Manne min vil gå fra meg

Mannen min har sagt til meg at han vil gå fra meg. Vi har to barn, har vart sammen i 15 år.Forholdet vårt har hatt opp og ned turer men i det siste har vi sklidt veldig fra hverandre. Han har vart lite hjelpsom med barna og huset, men forsørget familien,Vi har flyttet mye,mannen min har blitt operert så jeg hadde egentlig ikke så mye muligheter å finne meg fast jobb,men jeg jobbet som vikar men tjente 3-4ganger mindere i forholdt til det mannen min tjente. Uansett om det var opp eller nedturerså har vi altid hatt en veldig deilig sex. Han har ofte vart små irritert, men nå sier han at jeg irriterer ham så mye at han vil gå fra megog at han ikke elker megnoe mer.Jeg erkjempe lei meg og sliter meddårlig sevbildetnå fortiden. klareråroemeg nd så vidt. Er det mulig å vare så irritert på noen men samtidit ha sex med den person?

Lena, 05.11.2017

Nøkkelord: depresjondeprimert, vanskelig å sove, angst, stress"

Skriv et svar

Kan du hjelpe personen som skriver dette innlegget? Kanskje har du vært i lignende situasjon selv, eller på annen måte vet noe om temaet? Skriv svar på innlegget her:

Navn eller kallenavn

captcha

Spam sjekk
← Skriv inn alle fire tegn på bildet.

Relaterte psykologiske emner

Her er noen relaterte psykologiske emner.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »