Samlivsproblemer

Sorter etter: Dato | Popularitet

Psykose

Skrevet av Rog, 01.02.2018
Føler meg utbrent ,det virker som min bipolare kjæreste liker å være i psykose,eller vertfall på kanten av den,hun vil helst ikke ta medisiner å er rask til å ikke ta dem når tjangsen er der,hun har vert psykotisk nå i 3-4 uker men har nå begynt å lande,nå er hun sint når eg finner medisinene frem å prøver å unngå å ta dei,går å legger seg uten å si god natt ,er redd for å eventuelt vekke hun for å gi hun medisinene hun trenger,eg er fryktelig sliten etter 6,5 år med hennes psykoser å nesten psykoser,føler eg altid går på nåler å må veie mine ord å gjærninger opp og ned heile tiden,hva kan eg gjøre,hennes datter har hatt eit ønske om å ha mor hjemme når psykosene setter inn,derfor har det vært meg som har hørt på alt tattel å vas fra morgen å til natt å somme tider heile natta,å når alt er åver så er det jo og min feil at psykosen kom,ja det sier hun,når det nå er sakt så har vi det bra når psykosen er borte ,å eg elsker hun virkelig av heile mit hjerte, mvh ein som har begynt å vente på neste psykose.

Manne min vil gå fra meg

Skrevet av Lena, 05.11.2017
Mannen min har sagt til meg at han vil gå fra meg. Vi har to barn, har vart sammen i 15 år.

Gi slipp på den eksen

Skrevet av Line, 29.08.2017
Jeg ble dumpet over melding av min samboer etter 5 år sammen. Jeg prøvde å få han tilbake men han ville bare ha fred.

Bør jeg forlate ham? Hvordan forholder jeg meg til dette?

Skrevet av Mammatil3, 03.07.2017
Hei! Jeg står ovenfor en problemstilling jeg ikke vet hvordan jeg skal gripe ann.

er jeg aseksuell?

Skrevet av crisp000, 07.06.2017
Hei Jeg er en jente på 28 år som kun har seksuell erfaring med to personer. Det ene forholdet var på 3 år og det forholdet jeg er i nå har vært på 4 år så langt.

Bør jeg slå opp? Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Tullamegrundt, 29.05.2017
Har vært sammen med samme mann i 6år nå, siden jeg var 14år. Nå kjenner jeg litt på den følelsen av at jeg ikke har følelser for han lengre, vært slik en stund men bare de siste mnd.

Mishandlende mor

Skrevet av Ana, 15.05.2017
Jeg sliter med en mor som nekter meg å legge meg inn på bup. Hun manipulerer meg til å synes synd på henne og for å få meg til å få skyldfølelse for depresjon.

Vitne til foreldrenes samleie

Skrevet av Apejenta, 28.03.2017
Jeg var ung, kanskje 7-8 år. Vi var på ferie i spania.

Begynner å miste besinnelsen

Skrevet av Lilja93, 07.03.2017
Jeg er ei dame på 23, har opplevd en hard oppvekst og undertrykt mye følelser og meninger. Pga en mor meg personlighet forstyrrelse.

Har det utrolig vondt

Skrevet av Jente 15, 24.02.2017
Hei jeg er en jente på snart 15 år. Jeg har hatt masse problemer hjemme med familien og det begynner å bli enda mer værre.

Kontrollbehov, sjalusi, mistenksomhet.

Skrevet av Roar, 08.02.2017
Hei, jeg er en mann 50+, som har et problem i forhold til å stole på en jente. Jeg trener, holder meg ung i sinn og utseende.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Hun flyttet ut for å tenke

Skrevet av Jenny, 30.01.2017
Vi giftet oss som kone og kone i 2013, henne med et barn på vei som vi da skulle bli mødre til begge to. I 2015 kom barn nummer to som jeg fødte.

angst for kjærlighet

Skrevet av mot93, 03.01.2017
Hei, jeg er ei jente på 23 år. Jeg føler at jeg har en type angst, rettere sagt angst for kjærlighet.

kona kjefter og vil krangle hele tiden

Skrevet av roger, 31.12.2016
Jeg lurer på hva en kan gjøre når man er gift med en kontrolfreak. Jeg mener nå hun er det fordi hun må bestemme alt helt til aller minste detalj, forandringer gjør henne forbannet.

PTSD

Skrevet av Karin, 01.12.2016
Var på fest på et samfunnshus i ei bygd ca 5 mil hjemmefra da jeg var 15. En mann, ca 5 år eldre enn meg ville danse, jeg ville ikke fordi jeg ikke likte ham.

Jeg er mer hushjelp enn kjæreste..

Skrevet av Minken, 28.11.2016
Jeg(Jente 23 år) og min kjæreste(gutt 25 år) har vært sammen i 1 1/2 år og har bodd sammen i 9 mnd.. Jeg er veldig i tvil om forholdet våres for tiden, ettersom jeg føler meg mer som en hushjelp enn en kjæreste..

Slitsomt hjemme

Skrevet av CU96, 16.11.2016
Hei, jeg er 20 år og har det vanskelig hjemme. Foreldrene mine krangler hele tiden, det har på gått i mange år men det siste halv året har det blitt mye verre.

ulike intime behov i forholdet

Skrevet av Konemor, 29.10.2016
Jeg opplevde overgrep som tenåring. Ikke så alvorlige ting men det var incest.

Sex til besvær og problemer (lang)

Skrevet av Teamsie, 22.09.2016
Jeg er en gutt som går siste året på videregående, og som har et problem med de seksuelle erfaringene til min omgivelse. Saken er at kjæresten min mistet dyden til enn mann som bor i nabohuset like ved der jeg bor.

Alene etter 22 år

Skrevet av Maria, 13.09.2016
Etter¨å ha "tvunget" min mann til å åpne seg når jeg skjønte det var ett eller annet, fikk jeg beskjed om at han ikke "har de rette følelsene" for meg lenger.. (Han sier det ikke er noen andre)Han dro bort noen dager, kom tilbake og lovte meg at ekteskapet vårt var verdt å kjempe for.

Psykodynamisk terapi

Skrevet av Anonym, 11.09.2016
Hei Jeg lurer på hvem som utfører psykodynamisk terapi, er det psykologer, psykiatere eller begge deler. Jeg har plagdes i lang tid med psyken, som jeg tror delvis kan ha med barndom, ungdomstiden også tidligere voksenliv å gjøre.

Taushet

Skrevet av Prat, 30.08.2016
Hva gjør man når det er taushet i hjemmet? Når man ikke kan snakke sammen om hverdagslige ting, uten at den ene parten blir rasende?

Kjærestenvil være alene

Skrevet av Karen, 10.08.2016
Hei, Jeg og kjæresten har vært sammen i ca 4 år. Vi er voksne mennesker.

Hva tenker menn?

Skrevet av Line, 04.08.2016
Jeg og kjæresten min har akkurat gått gjennom en vanskelig tid. Akkurat nå har vi det veldig bra, den vanskelige tiden gikk ut på at han trodde at han mistet følelser for meg (det var første gang vi var fra hverandre på lenger enn en uke etter å ha bodd sammen I flere år).

Senskader etter seksuelle overgrep og misbruk ( incest)

Skrevet av Trenger hjelp, 25.07.2016
Hei. Jeg har komt til det punktet at det er på tide å ta tag i disse utrfordringer.

Bør jeg gå?

Skrevet av Maria, 10.07.2016
Jeg og kjæresten min har hatt langdistanseforhold i over et år. Han er amerikansk, og skal etter planen komme til Norge for å bo her et halvt år om en uke.

Å mangle empati

Skrevet av sorgenfryd, 26.06.2016
Å mangle empati Jeg har siden starten av forholdet til min samboer og far til felles barn kjent at noe er merkelig med den mannen. Over tid har vi hatt krangler, og det har vært vanskelig.

identitetsforvirret med mye underbygd sinne

Skrevet av Jack881920, 23.06.2016
Jeg er en mann på snart 28 år har vokst opp med en far som lider av ptsd og schzofreni, dette har ført til at jeg aldri har kunnet slappe av og har måttet tilpasse meg til hans humør gjennom hele livet. dette har ført til at jeg i dag, sliter med å sette grenser, og sliter med å finne hva som driver meg.

Utro mann

Skrevet av Mali, 02.06.2016
Fant samtaler og webside han har vært på. Hvordan klarer jeg å tilgi ham?

Ekstremt og urasjonelt sinne.

Skrevet av Olevik, 28.05.2016
Jeg er en gutt på 20 og bor hjemme hos mine foreldre. Moren min har lenge hatt et problem med pappa og de krangler hele tiden.

Kjærlighetstrøbbel

Skrevet av Maren, 23.05.2016
Hei! Jeg har vært sammen med en gutt i snart fire år.

Blir snart gal

Skrevet av Tussiii, 07.04.2016
Jeg er en "jente" på 29 år, har både samboer og barn, for 2 år siden gikk jeg på en smell og holdt ikke ut å bo sammen med sambo og vi flyttet fra hverandre. Etter 6 måneder fra hverandre hadde jeg fått "roet ned" og vi flyttet ilag igjen og vi kjøpte hus sammen!

Hjelp til å få tilbake kjæresten min

Skrevet av Nesrin, 13.02.2016
Hei. Jeg og kjæresten min har vært sammen i 3 og halvt år.

Er jeg normal?

Skrevet av Mobil, 11.02.2016
Er en kvinne, 29 års gammel. Har vært gift i ca.

Moren min

Skrevet av Svein, 09.02.2016
En gang slikket jeg mine mors truser som hadde, noe hvit på seg. Jeg vil gjerne dele dette men er redd for å at folk skal få en annet syn på meg.

Psykisk syk ektefelle

Skrevet av 1000fryd, 04.02.2016
Jeg lever med en mann som er skadet av en stren og agressiv og voldelig far i oppveksten. Det har tatt fra ham all selvtillit.

Usikkerhet i forholdet

Skrevet av Forvirret, 01.02.2016
Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten min(mitt første seriøse forhold) i noen år.

Konstant kjeft av kona

Skrevet av Anonym, 24.11.2015
Jeg får konstant kjeft av kona, sinneutbrudd, trusler om alt mulig. Alt jeg gjør er galt og feil, har sluttet å jobbe pga.

Tidligere ekstremt inntadvent, utviklet ekstremt sosialbehov fulgt av depresjon

Skrevet av Ubrm, 19.11.2015
Har alltid vært veldig innadvent. Har alltid hatt venner, men vært den som stadig velger å ikke være med på ting som festivaler og liknende.

Hvordan reparere uheldige kommentarer

Skrevet av Angrende mann, 12.11.2015
Hei. Jeg trenger råd om hvordan jeg kan forsøke gjøre godt igjen etter å ha kommet med negative kommentarer (som jeg egentlig ikke mente/mener) om min bedre halvdels utseende i en opphetet og presset krangel.

Sint sa du?

Skrevet av snx Romeo, 06.11.2015
"Jeg er ikke sint bare veldig, veldig skuffet" Kjenner meg igjen i det sitatet der. Når jeg er sint er det intenst og varer i ca 10 minutter, så er det over.

Narsissistisk sinne

Skrevet av Thomas, 21.10.2015
Jeg er så sjalu på at samboeren min har unge med en annen, jeg håper de dør i en ulykke, eller bare forsvinner på en eller annen måte ut av livet mitt. Vurderer å være utro med exene mine, hvorfor skal jeg være ferdig med fortiden når de ikke er det?

Slutt på forhold

Skrevet av Ciljan, 12.10.2015
Jeg og dama gjorde slutt i sommer, og da bestemte hun seg for å bli i Sverige (skulle egentlig flytte tilbake til Oslo). Men det endte likevel med at hun flytta tilbake ettersom hun fikk ny jobb, og da jeg først hørte at hun skulle tilbake fikk jeg nærmest et sjokk...

Overfølsom

Skrevet av Elin, 12.10.2015
Jeg har hvert samboer med min mann i ca 5 år. Men det siste året har forholdet vårt hvert veldig dårlig.

Diskusjoner med partneren

Skrevet av Gulliver, 12.10.2015
Hei! Jeg og min forlovede sliter veldig med forholdet nå.

Dysfunksjonelt prforhold pga ADHD

Skrevet av Maria, 08.10.2015
Jeg har bodd sammen med en mann med ADHD i mange år og vi har et barn sammen. Forholdet vårt er nå så tynnslitt, i stor grad pga diagnosen hans, at jeg vet ikke hvor lenge jeg orker mer.

klarer ikke å være meg selv ovenfor andre

Skrevet av marie, 07.10.2015
Hei. Jeg ser på meg selv som en positiv person som har et bra liv.

Sjalusi

Skrevet av Åse, 28.09.2015
Hei! Jeg har nå vært sammen med en fantastisk gutt i 1,5 år.

Hjelp til bedre slvfølelse

Skrevet av Kinin, 26.09.2015
Har hatt en barndom og et tidlig ekteskap uten komplimenter og bekreftelser på at jeg var bra nok. Tvert imot.

Hjelp til bedre slvfølelse

Skrevet av Kinin, 26.09.2015
Har hatt en barndom og et tidlig ekteskap uten komplimenter og bekreftelser på at jeg var bra nok. Tvert imot.

Klarer ikke vise kjærlighet

Skrevet av BT, 23.09.2015
Hvorfor er det blitt slik at jeg ikke klarer å vise kjærlighet til mennesker rundt meg jeg er glad i? Det er ikke mot alle men noen.

Jeg orker ikke mer

Skrevet av whatever, 11.09.2015
Nå er jeg så sabla lei av alt. Jeg orker ikke mer.

Vanskelige valg.

Skrevet av Sunniva, 03.09.2015
Mamma til to, aleneforsørger. Har kjæreste.

Samlivs problem

Skrevet av Mann 32, 30.08.2015
Hei. Har lest mye her på denne sida å har kåmt fram til det at kanskje her er noe som kan hjelpe meg.

Manglende sexlyst på grunn av vanskelig barndom

Skrevet av Olivia, 30.08.2015
Vil gjerne spørre om det er noen flere her inne som har hoppet fra forhold til forhold, og som mister sexlysten etter ca. 1 år i forholdet.

Frykt for penetrering

Skrevet av Jens, 25.08.2015
Vi begynte å prøve penetrering forrige mandag, men har hittil ikke lykkes. Hun kramper seg og blir veldig redd bare ved tanken.

Overleve skilsmisse nummer 2

Skrevet av Stine, 24.08.2015
Hei! Jeg er helt nedenfor for øyeblikket i livet mitt!

Voksen med ADHD?

Skrevet av Stine, 18.08.2015
Jeg lurer på hvordan man får stilt en ADHD diagnose. Jeg går til en psykolog men tør ikke å spør spesifikt om utredning for ADHD.

Forvirret med en aggresiv kjæreste

Skrevet av Heidi, 13.08.2015
Hei. jeg har i litt over to år vært sammen med en som er 9 år eldre enn meg, jeg er 27 år og han er 36.

Hjelp

Skrevet av T.N, 06.08.2015
Jeg trenger egentlig bare og få ut noen ord, å visst noen har noe og komme med eller bidra med så er det veldig hyggelig... Jeg vil bare dele min historie å høre hva andre mener om dette.

Samlivs deprisjoner, lei A4 liv og trenger spenning.

Skrevet av Utslitt mann, 03.08.2015
Hei Jeg er en mann på 27 som har vært sammen med kjæresten min i 4 år og eier en bolig sammen. Forholdet har som normalt hatt sine oppganger og nedganger.

Deprimert?

Skrevet av Anette, 27.07.2015
Jeg er en jente på snart 20 år, som sliter en del psykisk.. Hvis jeg diskuterer med for eksempel kjæresten, tenker jeg alltid det verste,at nå blir han å forlate neg og lignende.

Familierådgivning

Skrevet av Nordmann, 25.07.2015
Jeg er såå utrolig trist og har vært trist i de siste månedene grunnet min kjæreste bruker opp alle mine penger. Hun har ikke jobb og vi venter på barnehageplass til hennes barn.

Porn addict

Skrevet av Mário Torres, 18.07.2015
Hello. I was with my norwegian girlfriend for 3 years and she found out on my computer historic porn sites and also downloaded porn movies.

Hei.

Skrevet av Solveig, 18.07.2015
Dame på 53 år her. Skilt for 5 år siden.

KKjærlighetssorg ,deprimert , angst , selvmordstanker

Skrevet av steffi, 17.07.2015
Hei , jeg sliter med litt av hvert og har gjort det i litt over et år . Jeg fikk også nettopp vite at gutten jeg trodde elsket meg hadde sex med en annen 3 dager etter han hadde hatt sex med meg .

ligger med andre menn,hjelp..

Skrevet av forrviret, 11.07.2015
nå vil jeg egentlig skrive litt av hvert sånn at dere kan på best mulig måte gi meg råd eller hjelp som jeg vet jeg trenger. jeg er gift,er i 30årene,og har 2 nydelige barn sammen med en helt fantastisk mann.

Sinne ute av kontroll

Skrevet av Miamarii, 08.07.2015
For å være litt kortfattet så kan jeg begynne med å si at for to år siden hang min forlovede seg og er da ikke med oss lengre.. Jeg var sammen med fyren i syv år og jeg ble både fysisk og psykisk misshandlet.

Slå opp.

Skrevet av Kari, 06.07.2015
Hei. Vet ikke om dette er rette plassen å spørre, men hvordan får jeg samboeren min til å flytte ut?

Hvordan bli trygg i forholdet?

Skrevet av Andson, 04.07.2015
Hei. Jeg er en gutt som har vært i et forhold med min kjæreste i snart 8 mnd.

Mor til besvær- misliker samboer

Skrevet av Ludvig, 02.07.2015
Hei! Har problemer med at Mamma ikke aksepterer og tålererer min kjærste og samboer.

Sint samboer

Skrevet av Chantel, 01.07.2015
Hei. Jeg er en jente ned en samboer som har sinneproblemer.

Samboer og hans barn

Skrevet av Bekymret, 22.06.2015
Jeg har vært samboer i to år, min samboer har to bar fra tidligere. Min samboer har dårlig samvitithet for skilsmissen og av den grunn så setter han aldri grenser for barna.

Følelser

Skrevet av Viigjr, 19.06.2015
Hei! Er en gutt på snart 20år.

sjalu på kompisen min.

Skrevet av ossylisa, 10.06.2015
Hei. Jeg er kvinne, gift i 3 år.

Sjalu?

Skrevet av Cathrine, 09.06.2015
Hei! Jeg er en jente på 25.

problemer i kjærlighetslivet.

Skrevet av Arietta, 05.06.2015
Hei. Jeg og min samboer har vært sammen i 8 og et halvt år.

Engstelig kjæreste

Skrevet av Babben, 30.05.2015
Kjæresten min gjennom 5 år har problemer med å la meg bli kjent med dattera på på 6, så i løpet av denne tiden har jeg kun sett henne et par ganger.Han er redd hun knytter seg til meg også blir det slutt.

når den ene parten ikke godtar den andres forklaring

Skrevet av Linda, 26.05.2015
Når det har vært konflikter blant venner eller innad i familien har jeg ofte forsøkt å løse situasjonen ved å høre på begge parters forklaring og så funnet en løsning. Problemet oppstår når partene ikke er enige om hva probelemet er.

trenger sex

Skrevet av en mann, 24.05.2015
hei alle sammen.jeg er en mann på 48 år.

Langvarig skadet, traume, kjærighetssorg, deprimert

Skrevet av Namreh, 16.05.2015
For ca 6mnd siden gjorde samboeren min det slutt med meg. I starten virket det som jeg klarte å lure meg selv til at det bare vare midlertidig, etterhvert som tiden har gått har det egentlig bare blitt værre, spesielt ettersom hun allerede er etablert med ny kjæreste og jeg ikke har rikket meg av flekken hva gjelder å gå videre.

seperasjon

Skrevet av Anonym, 16.05.2015
Hei Min kone har forlatt meg. Jeg klarer ikke å akseptere det.

Ønsker å flytte, familiesavn, ensom

Skrevet av Gladjente, 10.05.2015
Hei. Jeg har vært sammen med min samboer i 10 år, jeg er opprinnelig fra østlandet og flyttet til vestlandet for jeg hadde truffet kjærligheten.

HYPERSENSITIV, IRRITASJON OG SOSIALE PROBLEMER

Skrevet av Sara, 09.05.2015
Jeg er 17 år og har en god stund kjent på å periodevis ha veldig humørsvigninger. Bittesmå ting trigger meg.

Knytter meg ikke til andre mennesker

Skrevet av FutureCatlady, 05.05.2015
Hei, jeg er en jente i tyve årene som begynner å innse at jeg ikke er helt normal. Jeg har alltid vært den stille og sjenerte jenta i klassen, ble vel aldri direkte mobbet eller utestengt, men ble ofte glemt.

Dame - alkoholiker - kjæreste

Skrevet av Chandler, 09.04.2015
Hei. Jeg har vært kjæreste med en alkoholiker i to år.

Hjelp. krise

Skrevet av oppgjid, 08.04.2015
Hei Har lest mye på denne sida og har komet fram at kanskje kan dette hjelpe mej.. veit ikke heilt hva eg skal begynne med...

Kjæresten blir slem når han drikker

Skrevet av Ylva, 06.04.2015
Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten i over et år nå, og det samme problemet vender alltid tilbake.

Nedprioritert av kjæresten

Skrevet av Leende lett, 01.04.2015
Kjæresten min jobber totalt ca 250 prosent. Han er omgjengelig og sosial og stiller alltid opp for sine venner.

Henger igjen i fortiden

Skrevet av Hanne, 27.03.2015
Jeg vil ta opp ett problem fra fortiden som virkelig henger igjen enda og ødelegger for meg. Når jeg var 16 år hadde jeg vært med en gutt i tre år.

Føler meg ikke ønsket

Skrevet av Helene, 26.03.2015
Hei! Jeg er ei jente på 21 som sliter litt med følelsene mine.

Første gang dumpa

Skrevet av Igga, 22.03.2015
Jeg har holdt på med en fyr, litt opp og ned i ca 11 måneder. (med 3 måneders avstand) Ting har vært veldig bra siste 1 1/2 måneden siden vi møttes igjen etter avstanden, så jeg valgte å spørre om vi nå var sammen.

Projektopgave

Skrevet av 4 piger, 19.03.2015
Vi er 4 piger der har projektopgave i denne uge med emnet "Unges konflikter". Vi har et par spørgsmål, og det ville glæde os hvis du/i gad at svare på dem:) 1.

Samboer er spilleavhengig

Skrevet av Karina, 18.03.2015
Hei. Jeg fant nylig ut at samboeren min er spilleavhengig, med det mener jeg nettspill.

Sjalusi

Skrevet av LT, 16.03.2015
Hei. Jeg opplever meg selv som sjalu.

Vanskelig situasjon hjemme

Skrevet av Rolf, 14.03.2015
Hei! Jeg er 20 år og bor hjemme.

Husløs?

Skrevet av Fiola, 09.03.2015
Eg er ei mamma med tre barn. Min sambuar har nå enda forholdet og ønsker at vi flytter ut.

Livet suger.. Rus, angst, ensomhet og depresjoner er hverdag.

Skrevet av Kim, 04.03.2015
Heisann! Er noe bekymret for sexlivet mitt.

Takler ikke samfunnet..pornografiseringen...

Skrevet av Forvbannet!, 22.02.2015
Jeg er en følsom person,på mange måter kunne jeg sikkert ha fått diagnosen emosjonelt ustabilt. Har vært borti mye dritt i barndommen,mobbing og misbruk av min far,utroskap og løgn og avvisninger.

Negative holdninger

Skrevet av Arsenal87, 21.02.2015
Hei. Jeg og kjæresten min har vært sammen i 2 og et halv år nå og har bodd sammen i et halvt.

Føler meg oversett

Skrevet av Kvinne 30, 09.02.2015
Jeg har vært i et forhold med samboeren min i over to år nå. For 9 mnd siden kjøpte vi oss en hund, et fantastisk vesen, gledesspreder til de grader.

Mestring av ektefelles sinne og humørsvingninger

Skrevet av Sirija, 06.02.2015
Har i mange år forsøkt å finne ut av hvordan jeg skal forholde meg til en mann med store humørsvingninger og tidvis sinne/aggresjon. Han er en oppegående og snill mann (på bunnen) som setter familien sin høyt.

Fortsette å være sammen med samboeren min eller gjøre det slutt?

Skrevet av Hanne, 05.02.2015
Jeg har nå vært sammen med kjæresten min i fem år og vært samboere siste 1,5-2 år av den tiden. I starten var vi begge stormende forelsket, selv om vi hadde en del krangler og tillitsbrudd fra hans side.

Forvirret

Skrevet av Kulaku, 02.02.2015
Jeg er gift, vært det i snart tre år. Vært sammen i totalt seks.

Vrede, dårlig taper og selvfølelse

Skrevet av Sandra, 28.01.2015
Hei, Min kjæreste og jeg har vært sammen i 5 og et halvt år. Problemet er min kjæreste, som jeg tror har en psykisk lidelse.

Klarer meg ikke uten spenning!

Skrevet av Sefilia, 24.01.2015
Hei! Jeg er ei jente på 25 år som er samboer med en flott mann som jeg har vært sammen med i 8år nå.

Slå opp med kjæreste som har mistet moren sin

Skrevet av nøkken, 20.01.2015
Hei, kjæresten min mistet moren sin for ca 2 mnd siden. Forholdet vårt har gått opp og ned lenge, og var litt på vei ned da dette skjedde.

Pornoavhengig

Skrevet av Lennart, 20.01.2015
Hei! Jeg er en gutt på 25 år, og er redd jeg er pornoavhengig.

komplisert, sinne, sjalusi

Skrevet av anonym, 06.01.2015
Har vært litt av og på med nåværende kjæreste i to år. Når jeg gikk fra han etter et års tid var det fordi jeg følte at jeg ikke hadde de riktige følelsene, men nå i senere tid er jeg ikke i tvil og har klart å få han tilbake.

Vanskelig forhold

Skrevet av lurven, 21.12.2014
Min sønn har 4 barn med tre forskjellige damer. I hans nåværende forhold har han to barn.

Han såret meg, har det ødelagt kjærligheten?

Skrevet av Brenda, 21.12.2014
Min kjære såret meg dypt og ødela en tillit. Nå er jeg redd jeg er så såret og skuffet at det har påvirket kjærligheten.

Er han over henne?

Skrevet av Andrea, 20.12.2014
Hei! Jeg sitter i en litt ekkel situasjon synes jeg selv med min kjære.

Er jeg grusom?

Skrevet av Kikki, 17.12.2014
Gift i 30 år og ønsker å bli fri. Jeg har to voksne barn som blir dullet med som de var småunger av mannen min.

Å leve med Partner med PTSD over mange år

Skrevet av Oppbrukt, 15.12.2014
Jeg har en partner som ble utsatt for seksuelle overgrep av en pedofil steforeldre over mange år fra ung alder til vidregående. Det er mange forverrende elementer underveis som at h*n ikke ble trodd og ikke tatt på alvor når h*n fortalte om det.

vanskelig samboer

Skrevet av Mammatilto, 13.12.2014
Samboer har til tider ganske dårlig oppførsel, han tvinger meg til å fremstå som slem og streng ovenfor barna våre. For eksempel ved å foreslå godteri rett før jeg er klar med middagen, vi har et lite barn som ikke skjønner hvorfor mamma hver gang må si nei, og blir da veldig lei seg.

Problemer med svigerforeldre

Skrevet av Daniel, 16.11.2014
Svigerforeldrene mine er kollegaene mine, så vi ser hverandre som regel 5 dager i uka. Vi bor i en liten kommune med 10.

Kjærlighet- sikkerhet og usikkerhet

Skrevet av Ronja, 16.11.2014
Hei! Jeg holder på å fly på veggene her.

Usikkerhet

Skrevet av 21årig datter, 15.11.2014
Hvordan hjelper man noen til å hjelpe seg selv? Min mamma og pappa har mange utfordringer i deres ekteskap, utfordringer som skapes av begge parter.

Utro menn

Skrevet av Lotte, 10.11.2014
Hei. Jeg lurer veldig sterkt på noe.

Sjalusi og redsel

Skrevet av Martin, 22.10.2014
Jeg vet ikke hvordan det hele startet. men etter og ha vært med på et lang varig forhold har jeg merket at jeg blir stadig mere sjalu og redd for å miste min kjæreste.

Svigerfamilen går meg på nervene

Skrevet av frustrertfrue, 17.10.2014
Jeg og samboeren min har akkurat fått ei lita jente. Problemet mitt startet med at svigermor sier hun helst ønsker å bli kalt mormor, noe som for meg blir heeelt feil!

Hva er normalt i et forhold?

Skrevet av Anonym, 08.10.2014
Jeg og kjæresten har på tross av alt holdt sammen i 10år. Han ble veldig forelsket i meg istarten , men da hadde ikke jeg noen særlig følelser for ham.

Samlivsproblemer, fortidssjalusi

Skrevet av mann 22, 02.10.2014
Jeg er en 22 år gammel mann. Helt siden tidlig tenårene har jeg slitt med depresjon og til tider ukontrollerbart sinne.

Tør ikke skille meg

Skrevet av Pippi, 01.10.2014
Jeg har vært gift lenge, men har hatt lyst til å skille meg i flere år. Min mann er snill og hjelpsom nok, nok, men kontrollerende kanskje uten å skjønne det selv.

ensomhet som kan ødelegge alt

Skrevet av Folt, 30.09.2014
Jeg syns at alle som kommer fra et annet land kunne snakke om det timevis, men kanskje løsningen er lettere som vi tror.. Det er vanskelig å begynne med.

Elsker han ikke lenger

Skrevet av Lisa, 29.09.2014
Hei, jeg er en ung dame på 23 år. Jeg har en samboer, vi ble forlovet for 2 år siden, har hus og bil og alt det som medfølger, ikke barn.

Kjæresten hater venninnene mine, hva gjør jeg?

Skrevet av Hannah, 23.09.2014
Jeg er en jente på 21 år som har vært sammen med kjæresten min i litt over et år. Det har vært noen tøffe stunder allerede, der jeg har villet slått opp.

hei jeg trenger hjelp for å redde forholdet

Skrevet av Christer, 12.09.2014
hei jeg har vært sammen med kjæresten min i 6 månder no, men en liten stund før jeg ble sammen men hun, så hadde jeg sex med en annen ei to ganger på 15 minut. hun har gjort det samme mot meg før vi ble sammen men hun gjorde det kun en gang.

Å date noen eller ikke?

Skrevet av M, 09.09.2014
Hei, jeg er en mann på rundt 30 år som har kjempet med depresjon og angst som ble utløst etter en krise som startet for ca. 7 år siden, og som jeg gradvis har klart å bearbeide.

samliv

Skrevet av mari, 04.09.2014
hei. har vore i eit forhold med en mann i snart to år.

samliv

Skrevet av mari, 04.09.2014
hei. har vore i eit forhold med en mann i snart to år.

Sykelig sjalusi

Skrevet av Helen, 28.08.2014
Jeg har fått et rimelig stort problem. Jeg er sykelig sjalu og kontrollerende ovenfor min partner.

Angst og depresjon etter samlivsbrudd

Skrevet av Tor, 13.08.2014
Hei. Jeg er en mann i midten av 20 årene som har slitt veldig med angst og depresjon etter samlivsbrudd for 1 år siden.

DØDSANGST

Skrevet av Masyve, 11.08.2014
Hei. jeg sliter veldig med døden......

Dette er jo bare helt sinnsykt!

Skrevet av KARMA, 10.08.2014
Hei. Jeg lurer på følgende...

Samboeren min trenger hjelp

Skrevet av Mats, 09.08.2014
Hei! Jeg har ei samboer som er helt gal i hodet.

Utroskap

Skrevet av Hanne000, 29.07.2014
Hei! Jeg er en jente på 24 år, som ha hatt kjæreste de siste 6 årene.

Verbal vold

Skrevet av Frustrert, 14.07.2014
Min mann og jeg har vært sammen i 10 år og har tre barn sammen. De siste årene har jeg hatt manglende sexlyst noe som har skapt stor frustrasjon hos min mann.

Kven er akesptabel som fortrolige

Skrevet av anso, 11.07.2014
Hei! Min samboer og jeg har slitt en lengre periode men det går heldigvis bedre nå.

forbudt frukt

Skrevet av callous, 09.07.2014
Jeg er en gutt på 23 år som også har en sønn på 3 år, snart 4. Jeg og barnemor bor ikke lengre sammen.

Lav sexlyst

Skrevet av Lise, 02.07.2014
Jeg begynte på p-pille, yasmin for seks måneder siden og har mistet sexlysten. Før det hadde mannen min og jeg et herlig sexliv, men etter å ha begynt med p-pille har jeg aldri lyst.

Diverse psykiske lidelser

Skrevet av TM, 02.07.2014
Hei Jeg er en mann på 37 år som sliter i varierende grad med diverse symptomer: Manglende selvtillit, selvfølelse, ro i sjelen Nervøsitet og angst i varierende Sjenanse, innesluttethet og isolasjon Søvnproblemer, enten ved å sove eller våkner opp før jeg er uthvilt Frykt for nærhet med andre mennesker, har aldri vært i noe seriøst forhold Depressive perioder, bitterhet Manglende ambisjoner i livet, latskap, lite energi Likegyldighet, periodevis følelse av sorg, lite glede Jeg forventet jeg skulle "vokse fra" disse problemene etterhvert som jeg ble eldre men det har dessverre ikke skjedd, nå er på høy tid å konfrontere dette på alvor. Jeg har en jobb og fungerer greit nok i hverdagen, men jeg føler at mitt livs potensial svekkes betraktelig av dette.

Kjæreste sier stygge ting i krangel

Skrevet av Sabrina, 28.06.2014
Jeg har hatt er forhold til min samboer i tre år nå, litt fra og til i disse årene. Problemet er at vi stadig kommer inn i krangler som har tendens til å bli veldig store.

Hva har jeg? Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Mann27Oslo, 27.06.2014
Hei! Det føles litt rart å legge ut dette på nett, men håper noen med mer erfaring og innsikt enn meg kanskje kan hjelpe meg til å forstå meg selv bedre, og noen har kanskje tips til hva som kan gjøres..

Sliter i nytt forhold

Skrevet av J, 23.06.2014
Hei! Jeg heter J.

Innbiller at kjærasten lurer meg

Skrevet av Ole, 15.06.2014
Hei Eg lurer på noko. Her om dagen så hadde eg og sambuaren min ein krangel.

Vurderer å slå opp med dama

Skrevet av Andreas, 14.06.2014
Hei, Jeg har bodd med dama i snart 2 år, men begynner å bli rimelig lei av å bo med henne. Hun er en rotekopp, mens jeg liker å ha det ryddig hele tiden.

angrer

Skrevet av Angrer, 04.06.2014
Hei er en "gutt"på 30 år som har vert kjærest med en dame i 3 år.. her forleden ville ho ha en pause i forholdet for hun va lei av att ej dreiv med noen hvite løyner.

Är man det man har gjort?

Skrevet av Shaolin, 02.06.2014
Jag är egentligen super positiv tjej, oftast glad och social! Men jag har levt med borderline personlighets störning i många år nu, och även om jag gått i terapi när jag var i 20 års åldern så trampar jag snett ibland och hamnar i gamla mönster med självskador och panik ångest osv.

Jeg mener min eks er psykopat

Skrevet av Andre43, 30.05.2014
Hei, er en mann på 43 år. Jeg og eksen min har to barn sammen, på snart 10 og snart 15.

Er min samboer psykopat?

Skrevet av bamsegutt, 23.05.2014
Jeg er en mann, 56 år, som har bodd sammen med en kvinne fra Thailand i ca. 2 år nå.

sexavhengig?

Skrevet av Rovdyret, 22.05.2014
Hei! Er en mann på 23 år som sliter litt..

Forhold

Skrevet av Anonym, 20.05.2014
Hei Jeg har vært med mannen min i 6 år og vi er forlovet. Jeg elsker han og er fra tid til annen fortsatt forelskett, men i perioder har jeg lyst på andre menn.

Morgendeperisjon?

Skrevet av Frlo, 08.05.2014
Jeg er til vanlig en veldig glad og positiv person, men i det siste har jeg utviklet noe jeg selv syns virker som en morgendeperisjon. Hver morgen fra jeg står opp (0630) og frem til rundt kl 12/13 er jeg virkelig trist og lei.

Utroskap: Les dette om du eller kjæresten har vært utro

Skrevet av Anonym, 30.04.2014
Utroskap er noe dritt. Jeg har ikke vært utro, men gjett om kjæresten har tatt et sidesprang.

Kjæreste med sinne og rusproblem

Skrevet av Siljes24, 17.04.2014
Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. har vært sammen med kjæresten min i ca et år nå, jeg er 23 år og han er min første kjæreste.

usikkerhet..

Skrevet av Gutt 17, 14.04.2014
Hei. Jeg har en kjæreste som jeg er utrolig glad i.

Kronisk Deprimert????

Skrevet av Libbyen, 14.04.2014
Jeg er 51 år og har gått på Cipramiol 20 mg i ca 10 år med et opphold på 2 år innimellom. Livet har vært flott til jeg mistet min mor og nevø med 1 mnd mellomrom.

Sinne, maktdemonstrasjon - forhold med eldre mann

Skrevet av Maria, 31.03.2014
Hei. Jeg møtte for 7 måneder siden en fantastisk mann.

Usikker og sjalu

Skrevet av Cp, 30.03.2014
Hei, Jeg trenger bare å få ut usikkerheten min. Jeg er litt sjalu av meg og prøver å jobbe med det.

forholdet mitt

Skrevet av karen85, 27.03.2014
hei. jeg trenger vell egentlig bare noen og dele mine tanker med.

Har hun en personlighetsforstyrrelse?

Skrevet av Maria, 10.03.2014
Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Min søster har vært en lystløgner hele sitt liv.

Deprimert og frustrert

Skrevet av siv, 06.03.2014
Jeg er 38 år gammel. jeg var for 2 år siden igjennom et samlivsbrudd, hvor jeg flyttet fra faren til mine 3 barn på 6, 13 og 15 år.

Kjæreste eller singel?

Skrevet av Lyktestolpe, 02.03.2014
Jg har vært sammen m kjæresten i 3 år.Jg er utrolig glad i han og kunne ikke sett for meg et liv uten han,vant til å dele alt med han og er utrolig koselig å være samboere.

Sær kjæreste

Skrevet av Anette, 22.02.2014
Jeg har vært sammen med en mann i et år nå og vi har hatt det veldig fint. Jeg har en datter på 13 år som besøkte han på gården hans en weekend.

angst for fast forhold etter misbruk i en annen forhold

Skrevet av kalbi, 19.02.2014
hei jeg er en jente som ha vært i et mishandle forhold. før var det viktig å være i fast forhold selv om det er viktig nå og men jeg har et problem jeg for panikk nå når forholde begynner å bli alvorlig trekker jeg meg unna jeg for hjerte bank og føler meg kvalt føler ut som hjerte vil sprenge snart jeg har dater en snill og kjekk gutt som jeg har kjent i fire år og som jeg er veldig glad i og vil han i livet mitt som min kjærest men men da for jeg hjerte bank og usikker tanker og føler meg kvalt å trekker meg unna og han prøver å forstå men jeg ser at de sårer og forivrer han og at jeg for angst for ved å tenke han er min kjærest for bare negative tanker og føler redser i kroppen tenk.

Tør ikke tro på henne

Skrevet av polar68, 16.02.2014
Jeg er en mann på 45 som nylig opplevde samlivsbrudd med 2 små barn i bildet. Bodde sammen med eksen 2-3 mnd etter at det var slutt og i slutten av denne perioden ble jeg og ei på jobb forelska.

Usikker kjæreste, Ny flørt, forelsket i to?

Skrevet av Lyktestolpe, 16.02.2014
Jeg trenger råd til mye.Jeg er samboer med en fantastisk gutt.

Begrep om følelser når man sover

Skrevet av Gobo, 13.02.2014
Hei! Jeg er en mann på 30 år og har et spørsmål rundt selvbevissthet rundt mine egne tanker.

Problemer med sinne mestring og forhold

Skrevet av Flora, 12.02.2014
jeg er en jente på 23 som sliter veldig med å oppføre meg "normalt" i forhold. Jeg har nå kjæreste og har vært i to lengre forhold tidligere.

Usikkerhet, sjalusi, utroskap

Skrevet av G, 08.02.2014
Jeg er en 22 år gammel jente som er sammen med en veldig fin gutt. Når vi først ble kjent visst jeg at han hold på med eksen sin enda..

Min samboer har gitt meg et ultimatum

Skrevet av Iren, 07.02.2014
Jeg er ei jente på 26 har ei datter fra før som er 6, selv sliter jeg med en depresjon, lav selvfølelse etc... Kjøpte barndomshjemmet mitt i høst, og min far bor nå nede i sokkelleiligheten.

bryte ut?

Skrevet av Lene, 05.02.2014
Hei. Jeg er en kvinne på 46 som i dag har fortalt min samboer at jeg ønsker å avslutte forholdet vårt (etter 3 år).

Å leve med seksuelle overgrup som barn

Skrevet av 70-talls oppvekst, 04.02.2014
Hei online, det er helt sikkert vanskelig å besvare mitt spørsmål fra et objektivt grunnlag, men jeg forsøker allikevel. Vi er et par som over tid har opplevd at vi har prioritert hverandre bort og hverdagene er stadig blitt flere.

Selvmordstanker

Skrevet av Tommy, 03.02.2014
Hei. Jeg er en mann på 24 år som sliter voldsomt med selvmordstanker.

Vanskelig med å falle til ro med kjæresten min

Skrevet av Anonym, 26.01.2014
Jeg er en "voksen" mann som trenger litt hjelp med tankene min. Jeg sliter at jeg ikke finner roen med kjæresten min, jeg har en magefølelse av at hun kommer til å være utro mot meg......

forvirra

Skrevet av berta, 23.01.2014
Hva er forskjelen på og elske en person og å vere forelsket i en person?

Fortvilet og usikker .

Skrevet av Devlin, 16.01.2014
Hei. Jeg er i en litt vanskelig situasjon , jeg har drevet på med en man nå i ca 5 måneder .

Sjalusi.

Skrevet av Sjalusi, 09.01.2014
Hei jeg er en mann på snart 40. Jeg har blitt sammen med en dame som jeg har kjent og vært forelske i mange år - så er heldig.

Typen min er vrang og sint

Skrevet av Angel, 08.01.2014
Typen jeg er sammen med, kan plutselig bli sint når vi snakker og diskuterer. Da reagerer han med å rakke ned på meg, kritisere meg, vrir på det jeg sier, påstår at jeg mener noe jeg ikke mener, truer med å kaste meg ut, og hvis jeg sier jeg drar fordi han oppfører seg så stygt og respektløst mot meg, så sier han at da får jeg ikke komme tilbake.

Hvordan slå opp?

Skrevet av murmel, 07.01.2014
Hei, her er kanskje et litt rart spørsmål. Jeg er ei dame i 30-årene med to barn og samboer.

separasjon

Skrevet av bb, 06.01.2014
hei Jeg har reist fra mannen min,1 dag jul,tatt ut separasjon,leid meg lielighet og der sitter jeg i dag. Krangel og utilfredshet er problemet,han er glad i alkohol,og jeg tar et glass eller 5 med han i helgene.

er jeg virkelig så slem?

Skrevet av pinki, 02.01.2014
Hei hei!  Jeg har noen spørsmål!

Søsteren min og samboeren min

Skrevet av Luna, 26.12.2013
Jeg tåler ikke søsteren min. Hun er kynisk og slem, det har hun vært i alle år.

avhening

Skrevet av *, 22.12.2013
Hva skjer nå du er avhening foreksempel med og knulle katter?

Uheldig jente

Skrevet av Ulykkesfugl, 19.12.2013
For litt over 1 år siden kollapset jeg. Kroppen ville ikke fungere, nekter å ta til seg mat og drikke, eg sov ikke og var helt utslitt både psykisk og fysisk.

Uforklarlig ekkel følelse i forhold til kjæresten

Skrevet av Fortvilt, 03.12.2013
Hei! Jeg er 25 år og har vært sammen med jenta mi i 3,5 måneder nå, og det har gått opp og ned for min del.

Løgn, utroskap og psykisk krise

Skrevet av T og K, 01.12.2013
Vi trenger mye hjelp. Vi er et lesbisk ungt par som har kjent hverandre og vært av og på med hverandre i snart fem år.

vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg..

Skrevet av Jente, 18, 25.11.2013
vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg.. Hei, jeg er en jente på 18 og har vært sammen med kjæresten min i snart 11 måneder.

Sjalusi

Skrevet av Moimoi, 23.11.2013
Hei! Jeg har akkurat avsluttet et forhold grunnet flere ting, hovedpunktet er min sjalusi og at eksen var utro på julebord.

Trodde graviditet var kjekt både for mor og far

Skrevet av Roy, 21.11.2013
Hei! Jeg og dama skal ha en liten gutt i februar neste år og gleder oss som bare det!.

Samboer med mann med eks og barn

Skrevet av Fortvila, 19.11.2013
Samboeren min gjennom de siste 3 årene (4 år) var en kort tid sammen med en dame, som resulterte i at de fikk 1 barn sammen. Samboeren min har hatt samværshelger, siden barnet var 1 år.

Opp med øynene

Skrevet av Karianne, 18.11.2013
Hei! Jeg ønsker å dele min historie og erfaring fra mitt forhold.

Angst for forhold

Skrevet av Hilde, 18.11.2013
Jeg dater en herlig fyr hvor vi har konkludert at han har angst for å gå inn i forhold. Vi har datet et halvt år nå, har det utrolig fint sammen, gjør mye sammen, men likevel er vi ikke sammen.

Bør man fortelle en person at hanhun har asbergers

Skrevet av Dilemma, 17.11.2013
Jeg er ganske sikker på at min eldre bror har asbergers syndrom. Forutsatt at han har det, bør jeg fortelle det til han?

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Skrevet av Yoshi, 07.11.2013
Jeg lurer sterk på hva jeg skal gjøre. Jeg og min forlovede har gått igjennom veldig mye stress i det siste med det at vi begge har et sterkt savn for hvordan det var når vi først møttes.

Hva skal vi gjøre? Trenger gode råd!

Skrevet av Såret og frustrert..., 04.11.2013
Hei! (dette er veldig langt) Jeg er ei dame på 38 år.

Kjærlighetssorg

Skrevet av heipådeg, 25.10.2013
Hei! Hva gjør man når man har ordentlig kjærlighetssorg?

Samboer krise?

Skrevet av Maria, 24.10.2013
Hei! Jente på 22 år her, som er samboer med en gutt på 24.

Trist og sinna samboer

Skrevet av Gressenka, 21.10.2013
Hei! Jeg og samboeren min har bodd sammen i snart 7 år.

Usikkerhet i forhold til partner

Skrevet av Helene, 19.10.2013
Jeg har problemer med at jeg er så utrolig usikker i forhold til min kjæreste. Dette er ikke en kontinuerlig følelse som går og gnager på meg, men en følelse jeg får innimellom, og da er det så sterkt at jeg bare har lyst til å dra bort til ham og slå opp med ham øyeblikkelig.

Føler meg lei av livet. Får aldri min store kjærlighet.

Skrevet av Mann0972, 16.10.2013
Vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har vært gift i mange år.

Venninnen til samober mener jeg er kontrollerende

Skrevet av Frustert, 14.10.2013
Hei jeg er en mann i tidlig 30 årene, med en samboer og to felles barn. Venninnen til samboer mener jeg er kontrollerende da jeg vil vite hvor samboeren min drar og når hun kommer hjem fra byen.

sjalusi eller hva skal jeg gjøre?

Skrevet av gutt30, 08.10.2013
Jeg og min ex var sammen i ca4år, har et felles barn sammen, vi gjore det slutt i mars i år etter at det hadde vært mye uenigheter og kragling om ulike ting en stun, Etter dette traff vi hverandre av og til alt ifra 1til4-5ganger i uka, sov over hos hverandre i samme seng, dette var vel egentlig mest pga vårt felles barn som er ca4år gammelt. men også for "kosens" skyll..

Samværsordning

Skrevet av Lillemor, 01.10.2013
Hei, Jeg og min mann har en datter på nesten 8 år. Min mann har videre 2 barn med sin x-samboer, de er 14 og 13 år gamle.

Vondt inni meg, deprimert og får meg ikke opp

Skrevet av Irene Marie, 25.09.2013
Jeg er en jente på 19 år som i det siste har hatt en utrolig vanskelig tid og trenger virkelig noen å snakke med. Jeg føler meg alene og ensom og har vanskeligheter for å stå opp om morningen og å se noe positivt i hverdagen.

Ønsker å skille meg !!

Skrevet av Fortvilet mor, 22.09.2013
Jeg er ei 4 barnsmor som i 6 år har hatt et eneste ønske , det er å flytte fra min man . Vi har virkelig prøvd å få ting til å fungere men underveis har jeg mistet alle mine følelser for han .

Paranoid

Skrevet av Astrid, 22.09.2013
Er ei 22 år gammel jente som studerer bachelor innen dans og pedagogikk. Har alltid elsket dans, og vet at det er dette jeg vil holde på med.

Kjenner meg gal inni

Skrevet av Noia, 22.09.2013
Hei, Jeg sliter med at jeg ofte har følelser som jeg ikke orker, det er vanskelig å forklare, men det kjennes ut som om noe er helt feil og at jeg ikke holder det ut. Jeg kan være ganske rolig og føle at det går greit, men så skjer det kanskje en liten ting, det kan være noe helt minimalt for andre, ofte noe som kjæresten min sier eller bare at han kommer hjem og er stressa, og ikke er fornøyd med noe/mener at jeg skulle ha gjort eller ikke gjort noe, og da kjennes det ut inni meg som om alt vrenges rundt og jeg holder det ikke ut, ofte så kan jeg slå meg selv når jeg kjenner det sånn, eller jeg legger meg på gulvet eller ute på balkongen og blir veldig kald.

Hat til sin mor fører til impotens

Skrevet av Fredrik, 17.09.2013
Hei, jeg er en mann som er på vei til å studere psykologi. Har fortalt en venn av meg at jeg skal gjøre det, og det har fått han til åpne opp for meg.

Gamle Synder...

Skrevet av Fru Pigalop, 14.09.2013
Jeg er en voksen kvinne som nylig giftet meg med min sjelevenn. Vi giftet oss etter kort tid som kjærester.

Hvordan å takle en kjæreste uten lyst

Skrevet av Teers, 03.09.2013
Kjæresten min har hatt en vanskelig oppvekst preget av vold i og utenfor hjemmet i tillegg til mobbing. Han sier han alltid har følt seg alene.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »