Jeg ønsker å dø mer og mer ofte

Jeg føler meg som jeg kan ikke gå videre. Livet er for tungt. Men jeg har barn 6 år gammel og jeg må gå videre fordi ham. Han trenger meg. Jeg er lit religiøs og det også hjelper å gå videre.

Men det er ikke normalt at jeg føler meg sånn. Jeg har følelse at ingen trenger meg uten sønnen min på denne verden. Jeg er ulykkelig, føler press hele tiden. Mannen min har aldri elsket meg eller sa at han elsker meg og vi er sammen 6-7 år. Jeg elsker ham ikke også. Men vi har barn og det er vanskelig å si opp. Han hadde ikke noe jobb i siste mange år så han var avhengig av meg. Men han respekterte ikke det aldri. Han behandlet meg som idiot. Og jeg har høyest utdanning og han er bare videregående skole. Jeg vet at han har noe kompleks men jeg få noe fra ham hva jeg ikke tjener. Han er ufølsom og hensynsløs.

Han hadde aldri forståelse hva jeg føler, eller trenger osv. Jeg er så ulykkelig med ham.

Jeg er skuffet over venner og mennesker også og tror ikke noen. Mennesker og venner er så slem og ufølsom. Mange skuffelser i mitt liv.

Jeg er veldig sensitiv hva er ikke bra, så små ting kan gjøre mye vondt til meg. Jeg vet ikke hva kan jeg gjøre...


ELINA, 22.05.2015

Nøkkelord: deprimert

Kommentarer fra leserne

Dette sier leserne om "Jeg ønsker å dø mer og mer ofte":

Sol (30.10.2017)

Kjære Elina.Jeg føler med deg.Din mann er missunnelig,det er smålig.Han burde vært stolt av deg og stot over å ha en flink vellutdannet kone.Jeg håper du har noen venner som støtter deg og kan hjepe deg videre.Det er ikke så lett å gi konkrete råd til deg ,men du kunne kansje prate med en advokat ,som kan forklare dine rettighter om du sammen med din sønn flytter fra din mann ,jeg sier dette da din mann ikke høres snill ut og jeg tror du får det betre uten han .Du kan føle deg ensom i begynnelsen ,men jeg tror du vil vokse od dere får det betre alene.Jeg har selv vært i et ekteskap der jeg vae alene ,med en mann og svigerfamilie som ikke ville prTe med meg ,jeg satt i et fremmed land,fremed språk og fikk ikke gå på skole å lære språket ,lærte av tv ,men fikk ikke prate med de da det var ikkebra nok ,for mange gramatiske feil.Minn mann var ute med andre damer ,jeg dro fra han og begynte et nytt liv,det er vanskelig ,men en har et barn en gir sin tid ,en lever for barnet og barnet får det bra medet fredelig harmonisk hjem .Så tenk på deg selv dette klarer du tenker på deg alle gode ønsker for deg fra meg.

Skriv et svar

Kan du hjelpe personen som skriver dette innlegget? Kanskje har du vært i lignende situasjon selv, eller på annen måte vet noe om temaet? Skriv svar på innlegget her:

Navn eller kallenavn

captcha

Spam sjekk
← Skriv inn alle fire tegn på bildet.

Relaterte psykologiske emner

Her er noen relaterte psykologiske emner.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »