Selvfølelse

Selvfølelse er ikke det samme som selvtillit. Mens selvtillit er individets tiltro til sin evne til å prestere, betyr selvfølelse omtrent det samme som selvinnsikt: Hvordan vi kjenner oss selv på godt og vondt, hva som er våre sterke og svake sider. I denne selvutvikling-kategorien skal det da handle om hvordan vi kan forbedre vår selvinnsikt.

Sorter etter: Dato | Popularitet

Psykose

Skrevet av Rog, 01.02.2018
Føler meg utbrent ,det virker som min bipolare kjæreste liker å være i psykose,eller vertfall på kanten av den,hun vil helst ikke ta medisiner å er rask til å ikke ta dem når tjangsen er der,hun har vert psykotisk nå i 3-4 uker men har nå begynt å lande,nå er hun sint når eg finner medisinene frem å prøver å unngå å ta dei,går å legger seg uten å si god natt ,er redd for å eventuelt vekke hun for å gi hun medisinene hun trenger,eg er fryktelig sliten etter 6,5 år med hennes psykoser å nesten psykoser,føler eg altid går på nåler å må veie mine ord å gjærninger opp og ned heile tiden,hva kan eg gjøre,hennes datter har hatt eit ønske om å ha mor hjemme når psykosene setter inn,derfor har det vært meg som har hørt på alt tattel å vas fra morgen å til natt å somme tider heile natta,å når alt er åver så er det jo og min feil at psykosen kom,ja det sier hun,når det nå er sakt så har vi det bra når psykosen er borte ,å eg elsker hun virkelig av heile mit hjerte, mvh ein som har begynt å vente på neste psykose.

Redd for å miste vennen min

Skrevet av Nikki, 29.01.2018
Jeg har en god venn som er ganske så forskjellig fra meg. Hun er utadvent og sosial og liker å ha folk rundt seg.

Angst for å kjøre bilforlate trygge plasser

Skrevet av Jea, 26.11.2017
Hei. Jeg har ADHD, PTSD, generalisert angstlidelse med panikk, agorafobi og tilbakevendende depressiv lidelse med suicidalitet.

Livredd for å bli glemt

Skrevet av V, 14.11.2017
Jeg trenger hjelp. Jeg begynte på videregående for noen måneder siden.

Manne min vil gå fra meg

Skrevet av Lena, 05.11.2017
Mannen min har sagt til meg at han vil gå fra meg. Vi har to barn, har vart sammen i 15 år.

fortvilet syk mor .

Skrevet av sol, 30.10.2017
Jeg er en dame med kognetive problemer etter et anorisme sprakk i mitt hode som og førte til en hjerneblødning.Jeg er allrid redd,noen ganger blir den veldig vanskelig å holde ut,de siste ukene har jeg bodd med minn sønn og hans samboer og hennes datter,jeg og minn sønn har kjøp hus sammen og de bor hos han ,endel rom er felles og hun vilikke samarbeide og tross alt forstå at hun bor hos minn sønn og kjøre på uten å ville diskutete og planlegge sammen i fred og ro .

Få utredning om skade

Skrevet av Viviblue, 24.10.2017
Hei jeg er blitt behandlet dårlig av barnevernet og trenger råd hvem som faktisk kan sjekke at eg har tatt skade av dette. Noen å anbefale som kan utrede dette på det sterkeste?

Endret selvfølelse og livsglede etter flytting

Skrevet av Susanne, 11.08.2017
Hei. Jeg er en jente på 18 år som nettopp har flyttet til ny by grunnet studier.

Psykiatri

Skrevet av Mann 24 år, 27.07.2017
Ved Psykiske lidelser og psykisk sykdom bør man aldri oppsøke psykologer for testing.

Gir opp

Skrevet av Sliten, 24.07.2017
Jeg er master student med deltidsjobb, samboer og mange venner. Likevel føler jeg meg som et null.

Kommer meg ikke videre....

Skrevet av Maria123, 09.07.2017
eg er 40 år gammel. Har barn, og alt som jeg behøver i livet mitt.

Hva har jeg gjort!!!

Skrevet av Anonym, 03.07.2017
Jeg tok abort da jeg var 9+4. Å ta abort var ikke en enkel avgjørelse.

Leve med ustabil personlighetsforstyrrelse

Skrevet av Jente22, 12.06.2017
Jeg er en jente på 22. Jeg fikk diagnosen ustabil personlighetsforstyrrelse for 2 år siden.

Ensom

Skrevet av 20, 04.04.2017
Jeg er mye ute med venner og har det gøy. Men når jeg er alene føler jeg meg så ensom.

Vitne til foreldrenes samleie

Skrevet av Apejenta, 28.03.2017
Jeg var ung, kanskje 7-8 år. Vi var på ferie i spania.

Å være glad

Skrevet av qwerty123, 19.03.2017
Hei! Har tidligere slitt psykisk med depresjon og spiseforstyrrelser, men har det siste året vært bra.

Begynner å miste besinnelsen

Skrevet av Lilja93, 07.03.2017
Jeg er ei dame på 23, har opplevd en hard oppvekst og undertrykt mye følelser og meninger. Pga en mor meg personlighet forstyrrelse.

jeg hater moren min

Skrevet av Diidii, 26.02.2017
Jeg hater moren min. Jeg er en 15 år gammel jente, og har slitt med depresjon og selvmordstanker i 5-6 år.

må bruke bleier

Skrevet av bleiebruker, 23.02.2017
hei er en gutt på 30 år har hatt en trang til og bruke bleier og plastruse har hatt det sånn fra jeg var ca 13 år er veldig flaut, har blitt sett av både jenter og mor men vil ikke prate med di om det,selv om di har prøvd klarer ikke og slutte har prøvd mange ganger kastet alt men får en sånn trang til og kjøpe nye bleier, plastruser,og bleie snipper. klarer ikke og slutte med bleien.

Kontrollbehov, sjalusi, mistenksomhet.

Skrevet av Roar, 08.02.2017
Hei, jeg er en mann 50+, som har et problem i forhold til å stole på en jente. Jeg trener, holder meg ung i sinn og utseende.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Alenemor med dårlig samvittighet

Skrevet av Denis, 04.02.2017
Er jeg sliten eller deprimert? Klammeri med et av barna nesten hver kveld.

Dårlig søvn, dårlig selvtillit, kritikk osv.

Skrevet av opo, 31.01.2017
Hei, jeg er ei jente på 17. Jeg har det ikke så bra.

Fobi mot rot?

Skrevet av Heidi, 19.12.2016
Min samboer har nærmest et manisk forhold til orden, system og ryddighet. I utgangspunktet er dette en positiv egenskap, men denne overfokuseringen hans på at det skal være ryddig til en hver tid, begynner å tære på forholdet vårt.

Onde tanker

Skrevet av Kjell-P, 25.11.2016
Hei, Jeg er en gutt på 17 år. I det siste har jeg slitt veldig med å ha gode tanker, og har flere ganger vært på nippet til å gjøre noen jævlig dumme ting.

Arbeidsledig

Skrevet av Student, 17.11.2016
Hei, Jeg forsker på dette med arbeidsledighet og de ulike sinnsstemningene en person går igjennom ved tap av arbeid. Jeg tenker dette kan påvirke hvordan personen, selektivt, tar inn ny informasjon.

Psykologihjelp i utlandet (Australia)

Skrevet av Anne, 04.11.2016
Hei, Jeg er ei jente på 22 år som har bodd i Australia i 3 måneder, og like før jeg dro nedover, startet jeg å innse at jeg sliter med ortoreksi (som jeg har gjort siden jeg var 17 år gammel). Jeg dro til legen to ganger før jeg dro, og snakket med henne om dette, noe som jeg følte var til stor hjelp.

Misunnelse og selvfølelse

Skrevet av AnonymHS, 21.10.2016
Jeg har en venninne som har stått meg nær i alle år. I tillegg har vi en stor venninnegjeng.

Hva kan jeg gjøre for å føle meg bedre

Skrevet av Fabio, 17.10.2016
Jeg er i ganske mange forskjellige vennegjenger og er blant de populære. Når jeg er med vennene mine, føler jeg at jeg er kjedelig og uinteressant og at de bare henger med meg for og henge.

Misfornøyd familie

Skrevet av Anonym, 25.09.2016
Hei. Jeg har bodd hjemme i nå over 21 år, og det merkes.

Misfornøyd familie

Skrevet av Lisa, 25.09.2016
Hei. Jeg har bodd hjemme i nå over 21 år, og det merkes.

Ny skole

Skrevet av Malle, 08.09.2016
Hei, hvordan kan man lære å elske seg selv? Dette er noe jeg sliter sterkt med, og det ødelegger for meg nå som jeg har begynt på ny skole (vg1).

Mangel på søvn og appetitt

Skrevet av Messedup, 03.09.2016
Hei, Jeg skal utveksle i år, men allerede etter halvannen uke så har merker jeg stor mangel på energi. Sovner veldig fort, men våkner flere ganger om natten før jeg våkner skikkelig veldig tidlig (mellom 04.

Disharmoni i hjemmet

Skrevet av Selma, 13.08.2016
Vår familiehistorie er ganske kompleks, så jeg veit ikke hvor jeg skal starte. Men tenker det er greit med en innføring i alt.

Ekstremt redd å seie nei.

Skrevet av Maria, 27.07.2016
Hei. Eg er alltid svært redd å seie nei eller noko motsigelse fordi eg er kjemperedd om vedkommende vert sint på meg eller hate meg.

Får ikke lagt fortiden bak meg...

Skrevet av Caddy, 20.07.2016
Hei, jeg sliter med et problem som egentlig kan virke ganske teit... Jeg er ei jente på 21 år, skal nå begynne på siste året i Bachelorgraden min på Blindern.

Bør jeg gå?

Skrevet av Maria, 10.07.2016
Jeg og kjæresten min har hatt langdistanseforhold i over et år. Han er amerikansk, og skal etter planen komme til Norge for å bo her et halvt år om en uke.

Tidligere bruker av ulovlig porno

Skrevet av Titus, 21.06.2016
Jeg vet at dette er et forhatt team og vær så snill å ikke skrive hatmeldinger til meg. Tok veldig mye modighetå skrive her.

Vondt innvendig

Skrevet av Aroa, 07.06.2016
Har opplevd drapstrussler for ett år siden. Har opplevd psykopater i rundt meg igjennom mange år.

Ingen venner, redd for å bli hatet.

Skrevet av Sandra, 03.06.2016
Jeg er en veldig stille person, jeg tror ikke det er fordi jeg er sjenert. Men at det stammer fra at jeg er redd for at folk ikke skal like meg, synes jeg er rar, slem etc.

Mangelnde Empathie

Skrevet av E, 27.05.2016
Hei,jeg er en 13 år gammel jente som tviler på at hun er normal.Jeg føler nemlig veldig lite emosjon til ingenting.

Depresjon, tips og råd settes stor pris på!

Skrevet av Iselin, 09.05.2016
Jeg er egentlig en livsglad jente, kjent for mitt gode og smittende humør. Men de siste 3 årene var jeg i et forhold som jeg nylig kom ut av i jul.

Depresjon i familielivet

Skrevet av Tiana24, 01.05.2016
Dette startet egentlig for 3 år siden der jeg måtte gå gjennom mye til å støtte min mann, til nå nylig der jeg fant ut at jeg selv har begynt å få mye depresjoner. jeg jobber i byen og noen få små ord kan kan få meg til å ville gråte men jeg holder meg.

Vært igjennom mye

Skrevet av Anne, 25.04.2016
Hei!:-) Jeg er redd dette innlegget kommer til å bli litt for langt, men jeg skal gjøre mitt beste for å ikke få det så langt.

håpløs

Skrevet av misslykket, 07.03.2016
Prøver å skrive noe her som et rop om hjelp. Slitt med depresjon, pessimisme i årevis.

Angst

Skrevet av kdl, 15.02.2016
hei jeg sliter med å gå ut blant folk. jeg har utplassering i 3 uker nå å er i siste uke.

Skjulte problemer

Skrevet av Anonym, 08.02.2016
Jeg er en jente på snart 16 år, som går i 10. Klasse.

Løgn

Skrevet av Lina23, 30.01.2016
Hei Jeg er en jente på 23 år, som er sammen med en helt fantastisk gutt. Problemet mitt er at jeg lyver veldig!

Henvisning til sinnemestringpsykolog

Skrevet av P.L, 28.01.2016
Hei Jeg lurer litt på om det finnes en slik "kurs" som er tilknyttet helsevesenet. Langtidssykemeldt med dårlig råd.

komme over ekskjæreste

Skrevet av Mari, 21.01.2016
Hei.. Jeg var i et forhold med kjæresten min, han betydde alt for meg.

Lei av livet?

Skrevet av Haugalandsuge, 18.01.2016
Er det normalt og være 16 og føle at livet ikke er VÆRDT å leve?

Avstandsforhold og hvordan forholde seg til det

Skrevet av Usikker jente, 17.01.2016
Jeg er 24 år og har funnet den rette. Men jeg er på nære hold av å ødelegge forholde på grunn av min lave selvtillit og mistanke om at han vil slutte å elske meg en dag.

Hjelp meg å hjelpe....

Skrevet av Carmen, 12.01.2016
Hei! Jeg har en god venn som sliter meg ut og gir meg store utfordringer på grunn sin væremåte.

Hva kan dette være?

Skrevet av Gutt, 08.01.2016
Hei, jeg er en gutt på 20 år. I starten på videregående flyttet jeg til en ny by for å studere.

Selvransakelse

Skrevet av Kjetil, 26.12.2015
Sliter med vonde tanker,stress,angst.

Schizofreni

Skrevet av Anne, 08.12.2015
Hei! Jeg håper virkelig noen tenker med hjertet og leser dette innlegget her siden det trenger jeg virkelig at DU gjør.

vennskap

Skrevet av sweety, 02.12.2015
Jeg inviterte noen venner med familie til en minnestund av en venn som døde Før 2 år. De svarte ja først og sier at de kommer seint pga andre avtaler selvom de fikk invitasjon Før 1 måned.

Søvn tretthet utmattelse depresjon PTSD

Skrevet av Randi, 26.11.2015

Jobben gjør meg gal

Skrevet av Christine, 26.11.2015
Jeg har en jobb nå som jeg i grunn gledet meg til å starte i. Men det viser seg nå at dette har blitt et mareritt for meg.

Depressed.

Skrevet av bb, 22.11.2015
Jeg er ei jente på 16 som sliter en del med deprisjoner mest av alt pga familietrøbbel. Jeg vokste opp i et hjem med veldig mange søsken hvor mye krangling og slåssing var normalt.

Tidligere ekstremt inntadvent, utviklet ekstremt sosialbehov fulgt av depresjon

Skrevet av Ubrm, 19.11.2015
Har alltid vært veldig innadvent. Har alltid hatt venner, men vært den som stadig velger å ikke være med på ting som festivaler og liknende.

voldtekt

Skrevet av Thea, 09.11.2015
Hvordan kan jeg hjelpe en person som står meg veldig nær.

voldtekt

Skrevet av Thea, 09.11.2015
Hei, min kjære har nylig fortalt meg at han har blitt voldtatt da han var 9 år gammel. Han er 23 år nå, men han er fortsatt sterkt påvirket av hendelsen.

Sint sa du?

Skrevet av snx Romeo, 06.11.2015
"Jeg er ikke sint bare veldig, veldig skuffet" Kjenner meg igjen i det sitatet der. Når jeg er sint er det intenst og varer i ca 10 minutter, så er det over.

Narsissistisk sinne

Skrevet av Thomas, 21.10.2015
Jeg er så sjalu på at samboeren min har unge med en annen, jeg håper de dør i en ulykke, eller bare forsvinner på en eller annen måte ut av livet mitt. Vurderer å være utro med exene mine, hvorfor skal jeg være ferdig med fortiden når de ikke er det?

PTSD og skam

Skrevet av Kitty, 12.10.2015
Hei! Er ei jente på 24 år som har fått PTSD etter en traumatisk opplevelse jeg kom ut for for ett år siden.

Takler livet dårlig og ønsker ikke leve lenger..

Skrevet av Hanne, 09.10.2015
Hei, Jeg er en dame på 35år som har hatt mye motgang de siste årene, det ble nedbemanning i bedriften jeg jobbet i, så jeg ble arbeidsledig uten å ha fått noe ny jobb enda, det er nå 1,5 år siden. Så dagene mine er veldig tomme og meningsløse, søker jobber-men det er et brutalt arbeidsmarked nå, og jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal takle å leve på denne måten lenger..

klarer ikke å være meg selv ovenfor andre

Skrevet av marie, 07.10.2015
Hei. Jeg ser på meg selv som en positiv person som har et bra liv.

Engstelig unnvikende personlighets forstyrrelse og dens invalidiserende natur

Skrevet av unnvikende, 07.10.2015
Mann, 42 år. Angst hele livet.

Selvtillit og utvikling

Skrevet av anonym, 05.10.2015
Hei! Jeg er en mann i 20-årene, har fast jobb, leilighet, mange venner, en herlig familie og bil.

Skal det være så vanskelig å få hjelp?

Skrevet av Lois, 30.09.2015
Psykisk helse: Hvor er hjelpen når man trenger den? Kjære helsevesen!

Sjalusi

Skrevet av Åse, 28.09.2015
Hei! Jeg har nå vært sammen med en fantastisk gutt i 1,5 år.

prestasjonsAngst.

Skrevet av håpløstLiv., 27.09.2015
Hei.jeg er en jente på 22 som har bodd snart 6 år i utlandet.

voldtekt

Skrevet av Cecilie, 27.09.2015
Hei. Jeg var utsatt for voldtekt for 3 år siden av en kompis av meg men nå har jeg vanskeligheter for å binne meg til nye forhold å klare å gå videre..

Hvordan styrke egenfølelse når det utenfor er mørkt

Skrevet av LOlita, 25.09.2015
Hei. Jeg har en narssisitisk mor som påfører skyld, skam osv.

Sjenert ol

Skrevet av Jente på snart 25, 19.09.2015
Heisann, jeg er ny som student I år ved universitetet og trives,jeg har fått noen venner. Men jeg sliter også med selvbilde og har gjort det så lenge jeg kan huske!

Mange tanker

Skrevet av Vck 2015, 16.09.2015
Jeg er en person som tenker veldig mye, men i det siste har det kommet opp mange vonde og grusomme tanker og jeg blir litt redd for meg selv rett og slett. Har vært igjennom mye de to siste årene med et hjertesykt barn og mistet noen i nære slekt.

En tung periode

Skrevet av Vesla, 15.09.2015
Den siste tiden har jeg slitt i et forhold jeg har vært i. Jeg ble kjent med en gutt over nett som jeg ble raskt fortrolig med.

Når mor kaster ut datteren for å møte kjæresten

Skrevet av lavendel, 11.09.2015
Hei! Skriver nå på vegne av min fire år yngre søster på 17 år.

Ettervirkninger av et psykisk overgrep

Skrevet av Lisemor, 08.09.2015
Jeg opplevde å få en ny styreleder/arbeidsgiver (sl) som hadde en personlighetsforstuyrrelse. Sl kritiserte, manipulerte og trakasserte meg slik at jeg fungerte dårligere og dårligere i jobben min og til slutt fikk jeg angst og ble sykemeldt.

Er det noe psykisk galt med meg?

Skrevet av Anonym, 07.09.2015
Over en lengre periode føler jeg at jeg har utviklet en evne til å diskutere å krangle mer med venner enn før. I løpet av de siste 10 månedene har jeg mistet 3 venninner, og jeg begynner å lure på om det er jeg som er problemet.

Jeg er en en lystløgner

Skrevet av Eplekake, 28.08.2015
Jeg vet ærlig talt ikke helt hva jeg skal gjøre, rett og slett fordi jeg er en forferdelig person. En grusom person.

FEilmedisinering og forsinket ADHD diagnose

Skrevet av Nina, 27.08.2015
Jeg ble satt på cipramil i 1998 for diagnosene panikklidelse,sosialfobi,GDA,emosjonell adferdsorstyrrelse,og antydning til psykose.Fikk Truxal avog til for dette.

Kjæresten min er en gutt, men føler han har feil kjønn.

Skrevet av Anonym, 24.08.2015
Hei! Jeg og kjæresten min har vært i et forhold i 6 år.

Overleve skilsmisse nummer 2

Skrevet av Stine, 24.08.2015
Hei! Jeg er helt nedenfor for øyeblikket i livet mitt!

sosial angst?

Skrevet av jente 16, 23.08.2015
hei, jeg er 16 år og lurer på en ting. Jeg går nå 2 året på vgs og stortrives der.

Familie problemer tapper energi

Skrevet av Karenmie, 21.08.2015
Hei! Jeg er en jente på 17år.

Angst for vekt endring

Skrevet av Lill., 14.08.2015
Hei. Jeg har altid vært en som har visst om ta jeg sliter med noe.

Offentlig psyokolog

Skrevet av Farin, 13.08.2015
Hei. For å få tak i en offentlig psykolog må det gå igjennom min fastlege?

Svangerskap8

Skrevet av Seher, 08.08.2015

føler meg ubrukelig

Skrevet av Mella, 07.08.2015
Hei! Jeg er en dame på snart 30 år, som sliter veldig på jobben.

Står jeg fast?

Skrevet av En sliten kar, 29.07.2015
sommeren e snart ferdig, og folk går videre med livet sitt. Venner og gamle klassekamerater får seg hus, bil og barn.

Øyekontakt

Skrevet av Frustrert, 28.07.2015
Jeg har slitt med sosial angst de siste 3 årene, og klarer rett og slett ikke se venner inn i øynene lenger. Aldri slitt med dette tidligere, men nå tar det helt overhånd.

Spiseforstyrrelse

Skrevet av Problemjente, 28.07.2015
Hei! Jeg opplever at jeg har ingen kontroll på hvor mye og hva jeg spiser.

Familierådgivning

Skrevet av Nordmann, 25.07.2015
Jeg er såå utrolig trist og har vært trist i de siste månedene grunnet min kjæreste bruker opp alle mine penger. Hun har ikke jobb og vi venter på barnehageplass til hennes barn.

Live mitt

Skrevet av Anonym, 18.07.2015
Jeg har hatt et helvetes liv Jeg hater meg selv... Hva skal jeg gjøre ?

Hei.

Skrevet av Solveig, 18.07.2015
Dame på 53 år her. Skilt for 5 år siden.

Sterk angstlidelse med pustevansker

Skrevet av Guro, 17.07.2015
Hei, jeg er en jente på 27 år som har siden jeg var 19 slitt ned angst. Min lege ga meg cipralex, et antidepressiva.

Depressiv?

Skrevet av Livass, 16.07.2015
Hei, Jeg er en jente i tidlig 20 årene som er redd jeg er depressiv. Eller når jeg gikk på videregående er jeg ganske sikker på at jeg var det, men i årene etterpå har det blitt litt bedre.

Lillebror skaper splid mellom foreldre og gjør ingenting for sin egen fremtid...

Skrevet av Ane, 14.07.2015
Min lillebror på 24 år har i flere år nå bodd hjemme hos våre foreldre og gjort veldig lite for sin egen fremtid. Han har brukt opp sine år på VGS men har ingen utdannelse.

Sinne ute av kontroll

Skrevet av Miamarii, 08.07.2015
For å være litt kortfattet så kan jeg begynne med å si at for to år siden hang min forlovede seg og er da ikke med oss lengre.. Jeg var sammen med fyren i syv år og jeg ble både fysisk og psykisk misshandlet.

Hvordan bli trygg i forholdet?

Skrevet av Andson, 04.07.2015
Hei. Jeg er en gutt som har vært i et forhold med min kjæreste i snart 8 mnd.

Mor til besvær- misliker samboer

Skrevet av Ludvig, 02.07.2015
Hei! Har problemer med at Mamma ikke aksepterer og tålererer min kjærste og samboer.

14 åring som lyver

Skrevet av Mamma, 30.06.2015
Min sønn på 14 er en kjekk og flink gutt. Mange venner, flink på skolen og gjør det bra i sin idrett.

Utrolig følsom

Skrevet av Susanne, 26.06.2015
Hei! Jeg er en jente på 16 år som har noen spørsmål.

Gutt 14 år

Skrevet av Andy, 19.06.2015
Jeg er en gutt på 14 år som sliter på skolen. Problemet mitt er at jeg for skylden for alt tullet som foregår på skolen og jeg blir ikke hørt når jeg sier at det ikke var jeg som fant på tullet.

en i familien skiller seg ved sinne og avstand fra familien

Skrevet av kirre, 18.06.2015
dette er min sønn og har hatt en vanskelig oppvekst med sin far, ser utsom han plages med noe,jeg tør ikke å spørre da blir han sint og kan bli farlig.Kan ikke skrive mer her.

Klarer ikke sove etter åpenbaring

Skrevet av Alia, 15.06.2015
Jeg er en 18 år gammel gutt, som alltid har vært litt sjenert. Dette har jeg i det senere klart å forandre til det bedre.

alkohol,angst

Skrevet av selma, 14.06.2015
Hei. Jeg var ute med venner i går å drakk en del vin..

tankene

Skrevet av arnfinn, 13.06.2015
jeg sliter med å tenke stygge ord og bemerkninger med og eller uten navn eller andre ting. når jeg tenker stygge ord og bemerkninger så blir tankene såret og jeg sier unnskyld til tankene og er lei av å ha sånt.

Uønsket

Skrevet av Lille frøken uønsket, 11.06.2015
Hei jeger ei jente på 16 år og har helt siden jeg var fire år følt meg uønsket i min egen familie. Jeg er yngst av tre og er den eneste jenta i søskenflokken.

Sjalu?

Skrevet av Cathrine, 09.06.2015
Hei! Jeg er en jente på 25.

Sjalusi

Skrevet av Elise, 09.06.2015
Hei! Jeg sliter veldig med tanker og får ikke sove godt om nettene lenger.

Redd for å bli glemt

Skrevet av Aurora, 07.06.2015
Hei! Jeg har hatt det sånn i det siste at jeg har vært mye nedenfor og sliten.

Lei

Skrevet av Notgoodenough, 04.06.2015
Hei. Har i flere uker vært i det humøret at jeg føler at alt er galt, alt og alle irriterer meg.

Depresjon

Skrevet av Julius, 02.06.2015
Sliter med depresjon og angst for å gjøre noe feil. Angst for å forelske meg i noen etter et vanskelig forhold.

Manglende energi og motivasjon

Skrevet av Sliten og Trist, 02.06.2015
Er en gutt/mann på rundt 25 år som har kommet inn i en periode der jeg har mistet all energien og dette gjør at jeg ikke orker å gjøre noe. Ikke finner jeg motivasjon til å gjøre dette heller.

Sosial angst

Skrevet av rebe1710, 01.06.2015
Hei. Jeg er en jente på tjuefire år som lider av sosial angst, alvorlig depresjon og unngående personlighetsforstyrrelse.

lojalitetskris, godt voksne foreldre´s konflikter.

Skrevet av Anonym, 27.05.2015
Hei. Mitt er problem er at jeg ikke vet hvordan jeg skal forholde meg til mine foreldres konflikt.

Hvorfor overspiser jeg?

Skrevet av Anonym, 25.05.2015
Jeg har alltid vært glad i å kokkelere på kjøkkenet. Vennene mine skryter av meg opp i skyene fordi jeg er en så sunn og flink jente som trener, spiser sunt, men også skeier ut i blant.

Kem er eg virkelig???

Skrevet av P.a, 23.05.2015
Hey, eg er bare ein 12 år gammal jente og eg har ikkje lyst at foreldrene mine skal få vite noko på grun av da trur dei sikkert at eg er syk i hovudet. Men rare ting har sjedd med meg.

Blir fort småsint

Skrevet av Anonym, 19.05.2015
Jeg blir dessverre alt for fort små sint på kjæresten min av ingen grunn der og da. Jeg tror selv at det kan være at han i begynnelsen av forholdet sa at eksen hans var penere enn det jeg er.

Jeg er utbrent, hva gjør jeg?

Skrevet av Anonym, 17.05.2015
Ok, for det første, hadde jeg aldri trodd at det var jeg som kom til å skrive et innlegg som dette. For det andre, trodde jeg virkelig at jeg kom til å klare meg igjennom dette året uten problem - men så feil kan man visst ta.

Langvarig skadet, traume, kjærighetssorg, deprimert

Skrevet av Namreh, 16.05.2015
For ca 6mnd siden gjorde samboeren min det slutt med meg. I starten virket det som jeg klarte å lure meg selv til at det bare vare midlertidig, etterhvert som tiden har gått har det egentlig bare blitt værre, spesielt ettersom hun allerede er etablert med ny kjæreste og jeg ikke har rikket meg av flekken hva gjelder å gå videre.

Bedre selvtillit

Skrevet av Kindus, 14.05.2015
Har du noen tips til hvordan jeg kan få bedre selvtillit? Min er veldig dårlig og jeg føler meg ikke bra nok for andre.

Deprimert og lav selvfølelse

Skrevet av Bea, 13.05.2015
Jeg er en jente på 22 år. Har lenge slitt med søvnvansker og negativ grubling om natten.

angst og kvalme etter fødsel

Skrevet av Dila, 08.05.2015
Hei, jeg er en nybakt mamma som fødte min sønn i 16.03.

famile som trenger hjelp.

Skrevet av Familen som trenger hjelp, 06.05.2015
Hei! vi er en småbarnsfamilie på 4 Mor, far, og 2 barn under 7 år.

Gutt alder 20. Jeg vet ikke hvordan jeg kan klare meg.

Skrevet av H.H, 04.05.2015
Jeg vet ikke hvordan jeg kan leve. Jeg er redd for alt som har med live og det å klare seg selv å gjøre.

Vurderer å ta mitt eget liv

Skrevet av Martin, 29.04.2015
Jeg er en 25 år gammel student på. 3.

Sliter 72

Skrevet av Hildur, 28.04.2015
Sliter med depresjoner . Det å være lykkelig over livet og glede meg over det 😞 sliter med en guttunge på 18 år og har ADHD og blir fort sinna ..

ukjent sterk følelse

Skrevet av That guy, 27.04.2015
Jeg er en gutt på 14 år Jeg har en veldig sterk følelse om at jeg har lyst til og gjøre noe. Jeg hvet ikke hva det er jeg vil gjøre og det er ikke kjedsomhet heller forde det er en spesifik ting jeg vil gjøre.

Fobi mot forhold

Skrevet av Sunshine, 27.04.2015
Hei Jeg er en kvinner på 31 år og har i flere år kjent på problematikken med å være i et forpliktende forhold. Jeg har både utseende og livet i orden, så det er ikke noe fysisk som skulle tilsi at jeg ikke treffer noen, men jeg kjenner at jeg har veldig anstrengt forhold til det.

Det er på tide å dele noe om meg..

Skrevet av Sara, 25.04.2015
Hei til du som leser. Jeg er snart 31 år, og har mer eller mindre opplevd depressive følelser siden jeg var barn.

Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Sbsb, 23.04.2015
Har skrevet ned det jeg føler jeg sliter med. Vil ikke være til bry for legen min mer.

for små bryst

Skrevet av pysa, 17.04.2015
Eg er veldig usikker på om eg vil gå danselinjen, eg har utrolig lyst å tanken på å gå der virker så gøy og sann.men...

Vil bli sunn!

Skrevet av Grimstadgutt, 16.04.2015
Jeg har så utrolig lyst til å finne sommerkroppen! og jeg er ikke så langt unna...

Frykt og hele pakka.

Skrevet av Anonym, 15.04.2015
Hei. Jeg er ei jente på 18 (blir 19 om noen måneder)år.

Psykopat som "far", dop, voldtekt, adhd

Skrevet av meg, 13.04.2015
Hei. Jeg er en jente på 27 år som rett og slett trenger et annet syn på ting, evt få luftet systemet til en ukjent.

Hjelp. krise

Skrevet av oppgjid, 08.04.2015
Hei Har lest mye på denne sida og har komet fram at kanskje kan dette hjelpe mej.. veit ikke heilt hva eg skal begynne med...

jeg trenger hjelp, men har ikke penger til det

Skrevet av SHS, 07.04.2015
Jeg føler jeg sliter med selvtilliten noe jeg har gjort i mange år. Jeg ble mobbet fra dag 1 på barneskolen der de kalte meg stygge ting, å hver gang jeg gikk forbi guttene på skolen sa de æsj, du er så stygg.

Trenger tanketips

Skrevet av AnitaLille, 07.04.2015
Jeg tror hele tiden at jeg ikke klarer mer, så klarer jeg litt til... Flyttet for noen år siden sammen med min kjæreste og hans to gutter.

Henger igjen i fortiden

Skrevet av Hanne, 27.03.2015
Jeg vil ta opp ett problem fra fortiden som virkelig henger igjen enda og ødelegger for meg. Når jeg var 16 år hadde jeg vært med en gutt i tre år.

Stemor

Skrevet av Pia, 27.03.2015
Hei, Jeg sliter med stemorsrollen.. i flere år nå.

dritlei.

Skrevet av :(, 23.03.2015
Hei, alle der. Jeg er en jente på 14, og er forelsket i en gutt.

Første gang dumpa

Skrevet av Igga, 22.03.2015
Jeg har holdt på med en fyr, litt opp og ned i ca 11 måneder. (med 3 måneders avstand) Ting har vært veldig bra siste 1 1/2 måneden siden vi møttes igjen etter avstanden, så jeg valgte å spørre om vi nå var sammen.

Prestasjoner

Skrevet av Mamma, 19.03.2015
Lurer på hvordan hjelpe vår sønn på 12 år(7 klasse)og han har ingen eldre eller yngre søsken. Han sliter med noe stress i forhold til å presentere foran klassen sin og stresser seg opp i testsammenhenger på skolen.

Sjalusi

Skrevet av LT, 16.03.2015
Hei. Jeg opplever meg selv som sjalu.

Har mistet meg selv...

Skrevet av Mammatilto, 15.03.2015
Vet ikke hva jeg skal gjøre, og aner ikke hvorfor jeg har det sånn jeg har det nå, jeg klarer heller ikke helt å sette fingeren på hva det er... Jeg føler på en måte at jeg aldri passer inn noe sted, jeg tenker ofte at jeg mest bare er i vegeb vegen og at andre tenker at jeg er slitsom eller rar..

Ensom

Skrevet av Deppa87, 15.03.2015
Er en jente som har slitt veldig i 10 år. Har mistet 3 nære familiemedlemmer, blitt truet og voldtatt, sliter med angst og jeg føler meg ensom.

Så liten, deprimert og lei

Skrevet av missLiten, 10.03.2015
Jeg er lei alt sammen, fortiden, nåtiden og fremtiden klarer jeg ikke å se så tydlig lengre. Jeg er lei meg selv, lei av å aldri fylle opp kravene til de rundt meg, aldri være bra nok, god nok, rask nok.

Konstant nervøs og urolig, angst og depresjon

Skrevet av Anonym, 10.03.2015
Hei, Har slitt med agorafobi, panikkangst og depresjon siden jeg var 15 og er nå 23 år. Har gått til psykolog regelmessig i alle disse årene i tillegg til å ha prøvd tankefeltsterapi, healing og osteopati(for spenninger).

Hater hater hater å være suicidal

Skrevet av Hjelp, 05.03.2015
Hei :( Jeg er utrolig lei mæ orker ikke livet mere. Æ vil dø og samtidig ønsker jeg det ikke.

Æ e slem mot alle

Skrevet av En deprimert person, 05.03.2015
Hei live mitt har vært dritt i lenge. Jeg blir frustrert og sier dumme ting som sårer andre og så angrer jeg etterpå.

Livet suger.. Rus, angst, ensomhet og depresjoner er hverdag.

Skrevet av Kim, 04.03.2015
Heisann! Er noe bekymret for sexlivet mitt.

Fortvila av hendelse

Skrevet av Bursdagsjente, 01.03.2015
En venn av meg (ikke min beste venn da) skal ha en brusdag. Hun inviterte mine venner som er like gode venner med henne som jeg er!

Arbeidslysten og lat = arbeidsledig og deprimert

Skrevet av Zora, 24.02.2015
Hei! Jeg har nådd til det punktet nå at to år har gått og jeg er fremdeles arbeidsledig.

Vet ikke hvem jeg er..

Skrevet av Anonym, 19.02.2015
Jeg er en jente på 20 år som føler seg litt fortapt.. Jeg vet rett og slett ikke hvem jeg er og dette føler jeg at begynner å oppta meg litt for mye.

Usikker

Skrevet av Nina, 16.02.2015
Jeg er en kvinne på 32 år som sliter med å finne ut hva jeg vil med livet, jeg ønsker meg mann og barn, men møter bare useriøse menn som ikke vil inngå forhold. Jeg føler jeg følger et destruktiv mønster når det gjelder menn.

kansje skyldfølese ?

Skrevet av kristine91, 16.02.2015
hei jeg er ei dame på 23 år. jeg har ei datter på 5år og en sønn på 4mnd :) jeg lurer litt på om jenta mi kan ha noe form for "skyldfølese" siden ho ønsker og sove vekk hele tiden og ikke være hjemme.

Hvordan takle depresjon ?

Skrevet av Maria, 15.02.2015
Hei, jeg er ei jente på 20 og jeg er har vært veldig deprimert i det siste så er redd at jeg lider av depresjon. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre og jeg vil ikke dra til psykolog/lege heller.

Samboere i 8 år.. nedtrykt

Skrevet av MISS.A, 15.02.2015
Jeg vet ikke om dette er noe spm relatert men trenger å prate om det.. jeg er 23, min samboer MR.

Hva er det med meg

Skrevet av Cheerios, 08.02.2015
Hei! Jeg er ei jente på 21 år, som ikke har hatt en så lett oppvekst.

Hard og Kald personlighet

Skrevet av Meg og andre, 04.02.2015
Hei, Endte å bo sammen med en venninne, som det viste seg har et hard og kald personlighet, noe som gjør at jeg føler meg avvist både som venn og person. Det har tidligt gjort meg på vakt, men også usikker, hva om det er noe i mitt eget handlingsmønster som gjør at hun bare reagerer?

En person som hater seg selv

Skrevet av Uten følelser, 30.01.2015
Jeg har vært deprimert lenge i noen måneder. Jeg har alter vært snill grei og hyggelig jente full av glede og andre følelser.

Ensom når jeg er sammen med andre..

Skrevet av "deppa", 29.01.2015
Er umulig å beskrive dette, men er sikekr på at mange har det samme. Anyway, here it comes.

Vrede, dårlig taper og selvfølelse

Skrevet av Sandra, 28.01.2015
Hei, Min kjæreste og jeg har vært sammen i 5 og et halvt år. Problemet er min kjæreste, som jeg tror har en psykisk lidelse.

Dårlig selvbilde ++

Skrevet av Halloa, 20.01.2015
Hei Jeg er en jente på 25 år som har vært sammen med kjæresten min nå i rundt 1.5 år.

Løgn

Skrevet av Mathilde, 18.01.2015
Jeg føler at jeg lyver hele tiden... Jeg vil slutte med det for jeg vet det er feil....

Mobbing og baksnaking

Skrevet av Pia-Sofie, 17.01.2015
Hei jeg har et spørsmål. En kompis av meg blir mobbet og baksnaking på det groveste.

Del 2 av vanskelig kjæresteforhold

Skrevet av Anonym, 16.01.2015
Jeg og eksen prøver som beskrevet å komme tilbake til hverandre, men først må han bli frisk med sine personlige problemer, og sier at han må være ego og bruke tiden på å bli frisk, og jeg spurte for noen dager siden om han var opptatt i helgen og om han ville møtes, men han sa kan ikke, må konse på meg selv, og han var her ista en time, men han sa han skulle til en kompis imorgen. driver han bare å kødder med meg??

Humørsvingninger uten like

Skrevet av Margis, 09.01.2015
Jeg er en dame på 28 år, som har slitt med mye i livet sitt. Jeg har opplevd mobbing hele barneskolen og ungdomsskolen, og ble utsatt for et overgrep båt jeg var 15 år.

😔Klarer ikke å styre meg

Skrevet av En som trenger hjelp, 30.12.2014
Jeg er en 13 åring som ikke klarer å styre seg. Jeg blir ofte deprimert og vis noen snakker til meg mens jeg er sur og trist får jeg lyst til å slå dem og når jeg ikke får til går jeg på rommet og tenker selvmord tanker.

hva skal jeg gjøre

Skrevet av ingenvethvemjeger, 29.12.2014
Jeg er en gutt, under 20års alderen. I live mitt så tidlig har jeg vert innom alt for mye.

Deprimert vil dø

Skrevet av En som hater livet, 29.12.2014
Jeg har mistet en av mine foreldre som jeg var glad i. Nå får jeg ikke bo med han.

utroskap

Skrevet av Zana S., 21.12.2014
Hei , jeg har for ikke så lenge siden Vært inne på Facebook profil til mannen min (noe jeg aldri skulle ha gjort ) , og fant ut at han har Vært sammen en annen en en måned Før han har giftet seg med meg , hatt samleie med henne i samme seng hvor jeg sover , det sto også meldinger fra henne hvor hun spørsmål han om hun skal "suge" han "knull meg" og lignende . Nå lurer jeg på hvorfor han har giftet seg med meg i det hele tatt , det kan ikke vare kjærlighet og ellers er han lite villig å tilbringe tiden sammen med meg , gir meg aldri fine komplimenter, bare at jeg er stygg på håret , at jeg kler meg stygt og at jeg er tjukk men det er jo ikke (bare liten mage etter fødsel " .

De ser ikke lenger meg

Skrevet av fortvilet92, 18.12.2014
Hei! jeg er en jente på 22 år og har tidligere slitt mye med OCD.

Datter fryst ut av tidligere venner på skolen

Skrevet av Andreas, 17.12.2014
Hei, Jeg har en datter på 15 år som blir fryst ut/ mobbet på skolen av sine tidligere venninner! Årsaken er at hun har slitt lenge med fysisk sykdom, og dermed fått høyt fravær.

Er jeg grusom?

Skrevet av Kikki, 17.12.2014
Gift i 30 år og ønsker å bli fri. Jeg har to voksne barn som blir dullet med som de var småunger av mannen min.

Er jeg skadet for livet....

Skrevet av sålei, 14.12.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

Jeg trenger og vite hva som er galt med meg.

Skrevet av Kate, 09.12.2014
Jeg har i alle år slitt psykisk. Hatt depressive tanker.

vil ikke bo her

Skrevet av jøss, 06.12.2014
Hei!jeg bare trenger noen å snakke med, noen som ikke vet hvem jeg er og som jeg ikke vet hvem er.

19 år med vonde tanker dypt hjemt

Skrevet av LAF, 04.12.2014
Har dere en jeg kan snakke med for å få opp og ut de spm nå er dypt gjemt...eller..

Jeg tror jeg lider av depresjon av eller annen form...

Skrevet av Richard, 01.12.2014
Jeg har bemerket meg et mønster, som har inntruffet meg hvert år. det samme skjer hver gang, og jeg vet ikke hva jeg gjør galt.

Angstdepresjonpannikkangst

Skrevet av Anonym, 28.11.2014
Hei!jeg har har en diagnose på angst/panikkangst i nå snart 5år med en god del bedring det siste året.

Unnvikende personlighetsforstyrrelse

Skrevet av sålei, 25.11.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

er kjærsten min bipolar?

Skrevet av mann 23, 25.11.2014
Hei! Jeg er sammen med en jente på 21 år, er selv 23.

Min forvirrede fortid

Skrevet av Lydia, 24.11.2014
I barnehagen var jeg alltid en sprudlende jente, men jeg var kanskje ikke den mest utadvendte. I skolealderen ble nok denne sjenertheten mere tydelig, jeg var aldri i en gjeng, men hadde noen få venner.

mine problemer

Skrevet av Anonym, 22.11.2014
jeg har så dårlig samvittighet overfor tankene mine.jeg har neste som tics av å tenke stygge ord inni hodet mot dem jeg elsker.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av G23, 20.11.2014
Er en mann på 23 år og sliter med diverse. Kort oppsummert.

Hva føler jeg ?

Skrevet av Anonym, 19.11.2014
Hei! I det siste året har jeg følt meg veldig deprimert.

Kjærlighet- sikkerhet og usikkerhet

Skrevet av Ronja, 16.11.2014
Hei! Jeg holder på å fly på veggene her.

Sinne

Skrevet av Ca92, 13.11.2014
Hei. Jeg er en jente på 22 år som har hatt en veldig unormal oppvekst.

Sliter veldig mye for tiden.

Skrevet av Birk, 10.11.2014
Hei. Jeg er en gutt på 16 år som har gått igjennom veldig mye den siste måneden.

Den ekle følelsen i kroppen må ut!

Skrevet av Liz!, 04.11.2014
Lurer på om noen gode råd å få om å "slutte" å selvskade. De begynte første gang i 6.

Så sint at jeg mister kontroll

Skrevet av Jensen, 27.10.2014
Hva skal jeg gjøre når jeg blir så sint at jeg mister kontroll? Er det noen tip/triks som kan hjelpe meg å se forbi det jeg er sinna over og som kan roe mg ned?

Lei av meg selv

Skrevet av el, 27.10.2014
Jeg er en minoritet språklig, kom i Norge for noen år siden. dropper ut fra skolen, hadde en god plan for livet mitt, men alt gikk det ikke bra.

Har jeg en emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse?

Skrevet av L, 26.10.2014
Hei! Jeg har den siste perioden slitt veldig mye med dårlig selvfølelse.

Sjalusi og redsel

Skrevet av Martin, 22.10.2014
Jeg vet ikke hvordan det hele startet. men etter og ha vært med på et lang varig forhold har jeg merket at jeg blir stadig mere sjalu og redd for å miste min kjæreste.

Hva er galt med min mor?

Skrevet av Charlotte 2000, 19.10.2014
Jeg er en kvinne på 30 år, som siden jeg var liten har lurt på hva som er galt med min mor. Da jeg flyttet hjemmefra som 18åring å fikk livet der hjemme på avstand skjønte jeg gradvis at min mor var psykisk syk.

Selvtillit

Skrevet av Birgitte, 18.10.2014
Hei. Jeg er ei jente på 14 år.

Er trøtt og lei

Skrevet av Isabella, 14.10.2014
Hei. Jeg er 20 år gammel jente.

Anxiety Angst vet ikke hvordan å bli kvitt det.

Skrevet av Jente på 17 år, 08.10.2014
jeg er ein jente på 17 pr, og har hatt dette problemet i snart 1 år. Jeg trur det begynte med at jeg skulle velge ein yrkeslinge som skulle passe til meg.

Dårlig selvtillit og selvfølelse

Skrevet av Tea, 05.10.2014
Hei. Jeg ville skrive her for å få råd om hva jeg burde gjøre.

workaholic hele dagen og leter etter jobb

Skrevet av ross delman, 03.10.2014
enten jobber jeg hjemme på pc eller kjempa alt jeg kunne for mer jobb men etter en dårlig dag (ingen aggresjon eller no bare glede av det) med ærlighet og betalte tilbake penger som jeg gjorde feil og mistet jobben etter di dårlig dagene med differanse i butikk. Jobbet i 4 år å elsker jobbing å ønsker å hjelpe mennesker som ikke har det bra siden ungdomskolen med venner som trengte hjelp.

Deprimert på ung alder

Skrevet av Helene, 02.10.2014
Hei , jeg er en jente på 13. Jeg er ofte deprimert og gråter ofte.

ensomhet som kan ødelegge alt

Skrevet av Folt, 30.09.2014
Jeg syns at alle som kommer fra et annet land kunne snakke om det timevis, men kanskje løsningen er lettere som vi tror.. Det er vanskelig å begynne med.

Hei jeg er utro med kjæresten min.

Skrevet av Sissel, 29.09.2014
Hei jeg har en en kjæreste.han bor mye hos meg hver dag og vi jobber i sammen.

Trikotillomani

Skrevet av Milla, 23.09.2014
Hei! jeg har et problem med at jeg river ut håret mitt så det i perioder blir synlige bare flekker på hodet mitt.

Depresjon og sosial angst

Skrevet av Mariell, 22.09.2014
Jente, 19. De siste årene har jeg slitt veldig med at jeg nesten konstant er veldig deprimert.

Sint Samboer

Skrevet av Adelen, 22.09.2014
Hei jeg er en kvinne på 29år og har nå hvert sammen med min samboer i litt over 3år med 3 barn. Vi er begge ett temperament men han går over, og når jeg sier over så mener jeg, hyler og skriker tramper og skjeldent, men har skjedd at han ødelegger gjenstander.

Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.

Skrevet av Jente21, 20.09.2014
Hei. Jeg har lenge slitt med temperamentet mitt.

leker hun med meg??

Skrevet av starboy, 17.09.2014
Har i en mnds tid datet en jente og vi har hatt det kjempeflott sammen, men før jeg traff henne så vissste jeg hun hadde drevet med rus, og mens hun var ilag med meg så¨har hun nesten holdt seg unna alt. hun sier hun elsker meg og jeg elsker henne utrolig høyt.

Datter med psykiske problemer som døyves med rusmidler.

Skrevet av Anne, 10.09.2014
Vår datter ble med en gjeng rusere i ungdomstiden og misbrukte rusmidler selv. I denne perioden ble hun misbrukt av gutter og menn.

Vil ta mitt eget liv, hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Emilie, 09.09.2014
Jeg skammer meg over meg selv. Denne følelsen tar knekken av meg.

Treger hjelp

Skrevet av Hilde, 09.09.2014
Jeg vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg rundt folk. Jeg vet ikke hva jeg skal si gjøre eller hvordan jeg skal være.

Selvlidelse

Skrevet av Forvirret, 09.09.2014
Hei!er en kvinne i 30 årene som har hatt det vanskelig siden tenårene.

Er jeg deprimert?

Skrevet av Anna, 05.09.2014
Har følt meg dårlig i lang tid. Helt siden jul, kanskje til og med sommeren før også har jeg hatt det sånn.

Langtids deprimert ung mann

Skrevet av Leif, 05.09.2014
Hei, Først og fremst så ser jeg etter hjelp. Hjelp til å komme meg ut av en evig sirkel av problemer i livet mitt og da tenker jeg at jeg må komme meg til en person jeg kan snakke med.

Dårlig selvtillit

Skrevet av Dystopia, 02.09.2014
Hei! Jeg er midt i livet, og skulle egentlig hatt ting på stell, men det har jeg ikke.

Hva skjedde med meg?

Skrevet av sal, 29.08.2014
Det er noe jeg har undret meg over i flere måneder. Jeg starter fra begynnelsen: For 2 år siden, en måned før jul, våknet jeg på natten av en drøm som nå er blitt utydelig for meg.

vet ikke helt hva jeg skal kalle meg

Skrevet av liverpool, 29.08.2014
hei der. da jeg var 12 år ble mammaen min innlagt på psykiatrisk avdeling på grunn av angst og depressjon og ble borte i 6 mnd.

Dette er jo bare helt sinnsykt!

Skrevet av KARMA, 10.08.2014
Hei. Jeg lurer på følgende...

Samboeren min trenger hjelp

Skrevet av Mats, 09.08.2014
Hei! Jeg har ei samboer som er helt gal i hodet.

Har jeg sosial angst?

Skrevet av Jonas, 06.08.2014
Hei, jeg trur kanskje jeg har fått sosial angst. Sliter meg og snakke lenge med folk og vannskelig og ta første skritt.

forbudt frukt

Skrevet av callous, 09.07.2014
Jeg er en gutt på 23 år som også har en sønn på 3 år, snart 4. Jeg og barnemor bor ikke lengre sammen.

"Kjærlighetsorg"...eller hva man skal kalle det..

Skrevet av sminkeveska, 27.06.2014
For jeg kan egentlig ikke kalle det for kjærlighetsorg. Jeg vet bare ikke hva annet jeg kan kalle det.

Aldri hatt kjæreste, orker ikke mer!

Skrevet av Joakim, 25.06.2014
Hei, jeg er 20år gammel og jeg har vært deprimert og suicidal i mange år nå. Har gått mye opp og ned, men har fått hjelp av mange psykologer og vært innlagt på sykehus pågrunn av at jeg ikke hadde hatt lyst til å leve.

Sliter i nytt forhold

Skrevet av J, 23.06.2014
Hei! Jeg heter J.

Hat

Skrevet av L, 20.06.2014
Jeg hater verden. Jeg hater nærmest alle menneskene jeg ser, kulturen får meg til å spy.

Kommer ikke videre i livet mitt

Skrevet av Tonje, 18.06.2014
For 8 mnd siden gikk kjæresten min fra meg. Vi hadde vært sammen i 3 år og delte alt.

Plager

Skrevet av Kalla, 16.06.2014
Hei. Jeg sliter veldig med medfølelse, omsorg, egoisme, selvdiggerhet og alt det.

Sjalusi, lav livskvalitet - vennskap.

Skrevet av Rog, 13.06.2014
Hei, i det siste har jeg følt at livskvaliteten og det sosiale liv har sunket. Jeg føler at livet mitt er på vent.

utroskap

Skrevet av Nora, 10.06.2014
Mannen min var utro hei, jeg treng litt hjelp av dere. jeg er gift nå er i 12 år.

Selvmord

Skrevet av Eirik Storm, 03.06.2014
Hei, jeg ikke helt hvor man skal begynne, for det er så mye å snøre opp i at jeg ikke klare det å har ikke lenger kontrol på ting eller mine tanker. bare for å si det kortes mulig så, har vært i en livsistvasjon i mange år må, der jeg har hatt, stor økmoniske problemer,å vært gjelds offer i mange år,Vært my problemer i fammilen, Hvært plaget med sykdom, Har mistet det meste inne jobb å inntekt, står i fare for å miste bo plass, Å ting er ferd med å gå stykker, med min samboer å stesøn på grunn av mine problemer som har belastet den mye.

Jeg liker ikke kroppen min

Skrevet av Bethemst, 16.05.2014
Jeg får høre at jeg er for tynn, hver dag på skolen. Jeg begynner å bli veldig usikker på meg selv, jeg går aldri i kortermet gensere/t-skjorter lenger, fordi jeg er flau over hvor tynn jeg er.

vet ikke ka eg skal gjøre med meg selv.

Skrevet av løken., 02.05.2014
Eg vet isje ka eg skal gjøre... eg greier absolutt ikke å være positiv om meg selv og slenger meg selv full i dritt og disser meg selv når eg e med folk.

Jeg er mindre verd

Skrevet av Taperen, 28.04.2014
Jeg lurer: Jeg nærmer meg 40 år.Har slitt med sosial angst-redd for de fleste mennesker, alltid følt meg mye mindre verdt enn alle andre, en så og si konstant følelse av at ingenting betyr noe og noe fremtid, det er ikke noe jeg ser frem til.

Selvtillit

Skrevet av Lucy, 24.04.2014
Jeg har alltid lurt på det med selvtillit. Jeg har aldri hatt høy selvtillit selv, og føler at jeg mangler troen på meg selv.

Farfar som overgriper

Skrevet av lisa, 08.04.2014
Hei, Jeg er en jente på 25år som i en alder av 7-8 ble utsatt for et seksuelt overgrept. En natt da jeg sov hos farmor og farfar jeg lå i midt, voknet jeg av at farfar tok meg på kjønnsorganet.

Hjelpe min kjære

Skrevet av KO, 06.04.2014
Hei, Min kjære sliter ganske mye om dagen. Hun er redd for en rekke ting og har utrolig dårlig selvtillit.

Vil bli fornøyd med meg selv og lære å tanke tunge tema i livet.

Skrevet av Jente20, 30.03.2014
Hei:) Jeg har opplevd ganske lenge at jeg tar meg veldig nær av ting folk sier til meg. Jeg kan bli veldig lei meg fordi jeg er en veldig følsom person.

Egen begravelse

Skrevet av Anonym, 23.03.2014
Hei! Jeg har i den siste tiden slitt veldig !

Mangel på energi, mangel på arbeidslyst, humørsvingninger spesielt mye deprisjon

Skrevet av emil i lønneberget, 22.03.2014
Er jeg utbrent ? Har i overkant av 4 år nå gått med tunge hverdager der jeg sliter med å motivere meg selv til noe som helst, da spesielt oppussningsarbeidet hjemme.

Feit og deppa

Skrevet av Specturee, 15.03.2014

Hvorfor skaper hun problemer og lyver om det?

Skrevet av Christine, 10.03.2014
Hei Jeg har en venninne (voksen dame på 43 år)som har hatt en vanskelig oppvekst, hun har blant annet blitt missbrukt og har fortrengt mye vondt, slik at det har skapt problemer i ettertid. I tillegg har hun også angst.

Hva er vitsen?

Skrevet av Jente 14, 26.02.2014
Jeg har alltid vært den sterke jenta som aldri gråter eller deler følelser, men det funker ikke lenger.. Helt siden 6.

angst for fast forhold etter misbruk i en annen forhold

Skrevet av kalbi, 19.02.2014
hei jeg er en jente som ha vært i et mishandle forhold. før var det viktig å være i fast forhold selv om det er viktig nå og men jeg har et problem jeg for panikk nå når forholde begynner å bli alvorlig trekker jeg meg unna jeg for hjerte bank og føler meg kvalt føler ut som hjerte vil sprenge snart jeg har dater en snill og kjekk gutt som jeg har kjent i fire år og som jeg er veldig glad i og vil han i livet mitt som min kjærest men men da for jeg hjerte bank og usikker tanker og føler meg kvalt å trekker meg unna og han prøver å forstå men jeg ser at de sårer og forivrer han og at jeg for angst for ved å tenke han er min kjærest for bare negative tanker og føler redser i kroppen tenk.

BARE negativ tenkning..

Skrevet av Vilde, 19.02.2014
Hei! Jeg er en jente i 20-årene som heletiden går å forteller meg selv at det er ikke noe galt med meg, jeg tenker bare litt for mye, og at depresjoner og angst er noe andre har og ikke jeg.

Tvanglidelser. angst, fobier og masse annet

Skrevet av Tvangstankemannen, 16.02.2014
Jeg er 31 fra Drammen. Jeg sliter med mye lidelser tvangstanker og mye annet.

selskading og lavt selbilde, hvordan endre seg?

Skrevet av meg, 14.02.2014
Okeii, denne siden er utrolig lenge siden jeg har brukt, men dette her jeg skriver her står jo ikke på død og liv på noen måte men jeg trenger bare noen tips.... Først og fremst er jeg ei jente på 16 år, jeg har slitt utrolig mye psykisk og mistet jo også en del venner under denne perioden.

Begrep om følelser når man sover

Skrevet av Gobo, 13.02.2014
Hei! Jeg er en mann på 30 år og har et spørsmål rundt selvbevissthet rundt mine egne tanker.

Oppvekst med personlighetsforstyrret mor

Skrevet av Lea, 11.02.2014
Helt fra tilig alder skjønte jeg at noe var galt. Jeg og mor bodde alene, det var kontroll heletiden.

Deprimert, yrkesvalg, ensom, oppgitt, hjelp!

Skrevet av Per, 11.02.2014
Hei! Hele greia er også nokså lang, men jeg håper dere finner tid til å hjelpe meg!

Negativ tenkning holder meg tilbake fra å leve livet

Skrevet av Vilde, 10.02.2014
Hei! Jeg er en jente i 20-årene som heletiden går å forteller meg selv at det er ikke noe galt med meg, jeg tenker bare litt for mye, og at depresjoner og angst er noe andre har og ikke jeg.

min bror

Skrevet av Sofie, 09.02.2014
min bror har alltid vært sjenert, holdt seg for seg selv og har hatt få venner. For 7 år siden sluttet han på skolen og han møtte veggen, helt siden da har han gått hjemme og ikke gjordt noe.

Deprimertmobbaspiseforstyrrelserselvmordstanker

Skrevet av Maren, 09.02.2014
Jeg vet ikke lengre hva jeg skal gjøre ... Jeg har vært deprimert i flere år og det hele startet når jeg bare var 4år gammel...

vil ha det bra?

Skrevet av dbs, 06.02.2014
Hei. Gutt på 19 år, snart 20!

medisinering av kjæresten

Skrevet av paurob, 06.02.2014
hei. jeg er 23 år og har en samboer jeg elsker over alt på jord.

Vanskelig med å falle til ro med kjæresten min

Skrevet av Anonym, 26.01.2014
Jeg er en "voksen" mann som trenger litt hjelp med tankene min. Jeg sliter at jeg ikke finner roen med kjæresten min, jeg har en magefølelse av at hun kommer til å være utro mot meg......

Er jeg deprimert, alkoholiker eller bare kjørt i huet?

Skrevet av Råbbin, 23.01.2014
Hei. Jeg er en ung mann på 22 år som sliter litt føler jeg.

Mann 22 , Usikkerhet , frykt og mobbing i barndommen

Skrevet av Erik, 23.01.2014
Hei Jeg er en mann på 22 år, Visste ikke hvordan jeg skulle formulere meg eller noe ... så håper du skjønner hva jeg mener .

ungdom trenger hjelp men ingen vil hjelpe

Skrevet av "Frustrert", 22.01.2014
Fostermor til ungdommen ( jente 16 år) har mistet alt håp om å få hjelp av instutisjoner. Barnevernet kommer bare når det er kommet inn bekymringsmeldinger og er ikke tilstede for ungdommen ellers..

Fortvilet og usikker .

Skrevet av Devlin, 16.01.2014
Hei. Jeg er i en litt vanskelig situasjon , jeg har drevet på med en man nå i ca 5 måneder .

Hjelp

Skrevet av Ukul, 12.01.2014
Gjennom hele barneskolen har jeg blitt mobbet, jeg har alltid vært "hun rare", "hun outsideren", "taperen" etc. Jeg har liksom aldri vært med i "gjengen" og har bare hatt 1 fast venn gjennom hele barneskolen.

Fremføring på skolen

Skrevet av Maria, 06.01.2014
Vi har ganske ofte presentasjoner på skolen og etter ti år har jeg klart å venne meg litt til det. Det er dessverre ikke det som er problemet.

Gratisbillige psykologer?

Skrevet av Marie, 04.01.2014
Jeg har lenge slete med negative tanker og følelser som har ført til depresjoner og angst. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger og trenger derfor virkelig noen å snakke med som er utenfor nære relasjoner.

Gratisbillige psykologer?

Skrevet av Marie, 04.01.2014
Jeg har lenge slete med negative tanker og følelser som har ført til depresjoner og angst. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger og trenger derfor virkelig noen å snakke med som er utenfor nære relasjoner.

Sosial Angst

Skrevet av Anonym, 02.01.2014
Hei. Jeg er en jente på 14 år som sliter forferdelig mye om dagen.

psykose

Skrevet av vikki, 01.01.2014
har en bror som har forfølgelse psykose. han bor langt unna meg med to fam medlemer.

Hva skjer?

Skrevet av jente17, 30.12.2013
Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg pleide å gråte hver dag i flere måneder siden juni.

Opphengt i fortiden og litt til...

Skrevet av Ung jente, 29.12.2013
Hvor skal jeg begynne? Det er så mye jeg skulle ha sagt, men har ikke helt ord til å forklare det med.

Søsteren min og samboeren min

Skrevet av Luna, 26.12.2013
Jeg tåler ikke søsteren min. Hun er kynisk og slem, det har hun vært i alle år.

Kanskje voldtekt?

Skrevet av Mina, 22.12.2013
Hei jeg er en jente på 18 år som var på en fest hos en som er 35 år gammel, jeg ble ganske full og han sa jeg kunne sove i senga hans alene. Jeg hadde ikke sovnet enda før han kom inn og la seg ved siden av meg.

Overvåket?

Skrevet av Anonym, 13.12.2013
Hei! Jeg er en kvinne på 20 år som sliter med tankene/følelsene.

Sliter med fremtiden

Skrevet av Helene, 06.12.2013
Hei, jeg sliter veldig med mørke tanker om fremtiden. Jeg sliter med å finne jobb, selv om jeg har høy utdannelse.

Føler at jeg ikke passer inn her..

Skrevet av jenta, 04.12.2013
jeg har mesteparten av mitt liv blitt mobbet, banket opp hver dag på vei og fra skolen. Jeg hadde en mor som ofte var sint på meg, og om jeg gjorde noe feil, ble det et raseriutbrudd.

Sosialangst, dødsangst og depresjoner

Skrevet av Mumrikk, 01.12.2013
Jeg har blitt mobbet hele barneskolen for at jeg var feit, dum, rar o.s

Er jeg rett og slett bare taper?

Skrevet av Meg, 29.11.2013
Hei, jeg er en mann på 31. Mistet jobb etter min far døde fordi sjefen godtok kun en dag fri etter dette og jeg trengte flere.

vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg..

Skrevet av Jente, 18, 25.11.2013
vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg.. Hei, jeg er en jente på 18 og har vært sammen med kjæresten min i snart 11 måneder.

Utroskap og sjalusi førte til samlivsbrudd

Skrevet av LeaLea, 24.11.2013
Hvor skal jeg begynne. Jeg møtte en mann og jeg forelsket meg på er blunk.

Sjalusi

Skrevet av Moimoi, 23.11.2013
Hei! Jeg har akkurat avsluttet et forhold grunnet flere ting, hovedpunktet er min sjalusi og at eksen var utro på julebord.

Samboer med mann med eks og barn

Skrevet av Fortvila, 19.11.2013
Samboeren min gjennom de siste 3 årene (4 år) var en kort tid sammen med en dame, som resulterte i at de fikk 1 barn sammen. Samboeren min har hatt samværshelger, siden barnet var 1 år.

Opp med øynene

Skrevet av Karianne, 18.11.2013
Hei! Jeg ønsker å dele min historie og erfaring fra mitt forhold.

Spiseforstyrrelser og kaloriangst;

Skrevet av Meg :), 16.11.2013
Jeg er en jente (vil ikke oppgi alder) som har hatt et stort problem i de siste ukene. Jeg har hatt total angst for kalorier og spiser ikke noe uten å ha sett hvor mange kalorier, fettprosent og sukkerprosent først.

Jeg vil helt ærlig ikke leve mer. Eller vil jeg?

Skrevet av v, 15.11.2013
Skrev dette for en god stund siden. Tankene har ikke forandret seg tho.

Jeg er i ferd med å dø

Skrevet av Brocko19, 13.11.2013
Alt føles helt håpløst. Jeg kan ærlig ikke se meg selv i live når 2014 kommer.

ekkel følelse sosialt

Skrevet av anonym stavanger, 11.11.2013
Jeg er veldig skker på at jeg trenge noe som hjelpe... snakk med psykolog eller noe..

Gruer meg til jobb

Skrevet av jente27, 07.11.2013
Hei, Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 2010, og jobbet deretter et år på en medisinsk avdeling. Dette var en veldig hektisk og travel avdeling.

Trives ikke hjemme

Skrevet av Karoline, 06.11.2013
Jeg er en 18 år gammel jente som ikke trives hjemme blant mamma, stefaren, lille- bror og søster. Jeg er den eldste i familien og jeg blir veldig mye oversett.

Har så lite liv

Skrevet av poochie, 05.11.2013
Jeg føler meg så lite produktiv. Har en deltidsjobb i butikk hvor jeg jobber 3-4 ganger i uken, hvor det typisk er: Onsdag kveld, fredag morgen, (lørdag kveld), søndag kveld.

Eget livssyn mot foreldrenes livssyn

Skrevet av Nina, 30.10.2013
Hei! Jeg er ei jente rundt 20 år som har funnet min vei i livet.

Usikker på alt

Skrevet av Yasmyn, 22.10.2013
Hei. Jeg er en jente på 16 år.

Trist og sinna samboer

Skrevet av Gressenka, 21.10.2013
Hei! Jeg og samboeren min har bodd sammen i snart 7 år.

Livredd for skolen

Skrevet av Malin, 21.10.2013
Eh.. Vanskelig det her.

depresjon

Skrevet av nodyy, 19.10.2013
hei, jeg tok her om dagen en test på nettet om deprasjon. jeg scorte 56 av 60...

Usikkerhet i forhold til partner

Skrevet av Helene, 19.10.2013
Jeg har problemer med at jeg er så utrolig usikker i forhold til min kjæreste. Dette er ikke en kontinuerlig følelse som går og gnager på meg, men en følelse jeg får innimellom, og da er det så sterkt at jeg bare har lyst til å dra bort til ham og slå opp med ham øyeblikkelig.

Er dere ekte?

Skrevet av Anonym, 13.10.2013
Det er vel ikke mange psykiatere som er "ekte", dvs de må ha en jobb og tittel, og dermed også pasienter å trakasssre.............. Men er litt skeptisk til slke nettsteder, selv om jeg iallefall får sagt sannheten om psykiatri i Norge!

ensomhet

Skrevet av Anonym, 12.10.2013
Er det vanlig for en femten åring og føle seg ensom? Du har mange irundt deg, masse venner og fin familie, men ensomheten tar aldri slutt.

ensomhet

Skrevet av Anonym, 12.10.2013
Er det vanlig for en femten åring og føle seg ensom? Du har mange irundt deg, masse venner og fin familie, men ensomheten tar aldri slutt.

10åring føler seg ikke elsket

Skrevet av mamasan, 11.10.2013
Jeg har en gutt på 10 år som ikke tror på at jeg elsker han. Spesielt tror han at jeg elsker søsteren på nesten 2 år mer og bare bryr meg om henne.

Føler meg untnyttet

Skrevet av Cina, 03.10.2013
Traff en gutt for snart 4 år siden . Han virket så snill real og oppriktig betatt av meg .

Samværsordning

Skrevet av Lillemor, 01.10.2013
Hei, Jeg og min mann har en datter på nesten 8 år. Min mann har videre 2 barn med sin x-samboer, de er 14 og 13 år gamle.

Vondt inni meg, deprimert og får meg ikke opp

Skrevet av Irene Marie, 25.09.2013
Jeg er en jente på 19 år som i det siste har hatt en utrolig vanskelig tid og trenger virkelig noen å snakke med. Jeg føler meg alene og ensom og har vanskeligheter for å stå opp om morningen og å se noe positivt i hverdagen.

Paranoid

Skrevet av Astrid, 22.09.2013
Er ei 22 år gammel jente som studerer bachelor innen dans og pedagogikk. Har alltid elsket dans, og vet at det er dette jeg vil holde på med.

Eneste på denne jord

Skrevet av Gabriella, 19.09.2013
Jeg er.en pige på 22.

Skuffet over meg selv

Skrevet av Usedtobehappy, 17.09.2013
Hei. I det siste har det skjedd en del i livet mitt som har påvirket meg mye.

Alkohol, bekymringer, helse og familie

Skrevet av Beate, 15.09.2013
Hei. Er en voksen dame som har så mye ansvar.

Klarer ikke å kontrollere sinnet mitt. Trenger hjelp.

Skrevet av Anonym, 14.09.2013
Jeg har multiproblemer i mitt forhold. Blant annet disse: Jeg kan være sjalu på min kjæreste fordi han har mer kunnskap om meg og dette får meg til å føle liten kontra han.

Stress og forventninger

Skrevet av Firefly, 01.09.2013
Hei Jeg er ei jente på snart 15 år. Jeg går i niende og aner ikke hva jeg vil med livet.

angst for involler og blod

Skrevet av liratt, 27.08.2013
Hei jeg er en gutt som synest at det er så ubehagelig å se på tv-programer som handle om slakting elleroperasjoner ate jeg må snu meg bort for å ikke spy. Jeg sløyet en fist en gang og begjynte å spy.

Følsesløs

Skrevet av Madde, 24.08.2013
Hei! Jeg er ei jente på 17 år, bor hjemme og går på skole.

sosial angst, sjalusi, depresjon og kjærlighet

Skrevet av Preston, 20.08.2013
Alt i hodet mitt er et rot. Jeg vet aldri hva jeg føler.

Lav selvfølelse -på grunn av oppvekst?

Skrevet av Nina, 14.08.2013
Hei. Jeg er en 25 år gammel kvinne.

Trenger hjelp med å oppfylle fetish drøm

Skrevet av Ole, 29.07.2013
Hei jeg har siden jeg var liten hvert veldig ivirig på å bli bunnet fast (selv barnehage tanter har fortalt meg at jeg var ivrig på det i ettertid) og de senere årene har jeg ikke hatt muligheten. Når man er liten kan man ha leker hvor noen må bli fanget/bunnet mens nå gjør vi ikke sånt, derfor har jeg kjent inni meg en trang til å bli bunnet fast.

Vurderer psykolog.

Skrevet av aleksander79, 08.07.2013
Jeg er en gutt på 15 år med ADHD. Morfaren min har hatt alzenheimer i 10 år ca, idet siste har han blitt virkelig ille, han klarer ikke å legge seg ned i senga.

Informere arbeidsplass om egen psykisk helsetilstand?

Skrevet av hvitveis89, 07.07.2013
Jeg er splitter nyutdannet og har fått en 35,7 % sykepleierstilling natt i hjemmesykepleien. Jeg er ekstremt spent på det å jobbe som selvstendig sykepleier og ønsker å forberede meg så godt jeg kan mentalt.

selvskader med kjæreste

Skrevet av lili100, 07.07.2013
Hei. Jeg er en ung jente som har skadet meg selv helt siden jeg var liten.

selvmord pga mobing forde jeg er homo

Skrevet av bøgi, 17.06.2013
hei jeg er 17 år og blir mobet ver dag forde jeg er homofil og jeg har nå prøvd på selvmord 18 ganger 8 ganger med og henge meg og 10 ganger med og kutte puls åra eller halsen og vet ikke hva jeg skal gjøre lenger jeg blir som sakt mobbet ver dag og jeg blir slåt av faren min dag ut og dag in og jeg blir gal psykologen som jeg hadde sa at jeg har adhd men tviler for er veldig rolig men fortsat. og vel jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg får ikke sove jeg er deprimert og jeg har angst for store folkemengder og har klaustroforbi osv så blir mobbet ver dag pga dette også har jeg spiseforstyrelser som jeg også blir mobbet for HJELP!!!

Hjelp ADHD

Skrevet av cosmica, 16.06.2013
Hei Jeg er en jente på 24 år. Fikk diagnosen adhd og dysleksi for ca 2 årsiden.

KJÆRESTE SOM ER BESATT?

Skrevet av ekljf, 16.06.2013
Hei, jeg er en 14 år gammel jente, som har vært sammen med en gutt i to månder nå. Vi har styrt i hele 8ende altså over et år, så vi har lang histore i lag.

Hvordan vet jeg om jeg trenger psykolog?

Skrevet av Napster, 14.06.2013
Hei, jeg liker å klare meg selv. Men har hatt en veldig tøff tid i det siste.

Sint samboer

Skrevet av chasti, 06.06.2013
Hei! Jeg har vært kjæreste med en mann nå i et par år, og vi flyttet sammen for ca 6 mnd siden.

kjæresten har hatt seksuell fortid med kompis

Skrevet av Geir, 04.06.2013
dama har hatt en seksuell fortid (ikke samleie) med en venn av meg. dette viste jeg ikke før etter at vi ble sammen, halvannet år etter de sluttet å date.

sinne

Skrevet av Lene, 23.05.2013
Hei. Jeg er en alenemor på 28, var alene gjennom svangerskapet (som jeg var mestepartren syk) min datter er nå 15mnd.

Skaffe gratis psykisk hjelp til 19 åring?

Skrevet av eivind, 22.05.2013
Hei! Jeg tror jeg behøver noe psykisk hjelp.

Sosialt tilbakestående?

Skrevet av K, 19.05.2013
Hei. Jeg er en mann på 21 år som har vansker for å kommunisere med folk.

Splittet Personlighet?

Skrevet av Steffen, 19.05.2013
Hei. Jeg er en gutt på 16 år, vel snart 16 :P Jeg har følt lenge at det kommer fram forskjellige trekk med meg selv..

Sannheten: Få et bedre liv uten hvite løgner, store løgner, livsløgner

Skrevet av Nils, 14.05.2013
Jeg har gjort en liten oppdagelse med stor betydning for livet mitt: Løgner ødelegger oss. Liker du sannheten?

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger

Skrevet av Dundra, 13.05.2013
Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal gjøre av meg lenger. Og jeg vet egentlig ikke helt hvem jeg skal gå til, for mitt største problem er at jeg ikke vil stoppe.

deprimert og seksuelt frustrert

Skrevet av T, 10.05.2013
heihei! gutt på 20 her som har noen serious issues..

deprimert

Skrevet av marie, 07.05.2013
Hei. Jeg er en jente på 22 år, som sliter veldig.

Deprimert eller bare overdrevent?

Skrevet av Pernille, 05.05.2013
Hei, jeg er ei jente på 18 år og jeg begynner å frykte at jeg er deprimert. Helt siden jeg var et barn har jeg hatt et sårt punkt når det gjelder faren min.

Flink til å ødelegge for meg selv

Skrevet av fortvilet, 04.05.2013
Jeg er i ung dame på 31år. Singel og har veldig lyst på kjærest, men jeg har et stort problem.

Voldelig kjæreste

Skrevet av Henrietta, 29.04.2013
Vil en voldelig mann noengang bedres? Etter snart 4 år sammen har meg og min nåværende forloved og samboer opplevd både mye vondt og godt.

Meningsløs hverdag...

Skrevet av Iso43, 29.04.2013
Hei, jeg er ei jente på 19 år som sliter med livet. Jeg føler meg så ubrukelig og verdiløs.

Hvordan kan man hvite at man blitt votlekt.

Skrevet av Kristine, 24.04.2013
Hvordan kan man vite at en jente blitt voltekt. Blir sex stede stor.

En jente som trenger fort hjelp!

Skrevet av Karolina, 23.04.2013
Hei. Jeg er en jente på nesten 16 år.

Perfeksjonisme

Skrevet av Trine, 19.04.2013
Hei! Jeg har alltid slitt med perfeksjonisme.

Utbrent

Skrevet av Tenkerjenta, 19.04.2013
Hei. Jeg er en jente på 27 år, føler jeg er utbrent når det kommer til jobb, legen min har altfor mange pasienter og jeg kommer aldri til ord.

Suicidal venninne

Skrevet av Bettinaa, 18.04.2013
Har ei venninne som tidligere har prøvd å drepe seg selv med bestemoren sine blodfortynnede tabletter. Jeg selv er veldig engasjert i psykologi, da jeg selv en gang i tiden ville ta selvmord pga alvorlig fam.

Elske

Skrevet av Line, 13.04.2013
Har du noen råd jeg kan prøve for å lære å elske meg selv?

Psykisk syk og kjærlighet

Skrevet av leli, 12.04.2013
Jeg er snart 17 år og sliter veldig med angst og deprisjon. Jeg kommer meg ikke ut på ting på grunn av angsten og sitter ofte hjemme og griner for alt og ikke noe.

Bekymringer

Skrevet av Maya, 11.04.2013
Jeg er en jente på snart 30 år. Jeg har blitt mobbet mye i ungdomsårene og sliter med dårlig selvtillit.

Fyll?

Skrevet av rævkjørt.no, 06.04.2013
Jeg og samboeren min har stortsett hatt det veldig bra sammen, helt frem til for noen mnd siden. Vi sitter med venner koser og nipper litt vin.

Depresjon og selvmordstanker

Skrevet av GE, 04.04.2013
Å, hvor skal jeg begynne. Jeg føler at livet mitt de siste årene har vært et nøste som bare består av knuter og floker.

Har ingen venner

Skrevet av Meg83, 03.04.2013
Noen jenter ell.gutter som bor i Akershus omr.

Min mor plager meg!!!

Skrevet av Jeanine!!!!, 01.04.2013
Hei. Jeg har et meget vanskelig forhold til min mor.

Min mor plager meg!!!

Skrevet av Jeanine!!!!, 01.04.2013
Hei. Jeg har et meget vanskelig forhold til min mor.

Hverdags problemer

Skrevet av Kari, 23.03.2013
Jeg jobber i et hektisk miljø med mange damer tilstede som prater mye, og diskuterer både jobb relatert og privat. Jeg legger merke til at jeg er en SVÆRT stille og rolig person, som ikke strekker til på den "pratsomme" måten.

Alkoholisert hjem, Angst, Panikk, Rus og Fremtid

Skrevet av sløv, 19.03.2013
Jeg er en gutt på 20 år og jeg vil skrive litt om mitt liv og følelser. Det første jeg husker er at jeg står i åpningen på campingvogna bak moren min og min far var full noe som førte til at moren min dyttet han unna og han slo hodet i ett marmorbor og fikk hjernerystelse.

Er min mor narsissistPsykopat?

Skrevet av IngerJo, 14.03.2013
Hei! Jeg er en dame på nesten 50 år,og siden jeg var ganske lita så ble jeg dårlig behandlet av min mor.

Panikkanfall

Skrevet av Anonym, 14.03.2013
Jeg begynte å få panikkanfall med å føle at det er vanskelig å puste, anspent og smertefull i kroppen, angst og hodepine i det siste. På grunn av skandaler som eksen sammen med ny kjæresten lagt med å komme bort til oss og ringe til mannen min.

Depresjon

Skrevet av Sommerjente, 12.03.2013
Jeg har mistanker om at typen min er deprimert,han ble selvfølgelig veldig sur når jeg nevnte det for han da. Men jeg skal prøve å forklare litt hvordan han er også håper jeg noen kan gi meg et svar på hva som feiler han,eller kanskje ikke noe som helst for den saks skyld.

Agorafobi

Skrevet av Lene, 12.03.2013
Jeg har slitt med agorafobi/med panikk lidelse i 3,5 år nå. Med tiden har det bae blitt værre, og for hver gang ting begynner å gå litt oppover, får jeg en baksmell som gjør at jeg blir enda mer redd.

Jeg trenger hjelp..

Skrevet av Sussi, 02.03.2013
Jeg har store problemer med meg sjøl og jeg vet jeg trenger hjelp, jeg vet bare ikke hvor jeg skal begynne. Dette har vært sånn svært lenge, jeg vil så gjerne klare ting sjøl, men innser at dette går bare en vei..

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

Lei....

Skrevet av Jente89, 26.02.2013
Jeg er så lei. Lei av alt.

Psykolog eller ikke?

Skrevet av Francis, 21.02.2013
Jeg er en 25 år gammel jente og har så lenge jeg kan huske slitt med ekstrem redsel for sykdom, spesiellt HIV/aids, så langt tilbake som til 10 års alderen kan jeg huske å være hysterisk fordi jeg trodde jeg hadde denne sykdommen. Dette har fortsatt, og det går veldig opp og ned, fra en daglig, ulmende redsel til ekstrem opptatthet av temaet, hvor jeg sjekker kroppen for klumper, sår, størrelse på lymfeknuter, tunge/hals osv.

Problemer med mat

Skrevet av Anonym, 18.02.2013
Hei. Jeg er en 20 år gammel jente som etter et hardt samlivsbrudd i sommeren 2011 ble veldig deprimert.

Deprimert

Skrevet av m, 17.02.2013
Heisann, jeg er en jente på 16 som sliter med å holde meg gla og tenke positivt. Det skal ekstremt lite til for å falle ned å bli lei å trist.

...

Skrevet av Jente17, 15.02.2013
Det siste halvåret har jeg bare følt meg helt tom og at jeg ikke virker som jeg skal. Det har skjedd en del de siste årene og selvom det meste er bra nå føler jeg meg mer deprimert og på bånn en noensinne.

Sliter når barn er hos far

Skrevet av alenemamma80, 12.02.2013
Rekner med at det ikke er bare meg som er i denne situasjonen. Jeg har vært alene med barnet hele tiden frem til i sommer da var hun 2 og et halvt og far ville begynne å ha henne på overnatting.

Depresjon, stenger alt inne i meg selv.

Skrevet av Vilværepositiv!, 12.02.2013
Hei Jeg lider av ganske massiv depresjon. Jeg har problemer med å snakke med andre og stenger følelsene inne i meg.

Rot i hodet

Skrevet av alli, 10.02.2013
Jeg trenger noen å snakke med. jeg har bare masse rot oppe i hodet mitt, og jeg trenger noen til å hjelpe meg å rydde opp i alle tankene mine.

Jeg trenger hjelp...

Skrevet av TeddyOle, 05.02.2013
Hei, eg har lenge kjendt på meg sjølv at noe er i gjerde. Eg har ikke hatt det særlig bra i det siste pga, at eg har et miljø jeg ikke trives i.

Dårlig selvtillit, og tomhetsfølelse!

Skrevet av per, 04.02.2013
Hvordan får jeg bedre selvtillit, og blir kvitt tomhetsfølelsen som kommer og går? Har slitt med dårlig selvtillit kjempe lenge, og enkelte dager merker jeg tomhetsfølelse!

Sint og lei meg for ofte?

Skrevet av Sintjente, 03.02.2013
Hei. Jeg er en jente på snart 16 år som plages veldig med sinne og jeg blir ofte lei meg.

Depresjon, angst og hypnose

Skrevet av Sommer123, 03.02.2013
Hei. Jeg er en dame på 45 år som sliter med tilbakevennende depresjoner.

Redd for å bli såret

Skrevet av Jente22, 26.01.2013
Hei, Jeg har vært i et forhold tidligere hvor jeg ble manipulert så mye at jeg ble psykisk ødelagt og deprimert. Da dette forholdet tok slutt, og jeg klarte å komme meg unna, så beskyttet jeg meg selv ved å støte bort alle som kom inn på meg.

PTSD med en fot innenfor ME

Skrevet av Cecilie, 25.01.2013
Hei, lurer på om det er noen som har opplevd å ha PTSD med en fot innenfor ME?

Ekstremt sinne og krangling i familien

Skrevet av geir, 21.01.2013
Jeg er en gutt på 20år som sliter veldig med sinne og krangling i familien. Jeg har en tendens til å krangle høylytt med moren og faren min i tillegg til den yngre broren min.

Mareritt og dårlig søvn

Skrevet av Ompalompa, 19.01.2013
Hei! Jeg har slitt med mareritt i litt over et halvt år.

Jeg "passer ikke" Norge....

Skrevet av Poetree, 17.01.2013
2013 har kommet. Jeg kjenner det som verdens mest behagelige følelse - jeg har reist rundt i verden av og på - høyt og lavt, seriøst de siste ti årene av mitt liv.

Separasjon singel....hva mer

Skrevet av Enna, 14.01.2013
Jeg og samboren min separeres....vi skal til meklings møte nå på mandag fordi vi har ei liten jente som er 15 mnd.

Han har vært psykisk utro og lyver hele tiden..

Skrevet av Anonym og frustert...., 09.01.2013
Jeg møtter kjæresten min for ca 6 mnd siden, jeg var skeptisk i starten da han er noen år yngre enn meg og jeg har et barn fra før, men han fikk meg til å tro på han og følte en trygghet jeg aldri har kjent på tidligere.. Men etter 4 mnd smalt bomben..

slette

Skrevet av mese, 06.01.2013
hvordan sletter man et innlegg man ikke ønsker å ha inne lenger?

Kjære leser

Skrevet av IDBEK, 04.01.2013
Idag hare jeg følt meg ganske slapp, tom og deppa. Jeg kan ikke helt sette ordet på hvorfor jeg har følt meg slik idag.

Sjalusi

Skrevet av cesilie, 04.01.2013
Datet min kjærste det første året, han var stadig på sjekkern og hadde kontakt med andre damer..... noe jeg skjønte etter et år....

Dårlig selvtillit

Skrevet av Nervøs1545, 03.01.2013
Hei. Jeg er en gutt på 23 år som sliten med angst og selvtillit.

Mulig spiseforstyrrelse ?

Skrevet av Beatless., 26.12.2012
I forje uke, fikk jeg høre av bestevennen min at jeg hadde blitt sykelig tynn i det siste. Fler og fler i klassen min har begynt å lagt merke til at jeg ikke spiser mat på skolen, og hjemme har de også lagt merke til det.

Redd for erkesjonssvikt

Skrevet av Singo, 26.12.2012
Jeg er en fyr på 25 år, vanlig, frisk og fungerende. Har hatt et velfungerende sexliv i tilsammen sju år nå, med tre forskjellige kjærester gjennom den tiden.

Er min venn psykopat?

Skrevet av IngerJo, 20.12.2012
Håper noen tar seg tid i å lese dette,føler meg maktesløs!!Møtte en fyr på min alder(49) i min omgangskrets dengang,stormfullt og intenst for nesten 5 år siden,i den første tida var for god til å være sann.

Problemer i ekteskapet

Skrevet av tuppen, 18.12.2012
Jeg har hvert gift i 25 år og disse problemene har alltid hvert, men nå orker jeg snart ikke mer, jeg har slitt med angst tidligere helt til jeg fikk lykkepillen, jeg er en glad person men veldig sårbar.. Har noen et råd til meg ang dette.

Dårlig selvtillit og depresjon

Skrevet av Mann20, 05.12.2012
Jeg sliter med dårlig selvtillit og depresjon. Det hele startet med mild depresjon for rundt 1-2 år siden, jeg var redd for at jeg skal være alene resten av livet, det holdt seg på dette stadiet frem til i sommer da jeg møtte en jente.

Depresjon og dårlig sevltillit

Skrevet av Anonym, 05.12.2012
Hei. Jeg er ei jente i på 24 år som sliter med angst, stress, dårlig selvtillit og depresjoner.

Håpløst..?!

Skrevet av Fortvilt, 05.12.2012
Hei. Er ei 32 år gammel dame som sliter veldig med meg selv og min mann.

Stresset,sliten og lei av alt.

Skrevet av Mina, 03.12.2012
I det siste (Siden midten av oktober) har jeg følt meg utrolig sliten å lei av alt. Jeg har lite motivasjon til alt jeg gjør, og med en gang jeg skal på jobb eller får spessielle innleveringer,prøver og framføringer på skolen blir jeg stresset og gruer meg med en gang.

Diagnosert med ADHD men misstenker det er Borderline, trenger hjelp asap!

Skrevet av anonym, 02.12.2012
Hallo og tusen takk om du tar deg tid til og lese, og kanskje gi meg ett svar, eller tips. Jeg er en 17 år gammel gutt diagnosert med ADHD, men jeg misstenker at det er Borderline personlighetsforstyrrelse.

Familie problemer

Skrevet av anonym, 02.12.2012
Hei. Jeg har et problem med familien min og meg selv.

Depresjon angst og frustrasjon og nerveproblemer

Skrevet av Fortvilet, 26.11.2012
Ja jeg vet har slitt i mange år m det også men ikke fått noen konkret diagnose enda.Det er så mye bagasje hos meg uff det største problemet er at jeg aldri er fornøyd jeg vet jeg har d bra der jeg bor men inni hodet mitt sier det at jeg skal ha noe større kansje hus m egen hage jeg vet at slikt koster penger er ikke bra å hisse seg opp over noe som er bedre vet jeg.

Selvskading,psykisk,fysisk. Rett og slett lei.

Skrevet av Hånden på hjertet, 24.11.2012
Kom nettopp over denne siden og tenkte dette kunne være et sted og bare kaste ut alt jeg tenker og føler.Jeg er en 16 år gammel jente, Jeg har lenge slitt meg psykiske og fysiske problemer , jeg er ekstremt overvektig.

Angst og nervøsitet

Skrevet av Jabba, 20.11.2012
Jeg har alltid vært en relativt glad og aktiv person, men i sommer fikk jeg kyssesyken å har nå utmattelse i ettertid. Det å være sliten er egentlig ikke noe problem, men hadde en episode på jobb i sommer da jeg plutselig ble veldig kvalm å svimmel.

overvekt

Skrevet av Pernille, 20.11.2012
Jeg er 15 år, er 1.64 cm høy og veier 70 kg.

Vekt

Skrevet av Benedicte, 20.11.2012
Hei, jeg er en jente på 15 år. for 1 år siden begynte jeg å kaste opp rett etter jeg hadde spist mat, det var som en slags straff for å ha spist mat.

Sjenert jente på 16

Skrevet av Frøken Sjenert, 20.11.2012
Heisann! Jeg har lenge slitt med at jeg er så utrooolig sjenert!

lyving

Skrevet av brann, 18.11.2012
Hei. Jeg har vært sammen med kjæresten min 2.

kvifor alltid meg ???

Skrevet av fiolina, 09.11.2012
Har vore deppa og usikker over andre i over eitt år no. For eit år sida skjedde nemleg det at tanta beskylte meg for å mobbe dattra hennes som er like gamal som meg.

VIKTIG TIPS!

Skrevet av Anni, 08.11.2012
Selvtillit og god selvfølelse dannes tidlig i livet, ved hjelp av struktur og trygghet, gode rammer av både disiplin, enkle forklaringer (framfor uforståelige Ja og Nei- kommentarer), og ikke minst ros. I tiden under janteloven var det som oftest bare struktur, disiplin, ja og nei, som ble tillært, og mange vokste opp uten god selvfølelse.

Kjærlighetssorg

Skrevet av Cam, 08.11.2012
Hei, jeg er en jente på 26 år, det ble slutt med min samboer for ca. 18 mnd siden, men jeg klarer ikke å komme meg videre.

Hjelp meg!!

Skrevet av marie, 07.11.2012
Hei, er en jente på 22 år. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne men er vel ganske nært ett sammenbrudd.

Sitter på sidelinjen...

Skrevet av Pegasus, 01.11.2012
Hei, har problemer med å føle at jeg betyr noe her i verden. Vil være noe større og ha et mer meningsfyllt liv.

Voldtekt..

Skrevet av LeonnaDran, 30.10.2012
Jeg har det veldig vanskelig etter jeg ble dopet med alkohol eller narkotika. Jeg husker nesten ingenting..

Spiseforstyrret eller bare kritisk

Skrevet av danser89, 27.10.2012
Hvordan vet man når noen har gått for langt i sin ekstreme matkontroll (spiser sunt til det helt ekstreme) og trenger hjelp? Spesielle kjennetegn/symptomer man kan se etter?

Kutter jeg meg?

Skrevet av -mrs.horan, 25.10.2012
Hei! Jeg er ei jente på 15 år, og jeg vet at dette kanskje høres veldig teit ut...

paranoia

Skrevet av miss77, 23.10.2012
er veldig paranoid om dagen . føler jeg kanke stole på noen .

manipulert og overfall

Skrevet av ungjenta, 17.10.2012
Har slitt med deprasjoner i 2 år nå, kommer meg ikke videre. Det er så tungt å se andre komme seg videre å lykkes i livet mens jeg står stille og ser på.

er jeg ett offer?

Skrevet av Anonym, 16.10.2012
jeg lurer på om jeg kan bli skada av en gutt? vi har vært sammen i ett og ett halvt år nå.

Lyver

Skrevet av Lyng, 07.10.2012
Hvordan kan jeg hjelpe? Han lyver om små og store ting.

Jeg hater livet mitt.

Skrevet av Elin, 22.09.2012
Jeg er 13 år og jeg får ofte høre at jeg har opplevd ting som en 13 åring aldri skal ha opplevd. Livet mitt er en stor floke og jeg føler meg så utrolig alene.

angst, deprisojn og paranoid

Skrevet av trist, 22.09.2012
jeg er en 25 års gammel jente som begynner og utvikle angst og deprisjon og paranoia. noe som skremmer meg veldig.

Problemer med å tilgi

Skrevet av Skytten87, 21.09.2012
Hei! Jeg er en jente på 25 år, som har et problem som til tider kan gjøre hverdagen litt vanskelig.

Grunn til å søke hjelp?

Skrevet av Usikker, 20.09.2012
Var innom her for en stund siden og ble anbefalt å søke hjelp. Det er ikke noe jeg har fulgt opp på, siden jeg følte det gikk bedre av seg selv, og at jeg er redd for å syte over ingenting.

8 åring uten venner

Skrevet av cari, 18.09.2012
har en 8 årig jente som ikke klarer å holde på vennene sine, hun har alltid vert sånn. vennene prøver å inkludere henne men går såklart lei , når det skjærer seg hele tiden.

Ingen familie eller selvtillit

Skrevet av Nathalie, 12.09.2012
Jeg er en jente på 19 år som har hatt en del problemer i oppveksten. Jeg er enebarn og begge foreldrene mine var alkoholikere.

Lei, ser ingen ende.

Skrevet av Gzuz, 11.09.2012
Jeg sliter med det meste, kun jobben min som gir meg noe. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre snart , har en sønn som jeg ikke har sett 1.

Jeg er ikke lykkelig.

Skrevet av Trist, 04.09.2012
Jeg er ikke lykkelig. Jeg har vært i utlandet og har nå et avstandsforhold.

Jeg Trenger hjelp

Skrevet av Andreast, 04.09.2012
Hei, jeg er en fyr på 18 år. jeg er veldig sikker på at jeg er paranoid og er pesimistisk(i allefall om meg selv) jeg har veldig enkelt for å tro at folk hater meg.

psykologen min er alltid forsinket.

Skrevet av hege, 03.09.2012
jeg har gått til psykolog det siste halve året i forbindelse med min fars selvmord. Helt fra starten av har psykologen min vært forsinket mellom 15 og 30 minutter til hver time.

Blir rask hissigirritertforbannet

Skrevet av Jarvis, 02.09.2012
Hei, jeg sliter med at jeg fort blir irritert. Dette går ofte uttover min kjæreste og jeg innser hvor kort lunte jeg har.

Ønsker å hjelpe

Skrevet av Stian, 29.08.2012
Hei. Har en venn som jeg bryr meg veldig mye om, å jeg tror ikke han har det så godt.

Sjalusiusikkerhet

Skrevet av Elin, 27.08.2012
Hei er en dame på 31 år, Har vært sammen med det jeg synes er verdens beste kjærest i 3måneder, han er den som for første gang har fått meg til å være lykkelig og han er den jeg vet jeg vil bli gammel sammen med, vi hadde det kjempe fint i starten, men ting har forandret seg mye, og det er på grunn av meg. Jeg er sjalu og usikker uten grunn, noe jeg har vært sia første fyren jeg hadde ett sexuelt forhold til, dette er noe som tærer på oss begge, sliter også med depresjon og gjort det i mange mange år.

Selvmordstanker

Skrevet av Soffen, 25.08.2012
Hei! I fem år nå har jeg slitt med depresjoner.

Sinne mot menn

Skrevet av Ingunn, 21.08.2012
Etter å ha vert traumatisert av mann så har eg utviklet ett enormt sinne mot menn. I mine auger er alle upålitelige, utroe, falske løgnere som berre tenker sex.

Hjelp

Skrevet av Tina, 20.08.2012
Dette er første gang jeg gjør noe slikt over nettet. Jeg er en jente på 19år og vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvem jeg skal snakke med, jeg føler meg så alene.

Sjalusi

Skrevet av Maria, 19.08.2012
Jeg har innsett at jeg har et stort problem som kan ha kostet meg den jeg elsker hvis jeg ikke får hjelp/bukt med problemet mitt. Jeg er ekstremt sjalu og reagerer voldsomt.

Røde flekkermerker i panna

Skrevet av Svidd hjerne???, 14.08.2012
Har noen erfaringer med hva det kan være for noe? Jeg fikk sånne flekker for noen måneder tilbake, opplevde at hodet ble veldig varmt da.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av KIS, 14.08.2012
Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 og et ahlvt år omtrent. Vi er begge ca 35, han har vært i forhold siden han var 16, med 3 - 4 ulike "gærninger", som han kaller dem.

Trenger veiledning

Skrevet av Jente, 22, 13.08.2012
Jeg er ei jente på 22 år, sliter en del med lav selvtillit og er hele tiden usikker på meg selv. Jeg føler meg deprimert og "tom".

ensom20

Skrevet av melissa, 13.08.2012
Hei jeg er en jente på 20 år som er veldig ensom. Jeg har hatt venner hele barndommen min, helt til jeg ble avhengig av gutter og fikk kjæreste.

Håpløst

Skrevet av Magaloff, 13.08.2012
Jeg har fått et anstrengt forhold til medisiner og nekter å ta avhengihetsskapende medisiner, men jeg drikker alkohol i moderate mengder i sosiale lag og happenings (aldri alene). Jeg er svært bekymret for meg selv mtp uhorvelig mange stygge tanker.

Deprimert mor - hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Meg, 09.08.2012
Hei! Har en mor som sliter veldig med depresjoner, og har gjort det i kanskje 7 år nå.

Pårørende

Skrevet av cs186, 04.08.2012
Hei! Jeg en en "pårørende" søster til en jente på 20 år.

Æ e så frustrert....

Skrevet av ijoped, 01.08.2012
Jeg og faren til mine barn fikk for endte gang en avtale i boks her i januar...han har for et par år siden.

skjuler tristheten

Skrevet av linnea, 30.07.2012
Hei. Jeg har det veldig vanskelig, og er lei meg hele tiden.

Problemer med dårlig selvtillitt og angst ift kjærlighet og seksualitet

Skrevet av Mac, 30.07.2012
Jeg er en gutt på 29 år. Sliter med noen spesifikke problemer rundt kjærlighet og mitt forhold til det motsatte kjønn, men trenger først å redegjøre litt for min tidligere historie, skal prøve å være kort.

Humørsvigninger og lei meg

Skrevet av Smith, 29.07.2012
Hei Jeg sliter til tider med store humørsvigninger og blir fort lei meg. Dette er mest om våren og sommeren.

Mangler livsgnist og er usikker på alt!

Skrevet av Anonym, 22.07.2012
Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive akkuratt nå... har gått til psykolog for ting jeg sliter med, og burde egentlig greie å sette ord på hva det er.

Kutter meg

Skrevet av Anonym, 19.07.2012
Hei. Jeg kutter meg og vet virkelig ikke hvordan jeg skal klare å slutte...

sosial angst, depresjon, humørsvingninger.

Skrevet av Lisa, 13.07.2012
er en jente på snart 18 år og sliter med en del ting.. sliter veldig med selvtilliten og liker ikke og være ute blant folk, og liker ikke å være med folk eg ikke kjenner.

Depresjon og kjærlighetsorg.

Skrevet av Elin, 13.07.2012
Jeg sliter enda etter ett vondt brudd i fjor sommer. Det som skjedde var helt unødvendig og direkte slemt gjort, og jeg gikk helt i kjelleren.

møtt veggen

Skrevet av smurf, 10.07.2012
vet ikke hvordan jeg skal ta tak i livet, som de enkleste ting med å betale regninger oppsøke nav. Orker ikke kontakt med venner.

Mulig hypersensitiv på bakgrunn av fortid

Skrevet av Anonym, 10.07.2012
Jeg er en 28 år mann og har helle mitt liv latt meg styre så til de grader av følelsene mine. I tennårene slett jeg mye med deprsjon, sinne og til dels angsten rundt det å bli forlatt.

HJELP! SBS

Skrevet av stepbystep, 08.07.2012
Hei Gratis Psykologisk Forum! Jeg vet egentelig ikke hvordan jeg skal forklare dette slik at dere forstår det.

Gravid og usikker

Skrevet av Anonym86, 26.06.2012
Hei. Jeg skal prøve å være så kort som mulig.

Skole og venner duer ikke

Skrevet av Trelle, 25.06.2012
Hej jeg er en pige på17 og jeg har store stave problemer, og mine venner tror ikke på mig og har ikke tidlid til mig mere, og nu har jeg over hovet ikke lyst til at tage i skole jeg har spildet syg, for hvis jeg kommer i skole driller de mig og det gør virkeligt ondt. Har også tinkt et på gange på selvmord.

sinna i fylla

Skrevet av tor21, 25.06.2012
hei, jeg er en gutt på 21 år, er sammens med en jente som jeg nå skal flytte ut med, vi har slitt en del med det seksuelle og det og komunisere, derfor har jeg også blitt veldig sinna i fylla, har det veldig morro og ingen problem, helt til jeg opplever noe jeg kunne blitt litt sur for eller lei meg for i edru tilstand og da klikker det helt for meg, vil ikke ha det sann mer. våkner da med veldig dårlig samvittighet og fylleangst lenge etterpå.

Usikker på meg selv

Skrevet av "Marie", 25.06.2012
Hei! Jeg er en ung myndig jente, som i flere år nå har slitt med dårlig selvtillit/usikkerhet.

Ny familie nye utfordringer..

Skrevet av Hjelpesløs, 24.06.2012
For to år siden kastet jeg meg utti det og flyttet inn sammen med kjæresten min og hans tre barn på 8,9 og 15 år. Selv har jeg en datter på snart 4.

Trenger hjelp, ensom og sexahengig pornoavhengig.

Skrevet av Ødelagt innvendig mann 31., 22.06.2012
Jeg er en mann på 31 som er avhengig av sex og internettporno. Jeg er avhengig av minst en utløsning om dagen..

Fortapt

Skrevet av mimmi, 20.06.2012
Hei! Jeg er en jente på 20 år.

Uforklarlig innvendig sinne - mann 62 år

Skrevet av Bulder, 20.06.2012
Hadde jeg enda funnet en forklaring på at jeg føler - bare til sine tider - et helt umotivert sinne som gjør at jeg spesielt i trafikken gir utløp for dette i form av aggresiv kjøring ... Er selvstendig med en respektabel inntekt, stabile familieforhold, god helse, har en snill og grei kone osv ...

Pubertet og trang til å tisse på seg

Skrevet av Nils, 17.06.2012
Hei. Jeg er velsignet med en sønn som går med sjumilsstøvler inn i puberteten, med alt det tar med seg.

Blackout ved sinne

Skrevet av Sinnaguri, 17.06.2012
Jeg er en jente på 25 år som helt siden ca 10 årsalderen har slitt med mangel på selvkontroll når jeg blir sint. Før ble jeg ganske så voldelig av meg i tillegg til at jeg kunne si de forferdeligste ting til mine nærmeste.

problemer med min pappa

Skrevet av staystrong, 16.06.2012
Jente 14 år // Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvem jeg skal si det til. Jeg har bare sagt det til en av mine bestevenner, en som jeg vet ikke vil si det videre til noen.

kontrollert og hatsk sinne

Skrevet av angusand, 14.06.2012
Jeg kan bli så sint over å bli ilagt en parkeringsbot eller måte byråkratiske formaliteter at jeg skriver klagebrev på den minste ting. Side opp og side ned med halv-vittigheter, innhold som grenser til det injurierende og tekst som helt klart må indikere at jeg er paranoid og at det er jeg mot røkla.

Gratis psykolog i Akershus?

Skrevet av TM, 12.06.2012
Hei! Jeg har gått til psykolog i 8 år før, sluttet for ett år siden, men innser nå at jeg trenger å fortsette hos psykolog da jeg enda ikke er blitt helt "frisk".

ingenting alvorlig bare meg som har det rævva

Skrevet av heipådeg, 04.06.2012
jeg vet ikke helt om jeg trenger hjelp, men jeg har ingen å snakke med. jeg har ikke noe sosial angst eller lingnende men hver gang jeg ser meg selv i speilet begynner jeg å gråte.

Navlestreng til min tidligere psykolog

Skrevet av Anne, 03.06.2012
Hei. Jeg har gått mange år i terapi hos min psykolog etter flere suicidale forsøk og innleggelser på sykehus.

Dårlig selvtillit!

Skrevet av TL, 25.05.2012
Hvordan skal man få selvtillit og gi slipp på skyldfølelse?

Samboer

Skrevet av Anonym, 19.05.2012
Hei Jeg har en samboer som ikke har det helt greit. Vi har vert sammen i 7 år fra hon var 17 og hon er nå 24.

Aner ikke hva jeg skal bligjøre med livet

Skrevet av Ola, 17.05.2012
Jeg er en mann på 20år, jeg visste hele veien hva jeg ville bli og jobbet hardt og målrettet mot det. Desverre fikk jeg avslag pga synet, så den karriereveien jeg hadde drømt om hele veien ble utelukket.

redd for at ingen liker meg..

Skrevet av Johanna, 15.05.2012
Hei, jeg er en jente som er 17 år og sliter med å bli kjent med folk. Jeg er rett og slett redd nye personer.

svette hender, klarer ikke..

Skrevet av Anonym, 14.05.2012
Hei! mitt navn er trine.

Hypnose mot depresjon

Skrevet av Anonym, 14.05.2012
Hei. Jeg er en kvinne på 47 som sliter med tilbakevennende depresjoner.

Sinnemestring

Skrevet av Sara, 10.05.2012
Hei! jeg er ei jente på 20 år med ADHD diagnose, og jeg sliter veldig med å få kontroll over mitt eget sinne.

Fattig sinnsforvirret

Skrevet av Fisk, 10.05.2012
Hei, jeg trenger å snakke med noen om ting. Jeg er fattig, og kan ikke betale en million kroner for hver time.

Barnehagebarn og kropp

Skrevet av Usikker mamma, 10.05.2012
Vi ble i dag informert av barnehagen som vår datter går på, at voksne hadde kommet inn i lekekroken hvor vår 6 år gamle datter hadde boksene nede foran 2 like gamle gutter. Vår datter hadde ikke sett komfortabel ut, og de hadde derfor pratet med henne og guttene.

kommer ikke over han..

Skrevet av marie, 06.05.2012
heihei! Jeg er en jente på 12 år,snart 13.

Konstant deprimert

Skrevet av KJ, 04.05.2012
Hei. Jeg er konstant deprimert.

Gråter selv om jeg er mer fornøyd enn på lenge.

Skrevet av sarah92, 03.05.2012
Den siste halvåret har jeg kommet i kontakt med en gutt på skolen min og vi er nå i et slags forhold. Jeg liker han veldig godt og føler meg utrolig heldig som har han.

humørsvingninger

Skrevet av Rose48, 01.05.2012
Jeg er en kvinne på 48 som sliter med sosial angst og humørsvingninger. Jeg får lett sosial angst når jeg ikke får oppmerksomhet, føler meg da utenfor, og får sterk angst og klarer ikke være meg selv.

Orker ikke mer! Jeg trenger hjelp

Skrevet av En som trenger hjelp, 01.05.2012
Jeg orker ikke mer, jeg er utrolig lei og sliten av alt og alle! Jeg føler det er ingen som bryr seg og ingen som forstår meg.

Individuell eller gruppeterapi?

Skrevet av Josefin, 21.04.2012
Hei, jeg er ei jente som stadig føler meg deprimert og føler at jeg med tiden har mistet grepet på ´det virkelig meg´ i meg. Jeg føler at jeg spiller veldig forskjellige personer i forskjellige situasjoner (jobb, skole, familie etc) og har vanskeligheter med å virkelig uttrykker megselv.

Helt Utbrent

Skrevet av Corla, 21.04.2012
Jeg er en jente på 22 år.Alt er slitsomt.

Inget önske om å leve pluss at jeg er i ferd med å gjöre noe drastisk igjen

Skrevet av S, 15.04.2012
Hei. Er en ung mann på 24 fra Sverige, har bodd i Norge siden jeg var 3år.

Er jeg syk fysisk eller psykisk?

Skrevet av Elisa, 10.04.2012
Jeg har opplevd voldtekt av flere menn i mange forskjellige aldre... Enkelte kunne vært min far etc.

Hei

Skrevet av Karoline, 09.04.2012
Jeg sliter med dårlig selvtillit og mitt eget selvbilde. I 1995 ble jeg født inn i en familie som bærer et gen kalt høy forbrenning.

Deprimert, suicidal perfeksjonist

Skrevet av Kathleen, 07.04.2012
Jeg er en jente på 18 år. I over 3 år nå, noe som virker som en evighet, har jeg lidd av depresjon.

Sliter psykisk? Hva bør jeg gjøre?

Skrevet av BOluffa, 07.04.2012
Det siste året har jeg slitt mye med meg selv. For et år siden hadde jeg så noenlunde ok selvbilde osv.

Sjalusi, misunnelse, kontrollbehov og humørsvigninger

Skrevet av -.-, 01.04.2012
Er en jente på 21 som sliter veldig med sjalusi i perioder, føler meg faktisk sjalu på nesten alle med det samme kjønn! Føler meg alltid så liten i forhold til f eks venninner, kjærestens kollegaer, føler at alle har så mye mer personlighet enn meg, og er så mye morsommere enn meg!

Fått angstfølelsen tilbake

Skrevet av snowie_e, 25.03.2012
Jeg har tidligere sliti med angst og vonde følelser. Dette ofte i tilknytning til økonomi.

Perfekt fasade slår sprekker..unormal, angst, despresjon!

Skrevet av Fortvilet 88, 25.03.2012
Jeg har kjørt meg fast nå. Bobla har sprukket, og min perfekte fasade har falt.

på kant med pappa

Skrevet av BuBuBu, 10.03.2012
Faren min skilte seg fra moren min for et år siden etter å ha innledet et forhold til en annen kvinne. Han holdt forholdet hemmelig for moren min og oss barna i lang tid, selv om vi spurte ham rett ut om det.

hjelp

Skrevet av mellom barken og ved, 04.03.2012
hei , etter mangen mnd med familieproblemer , prøver eg å få hjelp. dette anngår min yngre søster, som har funne seg en kjæreste , som ho vel og merke har valgt å holde skjult for foreldra sine, Men til slutt har mine foreldre funne ut av hva ho holder på med, og syns det er trasig at dei har blitt ført bak lyset.

mulig kontroll behov

Skrevet av j31, 04.03.2012
Hei Har for ett halvt år siden funnet kjærligheten men en fantastisk mann. Har det halve året vært sykemelt på grunn av psykisk knekk.

Pornoavhengig ektemann

Skrevet av Nono, 26.02.2012
Hei. Min mann og jeg har vært gift i 1,5 år og har en datter på 6 måneder.

Er det vanlig ?

Skrevet av Anonym, 25.02.2012
Siden første klasse har mennesker kalt meg stygg og feit . Det har vart så lenge at eg egentlig er blitt litt vant til de men allikavel blir eg skikkelig såra !

Litt forvirret

Skrevet av klone, 09.02.2012
Jeg er en jente som har gutte problemer... Jeg er egentlig ganske pen, men går mesteparten av tiden rundt og føler meg stygg og jeg fremstår kanskje som litt dom, men er i virkeligheten ganske moden i toppen etter en litt tøff barndom.

Redd for seksualitet

Skrevet av Anonym, 07.02.2012
Hei! Jeg er en jente på 18 som virkelig ikke vet hva jeg skal gjøre.

Trenger hjelp, før jeg mister meg selv...

Skrevet av Jente 19, 25.01.2012
Jeg har blitt utsatt for det som så fint kalles omsorgssvikt. Jeg har verdens beste pappa, men moren min lider av psykopati og bryr seg ikke om noe annet enn seg selv, status og penger.

Selvsikkerhet?

Skrevet av silje89, 22.01.2012
Hei. Jeg er en jente på 23 år som er i et forhold med en super gutt.

mange diagnoser?

Skrevet av alenemamma18, 18.01.2012
Hei. for 4 mnd siden ble brått mamma, etter å ha fortrengt hele svangerskapet.

sjalusi og lav selvtillit.

Skrevet av betsy, 18.01.2012
Hei. Jeg er en kvinne på 29 år som sliter litt med meg selv og i parforholdet.

Er jeg en normal person?

Skrevet av Forvirret jente 14, 12.01.2012
Noen ganger har jeg utrolig høy selvtillitt, og føler jeg kan være meg selv 100% å er ikke redd for noe, jeg kan danse rundt å er ikke redd for at folk skal se min crazy side, å er glad å positiv hele tiden! Kan snakke med alle å være utrolig utadvent, å bryr meg ikke om utseende eller kropp, fordi jeg er god nok uansett.

Tips om å bygge selvtillit

Skrevet av Mikael, 10.01.2012
Det sies at selvtillit er noe man får, ikke noe man har. Det heter også at man bygger selvtillit, det kommer ikke av seg selv.

hvordan er jeg bra nok?

Skrevet av emi, 03.01.2012
hvordan vet man at man gjør så godt man kan? hvordan kan jeg gjøre så godt jeg kan?

Mister meg selv.

Skrevet av Jente 19, 03.01.2012
Jeg har blitt utsatt for det som så fint kalles omsorgssvikt. Jeg har verdens beste pappa, men moren min lider av psykopati og bryr seg ikke om noe annet enn seg selv, status og penger.

Utenfor meg selv

Skrevet av Mariann, 30.12.2011
Hei. Jeg har de siste med blitt mer og mer deprimert.

Kjæresten er deprimert - presset h** til lege?

Skrevet av Silje, 23.12.2011
Hei. Jeg trenger råd og veiledning.

Angst

Skrevet av llegna, 21.12.2011
Jeg er en jente på femten år og lider av angst. Tror det er på grunn av at den personen jeg stolte 100% på i nesten to år sviktet meg, mobbet meg, lurte meg til å tro vi var venner igjen og ydmyket meg gang på gang.

Deprimert

Skrevet av anonym, 08.12.2011
Hei jeg er 19år og sliter med depresjoner. først trodde jeg det bare var en liten periode, så jeg begynnte å trene mye fordi jeg hørte det skal øke livskvaliteten og mental helse, men jeg føler fortsatt ingen forbedring, selv etter nesten 2 år.

Krise i samboerskap

Skrevet av vesla, 01.12.2011
Har en konflikt med samboer ang ekser. Hans eks er konstant ute etter meg og slenger dritt på Facebook, anmelder meg for mine meninger, mobber min nyfødte sønn, slenger dritt om meg til sin 3år gamle datter og sier jeg er slem etc, og generelt er meget ufin mot både sine egne barn, mine barn og meg.

Hei

Skrevet av Anonym, 28.11.2011
Jeg mann, lurer på hvordan jeg skal bli mer maskulin, kjæresten min sier jeg har noen feminine sider:( dette påvirker forholdet:/ men jeg er ikke bi/homofil!. Men har diagnosen ADHD, hvordan skal hun si ifra om vi omgås andre att jeg tar det hintet og roer meg:) mvh.

Kamerat med særegen sosial angst

Skrevet av Erik, 22.11.2011
Hei, jeg sender ang min kamerat som jeg har kjent i ca 13 år. med oss er han helt vanlig og har en personlighet som passer en av hans alder(21).

er min kjæreste psykopat?

Skrevet av anonym, 21.11.2011
Jeg har hatt en kjæreste i et 1år nå snart. Her om dagen fortalte han meg at han er psykopat.

Fra håp til grav på 4,3 sek.

Skrevet av Følelses Rally, 19.11.2011
jeg er en svingende fyr, jeg måtte hummre litt for meg selv da en person skrev her "jeg er ustabil jeg svinger verfall 3 ganger dagelig", he he.... det hadde virket rimelig stabilt i forhold til meg.

Bryte forholdsmønstre

Skrevet av Forvirret jente, 18.11.2011
Jeg har satt meg selv i en situasjon jeg helst skulle ha unngått. I fjor forelsket jeg meg i bestekompisen min, og vi hadde en periode med "friends with benefits".

Depresjon eller utbrent?

Skrevet av Mann29, 10.11.2011
Jeg og min kjæreste ble i lag for lit over 10 år siden, vi var 17 og 19 da vi ble i lag. Det viste seg lit utover i forholdet at hun slet med ting som var svært tungt for henne og det endte opp med at jeg sluttet på min utdanning og så meg nødt til å ta vare på henne.

Kjæreste trøbbel

Skrevet av Samantha Smith, 28.10.2011
Jeg er nå i lag med en gutt og vi er begge 15 år, vi har vert i lag i en måned og jeg føler at han begynner å unngå meg. Han vil nesten aldri finne på noe og viss vi har planlagt at vi skal gjøre noe eller at han skal sove over så sier han at han har glemt det...

problemer hjemme

Skrevet av KarolineH, 19.10.2011
Hei. Jeg er en jente på 15 år som akkurat har mistet en mine gode venner og foreldrene mine har skilt seg like etter og føler meg "brukt" av en mann på 40 år.

En barndom som ødela alt!!

Skrevet av Karina, 19.10.2011
Hvor skal jeg begynne. Jeg hadde min første kjemi time i går, det var her alt startet.

forhold til en psykopat.

Skrevet av mona m, 28.09.2011
hvorfor blitt som jeg har blitt,likeglad,ikke følelser for ny mann? som er helt topp, men redd for og bli lekt med en gang til og sitter dypt,av bestemmelser over deg kontrolerer deg,snoker rundt huse mitt og fortelle jeg ikke er hjemme som han ikke har noe med,og beskyldninger,jug,dritt kasting osv, hvordan bli gammle sosiale livate jenta jeg var en gang?????

Voldelig kjæreste

Skrevet av Anna, 26.09.2011
Jeg er en 16 år gammel jente som har hatt nå kjæreste i 2 år, mitt første seriøse forhold! Vi har klart å holde ut i 1 1/2 med avstand forhold, men det har ikke bare vært barebare, det har vært mye krangling, og begge to har gjort store feil i forholde som har gjort at vi ikke har stolt på hverandre.

Depresjoner-panikkanfall

Skrevet av becky, 18.09.2011
Jeg har tidligere slitt med depresjoner. Jeg var i et destruktivt ekteskap med daglig psykisk mobbing.

Vennine med dårlig selvtillit

Skrevet av Felicia, 09.09.2011
Hei! Jeg har en veldig god vennine som så lenge jeg har kjent henne, har slitt med dårlig selvtillit.

Hva kan diagnosen være?

Skrevet av Frustrert, 01.09.2011
Kvinne, 39 år, samboer i 23 år, voksne barn. Under omskolering, går på høyskole.

stjeler i butikker

Skrevet av maria, 29.08.2011
hvordan skal jeg klare å slutte og hvorfor gjør jeg det.

Mat

Skrevet av my, 25.08.2011
Jeg har et veldig stort problem, mat. Jeg spiser hele tiden, og klarer ikke la være.

Problem med emosjonell tilknytning til ste-datter

Skrevet av Miss Martin, 24.08.2011
Da jeg og "T" ble sammen for noen år hadde jeg brukt mye tid på tankevirksomhet i forhold til at han alledrede har et barn. Da jeg konkluderete med at jeg er voksnen nok til å ønske begge velkommen i livet mitt.

Ensomhet

Skrevet av jenad, 22.08.2011
Hei. Jeg sliter så med at jeg føler meg alene i denne verden.

Hjelp !!

Skrevet av Lilly, 20.08.2011
Hei. Jeg er en 13 år gammel jente med et svert problem.

Hvorfor er det så vanskelig?

Skrevet av Jente1 og jente2, 20.08.2011
Vil ikke oppgi navn så kaller oss "jente1" og "jente2". Alder 14 år.

Pornografi, menn

Skrevet av Aida, 17.08.2011
Hei, Jeg er en jente på 32 som har et spm ang menn og porno. Jeg føler meg til tider 'unormal' fordi jeg virkelig hater (da mener jeg hater...

problemer med mennesker.

Skrevet av Trine, 14.08.2011
gjennom store deler av livet mitt har jeg hatt problemer med andre mennesker. enten det er gutteproblemer hvor jeg gråter mye fordi gutter sårer meg, eller om det er krangler med venner.

Blir verbalt knust av foreldre OFTE. 17år gammel.

Skrevet av Anonym123, 10.08.2011
Hallo. Så ofte som 5-7 ganger i uken føler jeg meg verbalt missbrukt av mor og far hjemme, alt etter når jeg er hjemme, men det er ALLTID de dagene jeg er der.

Tips

Skrevet av mala, 07.08.2011
hvordan slippe den psykiske smerten uten å kutte seg?

Sinnemestring

Skrevet av Fortvilet, 05.08.2011
Jeg trenger hjelp til å takle sinnet mitt! Jeg kan bli svært sint på enkelte personer som jeg har rundt meg.

Hjelp meg

Skrevet av Gipsy90, 03.08.2011
Hei. Vet ikke hvor jeg skal begynne..

Tror jeg trenger hjelp

Skrevet av Jente20, 03.08.2011
Jeg aner ikke hvordan jeg skal begynne dette innlegget for jeg aner heller ikke hva som er galt. Jeg føler meg så mislykket.

Trist person

Skrevet av Trist jente, 28.07.2011
Vet ikke helt hvordan jeg skal begynne.. Kom over siden her ved tilfeldighet og har lest et par innlegg..

Hva er det som skjer med meg?

Skrevet av Vibeke, 28.07.2011
Hei, jeg er redd jeg holder på å utvikle angst. Jeg har etter ett veldig tøft kjærlighetsforhold slitt veldig!

Store problemer med foreldre hele livet også nå når jeg er 21 år

Skrevet av dostoevsky, 16.07.2011
Hei. Jeg har hatt store problemer med foreldrene min e fra jeg var liten.

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

bivirkninger av sove medisin vallergan 4mg

Skrevet av mimi, 11.07.2011
Jeg har brukt vallergan 20mg annen hver dag i nesten 3 månder. Jeg vil gjerne vite bivirkninger ved lang bruk?

Bør vi flytte?

Skrevet av Anonym, 09.07.2011
Min sønn har endelig fått diagnosen adhd etter 10år med overaktivitet og svære konsentrasjons og oppmerksomhetsforstyrrelser. Han har nå startet med medisiner og skal få IOP på skolen.

deprimert?

Skrevet av Tina, 02.07.2011
Heisann, Jeg er en jente på 18 år som prøver å finne ut hva som er galt med henne. Jeg har i nesten 5 år nå slitt med selvtilitt og følelsen på at jeg ikke er god nok for noen.

Familie problemer

Skrevet av sara, 23.06.2011
Hei. Jeg er en jente på snart 21 år.

Sliten kjæreste. Hva skjer med den flotte gutten min?

Skrevet av Elskerkjærestenmin, 22.06.2011
Har vært sammen i flere år nå, å ting har igrunn vært likt hele tiden. Allerede d vi møtte hverandre prøvde han å dytte meg unna med å si at han kom til å såre meg.

jeg blir brått sint

Skrevet av Lasse, 21.06.2011
jeg tåler ikke at andre bestemmer eller tar fra meg sjølrespekten for den jeg er. Da tenner jeg opå alle plugger og freser, skriker ut det jeg mener i 3-4 ord og fjerner meg fort.

Fortid og nå

Skrevet av aimee, 30.05.2011
Hei. Jeg har et problem jeg er veldig redd for at kan påvirke meg for resten mitt liv.

Jeg tror jeg trenger psykolog

Skrevet av M, 29.05.2011
Jeg har slitt lenge med spising, ikke føle meg bra nok og det påvirker skole, kjæresteforhold, humør og alt. Det går i en berg og dal bane, og jeg er helt utbrent.

Psykisk sliten.

Skrevet av AK, 24.05.2011
Stikkord; - Dårlig selvtillit. - Angst.

Hjelp deprisjon og destruktiv tanke gang

Skrevet av ingen, 24.05.2011
i det siste har det hvert veldig mye som har gått galt i livet mitt. Jeg opplevde jordskjelvet i Japan og alt stresset som kom med å bli evakuert.

Jeg føler meg ikke "normal".

Skrevet av Ms. Miserable.., 21.05.2011
Vet ikke helt hvordan jeg skal klare og forklare, men jeg skal prøve. Da jeg gikk på barneskolen spurte jeg moren min om jeg var mongolid.

Sosial Angst

Skrevet av Anonym, 15.05.2011
Jeg er en kvinne på 26 som har slitt med mye angst, sosial angst nesten hele livet mitt. Mamma drakk og slo oss omtrent hver dag så lenge jeg kan huske.

Lei av å være stille

Skrevet av makrilla, 10.05.2011
Hei! Jeg er en jente på 21 år som studerer i en storby langt hjemmefra.

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

hva er problemet mitt??

Skrevet av cookie, 27.04.2011
jeg har i mange år hatt problemer med humørsvingninger, kan være i en ekstrem berg og dalbane innemellom.. er ofte da mitt på, plutselig kan humøret da svinge opp og ned flere ganger i løpet av en dag eller i en uke....

Hans barn

Skrevet av vekt 85, 19.04.2011
Jeg er sammen med en mann som er en del år eldre enn meg. Han har fra et tidligere forhold 3 barn, hvor den gamleste skal begynne på videregående til høsten.

Sliten jente med sf

Skrevet av Betty, 13.04.2011
Hei, jeg er en jente på 18år(: Jeg har begynt å slite med spiseforstyrrelser igjen.(har slitt før) Jeg spiser ingen ting bortsett fra middag og så kaster jeg opp, klarer ikke holde på maten lenger.

Synes det er vanskelig følelsesmessig å være farmorsvigermor.

Skrevet av kjestro, 11.04.2011
Min mann og jeg fikk kun en sønn. Han har igjen fått tre jenter (fra 3 år til 9 mndr.

Sosial angst

Skrevet av Sultan, 31.03.2011
Jeg har hatt sterk sosial angst før. Det stoppet for et halvt år siden, men nå begynner det å komme tilbake igjen.

Hjelp, jeg vet ikke hvem jeg er

Skrevet av jente som ikke vet hvem hun er, 28.03.2011
Hvor skal jeg begynne....jeg er en jente på litt over 20 år.

Sjalu mann som sliter,,,

Skrevet av Nasse, 24.03.2011
Er sjalu og takler hverdagen dårlig, blir utslitt og trist. Min sjalusi kommer når jeg ser min dame sine ekser og jeg lager da fryktelige bilder i hode mitt, får tanker som knekker meg, blir deprimert og innesluttet, det går utover vårt forhold når jeg blir slikt.

Ekstrem sinne, rullgardin, "klikk" tilstander.

Skrevet av B, 20.03.2011
Jeg har i senere tid fått utløp for et sinne som er strekker seg lenger enn ønskelig. En ting er hvis jeg kunne sagt imot og blitt litt irritert men fortsatt holdt roen.

Det store valget, hva skal jeg bli?

Skrevet av Anonym, 15.03.2011
Jeg er en gutt som er sykemeldt fra jobben p.g.

Alene i folkemengden.

Skrevet av Maria, 14.03.2011
Alt startet for mange år siden. Helt fra jeg var liten har jeg følt meg annerledes, og jeg føler at jeg ikke hører til noen plasser.

Splittet personlighet mm

Skrevet av Lilla21, 08.03.2011
Fra før av har jeg pstd og er deprimert. Men nå i løpet av de siste månedene har jeg (og også en sosionom jeg pratet med) fått det for oss at jeg kan ha splitted personlighet.

Gutt på 18 år..

Skrevet av Andreas, 08.03.2011
Heii. Jeg har hatt et par seriøse forhold gjennom årene.

Livssituasjon

Skrevet av Eremitten., 07.03.2011
Jeg er voksen kvinne som lever godt som "sosial eremitt" og dvs at jeg har ikke noe liv,som jeg har i mange år nå og fremdeles står det på stedets hvil. Det betyr også at jeg har ikke kontakt med familie pga div årsaker og ingen hensikt å prate med dem heller!

En Sint Ung Kar

Skrevet av Ale, 27.02.2011
Jeg har et helt sykt sinne i meg. jeg blir fort sur og forbanna og i blant så går det ut over mine nærmeste og jeg Lurer på om det er noe hjep og få ?

Tror min sønn er deprimert

Skrevet av livelev, 14.02.2011
Hei! Jeg har en gutt på snart 16 år som etter å ha hatt en sikkelig knekk i forbindelse med kjærlighetssorg, og sannsynligvis fremdeles er deprimert.

føler meg i fengsel og ønsker mitt frihet tilbake

Skrevet av forvirret utlanding, 10.02.2011
Hei! Jeg er fransk, gift med en nordmann siden snart 10 år og har bod i Norge i 11 år sammen med ham.

hva skjer med meg?

Skrevet av nadie, 08.02.2011
jeg har ingen lyst å stå opp lenger, ingenting av det jeg gjør er riktig. Jeg gjør ikke noe for å komme meg videre i livet, er alltid den minst vært på alt, er ingen god datter.

Er han gal?

Skrevet av j.Oslo35, 04.02.2011
Er han gal, eller er det meg? Trenger råd.

PTSD, nedsatt arbeidsevne og rettigheter

Skrevet av Incestoffer i 11 år, 26.01.2011
Jeg er 35 år, og er språklærer i den videregående skolen. Jeg har diagnosen PTSD etter 11 år med seksuelle overgrep, samt et voldtekt i tenåra.

skuffer de jeg er mest glad i

Skrevet av håp, 02.01.2011
jeg tørr ikke ta kontakt, selvom jeg gjerne skulle gjort det fordi jeg øsnker ikke å fortelle noen at jeg trenger hjelp og jeg har ikke penger til å betale psykolog selv. Problemet mitt utløses stort sett når jeg drikker, da kommer alle dårlige ting som har skjedd og følsene frem.

Kontrollerende forelder skaper depresjon

Skrevet av Dr. Bloom, 29.11.2010
Hei. Jeg er en gutt på 19 år som sliter med depresjoner på grunn av at min mor alltid ser ut til å ha et behov for å kontrollere livet mitt på en eller annen måte.

Mareritt

Skrevet av ella, 18.11.2010
Jeg våknet for 3 dager siden av et forferdelig mareritt. Det forfulgte meg hele dagen.

Dårlig sosialt nettverk

Skrevet av Sofus, 11.11.2010
Jeg er jente på 21 år. Kommer fra en liten plass, flyttet til storbyen som 16 åring.

Hjelp meg

Skrevet av Anonym, 29.10.2010
I alle mine leveår, har jeg vært veldig usikker på meg selv. Særlig når det hark ommet til gutter.

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

fryktelig sinne

Skrevet av Anonym, 24.10.2010
trenger faglig å profesjonell veiledning ang oppvekst relaterte ting som angår mi mor i aller høyeste grad. har bare lyst til å ta livet a henne.

Pessimistisk og veldig sårbar

Skrevet av Anonym, 11.10.2010
Hei. Jeg er en jente på 24 år som er i full jobb, har gode venner og familie rundt meg.

Bedre selvtillit

Skrevet av Beate, 24.09.2010
Jeg vil ha bedre selvtillit. Selvtillit er tillit til sine egne evner, så jeg forstår ikke helt hva som er problemet mitt.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »