Jeg sliter med over 2 år etter et brudd.. Er jeg helt unormal?

Jeg sliter over 2 år etter et vanskelig brudd.

Mange fortalte meg allerede med en gang det var slutt at jeg burde bare gå videre og de forsto ikke hvorfor jeg slet like etter at han ikke ville vite av meg igjen. Men det at folk ikke forsto det gjorde saken verre for meg. Jeg slet enda mer, og forsøkte å gå på nye dates, men alt jeg tenkte på var han. Jeg var ikke klar for det.

Han dumpet meg på en veldig ubehagelig måte, og hele forholdet var rart. Han krevde å møte en eks som bodde langt unna - i hjembygda hans gjennom hele forholdet, og jeg følte at han bare brukte meg egentlig. Alt var vanskelig, men da han dumpet meg så ignorerte han meg fullstendig like etter en sexøkt og sa at han ikke ville vite av meg igjen.

Alt dette var tungt for meg. For 9 måneder siden så forsøkte jeg å forklare på mail til han at jeg hadde problemer å gå videre fordi jeg slet sånn med måten bruddet skjedde på... Da fikk jeg derretter oppringing fra noen andre som ville formidle på vegne av han at han ikke ønsket kontakt med meg for resten av livet.

Jeg er skuffet på meg selv. Jeg har sluttet å orke å date, og jeg sliter ennå med å gå videre med dating. Det har låst seg helt. Men ellers fungerer jeg helt fint. Jeg opplevde å føle meg psykisk og fysisk dominert i forholdet av han.. og mulig det gjorde alt enda verre og tyngre.

Noen råd i situasjonen?

Linnie, 24.01.2018

Nøkkelord: Stress.

Skriv et svar

Kan du hjelpe personen som skriver dette innlegget? Kanskje har du vært i lignende situasjon selv, eller på annen måte vet noe om temaet? Skriv svar på innlegget her:

Navn eller kallenavn

captcha

Spam sjekk
← Skriv inn alle fire tegn på bildet.

Relaterte psykologiske emner

Her er noen relaterte psykologiske emner.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »