Medisin og legemidler

Sorter etter: Dato | Popularitet

Psykose

Skrevet av Rog, 01.02.2018
Føler meg utbrent ,det virker som min bipolare kjæreste liker å være i psykose,eller vertfall på kanten av den,hun vil helst ikke ta medisiner å er rask til å ikke ta dem når tjangsen er der,hun har vert psykotisk nå i 3-4 uker men har nå begynt å lande,nå er hun sint når eg finner medisinene frem å prøver å unngå å ta dei,går å legger seg uten å si god natt ,er redd for å eventuelt vekke hun for å gi hun medisinene hun trenger,eg er fryktelig sliten etter 6,5 år med hennes psykoser å nesten psykoser,føler eg altid går på nåler å må veie mine ord å gjærninger opp og ned heile tiden,hva kan eg gjøre,hennes datter har hatt eit ønske om å ha mor hjemme når psykosene setter inn,derfor har det vært meg som har hørt på alt tattel å vas fra morgen å til natt å somme tider heile natta,å når alt er åver så er det jo og min feil at psykosen kom,ja det sier hun,når det nå er sakt så har vi det bra når psykosen er borte ,å eg elsker hun virkelig av heile mit hjerte, mvh ein som har begynt å vente på neste psykose.

Angst for å kjøre bilforlate trygge plasser

Skrevet av Jea, 26.11.2017
Hei. Jeg har ADHD, PTSD, generalisert angstlidelse med panikk, agorafobi og tilbakevendende depressiv lidelse med suicidalitet.

Jeg tror jeg trenger hjelp.

Skrevet av C137, 27.09.2017
La oss si at jeg tar turen innom en psykolog. Hva kan jeg prate om?

Psykiatri

Skrevet av Mann 24 år, 27.07.2017
Ved Psykiske lidelser og psykisk sykdom bør man aldri oppsøke psykologer for testing.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Vet ikke hva jeg skal gjøre.

Skrevet av Suie, 28.12.2016
Jeg bor i en liten kommune, og vi har bare en kommunal psykolog. Og hun tar meg ikke serriøst.

Bipolar lidelsehypomani og MDMA

Skrevet av James, 16.09.2016
Hei! Jeg leser på alle disse spørsmålene og svar på forskjellige nettforum om kombinasjonen av å være bipolar/hypoman og å ta MDMA.

Mangel på søvn og appetitt

Skrevet av Messedup, 03.09.2016
Hei, Jeg skal utveksle i år, men allerede etter halvannen uke så har merker jeg stor mangel på energi. Sovner veldig fort, men våkner flere ganger om natten før jeg våkner skikkelig veldig tidlig (mellom 04.

Vært igjennom mye

Skrevet av Anne, 25.04.2016
Hei!:-) Jeg er redd dette innlegget kommer til å bli litt for langt, men jeg skal gjøre mitt beste for å ikke få det så langt.

sterke søvnproblemer

Skrevet av jente95, 09.03.2016
Mine søvnproblemer startet da jeg var ca 10 år og er nå 20 (blir 21 i år)...Jeg er jo på en måte vandt til å ha søvnproblemer og har prøvd ALT..

Henvisning til sinnemestringpsykolog

Skrevet av P.L, 28.01.2016
Hei Jeg lurer litt på om det finnes en slik "kurs" som er tilknyttet helsevesenet. Langtidssykemeldt med dårlig råd.

Depression, nedstemt,

Skrevet av Lei_jente, 28.11.2015
Er ei jente på snart 21 år og føler selv av at je lider av noen form av depresjon. Føler meg aldrig glad lenger, har panikk angst og gråtatakker som kommer stendigt hos meg.

Depression, nedstemt,

Skrevet av Lei_jente, 28.11.2015
Er ei jente på snart 21 år og føler selv av at je lider av noen form av depresjon. Føler meg aldrig glad lenger, har panikk angst og gråtatakker som kommer stendigt hos meg.

FEilmedisinering og forsinket ADHD diagnose

Skrevet av Nina, 27.08.2015
Jeg ble satt på cipramil i 1998 for diagnosene panikklidelse,sosialfobi,GDA,emosjonell adferdsorstyrrelse,og antydning til psykose.Fikk Truxal avog til for dette.

Mitt "grusomme" forhold

Skrevet av Jente18, 17.08.2015
Hei! Jeg er en jente på 18 år og kjæresten min er 20.

Øyekontakt

Skrevet av Frustrert, 28.07.2015
Jeg har slitt med sosial angst de siste 3 årene, og klarer rett og slett ikke se venner inn i øynene lenger. Aldri slitt med dette tidligere, men nå tar det helt overhånd.

Sterk angstlidelse med pustevansker

Skrevet av Guro, 17.07.2015
Hei, jeg er en jente på 27 år som har siden jeg var 19 slitt ned angst. Min lege ga meg cipralex, et antidepressiva.

zoloft

Skrevet av synnøve, 08.07.2015
jeg har stått på zoloft i ca 5 år, i januar hadde jeg trappet ned over tid, og sluttet helt 17.1.

Bytte fra efexor depot til zoloft

Skrevet av Miss frustrert., 07.06.2015
Hei. Jeg skal bytte fra 225 mg efexor depot til zoloft, dette er for etter 3 mnd med efexor har jeg fått tilbakefall av angst og ekstreme bivirkninger som skjelving og enorm uro.

famile som trenger hjelp.

Skrevet av Familen som trenger hjelp, 06.05.2015
Hei! vi er en småbarnsfamilie på 4 Mor, far, og 2 barn under 7 år.

Det er på tide å dele noe om meg..

Skrevet av Sara, 25.04.2015
Hei til du som leser. Jeg er snart 31 år, og har mer eller mindre opplevd depressive følelser siden jeg var barn.

Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Sbsb, 23.04.2015
Har skrevet ned det jeg føler jeg sliter med. Vil ikke være til bry for legen min mer.

Wellbutrin mot angst?

Skrevet av Redd-for-alt, 22.04.2015
Hei, Jeg har en angst/depresjonlidelse og har fått utskrevet Wellbutrin av psykiateren min. Blir veldig skeptisk, da jeg leser at dette kun hjelper mot depresjon og ikke angst.

Hva kaller man denne tilstanden?

Skrevet av Anonym, 31.03.2015
Hei, Jeg lurte på hva denne tilstanden heter: Altså enten jeg ligger, sitter eller står så må jeg streve for å slappe av i kroppen. Kroppen min klarer ikke å slappe av automatisk, jeg må selv tvinge den.

Konstant nervøs og urolig, angst og depresjon

Skrevet av Anonym, 10.03.2015
Hei, Har slitt med agorafobi, panikkangst og depresjon siden jeg var 15 og er nå 23 år. Har gått til psykolog regelmessig i alle disse årene i tillegg til å ha prøvd tankefeltsterapi, healing og osteopati(for spenninger).

Livet suger.. Rus, angst, ensomhet og depresjoner er hverdag.

Skrevet av Kim, 04.03.2015
Heisann! Er noe bekymret for sexlivet mitt.

Normalt? redd jente 21

Skrevet av Frk. Pedersen, 06.01.2015
Hei, jeg er ei jente på 21 år. Jeg har i så alt for mange år merket at jeg tenker veldig mye annerledes i forholdt til så mange andre.

Krobisk ptsd

Skrevet av bytes69, 27.11.2014
Finnes det ingen medisiner å ta (ikke valium, sobril osv det vi jeg ikke) som kan forhindre tilbakefall med kronisk ptsd. Er bra i perioder, men blir det stress, så pang kommer det tilbake for fullt.

Alkoholiker(e) som forelder(e).

Skrevet av Lacunatrip, 18.11.2014
Hei! Vet ikke helt hvordan jeg skal skrive dette innlegget, men jeg kan starte med å fortelle om et par problemer jeg har i min egen familie.

Bruk av Abilify

Skrevet av Drillo, 14.11.2014
Hei jobber i kommune med personer med PUH og vi har en bruker som er bipolar, autist og uspesifisert personlighetsforstyrrelse. Denne pasienten har to til 1 bemanning, har en eksplosiv.

Angst

Skrevet av Mavo, 15.10.2014
Har gått et år med mageproblemer og har fått diagnosen funksjonell dyspepsi(stressmage). Jeg sliter ganske mye dager der jeg skal gjøre ting (dra til lege/sykehus/nav) etc og brekker meg ganske mye.

tempen i stumpen!!

Skrevet av Uno maxi, 25.08.2014
Hei!! Når jeg var mindre og hadde feber, så måtte jeg målen.

småbarnsmor med angst

Skrevet av Anonym, 19.08.2014
Hei. Jeg er ei jente på 21 år.

psykiateren tar ikke symptomene på alvor

Skrevet av M.J, 18.08.2014
Jeg går til en psykiater som tror og mener at alle bivirkningene jeg har av abilify og fluoxetin er angst og ingenting annet. Jeg har puste problemer når jeg sovner på rygg og er tørr i munnen og er trøtt av pillene.

Depresjon og antidepressive medisiner

Skrevet av anonym, 18.06.2014
Hei! Jeg er ei jente på 17 år, snart 18 som har slitt med depresjon siden 8 klasse.

adhd og sinne

Skrevet av k27, 09.06.2014
Jeg er ei jente på 27 år. Men adhd diagnose som j har hatt i 2 år.

Drama

Skrevet av Mimosh, 31.05.2014
Hei! Jeg er en jente på 19 år, jeg har kommet så mye opp i drama, og jeg orker ikke å ha det slik lenger.

Jeg er mindre verd

Skrevet av Taperen, 28.04.2014
Jeg lurer: Jeg nærmer meg 40 år.Har slitt med sosial angst-redd for de fleste mennesker, alltid følt meg mye mindre verdt enn alle andre, en så og si konstant følelse av at ingenting betyr noe og noe fremtid, det er ikke noe jeg ser frem til.

Medisiner ved aspergers syndrom

Skrevet av Anonym, 22.04.2014
Ingen medikamenter virker direkte inn på de sentrale symptomene på Asperger syndrom. Selv om forskningen om effekten av medisiner ved Asperger syndrom er sparsom, er det viktig å diagnostisere og behandle komorbide tilstander.

Kronisk Deprimert????

Skrevet av Libbyen, 14.04.2014
Jeg er 51 år og har gått på Cipramiol 20 mg i ca 10 år med et opphold på 2 år innimellom. Livet har vært flott til jeg mistet min mor og nevø med 1 mnd mellomrom.

hjelp?

Skrevet av kristin, 18.03.2014
kan man få seg selv innlagt på rehabilitering? hva skal til for at man kan gjøre det?

If i had the guts to kill myself, i would

Skrevet av iselin, 21.01.2014
Hvem er jeg, for hvem kjenner meg egentlig? Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver her...

psykose

Skrevet av vikki, 01.01.2014
har en bror som har forfølgelse psykose. han bor langt unna meg med to fam medlemer.

Panikkangst og graviditet...

Skrevet av Anonym, 20.11.2013
Hei. I vår var jeg aktiv i dette forumet på grunn av massiv panikkangst og helseangst..

Alt som før

Skrevet av Anonym, 04.11.2013
Jeg har lenge slitt med angst, sosialangst panikk angst. Var hos psykologen i vinter å det hjalp meg mye.

Er min eks psykopatbipolar?

Skrevet av Anonym, 03.11.2013
Vi har et barn i lag. Var en veldig oppegående og snill mann da jeg traff han, men så...

Hukommelsestap ved Remeron. hjelp!

Skrevet av nn, 30.10.2013
hei! jeg har i lang tid slitt med depresjon.

Angst for alkohol

Skrevet av Anna, 19.10.2013
Hei! Jeg er ei jente på 17år.

Alkohol, bekymringer, helse og familie

Skrevet av Beate, 15.09.2013
Hei. Er en voksen dame som har så mye ansvar.

Ritalin og bulimi

Skrevet av Marianne, 01.09.2013
Jeg er ei 32 år gammel jente som har hatt bulimi i over 15 år. Nylig har jeg fått diagnosen ADHD og har begynt med Ritalin.

Slutte med abilify rett fra 7 mg til 0.

Skrevet av Monica, 09.08.2013
Hva kan skje da? Jeg hadde ikke psykose da jeg begynte på dem.

Psykisk syk far

Skrevet av Sara, 20.07.2013
Jeg har en far som er svært depressiv . Han har alltid vært sint, deprimert og aggressiv siden tidens morgen .

Betablokker: Farlig eller løsningen på mine sosiale problemer?

Skrevet av Anonym, 09.07.2013
Betablokkere (β-blokker) er en legemiddelgruppe som brukes ved en rekke tilstander, fremfor alt i håndteringen av høyt blodtrykk og hjerterytmeforstyrrelser. Den mest presise betegnelsen på disse medikamentene er adrenerge betareseptorantagonister, andre betegnelser er beta-adrenerge antagonister og betaantagonister.

Spørsmål ang antidepresiva - zoloft

Skrevet av Joakim, 30.06.2013
Hei. Følgende spørsmål gjelder ikke meg, men angår meg da det gjelder min kjæreste.

Bør jeg dra på legevakten?

Skrevet av Stephen, 16.06.2013
Jeg er en gutt på 13 år. Jeg bor i et beredskapshjem litt utenfor Bergen.

Hjelpetelefoner

Skrevet av GratisPsykolog.com, 11.06.2013
Her er en oversikt over hjelpetelefoner i Norge. Dersom du ønsker å legge til noe til denne listen eller komme med innspill er du hjertlig velkommen til å gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.

Splittet Personlighet?

Skrevet av Steffen, 19.05.2013
Hei. Jeg er en gutt på 16 år, vel snart 16 :P Jeg har følt lenge at det kommer fram forskjellige trekk med meg selv..

Selvtillit, søvn og uro

Skrevet av Mie, 21.04.2013
Jeg har siden jeg var liten bekymret meg veldig mye. Jeg grubler og uroer meg, spesielt om natten.

Min mor plager meg!!!

Skrevet av Jeanine!!!!, 01.04.2013
Hei. Jeg har et meget vanskelig forhold til min mor.

Min mor plager meg!!!

Skrevet av Jeanine!!!!, 01.04.2013
Hei. Jeg har et meget vanskelig forhold til min mor.

Alkoholisert hjem, Angst, Panikk, Rus og Fremtid

Skrevet av sløv, 19.03.2013
Jeg er en gutt på 20 år og jeg vil skrive litt om mitt liv og følelser. Det første jeg husker er at jeg står i åpningen på campingvogna bak moren min og min far var full noe som førte til at moren min dyttet han unna og han slo hodet i ett marmorbor og fikk hjernerystelse.

Er min mor narsissistPsykopat?

Skrevet av IngerJo, 14.03.2013
Hei! Jeg er en dame på nesten 50 år,og siden jeg var ganske lita så ble jeg dårlig behandlet av min mor.

Får ikke hjelp til min datter

Skrevet av Erle, 13.03.2013
Hei. Jeg er en trebarns mor på 25 som har en datter på 6 år.

Hva skal jeg gjøre ?

Skrevet av Anonym20, 06.03.2013
Hei, jeg har ei god venn som sliter litt i hverdagen. Hu har anoreksia/spiseforstyrrelser.

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

hjelp

Skrevet av Mr X, 24.01.2013
Hei jeg er mann på 33 år som har alvorlige psykiske problemer ,får behandlig på poliklinikk,men føler ikke det hjelper mye. blir truet med at jeg skal tvanginnlegges hvis jeg ikke gjør som han sier.

Mareritt

Skrevet av Goth, 07.01.2013
Hei, gutt 19år. Jeg sliter med mareritt nesten hver eneste natt.

Overdose med antipsykotisk medisin.

Skrevet av Sofus, 10.12.2012
Hei! Er det farlig / skadelig å innta 14 tabletter med det antipsykotiske medisinen Abilify 15 mg tabl.??

Overdose med antipsykotisk medisin.

Skrevet av Sofus, 10.12.2012
Hei! Er det farlig / skadelig å innta 14 tabletter med det antipsykotiske medisinen Abilify 15 mg tabl.??

Depresjon og dårlig sevltillit

Skrevet av Anonym, 05.12.2012
Hei. Jeg er ei jente i på 24 år som sliter med angst, stress, dårlig selvtillit og depresjoner.

Diagnosert med ADHD men misstenker det er Borderline, trenger hjelp asap!

Skrevet av anonym, 02.12.2012
Hallo og tusen takk om du tar deg tid til og lese, og kanskje gi meg ett svar, eller tips. Jeg er en 17 år gammel gutt diagnosert med ADHD, men jeg misstenker at det er Borderline personlighetsforstyrrelse.

Svak for rus, men jeg kan ikke fortelle psykologen min det.

Skrevet av Meg, 23.10.2012
Hei noen der ute! Mitt problem: jeg sliter med angst/uro/depresjon.

ødelakt

Skrevet av cici, 21.09.2012
Hei. jeg har ett veldig bra liv faktisk, har kjæreste god mamma og pappa.

Sjalusiusikkerhet

Skrevet av Elin, 27.08.2012
Hei er en dame på 31 år, Har vært sammen med det jeg synes er verdens beste kjærest i 3måneder, han er den som for første gang har fått meg til å være lykkelig og han er den jeg vet jeg vil bli gammel sammen med, vi hadde det kjempe fint i starten, men ting har forandret seg mye, og det er på grunn av meg. Jeg er sjalu og usikker uten grunn, noe jeg har vært sia første fyren jeg hadde ett sexuelt forhold til, dette er noe som tærer på oss begge, sliter også med depresjon og gjort det i mange mange år.

Bare tomhet og meningløshet

Skrevet av Kristine, 13.08.2012
Det er vanskelig å sette ord på det jeg føler, men jeg har det bare helt forferdelig nesten hver eneste dag. Jeg orker ingenting og bare det å skrive dette her er på mange måter vanskelig for meg.

Psykotisk av å slutte på abilify?

Skrevet av Monica, 26.07.2012
Kan jeg bli psykotisk av å slutte på abilify, som jeg tok mot uro og sinne?

Remeron-S medisin

Skrevet av Luna, 21.07.2012
Trenger noen som har erfaring med Remeron-S 15mg som medisinering? Skal ta det kun 30 dager for jeg er plaget med svimling/båt gynging, kvalme, sterk puls i hode, søvnløshet/vanskelig å sovne, gått ned i vekt m.

Angst om kvelden, om sommeren

Skrevet av Cecilie, 09.07.2012
Hei! Vet ikke om dette er rett sted å skrive, men det føles tryggest, og jeg trenger hjelp nå!

HJELP! SBS

Skrevet av stepbystep, 08.07.2012
Hei Gratis Psykologisk Forum! Jeg vet egentelig ikke hvordan jeg skal forklare dette slik at dere forstår det.

Inget önske om å leve pluss at jeg er i ferd med å gjöre noe drastisk igjen

Skrevet av S, 15.04.2012
Hei. Er en ung mann på 24 fra Sverige, har bodd i Norge siden jeg var 3år.

Søvnforstyrrelse

Skrevet av Ajan, 13.04.2012
Jeg er en dame på 58 år.For et år siden fikk jeg stoe sovnproblemer.

Hjelp!

Skrevet av Vraket, 09.04.2012
Begynte å drikke å ruse med på det meste (Kokain, hasj, piller(benzodiazepiner) for det meste rivotril innen kategorien piller, extacy(mdma) og heroin. Har også brukt litt mer ukjente stoffer som 2-cb, 2ce og andre ting som er nytt nå for tiden.

cuisidal og veldig deprimert. men ingen vil hjelpe meg

Skrevet av fortvilet88, 16.02.2012
jeg er en jente på 23år fra moss som har det veldig tøft. slitt med angst og deprisjon over flere år, følt meg som en prøve kanin for fastlegen min siden jg bare har fått en hel masse medisiner.

hva skal jeg gjøre?

Skrevet av random, 30.12.2011
hei! jeg er en gutt på 16, og jeg sliter litt med angst/depresjoner.

Kjæresten er deprimert - presset h** til lege?

Skrevet av Silje, 23.12.2011
Hei. Jeg trenger råd og veiledning.

sosial angst

Skrevet av pannekake87, 02.12.2011
Jeg er veldig engstelig, før var jeg deprimert, og jeg tenker litt på selvmord hver dag, men jeg ser mer humoristisk på det. har konkludert med meg selv at alles liv er like betydningsløst, jeg tror vi lever nå, og vår bevissthet forsvinner etter livet.

Fra håp til grav på 4,3 sek.

Skrevet av Følelses Rally, 19.11.2011
jeg er en svingende fyr, jeg måtte hummre litt for meg selv da en person skrev her "jeg er ustabil jeg svinger verfall 3 ganger dagelig", he he.... det hadde virket rimelig stabilt i forhold til meg.

psykisk

Skrevet av alex89231, 01.08.2011
Hei jeg er en gutt på 22 år som har hatt alvorlig depresjon de siste 10 årene og extrem panikk angst de siste 8 årene, har vært hos fastleger , privatleger, spesialister og sykologer uten at jeg har fått no hjelp, dag inn og dag ut så blir jeg mer angstfull, mer deppresiv, mer fryktløs og mer psykotisk i tilegg til at jeg ikke sover uansett hvor lenge jeg har vært oppe, og jeg er redd dette kommer til å ende i katastrofe eller tragedie så vist noen har noen råd å komme med så er jeg åpen for forslag.

Dystymi, klarer ikke å dele dype følelser

Skrevet av Aleks, 04.06.2011
Jeg er 17 år gammel, og er selvdiagnosert med Dystymi, kan ikke huske sist jeg følte meg glad, og resten av livet føles ut som en nedoverbakke. Jeg er også sliten hele tiden, hver dag, hver uke noe som både tærer metalt og fysisk.

Kan psykiske lidelser ha en fysisk grunn?

Skrevet av Dvale, 17.05.2011
Jeg har slitt med psyken min i 25 år. For meg kjennes det ut som en sterk uro som ikke kan rokkes ved.

Sosial Angst

Skrevet av Anonym, 15.05.2011
Jeg er en kvinne på 26 som har slitt med mye angst, sosial angst nesten hele livet mitt. Mamma drakk og slo oss omtrent hver dag så lenge jeg kan huske.

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

Depresjon

Skrevet av Elin, 15.04.2011
Jeg føler meg trøtt, slapp og har lite energi. Har ikke overskudd til å trene og når jeg er alene føler jeg meg "tom" innvendig.

Depresjon og angst spørsmål

Skrevet av ts, 31.03.2011
Hei jeg er ei jente på 23 år som hadde en forferdelig tøff angst og depresjon episode for første gang for to år siden etter ett samlivsbrudd! Kom meg gjennom det da på ca 3-4 mnd uten medisiner bare sobril innimellom.

Rødming

Skrevet av Anonym, 21.03.2011
Hei! Jeg rødmer veldig fort av ingenting..

En god, skummel blanding

Skrevet av Utslitt, 09.03.2011
Hallo. Jente på 20 som sliter med så og si alt.

Splittet personlighet mm

Skrevet av Lilla21, 08.03.2011
Fra før av har jeg pstd og er deprimert. Men nå i løpet av de siste månedene har jeg (og også en sosionom jeg pratet med) fått det for oss at jeg kan ha splitted personlighet.

schizofren

Skrevet av Anonym, 07.03.2011
kan johannesurt hjelpe mot schizofreni?

FORGIFTET AV TOLVON?

Skrevet av Fortvilet dame på 52, 30.12.2010
Jeg har over lengre tid brukt Tolvon, uten at det hjelper på depresjonen min, men den hjelper på søvnproblemer og uro tror jeg! Ca 3 år brukte jeg 60 mg hver kveld, det siste halve året har jeg doblet dosen, etter anbefaling fra fastlegen min, men vil egentlig ikke ta disse medisinene!

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

hva er min diagnose..

Skrevet av Kreiken, 20.09.2010
Hei.. Jeg er en jente på 25 år som har slitt nå med angst,depresjon,nerver,rusmisbruk i mange år.

Fanget

Skrevet av Askepott, 14.09.2010
Jeg sliter litt med sosial angst og blir deprimert fort. Humøret svinger minst 3 ganger daglig.

ja hvem er det som kan hjelpe tro?

Skrevet av super, 07.09.2010
hei, jeg har aldri følt meg helt som andre, hvordan skal man finne en årsak når man ikke vil til legen sin å prate om sånt no? jeg føler meg som en belastning i ettertid.

Hva gjør jeg? Kan noen hjelpe meg å sortere tanker?

Skrevet av Emine, 02.09.2010
Hei! Dette innlegget ble postet to ganger, men med ulik overskrift, rotet det til, men håper du leser det alikevel...

Lurte legen igjen...men vises det på blodprøvene??

Skrevet av Emine, 02.09.2010
Hei! Er en dame på 26 år som har perioder med et anstrengt forhold til mat/kroppen min (lever på kombinasjonen pulverkurer, vanlig mat og mye trening) og er på vei ned i vekt igjen.

Modiodal vs. Johannesurt?

Skrevet av Dolor:), 26.07.2010
Jeg har tidligere gått på johannesurt. Effekten er bare fantastisk på smerte, men bivirkningen er at jeg går rundt som en vandrende zombie hele dagen i tillegg til trøtthet som jeg har fra før.

Jeg vet ikke hva det er som plager meg

Skrevet av Tobias, 20.06.2010
Heisann [Mann, 20] Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal forklare meg her.. Mitt liv er som et svart rom.

Alkohol+medisiner

Skrevet av Taxi dama, 19.06.2010
Jeg har et spørsmål angående blanding av medisin og alkohol bruk. Var en tur på byen for noen år siden når jeg brukte antidepressive medisiner.

Tremor

Skrevet av Tannpirker, 16.04.2010
Har et problem med å bruke medisiner pga bivirkninger og lurer på om jeg burde seponere helt? Jeg bruker Nozinan når jeg trenger noe å sove på, ellers tar jeg ikke så veldig mange andre tabletter(kun smerte og betennelses dempende for rygg).

Spiseforstyrrelser- legejournal - samvittighet

Skrevet av Emina, 16.04.2010
Hei! Tror kanskje legen min har skrevet (atypisk) spiseforstyrrelse i journalen min.

Medisin for å få bedre selvtillit

Skrevet av jente 25, 15.04.2010
Jeg vil ha bedre selvtillit. Sliter med dårlig selvbilde og er ganske usikker av meg.

Reglene som alltid har vært der

Skrevet av Anonym, 24.08.2009
Jeg føler meg konstant overvåket. Akkurat nå føler jeg det som om det er noe inni tapeten, et menneske under der, som følger med meg.

Sosial angst

Skrevet av Hjelp meg, 28.04.2009
Jeg føler meg uvel / ukomfortabel i sosiale situasjoner. Mannen min må handle for meg på butikken, for jeg tør ikke gjøre det selv i frykt for at andre skal se på meg som dum, eller se at jeg rødmer..

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »