Psykologi utdanning

Sorter etter: Dato | Popularitet

Psykiatri

Skrevet av Mann 24 år, 27.07.2017
Ved Psykiske lidelser og psykisk sykdom bør man aldri oppsøke psykologer for testing.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Mangel på søvn og appetitt

Skrevet av Messedup, 03.09.2016
Hei, Jeg skal utveksle i år, men allerede etter halvannen uke så har merker jeg stor mangel på energi. Sovner veldig fort, men våkner flere ganger om natten før jeg våkner skikkelig veldig tidlig (mellom 04.

Depresjon i familielivet

Skrevet av Tiana24, 01.05.2016
Dette startet egentlig for 3 år siden der jeg måtte gå gjennom mye til å støtte min mann, til nå nylig der jeg fant ut at jeg selv har begynt å få mye depresjoner. jeg jobber i byen og noen få små ord kan kan få meg til å ville gråte men jeg holder meg.

Skjulte problemer

Skrevet av Anonym, 08.02.2016
Jeg er en jente på snart 16 år, som går i 10. Klasse.

Kjæresten har angst

Skrevet av Kjæresten, 09.09.2015
Kjæresten min gjennom flere år, sliter med panikkangst. Dette er noe jeg selvfølgelig har 110% respekt for, og alt jeg ønsker er at han skal ha det bra.

Hjelp med dårlige tanker

Skrevet av Aifos, 22.06.2015
Hei! Jeg kaller meg for Aifos.

Pykiske kriser og livskvalitet

Skrevet av Mius, 13.05.2015
Hei! jeg lurer på hvordan kan kriser som oppstår i livet påvirke livskvaliteten?

Hva gjør en læringspsykolog?

Skrevet av Anonym, 21.03.2015
Hei. Jeg er en 18 år gammel gutt, og går siste år før jeg begynner på høyskole.

Projektopgave

Skrevet av 4 piger, 19.03.2015
Vi er 4 piger der har projektopgave i denne uge med emnet "Unges konflikter". Vi har et par spørgsmål, og det ville glæde os hvis du/i gad at svare på dem:) 1.

Jeg vet ikke hva jeg skal bli og hva jeg vil bli

Skrevet av Rose9595, 22.11.2014
jeg har lyst på jobb, og en utdanning for å være på den sikkre siden for frammtiden, jeg har aldri vært noe god på skolen i noen fag utenom de faga sm var morsomme, som matlaging, sløyd og kunst og håndverk...

Utdanne seg som psykolog

Skrevet av loffen, 08.11.2014
Hei er det noen her som har utdannet seg til psykolog som kunne svare meg på noen spørsmål?

Lei av meg selv

Skrevet av el, 27.10.2014
Jeg er en minoritet språklig, kom i Norge for noen år siden. dropper ut fra skolen, hadde en god plan for livet mitt, men alt gikk det ikke bra.

Prestasjon og Roller

Skrevet av Samrun, 18.10.2014
Jeg er en arbeidsledig 28 åring, som vurderer å gå på skole igjen (psykologi) for jeg kan ikke se for meg noen jobb alternativer. Men før jeg gjør det er det to ting som ulmer i meg selv.

Anxiety Angst vet ikke hvordan å bli kvitt det.

Skrevet av Jente på 17 år, 08.10.2014
jeg er ein jente på 17 pr, og har hatt dette problemet i snart 1 år. Jeg trur det begynte med at jeg skulle velge ein yrkeslinge som skulle passe til meg.

Sykelig sjalusi

Skrevet av Helen, 28.08.2014
Jeg har fått et rimelig stort problem. Jeg er sykelig sjalu og kontrollerende ovenfor min partner.

Hvordan bli psykolog?

Skrevet av Ulrik, 14.05.2014
Jeg er en student på 19 år som lurer på hvordan man blir psykolog. Vet at det finnes mange utdanninger, men hvilken vei er best å gå?

pyskolog vg1 hjemme oppgave

Skrevet av Anonym, 27.04.2014
b. Med utgangspunkt i årsakene skal du nå forklare hvordan en samfunnsvitenskapelig tilnærming, og hvordan en naturvitenskapelig tilnærming til løsning og forklaring vil være.

Deprimert, yrkesvalg, ensom, oppgitt, hjelp!

Skrevet av Per, 11.02.2014
Hei! Hele greia er også nokså lang, men jeg håper dere finner tid til å hjelpe meg!

Klassisk betinging: Voff voff, jeg kan kontrollere deg!

Skrevet av Anonym, 10.02.2014
Klassisk betinging er en type læring der et individ kobler sammen en biologisk viktig stimulus (eks. mat) med en annen stimulus (eks.

Biopsykologi, eller biologisk psykologi

Skrevet av Anonym, 16.01.2014
Biologisk psykologi omhandler det biologiske grunnlag for atferd og bevissthet. Med biologisk grunnlag menes strukturer og prosesser, først og fremst i sentralnervesystemet, som er relatert til atferd og bevissthet.

Hva er konseptuelle metaforer?

Skrevet av Anonym, 17.12.2013
Et område innenfor paradigmet kroppslig situert kognisjon kalles konseptuelle metaforer. Blant de viktigste forskerne her er Lakoff og Johnson.

Det å være trist

Skrevet av Charlie, 09.12.2013
Jeg sitter å føler at problemene mine hoper seg opp. Problemene er heller ikke mange, men de føles så uoverkommelige at jeg ikke engang orker å starte på dem.

Problemet med kognitiv psykologi

Skrevet av Anonym, 17.10.2013
Jeg synes ikke kognitiv psykologi har noe for seg, det er et blindspor tror jeg. Flere jeg har snakket med sier at kognitiv psykologi er tull.

schizotyp

Skrevet av Bananfot, 28.08.2013
Oki! Jeg lurer veldig på hvorfor schizotyp blir sett på som en personlighets forstyrrelse mens andre ser på den som en lidese?

utdanning

Skrevet av S0thie, 14.08.2013
Hei, jeg står overfor en veldig middelsmådig depresjon. jeg har et valg å gjøre i år, jeg skal velge hva jeg skal søke på til videregående, dette betyr også en stor del av fremtiden min, jeg har alltid vist hva jeg ville bli selv om jeg har gått igennom flere yrker jeg kunne valgt.

Mitt valg

Skrevet av s0th, 08.08.2013
Hei, jeg vet ikke om dette er rette sted å komme med det, men jeg er veldig fortvilet over et valg jeg må ta i år. I år er mitt siste år på ungdomskolen og vi blir nøtt til å søke på en linje til videregående, dette vil være ganske avgjørende for resten av livet mitt, men jeg har kommet med et problem.

skolelei.... har jeg valgt feil ?

Skrevet av jest, 10.07.2013
hei, jeg er ei jente som prøver å ta en utdanning, men det er så utrolig tungt å gå skole, og har egentlig bare lyst å gi opp, men samtidig har jeg lyst på en utdanning. I perioder føler jeg meg litt deprimert, men samtidig ikke..

Suicidal venninne

Skrevet av Bettinaa, 18.04.2013
Har ei venninne som tidligere har prøvd å drepe seg selv med bestemoren sine blodfortynnede tabletter. Jeg selv er veldig engasjert i psykologi, da jeg selv en gang i tiden ville ta selvmord pga alvorlig fam.

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

Spørsmål til en Psykolog

Skrevet av Anonym, 23.01.2013
1) Hvordan jobber en psykolog? Svar: 2) Hvordan er utdanningen innenfor psykolog?

Interesse for litteratur om psykologi?

Skrevet av Psyknoter, 23.07.2012
På www.psyknoter.

svarteper

Skrevet av altruismen gjorde meg til taper, 09.04.2012
Når alt er prøvd og ingenting nytter, da sitter en igjen med svarteper. Medisiner og innleggelser virker ikke.

Kelleys attribusjonsteori

Skrevet av HN, 27.02.2012
Hei, jeg holder på å jobbe med en psykologioppgave som handler om persepsjon/attribusjon. Jeg jobber når med Kellys attribusjonsteori der det har dukkert opp et spørsmål som jeg sliter med å finne svaret på.

Fra håp til grav på 4,3 sek.

Skrevet av Følelses Rally, 19.11.2011
jeg er en svingende fyr, jeg måtte hummre litt for meg selv da en person skrev her "jeg er ustabil jeg svinger verfall 3 ganger dagelig", he he.... det hadde virket rimelig stabilt i forhold til meg.

Konsentrasjonsvansker etc.

Skrevet av Espen, 06.10.2011
Hei. Jeg lurer på om det er mulig å få no hjelp til konsentrasjonsvansker?

Hevn, ulykke og forvirret...

Skrevet av M, 15.07.2011
Jeg er en gutt på nylig fylt 20 år som har flyttet tilbake etter 2 år i utlandet. Returen min har vært det jeg ville kalt tung...

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

psykolog

Skrevet av Anonym, 17.07.2010
Hei jeg tenker på å utdanne meg som psykolog. hvilken persjoner passer det egentlig for?

Hjernen og hvitgrå substans

Skrevet av Psykologistudenter Stavanger, 24.04.2009
Vi arbeider med en oppgave i psykologi. En det noen som kan fortelle hvor i hjernen (hos mennesket) den hvite og grå substansen er?

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »