Psykiatri

Sorter etter: Dato | Popularitet

Psykose

Skrevet av Rog, 01.02.2018
Føler meg utbrent ,det virker som min bipolare kjæreste liker å være i psykose,eller vertfall på kanten av den,hun vil helst ikke ta medisiner å er rask til å ikke ta dem når tjangsen er der,hun har vert psykotisk nå i 3-4 uker men har nå begynt å lande,nå er hun sint når eg finner medisinene frem å prøver å unngå å ta dei,går å legger seg uten å si god natt ,er redd for å eventuelt vekke hun for å gi hun medisinene hun trenger,eg er fryktelig sliten etter 6,5 år med hennes psykoser å nesten psykoser,føler eg altid går på nåler å må veie mine ord å gjærninger opp og ned heile tiden,hva kan eg gjøre,hennes datter har hatt eit ønske om å ha mor hjemme når psykosene setter inn,derfor har det vært meg som har hørt på alt tattel å vas fra morgen å til natt å somme tider heile natta,å når alt er åver så er det jo og min feil at psykosen kom,ja det sier hun,når det nå er sakt så har vi det bra når psykosen er borte ,å eg elsker hun virkelig av heile mit hjerte, mvh ein som har begynt å vente på neste psykose.

PTSD

Skrevet av Reidar, 19.01.2018
Hei! Jeg fikk PTSD for snart 28 år siden etter en gassulykke på en arbeidsplass og har 4 innleggelser bak meg, alkoholen ble min venn til jeg la meg inn på avrusing mai 2016, har vært rusfri siden da, men PTSD ble verre etter jeg sluttet med alkohol og å få NAV til å skjønne det har/er en lang kamp, har vært i div.

Looking for help for my girlfriend

Skrevet av Jan, 11.12.2017
My girlfriend seems to be suffering from PTSD from her troubled past relationship, where the guy beat her and threatened her with killing when she would report it to anyone. This was some two years ago, after two years of abuse.

Angst for å kjøre bilforlate trygge plasser

Skrevet av Jea, 26.11.2017
Hei. Jeg har ADHD, PTSD, generalisert angstlidelse med panikk, agorafobi og tilbakevendende depressiv lidelse med suicidalitet.

Få utredning om skade

Skrevet av Viviblue, 24.10.2017
Hei jeg er blitt behandlet dårlig av barnevernet og trenger råd hvem som faktisk kan sjekke at eg har tatt skade av dette. Noen å anbefale som kan utrede dette på det sterkeste?

Hun vil forlate partneren men kan ikke

Skrevet av Gete, 18.08.2017
Hun har hvert i et forhold med en mann i 2 år. Hun vil ikke ha noe mer med mannen å gjøre lenger.

Psykiatri

Skrevet av Mann 24 år, 27.07.2017
Ved Psykiske lidelser og psykisk sykdom bør man aldri oppsøke psykologer for testing.

Batchlor oppgave, traumer

Skrevet av Student, 16.02.2017
Hei. Skal skrive en batchlor oppgave innen for traumer.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Vet ikke hva jeg skal gjøre.

Skrevet av Suie, 28.12.2016
Jeg bor i en liten kommune, og vi har bare en kommunal psykolog. Og hun tar meg ikke serriøst.

HJELP MEG!!!!

Skrevet av Markus, 27.11.2016
Jeg er en ung mann på 25 år med alvorlige personlige problemer. Fra så lenge jeg kan huske tilbake i tid har jeg vært vitne til min fars voldsomme, uaktsomme og aggressive atferd, og så mye jeg har ønsket og aldri bli som han på dette området så sliter jeg med nettopp det samme.

Mareritt

Skrevet av Hannw, 10.11.2016
Jeg drømmer hver natt at kjæresten min er utro?

Tidligere bruker av ulovlig porno

Skrevet av Titus, 21.06.2016
Jeg vet at dette er et forhatt team og vær så snill å ikke skrive hatmeldinger til meg. Tok veldig mye modighetå skrive her.

Dele sine erfaringer med pasient?

Skrevet av VP-stud, 06.05.2016
Hei Jeg er vernepleierstudent og lurer på hvilke tanker dere har - evt. hvilke retningslinjer som finnes ift.

Depresjon i familielivet

Skrevet av Tiana24, 01.05.2016
Dette startet egentlig for 3 år siden der jeg måtte gå gjennom mye til å støtte min mann, til nå nylig der jeg fant ut at jeg selv har begynt å få mye depresjoner. jeg jobber i byen og noen få små ord kan kan få meg til å ville gråte men jeg holder meg.

Svigermor problemer

Skrevet av Blomst, 24.03.2016
Hei jeg sliter med svigermor som blander seg opp i alt til og med rydder i tinga våre og bytter gardiner osv. Jeg har epilepsi ho skulle se etter meg i medisinbytte da mannen var på nattevakt.

sterke søvnproblemer

Skrevet av jente95, 09.03.2016
Mine søvnproblemer startet da jeg var ca 10 år og er nå 20 (blir 21 i år)...Jeg er jo på en måte vandt til å ha søvnproblemer og har prøvd ALT..

Henvisning til sinnemestringpsykolog

Skrevet av P.L, 28.01.2016
Hei Jeg lurer litt på om det finnes en slik "kurs" som er tilknyttet helsevesenet. Langtidssykemeldt med dårlig råd.

Hva kan dette være?

Skrevet av Gutt, 08.01.2016
Hei, jeg er en gutt på 20 år. I starten på videregående flyttet jeg til en ny by for å studere.

Høyt pengebruk og sykdom.

Skrevet av Bamsen, 29.12.2015
Jeg trenger hjelp i forhold til mitt pengebruk. Jeg har nå vært syk lenge.

Høyt pengebruk og sykdom.

Skrevet av Bamsen, 28.12.2015
Jeg trenger hjelp i forhold til mitt pengebruk. Jeg har nå vært syk lenge.

Depression, nedstemt,

Skrevet av Lei_jente, 28.11.2015
Er ei jente på snart 21 år og føler selv av at je lider av noen form av depresjon. Føler meg aldrig glad lenger, har panikk angst og gråtatakker som kommer stendigt hos meg.

Depression, nedstemt,

Skrevet av Lei_jente, 28.11.2015
Er ei jente på snart 21 år og føler selv av at je lider av noen form av depresjon. Føler meg aldrig glad lenger, har panikk angst og gråtatakker som kommer stendigt hos meg.

voldtekt

Skrevet av Thea, 09.11.2015
Hvordan kan jeg hjelpe en person som står meg veldig nær.

voldtekt

Skrevet av Thea, 09.11.2015
Hei, min kjære har nylig fortalt meg at han har blitt voldtatt da han var 9 år gammel. Han er 23 år nå, men han er fortsatt sterkt påvirket av hendelsen.

Takler livet dårlig og ønsker ikke leve lenger..

Skrevet av Hanne, 09.10.2015
Hei, Jeg er en dame på 35år som har hatt mye motgang de siste årene, det ble nedbemanning i bedriften jeg jobbet i, så jeg ble arbeidsledig uten å ha fått noe ny jobb enda, det er nå 1,5 år siden. Så dagene mine er veldig tomme og meningsløse, søker jobber-men det er et brutalt arbeidsmarked nå, og jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal takle å leve på denne måten lenger..

Skal det være så vanskelig å få hjelp?

Skrevet av Lois, 30.09.2015
Psykisk helse: Hvor er hjelpen når man trenger den? Kjære helsevesen!

Svangerskap8

Skrevet av Seher, 08.08.2015

føler meg ubrukelig

Skrevet av Mella, 07.08.2015
Hei! Jeg er en dame på snart 30 år, som sliter veldig på jobben.

selvmord hjelp meg

Skrevet av kristina johnsen hage, 01.08.2015

Sterk angstlidelse med pustevansker

Skrevet av Guro, 17.07.2015
Hei, jeg er en jente på 27 år som har siden jeg var 19 slitt ned angst. Min lege ga meg cipralex, et antidepressiva.

Lillebror skaper splid mellom foreldre og gjør ingenting for sin egen fremtid...

Skrevet av Ane, 14.07.2015
Min lillebror på 24 år har i flere år nå bodd hjemme hos våre foreldre og gjort veldig lite for sin egen fremtid. Han har brukt opp sine år på VGS men har ingen utdannelse.

hva gjør jeg?

Skrevet av hill, 08.07.2015
Hei. Jeg er en mann i begynnelsen av 30 årene.

tankene

Skrevet av arnfinn, 13.06.2015
jeg sliter med å tenke stygge ord og bemerkninger med og eller uten navn eller andre ting. når jeg tenker stygge ord og bemerkninger så blir tankene såret og jeg sier unnskyld til tankene og er lei av å ha sånt.

Schizofreni

Skrevet av Nikita, 22.05.2015
Jeg er bare gal. Jeg hader alle og ingen forstår mig..

famile som trenger hjelp.

Skrevet av Familen som trenger hjelp, 06.05.2015
Hei! vi er en småbarnsfamilie på 4 Mor, far, og 2 barn under 7 år.

Truende psykolog

Skrevet av Anonym, 02.05.2015
Gutten min 5 år skulle ta evnetest pga "låsesituasjoner" i barnehagen, og d var søkt om "utsettelse av skolestart" som kun skulle ligge til vi evt fant grunnlag for evt utsettelse. Gutten min tok testen på under 1.

psykisk syk svigersønn eller bare overbekymret?

Skrevet av Stian, 01.05.2015
Jeg Er en bekymret forelder som trenger litt hjelp. Jeg har en datter på 21 år som har i mine øyne en slem, utspekulert og manipulerende kjæreste.

Vurderer å ta mitt eget liv

Skrevet av Martin, 29.04.2015
Jeg er en 25 år gammel student på. 3.

Panikkangst - gjeld - hjelp

Skrevet av Daniel, 28.04.2015
Hei! Jeg har nå slitt med panikkangst i 2 og et halvt år.

Det er på tide å dele noe om meg..

Skrevet av Sara, 25.04.2015
Hei til du som leser. Jeg er snart 31 år, og har mer eller mindre opplevd depressive følelser siden jeg var barn.

Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Sbsb, 23.04.2015
Har skrevet ned det jeg føler jeg sliter med. Vil ikke være til bry for legen min mer.

Frykt og hele pakka.

Skrevet av Anonym, 15.04.2015
Hei. Jeg er ei jente på 18 (blir 19 om noen måneder)år.

Hjelp. krise

Skrevet av oppgjid, 08.04.2015
Hei Har lest mye på denne sida og har komet fram at kanskje kan dette hjelpe mej.. veit ikke heilt hva eg skal begynne med...

Hva kaller man denne tilstanden?

Skrevet av Anonym, 31.03.2015
Hei, Jeg lurte på hva denne tilstanden heter: Altså enten jeg ligger, sitter eller står så må jeg streve for å slappe av i kroppen. Kroppen min klarer ikke å slappe av automatisk, jeg må selv tvinge den.

Deprimert mor

Skrevet av Jente 22, 23.03.2015
Hei, Jeg er ei jente på 22 år, som flytter hjemmefra da jeg var ferdig på videregående. Med andre ord - bodd vekke i 4 år.

Hva gjør en læringspsykolog?

Skrevet av Anonym, 21.03.2015
Hei. Jeg er en 18 år gammel gutt, og går siste år før jeg begynner på høyskole.

Ensom

Skrevet av Deppa87, 15.03.2015
Er en jente som har slitt veldig i 10 år. Har mistet 3 nære familiemedlemmer, blitt truet og voldtatt, sliter med angst og jeg føler meg ensom.

Vet ikke om jeg har plass

Skrevet av Anonym, 04.03.2015
Gutt 19 Jeg vet ikke om jeg har plass i denne verden... i 14 år nå har ingenting gått min vei.

vet ikke hva jeg skal gjøre!

Skrevet av lmeg, 17.02.2015
Hei! først og fremst, dette er 2 rotete wordsskrevne sider, å jeg har skrevet uten å endre på noe, skrivefeil er det nok fler av her, men om jeg skal lese å endre selv vil jeg antakelig fjerne mye av dette, derfor, uredigert.

Hva er det med meg

Skrevet av Cheerios, 08.02.2015
Hei! Jeg er ei jente på 21 år, som ikke har hatt en så lett oppvekst.

psykose.

Skrevet av cesi, 04.02.2015
Dette gjelder min samboer. Vi har vert sammen i 11 år, for 8 mnd siden var jeg utro mot han.

Vrede, dårlig taper og selvfølelse

Skrevet av Sandra, 28.01.2015
Hei, Min kjæreste og jeg har vært sammen i 5 og et halvt år. Problemet er min kjæreste, som jeg tror har en psykisk lidelse.

Humørsvingninger uten like

Skrevet av Margis, 09.01.2015
Jeg er en dame på 28 år, som har slitt med mye i livet sitt. Jeg har opplevd mobbing hele barneskolen og ungdomsskolen, og ble utsatt for et overgrep båt jeg var 15 år.

Jeg orker ikke mer

Skrevet av Dum jente, 07.01.2015
Jeg kuttet meg igjen selv om jeg låfte megselv å slutte med det..tattovert over mange arr jeg hadde frafør og de store djupe er mye sjult etter etpar år, jeg var ferdig og klarte å gå uten lange armer igjen etter 2 år.

Er jeg skadet for livet....

Skrevet av sålei, 14.12.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

vil ikke bo her

Skrevet av jøss, 06.12.2014
Hei!jeg bare trenger noen å snakke med, noen som ikke vet hvem jeg er og som jeg ikke vet hvem er.

helt diagnoseløs?

Skrevet av Den diagnosemistende person, 30.11.2014
Jeg stemmer ikke med autismeverdenen selvom jeg har fått aspergers diagnosen, føler jeg. Hva gjør jeg med mitt vanskelige liv hvis jeg ikke har noen diagnose?

Angstdepresjonpannikkangst

Skrevet av Anonym, 28.11.2014
Hei!jeg har har en diagnose på angst/panikkangst i nå snart 5år med en god del bedring det siste året.

Unnvikende personlighetsforstyrrelse

Skrevet av sålei, 25.11.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

Trenger jeg hjelp?

Skrevet av N-esp, 24.11.2014
Jeg vil starte med å beskrive symptomene jeg har: Jeg hører stemmer av bekjente i den fasen rett før jeg sovner. De snakker ikke direkte til meg, dette har kun skjedd en gang, hvor jeg bare hørte at noen ropte på meg.

når det stopper opp

Skrevet av Elie, 10.11.2014
hei :) Allerede som 5åring fikk jeg problemer med overspising. Jeg kunne ikke kontrollere det og det førte til sykelig overvekt på barneskolen som igjen gjorde meg til et flott mobbeoffer.

Ujevnt energinivå?

Skrevet av Else, 04.11.2014
En av mine nære kollegaer har et veldig ujevnt energinivå. Hva kan dette tyde på?

Hva er galt med min mor?

Skrevet av Charlotte 2000, 19.10.2014
Jeg er en kvinne på 30 år, som siden jeg var liten har lurt på hva som er galt med min mor. Da jeg flyttet hjemmefra som 18åring å fikk livet der hjemme på avstand skjønte jeg gradvis at min mor var psykisk syk.

Er trøtt og lei

Skrevet av Isabella, 14.10.2014
Hei. Jeg er 20 år gammel jente.

Spørsmål om traumatiske kriser og pårørende

Skrevet av SimenD, 13.10.2014
Hei, vi er en gruppe tredjeklassinger på Stabekk Videregående skole som har et prosjekt i faget sosialkunnskap om psykiske kriser. Vi skal ha en presentasjon om hvordan pårørende burde behandle en som har vært utsatt for en traumatisk hendelse i de ulike fasene.

Jeg trenger hjelp

Skrevet av Sliten, 09.09.2014
Jeg trenger hjelp. Jeg trenger fysisk hjelp, og psykisk hjelp.

Datter med attferdsproblemer

Skrevet av desperat mor, 09.09.2014
"Noe" er det med min datter, hun er 16 år og det blør i hjerte å se/høre at "ting" ikke er normalt hjemme hos oss. Som mor har jeg vel aldri lagt merke til el sett noe på den måten jeg gjør i dag.

Journalnotat

Skrevet av Oda, 05.09.2014
Hei! Jeg har fått lese utredningen som den tidligere psykologen min har skrevet om meg.

Hva skjedde med meg?

Skrevet av sal, 29.08.2014
Det er noe jeg har undret meg over i flere måneder. Jeg starter fra begynnelsen: For 2 år siden, en måned før jul, våknet jeg på natten av en drøm som nå er blitt utydelig for meg.

småbarnsmor med angst

Skrevet av Anonym, 19.08.2014
Hei. Jeg er ei jente på 21 år.

Hva skjer om jeg bråslutter på 7 mg abilify?

Skrevet av pinnedyr, 18.08.2014
Er det helt ufarlig siden de har så lang halveringstid? Jeg er medlem i et forum på engelsk der de sier at de har så lang halveringstid at det er helt normalt å slutte brått på abilify og helt ufarlig.

DØDSANGST

Skrevet av Masyve, 11.08.2014
Hei. jeg sliter veldig med døden......

jente 6år, vil ikke snakke.

Skrevet av johan, 07.06.2014
hei. vi har en jente på 6 år, som haar det veldig vanskelig, og det gjør det vanskelig for oss, for vi blir helt rådville.

få psykopat til psykolog?

Skrevet av sky, 04.06.2014
Går det an å bestille time hos en psykiater for andre? Sliter med noen som er psykopat og jeg tror det kan være bra med en psykolog.

orker ikke mere angs og deprisjon og spsie forstyrelser

Skrevet av chris, 03.06.2014
hei jeg er en gutt på 18 år så er homofil og vet ikke hva jeg skal gjøre lenger :( har prøvd og henge meg og kutte meg osv jeg har angst for alt som røre seg om dagen og jeg kan ha perioder der jeg ikke sover på ca2-3 uker og spiser nesten aldri. nå har jeg ikke spist på 1 uke så ja noen tips eller sånt?

Är man det man har gjort?

Skrevet av Shaolin, 02.06.2014
Jag är egentligen super positiv tjej, oftast glad och social! Men jag har levt med borderline personlighets störning i många år nu, och även om jag gått i terapi när jag var i 20 års åldern så trampar jag snett ibland och hamnar i gamla mönster med självskador och panik ångest osv.

Jeg er mindre verd

Skrevet av Taperen, 28.04.2014
Jeg lurer: Jeg nærmer meg 40 år.Har slitt med sosial angst-redd for de fleste mennesker, alltid følt meg mye mindre verdt enn alle andre, en så og si konstant følelse av at ingenting betyr noe og noe fremtid, det er ikke noe jeg ser frem til.

urolig datter

Skrevet av urolig datter 15, 08.04.2014
Min mor har slitt med alkoholproblemer og har vært psykisk syk i mange år, helt siden jeg var liten. hun har mange ganger vært igjennom den samme behandlig og en av tilfellene har hun vært "frisk" i ca 6 år frem til i fjor vinter.

Barnevernproblematikk og psykiatrisk lidelse

Skrevet av Forvirret jente, 01.04.2014
Hei. Dette er første gangen jeg skriver noe på denne siden, og jeg håper jeg vil få innspill fra andre som kanskje er i samme situasjon som meg, eller noen som kan noe mer om dette.

støttesamtale

Skrevet av Mi33, 21.03.2014
Hei. Jeg jobber på et psykiatrisk sykehus hvor det er mange dårlige pasienter som hele tiden trenger hjelp.

hjelp?

Skrevet av kristin, 18.03.2014
kan man få seg selv innlagt på rehabilitering? hva skal til for at man kan gjøre det?

Gestaltterapi: Når alt annet ikke virker, prøv gestaltterapi

Skrevet av Anonym, 16.03.2014
Gestaltterapi er en eksistensiell og eksperimentell form for psykoterapi. I Norge regnes gestaltterapi som en komplementær eller alternativ behandlingsform fordi ikke alle utøvere av behandlingsformen i utgangspunktet er autorisert helsepersonell.

Hvorfor skaper hun problemer og lyver om det?

Skrevet av Christine, 10.03.2014
Hei Jeg har en venninne (voksen dame på 43 år)som har hatt en vanskelig oppvekst, hun har blant annet blitt missbrukt og har fortrengt mye vondt, slik at det har skapt problemer i ettertid. I tillegg har hun også angst.

PTSD

Skrevet av moa, 20.02.2014
Hei! Jeg er ei ung jente på snart 19 år.

Tvanglidelser. angst, fobier og masse annet

Skrevet av Tvangstankemannen, 16.02.2014
Jeg er 31 fra Drammen. Jeg sliter med mye lidelser tvangstanker og mye annet.

Begrep om følelser når man sover

Skrevet av Gobo, 13.02.2014
Hei! Jeg er en mann på 30 år og har et spørsmål rundt selvbevissthet rundt mine egne tanker.

Oppvekst med personlighetsforstyrret mor

Skrevet av Lea, 11.02.2014
Helt fra tilig alder skjønte jeg at noe var galt. Jeg og mor bodde alene, det var kontroll heletiden.

min bror

Skrevet av Sofie, 09.02.2014
min bror har alltid vært sjenert, holdt seg for seg selv og har hatt få venner. For 7 år siden sluttet han på skolen og han møtte veggen, helt siden da har han gått hjemme og ikke gjordt noe.

hei. trenger hjelpesvar om selvskadinga mi.

Skrevet av minkane, 07.02.2014
bør jeg søke hjelp? jeg driver en farlig aktivitet som kan drepe meg.

medisinering av kjæresten

Skrevet av paurob, 06.02.2014
hei. jeg er 23 år og har en samboer jeg elsker over alt på jord.

Selvmordstanker

Skrevet av Tommy, 03.02.2014
Hei. Jeg er en mann på 24 år som sliter voldsomt med selvmordstanker.

seprasjon eller bli

Skrevet av "Beate", 29.01.2014
Jeg har vært sammen med min mann i 11 år, gift i 3 av de. Har vært gift med en som hele tiden har likt og hatt kontroll over hva jeg gjør.

har jeg en sykdom eller er jeg bare sånn

Skrevet av svein erik, 27.01.2014
spørsmål, jeg er en mann på 28 år i en flott alder hus kjerring,unge,fast jobb,men...jeg er konstant,trøtt,irritabel,sur,kynisk,lei,trekker meg unna og liker ikke være rundt mennesker,liker det vist jeg får mye oppmerksomhet bare,har vert sånn siden tidlig alder men skjult dette godt for jeg vet at dette ikke er normalt.

Vanskelig med å falle til ro med kjæresten min

Skrevet av Anonym, 26.01.2014
Jeg er en "voksen" mann som trenger litt hjelp med tankene min. Jeg sliter at jeg ikke finner roen med kjæresten min, jeg har en magefølelse av at hun kommer til å være utro mot meg......

Hjelp meg værsåsnill

Skrevet av Ukul, 26.01.2014
Gjennom hele barneskolen har jeg blitt mobbet, jeg har alltid vært "hun rare", "hun outsideren", "taperen" etc. Jeg har liksom aldri vært med i "gjengen" og har bare hatt 1 fast venn gjennom hele barneskolen.

ungdom trenger hjelp men ingen vil hjelpe

Skrevet av "Frustrert", 22.01.2014
Fostermor til ungdommen ( jente 16 år) har mistet alt håp om å få hjelp av instutisjoner. Barnevernet kommer bare når det er kommet inn bekymringsmeldinger og er ikke tilstede for ungdommen ellers..

vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg..

Skrevet av Jente, 18, 25.11.2013
vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg.. Hei, jeg er en jente på 18 og har vært sammen med kjæresten min i snart 11 måneder.

forskjell på ikke leve og å dø

Skrevet av jente på 18 år, 20.11.2013
Jeg har en tanke jeg aldri har fortalt noen før. Jeg har en super kjæreste og verdens beste mamma(og venninne.

Trives ikke hjemme

Skrevet av Karoline, 06.11.2013
Jeg er en 18 år gammel jente som ikke trives hjemme blant mamma, stefaren, lille- bror og søster. Jeg er den eldste i familien og jeg blir veldig mye oversett.

Psykolog oslo?

Skrevet av Helene, 26.10.2013
Er det noen som vet om sted det er muligheter for gratis psykolog i Oslo? Er 19, så vet at det skal være noen tilbud, men vet ikke hvor eller hvordan jeg skal komme i kontakt med dem.

Tilbakefall av bulimi

Skrevet av Beate, 21.10.2013
Hjelp meg! jeg har en utrolig vanskelig periode nå.

psykolog oslo?

Skrevet av Helene, 20.10.2013
Er det noen som vet om sted det er muligheter for gratis psykolog i Oslo? Er 19, så vet at det skal være noen tilbud, men vet ikke hvor eller hvordan jeg skal komme i kontakt med dem.

Eneste på denne jord

Skrevet av Gabriella, 19.09.2013
Jeg er.en pige på 22.

Alkohol, bekymringer, helse og familie

Skrevet av Beate, 15.09.2013
Hei. Er en voksen dame som har så mye ansvar.

schizotyp

Skrevet av Bananfot, 28.08.2013
Oki! Jeg lurer veldig på hvorfor schizotyp blir sett på som en personlighets forstyrrelse mens andre ser på den som en lidese?

angst for involler og blod

Skrevet av liratt, 27.08.2013
Hei jeg er en gutt som synest at det er så ubehagelig å se på tv-programer som handle om slakting elleroperasjoner ate jeg må snu meg bort for å ikke spy. Jeg sløyet en fist en gang og begjynte å spy.

Psykisk syk far

Skrevet av Sara, 20.07.2013
Jeg har en far som er svært depressiv . Han har alltid vært sint, deprimert og aggressiv siden tidens morgen .

Betablokker: Farlig eller løsningen på mine sosiale problemer?

Skrevet av Anonym, 09.07.2013
Betablokkere (β-blokker) er en legemiddelgruppe som brukes ved en rekke tilstander, fremfor alt i håndteringen av høyt blodtrykk og hjerterytmeforstyrrelser. Den mest presise betegnelsen på disse medikamentene er adrenerge betareseptorantagonister, andre betegnelser er beta-adrenerge antagonister og betaantagonister.

Lillebror trenger hjelp, men hva skal jeg gjøre?

Skrevet av bekymretstoresøster, 29.06.2013
Jeg tror min bror er veldig deprimert. For 1 år siden sa han i en samtale at han flere ganger i løpet av sitt unge liv har hatt lyst til å ta livet av seg og at han har følte seg mye aleine, spesielt etter at eg flyttet for meg selv for snart 9 år siden.

vanskelig anoreksi

Skrevet av nemi, 17.06.2013
jeg er en kvinne på 33 som har klart å ende opp med anoreksi. har alltid trent mye og hatt et litt vanskelig forhold til mat (spesielt godteri).

Bør jeg dra på legevakten?

Skrevet av Stephen, 16.06.2013
Jeg er en gutt på 13 år. Jeg bor i et beredskapshjem litt utenfor Bergen.

Hjelpetelefoner

Skrevet av GratisPsykolog.com, 11.06.2013
Her er en oversikt over hjelpetelefoner i Norge. Dersom du ønsker å legge til noe til denne listen eller komme med innspill er du hjertlig velkommen til å gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.

Sliter med livet

Skrevet av markus, 05.06.2013
Jeg mister besinnelsen. Inkassokravene piler opp under postloket, og har merket psykotiske tendenser i meg selv.

problem!

Skrevet av sida, 03.06.2013
Hei jeg lurer på om noen vet hva slags problem jeg muligens kan ha. Jeg blir ganske fort sint, deprimert, frustrert og irritert over ingenting.

Tideligere klasseveninne

Skrevet av Laila, 01.06.2013
Hei! Jeg har egentlig bare et spørsmål av ren nysgjerrighet.

sinne

Skrevet av Lene, 23.05.2013
Hei. Jeg er en alenemor på 28, var alene gjennom svangerskapet (som jeg var mestepartren syk) min datter er nå 15mnd.

Skaffe gratis psykisk hjelp til 19 åring?

Skrevet av eivind, 22.05.2013
Hei! Jeg tror jeg behøver noe psykisk hjelp.

Sosialt tilbakestående?

Skrevet av K, 19.05.2013
Hei. Jeg er en mann på 21 år som har vansker for å kommunisere med folk.

Splittet Personlighet?

Skrevet av Steffen, 19.05.2013
Hei. Jeg er en gutt på 16 år, vel snart 16 :P Jeg har følt lenge at det kommer fram forskjellige trekk med meg selv..

Normalt med SÅ stor forandring?

Skrevet av Anonym, 11.05.2013
Hei! Min tidligere samboer og de to barna bodde i en by på vestlandet.

Utroskap

Skrevet av laly, 08.05.2013
Hei. Samboeren min var ute og kom ikke hjem den natta, fikk ikke tak i han før halv ett dagen etter.

Mulig bulimi?

Skrevet av L, 06.05.2013
Jeg har slitt med en far som har kalt meg feit dag inn og dag ut i snart 6 år. Jeg har prøvd alt jeg kan, og vil at han skal bli fornøyd, så derfor har det tydd til å kaste opp etter mat.

Voldelig kjæreste

Skrevet av Henrietta, 29.04.2013
Vil en voldelig mann noengang bedres? Etter snart 4 år sammen har meg og min nåværende forloved og samboer opplevd både mye vondt og godt.

Meningsløs hverdag...

Skrevet av Iso43, 29.04.2013
Hei, jeg er ei jente på 19 år som sliter med livet. Jeg føler meg så ubrukelig og verdiløs.

Vet ikke hvor lenge jeg klarer dette

Skrevet av sliten86, 13.04.2013
For noen måneder siden ble jeg svimmel og følte meg dårlig på jobb, dro så til legen to dager etter og jeg ble sendt med ambulse til ullevålsykehus for å utelukke hjertet, merket da ingen ting når det gjelder "hjerte" symtomer. De fant ingen ting på ullevål og jeg så heller sliten ut.

Innleggelse?

Skrevet av CaLora, 06.04.2013
Jeg har begynt hos en psykolog hos DPS og har hat 2timer der. Det som er problemet er at jeg ikke klarer å samarbeide og slippe han inn.

Sosial angst

Skrevet av Angst, 27.03.2013
Jeg er en jente på 19 år som sliter med sosial angst. Jeg husker allerede fra barnhagen av at jeg slet med enkelte situasjoner.

Er min mor narsissistPsykopat?

Skrevet av IngerJo, 14.03.2013
Hei! Jeg er en dame på nesten 50 år,og siden jeg var ganske lita så ble jeg dårlig behandlet av min mor.

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

Lei, stressa og utslitt.

Skrevet av Caroline, 17.02.2013
Hei, jeg er ei jente på 18, som trenger litt hjelp. Jeg har de 3 siste årene vært sammen med en fyr som har såra meg masse!

Psykolog mot porno?

Skrevet av Kanskje..., 14.02.2013
Er det noen som har vært hos psykolog for å få behandling mot pornoavhengighet? Hva er i såfall erfaringen?

skal dø, forberedelser til døden, men

Skrevet av Anonym, 10.02.2013
Nå kan det se ut til at det kommer noe i veien for dette, slik at jeg må fremskynde dette, har en rekke lidelser som bla adhd og extremtinnitus, med følgeplager, ++ ett par alvorlige ting til. Har havnet i en siturasjon som mest sansynlig gjør att jeg må fremskynde min tilintegjørelse, med flere år, vet dette er en vendetta mot meg, selv fastlegen min er enig i att jeg gjør det,ble litt bedre når han var enig, han søkte meg til psykolog for ca 1.

Rot i hodet

Skrevet av alli, 10.02.2013
Jeg trenger noen å snakke med. jeg har bare masse rot oppe i hodet mitt, og jeg trenger noen til å hjelpe meg å rydde opp i alle tankene mine.

Depresjon, angst og hypnose

Skrevet av Sommer123, 03.02.2013
Hei. Jeg er en dame på 45 år som sliter med tilbakevennende depresjoner.

Mye indre stress og uro

Skrevet av mamma2, 01.02.2013
Lurer på hvordan komme seg gjennom den ene utfordringen etter den andre? Som liten var jeg aktivt med på aktiviteter, noe som gjorde meg veldig sliten forde jeg egentlig ikke turte.

PTSD med en fot innenfor ME

Skrevet av Cecilie, 25.01.2013
Hei, lurer på om det er noen som har opplevd å ha PTSD med en fot innenfor ME?

Ekstremt sinne og krangling i familien

Skrevet av geir, 21.01.2013
Jeg er en gutt på 20år som sliter veldig med sinne og krangling i familien. Jeg har en tendens til å krangle høylytt med moren og faren min i tillegg til den yngre broren min.

Jeg "passer ikke" Norge....

Skrevet av Poetree, 17.01.2013
2013 har kommet. Jeg kjenner det som verdens mest behagelige følelse - jeg har reist rundt i verden av og på - høyt og lavt, seriøst de siste ti årene av mitt liv.

Covert narsiscism

Skrevet av Tora, 10.01.2013
Hvorfor er ikke "covert narsissist" på diagnosekarter i Norge når dette finnes i USA? Lidelsen finnes jo i Norge også.

Han har vært psykisk utro og lyver hele tiden..

Skrevet av Anonym og frustert...., 09.01.2013
Jeg møtter kjæresten min for ca 6 mnd siden, jeg var skeptisk i starten da han er noen år yngre enn meg og jeg har et barn fra før, men han fikk meg til å tro på han og følte en trygghet jeg aldri har kjent på tidligere.. Men etter 4 mnd smalt bomben..

Psykopat, lystløgner

Skrevet av Hege, 31.12.2012
Jeg har dessverre en person i livet mitt som er en lystløgner. Vi har en datter på 3 år sammen, så det er ikke bare å få denne personen ut av livet sitt.

Økonomisk Angst

Skrevet av ØkAngst, 24.12.2012
Hei, Jeg sliter med økonomisk angst, det vil for meg si at jeg ikke klarer å forholde meg til min økonomi. Jeg vågr ikke åpne brev, våger ikke gå i nettbanken, våger ikke sjekke saldo i minibank.

Er min venn psykopat?

Skrevet av IngerJo, 20.12.2012
Håper noen tar seg tid i å lese dette,føler meg maktesløs!!Møtte en fyr på min alder(49) i min omgangskrets dengang,stormfullt og intenst for nesten 5 år siden,i den første tida var for god til å være sann.

Problemer i ekteskapet

Skrevet av tuppen, 18.12.2012
Jeg har hvert gift i 25 år og disse problemene har alltid hvert, men nå orker jeg snart ikke mer, jeg har slitt med angst tidligere helt til jeg fikk lykkepillen, jeg er en glad person men veldig sårbar.. Har noen et råd til meg ang dette.

trist mor

Skrevet av orker ikke å leve, 17.12.2012
har selvomrd tanker.

Hvordan få hjelp?hvem av oss er gal?

Skrevet av lovecrazy, 11.12.2012
Hei, Jeg er ei jente på 30 år som sliter litt. Skal prøve å være kort og omfattende og håper noen har noen råd eller innspill..

deprimert mor

Skrevet av trist mamma, 10.12.2012
hei. jeg har deprimert i mange år nå,mitt spørsmål er kan dette påvirke sønnen min?

Diagnosert med ADHD men misstenker det er Borderline, trenger hjelp asap!

Skrevet av anonym, 02.12.2012
Hallo og tusen takk om du tar deg tid til og lese, og kanskje gi meg ett svar, eller tips. Jeg er en 17 år gammel gutt diagnosert med ADHD, men jeg misstenker at det er Borderline personlighetsforstyrrelse.

Sinne

Skrevet av angrygirl, 28.11.2012
Hei Jeg sliter med et veldig sinne for tiden, jeg sliter psykisk og har gått en tid uten medisiner nå, er nettopp startet opp igjen på lamictal, jeg får noen uforklarlige sinnes rier hvor jeg kan fare opp for den minste ting og skriker til alt og alle Det skremmer meg. Hva kan jeg gjøre???

Angst og nervøsitet

Skrevet av Jabba, 20.11.2012
Jeg har alltid vært en relativt glad og aktiv person, men i sommer fikk jeg kyssesyken å har nå utmattelse i ettertid. Det å være sliten er egentlig ikke noe problem, men hadde en episode på jobb i sommer da jeg plutselig ble veldig kvalm å svimmel.

Er trøtt på alt

Skrevet av frodo, 20.11.2012
Hei jeg er en gutt på 28 år.Har en perfekt jobb fikk ny stilling i sommer som forman og skift leder,men etter hu jeg var sammen med i 2år gikk fra meg da gikk det meste rett vest..

Sjefer som forvirrer

Skrevet av Anonym, 13.11.2012
Hei Jeg er en strukturert person, og det vet mine sjefer til å utnytte seg av for å lage problemer for meg og for å bli kvitt meg. Hvordan skal man forholde seg til slike forvirrende personer?

Vil ikke klage...

Skrevet av Mia22, 29.10.2012
Hei! Jeg er ei jente på 22.

Synsforstyrrelser

Skrevet av Aina, 03.10.2012
Jeg har bevegelser og blinkende lys i synsfeltet når jeg lukker øynene eller ser i et mørkt rom. dette er lyse kuler/skygger som beveger seg rundt i synsfeltet.

Jeg Trenger hjelp

Skrevet av Andreast, 04.09.2012
Hei, jeg er en fyr på 18 år. jeg er veldig sikker på at jeg er paranoid og er pesimistisk(i allefall om meg selv) jeg har veldig enkelt for å tro at folk hater meg.

forandringer i følelseslivet

Skrevet av fortvilet:(, 21.08.2012
jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare meg eller hva jeg skl si eller om det er noe svar å få i det hele tatt. jeg bare føler akkurat nå at jeg har lyst å forsvinne, gå under jorden eller få noe å sove på eller noe somm gjør at følelsene går vekk, føler det er som om svarte skyer kommer over meg og gjør alt mørkt, var i godt humør tidligere, følte meg rolig og avslappet, tenkte at jeg ikke føler meg deprimert idag, men så plutselig kommer den kvelende skyen over meg, føler jeg blir sperret inni meg selv og kvelt.

Røde flekkermerker i panna

Skrevet av Svidd hjerne???, 14.08.2012
Har noen erfaringer med hva det kan være for noe? Jeg fikk sånne flekker for noen måneder tilbake, opplevde at hodet ble veldig varmt da.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av KIS, 14.08.2012
Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 og et ahlvt år omtrent. Vi er begge ca 35, han har vært i forhold siden han var 16, med 3 - 4 ulike "gærninger", som han kaller dem.

Bare tomhet og meningløshet

Skrevet av Kristine, 13.08.2012
Det er vanskelig å sette ord på det jeg føler, men jeg har det bare helt forferdelig nesten hver eneste dag. Jeg orker ingenting og bare det å skrive dette her er på mange måter vanskelig for meg.

DødsAngst.

Skrevet av Jente19, 12.08.2012
Hei Jeg er en jente på 19år. jeg sliter med dødsangst når jeg er hjemme.

Deprimert mor - hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Meg, 09.08.2012
Hei! Har en mor som sliter veldig med depresjoner, og har gjort det i kanskje 7 år nå.

Problemer med dårlig selvtillitt og angst ift kjærlighet og seksualitet

Skrevet av Mac, 30.07.2012
Jeg er en gutt på 29 år. Sliter med noen spesifikke problemer rundt kjærlighet og mitt forhold til det motsatte kjønn, men trenger først å redegjøre litt for min tidligere historie, skal prøve å være kort.

Bitterhet, avhengighet etter dødsfall

Skrevet av Stine, 24.07.2012
Hei. Jeg har en svigermor som mister sønnen sin(30år) av kreft for et og et halvt år siden etter lang tids sykdom.

Interesse for litteratur om psykologi?

Skrevet av Psyknoter, 23.07.2012
På www.psyknoter.

HJELP! SBS

Skrevet av stepbystep, 08.07.2012
Hei Gratis Psykologisk Forum! Jeg vet egentelig ikke hvordan jeg skal forklare dette slik at dere forstår det.

Har jeg angst?

Skrevet av Susanne, 25.06.2012
Hei, jeg er en jente på 19 år. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid vært en bekymret person.

Takk!

Skrevet av Kvinne 37, 22.06.2012
Jeg vil bare takke for de folkene som har støttet meg her inne. Gratis psykolog i Norge finnes ikke.

Trenger hjelp, ensom og sexahengig pornoavhengig.

Skrevet av Ødelagt innvendig mann 31., 22.06.2012
Jeg er en mann på 31 som er avhengig av sex og internettporno. Jeg er avhengig av minst en utløsning om dagen..

Hva skal jeg gjøre :(

Skrevet av Tutta, 14.06.2012
Er en jente på 25 år som er redd for å kontakte legen å fortelle om mine problemer. Har nettopp hatt en periode på 3 mnd med maks 3 t søvn i døgne er veldig deprimert og holder alt inni meg selv, føler ikke for å leve lenger.

løgn på løgn

Skrevet av håplaust, 14.06.2012
Noen som kan gi meg råd om hvor jeg skal få hjelp? Jeg har en stund lurt på om min mann er lystløgner.

kontrollert og hatsk sinne

Skrevet av angusand, 14.06.2012
Jeg kan bli så sint over å bli ilagt en parkeringsbot eller måte byråkratiske formaliteter at jeg skriver klagebrev på den minste ting. Side opp og side ned med halv-vittigheter, innhold som grenser til det injurierende og tekst som helt klart må indikere at jeg er paranoid og at det er jeg mot røkla.

Investering av penger man ikke har

Skrevet av Johan, 04.06.2012
Hei. Min man har brukt penger vi skulle inløse i lån på aksjer.

Adhd-min mann?

Skrevet av usikker, 19.05.2012
Hei. Mannen min har vært "syk" i 2 år nå, han har gått til psykolog og fikk beskjed om han han hadde angst.

Er jeg falsk?

Skrevet av GammelNok, 16.05.2012
Jeg er ei jente i midten av 30 åra, alt rundt meg er stabilt, hus, jobb, delt ungeansvar og ikke noe galt med dette! Men fra ung alder ( 10 år ++) har jeg alltid hatt ett ønske om å "få slippe" ett par ganger i året, spesielt om det skjer vanskelige ting rundt meg jeg ikke klarer forholde meg til!

Min mor tar snart knekken på meg.

Skrevet av utslitt, 12.05.2012
Jeg er en dame på 34 år. Jeg er alenemor til en 12 åring med ADHD og har to jobber for å klare oss økonomisk.

Er jeg syk fysisk eller psykisk?

Skrevet av Elisa, 10.04.2012
Jeg har opplevd voldtekt av flere menn i mange forskjellige aldre... Enkelte kunne vært min far etc.

svarteper

Skrevet av altruismen gjorde meg til taper, 09.04.2012
Når alt er prøvd og ingenting nytter, da sitter en igjen med svarteper. Medisiner og innleggelser virker ikke.

Når gråt du sist?

Skrevet av E., 04.04.2012
Fikk lyst til å starte en tråd, med temaet: når var siste gang du gråt? Siste gang jeg gråt var i kveld.

Sosial angst, psykopatisk, depresjon & splittet personlighet?

Skrevet av Mju, 02.03.2012
Jeg er en 19 år gammel jente som har hatt en hard oppvekst. Men man kan vel si at jeg skjulte meg bak et smil.

Ektemann ustabil psykisk - skal jeg gi opp eller prøve å hjelpe?

Skrevet av celiy, 27.02.2012
Hei! Nå har jeg sittet og søkt på nette etter noe som jeg kan snakke med, men man må vel bestille time og bla bla vidre ....

Glade historier solskinnshistorier

Skrevet av Trine, 23.02.2012
Finner denne siden svært interessant. Virkelig en åpenbaring å lese mange av innleggene her.

cuisidal og veldig deprimert. men ingen vil hjelpe meg

Skrevet av fortvilet88, 16.02.2012
jeg er en jente på 23år fra moss som har det veldig tøft. slitt med angst og deprisjon over flere år, følt meg som en prøve kanin for fastlegen min siden jg bare har fått en hel masse medisiner.

Jeg er trist om kvelden

Skrevet av kristine, 14.02.2012
Jeg er ei 17 år gammel jente som lider av depresjon og angst. Dagene starter alltid bra, men hver kveld ender jeg opp søvnløs fordi jeg er så bekymret og jeg ligger kun og gråter.

klarer ikke gi slipp på noen

Skrevet av Sara, 01.02.2012
Hva kommer det av egentlig? At jeg ikke klarer å gi slipp på mennesker.

Har det vanskelig med meg selv.

Skrevet av jente88, 13.12.2011
Hei. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne, å dette kommer til å bli ett langt innlegg så er ikke sikkert at så mange gidder å lese det en gang.

Hva feiler meg?

Skrevet av Mann25, 12.12.2011
Jeg er en mann på 25 år, som i de siste årene har hatt episoder av depresjoner og selvmordstanker. Det varer heldigvis aldri lenge, kanskje en dag eller to.

familie problemer psykiatri tror jeg

Skrevet av frustrert, 22.11.2011
hei, jeg har en mor med store problemer med å ta vare på seg selv, og nå går dette ut over meg med at hun vil flytte hit. hun har bodd langt unna lange tider og kjenner ingen her.

Fra håp til grav på 4,3 sek.

Skrevet av Følelses Rally, 19.11.2011
jeg er en svingende fyr, jeg måtte hummre litt for meg selv da en person skrev her "jeg er ustabil jeg svinger verfall 3 ganger dagelig", he he.... det hadde virket rimelig stabilt i forhold til meg.

Umotivert

Skrevet av Frustrert, 05.09.2011
Hei. Vet ikke hva det er som feiler meg, men jeg har kommet til et stadie, hvor jeg ikke vil noen ting.

I am a looser

Skrevet av bhu, 20.08.2011
Jeg føler meg som en taper.Jeg er 16 år, jente og livet mitt er et helvete.

psykisk

Skrevet av alex89231, 01.08.2011
Hei jeg er en gutt på 22 år som har hatt alvorlig depresjon de siste 10 årene og extrem panikk angst de siste 8 årene, har vært hos fastleger , privatleger, spesialister og sykologer uten at jeg har fått no hjelp, dag inn og dag ut så blir jeg mer angstfull, mer deppresiv, mer fryktløs og mer psykotisk i tilegg til at jeg ikke sover uansett hvor lenge jeg har vært oppe, og jeg er redd dette kommer til å ende i katastrofe eller tragedie så vist noen har noen råd å komme med så er jeg åpen for forslag.

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

Sliten kjæreste. Hva skjer med den flotte gutten min?

Skrevet av Elskerkjærestenmin, 22.06.2011
Har vært sammen i flere år nå, å ting har igrunn vært likt hele tiden. Allerede d vi møtte hverandre prøvde han å dytte meg unna med å si at han kom til å såre meg.

Kan psykiske lidelser ha en fysisk grunn?

Skrevet av Dvale, 17.05.2011
Jeg har slitt med psyken min i 25 år. For meg kjennes det ut som en sterk uro som ikke kan rokkes ved.

Sosial Angst

Skrevet av Anonym, 15.05.2011
Jeg er en kvinne på 26 som har slitt med mye angst, sosial angst nesten hele livet mitt. Mamma drakk og slo oss omtrent hver dag så lenge jeg kan huske.

Samboer.

Skrevet av usikker, 06.05.2011
Jeg har et spørsmål ang min samboer vdr hans adferd. om dette er normalt eller unormalt..

stenger meg inne

Skrevet av bente, 01.05.2011
Har i det siste hatt det ganske vanskelig.. Ble overfalt på jobb i august, men taklet det veldig bra, helt til saken kom i lys igjen for litt over en måned siden.

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

Splittet personlighet mm

Skrevet av Lilla21, 08.03.2011
Fra før av har jeg pstd og er deprimert. Men nå i løpet av de siste månedene har jeg (og også en sosionom jeg pratet med) fått det for oss at jeg kan ha splitted personlighet.

karakternevrose

Skrevet av Borgansen, 03.03.2011
Hei,Jeg er en gutt på 27 år, jeg har ett problem med at jeg går mye i søvne, problemet oppstår 2-3 netter i uken og jeg prater svært ofte i søvne også. Det som er så rart er at jeg husker det hver gang jeg går i søvne.

trenger pyskolog

Skrevet av jeg, 03.02.2011
hei jeg har depresjon,men jeg har ikke rå til pyskolog jeg er arbeidsledig.har dere noen tips??

PTSD, nedsatt arbeidsevne og rettigheter

Skrevet av Incestoffer i 11 år, 26.01.2011
Jeg er 35 år, og er språklærer i den videregående skolen. Jeg har diagnosen PTSD etter 11 år med seksuelle overgrep, samt et voldtekt i tenåra.

Anoreksi - frisk - Bulimi

Skrevet av Emma, 20.12.2010
For 6 år siden kjempet jeg meg ut av anoreksi, og har klart meg godt siden. I fjor, oktober til desember, startet gikk jeg ned 10 kg igjen pga for lite mat.

Stefar som er lege

Skrevet av Anonym, 22.11.2010
Jeg er en jente på 16 år, og bor ilag med min mor, søsken og stefar, har nylig flyttet dit for å gå skole, og jeg angrer! Jeg har slitt med stefaren min fra jeg var liten, og jeg flyttet til faren min.

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

Det uvanlige mennesket

Skrevet av Uvanlig menneske, 15.09.2010
Jeg føler det som om jeg har blitt stemplet som et uvanlig menneske av staten. Pga livssituasjonen min er det noen ting jeg ikke kan gjøre og noen ting jeg ikke får lov til å gjøre.

ja hvem er det som kan hjelpe tro?

Skrevet av super, 07.09.2010
hei, jeg har aldri følt meg helt som andre, hvordan skal man finne en årsak når man ikke vil til legen sin å prate om sånt no? jeg føler meg som en belastning i ettertid.

Hva gjør jeg? Kan noen hjelpe meg å sortere tanker?

Skrevet av Emine, 02.09.2010
Hei! Dette innlegget ble postet to ganger, men med ulik overskrift, rotet det til, men håper du leser det alikevel...

Lurte legen igjen...men vises det på blodprøvene??

Skrevet av Emine, 02.09.2010
Hei! Er en dame på 26 år som har perioder med et anstrengt forhold til mat/kroppen min (lever på kombinasjonen pulverkurer, vanlig mat og mye trening) og er på vei ned i vekt igjen.

behandling av selvskading

Skrevet av miranda, 16.05.2010
hei, er en jente på 24 som sliter mye med selvskading. det har jeg gjort i 11 år.

Har brukere noen rettigheter?

Skrevet av Heksa, 06.05.2010
For noen år siden opplevde jeg en daglig leder på et sted som svært ubehagelig å ha å gjøre med. Hun samarbeidet overhodet ikke med meg når jeg fikk problemer med en annen bruker på samme sted og hun jobbet bevisst i mot meg ved å både tvinge meg til å holde kjeft og ignorere meg i det som for meg var en kritisk og vanskelig situasjon.

Føler jeg lider av alt mulig

Skrevet av Hull i veggen, 16.04.2010
Hei! Det er veldig mye jeg kunne fortalt, men jeg skal gjøre det litt mer konkret og direkte.

underbevisstheten?

Skrevet av er veldig redd:(, 12.04.2010
er dette underbevisstheten?: Underbevisstheten min har gjort om tankene mine til at jeg har ligget med en gutt, når jeg bare ble kysset på kinnet.

kjedsomhet.....og alt annet...

Skrevet av anonym, 27.02.2010
Hei! jeg er en jente på 20 år, vet ikke helt hva jeg skal starte med...

Sosial angst

Skrevet av Hjelp meg, 28.04.2009
Jeg føler meg uvel / ukomfortabel i sosiale situasjoner. Mannen min må handle for meg på butikken, for jeg tør ikke gjøre det selv i frykt for at andre skal se på meg som dum, eller se at jeg rødmer..

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »