Psykologi som yrke

Sorter etter: Dato | Popularitet

Psykiatri

Skrevet av Mann 24 år, 27.07.2017
Ved Psykiske lidelser og psykisk sykdom bør man aldri oppsøke psykologer for testing.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Depresjon i familielivet

Skrevet av Tiana24, 01.05.2016
Dette startet egentlig for 3 år siden der jeg måtte gå gjennom mye til å støtte min mann, til nå nylig der jeg fant ut at jeg selv har begynt å få mye depresjoner. jeg jobber i byen og noen få små ord kan kan få meg til å ville gråte men jeg holder meg.

Skjulte problemer

Skrevet av Anonym, 08.02.2016
Jeg er en jente på snart 16 år, som går i 10. Klasse.

Kjæresten har angst

Skrevet av Kjæresten, 09.09.2015
Kjæresten min gjennom flere år, sliter med panikkangst. Dette er noe jeg selvfølgelig har 110% respekt for, og alt jeg ønsker er at han skal ha det bra.

Ansvar og taushetsplikt psykolog

Skrevet av FORTVILET, 25.04.2015
Etter å ha stått på venteliste ca 1 år fikk jeg time hos en privatpraktiserende psykolog. Pr tlf ble jeg lovet terapi.

Projektopgave

Skrevet av 4 piger, 19.03.2015
Vi er 4 piger der har projektopgave i denne uge med emnet "Unges konflikter". Vi har et par spørgsmål, og det ville glæde os hvis du/i gad at svare på dem:) 1.

Arbeidslysten og lat = arbeidsledig og deprimert

Skrevet av Zora, 24.02.2015
Hei! Jeg har nådd til det punktet nå at to år har gått og jeg er fremdeles arbeidsledig.

Gråter for ingen ting

Skrevet av Marte, 08.01.2015
Hei:) jeg føler meg ofte sliten om dagene,og av og til kan jeg være så sliten at jeg begynner å gråte av ingenting,foreksempel: at mamma ikke hadde lagt hårbørsten min på plass. ting som bare irriterer meg så at jeg begynner å gråte.

Jeg vet ikke hva jeg skal bli og hva jeg vil bli

Skrevet av Rose9595, 22.11.2014
jeg har lyst på jobb, og en utdanning for å være på den sikkre siden for frammtiden, jeg har aldri vært noe god på skolen i noen fag utenom de faga sm var morsomme, som matlaging, sløyd og kunst og håndverk...

Lei av meg selv

Skrevet av el, 27.10.2014
Jeg er en minoritet språklig, kom i Norge for noen år siden. dropper ut fra skolen, hadde en god plan for livet mitt, men alt gikk det ikke bra.

Sint Samboer

Skrevet av Adelen, 22.09.2014
Hei jeg er en kvinne på 29år og har nå hvert sammen med min samboer i litt over 3år med 3 barn. Vi er begge ett temperament men han går over, og når jeg sier over så mener jeg, hyler og skriker tramper og skjeldent, men har skjedd at han ødelegger gjenstander.

Den vitenskapelige metode

Skrevet av Anonym, 30.07.2014
Den vitenskapelige metode eller prosess blir betraktet som fundamental for den vitenskapelige utforskning og tilegnelse av ny kunnskap basert på fysiske bevis – såkalt empiri eller erfaring. Den vitenskapelige metoden innebærer mange teknikker for å undersøke fenomener, finne ny kunnskap eller å koordinere og integrere gammel kunnskap.

Hvordan bli psykolog?

Skrevet av Ulrik, 14.05.2014
Jeg er en student på 19 år som lurer på hvordan man blir psykolog. Vet at det finnes mange utdanninger, men hvilken vei er best å gå?

pyskolog vg1 hjemme oppgave

Skrevet av Anonym, 27.04.2014
b. Med utgangspunkt i årsakene skal du nå forklare hvordan en samfunnsvitenskapelig tilnærming, og hvordan en naturvitenskapelig tilnærming til løsning og forklaring vil være.

hvor tilgjengelig er psykologen?

Skrevet av Trett, 22.04.2014
Noen her som har erfaring med å kontakte psykologen sin utenfor arbeidstid? jeg sliter med suicidale tanker, planen er klar men er fortsatt ambivalent.

har jeg en sykdom eller er jeg bare sånn

Skrevet av svein erik, 27.01.2014
spørsmål, jeg er en mann på 28 år i en flott alder hus kjerring,unge,fast jobb,men...jeg er konstant,trøtt,irritabel,sur,kynisk,lei,trekker meg unna og liker ikke være rundt mennesker,liker det vist jeg får mye oppmerksomhet bare,har vert sånn siden tidlig alder men skjult dette godt for jeg vet at dette ikke er normalt.

Biopsykologi, eller biologisk psykologi

Skrevet av Anonym, 16.01.2014
Biologisk psykologi omhandler det biologiske grunnlag for atferd og bevissthet. Med biologisk grunnlag menes strukturer og prosesser, først og fremst i sentralnervesystemet, som er relatert til atferd og bevissthet.

Krise i krisepsykiatrien?

Skrevet av Anonym, 06.01.2014
Jeg begynner å lure om det er full krise i krisepsykiatrien (ikke krisepsykologien som mange tror det heter) i landet vårt. Jeg bare lurer!

Er dere ekte?

Skrevet av Anonym, 13.10.2013
Det er vel ikke mange psykiatere som er "ekte", dvs de må ha en jobb og tittel, og dermed også pasienter å trakasssre.............. Men er litt skeptisk til slke nettsteder, selv om jeg iallefall får sagt sannheten om psykiatri i Norge!

Negative erfaringer i behandling

Skrevet av LLCJ, 31.08.2013
Jeg vet ikke om dette er riktig sted, men vet heller ikke om et bedre sted. For hva gjør man når psykologen man får avtale hos med sin framgangsmåte og holdninger faktisk klarer å gjøre vondt enda en del verre?

schizotyp

Skrevet av Bananfot, 28.08.2013
Oki! Jeg lurer veldig på hvorfor schizotyp blir sett på som en personlighets forstyrrelse mens andre ser på den som en lidese?

Mitt valg

Skrevet av s0th, 08.08.2013
Hei, jeg vet ikke om dette er rette sted å komme med det, men jeg er veldig fortvilet over et valg jeg må ta i år. I år er mitt siste år på ungdomskolen og vi blir nøtt til å søke på en linje til videregående, dette vil være ganske avgjørende for resten av livet mitt, men jeg har kommet med et problem.

Suicidal venninne

Skrevet av Bettinaa, 18.04.2013
Har ei venninne som tidligere har prøvd å drepe seg selv med bestemoren sine blodfortynnede tabletter. Jeg selv er veldig engasjert i psykologi, da jeg selv en gang i tiden ville ta selvmord pga alvorlig fam.

Agorafobi

Skrevet av Lene, 12.03.2013
Jeg har slitt med agorafobi/med panikk lidelse i 3,5 år nå. Med tiden har det bae blitt værre, og for hver gang ting begynner å gå litt oppover, får jeg en baksmell som gjør at jeg blir enda mer redd.

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

Hvor troverdig er enneagrammet?

Skrevet av Matta, 21.02.2013
Hei. Er enneagrammet på noen som helst måte hensiktsmessig å benytte seg av i praksis?

kan han bli glad i meg igjen.

Skrevet av Anna, 06.11.2012
Hei. samboeren min har ikke følelser for meg lenger å sier at han har ingenting igjen for å kjempe for , han sier at han ikke har noe tru på oss nå eller senere.

Voldtekt..

Skrevet av LeonnaDran, 30.10.2012
Jeg har det veldig vanskelig etter jeg ble dopet med alkohol eller narkotika. Jeg husker nesten ingenting..

svarteper

Skrevet av altruismen gjorde meg til taper, 09.04.2012
Når alt er prøvd og ingenting nytter, da sitter en igjen med svarteper. Medisiner og innleggelser virker ikke.

Utdannelse

Skrevet av SAH, 08.02.2012
Hva skal til for å kunne bli eksponeringsterapeut? Er utdannet vernepleier med atferdsanalyse som del av utdannelsen og ønsker å utdanne meg videre til eksponeringsterapeut uten å gå hele psykologi studiet og bli psykolog.

Spørsmål til psykolog, haster!

Skrevet av skoleprosjekt12, 09.01.2012
Har en oppgave på skolen der jeg skal skrive om yrket psykolog, og ville stille noen spørsmål jeg håper å få svar på snarest. 1.

Fra håp til grav på 4,3 sek.

Skrevet av Følelses Rally, 19.11.2011
jeg er en svingende fyr, jeg måtte hummre litt for meg selv da en person skrev her "jeg er ustabil jeg svinger verfall 3 ganger dagelig", he he.... det hadde virket rimelig stabilt i forhold til meg.

deprisjonangst

Skrevet av ola, 23.10.2011
eg har i noen år no komt i ein dårlig sirkel som eg ikke kommer meg ut av. Kverdagen er mørk og tung men eg prøver og holde det gjenn og ikke tenke negativt men positivt men det er ikke så lett.

deprisjonangst

Skrevet av ola, 23.10.2011
eg har i noen år no komt i ein dårlig sirkel som eg ikke kommer meg ut av. Kverdagen er mørk og tung men eg prøver og holde det gjenn og ikke tenke negativt men positivt men det er ikke så lett.

deppa og alene

Skrevet av anonym, 15.10.2011
Ja, hva skal man si? liker egentlig ikke å plage andre med problemene mine.

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

hvordan kjelper det å snakke med en psykolog?

Skrevet av en som leter etter svar..hehe, 01.04.2011
kan de ikke hjelpe å snakke med medmennesker enn med fagpersoner mann muligens aldri har sett før?.. jeg tror at det kanksje hjelper å snakke med en forelder eller noen gode venner..

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

Overspiser

Skrevet av Fortvilet, 16.09.2010
Hei! Jeg har alltid vært opptatt av trening og kosthold.

psykolog

Skrevet av Anonym, 17.07.2010
Hei jeg tenker på å utdanne meg som psykolog. hvilken persjoner passer det egentlig for?

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »