Psyke

Sorter etter: Dato | Popularitet

PTSD

Skrevet av Reidar, 19.01.2018
Hei! Jeg fikk PTSD for snart 28 år siden etter en gassulykke på en arbeidsplass og har 4 innleggelser bak meg, alkoholen ble min venn til jeg la meg inn på avrusing mai 2016, har vært rusfri siden da, men PTSD ble verre etter jeg sluttet med alkohol og å få NAV til å skjønne det har/er en lang kamp, har vært i div.

Hjelp

Skrevet av Kriss98, 30.10.2017
Hva skal jeg gjøre?

Er redd min jente på 9 år sliter med Psykisk sykdom

Skrevet av Hjelpesløs, 29.10.2017
Vi er veldig rådvill og trenger sårt hjelp. Vi har ei jente på 9 år som vi alltid har hatt store utfordringer med.

Hun vil forlate partneren men kan ikke

Skrevet av Gete, 18.08.2017
Hun har hvert i et forhold med en mann i 2 år. Hun vil ikke ha noe mer med mannen å gjøre lenger.

Endret selvfølelse og livsglede etter flytting

Skrevet av Susanne, 11.08.2017
Hei. Jeg er en jente på 18 år som nettopp har flyttet til ny by grunnet studier.

Kommer meg ikke videre....

Skrevet av Maria123, 09.07.2017
eg er 40 år gammel. Har barn, og alt som jeg behøver i livet mitt.

Mamma er slem mot meg

Skrevet av Rikke, 30.06.2017
Hei! Mitt navn er Rikke og jeg er 21 år gammel.

jeg hater moren min

Skrevet av Diidii, 26.02.2017
Jeg hater moren min. Jeg er en 15 år gammel jente, og har slitt med depresjon og selvmordstanker i 5-6 år.

Sliter med vekt og dårlig selvbilde utro

Skrevet av Ingen, 15.02.2017
Hei. Min samboer og jeg har slitt utrolig mye drn siste tiden (ca 3år) pga hun har vært utro opptil flere ganger,(ikke sexuelt men mye heit flørting og noen møter med flere) nå siste gang ble jeg så forbannet at jeg hadde egentlig fått nok og ville bare avslutte forholdet kjapt og brutalt.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Sex til besvær og problemer (lang)

Skrevet av Teamsie, 22.09.2016
Jeg er en gutt som går siste året på videregående, og som har et problem med de seksuelle erfaringene til min omgivelse. Saken er at kjæresten min mistet dyden til enn mann som bor i nabohuset like ved der jeg bor.

Hvordan forholde seg til lystløgner?

Skrevet av Need hjelp, 16.09.2016
Hei! Jeg har et dilemma.

Mangel på søvn og appetitt

Skrevet av Messedup, 03.09.2016
Hei, Jeg skal utveksle i år, men allerede etter halvannen uke så har merker jeg stor mangel på energi. Sovner veldig fort, men våkner flere ganger om natten før jeg våkner skikkelig veldig tidlig (mellom 04.

Hjelp meg..

Skrevet av Celine 17.år, 05.07.2016
Hei! Jeg er en jente på 17.

Tidligere bruker av ulovlig porno

Skrevet av Titus, 21.06.2016
Jeg vet at dette er et forhatt team og vær så snill å ikke skrive hatmeldinger til meg. Tok veldig mye modighetå skrive her.

Angst og depresjon

Skrevet av Sommer, 25.05.2016
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente som gjennom hele livet har gjort mitt ytterste for å bli bekreftet.

Blir snart gal

Skrevet av Tussiii, 07.04.2016
Jeg er en "jente" på 29 år, har både samboer og barn, for 2 år siden gikk jeg på en smell og holdt ikke ut å bo sammen med sambo og vi flyttet fra hverandre. Etter 6 måneder fra hverandre hadde jeg fått "roet ned" og vi flyttet ilag igjen og vi kjøpte hus sammen!

Sjalusi

Skrevet av Christian, 05.04.2016
Hei jeg er en gutt på 22 år som hele livet har slitt med mye, jeg har aldri vært den mest populære, alltid vært den som har blitt gått bakerst og valgt sist og ja den "reserven" og ja i alle år slitt med mobbing, og ja er redd at akk dette er det som gjør jeg da dessverre da blir veldig fort sjalu, for er nå nesten 1 år siden møtte jeg ei veldig spesiell jente greit nok at jeg i det tidpunket var ikke hun singel og jeg hadde da akk brukt omtrent 2 år på å kommer over min aller første eks, men uansett jeg å hun har vi fikk veldig god kontakt tross avstanden og hun er min aller bestevenn nå, for hun er alltid der for meg. Så nylig på nyåret ble det da slutt med henne å typen hennes og ja vi forsatte å snakke og jeg skjønte fort at jeg hadde mer en bare vennskap jeg var forelska og ja vi begynte å holde på, så klarte jeg å såre hun veldig med det å ja bli for sjalu pga en annen gutt begynte å kommentere å si søte ting til henne, og det endte med at jeg da nesten minsta henne, men jeg ga aldri opp og ja etter hvert endte vi opp med igjen å holde på og ja besøkte hun og ja virka som vi endelig var sammen og jeg for første gang på 2 år endelig var lykkerlig igjen, helt til hun fortalte om en kompis (som jeg nå senere har funnet ut var samme person som kommenterte søte ting til hun) skulle på besøk til hun på ubestemt tid grunnet han sliter i livet ogsånn, åja det var jo greit for meg det, var bare det at sjalusien min da igjen ødela for ja når jeg hører om en annen gutt skal sove hos jente jeg er foreslska i og er så godt som sammen med, så tenker jeg jo og blir redd ting skal skje?

sterke søvnproblemer

Skrevet av jente95, 09.03.2016
Mine søvnproblemer startet da jeg var ca 10 år og er nå 20 (blir 21 i år)...Jeg er jo på en måte vandt til å ha søvnproblemer og har prøvd ALT..

er jeg hypokonder?

Skrevet av Pinnedyret, 16.02.2016
Jeg opplever ofte på dagene "anfall" med at det kommer strålinger nedover beina og ut i armene. Verst om kvelden.

Angst

Skrevet av kdl, 15.02.2016
hei jeg sliter med å gå ut blant folk. jeg har utplassering i 3 uker nå å er i siste uke.

Psykisk syk ektefelle

Skrevet av 1000fryd, 04.02.2016
Jeg lever med en mann som er skadet av en stren og agressiv og voldelig far i oppveksten. Det har tatt fra ham all selvtillit.

Etter ti år så sliter jeg fortsatt med selvmordstanker...

Skrevet av Jab, 30.01.2016
For litt over ti års siden mistet jeg broren min. Jeg begynte å slite og ble dessverre innlagt pga selvmordstanker.

Henvisning til sinnemestringpsykolog

Skrevet av P.L, 28.01.2016
Hei Jeg lurer litt på om det finnes en slik "kurs" som er tilknyttet helsevesenet. Langtidssykemeldt med dårlig råd.

Dårlig selvtillit og anti meg gruppe

Skrevet av Jente 13, 21.01.2016
Jeg har veldig dårlig selvtillt og det er noen gutter som har laget en anti (mitt navn) klubb. Jeg vet at jeg er tykk at jeg har store lår at magen min er stor at nesen min er veldig stor og at ansiktet mitt er stygt!!

komme over ekskjæreste

Skrevet av Mari, 21.01.2016
Hei.. Jeg var i et forhold med kjæresten min, han betydde alt for meg.

Dårlig selvtillit og anti meg gruppe

Skrevet av Jente 13, 21.01.2016
Jeg har veldig dårlig selvtillt og det er noen gutter som har laget en anti (mitt navn) klubb. Jeg vet at jeg er tykk at jeg har store lår at magen min er stor at nesen min er veldig stor og at ansiktet mitt er stygt!!

angst for døden og kreft

Skrevet av Ginormica, 15.01.2016
Hei. Jeg har angst for døden når jeg sitter på i bil, eller er ute på noe.

selvmord i søvne

Skrevet av Rinni, 04.01.2016
Hei. En venn av meg opplevde noe underlig i natt.

Schizofreni

Skrevet av Anne, 08.12.2015
Hei! Jeg håper virkelig noen tenker med hjertet og leser dette innlegget her siden det trenger jeg virkelig at DU gjør.

Jobben gjør meg gal

Skrevet av Christine, 26.11.2015
Jeg har en jobb nå som jeg i grunn gledet meg til å starte i. Men det viser seg nå at dette har blitt et mareritt for meg.

Tidligere ekstremt inntadvent, utviklet ekstremt sosialbehov fulgt av depresjon

Skrevet av Ubrm, 19.11.2015
Har alltid vært veldig innadvent. Har alltid hatt venner, men vært den som stadig velger å ikke være med på ting som festivaler og liknende.

Prøver og prøver

Skrevet av Anne, 10.11.2015
Hallo! Jeg er ei jente på 11 år som er veldig innadvendt.

Hvordan kan jeg slutte med dette tøyset?!?!

Skrevet av Anne, 03.11.2015
Hei! Jeg er en 11 år gammel jente som trenger tips!

Sosialt angst? Vet ikke

Skrevet av Henny, 15.10.2015
Hei. Jeg føler det at når jeg er med mine venner feks.

Usikker...

Skrevet av E, 09.10.2015
Jeg er ei jente på 23 år og sliter veldig med å komme meg i arbeidslivet igjen etter tidligere arbeidsplass har gått konkurs. Nav hjelper ikke og familien sier gå til nav.

Selvtillit og utvikling

Skrevet av anonym, 05.10.2015
Hei! Jeg er en mann i 20-årene, har fast jobb, leilighet, mange venner, en herlig familie og bil.

Rent helvete

Skrevet av gutt 20, 27.09.2015
Hei. trenger hjelp.

Hvordan styrke egenfølelse når det utenfor er mørkt

Skrevet av LOlita, 25.09.2015
Hei. Jeg har en narssisitisk mor som påfører skyld, skam osv.

Ufør av ptsd ?

Skrevet av Bytes, 10.09.2015
Sliter med stadig tilbakevendende ptsd som totalt ldelegger dagene. Vært sånn i 3 år nå.

hjelp.

Skrevet av sunn15, 07.09.2015
jeg hater tid. tiden renner fra meg.

mistet håpet

Skrevet av rotekopp, 26.08.2015
jeg har nå flyttet fra mor og far, og flyttet sammen med noen venner, noen studerer og andre jobber, jeg fikk en jobb som telefonselger, og jeg trives ikke, det er tøft å sitte å få kjeft på jobb 9 timer i strekk, i tilegg er sjefen ufin og liker meg ikke, jeg klarer ikke jobbe der mer. nå har jeg ikke jobb å ikke kan jeg gå skole da jeg strøk i matte å fremmedspråk på videregående, jeg har ikke penger, og ikke rett på dagpenger fra nav.

Alt stenger inni meg

Skrevet av Jente21, 22.08.2015
Hei Har hatt det litt sånn før og men ikke på langt nær så mye som nå. Det er som om at det er noe som stenger inni meg.

Forvirret med en aggresiv kjæreste

Skrevet av Heidi, 13.08.2015
Hei. jeg har i litt over to år vært sammen med en som er 9 år eldre enn meg, jeg er 27 år og han er 36.

ikke nokk grunnlag for psykisk lidelser i vinter.

Skrevet av Ginormica, 08.08.2015
Men jeg hat nå etter en uke etter å ha sluttet på 10 mg abilify brått, teite tanker om at oppførselen min ikke er riktig, og tanker om at jeg later som alt jeg gjør og føler og sier. Jeg vil ikke at folk skal bli sinte på meg, men de blir det for tiden, syns jeg.

Snakker ikke om ting, dypt deprimert

Skrevet av Mæddis, 05.08.2015
Lurer på om det er noe sted man egentlig kan snakke om ting uten at du får problemer ut av det. Er en jente på snart 23 år som har vært avhengig av rus.

Vanskelig mor

Skrevet av Krølline, 31.07.2015
Hei. Jeg er ei voksen dame på 41 år,som har et problem.

sjalu

Skrevet av km, 28.07.2015
hei jeg er 23 år gammel jeg er gift og har 3 barn vi har vært sammen i 8 år probleme mitt er vis han ser en pen jente ute så sier han at han drømmer å sove med henne og noen ganger sier han å så sexy hun er eller hun er deilig og han følger etter henne og prøver å få nummer.. han snakker med noen jenter og har hatt samleie med dem...

sjalu

Skrevet av km, 28.07.2015
hei jeg er 23 år gammel jeg er gift og har 3 barn vi har vært sammen i 8 år probleme mitt er vis han ser en pen jente ute så sier han at han drømmer å sove med henne og noen ganger sier han å så sexy hun er eller hun er deilig og han følger etter henne og prøver å få nummer.. han snakker med noen jenter og har hatt samleie med dem...

Hei.

Skrevet av Solveig, 18.07.2015
Dame på 53 år her. Skilt for 5 år siden.

Ustabil mor

Skrevet av Mikalio, 16.07.2015
Hei jeg er 25 år, og trenger litt hjelp. Jeg har hatt en fantastisk studietid hvor jeg har bodd for megselv både i inn- og utland.

Timer hos psykolog?

Skrevet av maya, 16.07.2015
Hva vil det si at en psykolog oppretter røde pasient-timer?

hva gjør jeg?

Skrevet av hill, 08.07.2015
Hei. Jeg er en mann i begynnelsen av 30 årene.

Mor til besvær- misliker samboer

Skrevet av Ludvig, 02.07.2015
Hei! Har problemer med at Mamma ikke aksepterer og tålererer min kjærste og samboer.

Sex uten å føle noe

Skrevet av Andrea, 01.07.2015
Har et problem. Jeg har flere ganger hatt sex med forkjellige folk, selv samme person to ganger.

Vet ikke hva problemet er...

Skrevet av Forvirret jente 17, 29.06.2015
Hei, jeg er en jente på snart 17 år. Jeg vet ikke hva som feiler meg, men jeg har det ikke bra.

Hvordan ?

Skrevet av bleep, 06.06.2015
Jeg har ei samboer som har vært i en opprivende og stygg samværskonflikt de siste to årene. Hennes x mann var svært dominerende og en formidabel manipulator.

Depresjon

Skrevet av Julius, 02.06.2015
Sliter med depresjon og angst for å gjøre noe feil. Angst for å forelske meg i noen etter et vanskelig forhold.

Angst

Skrevet av Gravus92, 29.05.2015
Hei. Jeg har enorm angst for og kjøre bil, etter en bilulykke for ett par år siden.

Syk mann. Sjokk?

Skrevet av mæ2014, 17.05.2015
Hei mannen min har fått diagnosen fibromyalgi. Smertene han har flytter på seg i kroppen, men er oftest i venstre skulder og kne.

Fort kvalm

Skrevet av Melissa kik: melissanelly, 11.05.2015
Hei. jeg skal snart på tivoli.

Knytter meg ikke til andre mennesker

Skrevet av FutureCatlady, 05.05.2015
Hei, jeg er en jente i tyve årene som begynner å innse at jeg ikke er helt normal. Jeg har alltid vært den stille og sjenerte jenta i klassen, ble vel aldri direkte mobbet eller utestengt, men ble ofte glemt.

lav sosial fungering

Skrevet av Halvulf, 04.05.2015
Hei. Følgende ytring vil være relativt lang, og kanskje hoppe litt fram og tilbake.

Livet etter depresjonen..

Skrevet av Trist anonym, 03.05.2015
Jeg har vært alvorlig deprimert. Det var så alvorlig at jeg ikke husker noe annnet enn "mørket" når jeg tenker tilbake.

Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Sbsb, 23.04.2015
Har skrevet ned det jeg føler jeg sliter med. Vil ikke være til bry for legen min mer.

fortvilet

Skrevet av liss, 22.04.2015
hva skal man gjøre når man ikke får bistand når man sliter psykisk?

Frykt og hele pakka.

Skrevet av Anonym, 15.04.2015
Hei. Jeg er ei jente på 18 (blir 19 om noen måneder)år.

Psykopat som "far", dop, voldtekt, adhd

Skrevet av meg, 13.04.2015
Hei. Jeg er en jente på 27 år som rett og slett trenger et annet syn på ting, evt få luftet systemet til en ukjent.

Hjelp. krise

Skrevet av oppgjid, 08.04.2015
Hei Har lest mye på denne sida og har komet fram at kanskje kan dette hjelpe mej.. veit ikke heilt hva eg skal begynne med...

Nedprioritert av kjæresten

Skrevet av Leende lett, 01.04.2015
Kjæresten min jobber totalt ca 250 prosent. Han er omgjengelig og sosial og stiller alltid opp for sine venner.

Psykisk syk? Deprisjon?

Skrevet av Becky90, 31.03.2015
Jeg er en jente på 25 år. Jeg vet at jeg er deprimert veldig ofte, om jeg er psykisk syk vet jeg ikke for jeg har aldri sjekket meg for noe.

Deprimert mor

Skrevet av Jente 22, 23.03.2015
Hei, Jeg er ei jente på 22 år, som flytter hjemmefra da jeg var ferdig på videregående. Med andre ord - bodd vekke i 4 år.

Desp...

Skrevet av Lei10, 21.03.2015
Hei, jeg er en jente på 15. Jeg sliter veldig med selvtillit, desperasjon og kropp.

Projektopgave

Skrevet av 4 piger, 19.03.2015
Vi er 4 piger der har projektopgave i denne uge med emnet "Unges konflikter". Vi har et par spørgsmål, og det ville glæde os hvis du/i gad at svare på dem:) 1.

Hvordan finne tilbake til et "liv". Ser ikke poenget i å våkne noe mer

Skrevet av Lina, 09.03.2015
Føler nå at alt har stagnert. 31 år.

Arbeidslysten og lat = arbeidsledig og deprimert

Skrevet av Zora, 24.02.2015
Hei! Jeg har nådd til det punktet nå at to år har gått og jeg er fremdeles arbeidsledig.

Negative holdninger

Skrevet av Arsenal87, 21.02.2015
Hei. Jeg og kjæresten min har vært sammen i 2 og et halv år nå og har bodd sammen i et halvt.

Hva er det med meg

Skrevet av Cheerios, 08.02.2015
Hei! Jeg er ei jente på 21 år, som ikke har hatt en så lett oppvekst.

Selverkjennelse-innsikt

Skrevet av Live, 31.01.2015
Hva er forskjellen på selverkjennelse og selvinnsikt? Og hvilke trekk er typisk for personer som mangler det ene eller det andre?

Ensom når jeg er sammen med andre..

Skrevet av "deppa", 29.01.2015
Er umulig å beskrive dette, men er sikekr på at mange har det samme. Anyway, here it comes.

Vrede, dårlig taper og selvfølelse

Skrevet av Sandra, 28.01.2015
Hei, Min kjæreste og jeg har vært sammen i 5 og et halvt år. Problemet er min kjæreste, som jeg tror har en psykisk lidelse.

redd for samboeren min

Skrevet av Anonym, 22.01.2015
Jeg er redd samboeren min...

Mobbing og baksnaking

Skrevet av Pia-Sofie, 17.01.2015
Hei jeg har et spørsmål. En kompis av meg blir mobbet og baksnaking på det groveste.

Veien

Skrevet av skinny love, 09.01.2015
Vis meg veien. Når man har tilbrakt tre år av livet sitt sammen med noen, og man akkurat har rukket å runde tyve år - hvor sikker er man da på at vedkommende er den rette?

Humørsvingninger uten like

Skrevet av Margis, 09.01.2015
Jeg er en dame på 28 år, som har slitt med mye i livet sitt. Jeg har opplevd mobbing hele barneskolen og ungdomsskolen, og ble utsatt for et overgrep båt jeg var 15 år.

Mister matlysten på overnattingsturer!

Skrevet av Sara, 03.01.2015
Hei! Jeg har lenge slitt med et litt spesielt problem.

Er jeg skadet for livet....

Skrevet av sålei, 14.12.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

skole problemer

Skrevet av Ane, 03.12.2014
Jeg er en veldig utadvendt jente som har masse venner og får meg lett nye venner. Jeg er den type person som snakker med folk på flyplassen eller snakker til den som sitter ved siden av meg på busstoppet.

helt diagnoseløs?

Skrevet av Den diagnosemistende person, 30.11.2014
Jeg stemmer ikke med autismeverdenen selvom jeg har fått aspergers diagnosen, føler jeg. Hva gjør jeg med mitt vanskelige liv hvis jeg ikke har noen diagnose?

CFSME, spiseforstyrrelser

Skrevet av pepsimax13, 26.11.2014
Jeg er vært syk i 2 år og under CFS/ME utredning. Underveis i sykdomsfasen, har jeg utviklet psykiske plager.

Unnvikende personlighetsforstyrrelse

Skrevet av sålei, 25.11.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

er kjærsten min bipolar?

Skrevet av mann 23, 25.11.2014
Hei! Jeg er sammen med en jente på 21 år, er selv 23.

rasstløs og det raser uro i beina etter abilify slutt.

Skrevet av M.J, 17.11.2014
det er nå 6 dager siden jeg sluttet på 10 mg abilify. i går begynte uroen å komme, og i dag er den nesten uutholdelig.

Kjærlighet- sikkerhet og usikkerhet

Skrevet av Ronja, 16.11.2014
Hei! Jeg holder på å fly på veggene her.

En svigerinne for mye, hvordan takle det?

Skrevet av Kjersti73, 15.11.2014
Jeg møtte min kjære for tre år siden. Vi var begge psykisk på vei ut av forhold som ikke fungerte, men ingen av oss hadde tatt skrittet enda.

når det stopper opp

Skrevet av Elie, 10.11.2014
hei :) Allerede som 5åring fikk jeg problemer med overspising. Jeg kunne ikke kontrollere det og det førte til sykelig overvekt på barneskolen som igjen gjorde meg til et flott mobbeoffer.

ØkonomiROT!

Skrevet av carla87, 08.11.2014
Jeg er en 27 år gammel dame,jente om du vil. Jeg har ett barn i skolealder,og ett i magen.

Stressmage Antidepressive

Skrevet av Magz, 07.11.2014
Har gått over et år syk og testet absolutt alt som går ang mage skopi/ct/allergitester/radioaktiv mat test ++ Har fått diagnosen stressmage/funksjonell dyspepsi og er satt på 50mg surmontil og 15mg remeron. Er det noen andre som har erfaring med stressmage og antidepressive?

Depresjon

Skrevet av Hdeprimert, 31.10.2014
Jeg er en gutt på 18. Har mange venner, god familie, men blir ofte deprimert..

Kan ikke arbeide sånn som det her

Skrevet av NordStju, 25.10.2014
I det siste året har jeg plagdes med søvn og arbeidsflyt. Begge går over i verandre og er vell på sett og vis samme problem.

Svigerfamilen går meg på nervene

Skrevet av frustrertfrue, 17.10.2014
Jeg og samboeren min har akkurat fått ei lita jente. Problemet mitt startet med at svigermor sier hun helst ønsker å bli kalt mormor, noe som for meg blir heeelt feil!

Dårlig selvtillit og selvfølelse

Skrevet av Tea, 05.10.2014
Hei. Jeg ville skrive her for å få råd om hva jeg burde gjøre.

Ekstremt sinne

Skrevet av Anonym, 01.10.2014
Hei. Jeg sliter med et ekstremt sinne opptil flere ganger i uka.

Vennene mine har problemer med meg...

Skrevet av Anonym, 27.09.2014
HEI! De siste mnd har jeg fått en del diagnoser og lidelser.

Gjenkjenner ikke meg selv i bilder

Skrevet av Anyonym0102, 27.09.2014
Hei Jeg er en ung mann på 20 år. Hele livet mitt har jeg vært livredd for å ta bilder av meg selv, eller la andre ta dem.

Jeg trenger hjelp

Skrevet av Sliten, 09.09.2014
Jeg trenger hjelp. Jeg trenger fysisk hjelp, og psykisk hjelp.

Treger hjelp

Skrevet av Hilde, 09.09.2014
Jeg vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg rundt folk. Jeg vet ikke hva jeg skal si gjøre eller hvordan jeg skal være.

Hva skjedde med meg?

Skrevet av sal, 29.08.2014
Det er noe jeg har undret meg over i flere måneder. Jeg starter fra begynnelsen: For 2 år siden, en måned før jul, våknet jeg på natten av en drøm som nå er blitt utydelig for meg.

psykiateren tar ikke symptomene på alvor

Skrevet av M.J, 18.08.2014
Jeg går til en psykiater som tror og mener at alle bivirkningene jeg har av abilify og fluoxetin er angst og ingenting annet. Jeg har puste problemer når jeg sovner på rygg og er tørr i munnen og er trøtt av pillene.

Hva skjer om jeg bråslutter på 7 mg abilify?

Skrevet av pinnedyr, 18.08.2014
Er det helt ufarlig siden de har så lang halveringstid? Jeg er medlem i et forum på engelsk der de sier at de har så lang halveringstid at det er helt normalt å slutte brått på abilify og helt ufarlig.

Dette er jo bare helt sinnsykt!

Skrevet av KARMA, 10.08.2014
Hei. Jeg lurer på følgende...

Rare følelser

Skrevet av Rapunzel, 02.08.2014
Hei! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne, har aldri prøvd dette før..

Utroskap

Skrevet av Hanne000, 29.07.2014
Hei! Jeg er en jente på 24 år, som ha hatt kjæreste de siste 6 årene.

bruke fornavn til person

Skrevet av Ap, 26.06.2014
Hei! Jeg har et spørsmål når det kommer til å bruke fornavn til en person man har en samtale med, ikke i annenhver setning men for eksempel som i vi sees( navn) eller hvordan går drt( navn) Det høres kanakje ut som et sært spørsmål, men har fått inntrykk av at mange misliker at man brukee fornavnet i en samtale mwd bare to personer.

Kan jeg være bipolar?

Skrevet av Mazda89, 19.06.2014
Jeg har siden jeg var ca 13 år, hatt en del depresjon og humørsvigninger, som jeg ikke helt har kunnet forstå eller forklare. Jeg hadde en ca 2 års periode med selvskading fra jeg var 15-17, og var i starten diagnostisert som suicidal.

Kommer ikke videre i livet mitt

Skrevet av Tonje, 18.06.2014
For 8 mnd siden gikk kjæresten min fra meg. Vi hadde vært sammen i 3 år og delte alt.

Prestasjonangst, (gutt, 19år)

Skrevet av Henrik, 14.06.2014
jeg er en gutt på 19 år. Jeg er godt trent og brukbar på fotballbanen, problemet er at jeg får prestasjonsangst før hver trening og hver kamp.

help

Skrevet av josefine, 09.06.2014
hallo! my name is Josefine and i am gonna make a school project about reality.

Hva er jeg?

Skrevet av Tørretårekanal, 07.06.2014
Kvinne 26 år. Sliter med store personlighetsforstyrrelser...

jente 6år, vil ikke snakke.

Skrevet av johan, 07.06.2014
hei. vi har en jente på 6 år, som haar det veldig vanskelig, og det gjør det vanskelig for oss, for vi blir helt rådville.

fysiske plager pga angst!

Skrevet av Per, 21.05.2014
Eg sliter veldig med helseangst og det eg lurer på da er om det er vanlig og få symptomer på sykdommer man er redd man har uten at man egentlig har den sykdommen? Kan egentlig angsten lure en person så mye?

hvor tilgjengelig er psykologen?

Skrevet av Trett, 22.04.2014
Noen her som har erfaring med å kontakte psykologen sin utenfor arbeidstid? jeg sliter med suicidale tanker, planen er klar men er fortsatt ambivalent.

Bildet i hodet

Skrevet av Anne, 20.04.2014
Hei jeg er ei jente på 9 og snart10 år som får et bilde i hodet nesten hele tiden. Det er svarte streker som jeg for bilde av.

Barnevernproblematikk og psykiatrisk lidelse

Skrevet av Forvirret jente, 01.04.2014
Hei. Dette er første gangen jeg skriver noe på denne siden, og jeg håper jeg vil få innspill fra andre som kanskje er i samme situasjon som meg, eller noen som kan noe mer om dette.

Døden

Skrevet av Redd21, 31.03.2014
Jeg er redd. Det startet allerede i en alder av 9-10år..

Falskt samfunn hvor 50% sliter med depresjoner ?

Skrevet av stoppnåplease, 24.03.2014
Leser om så mange som sliter med det samme som meg her inne; depresjon, angst, stress og sucidale tanker. Blir rett og slett ganske overrasket over hvor mange det er !

Fortapt

Skrevet av Nina, 16.03.2014
Hei, Eg blir kvalm av å tenke på å begynne skrive alt som harskjedd i mitt liv..For det første så var jeg 14år da jeg ble påvist kronisk øresus ...

Hvorfor skaper hun problemer og lyver om det?

Skrevet av Christine, 10.03.2014
Hei Jeg har en venninne (voksen dame på 43 år)som har hatt en vanskelig oppvekst, hun har blant annet blitt missbrukt og har fortrengt mye vondt, slik at det har skapt problemer i ettertid. I tillegg har hun også angst.

Har hun en personlighetsforstyrrelse?

Skrevet av Maria, 10.03.2014
Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Min søster har vært en lystløgner hele sitt liv.

Såg skygger og hørte stemme

Skrevet av Ginormica, 09.03.2014
I dag såg jeg skygger i butikken, og i går hørte jeg stemme som motsa meg en gang. Kan grunnen være at jeg sluttet med antipsykotikum for en halv uke siden?

IQ

Skrevet av Travellus, 03.03.2014
Jeg testet min IQ på Mensa´s Hjemmetest nettsiden, Som skal kalkulere IQ veldig nøyaktig, og fikk en IQ på 121 til 123. Jeg lurer på hva dette vil si, hva betyr dette egentlig, hva kan jeg utrette med en slik IQ, må jeg passe meg for noe og er det bra?

Kjærlighetssorg.

Skrevet av er det noe gærnt med meg?, 27.02.2014
Hei, For 5 år tilbake var jeg i et forhold som varte i 1 år. Da det forholdet tok slutt så følte jeg at hjertet mitt var delt i stykker og jeg følte meg veldig såret selvom jeg ikke ville gifte meg med henne.

Ensomhet

Skrevet av Anonym, 24.02.2014
Trenger definisjon på ensomhe.

PTSD

Skrevet av moa, 20.02.2014
Hei! Jeg er ei ung jente på snart 19 år.

Begrep om følelser når man sover

Skrevet av Gobo, 13.02.2014
Hei! Jeg er en mann på 30 år og har et spørsmål rundt selvbevissthet rundt mine egne tanker.

Hjelp

Skrevet av Anita, 12.02.2014
Jeg klarer ikke forklare hva som skjer med meg, jeg har ingen kontroll lengre. Jeg vet ikke hvor jeg skal gå for å få hjelp.

Da jeg var liten var jeg kjempeond.

Skrevet av himla, 11.02.2014
Jeg prøvde å drepe mennesker og fikk mamma til å grine. Jeg hadde anger, men jeg prøvde så godt jeg kunne å ikke vise anger.

Leter etter tanker finner ingenting. Fornuften rår. Ganske ekkelt.

Skrevet av pinnedyr, 11.02.2014
Jeg har fått mer ekkel tankegang om at ingenting jeg sier eller gjør er på rett måte. Selv dette jeg skriver her.

min bror

Skrevet av Sofie, 09.02.2014
min bror har alltid vært sjenert, holdt seg for seg selv og har hatt få venner. For 7 år siden sluttet han på skolen og han møtte veggen, helt siden da har han gått hjemme og ikke gjordt noe.

hei. trenger hjelpesvar om selvskadinga mi.

Skrevet av minkane, 07.02.2014
bør jeg søke hjelp? jeg driver en farlig aktivitet som kan drepe meg.

medisinering av kjæresten

Skrevet av paurob, 06.02.2014
hei. jeg er 23 år og har en samboer jeg elsker over alt på jord.

Vanskelig med å falle til ro med kjæresten min

Skrevet av Anonym, 26.01.2014
Jeg er en "voksen" mann som trenger litt hjelp med tankene min. Jeg sliter at jeg ikke finner roen med kjæresten min, jeg har en magefølelse av at hun kommer til å være utro mot meg......

Hjelp meg værsåsnill

Skrevet av Ukul, 26.01.2014
Gjennom hele barneskolen har jeg blitt mobbet, jeg har alltid vært "hun rare", "hun outsideren", "taperen" etc. Jeg har liksom aldri vært med i "gjengen" og har bare hatt 1 fast venn gjennom hele barneskolen.

ungdom trenger hjelp men ingen vil hjelpe

Skrevet av "Frustrert", 22.01.2014
Fostermor til ungdommen ( jente 16 år) har mistet alt håp om å få hjelp av instutisjoner. Barnevernet kommer bare når det er kommet inn bekymringsmeldinger og er ikke tilstede for ungdommen ellers..

Hva er gale med meg?

Skrevet av gurimalla, 14.01.2014
For ca. 2 år tilbake satt jeg mye inne for meg selv, sluttet på skolen og sluttet å være med venner.

Sjalusi.

Skrevet av Sjalusi, 09.01.2014
Hei jeg er en mann på snart 40. Jeg har blitt sammen med en dame som jeg har kjent og vært forelske i mange år - så er heldig.

Hva er galt med meg?

Skrevet av Andreas, 04.01.2014
Hei, jeg er en gutt på 15 år som har noen problemer som de fleste i vet noe om. Feks: Noen ganger er det som om hjernen min begynner å markere et sted i rommet/kafeen/restauranten og sier, det skal du ta på/ stryke/ gni til jeg blir fornøyd (altså hjernen) Jeg har også et problem med spesiele lyder.

Hjelp. trenger noen å prate med!

Skrevet av Fortapt i bobla, 25.12.2013
Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg trenger noen å prate.

avhening

Skrevet av *, 22.12.2013
Hva skjer nå du er avhening foreksempel med og knulle katter?

Uheldig jente

Skrevet av Ulykkesfugl, 19.12.2013
For litt over 1 år siden kollapset jeg. Kroppen ville ikke fungere, nekter å ta til seg mat og drikke, eg sov ikke og var helt utslitt både psykisk og fysisk.

Mister hukommelse på grunn av alvorlig sykdom i fam.

Skrevet av Blibba, 17.12.2013
Min mann er alvorlig syk, og dette har vært en stor påkjenning. Har sovet dårlig og opplever at jeg ikke kan konsentrerer meg skikkelig.

Overvåket?

Skrevet av Anonym, 13.12.2013
Hei! Jeg er en kvinne på 20 år som sliter med tankene/følelsene.

Har jeg aspergers?

Skrevet av Hasse, 13.12.2013
Sliter med å få venner, alltid vært "spesiell", blitt mobbet store deler av barndommen, har sosial angst, har ikke noe spesiell mål med dagen, lite interesser, deprimert av og til, dårlig med ord og klarer ikke holde en samtale gående.

Sosialangst, dødsangst og depresjoner

Skrevet av Mumrikk, 01.12.2013
Jeg har blitt mobbet hele barneskolen for at jeg var feit, dum, rar o.s

Sliter med øyenkontakt

Skrevet av Lilja, 30.11.2013
Da jeg var rundt 16 år var det en som kommenterte at jeg aldri ser folk i øya. Siden da har jeg vært veldig obs på dette og det er plagsomt.

vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg..

Skrevet av Jente, 18, 25.11.2013
vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg.. Hei, jeg er en jente på 18 og har vært sammen med kjæresten min i snart 11 måneder.

forskjell på ikke leve og å dø

Skrevet av jente på 18 år, 20.11.2013
Jeg har en tanke jeg aldri har fortalt noen før. Jeg har en super kjæreste og verdens beste mamma(og venninne.

Det føles ikke som livet er verdt å leve.

Skrevet av kl, 16.11.2013
Som introvert, trenger jeg iblant tid for meg selv til å lade opp. De siste månedene har jeg hatt lite tid til dette.

Tror jeg lider av depresjon.

Skrevet av Mathilde, 13.11.2013
Jeg har alltid hatt det relativt bra i livet mitt. Jeg er en 17 år gammel jente.

Jeg er i ferd med å dø

Skrevet av Brocko19, 13.11.2013
Alt føles helt håpløst. Jeg kan ærlig ikke se meg selv i live når 2014 kommer.

Har så lite liv

Skrevet av poochie, 05.11.2013
Jeg føler meg så lite produktiv. Har en deltidsjobb i butikk hvor jeg jobber 3-4 ganger i uken, hvor det typisk er: Onsdag kveld, fredag morgen, (lørdag kveld), søndag kveld.

Er min eks psykopatbipolar?

Skrevet av Anonym, 03.11.2013
Vi har et barn i lag. Var en veldig oppegående og snill mann da jeg traff han, men så...

Hukommelsestap ved Remeron. hjelp!

Skrevet av nn, 30.10.2013
hei! jeg har i lang tid slitt med depresjon.

Hodet mitt er ikke på plass

Skrevet av Lennox, 25.10.2013
Hei. Jeg har en liten situasjon jeg gjerne ikke skulle vært i.

Usikker på alt

Skrevet av Yasmyn, 22.10.2013
Hei. Jeg er en jente på 16 år.

Trist og sinna samboer

Skrevet av Gressenka, 21.10.2013
Hei! Jeg og samboeren min har bodd sammen i snart 7 år.

Ønsker ikke barn

Skrevet av Lin, 15.10.2013
Hei! Jeg er 34 år gammel jente og er gift.

Panikkangst og helseangst oppi periode med prestasjonspress

Skrevet av Panikkangst89, 20.09.2013
Hei. Jeg er en jente på 24 år som siden i vår har hatt det man kaller panikkangst og helseangst.

Eneste på denne jord

Skrevet av Gabriella, 19.09.2013
Jeg er.en pige på 22.

Skuffet over meg selv

Skrevet av Usedtobehappy, 17.09.2013
Hei. I det siste har det skjedd en del i livet mitt som har påvirket meg mye.

Hvordan å takle en kjæreste uten lyst

Skrevet av Teers, 03.09.2013
Kjæresten min har hatt en vanskelig oppvekst preget av vold i og utenfor hjemmet i tillegg til mobbing. Han sier han alltid har følt seg alene.

schizotyp

Skrevet av Bananfot, 28.08.2013
Oki! Jeg lurer veldig på hvorfor schizotyp blir sett på som en personlighets forstyrrelse mens andre ser på den som en lidese?

angst for involler og blod

Skrevet av liratt, 27.08.2013
Hei jeg er en gutt som synest at det er så ubehagelig å se på tv-programer som handle om slakting elleroperasjoner ate jeg må snu meg bort for å ikke spy. Jeg sløyet en fist en gang og begjynte å spy.

Selvdestruktiv

Skrevet av js, 26.08.2013
Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det før, men hver gang jeg får en dame for nært innpå meg, går jeg inn for å sabotere for meg selv slik at hun skal slippe alt tullet mitt som kommer av angst og depresjon. Jeg blir kald og bitter og gjør store saker ut av ingen ting slik at hun skal mislike meg og holde seg unna meg for godt.

Følsesløs

Skrevet av Madde, 24.08.2013
Hei! Jeg er ei jente på 17 år, bor hjemme og går på skole.

hvilehjem for psykisk utbrente

Skrevet av Anonym, 21.08.2013
finnes det noe "hvilehjem" for oss som er utbrent i psyken og trenger miljøskifte for en tid? eller er innleggelse på psykiatrisk eneste utvei?

Lav selvfølelse -på grunn av oppvekst?

Skrevet av Nina, 14.08.2013
Hei. Jeg er en 25 år gammel kvinne.

Et lite innsyn i depresjon og angst

Skrevet av JS, 12.08.2013
En liten uke har gått og her sitter jeg igjen som jeg gjorde for noen måneder siden. De samme tankene om at alt kommer til å gå til helvete og at jeg sakte men sikkert kommer jeg ende opp der.

Rare fenomen. Bør jeg ta det opp med psykiater?

Skrevet av Flua, 03.08.2013
tanker jeg har. King julien syk kroppen jobber: King julien kan se at jeg er bevisst.

Fortapt

Skrevet av Anonym, 30.07.2013
Hele livet har jeg slitt med depresjon. Har aldri sagt noe til folk fordi jeg aldri har hatt tillit til folk.

Klarer ikke være glad i livet

Skrevet av Ida, 24.07.2013
Hei! Jeg er ei jente på 17 år.

selvskader med kjæreste

Skrevet av lili100, 07.07.2013
Hei. Jeg er en ung jente som har skadet meg selv helt siden jeg var liten.

Drømmer som oppleves som virkelighet

Skrevet av Evensen, 24.06.2013
Hei. Jeg har i den siste tiden hatt drømmer som jeg opplever som så virkelige at det kan være vanskelig å skille mellom fantasi og virkelighet.

voldtekt! tar snart selvmord!

Skrevet av Maja, 16.06.2013
NÅ er det nr før jeg tar livet av meg selv! Jeg klarer ikke ha det gøy lenger i livet mitt!

Hjelpetelefoner

Skrevet av GratisPsykolog.com, 11.06.2013
Her er en oversikt over hjelpetelefoner i Norge. Dersom du ønsker å legge til noe til denne listen eller komme med innspill er du hjertlig velkommen til å gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.

problem!

Skrevet av sida, 03.06.2013
Hei jeg lurer på om noen vet hva slags problem jeg muligens kan ha. Jeg blir ganske fort sint, deprimert, frustrert og irritert over ingenting.

Hva feiler det min beste venn?

Skrevet av Kompis, 02.06.2013
Enten eller person. Enten så jobber han sykt mye eller så gjør han ingen ting.

Tideligere klasseveninne

Skrevet av Laila, 01.06.2013
Hei! Jeg har egentlig bare et spørsmål av ren nysgjerrighet.

sinne

Skrevet av Lene, 23.05.2013
Hei. Jeg er en alenemor på 28, var alene gjennom svangerskapet (som jeg var mestepartren syk) min datter er nå 15mnd.

Hvordam kan jeg hjælpe ham? Måske depression

Skrevet av Pige, 22.05.2013
Jeg har en kæreste, som har haft nogle problemer i 4 år, det er blevet værre de sidste 6 måneder, siden vi er begyndt at være sammen. Han får nogle gange sådan nogle mentale tilstande, han bliver pludseligt fraværende, han bliver rastløs, lukker sig inde.

Splittet Personlighet?

Skrevet av Steffen, 19.05.2013
Hei. Jeg er en gutt på 16 år, vel snart 16 :P Jeg har følt lenge at det kommer fram forskjellige trekk med meg selv..

Sannheten: Få et bedre liv uten hvite løgner, store løgner, livsløgner

Skrevet av Nils, 14.05.2013
Jeg har gjort en liten oppdagelse med stor betydning for livet mitt: Løgner ødelegger oss. Liker du sannheten?

deprimert og seksuelt frustrert

Skrevet av T, 10.05.2013
heihei! gutt på 20 her som har noen serious issues..

Sliter med lysten til å leve lengre.

Skrevet av The batbitch, 27.04.2013
Hei jeg er en jente på 18 år som sliten med å se poenget med å leve. jeg er deprimert mesteparten av tiden å har det sjeldent ordentlig bra.

Stress og dårlig søvn med partner

Skrevet av Anonym, 10.04.2013
Jeg er ei jente på 22 år. Jeg har vært sammen med kjæresten min i to år og vi er svært glade i hverandre.

Trenger pervers sex

Skrevet av Snorre, 10.04.2013
Jeg trenger sex som de fleste vil oppfatte som perverst. Liker fetisher og sære ting.

Fyll?

Skrevet av rævkjørt.no, 06.04.2013
Jeg og samboeren min har stortsett hatt det veldig bra sammen, helt frem til for noen mnd siden. Vi sitter med venner koser og nipper litt vin.

Oppgitt og deprimert

Skrevet av TIna, 06.04.2013
Barna forsøker å ødelegge å slite oss ut - de får låne hytta men hver gang må vi rydde eller vaske ut etter dem dette er voksne barn med egne barn - selv orker han ikke lengre være sammen med sine barn på hytta - og han orker ikke konflikter !

Depresjon og selvmordstanker

Skrevet av GE, 04.04.2013
Å, hvor skal jeg begynne. Jeg føler at livet mitt de siste årene har vært et nøste som bare består av knuter og floker.

Avvist etter presentasjonsangst

Skrevet av Bordet, 02.04.2013
Hei! Jeg har truffet en jente 3-4 ganger over noen uker, og i helgen var det tid for å ha middagsdate hjemme hos meg og en overnatting lå i luften.

Alkoholisert hjem, Angst, Panikk, Rus og Fremtid

Skrevet av sløv, 19.03.2013
Jeg er en gutt på 20 år og jeg vil skrive litt om mitt liv og følelser. Det første jeg husker er at jeg står i åpningen på campingvogna bak moren min og min far var full noe som førte til at moren min dyttet han unna og han slo hodet i ett marmorbor og fikk hjernerystelse.

Hjelpetelefoner - til deg som trenger å snakke med noen!

Skrevet av Hjelpetelefoner, 19.03.2013
Landsforeningen for psykopatofre 41 40 20 40 Landsforeningen for voldsofre 22 16 40 00 AA Anonyme alkoholikere Landsdekkende opplysningstelefon 911 77 770 Anorexi og bulimi Informasjon og krisetelefon Mandag til torsdag 22 94 00 10 Alarmtelefon for barn og unge www.116111.

2-årings opplevelse av fravær av trygge kjente personer

Skrevet av Eli, 13.03.2013
Når en 2-åring blir tatt fra sin mor, er det ikke da det beste for barnet å være i trygge omgivelser hos mormor som har kjent barnet fra det var født, og har hatt mye samvær med det, i stedet for å bli plassert hos fremmede mennesker i et beredskapshjem. Aksepterer fullt ut at dette ble gjort i den kritiske situasjonen som hadde oppstått, men er opptatt av tidsaspektet.

Jeg trenger hjelp..

Skrevet av Sussi, 02.03.2013
Jeg har store problemer med meg sjøl og jeg vet jeg trenger hjelp, jeg vet bare ikke hvor jeg skal begynne. Dette har vært sånn svært lenge, jeg vil så gjerne klare ting sjøl, men innser at dette går bare en vei..

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

familie probelmer

Skrevet av Anonym, 19.02.2013
Hei jeg er en jente på 17 år som opprinnelig kommer fra afgahnsitan men har bodd i norge siden jeg var 6 år. Problemet mitt er at faren min har siden jeg bodde i mitt hjemmeland kranglet med moren min og søskene mine, både fysikk vold og pykisk vold har foregått hjemme.

Lei, stressa og utslitt.

Skrevet av Caroline, 17.02.2013
Hei, jeg er ei jente på 18, som trenger litt hjelp. Jeg har de 3 siste årene vært sammen med en fyr som har såra meg masse!

Sliter når barn er hos far

Skrevet av alenemamma80, 12.02.2013
Rekner med at det ikke er bare meg som er i denne situasjonen. Jeg har vært alene med barnet hele tiden frem til i sommer da var hun 2 og et halvt og far ville begynne å ha henne på overnatting.

syklig sjalu

Skrevet av Marianne, 12.02.2013
Hei jeg er en jente på 29 år, gift på fjerde året, vært sammen med mannen i 9 år. etn sønn på 8 år, en sønn på 4mnd.

Rot i hodet

Skrevet av alli, 10.02.2013
Jeg trenger noen å snakke med. jeg har bare masse rot oppe i hodet mitt, og jeg trenger noen til å hjelpe meg å rydde opp i alle tankene mine.

krangelmani

Skrevet av camilla, 09.02.2013
heisann! jeg og kjæresten har vært samboere i 6 mnd.

Depresjon, angst og hypnose

Skrevet av Sommer123, 03.02.2013
Hei. Jeg er en dame på 45 år som sliter med tilbakevennende depresjoner.

innpulshandlinger

Skrevet av Arne, 31.01.2013
Hei! Jeg er gift og har 2 barn en jente på 4 sammen med min kone og en gutt på 8 fra tidligere forhold.

Depresjon og angst

Skrevet av reddhare24, 29.01.2013
Hei.. Jeg er redd jeg har blitt alvorlig deprimert..

Redd for å bli såret

Skrevet av Jente22, 26.01.2013
Hei, Jeg har vært i et forhold tidligere hvor jeg ble manipulert så mye at jeg ble psykisk ødelagt og deprimert. Da dette forholdet tok slutt, og jeg klarte å komme meg unna, så beskyttet jeg meg selv ved å støte bort alle som kom inn på meg.

Depresjon

Skrevet av Anonym, 17.01.2013
Hei! Jeg er en student som sliter på skolen under siste året mitt for å gjennomføre utdanning.

Jeg "passer ikke" Norge....

Skrevet av Poetree, 17.01.2013
2013 har kommet. Jeg kjenner det som verdens mest behagelige følelse - jeg har reist rundt i verden av og på - høyt og lavt, seriøst de siste ti årene av mitt liv.

Hva er det om er galt med meg?

Skrevet av Monica, 13.01.2013
Mamma sier det er ocd, men jeg er ikke blitt diagnotisert for det. Jeg går til psykiater.

Sjalusi

Skrevet av cesilie, 04.01.2013
Datet min kjærste det første året, han var stadig på sjekkern og hadde kontakt med andre damer..... noe jeg skjønte etter et år....

Dysfunksjonell familie

Skrevet av Anonym, 04.01.2013
Hei! Jeg er en dame på snart 50 som vokste opp i det en kaller dysfunksjonell familie, mor og far ble skilt i1983,separert i 1982 etter flere år med bråk,ustabilitet og uforutsigbarhet.

Er min venn psykopat?

Skrevet av IngerJo, 20.12.2012
Håper noen tar seg tid i å lese dette,føler meg maktesløs!!Møtte en fyr på min alder(49) i min omgangskrets dengang,stormfullt og intenst for nesten 5 år siden,i den første tida var for god til å være sann.

Hvordan få hjelp?hvem av oss er gal?

Skrevet av lovecrazy, 11.12.2012
Hei, Jeg er ei jente på 30 år som sliter litt. Skal prøve å være kort og omfattende og håper noen har noen råd eller innspill..

Personalet mitt sier jeg ikke har noe valg og må legges inn, jeg gjør ting.

Skrevet av Monica, 04.12.2012
Hun sier jeg kanskje ikke har noe valg den 11 desember da jeg skal til psykiateren, da jeg kanskje må legges inn og tvangsmedisineres med abilify med prøyter. Jeg føler meg frisk og fin etter at jeg sluttet med abilify, bortsett fra at jeg er litt irritert hele tiden.

Sliten

Skrevet av "Eli", 28.11.2012
Hei! Jeg er en jente på snart 19 år.

Psykisk terror.. Eller?

Skrevet av Forsvarsløs, 28.11.2012
Hei! Lever i et desidert vanskelig forhold, og føler meg hjelpesløs.

Selvskading,psykisk,fysisk. Rett og slett lei.

Skrevet av Hånden på hjertet, 24.11.2012
Kom nettopp over denne siden og tenkte dette kunne være et sted og bare kaste ut alt jeg tenker og føler.Jeg er en 16 år gammel jente, Jeg har lenge slitt meg psykiske og fysiske problemer , jeg er ekstremt overvektig.

Angst og nervøsitet

Skrevet av Jabba, 20.11.2012
Jeg har alltid vært en relativt glad og aktiv person, men i sommer fikk jeg kyssesyken å har nå utmattelse i ettertid. Det å være sliten er egentlig ikke noe problem, men hadde en episode på jobb i sommer da jeg plutselig ble veldig kvalm å svimmel.

kvifor alltid meg ???

Skrevet av fiolina, 09.11.2012
Har vore deppa og usikker over andre i over eitt år no. For eit år sida skjedde nemleg det at tanta beskylte meg for å mobbe dattra hennes som er like gamal som meg.

Kona og sønn hater pappa for ingen ting

Skrevet av Sona, 06.11.2012
Jeg er snart 50 år og i siste 10 årene kona(45 år)min hater meg så mye. Hun krangler alltid med meg for ingen ting.

manglende sosial kompetanse

Skrevet av Anonym, 01.11.2012
Jeg er en jente på 22 år som har et ganske altoppslukende sosialt problem. Jeg klarer ikke å holde en samtale gående med andre mennesker.

Selvmordforsøk

Skrevet av kallepunt, 31.10.2012
Min datter på 14 år orker ikke leve mere. Hovedgrunnen er overvekt (173cm og 109 kg)Begynte hos BUP etter første forsøk da hun var 13 år , En time i uka.

Vil ikke klage...

Skrevet av Mia22, 29.10.2012
Hei! Jeg er ei jente på 22.

Jeg tror jeg trenger en psykolog. Eller kanskje ikke.

Skrevet av linn92, 22.10.2012
Hei, Jeg er 20 år. Hvis det i det hele tatt er relevant.

Samboer truer meg og glemmer det!

Skrevet av M, 21.10.2012
Jeg har skrevet inn her før ang samboer som truer med å slå. Vi har vært sammen i 7 år.

manipulert og overfall

Skrevet av ungjenta, 17.10.2012
Har slitt med deprasjoner i 2 år nå, kommer meg ikke videre. Det er så tungt å se andre komme seg videre å lykkes i livet mens jeg står stille og ser på.

Apati

Skrevet av Kåre, 15.10.2012
Hei, jeg har hatt apati så lenge jeg kan huske. Jeg føler meg helt tom innvendig.

Likegyldig og helt uten følelser er for andre enn meg selv

Skrevet av Smula, 04.10.2012
Jeg har først etter lang tid innsett at jeg kanskje er psykisk syk, men vet ikke hva sykdommen heter. Jeg snakket med en i familien som har det akkurat som meg og anbefalte meg å ta kontakt med en psykolog.

Problemer med å tilgi

Skrevet av Skytten87, 21.09.2012
Hei! Jeg er en jente på 25 år, som har et problem som til tider kan gjøre hverdagen litt vanskelig.

Jeg Trenger hjelp

Skrevet av Andreast, 04.09.2012
Hei, jeg er en fyr på 18 år. jeg er veldig sikker på at jeg er paranoid og er pesimistisk(i allefall om meg selv) jeg har veldig enkelt for å tro at folk hater meg.

Misbrukt som barn?

Skrevet av Mariann, 30.08.2012
Så lenge jeg kan huske har jeg slitt med tungsinn, tanker om selvskading (uten å gjøre det) og selvmordstanker. Jeg har gått på "lykkepille" også i en periode.

Hvordan kan jeg selv endre tanker om depresjon?

Skrevet av Anonym, 27.08.2012
Hei! Jeg har slitt med alvorlig depresjon, angst, sinne og generelle spykiske plager siden jeg var kanskje 14 år, som 16-åring fikk jeg diagnosen alvorlig deprimert og har gått til div.

Selvmordstanker

Skrevet av Soffen, 25.08.2012
Hei! I fem år nå har jeg slitt med depresjoner.

forandringer i følelseslivet

Skrevet av fortvilet:(, 21.08.2012
jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare meg eller hva jeg skl si eller om det er noe svar å få i det hele tatt. jeg bare føler akkurat nå at jeg har lyst å forsvinne, gå under jorden eller få noe å sove på eller noe somm gjør at følelsene går vekk, føler det er som om svarte skyer kommer over meg og gjør alt mørkt, var i godt humør tidligere, følte meg rolig og avslappet, tenkte at jeg ikke føler meg deprimert idag, men så plutselig kommer den kvelende skyen over meg, føler jeg blir sperret inni meg selv og kvelt.

Klump i magen, treykk i brystet, kraftig hjertebank

Skrevet av anonym, 17.08.2012
Hei! Jeg sliter med hjertebank og vond magefølelse.

Røde flekkermerker i panna

Skrevet av Svidd hjerne???, 14.08.2012
Har noen erfaringer med hva det kan være for noe? Jeg fikk sånne flekker for noen måneder tilbake, opplevde at hodet ble veldig varmt da.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av KIS, 14.08.2012
Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 og et ahlvt år omtrent. Vi er begge ca 35, han har vært i forhold siden han var 16, med 3 - 4 ulike "gærninger", som han kaller dem.

Angst,depresjon og selvmordstanker

Skrevet av Anonym, 12.08.2012
Hei er en mann på 30 år. Har vært sammen med verdens beste kvinne i 8 år nå og har utrolig mye og takke henne for.

Problemer med dårlig selvtillitt og angst ift kjærlighet og seksualitet

Skrevet av Mac, 30.07.2012
Jeg er en gutt på 29 år. Sliter med noen spesifikke problemer rundt kjærlighet og mitt forhold til det motsatte kjønn, men trenger først å redegjøre litt for min tidligere historie, skal prøve å være kort.

Psykotisk av å slutte på abilify?

Skrevet av Monica, 26.07.2012
Kan jeg bli psykotisk av å slutte på abilify, som jeg tok mot uro og sinne?

Bitterhet, avhengighet etter dødsfall

Skrevet av Stine, 24.07.2012
Hei. Jeg har en svigermor som mister sønnen sin(30år) av kreft for et og et halvt år siden etter lang tids sykdom.

Mangler livsgnist og er usikker på alt!

Skrevet av Anonym, 22.07.2012
Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive akkuratt nå... har gått til psykolog for ting jeg sliter med, og burde egentlig greie å sette ord på hva det er.

tanker i et angstanfall

Skrevet av zje, 11.07.2012
Beklager rotet, men dette er skrevet i et angstanfall Etter et halvt års tid preget mye av angst og depresjon kommer jeg Endelig i godt humør igjen. Dagene er preget av masse positivt, og jeg har en selvtillit som skinner sterkere enn sola.

Angst om kvelden, om sommeren

Skrevet av Cecilie, 09.07.2012
Hei! Vet ikke om dette er rett sted å skrive, men det føles tryggest, og jeg trenger hjelp nå!

utslitt

Skrevet av isse, 06.07.2012
Hei! Jeg er en jente på 18 år, som sliter litt psykisk.

katt2

Skrevet av katt2, 25.06.2012
Noe kan hjelpe meg for min sønn har stor problemme og vanskelig selv han er 28 år gammel. Jeg er døv og 58 år gammel.

Takk!

Skrevet av Kvinne 37, 22.06.2012
Jeg vil bare takke for de folkene som har støttet meg her inne. Gratis psykolog i Norge finnes ikke.

Trenger hjelp, ensom og sexahengig pornoavhengig.

Skrevet av Ødelagt innvendig mann 31., 22.06.2012
Jeg er en mann på 31 som er avhengig av sex og internettporno. Jeg er avhengig av minst en utløsning om dagen..

Gråter for alt i tide og utide

Skrevet av sippa, 21.06.2012
Hei Jeg sliter med flere ting, men det som er mest slitsomt er at jeg kan begynne å gråte for ingenting, tilsynelatende. Det har egentlig alltid vært slik, men har nok forverret seg med årene.

Pubertet og trang til å tisse på seg

Skrevet av Nils, 17.06.2012
Hei. Jeg er velsignet med en sønn som går med sjumilsstøvler inn i puberteten, med alt det tar med seg.

Vanskelig kjærlighetstrøbbel, hjelp

Skrevet av Eddie, 10.06.2012
Vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem med dette men prøver bare å begynne fra begynnelsen. Høsten 2011 dro jeg til USA for å studere, der borte var det noen andre norske og spesielt ei jeg fikk veldig god kontakt med, la oss kalle hu Ida.

Burde jeg gå til psykolog?

Skrevet av Ingvild, 04.06.2012
Hei. Jeg er en jente på 18 år og sliter ekstremt mye med dårlig selvtillit.

Jeg trenger hjelp!!!

Skrevet av Martin, 03.06.2012
Hei,  Før var jeg en normal gutt/mann men nå ønsker jeg ikke å leve lenger Jeg er en gutt/mann på 20 år.  Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal fortelle dette men starter fra førsten.

Pårørende til selvskader

Skrevet av Mor, 03.06.2012
Jeg er mor til et barn på 18 år som selvskader seg, som nekter å motta hjelp og som blir agressiv og voldelig mot helsepersonell som prøver å hjelpe. Skadingen består i dype og store skalpellkutt, som har krevd operative inngrep i ettertid, hudtransplantasjon m.

Pesimistisk vennine sliter meg ut :-(

Skrevet av Fortvilet venninne, 17.05.2012
Hei! Jeg har ei venninne som jeg har hatt de siste 20 årene, men nå tror jeg ikke at jeg orker mere!

Er jeg falsk?

Skrevet av GammelNok, 16.05.2012
Jeg er ei jente i midten av 30 åra, alt rundt meg er stabilt, hus, jobb, delt ungeansvar og ikke noe galt med dette! Men fra ung alder ( 10 år ++) har jeg alltid hatt ett ønske om å "få slippe" ett par ganger i året, spesielt om det skjer vanskelige ting rundt meg jeg ikke klarer forholde meg til!

STORE kommunikasjonsproblemer..

Skrevet av Stiffler, 02.05.2012
Hei. Jeg er en jente på 20 år og gravid i 6 måned.

Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Gutt 18, 28.04.2012
Hei! Jeg er en gutt på 18 år og har hatt problemer de siste 3-4 månedene.

nerveproblemer

Skrevet av Lurerveldig, 26.04.2012
Hei Jeg er en ung jente på 26 år. Og har barn.

Finne tilbake?

Skrevet av Dixi95, 23.04.2012
Hei! Jeg er en jente på 17 år, og har gått på videregående i 1 år nå.

Sliter med å slå opp del 2

Skrevet av Kai, 21.04.2012
Er en stund siden jeg skrev dette Under, Nå er jeg 26 år og fortsatt i det samme forholdet. Ting blir mørkere og mørkere og eneste utvei fra dette forholdet virker som om er den siste et levende vesen velger.

Sliter med mareritt.

Skrevet av Anonym, 19.04.2012
For noen mnd. siden ble det slutt med meg og kjæresten.

utrolig sliten

Skrevet av Siri, 14.04.2012
Hei, jeg er en jente på 16 år som sliter med ekstrem slitenhet psykisk uten noen årsak.Blodprøvene mine viser at jeg har anemi, noe som kan være årsaken, men jeg har gått på jerntabletter i 40 dager nå og merker ingen forskjell.

Hvordan kan jeg bli glad i livet mitt?

Skrevet av Jani94, 12.04.2012
År 2009 ble krevende for meg, men jeg tenkte ikke på at jeg hadde depressive tanker/følelser i meg. Jeg har klart meg helt til høst 2011, da skaffet jeg meg hjelp.

Er jeg syk fysisk eller psykisk?

Skrevet av Elisa, 10.04.2012
Jeg har opplevd voldtekt av flere menn i mange forskjellige aldre... Enkelte kunne vært min far etc.

Å leve med en løgner

Skrevet av Bedratt, 08.04.2012
Min mann gjennom 25 år har alltid hatt en tendens til å servere hvite løgner. Det siste året har det imidlertid kommet frem graverende løgner, da i forbindelse med utroskap i samme periode.

Sliter psykisk? Hva bør jeg gjøre?

Skrevet av BOluffa, 07.04.2012
Det siste året har jeg slitt mye med meg selv. For et år siden hadde jeg så noenlunde ok selvbilde osv.

Hva er det tristeste du har opplevd i livet?

Skrevet av Anonym, 04.04.2012
Mistet min sønn i en trafikkulykke. Det var en opplevelse som preger meg hver dag.

Når gråt du sist?

Skrevet av E., 04.04.2012
Fikk lyst til å starte en tråd, med temaet: når var siste gang du gråt? Siste gang jeg gråt var i kveld.

hjelp til å ikke "klikke i vinkel"

Skrevet av Charlie, 03.04.2012
Jeg er ei på 27 år som sitter nå med verdens dårligste samvittighet igjen. Nok en gang, så har det klikket for meg, for egentlig ingenting.

Jeg sympatiserer med ABB

Skrevet av K, 22.03.2012
Jeg er en jente på 16 år som ikke vet helt hva problemet mitt er, men noe må det være. Tidligere var jeg akkurat som alle andre, bortsett fra at jeg ofte var litt stille.

på kant med pappa

Skrevet av BuBuBu, 10.03.2012
Faren min skilte seg fra moren min for et år siden etter å ha innledet et forhold til en annen kvinne. Han holdt forholdet hemmelig for moren min og oss barna i lang tid, selv om vi spurte ham rett ut om det.

Frykt, tomhet, dårlig selvbilde, skading

Skrevet av Reka, 05.03.2012
Jeg føler meg så tom, har omtrent null energi. Etter tre slitsomme år på ungdomsskolen med baksnakking og utfrysing så har jeg slitt med en del destruktive tanker, selv nå i 1.

Gal kjæreste?

Skrevet av Sofia, 04.03.2012
Vi er i midten av 20-åra begge to. Vi har vært sammen i snart et år.

hjelp

Skrevet av mellom barken og ved, 04.03.2012
hei , etter mangen mnd med familieproblemer , prøver eg å få hjelp. dette anngår min yngre søster, som har funne seg en kjæreste , som ho vel og merke har valgt å holde skjult for foreldra sine, Men til slutt har mine foreldre funne ut av hva ho holder på med, og syns det er trasig at dei har blitt ført bak lyset.

Glade historier solskinnshistorier

Skrevet av Trine, 23.02.2012
Finner denne siden svært interessant. Virkelig en åpenbaring å lese mange av innleggene her.

Jeg lurer på hva som er galt med min mor.

Skrevet av Anonym, 14.02.2012
jeg lurer på hva som er galt med min mor. siden jeg var liten, har henne vert som ustabilt sprengstoff.

Har angst etter samlivsbrudd.

Skrevet av ufrivillig singel, 05.02.2012
Nå har det gått en måned siden bruddet, og eg sliter med søvnen, og må fremdeles stoppe innimellom når eg kjører bil pga. en hendelse med min tidligere samboer.

klarer ikke gi slipp på noen

Skrevet av Sara, 01.02.2012
Hva kommer det av egentlig? At jeg ikke klarer å gi slipp på mennesker.

Psykisk sliten

Skrevet av Anonym, 31.01.2012
Hei.. vet ikke helt hvor jeg skal begynne med tanke på at jeg aldri har skrevet på en slik side før, men det siste 1-2 årene har jeg slitt veldig mye med meg selv.

sliten

Skrevet av Grått, 29.01.2012
Hei. Har vært sykemeldt en uke nå pga sykdom, men også fordi jeg presset meg litt for mye de ukene jeg var syk og dermed ble jeg veldig sliten.

psykisk ustabil?

Skrevet av kj91, 22.01.2012
jeg lurer på hva som er galt med min mor. siden jeg var liten, sammen med mine yngre søsken kan jeg ikke huske så mye positivt om henne, og har fortsatt et turbulent forhold, selvom jeg er 21 år.

mange diagnoser?

Skrevet av alenemamma18, 18.01.2012
Hei. for 4 mnd siden ble brått mamma, etter å ha fortrengt hele svangerskapet.

mistet i svangerskap 2. trimester

Skrevet av prøver21, 18.01.2012
Hei. Jeg var i uke 17 og mistet mitt lille gull.

Utro

Skrevet av Knust, 02.01.2012
For omtrent et halvt år siden på en fest skjedde det.. jeg ble mildt sagt dritings.

Ensomhet

Skrevet av Anonym, 25.12.2011
Vet ikke om jeg kan kalle dette en depresjon, men er altså blitt innført i en periode der jeg føler at ting ikke er slik jeg vil ha det, altså en periode der jeg føler at ting er leit og trist. Er det meningen at venner skal inkludere hverandre i festligheter eller andre sosiale sammenkomster?

Har slitt med sinnet i mange år!

Skrevet av En forstyrret skrue, 23.11.2011
Hei, jeg er en gutt på 20 år som har slitt med ekstremt sinne gjennom hele livet mitt, og det utvikler seg ofte til svartesinnet som jeg da ikke husker så mye av etterpå ka som har skjedd. Jeg er rett og slett redd for å bli sint i og med at det blir så itenst til tider.

familie problemer psykiatri tror jeg

Skrevet av frustrert, 22.11.2011
hei, jeg har en mor med store problemer med å ta vare på seg selv, og nå går dette ut over meg med at hun vil flytte hit. hun har bodd langt unna lange tider og kjenner ingen her.

Skulle ønske jeg ikke var født!

Skrevet av gutt21år, 19.11.2011
Er så drittlei av livet mitt! Jeg har ingen venner, nesten ingen glede i livet ++.

Fra håp til grav på 4,3 sek.

Skrevet av Følelses Rally, 19.11.2011
jeg er en svingende fyr, jeg måtte hummre litt for meg selv da en person skrev her "jeg er ustabil jeg svinger verfall 3 ganger dagelig", he he.... det hadde virket rimelig stabilt i forhold til meg.

Angstfull Tenåring. Tips og triks?

Skrevet av Klovn., 22.09.2011
Hei. Jeg er nok en angstfull tenåring med masse rare tanker.

en strøm av gråt

Skrevet av livslede, 15.09.2011
Jeg gråter i dagesvis når jeg gråter. Det er som om jeg gråter for alt jeg skulle ha grått for hele livet fra jeg ble født.

Sliter med å slå opp

Skrevet av Anonym, 08.09.2011
Hei jeg er en gutt på 25 år. Jeg har vært i et forhold i 2 år , et forhold jeg aldri egentlig hadde lyst til å komme inn i men jeg har et problem med å si nei .

Umotivert

Skrevet av Frustrert, 05.09.2011
Hei. Vet ikke hva det er som feiler meg, men jeg har kommet til et stadie, hvor jeg ikke vil noen ting.

Aggressiv samboer

Skrevet av Tutta, 04.09.2011
Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. Min samboer ha nå i over 1 år drevet ned vold, trussler og ødelegger ting..

Hva kan diagnosen være?

Skrevet av Frustrert, 01.09.2011
Kvinne, 39 år, samboer i 23 år, voksne barn. Under omskolering, går på høyskole.

I am a looser

Skrevet av bhu, 20.08.2011
Jeg føler meg som en taper.Jeg er 16 år, jente og livet mitt er et helvete.

Pornografi, menn

Skrevet av Aida, 17.08.2011
Hei, Jeg er en jente på 32 som har et spm ang menn og porno. Jeg føler meg til tider 'unormal' fordi jeg virkelig hater (da mener jeg hater...

Hjelp meg

Skrevet av Gipsy90, 03.08.2011
Hei. Vet ikke hvor jeg skal begynne..

Tror jeg trenger hjelp

Skrevet av Jente20, 03.08.2011
Jeg aner ikke hvordan jeg skal begynne dette innlegget for jeg aner heller ikke hva som er galt. Jeg føler meg så mislykket.

psykisk

Skrevet av alex89231, 01.08.2011
Hei jeg er en gutt på 22 år som har hatt alvorlig depresjon de siste 10 årene og extrem panikk angst de siste 8 årene, har vært hos fastleger , privatleger, spesialister og sykologer uten at jeg har fått no hjelp, dag inn og dag ut så blir jeg mer angstfull, mer deppresiv, mer fryktløs og mer psykotisk i tilegg til at jeg ikke sover uansett hvor lenge jeg har vært oppe, og jeg er redd dette kommer til å ende i katastrofe eller tragedie så vist noen har noen råd å komme med så er jeg åpen for forslag.

Hva er det som skjer med meg?

Skrevet av Vibeke, 28.07.2011
Hei, jeg er redd jeg holder på å utvikle angst. Jeg har etter ett veldig tøft kjærlighetsforhold slitt veldig!

Alene.

Skrevet av Anna, 26.07.2011
Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger, aner ikke hvor jeg skal gå. Hvem jeg kan henvende meg til.

depresjon?

Skrevet av Mita, 21.07.2011
Orker ikke å ha det slik lengre.. Er så redd alt mulig.

Et vanskelig valg

Skrevet av Anonym, 03.06.2011
Hei :) Jeg er en jente på 16 år, som går i vg1. Har vokst opp i et tettsted, hvor det har vært dårlig miljø.

Fortid og nå

Skrevet av aimee, 30.05.2011
Hei. Jeg har et problem jeg er veldig redd for at kan påvirke meg for resten mitt liv.

Har ingen venner og ingen glede i livet

Skrevet av Rune, 28.05.2011
Hei. Søkte på noe på google og kom over denne siden, og tenkte hvorfor ikke prøve her (og), råd og tips trenger jeg jo for å komme videre.

Jeg blei veldig glad da jeg oppdaget denne siden...men..

Skrevet av Ms. Miserable, 22.05.2011
Jeg tenkte at her er det kanskje ordentlige og seriøse svar og få. Men virkelig, her som andre steder er det også useriøse svar.

komme igjenom kroppens forsvar

Skrevet av bjørg, 22.05.2011
hei jeg lurer på om noen vet hva jeg kan gjøre for å komme bort fra dette. jeg har nå hatt en lang periode hvor jeg opplever at kroppen reagerer med varme,tyngre pust og delvis fjern hvis jeg kommer inn på områder som er belastende psykisk.

Kan psykiske lidelser ha en fysisk grunn?

Skrevet av Dvale, 17.05.2011
Jeg har slitt med psyken min i 25 år. For meg kjennes det ut som en sterk uro som ikke kan rokkes ved.

Samboer.

Skrevet av usikker, 06.05.2011
Jeg har et spørsmål ang min samboer vdr hans adferd. om dette er normalt eller unormalt..

Mistrivsel i militæret

Skrevet av Jens, 29.04.2011
Hei, Jeg har vært i militæret i nå snart 4 måneder og hadde en av de beste periodene i livet mitt på rekruttskolen. Så ble jeg overført til Rygge på kurs som varte i en måned.

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

Indre uro, trenger råd til hvordan jeg kan bli kvitt det

Skrevet av ANONYM, 29.03.2011
Jeg går rundt med tanker som gir meg dårlig energi. Det er en grunn til dette, men akkurat det vil jeg holde for meg selv.

Ekstrem sinne, rullgardin, "klikk" tilstander.

Skrevet av B, 20.03.2011
Jeg har i senere tid fått utløp for et sinne som er strekker seg lenger enn ønskelig. En ting er hvis jeg kunne sagt imot og blitt litt irritert men fortsatt holdt roen.

En god, skummel blanding

Skrevet av Utslitt, 09.03.2011
Hallo. Jente på 20 som sliter med så og si alt.

Er han gal?

Skrevet av j.Oslo35, 04.02.2011
Er han gal, eller er det meg? Trenger råd.

PTSD, nedsatt arbeidsevne og rettigheter

Skrevet av Incestoffer i 11 år, 26.01.2011
Jeg er 35 år, og er språklærer i den videregående skolen. Jeg har diagnosen PTSD etter 11 år med seksuelle overgrep, samt et voldtekt i tenåra.

Hvet ikke lenger hva jeg skal tro

Skrevet av Dompapp, 13.01.2011
Hei Før jul merket jeg att min mann begynte å bære på seg mobilen hele tiden. Jeg tolket det slik att han var redd jeg skulle oppdage alle sms han sendte og mottok.

sjalusi

Skrevet av johnny, 10.01.2011
hei. er en mann på 42 år som er gift med en fantastisk dame som er like gammel.

Gravid samboer med angstpanikk anfall og depresjon

Skrevet av lost, 01.01.2011
Hei, Vi har vært samboere i ca 5 år. Har hele tiden visst at samboeren min slet med depresjoner og derfor har hun brukt setralin (Zoloft).

FORGIFTET AV TOLVON?

Skrevet av Fortvilet dame på 52, 30.12.2010
Jeg har over lengre tid brukt Tolvon, uten at det hjelper på depresjonen min, men den hjelper på søvnproblemer og uro tror jeg! Ca 3 år brukte jeg 60 mg hver kveld, det siste halve året har jeg doblet dosen, etter anbefaling fra fastlegen min, men vil egentlig ikke ta disse medisinene!

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

Hva gjør jeg? Kan noen hjelpe meg å sortere tanker?

Skrevet av Emine, 02.09.2010
Hei! Dette innlegget ble postet to ganger, men med ulik overskrift, rotet det til, men håper du leser det alikevel...

Lurte legen igjen...men vises det på blodprøvene??

Skrevet av Emine, 02.09.2010
Hei! Er en dame på 26 år som har perioder med et anstrengt forhold til mat/kroppen min (lever på kombinasjonen pulverkurer, vanlig mat og mye trening) og er på vei ned i vekt igjen.

dominant, syk eller dårlig karakter??

Skrevet av confused, 27.08.2010
hei.. Jeg har en kjæreste på 2 året, vi er over 30 begge to, vi har begge to barn fra forrige forhold, der mine to er med samme far, og hans er med to forskjellige.

Bells parese

Skrevet av Celine, 23.08.2010
Heisann, I november er det 3 år siden jeg fikk diagnosen bells parese, venstre del av ansiktet ble lam. Det har i ettertid blitt bedre.

uspesifisert gjennomgripende utviklingsforstyrrelse

Skrevet av Lena, 14.08.2010
Min datter har uspesifisert gjennomgripende utviklingsforstyrrelse ( sidestilles med Asberger syndrom) Hun er alenemor med 2 barn.hva slags hjelp har hun krav på.

Sosialt utilpass og kognitiv terapi

Skrevet av Jente 21, 11.06.2010
Jeg vil ikke beskrive meg selv som en person med sosial angst. Jeg er heller mer sosialt utrilpass, klarer liksom ikke å være meg selv helt og slapper ikke av som om når jeg er alene eller med folk jeg er helt trygg på.

Med tårer i hjertet

Skrevet av Jente 16, 19.05.2010
Med nattegråt nesten hver natt, og selvmordstanker i tillegg til tider har jeg på følelsen av at jeg trenger å oppsøke hjelp. Jeg sliter og med hyperaktive perioder uten å selv kunne kontrollere det, og dette hender selv når jeg er på bunnen av depresjonen.

depresjon? fibromyalgi? stress?

Skrevet av hmm, 11.05.2010
hei jeg sliter endel har gått meg temmelig fast nå. har mye problemer med at jeg mister fokus, aldri er uthvilt, har sosial angst, angst generell, depresjoner, blir veldig fort stressa...

Selvkritisk. Har ikke tro på meg selv.

Skrevet av Linn Jeanette, 19.04.2010
Jeg sliter. Mentalt.

Føler jeg lider av alt mulig

Skrevet av Hull i veggen, 16.04.2010
Hei! Det er veldig mye jeg kunne fortalt, men jeg skal gjøre det litt mer konkret og direkte.

Sjalusi

Skrevet av Lille My, 13.04.2010
Hei Jeg er en dame i fast forhold . Vi har vært sammen i 2 år og nå , og har det veldig fint sammen .

underbevisstheten?

Skrevet av er veldig redd:(, 12.04.2010
er dette underbevisstheten?: Underbevisstheten min har gjort om tankene mine til at jeg har ligget med en gutt, når jeg bare ble kysset på kinnet.

Affektiv...? Hva feiler det meg?

Skrevet av Stakkars meg, 05.05.2009
Jeg lurer på om det er noe som ikke går slik det skal i topplokket. Mine venner har fortalt at jeg ser trist ut, men at det er vanskelig å lese meg - jeg er ingen åpen bok.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »