjøp hus sammen og de bor hos han ,endel rom er felles og hun vilikke samarbeide og tross alt forstå at hun bor hos minn sønn og kjøre på uten å ville diskutete og planlegge sammen i fred og ro .

Få utredning om skade

Skrevet av Viviblue, 24.10.2017
Hei jeg er blitt behandlet dårlig av barnevernet og trenger råd hvem som faktisk kan sjekke at eg har tatt skade av dette. Noen å anbefale som kan utrede dette på det sterkeste?

Hva har jeg gjort!!!

Skrevet av Anonym, 03.07.2017
Jeg tok abort da jeg var 9+4. Å ta abort var ikke en enkel avgjørelse.

Vitne til foreldrenes samleie

Skrevet av Apejenta, 28.03.2017
Jeg var ung, kanskje 7-8 år. Vi var på ferie i spania.

Begynner å miste besinnelsen

Skrevet av Lilja93, 07.03.2017
Jeg er ei dame på 23, har opplevd en hard oppvekst og undertrykt mye følelser og meninger. Pga en mor meg personlighet forstyrrelse.

Batchlor oppgave, traumer

Skrevet av Student, 16.02.2017
Hei. Skal skrive en batchlor oppgave innen for traumer.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Vanskelig jente - psykisk helse, barnevern osv

Skrevet av Sophiexdx, 31.01.2017
Heisann! Jeg er en 15 år gammel jente.

Fobi mot rot?

Skrevet av Heidi, 19.12.2016
Min samboer har nærmest et manisk forhold til orden, system og ryddighet. I utgangspunktet er dette en positiv egenskap, men denne overfokuseringen hans på at det skal være ryddig til en hver tid, begynner å tære på forholdet vårt.

Vanskelig situasjonvanskelig jente

Skrevet av Ungjente15, 10.12.2016
Hei, jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente. Det har vært litt turbulent i livet mitt.

PTSD

Skrevet av Karin, 01.12.2016
Var på fest på et samfunnshus i ei bygd ca 5 mil hjemmefra da jeg var 15. En mann, ca 5 år eldre enn meg ville danse, jeg ville ikke fordi jeg ikke likte ham.

Tidligere bruker av ulovlig porno

Skrevet av Titus, 21.06.2016
Jeg vet at dette er et forhatt team og vær så snill å ikke skrive hatmeldinger til meg. Tok veldig mye modighetå skrive her.

Finnes det noen der ute......

Skrevet av Elisabeth, 11.04.2016

Behandle flashbacks som mareritt

Skrevet av Ella, 24.03.2016
Jeg er bare så fortvilet. Jeg strever med et fryktelig flashback som repiteres gang etter gang og som jeg ikke får ut av hodet.

Syg veninde.

Skrevet av Marie, 07.02.2016
Hej. Jeg skal prøve at gøre det kort.

Selvmord forsøk når jeg er full

Skrevet av MissC, 04.02.2016
Hei, Det viser seg at om jeg drikker for mye, prøver jeg å ta min egen liv. Ikke nok med det men hvis jeg ikke klarer det selv, så ber jeg min nærmeste om å gjøre det for meg.

Psykisk syk ektefelle

Skrevet av 1000fryd, 04.02.2016
Jeg lever med en mann som er skadet av en stren og agressiv og voldelig far i oppveksten. Det har tatt fra ham all selvtillit.

Hjelp meg å hjelpe....

Skrevet av Carmen, 12.01.2016
Hei! Jeg har en god venn som sliter meg ut og gir meg store utfordringer på grunn sin væremåte.

Selvransakelse

Skrevet av Kjetil, 26.12.2015
Sliter med vonde tanker,stress,angst.

Søvn tretthet utmattelse depresjon PTSD

Skrevet av Randi, 26.11.2015

voldtekt

Skrevet av Thea, 09.11.2015
Hvordan kan jeg hjelpe en person som står meg veldig nær.

voldtekt

Skrevet av Thea, 09.11.2015
Hei, min kjære har nylig fortalt meg at han har blitt voldtatt da han var 9 år gammel. Han er 23 år nå, men han er fortsatt sterkt påvirket av hendelsen.

PTSD og skam

Skrevet av Kitty, 12.10.2015
Hei! Er ei jente på 24 år som har fått PTSD etter en traumatisk opplevelse jeg kom ut for for ett år siden.

Engstelig

Skrevet av Jente20, 10.10.2015
Hei. Jeg er en jente på 20 år, som sliter veldig med engstelighet, hvis det er det riktige ordet å bruke.

Takler livet dårlig og ønsker ikke leve lenger..

Skrevet av Hanne, 09.10.2015
Hei, Jeg er en dame på 35år som har hatt mye motgang de siste årene, det ble nedbemanning i bedriften jeg jobbet i, så jeg ble arbeidsledig uten å ha fått noe ny jobb enda, det er nå 1,5 år siden. Så dagene mine er veldig tomme og meningsløse, søker jobber-men det er et brutalt arbeidsmarked nå, og jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal takle å leve på denne måten lenger..

Syk kollega?

Skrevet av BB14, 09.10.2015
Jeg har en kollega som har vært borte over lengre tid pga samlivsbrudd og psykisk mishandling. Når hun kom tilbake fra sykemelding fortalte hun at hun hadde vært plaget med krystallsyke og balanse.

Barnevernsbarn

Skrevet av Miss unlucky, 25.09.2015
Jeg har litt ting som jeg vil dele her og kanskje kan få noen råd.. Grunnen til at jeg er her er at jeg ikke snakker med noen om "tingene" mine..

Hvordan styrke egenfølelse når det utenfor er mørkt

Skrevet av LOlita, 25.09.2015
Hei. Jeg har en narssisitisk mor som påfører skyld, skam osv.

Pappa

Skrevet av Trist jente (11), 13.09.2015
Noen jeg kjenner veldig godt som besøkte meg (som jeg sjeldent treffer). Og så spurte vi om vi kunne få overnatte og så sa han nei som han alltid sier til overnattinger/besøk så jeg er alltid alene og trist.

Ufør av ptsd ?

Skrevet av Bytes, 10.09.2015
Sliter med stadig tilbakevendende ptsd som totalt ldelegger dagene. Vært sånn i 3 år nå.

Voksen med ADHD?

Skrevet av Stine, 18.08.2015
Jeg lurer på hvordan man får stilt en ADHD diagnose. Jeg går til en psykolog men tør ikke å spør spesifikt om utredning for ADHD.

Angst for vekt endring

Skrevet av Lill., 14.08.2015
Hei. Jeg har altid vært en som har visst om ta jeg sliter med noe.

føler meg ubrukelig

Skrevet av Mella, 07.08.2015
Hei! Jeg er en dame på snart 30 år, som sliter veldig på jobben.

Jeg tror jeg begynner og få anorexi

Skrevet av Anonym, 02.08.2015
Jeg søkte opp noen symptomer på anorexi og jeg matcher hver og en av dem og jeg starter og bli bekymret . Jeg har drive med selvskading i 2 mnd og mamma eller pappa vet ikke noe om det.

Hei.

Skrevet av Solveig, 18.07.2015
Dame på 53 år her. Skilt for 5 år siden.

Angst, sosial angst, depresjoner og selvmordstanker

Skrevet av Marius, 09.07.2015
Jeg har slitt med alt nevnt i tittelen i over 3 år. Jeg har også søvnforstyrrelser, selvtillits-problemer og spiseforstyrrelser.

trenger hjelp!!

Skrevet av Jente21!, 08.07.2015
For noen år siden (2011) sovnet jeg på en fest... En gutt fra festen låste seg inn på soverommet hvor jeg sov, og voldtok meg.

Alt er tungt

Skrevet av Anonym, 27.06.2015
Vet ikke om jeg har noe spørsmål- men behøver bare og dele med noen hvordan jeg har det. Jeg strever med bla mye angst, relasjoner(PST-kompleks type), ulike fluktstrategier på det meste.

Hjelp for en sønn, som er voksen nå.

Skrevet av Janne, 17.06.2015
kan et barn få psykiske problemer (3år) nå han plutselig blir løftet høyt opp å bli satt hardt ned igjen pga.2 menneskers krangel?

Hjelp for en sønn, som er voksen nå.

Skrevet av Janne, 17.06.2015
kan et barn få psykiske problemer (3år) nå han plutselig blir løftet høyt opp å bli satt hardt ned igjen pga.2 menneskers krangel?

En som vil dø :((((

Skrevet av En suicidal, 13.06.2015
Jeg vil dø med smerte. Fordi jeg orker ikke livet mere.

Problemer etter traumatiske opplevelser

Skrevet av anonym, 31.05.2015
Jeg er en 17 år gammel jente. Jeg hadde det veldig vanskelig på ungdomsskolen.

Langvarig skadet, traume, kjærighetssorg, deprimert

Skrevet av Namreh, 16.05.2015
For ca 6mnd siden gjorde samboeren min det slutt med meg. I starten virket det som jeg klarte å lure meg selv til at det bare vare midlertidig, etterhvert som tiden har gått har det egentlig bare blitt værre, spesielt ettersom hun allerede er etablert med ny kjæreste og jeg ikke har rikket meg av flekken hva gjelder å gå videre.

aner ikke hva som er galt med meg

Skrevet av ACM, 16.05.2015
Hei! Jeg er en jente på 17 år og har diagnosene: PTSD (posttraumatisk stresslidelse), Dissosiativ lidelse med psykotiske symptomer og Boderline personlighetsforstyrrelse.

famile som trenger hjelp.

Skrevet av Familen som trenger hjelp, 06.05.2015
Hei! vi er en småbarnsfamilie på 4 Mor, far, og 2 barn under 7 år.

Paranoid

Skrevet av Helle, 30.04.2015
Hei! La meg begynne med å si tusen takk, dette er et supert tilbud!

Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Sbsb, 23.04.2015
Har skrevet ned det jeg føler jeg sliter med. Vil ikke være til bry for legen min mer.

Seksuell trakassering

Skrevet av Fortvilet, 09.04.2015
Hei, jeg er ei jente på 22 år som opplevde seksuell trakassering på barneskolen (ble ufrivillig jokka på og holdt fast.) Hadde fortrengt denne hendelsen i 8 år, helt til jeg fikk min første kjæreste og begynte å "eksperimentere", trodde jeg var redd for å havne oppi seksuelle situasjoner fordi jeg hadde lavt selvbilde, men det viste seg da at minnene fra den gangen kom tilbake til meg.

Hva kaller man denne tilstanden?

Skrevet av Anonym, 31.03.2015
Hei, Jeg lurte på hva denne tilstanden heter: Altså enten jeg ligger, sitter eller står så må jeg streve for å slappe av i kroppen. Kroppen min klarer ikke å slappe av automatisk, jeg må selv tvinge den.

Projektopgave

Skrevet av 4 piger, 19.03.2015
Vi er 4 piger der har projektopgave i denne uge med emnet "Unges konflikter". Vi har et par spørgsmål, og det ville glæde os hvis du/i gad at svare på dem:) 1.

Bekymret, kaos i hodet

Skrevet av hesteguri, 04.03.2015
Jeg er bekymret og redd, sliten og lei. Kan ikke stole på meg selv lenger og alt er et eneste kaos i hodet.

Urolig etter langvarig utsettelse av vold

Skrevet av Post-Vold Bærta, 01.03.2015
Hei, Jeg har brutt ut av et 12 årig forhold med voldelig mann. Jeg visste aldri når det skulle komme et slag, og hver gang jeg forsøkte å komme meg ut av forholdet kom det trusler om selvmord.

Fobi mot gillotin.

Skrevet av Hohenheim, 26.02.2015
Jeg har slitt med dette problemet Så lenge jeg kan huske og har aldri funnet noen ordentlige svar på problemet heller. Så lenge jeg kan huske så har jeg alltid hatt en ganske så stor angst og mer eller mindre sammenbrudd av angst hver gang jeg ser en gillotin.

Veninne med selvmordtanker

Skrevet av Dino, 17.02.2015
Hei! Jeg har ei veninne med alvorlige selvmordstanker.

Humørsvingninger uten like

Skrevet av Margis, 09.01.2015
Jeg er en dame på 28 år, som har slitt med mye i livet sitt. Jeg har opplevd mobbing hele barneskolen og ungdomsskolen, og ble utsatt for et overgrep båt jeg var 15 år.

komplisert, sinne, sjalusi

Skrevet av anonym, 06.01.2015
Har vært litt av og på med nåværende kjæreste i to år. Når jeg gikk fra han etter et års tid var det fordi jeg følte at jeg ikke hadde de riktige følelsene, men nå i senere tid er jeg ikke i tvil og har klart å få han tilbake.

Hjemme i julen

Skrevet av A1991, 21.12.2014
Jeg bor nå ca 1 time hjemmefra med fly for å studere. Nå i julen har jeg kommet hjem for å være med familien min.

Tap av ego (etter LSD kun 1 gang) - verdt å lese for alle

Skrevet av Johannes, 17.12.2014
Hei. Jeg prøvde LSD for første (og siste) gang for noen uker siden, kanskje en måned siden, og har brukt, for 1-4 år siden, en del kokain og MDMA (spesielt det siste har fått konsekvenser for meg).

Å leve med Partner med PTSD over mange år

Skrevet av Oppbrukt, 15.12.2014
Jeg har en partner som ble utsatt for seksuelle overgrep av en pedofil steforeldre over mange år fra ung alder til vidregående. Det er mange forverrende elementer underveis som at h*n ikke ble trodd og ikke tatt på alvor når h*n fortalte om det.

Krobisk ptsd

Skrevet av bytes69, 27.11.2014
Finnes det ingen medisiner å ta (ikke valium, sobril osv det vi jeg ikke) som kan forhindre tilbakefall med kronisk ptsd. Er bra i perioder, men blir det stress, så pang kommer det tilbake for fullt.

Hjelpe barnet mitt etter omsorgssvikt p.g.a epilepsi

Skrevet av KG, 24.10.2014
Jeg har hatt epilepsi fra jeg var liten,men har ikke fått hjelp og diagnose før nesten nå nylig. Barnet mitt har lidd mye p.

Kjæreste?

Skrevet av susa, 16.10.2014
Hei, veldig fortvilet dame på 49 her.. Jeg har vært kjæreste med verdens best mann i 4 månader nå.

Spørsmål om traumatiske kriser og pårørende

Skrevet av SimenD, 13.10.2014
Hei, vi er en gruppe tredjeklassinger på Stabekk Videregående skole som har et prosjekt i faget sosialkunnskap om psykiske kriser. Vi skal ha en presentasjon om hvordan pårørende burde behandle en som har vært utsatt for en traumatisk hendelse i de ulike fasene.

Venners meniger om meg ble selvbilde, for meg! Helt til 3 uker-siden.

Skrevet av Lee, 22.08.2014
Barndommen oppleve jeg urolig mye kjefting og skriking! 6år tenkte jeg "Kansje jeg kommer fra en annen planet, å det jeg sier noe, betyr noe dårlig på mammas skråk!?

Vil bare dø

Skrevet av E, 16.08.2014
Hei, jeg vet ikke hva jeg skal beg med...Men, takene om å dø, er der alltid, kan gå en liten periode, hvor jeg kan se lysere på livet.

Uønsket oppmerksomhet

Skrevet av Ka-Tinka, 30.07.2014
Vi har flyttet inn i et nabolag med mange utlendinger. Nærmeste nabo har en sønn som har forsøkt å få kontakt med min datter.

Problemer med x-en

Skrevet av Alexandra, 24.07.2014
Hei!Jeg kjenner x-en min i 13 år ca.

orker ikke mere angs og deprisjon og spsie forstyrelser

Skrevet av chris, 03.06.2014
hei jeg er en gutt på 18 år så er homofil og vet ikke hva jeg skal gjøre lenger :( har prøvd og henge meg og kutte meg osv jeg har angst for alt som røre seg om dagen og jeg kan ha perioder der jeg ikke sover på ca2-3 uker og spiser nesten aldri. nå har jeg ikke spist på 1 uke så ja noen tips eller sånt?

Finne en psykolog gratis

Skrevet av Håpful20, 26.05.2014
Hei, jeg er snart 20 år og flyttet til Oslo fra Trondheim for å studere i fjor høst. Jeg har gått gjevnlig til BUP, men trenger mer konkret hjelp fra en spesialist innenfor mine problemer for å bli frisk.

Hvordan reagere på sannheten om deg selv?

Skrevet av Mamma, 24.04.2014
Jeg er en mamma, med en datter med ADHD. Jeg er i femtiårene og min datter i begynnelsen av 30 årene.

Barnevernproblematikk og psykiatrisk lidelse

Skrevet av Forvirret jente, 01.04.2014
Hei. Dette er første gangen jeg skriver noe på denne siden, og jeg håper jeg vil få innspill fra andre som kanskje er i samme situasjon som meg, eller noen som kan noe mer om dette.

Trenger hjelp . Har pstd.

Skrevet av Anna, 21.03.2014
Hjelp !!!!!! Jeg er fastlåst i en absolut uutholdelig situvasjon akkurat NÅ .

Tvanglidelser. angst, fobier og masse annet

Skrevet av Tvangstankemannen, 16.02.2014
Jeg er 31 fra Drammen. Jeg sliter med mye lidelser tvangstanker og mye annet.

Hjelp

Skrevet av brunetta, 15.02.2014
Hei. Jeg lurer litt på dette med kompensasjon?

Vil jeg kunne komme ut i jobb ?

Skrevet av anonym, 12.02.2014
Hei, er bare 19 og har mange ganger tenkt at " jeg kommer til å ødelegge live mitt å kun sitte her depprimert, og ikke kunne jobbe grunnet angsten" I fjord fikk jeg hull i cv,n... Hadde en vanskelig mentalt periode og så si alt av venner gikk fra meg.

Hjelp

Skrevet av Anita, 12.02.2014
Jeg klarer ikke forklare hva som skjer med meg, jeg har ingen kontroll lengre. Jeg vet ikke hvor jeg skal gå for å få hjelp.

kroniske smerter!

Skrevet av jarle, 09.02.2014
alkolisert barndom.har ført meg til masse problemer.

Mareritt

Skrevet av birgitte1316, 05.02.2014
Hei, jeg en jente på 17 år og sliter med søvn og frykt egentlig. Jeg er jo helt vanlig som alle andre, drar på skolen hver dag, har mange venner, drar på fest og jobb.

depresjon, angst, panikkanfall, dårlig selvtillit og stress

Skrevet av Anonym, 26.01.2014
Sendt fra min iPad Jeg er en jente på 14år i Sandnes. Jeg er ikke som de andre elevene på skolen min.

ungdom trenger hjelp men ingen vil hjelpe

Skrevet av "Frustrert", 22.01.2014
Fostermor til ungdommen ( jente 16 år) har mistet alt håp om å få hjelp av instutisjoner. Barnevernet kommer bare når det er kommet inn bekymringsmeldinger og er ikke tilstede for ungdommen ellers..

Søsteren min og samboeren min

Skrevet av Luna, 26.12.2013
Jeg tåler ikke søsteren min. Hun er kynisk og slem, det har hun vært i alle år.

Depresjoner, Tvangstanker og Angst.

Skrevet av jente18, 16.12.2013
Jeg har hele livet mitt blitt mobbet, helt fra barneskolen og nå på videregående. Eller jeg føler meg hvertfall veldig utenfor nå.

Føler at jeg ikke passer inn her..

Skrevet av jenta, 04.12.2013
jeg har mesteparten av mitt liv blitt mobbet, banket opp hver dag på vei og fra skolen. Jeg hadde en mor som ofte var sint på meg, og om jeg gjorde noe feil, ble det et raseriutbrudd.

Uforklarlig ekkel følelse i forhold til kjæresten

Skrevet av Fortvilt, 03.12.2013
Hei! Jeg er 25 år og har vært sammen med jenta mi i 3,5 måneder nå, og det har gått opp og ned for min del.

Sosialangst, dødsangst og depresjoner

Skrevet av Mumrikk, 01.12.2013
Jeg har blitt mobbet hele barneskolen for at jeg var feit, dum, rar o.s

Angst for alkohol

Skrevet av Anna, 19.10.2013
Hei! Jeg er ei jente på 17år.

Voldtekt

Skrevet av Sarah, 17.10.2013
Hei, har dere psykolog spesialister for en som har blit dopa og voldtatt og som lider psykisk med PTSD og selvmords tanker?

Eneste på denne jord

Skrevet av Gabriella, 19.09.2013
Jeg er.en pige på 22.

Hvordan å takle en kjæreste uten lyst

Skrevet av Teers, 03.09.2013
Kjæresten min har hatt en vanskelig oppvekst preget av vold i og utenfor hjemmet i tillegg til mobbing. Han sier han alltid har følt seg alene.

Hva er sant? Misbruk eller hevn?

Skrevet av Frustrert, 02.09.2013
Hei! Jeg har fått meg en kjæreste som har barn med en kone han skilte seg fra for noen år siden, pga utroskap fra hans side.

Skjønner ikke hva jeg skal gjøre lenger....

Skrevet av Johan 30, 27.08.2013
Hei. Jeg har kommet til et punkt nå hvor jeg rett og slett ikke forstår hva jeg skal gjøre lenger..

angst for involler og blod

Skrevet av liratt, 27.08.2013
Hei jeg er en gutt som synest at det er så ubehagelig å se på tv-programer som handle om slakting elleroperasjoner ate jeg må snu meg bort for å ikke spy. Jeg sløyet en fist en gang og begjynte å spy.

Følsesløs

Skrevet av Madde, 24.08.2013
Hei! Jeg er ei jente på 17 år, bor hjemme og går på skole.

Pappa død..

Skrevet av Anonym, 30.07.2013
Hei! Jeg er 19 år gammel og Faren min døde for 20 dager siden av kreft, jeg var forbrett på at han hadde ikke lenge igjen, men kom som alikevel som et sjokk at det skjedde så fort.

selvmord pga mobing forde jeg er homo

Skrevet av bøgi, 17.06.2013
hei jeg er 17 år og blir mobet ver dag forde jeg er homofil og jeg har nå prøvd på selvmord 18 ganger 8 ganger med og henge meg og 10 ganger med og kutte puls åra eller halsen og vet ikke hva jeg skal gjøre lenger jeg blir som sakt mobbet ver dag og jeg blir slåt av faren min dag ut og dag in og jeg blir gal psykologen som jeg hadde sa at jeg har adhd men tviler for er veldig rolig men fortsat. og vel jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg får ikke sove jeg er deprimert og jeg har angst for store folkemengder og har klaustroforbi osv så blir mobbet ver dag pga dette også har jeg spiseforstyrelser som jeg også blir mobbet for HJELP!!!

Bør jeg dra på legevakten?

Skrevet av Stephen, 16.06.2013
Jeg er en gutt på 13 år. Jeg bor i et beredskapshjem litt utenfor Bergen.

KJÆRESTE SOM ER BESATT?

Skrevet av ekljf, 16.06.2013
Hei, jeg er en 14 år gammel jente, som har vært sammen med en gutt i to månder nå. Vi har styrt i hele 8ende altså over et år, så vi har lang histore i lag.

Traume og PTSD

Skrevet av Anonym, 13.06.2013
Litt om PTSD og traumer: Fysisk traume fører til fysisk skade av denne. Psykisk lidelse som oppstår når en person blir utsatt for en ubehagelig og overveldende hendelse som strekker ut i tid.

Hjelpetelefoner

Skrevet av GratisPsykolog.com, 11.06.2013
Her er en oversikt over hjelpetelefoner i Norge. Dersom du ønsker å legge til noe til denne listen eller komme med innspill er du hjertlig velkommen til å gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.

Psykisk mishandling fra eks og far til barn.

Skrevet av Steinbukk, 20.05.2013
Jeg har over tre år opplevd å blitt psykisk og fysisk mishandlet av en som er en del år yngre enn meg. Vi var i et forhold som var av og på i tre år.

Splittet Personlighet?

Skrevet av Steffen, 19.05.2013
Hei. Jeg er en gutt på 16 år, vel snart 16 :P Jeg har følt lenge at det kommer fram forskjellige trekk med meg selv..

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger

Skrevet av Dundra, 13.05.2013
Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal gjøre av meg lenger. Og jeg vet egentlig ikke helt hvem jeg skal gå til, for mitt største problem er at jeg ikke vil stoppe.

deprimert og seksuelt frustrert

Skrevet av T, 10.05.2013
heihei! gutt på 20 her som har noen serious issues..

Deprimert eller bare overdrevent?

Skrevet av Pernille, 05.05.2013
Hei, jeg er ei jente på 18 år og jeg begynner å frykte at jeg er deprimert. Helt siden jeg var et barn har jeg hatt et sårt punkt når det gjelder faren min.

Voldelig kjæreste

Skrevet av Henrietta, 29.04.2013
Vil en voldelig mann noengang bedres? Etter snart 4 år sammen har meg og min nåværende forloved og samboer opplevd både mye vondt og godt.

familie problemer vold hjemme venne og gutteproblemer osv

Skrevet av Tara tata, 23.04.2013
Hei! jeg kommer til og fortelle litt rundt mitt liv, og vanskeligheter, og jeg håper på respons og råd.

traumer...

Skrevet av sol, 09.04.2013
Hei,jeg er en dame på 45 år som den dag i dag sliter med kroniske traumer etter overgrep i barndommen,jeg har vært på traumebehandling men det hjalp lite da de bare fokuserte på det lille barnet jeg har gått på incestsenteret,psykologer,psykiatere,osv osv,men alle behandlere fokuserer bare på det som skjedde og ikke på hva jeg som voksen person kan gjøre for å fungere i livet mitt når det skjer noe som trigger minnene og jeg detter bakover.

Min mor plager meg!!!

Skrevet av Jeanine!!!!, 01.04.2013
Hei. Jeg har et meget vanskelig forhold til min mor.

Min mor plager meg!!!

Skrevet av Jeanine!!!!, 01.04.2013
Hei. Jeg har et meget vanskelig forhold til min mor.

Hjelpetelefoner - til deg som trenger å snakke med noen!

Skrevet av Hjelpetelefoner, 19.03.2013
Landsforeningen for psykopatofre 41 40 20 40 Landsforeningen for voldsofre 22 16 40 00 AA Anonyme alkoholikere Landsdekkende opplysningstelefon 911 77 770 Anorexi og bulimi Informasjon og krisetelefon Mandag til torsdag 22 94 00 10 Alarmtelefon for barn og unge www.116111.

seksueltmisbrukt

Skrevet av Anonym, 17.03.2013
usikker på hvordan man bruker denne sinden :p men ja, hei.. så lenge jeg kan huske har den ene broren min tvunget meg til å ligge med han, og gjøre en del andre ting.

2-årings opplevelse av fravær av trygge kjente personer

Skrevet av Eli, 13.03.2013
Når en 2-åring blir tatt fra sin mor, er det ikke da det beste for barnet å være i trygge omgivelser hos mormor som har kjent barnet fra det var født, og har hatt mye samvær med det, i stedet for å bli plassert hos fremmede mennesker i et beredskapshjem. Aksepterer fullt ut at dette ble gjort i den kritiske situasjonen som hadde oppstått, men er opptatt av tidsaspektet.

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

skal dø, forberedelser til døden, men

Skrevet av Anonym, 10.02.2013
Nå kan det se ut til at det kommer noe i veien for dette, slik at jeg må fremskynde dette, har en rekke lidelser som bla adhd og extremtinnitus, med følgeplager, ++ ett par alvorlige ting til. Har havnet i en siturasjon som mest sansynlig gjør att jeg må fremskynde min tilintegjørelse, med flere år, vet dette er en vendetta mot meg, selv fastlegen min er enig i att jeg gjør det,ble litt bedre når han var enig, han søkte meg til psykolog for ca 1.

PTSD med en fot innenfor ME

Skrevet av Cecilie, 25.01.2013
Hei, lurer på om det er noen som har opplevd å ha PTSD med en fot innenfor ME?

Dysfunksjonell familie

Skrevet av Anonym, 04.01.2013
Hei! Jeg er en dame på snart 50 som vokste opp i det en kaller dysfunksjonell familie, mor og far ble skilt i1983,separert i 1982 etter flere år med bråk,ustabilitet og uforutsigbarhet.

Er min venn psykopat?

Skrevet av IngerJo, 20.12.2012
Håper noen tar seg tid i å lese dette,føler meg maktesløs!!Møtte en fyr på min alder(49) i min omgangskrets dengang,stormfullt og intenst for nesten 5 år siden,i den første tida var for god til å være sann.

Hvorfor denne adferden?

Skrevet av Fortvilet, 30.11.2012
Hei, For en tid tilbake siden ble jeg kjent med 2 unge jenter. Den ene rundt 15,5 og den andre 15.

kvifor alltid meg ???

Skrevet av fiolina, 09.11.2012
Har vore deppa og usikker over andre i over eitt år no. For eit år sida skjedde nemleg det at tanta beskylte meg for å mobbe dattra hennes som er like gamal som meg.

VIKTIG TIPS!

Skrevet av Anni, 08.11.2012
Selvtillit og god selvfølelse dannes tidlig i livet, ved hjelp av struktur og trygghet, gode rammer av både disiplin, enkle forklaringer (framfor uforståelige Ja og Nei- kommentarer), og ikke minst ros. I tiden under janteloven var det som oftest bare struktur, disiplin, ja og nei, som ble tillært, og mange vokste opp uten god selvfølelse.

traumer!

Skrevet av malena32, 04.11.2012
Hei! Jeg lurer på om noen kan svare på mitt spørsmål her.

Voldtekt..

Skrevet av LeonnaDran, 30.10.2012
Jeg har det veldig vanskelig etter jeg ble dopet med alkohol eller narkotika. Jeg husker nesten ingenting..

Søvnløs - stressa og sliten

Skrevet av Solis, 30.10.2012
Ja, hvor skal jeg begynne... Problemstillingen er sammensatt og skriver seg tilbake fra da jeg traff en ny mann etter å ha vært alene med 2 barn i noen år.

Hjelp ... :)

Skrevet av hejdoo, 28.10.2012
Jeg lurer egentlig bare veldig på om jeg har noen diagnoser. jeg går på rus og psykatri 1 dag i uka, men jeg er en så lokka person at jeg får ikke snakka noen ting nesten med psykologen min .

Spiseforstyrret eller bare kritisk

Skrevet av danser89, 27.10.2012
Hvordan vet man når noen har gått for langt i sin ekstreme matkontroll (spiser sunt til det helt ekstreme) og trenger hjelp? Spesielle kjennetegn/symptomer man kan se etter?

Hva skal jeg gjøre? 20 år gammel jente som sliter...

Skrevet av Student20, 27.09.2012
Hei! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte...

Ingen familie eller selvtillit

Skrevet av Nathalie, 12.09.2012
Jeg er en jente på 19 år som har hatt en del problemer i oppveksten. Jeg er enebarn og begge foreldrene mine var alkoholikere.

Jeg Trenger hjelp

Skrevet av Andreast, 04.09.2012
Hei, jeg er en fyr på 18 år. jeg er veldig sikker på at jeg er paranoid og er pesimistisk(i allefall om meg selv) jeg har veldig enkelt for å tro at folk hater meg.

Misbrukt som barn?

Skrevet av Mariann, 30.08.2012
Så lenge jeg kan huske har jeg slitt med tungsinn, tanker om selvskading (uten å gjøre det) og selvmordstanker. Jeg har gått på "lykkepille" også i en periode.

Sinne mot menn

Skrevet av Ingunn, 21.08.2012
Etter å ha vert traumatisert av mann så har eg utviklet ett enormt sinne mot menn. I mine auger er alle upålitelige, utroe, falske løgnere som berre tenker sex.

Røde flekkermerker i panna

Skrevet av Svidd hjerne???, 14.08.2012
Har noen erfaringer med hva det kan være for noe? Jeg fikk sånne flekker for noen måneder tilbake, opplevde at hodet ble veldig varmt da.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av KIS, 14.08.2012
Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 og et ahlvt år omtrent. Vi er begge ca 35, han har vært i forhold siden han var 16, med 3 - 4 ulike "gærninger", som han kaller dem.

Omfattende traumer

Skrevet av Hansen, 06.07.2012
Sliter med tidligere traumer. Siden februar har dette forverret seg på grunn av retraumatisering.

Pårørende til selvskader

Skrevet av Mor, 03.06.2012
Jeg er mor til et barn på 18 år som selvskader seg, som nekter å motta hjelp og som blir agressiv og voldelig mot helsepersonell som prøver å hjelpe. Skadingen består i dype og store skalpellkutt, som har krevd operative inngrep i ettertid, hudtransplantasjon m.

Dårlig selvtillit!

Skrevet av TL, 25.05.2012
Hvordan skal man få selvtillit og gi slipp på skyldfølelse?

Post-krig

Skrevet av Anonymus!, 07.05.2012
Hei, i ung alder opplevde jeg en grusom krig.. Heldigvis mistet jeg ingen i min nærmeste familie.

STORE kommunikasjonsproblemer..

Skrevet av Stiffler, 02.05.2012
Hei. Jeg er en jente på 20 år og gravid i 6 måned.

Sliter med å slå opp del 2

Skrevet av Kai, 21.04.2012
Er en stund siden jeg skrev dette Under, Nå er jeg 26 år og fortsatt i det samme forholdet. Ting blir mørkere og mørkere og eneste utvei fra dette forholdet virker som om er den siste et levende vesen velger.

Inget önske om å leve pluss at jeg er i ferd med å gjöre noe drastisk igjen

Skrevet av S, 15.04.2012
Hei. Er en ung mann på 24 fra Sverige, har bodd i Norge siden jeg var 3år.

Falsk anklage

Skrevet av Anonym, 13.04.2012
Hei for et år siden ble jeg falskt anklaget for voldtekt etter en fest. Det var snakk om helt frivillig sex, en såkalt one night stand der begge var beruset av en del alkohol.

Er jeg syk fysisk eller psykisk?

Skrevet av Elisa, 10.04.2012
Jeg har opplevd voldtekt av flere menn i mange forskjellige aldre... Enkelte kunne vært min far etc.

Hjelp!

Skrevet av Vraket, 09.04.2012
Begynte å drikke å ruse med på det meste (Kokain, hasj, piller(benzodiazepiner) for det meste rivotril innen kategorien piller, extacy(mdma) og heroin. Har også brukt litt mer ukjente stoffer som 2-cb, 2ce og andre ting som er nytt nå for tiden.

Hva er det tristeste du har opplevd i livet?

Skrevet av Anonym, 04.04.2012
Mistet min sønn i en trafikkulykke. Det var en opplevelse som preger meg hver dag.

Når gråt du sist?

Skrevet av E., 04.04.2012
Fikk lyst til å starte en tråd, med temaet: når var siste gang du gråt? Siste gang jeg gråt var i kveld.

når hjelpen gjør ting verre

Skrevet av una, 28.03.2012
De fleste psykolog utdannet VET ikke hva traume er. Som kvinne kan man leve hele livet utsatt for traume etter traume.

ønsker meg ut av vonde tåpelige tanker

Skrevet av minni, 13.03.2012
Fikk vite noen måneder inn i forholdet til min mann, at hans eks hadde vært gravid og født en sønn mens vi var nyforelsket. Det var over før han fikk vite om graviditeten, men han våget ikke fortelle meg dette i starten, han visste ikke om vi ville vare uansett.

incest - bror og lillesøster

Skrevet av anette, 05.03.2012
Hei Min lillesøster på 21 ble som liten fingra av min storebror. Dette var når de begge var barn, broern min var kanskje 11 - 12 år og søstra mi 3 år yngre.

Gal kjæreste?

Skrevet av Sofia, 04.03.2012
Vi er i midten av 20-åra begge to. Vi har vært sammen i snart et år.

Glade historier solskinnshistorier

Skrevet av Trine, 23.02.2012
Finner denne siden svært interessant. Virkelig en åpenbaring å lese mange av innleggene her.

mange diagnoser?

Skrevet av alenemamma18, 18.01.2012
Hei. for 4 mnd siden ble brått mamma, etter å ha fortrengt hele svangerskapet.

APAPTI

Skrevet av doffa, 29.12.2011
Hvordan nå inn til noen som er apatisk til alt?

Besatt eks-kjæreste?

Skrevet av sigerdriva, 23.11.2011
Jeg hadde et forhold til en gutt fra jeg var 15/16 år til jeg var rundt 17 år (ca 1,5 år). Han var tre år eldre enn meg, som på den tiden var en svært stor forskjell og han var min første kjæreste.

Fra håp til grav på 4,3 sek.

Skrevet av Følelses Rally, 19.11.2011
jeg er en svingende fyr, jeg måtte hummre litt for meg selv da en person skrev her "jeg er ustabil jeg svinger verfall 3 ganger dagelig", he he.... det hadde virket rimelig stabilt i forhold til meg.

Ønsker å dø

Skrevet av 90210B, 05.10.2011
Hei Eg e en jente/dame på 22 år og har hatt og har mye og stri me. Eg har søkt hjelp hos legen min(hun r kjempe dyktig) hun sendte meg først på dps, men det gikk isje og da prøvde vi senter for krisepsykologi, men der har de isje noen psykologer så kan tilby den hjelpen eg trenger.

Rus, uro og flink pike syndrom

Skrevet av AmyWinehouse?, 09.09.2011
Hei, jeg er en 26 år gammel jente i god fysisk form, med bra jobb, flott kjæreste og mange venner. Jeg er heldig, for jeg er både pen og har personlighet.

I am a looser

Skrevet av bhu, 20.08.2011
Jeg føler meg som en taper.Jeg er 16 år, jente og livet mitt er et helvete.

problemer med mennesker.

Skrevet av Trine, 14.08.2011
gjennom store deler av livet mitt har jeg hatt problemer med andre mennesker. enten det er gutteproblemer hvor jeg gråter mye fordi gutter sårer meg, eller om det er krangler med venner.

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

deprimert?

Skrevet av Tina, 02.07.2011
Heisann, Jeg er en jente på 18 år som prøver å finne ut hva som er galt med henne. Jeg har i nesten 5 år nå slitt med selvtilitt og følelsen på at jeg ikke er god nok for noen.

Incest

Skrevet av hjelperen, 20.06.2011
Jeg har en samboer som har blitt presset av datteren på 21 år til å utføre massasje på erogene soner. Faren ante ikke at dette var erogene soner, før i etterkant.

voldtekt

Skrevet av JOHANA, 15.06.2011
HVA ER TIPS TIL EN DAME 47 ÅR SOM HAR BLITT VOLDETEKT AV SIN EGEN FAR(73År)?JEG ER HELT NEDENFOR, HAR MASSE ANGST, VANSKELIG Å SOVE OG ELENDIG DÅRLIG TENKER OM FAR OG PÅ MEG SELV.

redd..

Skrevet av Løvetannbarn, 23.05.2011
Hei jeg er en jente på 18 år og i tillegg er jeg alenemor.. og jeg har vært livredd for edderkopper så lenge jeg kan huske ..

Jeg blei veldig glad da jeg oppdaget denne siden...men..

Skrevet av Ms. Miserable, 22.05.2011
Jeg tenkte at her er det kanskje ordentlige og seriøse svar og få. Men virkelig, her som andre steder er det også useriøse svar.

Er det meg det er noe galt med?

Skrevet av Mari, 06.05.2011
Da jeg var 20 fikk jeg min 1 datter, jeg var alenemor. Jeg var den 1 i "gjengen" som ble mor, og jeg ble nødt til å leve et litt annet liv en alle andre selfølgelig.

Gammel PTSD og OCD diagnose&nyMS-diagnostisert, utro mann&usikker på fremtiden?

Skrevet av Forvirret deluxe, 28.04.2011
HJELP! Jeg befinner meg i en situasjon i livet mitt akkurat nå som gjør at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre.

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

Samboer

Skrevet av April, 13.04.2011
Min samboer og jeg har vært sammen bortimot 1.år.

Samspill

Skrevet av Vår, 13.04.2011
Jeg er så lei meg for tiden og føler jeg må ha psykolog for å takle samspillet med min samboer. Grunnen ligger noen måneder bak i tid.

Fortvilet!

Skrevet av anonymia, 28.03.2011
For en stund tilbake ble jeg kraftig slått/fikk juling av min nå x. Politet måtte innblandes, og dette er ikke første gang skjer.

PTSD, nedsatt arbeidsevne og rettigheter

Skrevet av Incestoffer i 11 år, 26.01.2011
Jeg er 35 år, og er språklærer i den videregående skolen. Jeg har diagnosen PTSD etter 11 år med seksuelle overgrep, samt et voldtekt i tenåra.

Deprimert og aggressiv

Skrevet av Lonely, 19.11.2010
Hei. Er en gutt på 26 år som over lenger tid har slitt med depresjoner og aggressiv atferd.

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

følelser?

Skrevet av 1321, 01.09.2010
jeg vet ikke helt hva som er galt med meg, men jeg er ganske likegyldig til alt. jeg blir liksom aldri så veldig glad, sint, lei meg, opprørt, redd eller noen ting.

Bells parese

Skrevet av Celine, 23.08.2010
Heisann, I november er det 3 år siden jeg fikk diagnosen bells parese, venstre del av ansiktet ble lam. Det har i ettertid blitt bedre.

post traumatiske lidelser

Skrevet av a, 12.06.2010
hei kjæresten min har adhd og er tidl. rusmisbruker.

"fersk" kompleks PTSD-diagnose, m. mer

Skrevet av pus, 06.06.2010
hei. jeg har vært avhengig av heroin i et par år, lang og brokete rus-livsløp..

Altere

Skrevet av Dame 23 år, 12.05.2010
Hei, jeg har en lang historie bak meg og har hadt en haug med ulike psykiske lidelser. Samt depresjon, suicidal, selvskading, somatisering, post-traumatisk stress syndrom.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »