Livskvalitet og livsglede

Livskvalitet og livsglede er essensielt for et godt liv. Begrepene er ikke direkte knyttet til materielle goder, men til vår følelse av hvor godt vi har det i livene våre.

Sorter etter: Dato | Popularitet

kort stubin=lett irritasjon

Skrevet av Vincent, 05.02.2018
Hei Unnskyld meg pga min blanding av norsk og svensk språket. Jeg har bott ca 20 år i Sverige før i 2009 flytter jeg til Norge.

Livet jeg ikke klarer å leve.

Skrevet av Marie, 04.02.2018
Hei. Jeg burde være en glad 26 årig som nyter og gleder seg over livet.

Psykose

Skrevet av Rog, 01.02.2018
Føler meg utbrent ,det virker som min bipolare kjæreste liker å være i psykose,eller vertfall på kanten av den,hun vil helst ikke ta medisiner å er rask til å ikke ta dem når tjangsen er der,hun har vert psykotisk nå i 3-4 uker men har nå begynt å lande,nå er hun sint når eg finner medisinene frem å prøver å unngå å ta dei,går å legger seg uten å si god natt ,er redd for å eventuelt vekke hun for å gi hun medisinene hun trenger,eg er fryktelig sliten etter 6,5 år med hennes psykoser å nesten psykoser,føler eg altid går på nåler å må veie mine ord å gjærninger opp og ned heile tiden,hva kan eg gjøre,hennes datter har hatt eit ønske om å ha mor hjemme når psykosene setter inn,derfor har det vært meg som har hørt på alt tattel å vas fra morgen å til natt å somme tider heile natta,å når alt er åver så er det jo og min feil at psykosen kom,ja det sier hun,når det nå er sakt så har vi det bra når psykosen er borte ,å eg elsker hun virkelig av heile mit hjerte, mvh ein som har begynt å vente på neste psykose.

PTSD

Skrevet av Reidar, 19.01.2018
Hei! Jeg fikk PTSD for snart 28 år siden etter en gassulykke på en arbeidsplass og har 4 innleggelser bak meg, alkoholen ble min venn til jeg la meg inn på avrusing mai 2016, har vært rusfri siden da, men PTSD ble verre etter jeg sluttet med alkohol og å få NAV til å skjønne det har/er en lang kamp, har vært i div.

Angst for å kjøre bilforlate trygge plasser

Skrevet av Jea, 26.11.2017
Hei. Jeg har ADHD, PTSD, generalisert angstlidelse med panikk, agorafobi og tilbakevendende depressiv lidelse med suicidalitet.

Livredd for å bli glemt

Skrevet av V, 14.11.2017
Jeg trenger hjelp. Jeg begynte på videregående for noen måneder siden.

fortvilet syk mor .

Skrevet av sol, 30.10.2017
Jeg er en dame med kognetive problemer etter et anorisme sprakk i mitt hode som og førte til en hjerneblødning.Jeg er allrid redd,noen ganger blir den veldig vanskelig å holde ut,de siste ukene har jeg bodd med minn sønn og hans samboer og hennes datter,jeg og minn sønn har kjøp hus sammen og de bor hos han ,endel rom er felles og hun vilikke samarbeide og tross alt forstå at hun bor hos minn sønn og kjøre på uten å ville diskutete og planlegge sammen i fred og ro .

Er redd min jente på 9 år sliter med Psykisk sykdom

Skrevet av Hjelpesløs, 29.10.2017
Vi er veldig rådvill og trenger sårt hjelp. Vi har ei jente på 9 år som vi alltid har hatt store utfordringer med.

Hun vil forlate partneren men kan ikke

Skrevet av Gete, 18.08.2017
Hun har hvert i et forhold med en mann i 2 år. Hun vil ikke ha noe mer med mannen å gjøre lenger.

Endret selvfølelse og livsglede etter flytting

Skrevet av Susanne, 11.08.2017
Hei. Jeg er en jente på 18 år som nettopp har flyttet til ny by grunnet studier.

Jeg sliter

Skrevet av Ankiii, 31.07.2017
Har noen av dere opplevd dette: du legger deg for å sove. Mens du sover drømmer du at du befinner deg i ditt eget hjem eller der du sover, våkner opp og lukker opp døra fra rommet sitt, alt er helt mørkt, du kjenner redsel...

Psykiatri

Skrevet av Mann 24 år, 27.07.2017
Ved Psykiske lidelser og psykisk sykdom bør man aldri oppsøke psykologer for testing.

Gir opp

Skrevet av Sliten, 24.07.2017
Jeg er master student med deltidsjobb, samboer og mange venner. Likevel føler jeg meg som et null.

Leve med ustabil personlighetsforstyrrelse

Skrevet av Jente22, 12.06.2017
Jeg er en jente på 22. Jeg fikk diagnosen ustabil personlighetsforstyrrelse for 2 år siden.

Hun kommer fra ett psykisk mishandlet forhold

Skrevet av Shamash, 02.05.2017
Min forlovede kommer fra ett tidligere ekteskap dominert av kontroll og generell psykisk mishandling. Dette har resultert i en personlighets forstyrrelse, Borderline, og selvsagt mange arr fra dette forholdet.

Vitne til foreldrenes samleie

Skrevet av Apejenta, 28.03.2017
Jeg var ung, kanskje 7-8 år. Vi var på ferie i spania.

Å være glad

Skrevet av qwerty123, 19.03.2017
Hei! Har tidligere slitt psykisk med depresjon og spiseforstyrrelser, men har det siste året vært bra.

Begynner å miste besinnelsen

Skrevet av Lilja93, 07.03.2017
Jeg er ei dame på 23, har opplevd en hard oppvekst og undertrykt mye følelser og meninger. Pga en mor meg personlighet forstyrrelse.

Utslitt i 40-årene

Skrevet av heltutslitt45, 05.03.2017
Hei, Føles rart å skrive dette, da jeg selv - som voksen mann - føler jeg har alle svarene i hodet. Det er vel kanskje derfor jeg skriver, fordi jeg heldigvis skjønner at alle svarene som dukker opp i hodet mitt ikke nødvendigvis er riktige.

jeg hater moren min

Skrevet av Diidii, 26.02.2017
Jeg hater moren min. Jeg er en 15 år gammel jente, og har slitt med depresjon og selvmordstanker i 5-6 år.

Kontrollbehov, sjalusi, mistenksomhet.

Skrevet av Roar, 08.02.2017
Hei, jeg er en mann 50+, som har et problem i forhold til å stole på en jente. Jeg trener, holder meg ung i sinn og utseende.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Alenemor med dårlig samvittighet

Skrevet av Denis, 04.02.2017
Er jeg sliten eller deprimert? Klammeri med et av barna nesten hver kveld.

Religion skaper problemer med foreldre

Skrevet av Anonym, 31.01.2017
Hei! Jeg og min mann har store problemer med min familie.

Fobi mot rot?

Skrevet av Heidi, 19.12.2016
Min samboer har nærmest et manisk forhold til orden, system og ryddighet. I utgangspunktet er dette en positiv egenskap, men denne overfokuseringen hans på at det skal være ryddig til en hver tid, begynner å tære på forholdet vårt.

HJELP MEG!!!!

Skrevet av Markus, 27.11.2016
Jeg er en ung mann på 25 år med alvorlige personlige problemer. Fra så lenge jeg kan huske tilbake i tid har jeg vært vitne til min fars voldsomme, uaktsomme og aggressive atferd, og så mye jeg har ønsket og aldri bli som han på dette området så sliter jeg med nettopp det samme.

Vanskelig

Skrevet av Anonym, 21.11.2016
Jeg er en jente på 18 år, jeg har i lang tid hatt en forhold med en gutt. Men det har gjennom denne tiden, vært veldig vanskelig, for han har gjort meg mer ulykkelig enn lykkelig.

Hjelpe en venn

Skrevet av Matti, 13.10.2016
Jeg har en venn som føler seg trist. Men han sier han ikke er lei seg, han bare føler seg trist og ensom på en måte.

Misfornøyd familie

Skrevet av Anonym, 25.09.2016
Hei. Jeg har bodd hjemme i nå over 21 år, og det merkes.

Misfornøyd familie

Skrevet av Lisa, 25.09.2016
Hei. Jeg har bodd hjemme i nå over 21 år, og det merkes.

Mangel på søvn og appetitt

Skrevet av Messedup, 03.09.2016
Hei, Jeg skal utveksle i år, men allerede etter halvannen uke så har merker jeg stor mangel på energi. Sovner veldig fort, men våkner flere ganger om natten før jeg våkner skikkelig veldig tidlig (mellom 04.

Sliten

Skrevet av Silje, 01.09.2016
Får ikke sove, alltid sliten, kutter meg selv, tar piller, drikker og vetikke hva jeg ska gjøre lenger. Har følt meg ille i flere år nå men nå føles det ut som jeg har nådd bunnen.

Jeg hater faren min

Skrevet av Anonym, 22.08.2016
Faren min gjør meg sint. Han er en hmgod far, vi kommer ikke fra en fattig familie.

Disharmoni i hjemmet

Skrevet av Selma, 13.08.2016
Vår familiehistorie er ganske kompleks, så jeg veit ikke hvor jeg skal starte. Men tenker det er greit med en innføring i alt.

Hvorfor blir kveldene så tunge?

Skrevet av Celly, 08.08.2016
Jeg har det liksom så greit på dagen, kan gå med venner/være i stallen hos hesten min eller andre ting. Livet er bra, jeg smiler og ler.

Ekstremt redd å seie nei.

Skrevet av Maria, 27.07.2016
Hei. Eg er alltid svært redd å seie nei eller noko motsigelse fordi eg er kjemperedd om vedkommende vert sint på meg eller hate meg.

Bør jeg gå?

Skrevet av Maria, 10.07.2016
Jeg og kjæresten min har hatt langdistanseforhold i over et år. Han er amerikansk, og skal etter planen komme til Norge for å bo her et halvt år om en uke.

identitetsforvirret med mye underbygd sinne

Skrevet av Jack881920, 23.06.2016
Jeg er en mann på snart 28 år har vokst opp med en far som lider av ptsd og schzofreni, dette har ført til at jeg aldri har kunnet slappe av og har måttet tilpasse meg til hans humør gjennom hele livet. dette har ført til at jeg i dag, sliter med å sette grenser, og sliter med å finne hva som driver meg.

Tidligere bruker av ulovlig porno

Skrevet av Titus, 21.06.2016
Jeg vet at dette er et forhatt team og vær så snill å ikke skrive hatmeldinger til meg. Tok veldig mye modighetå skrive her.

Vondt innvendig

Skrevet av Aroa, 07.06.2016
Har opplevd drapstrussler for ett år siden. Har opplevd psykopater i rundt meg igjennom mange år.

Ingen venner, redd for å bli hatet.

Skrevet av Sandra, 03.06.2016
Jeg er en veldig stille person, jeg tror ikke det er fordi jeg er sjenert. Men at det stammer fra at jeg er redd for at folk ikke skal like meg, synes jeg er rar, slem etc.

Utro mann

Skrevet av Mali, 02.06.2016
Fant samtaler og webside han har vært på. Hvordan klarer jeg å tilgi ham?

Depresjon, tips og råd settes stor pris på!

Skrevet av Iselin, 09.05.2016
Jeg er egentlig en livsglad jente, kjent for mitt gode og smittende humør. Men de siste 3 årene var jeg i et forhold som jeg nylig kom ut av i jul.

Depresjon i familielivet

Skrevet av Tiana24, 01.05.2016
Dette startet egentlig for 3 år siden der jeg måtte gå gjennom mye til å støtte min mann, til nå nylig der jeg fant ut at jeg selv har begynt å få mye depresjoner. jeg jobber i byen og noen få små ord kan kan få meg til å ville gråte men jeg holder meg.

Vært igjennom mye

Skrevet av Anne, 25.04.2016
Hei!:-) Jeg er redd dette innlegget kommer til å bli litt for langt, men jeg skal gjøre mitt beste for å ikke få det så langt.

Finnes det noen der ute......

Skrevet av Elisabeth, 11.04.2016

Blir snart gal

Skrevet av Tussiii, 07.04.2016
Jeg er en "jente" på 29 år, har både samboer og barn, for 2 år siden gikk jeg på en smell og holdt ikke ut å bo sammen med sambo og vi flyttet fra hverandre. Etter 6 måneder fra hverandre hadde jeg fått "roet ned" og vi flyttet ilag igjen og vi kjøpte hus sammen!

help!

Skrevet av M., 07.04.2016
Hi , I am having troubles with my life right now... i feel i am loosing my mind!

help!

Skrevet av M., 07.04.2016
Hi , I am having troubles with my life right now... i feel i am loosing my mind!

deperimert

Skrevet av Lena, 26.03.2016
Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har vært pykisk syk i 4 år nå, har gått i kognitivt terapi og på angstmestringskurs og det har hjulpet på mine problemer.

håpløs

Skrevet av misslykket, 07.03.2016
Prøver å skrive noe her som et rop om hjelp. Slitt med depresjon, pessimisme i årevis.

Frustrasjon i familien

Skrevet av Eli, 04.03.2016
Hei! Jeg er en jente på 22 år i midten av en søskenflokk på tre.

Hvordan er deres situasjon?

Skrevet av Chanette, 24.02.2016
Hei, jeg er en jente på 31 som lider av engstelig/unnvikende personlighetsforstyrrelse... har hatt et tilbakeanfall på depresjon etter en episode som var veldig annstrengende.

Angst

Skrevet av kdl, 15.02.2016
hei jeg sliter med å gå ut blant folk. jeg har utplassering i 3 uker nå å er i siste uke.

Hva er galt med meg?

Skrevet av Tina, 12.02.2016
Jeg er egentlig veldig glad i livet mitt, alt er helt normalt og liker meg godt hjemme, jeg gjør bra på skolen og har mange venner, men jeg er irritert over meg selv fordi jeg føler at jeg ikke virkelig bryr meg om ting.. vanskelig å forklare men, Hvis for eksempel en kompis har lært noe nytt eller blitt ferdig med et stort prosjekt så føler jeg ikke at det er noe big deal..

Moren min

Skrevet av Svein, 09.02.2016
En gang slikket jeg mine mors truser som hadde, noe hvit på seg. Jeg vil gjerne dele dette men er redd for å at folk skal få en annet syn på meg.

Skjulte problemer

Skrevet av Anonym, 08.02.2016
Jeg er en jente på snart 16 år, som går i 10. Klasse.

Usikkerhet i forholdet

Skrevet av Forvirret, 01.02.2016
Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten min(mitt første seriøse forhold) i noen år.

Løgn

Skrevet av Lina23, 30.01.2016
Hei Jeg er en jente på 23 år, som er sammen med en helt fantastisk gutt. Problemet mitt er at jeg lyver veldig!

Henvisning til sinnemestringpsykolog

Skrevet av P.L, 28.01.2016
Hei Jeg lurer litt på om det finnes en slik "kurs" som er tilknyttet helsevesenet. Langtidssykemeldt med dårlig råd.

komme over ekskjæreste

Skrevet av Mari, 21.01.2016
Hei.. Jeg var i et forhold med kjæresten min, han betydde alt for meg.

trompeter i himmelen.

Skrevet av Ginormica, 20.01.2016
Det er blitt verdenskjent at det spilles trompetmusikk oppi himmelen som en varsel på verdens undergang. Dette skremmer meg.

Avstandsforhold og hvordan forholde seg til det

Skrevet av Usikker jente, 17.01.2016
Jeg er 24 år og har funnet den rette. Men jeg er på nære hold av å ødelegge forholde på grunn av min lave selvtillit og mistanke om at han vil slutte å elske meg en dag.

Hva kan dette være?

Skrevet av Gutt, 08.01.2016
Hei, jeg er en gutt på 20 år. I starten på videregående flyttet jeg til en ny by for å studere.

Selvransakelse

Skrevet av Kjetil, 26.12.2015
Sliter med vonde tanker,stress,angst.

narsissist

Skrevet av Alene, 25.12.2015
Jeg er 17 år og lever med en mor som er narsissist. Jeg har også en bror som har voldelige tendenser og jeg mistenker at han kan ha sinneproblemer.

Voldtekt

Skrevet av Victoria, 09.12.2015
Jeg har vært utsatt for voldtekt i sommer. Jeg trodde det gikk greit, men siste tiden hår det gradevis verre.

Depression, nedstemt,

Skrevet av Lei_jente, 28.11.2015
Er ei jente på snart 21 år og føler selv av at je lider av noen form av depresjon. Føler meg aldrig glad lenger, har panikk angst og gråtatakker som kommer stendigt hos meg.

Depression, nedstemt,

Skrevet av Lei_jente, 28.11.2015
Er ei jente på snart 21 år og føler selv av at je lider av noen form av depresjon. Føler meg aldrig glad lenger, har panikk angst og gråtatakker som kommer stendigt hos meg.

Søvn tretthet utmattelse depresjon PTSD

Skrevet av Randi, 26.11.2015

Jobben gjør meg gal

Skrevet av Christine, 26.11.2015
Jeg har en jobb nå som jeg i grunn gledet meg til å starte i. Men det viser seg nå at dette har blitt et mareritt for meg.

Depressed.

Skrevet av bb, 22.11.2015
Jeg er ei jente på 16 som sliter en del med deprisjoner mest av alt pga familietrøbbel. Jeg vokste opp i et hjem med veldig mange søsken hvor mye krangling og slåssing var normalt.

Tidligere ekstremt inntadvent, utviklet ekstremt sosialbehov fulgt av depresjon

Skrevet av Ubrm, 19.11.2015
Har alltid vært veldig innadvent. Har alltid hatt venner, men vært den som stadig velger å ikke være med på ting som festivaler og liknende.

Søvn problemer

Skrevet av Ginnybi, 17.11.2015
I natt igjen da jeg skulle sove og kanskje jeg var nesten i søvn da jeg følte sengen min vibrerte. Dette varte noen minutter så ga det seg og jeg falt i søvn.

Mangel på handlingskraft

Skrevet av frustrertnå, 15.11.2015
I det siste har jeg det vanskelig for å gjøre enkle oppgaver i hverdagen. Jeg har stadig mange ting jeg skulle ha gjort, det kan være så enkelt som å jogge seg en tur, og jeg har veldig lyst til å gjøre det, men jeg får meg rett og slett ikke til å gjøre det.

voldtekt

Skrevet av Thea, 09.11.2015
Hvordan kan jeg hjelpe en person som står meg veldig nær.

Redd for sykdom og død

Skrevet av kiziluck, 24.10.2015
Jeg er ei godt voksen dame som i perioder sliter med helseangst. Redd for sykdom, død.

Slutt på forhold

Skrevet av Ciljan, 12.10.2015
Jeg og dama gjorde slutt i sommer, og da bestemte hun seg for å bli i Sverige (skulle egentlig flytte tilbake til Oslo). Men det endte likevel med at hun flytta tilbake ettersom hun fikk ny jobb, og da jeg først hørte at hun skulle tilbake fikk jeg nærmest et sjokk...

Takler livet dårlig og ønsker ikke leve lenger..

Skrevet av Hanne, 09.10.2015
Hei, Jeg er en dame på 35år som har hatt mye motgang de siste årene, det ble nedbemanning i bedriften jeg jobbet i, så jeg ble arbeidsledig uten å ha fått noe ny jobb enda, det er nå 1,5 år siden. Så dagene mine er veldig tomme og meningsløse, søker jobber-men det er et brutalt arbeidsmarked nå, og jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal takle å leve på denne måten lenger..

klarer ikke å være meg selv ovenfor andre

Skrevet av marie, 07.10.2015
Hei. Jeg ser på meg selv som en positiv person som har et bra liv.

Engstelig unnvikende personlighets forstyrrelse og dens invalidiserende natur

Skrevet av unnvikende, 07.10.2015
Mann, 42 år. Angst hele livet.

Selvtillit og utvikling

Skrevet av anonym, 05.10.2015
Hei! Jeg er en mann i 20-årene, har fast jobb, leilighet, mange venner, en herlig familie og bil.

Selvmordstanker, jeg??

Skrevet av SkoleflinkSelvmordsbombe, 04.10.2015
Min kjære avsluttet for ikke lenge siden forholdet vårt. Fra min side var dette alt jeg hadde.

Skal det være så vanskelig å få hjelp?

Skrevet av Lois, 30.09.2015
Psykisk helse: Hvor er hjelpen når man trenger den? Kjære helsevesen!

hva skjer med meg, bør jeg gå til lege?

Skrevet av Syns, 28.09.2015
Hei :) jeg er en jente på 20. Jeg tok nylig fagbrevet som konditor.

voldtekt

Skrevet av Cecilie, 27.09.2015
Hei. Jeg var utsatt for voldtekt for 3 år siden av en kompis av meg men nå har jeg vanskeligheter for å binne meg til nye forhold å klare å gå videre..

Hvordan styrke egenfølelse når det utenfor er mørkt

Skrevet av LOlita, 25.09.2015
Hei. Jeg har en narssisitisk mor som påfører skyld, skam osv.

Pappa

Skrevet av Trist jente (11), 13.09.2015
Noen jeg kjenner veldig godt som besøkte meg (som jeg sjeldent treffer). Og så spurte vi om vi kunne få overnatte og så sa han nei som han alltid sier til overnattinger/besøk så jeg er alltid alene og trist.

Jeg orker ikke mer

Skrevet av whatever, 11.09.2015
Nå er jeg så sabla lei av alt. Jeg orker ikke mer.

Lengsel

Skrevet av Tine, 10.09.2015
Hei! Jeg er en 17 år gammel jente som nå i høst har flyttet i leilighet sammen med en venninne for å gå 2.

Kjæresten har angst

Skrevet av Kjæresten, 09.09.2015
Kjæresten min gjennom flere år, sliter med panikkangst. Dette er noe jeg selvfølgelig har 110% respekt for, og alt jeg ønsker er at han skal ha det bra.

Ettervirkninger av et psykisk overgrep

Skrevet av Lisemor, 08.09.2015
Jeg opplevde å få en ny styreleder/arbeidsgiver (sl) som hadde en personlighetsforstuyrrelse. Sl kritiserte, manipulerte og trakasserte meg slik at jeg fungerte dårligere og dårligere i jobben min og til slutt fikk jeg angst og ble sykemeldt.

Mamma og pappa

Skrevet av Marilus, 05.09.2015
Hei Foreldrene mine og jeg krangler ofte. Noen ganger så skriker vi så høyt at alle i gata kunne hørt det.

Hadde forhold til en gift mann

Skrevet av anette, 03.09.2015
eg hadde forhold til en gift mann i et år,eg er 32 han er 59.vi har alltid hatt en helt fantastisk kjemi mellom oss.

Desperat!!

Skrevet av Therese, 01.09.2015
Sliter forferdelig med meg selv og alt for omfavner min hverdag. Trenger virkelig hjelp/tips/råd før forhold å alt går i stykker!!!!!

Sinneproblemer

Skrevet av TMH, 31.08.2015
Hei, har i det siste merket at jeg har irritert meg på absolutt alt. Uansett hva det er.

sosial angst?

Skrevet av jente 16, 23.08.2015
hei, jeg er 16 år og lurer på en ting. Jeg går nå 2 året på vgs og stortrives der.

angst for framtida - har jeg valgt feil utdannelse?

Skrevet av Iselilja, 23.08.2015
Hei. Det er vanskelig å oppsummere det kort, men jeg skal prøve.

Familie problemer tapper energi

Skrevet av Karenmie, 21.08.2015
Hei! Jeg er en jente på 17år.

Depresjon

Skrevet av Kaos, 18.08.2015
Gråter helt plutselig .

Kjæresten min + pcen hans =

Skrevet av Anonym321, 14.08.2015
Hei! Jeg har et stort problem hjemme.

Offentlig psyokolog

Skrevet av Farin, 13.08.2015
Hei. For å få tak i en offentlig psykolog må det gå igjennom min fastlege?

Forvirret med en aggresiv kjæreste

Skrevet av Heidi, 13.08.2015
Hei. jeg har i litt over to år vært sammen med en som er 9 år eldre enn meg, jeg er 27 år og han er 36.

føler meg ubrukelig

Skrevet av Mella, 07.08.2015
Hei! Jeg er en dame på snart 30 år, som sliter veldig på jobben.

Samlivs deprisjoner, lei A4 liv og trenger spenning.

Skrevet av Utslitt mann, 03.08.2015
Hei Jeg er en mann på 27 som har vært sammen med kjæresten min i 4 år og eier en bolig sammen. Forholdet har som normalt hatt sine oppganger og nedganger.

Står jeg fast?

Skrevet av En sliten kar, 29.07.2015
sommeren e snart ferdig, og folk går videre med livet sitt. Venner og gamle klassekamerater får seg hus, bil og barn.

Øyekontakt

Skrevet av Frustrert, 28.07.2015
Jeg har slitt med sosial angst de siste 3 årene, og klarer rett og slett ikke se venner inn i øynene lenger. Aldri slitt med dette tidligere, men nå tar det helt overhånd.

Spiseforstyrrelse

Skrevet av Problemjente, 28.07.2015
Hei! Jeg opplever at jeg har ingen kontroll på hvor mye og hva jeg spiser.

Familierådgivning

Skrevet av Nordmann, 25.07.2015
Jeg er såå utrolig trist og har vært trist i de siste månedene grunnet min kjæreste bruker opp alle mine penger. Hun har ikke jobb og vi venter på barnehageplass til hennes barn.

Sterk angstlidelse med pustevansker

Skrevet av Guro, 17.07.2015
Hei, jeg er en jente på 27 år som har siden jeg var 19 slitt ned angst. Min lege ga meg cipralex, et antidepressiva.

Depressiv?

Skrevet av Livass, 16.07.2015
Hei, Jeg er en jente i tidlig 20 årene som er redd jeg er depressiv. Eller når jeg gikk på videregående er jeg ganske sikker på at jeg var det, men i årene etterpå har det blitt litt bedre.

Lillebror skaper splid mellom foreldre og gjør ingenting for sin egen fremtid...

Skrevet av Ane, 14.07.2015
Min lillebror på 24 år har i flere år nå bodd hjemme hos våre foreldre og gjort veldig lite for sin egen fremtid. Han har brukt opp sine år på VGS men har ingen utdannelse.

ADD : Lite erfaring med psykologer i Oslo, tips?

Skrevet av Yvonne_, 12.07.2015
Jeg har ikke mye erfaring innen dette feltet og trenger tips. Det har blitt konstatert at jeg har lavere seratoninnivå i hjernen.

Angst, sosial angst, depresjoner og selvmordstanker

Skrevet av Marius, 09.07.2015
Jeg har slitt med alt nevnt i tittelen i over 3 år. Jeg har også søvnforstyrrelser, selvtillits-problemer og spiseforstyrrelser.

Sinne ute av kontroll

Skrevet av Miamarii, 08.07.2015
For å være litt kortfattet så kan jeg begynne med å si at for to år siden hang min forlovede seg og er da ikke med oss lengre.. Jeg var sammen med fyren i syv år og jeg ble både fysisk og psykisk misshandlet.

Slå opp.

Skrevet av Kari, 06.07.2015
Hei. Vet ikke om dette er rette plassen å spørre, men hvordan får jeg samboeren min til å flytte ut?

Mor til besvær- misliker samboer

Skrevet av Ludvig, 02.07.2015
Hei! Har problemer med at Mamma ikke aksepterer og tålererer min kjærste og samboer.

Jeg tror jeg sliter

Skrevet av Anonym, 29.06.2015
Hei. Jeg har en del ting som jeg merker sliter veldig på meg.

Utrolig følsom

Skrevet av Susanne, 26.06.2015
Hei! Jeg er en jente på 16 år som har noen spørsmål.

Hjelp med dårlige tanker

Skrevet av Aifos, 22.06.2015
Hei! Jeg kaller meg for Aifos.

Hjelp

Skrevet av UB, 19.06.2015
Hei, I fjor sommer fikk jeg sånn vondt i magen når jeg skulle steder.. Husker ikke hva dem kalte det ( trur det var sosial angst) I sommerferien 2014 tenkte jeg: jeg kan ikke leve med detta!

Klarer ikke sove etter åpenbaring

Skrevet av Alia, 15.06.2015
Jeg er en 18 år gammel gutt, som alltid har vært litt sjenert. Dette har jeg i det senere klart å forandre til det bedre.

tankene

Skrevet av arnfinn, 13.06.2015
jeg sliter med å tenke stygge ord og bemerkninger med og eller uten navn eller andre ting. når jeg tenker stygge ord og bemerkninger så blir tankene såret og jeg sier unnskyld til tankene og er lei av å ha sånt.

Uønsket

Skrevet av Lille frøken uønsket, 11.06.2015
Hei jeger ei jente på 16 år og har helt siden jeg var fire år følt meg uønsket i min egen familie. Jeg er yngst av tre og er den eneste jenta i søskenflokken.

Burde jeg prate med en lege?

Skrevet av Sasch115, 09.06.2015
Hei! Jeg kan starte fra begynnelsen fra.

Sjalusi

Skrevet av Elise, 09.06.2015
Hei! Jeg sliter veldig med tanker og får ikke sove godt om nettene lenger.

Redd for å bli glemt

Skrevet av Aurora, 07.06.2015
Hei! Jeg har hatt det sånn i det siste at jeg har vært mye nedenfor og sliten.

Depresjon

Skrevet av Julius, 02.06.2015
Sliter med depresjon og angst for å gjøre noe feil. Angst for å forelske meg i noen etter et vanskelig forhold.

Manglende energi og motivasjon

Skrevet av Sliten og Trist, 02.06.2015
Er en gutt/mann på rundt 25 år som har kommet inn i en periode der jeg har mistet all energien og dette gjør at jeg ikke orker å gjøre noe. Ikke finner jeg motivasjon til å gjøre dette heller.

Når man ønsker at noen forsvinner

Skrevet av Aksel, 01.06.2015
Jeg har den siste tiden vært mye hos svigerfamilien og jeg blir helt gal. De klager på min kjære i ett og alt og aller verst er hennes bestemor.

lojalitetskris, godt voksne foreldre´s konflikter.

Skrevet av Anonym, 27.05.2015
Hei. Mitt er problem er at jeg ikke vet hvordan jeg skal forholde meg til mine foreldres konflikt.

Jeg ønsker å dø mer og mer ofte

Skrevet av ELINA, 22.05.2015
Jeg føler meg som jeg kan ikke gå videre. Livet er for tungt.

Jeg er utbrent, hva gjør jeg?

Skrevet av Anonym, 17.05.2015
Ok, for det første, hadde jeg aldri trodd at det var jeg som kom til å skrive et innlegg som dette. For det andre, trodde jeg virkelig at jeg kom til å klare meg igjennom dette året uten problem - men så feil kan man visst ta.

aner ikke hva som er galt med meg

Skrevet av ACM, 16.05.2015
Hei! Jeg er en jente på 17 år og har diagnosene: PTSD (posttraumatisk stresslidelse), Dissosiativ lidelse med psykotiske symptomer og Boderline personlighetsforstyrrelse.

Ønsker å flytte, familiesavn, ensom

Skrevet av Gladjente, 10.05.2015
Hei. Jeg har vært sammen med min samboer i 10 år, jeg er opprinnelig fra østlandet og flyttet til vestlandet for jeg hadde truffet kjærligheten.

HYPERSENSITIV, IRRITASJON OG SOSIALE PROBLEMER

Skrevet av Sara, 09.05.2015
Jeg er 17 år og har en god stund kjent på å periodevis ha veldig humørsvigninger. Bittesmå ting trigger meg.

famile som trenger hjelp.

Skrevet av Familen som trenger hjelp, 06.05.2015
Hei! vi er en småbarnsfamilie på 4 Mor, far, og 2 barn under 7 år.

Vurderer å ta mitt eget liv

Skrevet av Martin, 29.04.2015
Jeg er en 25 år gammel student på. 3.

Søster med psykiske problemer

Skrevet av Bekymret søster, 28.04.2015
Jeg trenger råd til hvordan man skal håndtere en søster med psykiske problemer. Hun har hatt bipolar lidelse nivå 2 i ca ti år samtidig som hun sliter med kronisk tarmsykdom.

Det er på tide å dele noe om meg..

Skrevet av Sara, 25.04.2015
Hei til du som leser. Jeg er snart 31 år, og har mer eller mindre opplevd depressive følelser siden jeg var barn.

Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Sbsb, 23.04.2015
Har skrevet ned det jeg føler jeg sliter med. Vil ikke være til bry for legen min mer.

mann me skam

Skrevet av skam, 21.04.2015
Er en mann på 34 år som er seksuell frustrert. Jeg tenner på bestemødre er så veldig lei av og leve slikk.

stress, og høy puls. er det angst?

Skrevet av sarha, 13.04.2015
Hei. Jeg er en jente på 23 år som er godt trent (trener nå ca 3 ganger i uken men har i lange perioder trent 4-6 ganger i uken).

Usikker og bekreftelse

Skrevet av Anonym, 12.04.2015
Hei, Jeg har opplevd mye nedgang, de siste to år føler meg angst for å bli avvist og urolig. Jeg ringer til spå damer når jeg føler meg usikker og urolig og det har kostet meg mye penger.

Hjelp. krise

Skrevet av oppgjid, 08.04.2015
Hei Har lest mye på denne sida og har komet fram at kanskje kan dette hjelpe mej.. veit ikke heilt hva eg skal begynne med...

Panikkangst

Skrevet av Sand-J, 03.04.2015
Jeg er en jente på 26 år som har slitt med angst siden jeg var 11. Jeg gikk i terapi i over ett år, og ble vel kanskje litt bedre, men nå er det flere år siden og jeg er blitt mye verre.

kjæreste med sinneproblemer

Skrevet av Anonym, 01.04.2015
Hei. (Jente på 21 år) *edit: ser dette blir noe langt, men var vanskelig å kutte ned.

Nedprioritert av kjæresten

Skrevet av Leende lett, 01.04.2015
Kjæresten min jobber totalt ca 250 prosent. Han er omgjengelig og sosial og stiller alltid opp for sine venner.

Desp...

Skrevet av Lei10, 21.03.2015
Hei, jeg er en jente på 15. Jeg sliter veldig med selvtillit, desperasjon og kropp.

Hva gjør en læringspsykolog?

Skrevet av Anonym, 21.03.2015
Hei. Jeg er en 18 år gammel gutt, og går siste år før jeg begynner på høyskole.

Projektopgave

Skrevet av 4 piger, 19.03.2015
Vi er 4 piger der har projektopgave i denne uge med emnet "Unges konflikter". Vi har et par spørgsmål, og det ville glæde os hvis du/i gad at svare på dem:) 1.

Selvskading og sorg

Skrevet av 123maia, 18.03.2015
Hei! Jeg er en 15 år gammel jente som i det siste har hat litt problemer..

Sjalusi

Skrevet av LT, 16.03.2015
Hei. Jeg opplever meg selv som sjalu.

Har mistet meg selv...

Skrevet av Mammatilto, 15.03.2015
Vet ikke hva jeg skal gjøre, og aner ikke hvorfor jeg har det sånn jeg har det nå, jeg klarer heller ikke helt å sette fingeren på hva det er... Jeg føler på en måte at jeg aldri passer inn noe sted, jeg tenker ofte at jeg mest bare er i vegeb vegen og at andre tenker at jeg er slitsom eller rar..

Konstant nervøs og urolig, angst og depresjon

Skrevet av Anonym, 10.03.2015
Hei, Har slitt med agorafobi, panikkangst og depresjon siden jeg var 15 og er nå 23 år. Har gått til psykolog regelmessig i alle disse årene i tillegg til å ha prøvd tankefeltsterapi, healing og osteopati(for spenninger).

Eks problem går utover meg og min kjære

Skrevet av Jente 29, 03.03.2015
Hei. Skal være kort som mulig her.

Far er utro

Skrevet av A, 03.03.2015
Hei Jeg har fått vite at min far har vært utro. Hele familien har innsett dette, og skjedde for flere måneder siden.

Arbeidslysten og lat = arbeidsledig og deprimert

Skrevet av Zora, 24.02.2015
Hei! Jeg har nådd til det punktet nå at to år har gått og jeg er fremdeles arbeidsledig.

Vet ikke hvem jeg er..

Skrevet av Anonym, 19.02.2015
Jeg er en jente på 20 år som føler seg litt fortapt.. Jeg vet rett og slett ikke hvem jeg er og dette føler jeg at begynner å oppta meg litt for mye.

Usikker

Skrevet av Nina, 16.02.2015
Jeg er en kvinne på 32 år som sliter med å finne ut hva jeg vil med livet, jeg ønsker meg mann og barn, men møter bare useriøse menn som ikke vil inngå forhold. Jeg føler jeg følger et destruktiv mønster når det gjelder menn.

Hvordan takle depresjon ?

Skrevet av Maria, 15.02.2015
Hei, jeg er ei jente på 20 og jeg er har vært veldig deprimert i det siste så er redd at jeg lider av depresjon. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre og jeg vil ikke dra til psykolog/lege heller.

Samboere i 8 år.. nedtrykt

Skrevet av MISS.A, 15.02.2015
Jeg vet ikke om dette er noe spm relatert men trenger å prate om det.. jeg er 23, min samboer MR.

Hva er det med meg

Skrevet av Cheerios, 08.02.2015
Hei! Jeg er ei jente på 21 år, som ikke har hatt en så lett oppvekst.

Ødelegger mitt eget liv

Skrevet av Ane, 25.01.2015
Jeg har vert slik en stund. Men det siste halvåret har det gått over styr.

Del 2 av vanskelig kjæresteforhold

Skrevet av Anonym, 16.01.2015
Jeg og eksen prøver som beskrevet å komme tilbake til hverandre, men først må han bli frisk med sine personlige problemer, og sier at han må være ego og bruke tiden på å bli frisk, og jeg spurte for noen dager siden om han var opptatt i helgen og om han ville møtes, men han sa kan ikke, må konse på meg selv, og han var her ista en time, men han sa han skulle til en kompis imorgen. driver han bare å kødder med meg??

Vanskelig kjæresteforhold.

Skrevet av Anonym, 16.01.2015
Hei. Jeg har et utrolig vanskelig kjæresteforhold, og føler jeg trenger å prate med noen ang hva jeg burde eller må gjøre.

Ingen tilhørighet eller noen å støtte seg til

Skrevet av Maria M., 11.01.2015
Jeg aner ikke hvor jeg skl starte - hele mitt problem ligger vell i at jeg ikke føler tilhørighet noe som helst sted. All familie på pappa sin side bor mange timer unna, mens min mors kun en halv time kjøring, hvilket betyr at det er den siden av slekten jeg er oppvokst med.

Veien

Skrevet av skinny love, 09.01.2015
Vis meg veien. Når man har tilbrakt tre år av livet sitt sammen med noen, og man akkurat har rukket å runde tyve år - hvor sikker er man da på at vedkommende er den rette?

Humørsvingninger uten like

Skrevet av Margis, 09.01.2015
Jeg er en dame på 28 år, som har slitt med mye i livet sitt. Jeg har opplevd mobbing hele barneskolen og ungdomsskolen, og ble utsatt for et overgrep båt jeg var 15 år.

Sorg, ensom, utest. øk. fordr., ingen tar kontakt

Skrevet av Se-etter-det-gode-hos-meg, 30.12.2014
- Jeg har med stor sannsynlighet hatt, en innkapslet sorg, og fikk en sorgreaksjon etter 4,5 år. Da jeg har mye sorg med meg fra tidligere; her bærer av andres sorg, og hovedbærer av min egen sorg.

hva skal jeg gjøre

Skrevet av ingenvethvemjeger, 29.12.2014
Jeg er en gutt, under 20års alderen. I live mitt så tidlig har jeg vert innom alt for mye.

Datter fryst ut av tidligere venner på skolen

Skrevet av Andreas, 17.12.2014
Hei, Jeg har en datter på 15 år som blir fryst ut/ mobbet på skolen av sine tidligere venninner! Årsaken er at hun har slitt lenge med fysisk sykdom, og dermed fått høyt fravær.

Er jeg skadet for livet....

Skrevet av sålei, 14.12.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

Jeg trenger og vite hva som er galt med meg.

Skrevet av Kate, 09.12.2014
Jeg har i alle år slitt psykisk. Hatt depressive tanker.

19 år med vonde tanker dypt hjemt

Skrevet av LAF, 04.12.2014
Har dere en jeg kan snakke med for å få opp og ut de spm nå er dypt gjemt...eller..

skole problemer

Skrevet av Ane, 03.12.2014
Jeg er en veldig utadvendt jente som har masse venner og får meg lett nye venner. Jeg er den type person som snakker med folk på flyplassen eller snakker til den som sitter ved siden av meg på busstoppet.

HJELP: syk, stress,angst

Skrevet av Stålkvinnen, 02.12.2014
Jeg har som mange andre opplevd mye, men har alltid hatt innstilingen at problemer er til for å løses og at man aldri skal legge seg ned… Alt av vonde tanker ignorerer jeg.. Men nå…aner jeg ikke hva jeg skal gjøre lenger.

Krobisk ptsd

Skrevet av bytes69, 27.11.2014
Finnes det ingen medisiner å ta (ikke valium, sobril osv det vi jeg ikke) som kan forhindre tilbakefall med kronisk ptsd. Er bra i perioder, men blir det stress, så pang kommer det tilbake for fullt.

Deprimert

Skrevet av Missfoster, 26.11.2014
- Rasistisk far, ovenfor vennene mine. - Frekk og spydig store søster som ba bryr seg at jeg skal få kjeft og bli hardt straffet.

Unnvikende personlighetsforstyrrelse

Skrevet av sålei, 25.11.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

Min forvirrede fortid

Skrevet av Lydia, 24.11.2014
I barnehagen var jeg alltid en sprudlende jente, men jeg var kanskje ikke den mest utadvendte. I skolealderen ble nok denne sjenertheten mere tydelig, jeg var aldri i en gjeng, men hadde noen få venner.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av G23, 20.11.2014
Er en mann på 23 år og sliter med diverse. Kort oppsummert.

Hei

Skrevet av Ingeborg, 19.11.2014
Jeg har et problem. Eller det er egentlig mange.

Hjelp

Skrevet av Lina, 19.11.2014
etter 6 mndr ekteskap, er det rett å slett på vei til å rakne, jeg kan ikke si så mye til mannen min han vrir å vrenger på alt å det ender opp med at jeg får en hel del dritt rett å slett slengt i meg. Som at jeg er sur, misfornøyd å klager på alt.

Alkoholiker(e) som forelder(e).

Skrevet av Lacunatrip, 18.11.2014
Hei! Vet ikke helt hvordan jeg skal skrive dette innlegget, men jeg kan starte med å fortelle om et par problemer jeg har i min egen familie.

Deprimert kjæreste

Skrevet av Enitme, 16.11.2014
Jeg har en kjæreste som er deprimert, og det fører til at jeg blir deprimert selv. Vi snakker nesten ikke sammen lenger annet enn store greier og ting som har skjed; det er ingen "small talk" og latterfylte samtaler lenger.

Bruk av Abilify

Skrevet av Drillo, 14.11.2014
Hei jobber i kommune med personer med PUH og vi har en bruker som er bipolar, autist og uspesifisert personlighetsforstyrrelse. Denne pasienten har to til 1 bemanning, har en eksplosiv.

Psykisk syk av kjærlighetssorg

Skrevet av Maria94, 11.11.2014
Ej klare ikkje meir... Ej eso leide å he de so låkt...

Sliter veldig mye for tiden.

Skrevet av Birk, 10.11.2014
Hei. Jeg er en gutt på 16 år som har gått igjennom veldig mye den siste måneden.

Vanskelig og velge mellom mamma eller pappa

Skrevet av Mathilde, 08.11.2014
Mamma og Pappa har vært skilt i to og et halvt år nå. Mamma bor i Østfold og pappa i Oslo, derfor er jeg ikke annenhver uke hos hver av dem men bor med mamma.

Irritert på venner

Skrevet av Jente30, 02.11.2014
Hei. Jeg er en jente på 30år som har noen få nære venner som jeg er veldig glad i.

Hva gjør man med en fjortis?

Skrevet av Arne, 28.10.2014
Hei! Har en 14 år gammel lillesøster som gir totalt blanke faen i alt som heter å bidra.

Så sint at jeg mister kontroll

Skrevet av Jensen, 27.10.2014
Hva skal jeg gjøre når jeg blir så sint at jeg mister kontroll? Er det noen tip/triks som kan hjelpe meg å se forbi det jeg er sinna over og som kan roe mg ned?

Kan ikke arbeide sånn som det her

Skrevet av NordStju, 25.10.2014
I det siste året har jeg plagdes med søvn og arbeidsflyt. Begge går over i verandre og er vell på sett og vis samme problem.

rettigheter -erstatningskrav uføre engstelig unnvikende personlighetsforstyrrels

Skrevet av annis, 22.10.2014
hei jeg er en dame på 36 år som nettopp har fått diagnosen engstelig unnvikende personlighetsforstyrrelse , jeg ble sendt til spesialits av nav og grunnen var for å få en utalese ang om jeg hadde post traumatisk stresssyndrom ....noe jeg hadde men fikk altså noen tilleggsdiagnoser blant annet personlighetsforsyrrelse......

Sorg, bitterhet og en syk søster?

Skrevet av Anonym, 20.10.2014
Jeg har to spørsmål: - Hva skal jeg gjøre med meg selv? - Og hva skal jeg gjøre med min søster?

Mangel på viljestyrke og livsglede.Depresjon?

Skrevet av motivasjonsløs., 20.10.2014
Hei. Jeg er en jente på 23 år, som nettopp har flyttet et stykke fra hjembyen min.

Kjedelighet

Skrevet av Anonym, 18.10.2014
Jeg er 14 år. Jeg har nesten ingen venner og jeg lurer på hvordan jeg skal få venner.

Svigerfamilen går meg på nervene

Skrevet av frustrertfrue, 17.10.2014
Jeg og samboeren min har akkurat fått ei lita jente. Problemet mitt startet med at svigermor sier hun helst ønsker å bli kalt mormor, noe som for meg blir heeelt feil!

Spørsmål om traumatiske kriser og pårørende

Skrevet av SimenD, 13.10.2014
Hei, vi er en gruppe tredjeklassinger på Stabekk Videregående skole som har et prosjekt i faget sosialkunnskap om psykiske kriser. Vi skal ha en presentasjon om hvordan pårørende burde behandle en som har vært utsatt for en traumatisk hendelse i de ulike fasene.

Anxiety Angst vet ikke hvordan å bli kvitt det.

Skrevet av Jente på 17 år, 08.10.2014
jeg er ein jente på 17 pr, og har hatt dette problemet i snart 1 år. Jeg trur det begynte med at jeg skulle velge ein yrkeslinge som skulle passe til meg.

Voksen datter tar opp problemer fra oppveksten

Skrevet av søster, 06.10.2014
Er i dag 63 år, voksen datter på 36 år. Hun er gift og har 2 barn.

workaholic hele dagen og leter etter jobb

Skrevet av ross delman, 03.10.2014
enten jobber jeg hjemme på pc eller kjempa alt jeg kunne for mer jobb men etter en dårlig dag (ingen aggresjon eller no bare glede av det) med ærlighet og betalte tilbake penger som jeg gjorde feil og mistet jobben etter di dårlig dagene med differanse i butikk. Jobbet i 4 år å elsker jobbing å ønsker å hjelpe mennesker som ikke har det bra siden ungdomskolen med venner som trengte hjelp.

Løgn

Skrevet av Makur, 02.10.2014
Hei! Jeg har et problem som går ut på at jeg lyver uten å tenke over det.

Kjæresten hater venninnene mine, hva gjør jeg?

Skrevet av Hannah, 23.09.2014
Jeg er en jente på 21 år som har vært sammen med kjæresten min i litt over et år. Det har vært noen tøffe stunder allerede, der jeg har villet slått opp.

Depresjon og sosial angst

Skrevet av Mariell, 22.09.2014
Jente, 19. De siste årene har jeg slitt veldig med at jeg nesten konstant er veldig deprimert.

Sint Samboer

Skrevet av Adelen, 22.09.2014
Hei jeg er en kvinne på 29år og har nå hvert sammen med min samboer i litt over 3år med 3 barn. Vi er begge ett temperament men han går over, og når jeg sier over så mener jeg, hyler og skriker tramper og skjeldent, men har skjedd at han ødelegger gjenstander.

leker hun med meg??

Skrevet av starboy, 17.09.2014
Har i en mnds tid datet en jente og vi har hatt det kjempeflott sammen, men før jeg traff henne så vissste jeg hun hadde drevet med rus, og mens hun var ilag med meg så¨har hun nesten holdt seg unna alt. hun sier hun elsker meg og jeg elsker henne utrolig høyt.

Vil ta mitt eget liv, hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Emilie, 09.09.2014
Jeg skammer meg over meg selv. Denne følelsen tar knekken av meg.

Treger hjelp

Skrevet av Hilde, 09.09.2014
Jeg vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg rundt folk. Jeg vet ikke hva jeg skal si gjøre eller hvordan jeg skal være.

Å date noen eller ikke?

Skrevet av M, 09.09.2014
Hei, jeg er en mann på rundt 30 år som har kjempet med depresjon og angst som ble utløst etter en krise som startet for ca. 7 år siden, og som jeg gradvis har klart å bearbeide.

Selvlidelse

Skrevet av Forvirret, 09.09.2014
Hei!er en kvinne i 30 årene som har hatt det vanskelig siden tenårene.

Er jeg deprimert?

Skrevet av Anna, 05.09.2014
Har følt meg dårlig i lang tid. Helt siden jul, kanskje til og med sommeren før også har jeg hatt det sånn.

Langtids deprimert ung mann

Skrevet av Leif, 05.09.2014
Hei, Først og fremst så ser jeg etter hjelp. Hjelp til å komme meg ut av en evig sirkel av problemer i livet mitt og da tenker jeg at jeg må komme meg til en person jeg kan snakke med.

Dårlig selvtillit

Skrevet av Dystopia, 02.09.2014
Hei! Jeg er midt i livet, og skulle egentlig hatt ting på stell, men det har jeg ikke.

Foreldrene mine ødlegger livet mitt

Skrevet av Trine, 30.08.2014
Hei, eg har det ikkje så bra heime med familien min. Eg er irritert, sur og lei meg heile tida når eg er med familien.

vet ikke helt hva jeg skal kalle meg

Skrevet av liverpool, 29.08.2014
hei der. da jeg var 12 år ble mammaen min innlagt på psykiatrisk avdeling på grunn av angst og depressjon og ble borte i 6 mnd.

Sykelig sjalusi

Skrevet av Helen, 28.08.2014
Jeg har fått et rimelig stort problem. Jeg er sykelig sjalu og kontrollerende ovenfor min partner.

Venners meniger om meg ble selvbilde, for meg! Helt til 3 uker-siden.

Skrevet av Lee, 22.08.2014
Barndommen oppleve jeg urolig mye kjefting og skriking! 6år tenkte jeg "Kansje jeg kommer fra en annen planet, å det jeg sier noe, betyr noe dårlig på mammas skråk!?

Vet ikke hvem jeg er lenger

Skrevet av Moma, 20.08.2014
Når jeg var barn gikk foreldrene mine gjennom en krise i ekteskapet og de var ikke flinke nok til å verne barna. Jeg prøvde desperat å fikse deres problemer og fikk det naturligvis ikke til siden jeg var så liten.

Snakker før jeg tenker

Skrevet av Mari, 17.08.2014
Jeg har et problem med å enten tenke for mye før jeg starter en samtale, eller tenke forlite før jeg snakker. finner ikke balansen i det heletatt..

Bare livet..

Skrevet av catmax, 15.08.2014
Jeg får frysninger bare av å tenke på at jeg skal skrive, sette ord på følelser.. du vet.

når alt går til helvette

Skrevet av Tine, 15.08.2014
Jeg er nylig blitt alenemor til en lite barn. Det er ikke alltid lett og leiligheten står på hodet.

Kommer jeg noen gang å bli elsket?

Skrevet av UlykkeligJente, 12.08.2014
Jeg sliter utrolig med selvtillitt osv. Jeg har så lyst på en kjæreste!

Dette er jo bare helt sinnsykt!

Skrevet av KARMA, 10.08.2014
Hei. Jeg lurer på følgende...

Samboeren min trenger hjelp

Skrevet av Mats, 09.08.2014
Hei! Jeg har ei samboer som er helt gal i hodet.

Har jeg sosial angst?

Skrevet av Jonas, 06.08.2014
Hei, jeg trur kanskje jeg har fått sosial angst. Sliter meg og snakke lenge med folk og vannskelig og ta første skritt.

Sinneproblemer

Skrevet av Frkdeppa, 02.08.2014
vet ikke helt hvor jeg skal begynne...men jeg må bare få dette ut.

Uønsket oppmerksomhet

Skrevet av Ka-Tinka, 30.07.2014
Vi har flyttet inn i et nabolag med mange utlendinger. Nærmeste nabo har en sønn som har forsøkt å få kontakt med min datter.

Utroskap

Skrevet av Hanne000, 29.07.2014
Hei! Jeg er en jente på 24 år, som ha hatt kjæreste de siste 6 årene.

Mennesker med kontrollbehov

Skrevet av Idir, 27.07.2014
Føler at de jeg kjenner ønsker å kontrollere meg istede for å prøve å ha det bra og hyggelig når man snakkes/møtes. Lurer på hva det kan komme av?

forbudt frukt

Skrevet av callous, 09.07.2014
Jeg er en gutt på 23 år som også har en sønn på 3 år, snart 4. Jeg og barnemor bor ikke lengre sammen.

VIL HA KJÆRESTE

Skrevet av ønskerkjæreste, 08.07.2014
Hei! :) Dette er vanskelig å forklare,, men jeg har veldig lyst på kjæreste nå.

ung dame som søker mor

Skrevet av viveke, 07.07.2014
hei jeg har et spesiellt spørsmål.jeg er godt voksen og empatien er i orden,så ble jeg kjennt med en dame rundt 30 på nett som har opplevd mye vondt i livet,også med veldig vonde opplevelser med disfunksjonelle foreldre.

Lykke eller utdanning?

Skrevet av Karoline, 01.07.2014
Jeg flyttet fra Østlandet til Vestlandet i august i fjor for å studere. Jeg kjente ingen, men har nå et par venninner og kjæreste her i Bergen.

Aldri hatt kjæreste, orker ikke mer!

Skrevet av Joakim, 25.06.2014
Hei, jeg er 20år gammel og jeg har vært deprimert og suicidal i mange år nå. Har gått mye opp og ned, men har fått hjelp av mange psykologer og vært innlagt på sykehus pågrunn av at jeg ikke hadde hatt lyst til å leve.

Hat

Skrevet av L, 20.06.2014
Jeg hater verden. Jeg hater nærmest alle menneskene jeg ser, kulturen får meg til å spy.

Sjalusi, lav livskvalitet - vennskap.

Skrevet av Rog, 13.06.2014
Hei, i det siste har jeg følt at livskvaliteten og det sosiale liv har sunket. Jeg føler at livet mitt er på vent.

Frykt om død

Skrevet av Robbi, 08.06.2014
Hei jeg har en frykt for døden. Jeg glemmer det noen ganger; Jeg kan være på en fest eller å ha middag med venner, og så den treffer meg helt på nytt.

jente 6år, vil ikke snakke.

Skrevet av johan, 07.06.2014
hei. vi har en jente på 6 år, som haar det veldig vanskelig, og det gjør det vanskelig for oss, for vi blir helt rådville.

treger hjelp

Skrevet av sweeting, 06.06.2014
hei, jeg er en snart 15 år gammel gutt og i det siste har jeg følt mye deprasjon og sinne rett og slett.jeg har ingen livslgede lengre, jeg ser ingen grunn til og gjøre noe som helst og føler alt ikke går min vei.

angrer

Skrevet av Angrer, 04.06.2014
Hei er en "gutt"på 30 år som har vert kjærest med en dame i 3 år.. her forleden ville ho ha en pause i forholdet for hun va lei av att ej dreiv med noen hvite løyner.

Alltid utenfor??

Skrevet av Hope4future, 29.05.2014
Hei. Vi er et par på 30 år som vurderer å kjøpe leilighet sammen og stifte familie.

Finne en psykolog gratis

Skrevet av Håpful20, 26.05.2014
Hei, jeg er snart 20 år og flyttet til Oslo fra Trondheim for å studere i fjor høst. Jeg har gått gjevnlig til BUP, men trenger mer konkret hjelp fra en spesialist innenfor mine problemer for å bli frisk.

Klarer ikke å snakke med folk

Skrevet av Alida, 14.05.2014
Hei jeg er en jente på 13 år. Jeg klarer ikke å snakke med folk jeg ikke kjenner eller være alene med folk som ikke er mine beste venner eller familie.

Jeg er mindre verd

Skrevet av Taperen, 28.04.2014
Jeg lurer: Jeg nærmer meg 40 år.Har slitt med sosial angst-redd for de fleste mennesker, alltid følt meg mye mindre verdt enn alle andre, en så og si konstant følelse av at ingenting betyr noe og noe fremtid, det er ikke noe jeg ser frem til.

dårlig liv

Skrevet av Nils, 25.04.2014
Er dårlig stelt. Aldri hatt dame.

Matfobi?

Skrevet av anne, 11.04.2014
Hei. Eg har en sønn på som i dag er 16 år, han sluttet å ete middag og varme retter når han var 1 1/2 år gammel.

Hjelpe min kjære

Skrevet av KO, 06.04.2014
Hei, Min kjære sliter ganske mye om dagen. Hun er redd for en rekke ting og har utrolig dårlig selvtillit.

Døden

Skrevet av Redd21, 31.03.2014
Jeg er redd. Det startet allerede i en alder av 9-10år..

Sinne, maktdemonstrasjon - forhold med eldre mann

Skrevet av Maria, 31.03.2014
Hei. Jeg møtte for 7 måneder siden en fantastisk mann.

Vil bli fornøyd med meg selv og lære å tanke tunge tema i livet.

Skrevet av Jente20, 30.03.2014
Hei:) Jeg har opplevd ganske lenge at jeg tar meg veldig nær av ting folk sier til meg. Jeg kan bli veldig lei meg fordi jeg er en veldig følsom person.

Vet ikke hva jeg skal gjøre!

Skrevet av Alex, 18.03.2014
Hei. Jeg er en 24 år gammel mann som enda ikke vet hva jeg skal bli eller hva jeg skal gjøre med livet.

Deprimert

Skrevet av Hanna, 17.03.2014
Jeg et ikke lenger hva jeg skal gjøre? Denne angsten og depresjonen har fulgt meg veldig lenge nå, og jeg takler ikke mer!

mannen min var utro

Skrevet av vmk, 13.03.2014
hei, eg treng litt hjelp av dokke. eg fant ut at for 6år sida var mannen min utro med ei kolega dama.

Bulimi?

Skrevet av Mia, 05.03.2014
Hei, jeg er en jente på 16 år og lurer på om jeg kan ha starten på bulimi. Jeg husker ikke hvor lenge det har vart men en liten stund hvertfall.

IQ

Skrevet av Travellus, 03.03.2014
Jeg testet min IQ på Mensa´s Hjemmetest nettsiden, Som skal kalkulere IQ veldig nøyaktig, og fikk en IQ på 121 til 123. Jeg lurer på hva dette vil si, hva betyr dette egentlig, hva kan jeg utrette med en slik IQ, må jeg passe meg for noe og er det bra?

Kjæreste eller singel?

Skrevet av Lyktestolpe, 02.03.2014
Jg har vært sammen m kjæresten i 3 år.Jg er utrolig glad i han og kunne ikke sett for meg et liv uten han,vant til å dele alt med han og er utrolig koselig å være samboere.

Hva er vitsen?

Skrevet av Jente 14, 26.02.2014
Jeg har alltid vært den sterke jenta som aldri gråter eller deler følelser, men det funker ikke lenger.. Helt siden 6.

BARE negativ tenkning..

Skrevet av Vilde, 19.02.2014
Hei! Jeg er en jente i 20-årene som heletiden går å forteller meg selv at det er ikke noe galt med meg, jeg tenker bare litt for mye, og at depresjoner og angst er noe andre har og ikke jeg.

Tvanglidelser. angst, fobier og masse annet

Skrevet av Tvangstankemannen, 16.02.2014
Jeg er 31 fra Drammen. Jeg sliter med mye lidelser tvangstanker og mye annet.

Stefar, søsken og forandring

Skrevet av jente98, 14.02.2014
I snart seksten år har jeg vært enebarn, og selv om ønsket om søsken alltid har vært stort, er det noe som har døyvet siden jeg var tolv år og lekte med dukker. Moren min har blitt sammen med en ny og jeg skal da få søsken senere i år.

Begrep om følelser når man sover

Skrevet av Gobo, 13.02.2014
Hei! Jeg er en mann på 30 år og har et spørsmål rundt selvbevissthet rundt mine egne tanker.

Vil jeg kunne komme ut i jobb ?

Skrevet av anonym, 12.02.2014
Hei, er bare 19 og har mange ganger tenkt at " jeg kommer til å ødelegge live mitt å kun sitte her depprimert, og ikke kunne jobbe grunnet angsten" I fjord fikk jeg hull i cv,n... Hadde en vanskelig mentalt periode og så si alt av venner gikk fra meg.

Oppvekst med personlighetsforstyrret mor

Skrevet av Lea, 11.02.2014
Helt fra tilig alder skjønte jeg at noe var galt. Jeg og mor bodde alene, det var kontroll heletiden.

Deprimert, yrkesvalg, ensom, oppgitt, hjelp!

Skrevet av Per, 11.02.2014
Hei! Hele greia er også nokså lang, men jeg håper dere finner tid til å hjelpe meg!

Negativ tenkning holder meg tilbake fra å leve livet

Skrevet av Vilde, 10.02.2014
Hei! Jeg er en jente i 20-årene som heletiden går å forteller meg selv at det er ikke noe galt med meg, jeg tenker bare litt for mye, og at depresjoner og angst er noe andre har og ikke jeg.

min bror

Skrevet av Sofie, 09.02.2014
min bror har alltid vært sjenert, holdt seg for seg selv og har hatt få venner. For 7 år siden sluttet han på skolen og han møtte veggen, helt siden da har han gått hjemme og ikke gjordt noe.

Deprimertmobbaspiseforstyrrelserselvmordstanker

Skrevet av Maren, 09.02.2014
Jeg vet ikke lengre hva jeg skal gjøre ... Jeg har vært deprimert i flere år og det hele startet når jeg bare var 4år gammel...

Angst i sosiale sammenhenger, prestasjons press

Skrevet av roy espen, 07.02.2014
Hei gratis psykolog! Jeg skal prøve gjøre dette innlegget kort, men det kan bli noe vanskelig.

vil ha det bra?

Skrevet av dbs, 06.02.2014
Hei. Gutt på 19 år, snart 20!

medisinering av kjæresten

Skrevet av paurob, 06.02.2014
hei. jeg er 23 år og har en samboer jeg elsker over alt på jord.

Å leve med seksuelle overgrup som barn

Skrevet av 70-talls oppvekst, 04.02.2014
Hei online, det er helt sikkert vanskelig å besvare mitt spørsmål fra et objektivt grunnlag, men jeg forsøker allikevel. Vi er et par som over tid har opplevd at vi har prioritert hverandre bort og hverdagene er stadig blitt flere.

har jeg en sykdom eller er jeg bare sånn

Skrevet av svein erik, 27.01.2014
spørsmål, jeg er en mann på 28 år i en flott alder hus kjerring,unge,fast jobb,men...jeg er konstant,trøtt,irritabel,sur,kynisk,lei,trekker meg unna og liker ikke være rundt mennesker,liker det vist jeg får mye oppmerksomhet bare,har vert sånn siden tidlig alder men skjult dette godt for jeg vet at dette ikke er normalt.

Er jeg deprimert, alkoholiker eller bare kjørt i huet?

Skrevet av Råbbin, 23.01.2014
Hei. Jeg er en ung mann på 22 år som sliter litt føler jeg.

Mann 22 , Usikkerhet , frykt og mobbing i barndommen

Skrevet av Erik, 23.01.2014
Hei Jeg er en mann på 22 år, Visste ikke hvordan jeg skulle formulere meg eller noe ... så håper du skjønner hva jeg mener .

ungdom trenger hjelp men ingen vil hjelpe

Skrevet av "Frustrert", 22.01.2014
Fostermor til ungdommen ( jente 16 år) har mistet alt håp om å få hjelp av instutisjoner. Barnevernet kommer bare når det er kommet inn bekymringsmeldinger og er ikke tilstede for ungdommen ellers..

Gratisbillige psykologer?

Skrevet av Marie, 04.01.2014
Jeg har lenge slete med negative tanker og følelser som har ført til depresjoner og angst. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger og trenger derfor virkelig noen å snakke med som er utenfor nære relasjoner.

Gratisbillige psykologer?

Skrevet av Marie, 04.01.2014
Jeg har lenge slete med negative tanker og følelser som har ført til depresjoner og angst. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger og trenger derfor virkelig noen å snakke med som er utenfor nære relasjoner.

Forvetninger

Skrevet av jente 18 år, 02.01.2014
Går siste året på videregående nå og har hatt en utforendre tid siden jeg startet på videregående. Jeg tørr ikke å la noen komme nær med og jeg føler jeg er et menneske med et skall rundt kroppen.

Sosial Angst

Skrevet av Anonym, 02.01.2014
Hei. Jeg er en jente på 14 år som sliter forferdelig mye om dagen.

psykose

Skrevet av vikki, 01.01.2014
har en bror som har forfølgelse psykose. han bor langt unna meg med to fam medlemer.

Opphengt i fortiden og litt til...

Skrevet av Ung jente, 29.12.2013
Hvor skal jeg begynne? Det er så mye jeg skulle ha sagt, men har ikke helt ord til å forklare det med.

Søsteren min og samboeren min

Skrevet av Luna, 26.12.2013
Jeg tåler ikke søsteren min. Hun er kynisk og slem, det har hun vært i alle år.

ANGST OG INDRE URO ETTER BRÅTT OG UVENTET DØDSFALL

Skrevet av Fortapt, 12.12.2013
Jeg mistet min kjære livsledsager for kort tid tilbake. Han var ung, frisk, trente masse og feilte ingenting, men plutselig så faller han død om med hjertestans.

helse angst

Skrevet av kjell arne, 10.12.2013
Hei jeg er gutt på 19år som tror at han har kreft. Det hele begynte da faren min døde for 2 mnd, han døde av hjerteproblemer 58år gammel.

Det å være trist

Skrevet av Charlie, 09.12.2013
Jeg sitter å føler at problemene mine hoper seg opp. Problemene er heller ikke mange, men de føles så uoverkommelige at jeg ikke engang orker å starte på dem.

Hadde utro kjæreste

Skrevet av jente93, 07.12.2013
Hei! Jeg er en jente på 20 år.

Sliter med fremtiden

Skrevet av Helene, 06.12.2013
Hei, jeg sliter veldig med mørke tanker om fremtiden. Jeg sliter med å finne jobb, selv om jeg har høy utdannelse.

Føler at jeg ikke passer inn her..

Skrevet av jenta, 04.12.2013
jeg har mesteparten av mitt liv blitt mobbet, banket opp hver dag på vei og fra skolen. Jeg hadde en mor som ofte var sint på meg, og om jeg gjorde noe feil, ble det et raseriutbrudd.

Stressangstindre uro

Skrevet av Anonym, 01.12.2013
Sliter med å slappe av, kroppen er i konstant "fare modus". Noe som resulterer i muskelsmerter, rykninger, skjelvinger, svetting, hjertebank pluss mye mer.

Ekstrem angst for hjertesykdom

Skrevet av Marianne, 30.11.2013
Hei! Jeg er en jente på 17 år som har sletet i over 2-3 år med hypokondri.

Usikker på hva jeg sliter med?

Skrevet av Bekymret jente, 26.11.2013
For akkurat 3 uker siden fikk jeg et anfall, eller hva jeg skal kalle det. Det var akkurat som at jeg mistet kontakt med omverdenen, ble skikkelig svimmel og klarte ikke å konsentrere meg.

vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg..

Skrevet av Jente, 18, 25.11.2013
vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg.. Hei, jeg er en jente på 18 og har vært sammen med kjæresten min i snart 11 måneder.

Panikkangst og graviditet...

Skrevet av Anonym, 20.11.2013
Hei. I vår var jeg aktiv i dette forumet på grunn av massiv panikkangst og helseangst..

Det føles ikke som livet er verdt å leve.

Skrevet av kl, 16.11.2013
Som introvert, trenger jeg iblant tid for meg selv til å lade opp. De siste månedene har jeg hatt lite tid til dette.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Mann 25, 07.11.2013
Hei, jeg er en mann på 25 som har vært i et forhold med en med bipplar lidelse i snart fire år. Sist sommer var hun deprimert, lenge, og nå er hun innlagt (igjen)..

Gruer meg til jobb

Skrevet av jente27, 07.11.2013
Hei, Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 2010, og jobbet deretter et år på en medisinsk avdeling. Dette var en veldig hektisk og travel avdeling.

Har så lite liv

Skrevet av poochie, 05.11.2013
Jeg føler meg så lite produktiv. Har en deltidsjobb i butikk hvor jeg jobber 3-4 ganger i uken, hvor det typisk er: Onsdag kveld, fredag morgen, (lørdag kveld), søndag kveld.

Eget livssyn mot foreldrenes livssyn

Skrevet av Nina, 30.10.2013
Hei! Jeg er ei jente rundt 20 år som har funnet min vei i livet.

Depressive tanker om livet

Skrevet av 124, 28.10.2013
Ser dessverre ikke meningen i å leve et liv som en maur! Alt bi gjør Er å arbeide, jeg vil ha hjelp for disse tankene har blitt utrolig depressive for meg i det siste og jeg er redd det fører til noe ille!

Depressive tanker om livet

Skrevet av 124, 28.10.2013
Ser dessverre ikke meningen i å leve et liv som en maur! Alt bi gjør Er å arbeide, jeg vil ha hjelp for disse tankene har blitt utrolig depressive for meg i det siste og jeg er redd det fører til noe ille!

Depressive tanker om livet

Skrevet av 124, 28.10.2013
Ser dessverre ikke meningen i å leve et liv som en maur! Alt bi gjør Er å arbeide, jeg vil ha hjelp for disse tankene har blitt utrolig depressive for meg i det siste og jeg er redd det fører til noe ille!

Kjærlighetssorg

Skrevet av heipådeg, 25.10.2013
Hei! Hva gjør man når man har ordentlig kjærlighetssorg?

Trist og sinna samboer

Skrevet av Gressenka, 21.10.2013
Hei! Jeg og samboeren min har bodd sammen i snart 7 år.

Skolen ødelegger livet mitt

Skrevet av Kari, 20.10.2013
I snart ett år har livet mitt vært helt snudd på hodet. Jeg lot skolepresset komme til hodet på meg, og da mener jeg virkelig komme til hodet på meg.

Opp og nedturer

Skrevet av Anonym21, 18.10.2013
Hei jeg er 18 år gammel gutt som har hatt det veldig tøft over lengre perioder. Det hele startet egentlig når jeg var 5-6 år gammel , faren min gikk ifra moren min og jeg har ikke sitt til ham siden og moren min var heller aldri til stedet egentlig.

Voldtekt

Skrevet av Sarah, 17.10.2013
Hei, har dere psykolog spesialister for en som har blit dopa og voldtatt og som lider psykisk med PTSD og selvmords tanker?

Dårlig selvtilitt og kjæreste

Skrevet av Halloa, 15.10.2013
Heisann. Jeg er en jente på 28 år som har vært sammen med kjæresten min nå i rundt 1.

Føler meg hjelpesløs

Skrevet av Venninnen, 10.10.2013
Jeg føler meg virkelig hjelpesløs ovenfor venninnen min. De store problemene begynte på ungdomsskolen.

Angst?

Skrevet av Julie, 09.10.2013
Jeg har vært sammen med en gutt i over 1 år nå. En gutt som skilte seg så utrolig ut fra andre jeg har vært sammen med.

Verpesjuk

Skrevet av Silje, 08.10.2013
Jeg er en jente på nitten (snart tjue) som har vært kjæreste med verdens beste fyr i nesten fem år nå. De to siste årene har vi også vært samboere.

Vondt inni meg, deprimert og får meg ikke opp

Skrevet av Irene Marie, 25.09.2013
Jeg er en jente på 19 år som i det siste har hatt en utrolig vanskelig tid og trenger virkelig noen å snakke med. Jeg føler meg alene og ensom og har vanskeligheter for å stå opp om morningen og å se noe positivt i hverdagen.

Ønsker å skille meg !!

Skrevet av Fortvilet mor, 22.09.2013
Jeg er ei 4 barnsmor som i 6 år har hatt et eneste ønske , det er å flytte fra min man . Vi har virkelig prøvd å få ting til å fungere men underveis har jeg mistet alle mine følelser for han .

Eneste på denne jord

Skrevet av Gabriella, 19.09.2013
Jeg er.en pige på 22.

Skuffet over meg selv

Skrevet av Usedtobehappy, 17.09.2013
Hei. I det siste har det skjedd en del i livet mitt som har påvirket meg mye.

Alkohol, bekymringer, helse og familie

Skrevet av Beate, 15.09.2013
Hei. Er en voksen dame som har så mye ansvar.

Klarer ikke å kontrollere sinnet mitt. Trenger hjelp.

Skrevet av Anonym, 14.09.2013
Jeg har multiproblemer i mitt forhold. Blant annet disse: Jeg kan være sjalu på min kjæreste fordi han har mer kunnskap om meg og dette får meg til å føle liten kontra han.

Sliten av å være lei meg

Skrevet av Krukka, 11.09.2013
Et halvt år, uten en dag jeg har gråtet. Uten en eneste natt hvor jeg ikke har våknet mitt på natten og ikke fått sovet ut.

What to do?

Skrevet av Trine, 06.09.2013
Er egentlig ikke ute etter svaret: kom deg over det og gå videre i livet. I 8 år har jeg vært forelsket i ei veldig god bekjent (og er like forelKet den dag i dag).

Jeg bare klarer ikke å løse problemene mine!

Skrevet av Kamu, 01.09.2013
Hei! Jeg er en ung jente på 18 år og som stort sett er blid.

Følsesløs

Skrevet av Madde, 24.08.2013
Hei! Jeg er ei jente på 17 år, bor hjemme og går på skole.

Falske beskyldninger

Skrevet av Anonym, 21.08.2013
Jeg får falske anklager via Obos som huseier om at jeg truer barnebarn og er narkoman og alkoholiker,da jeg sa at jeg vil gå til politi med det fikk jeg det skriftlig uten anklagelser om å ha truet barnebarn men at de er redde for meg,jeg har ikke gjort noenting.En eksnarkoman med psykopatisk utspekulert som vil ha min leilighet er antakelig den som er verst.

sosial angst, sjalusi, depresjon og kjærlighet

Skrevet av Preston, 20.08.2013
Alt i hodet mitt er et rot. Jeg vet aldri hva jeg føler.

Online dating tjeneste gir meg depresjon

Skrevet av Pia, 15.08.2013
Jeg er en singel dame i tredve årene og har lyst på en mann i livet. Pga at jeg ikke er norsk, fikk jeg nesten ingen respons fra noen.

Lav selvfølelse -på grunn av oppvekst?

Skrevet av Nina, 14.08.2013
Hei. Jeg er en 25 år gammel kvinne.

Utmattelse

Skrevet av Anonym, 11.08.2013
Jeg fikk i vår sterk øresus, svimmelhet, slapphet og kvalme, og sa så til legen min. Han sa at det var utmattelse, det samme som min søster mente.

Har akkuratt sluttet med rus. Føler Angst og Depresjon.

Skrevet av baerumgut, 05.08.2013
Har ingen optimistiske tanker om meg selv lenger. Føler meg utsatt for psykose og det har gjort daglige livet mitt vanskelig.

hvor mange gutter bryr seg om jenta er jomfru?

Skrevet av linaaa, 05.08.2013
Hei :) jeg lurte på hvor mange gutter er det egentlig som bryr seg om jenta er jomfru el ikke? Er det noen som tenker over det el om det wr viktig for dem at dama skal være jomfru??

Er da tyske her?

Skrevet av Chris, 31.07.2013
Hei, eg treng ein psykolog som snakker tysk. Kor kan eg finne ein sån?

Trenger hjelp med å oppfylle fetish drøm

Skrevet av Ole, 29.07.2013
Hei jeg har siden jeg var liten hvert veldig ivirig på å bli bunnet fast (selv barnehage tanter har fortalt meg at jeg var ivrig på det i ettertid) og de senere årene har jeg ikke hatt muligheten. Når man er liten kan man ha leker hvor noen må bli fanget/bunnet mens nå gjør vi ikke sånt, derfor har jeg kjent inni meg en trang til å bli bunnet fast.

Min egen mor har trakassert min kone pga manglende kontakt m barnebarn

Skrevet av Anonym, 25.07.2013
Jeg er far til et barn på 4 år, er lykkelig gift, og har sett meg nødt til å bryte kontakten med min egen mor. Jeg vokste opp hos min enslige mor og yngre halvsøster.

Klarer ikke være glad i livet

Skrevet av Ida, 24.07.2013
Hei! Jeg er ei jente på 17 år.

Ta avgjørelse

Skrevet av Glitter, 14.07.2013
Hei! Jeg har vært gift med min mann i 28 år.

Vurderer psykolog.

Skrevet av aleksander79, 08.07.2013
Jeg er en gutt på 15 år med ADHD. Morfaren min har hatt alzenheimer i 10 år ca, idet siste har han blitt virkelig ille, han klarer ikke å legge seg ned i senga.

Informere arbeidsplass om egen psykisk helsetilstand?

Skrevet av hvitveis89, 07.07.2013
Jeg er splitter nyutdannet og har fått en 35,7 % sykepleierstilling natt i hjemmesykepleien. Jeg er ekstremt spent på det å jobbe som selvstendig sykepleier og ønsker å forberede meg så godt jeg kan mentalt.

aner ikkke hva jeg skal mer

Skrevet av niga, 18.06.2013
jeg vet ikke helt om hva jeg kan kalle dette, men jeg er lei meg hele tiden . Jeg blir verken mobbet eller har det dårlig hjemme ellernoe, har kjempe goda venner og en super famile, men a likevell føler jeg meg ikke bra, jeg er aldri god nok.

selvmord pga mobing forde jeg er homo

Skrevet av bøgi, 17.06.2013
hei jeg er 17 år og blir mobet ver dag forde jeg er homofil og jeg har nå prøvd på selvmord 18 ganger 8 ganger med og henge meg og 10 ganger med og kutte puls åra eller halsen og vet ikke hva jeg skal gjøre lenger jeg blir som sakt mobbet ver dag og jeg blir slåt av faren min dag ut og dag in og jeg blir gal psykologen som jeg hadde sa at jeg har adhd men tviler for er veldig rolig men fortsat. og vel jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg får ikke sove jeg er deprimert og jeg har angst for store folkemengder og har klaustroforbi osv så blir mobbet ver dag pga dette også har jeg spiseforstyrelser som jeg også blir mobbet for HJELP!!!

vanskelig anoreksi

Skrevet av nemi, 17.06.2013
jeg er en kvinne på 33 som har klart å ende opp med anoreksi. har alltid trent mye og hatt et litt vanskelig forhold til mat (spesielt godteri).

Fødsels depresjon

Skrevet av Brusa, 16.06.2013
Jeg ble mor for 9 uker siden, hadde svangeskapsforgiftning og ble da forsøkt satt igang men kroppen ville ikke, vannet gikk men etter 10 timer med rier så tok de keisersnitt på meg. Jeg føler meg totalt misslykket som mor.

Overvekt og depresjon

Skrevet av Anonym, 11.06.2013
Hei. Jeg skriver her fordi jeg har prøvd lenge men ikke klarer ta mot til meg å dra til psykolog her jeg bor.

den store vanskelige kjærligheten

Skrevet av tullemor, 11.06.2013
Hei. Jeg er ei jente på 22 år, som møtte min store kjærlighet da jeg var 17..

Sint samboer

Skrevet av chasti, 06.06.2013
Hei! Jeg har vært kjæreste med en mann nå i et par år, og vi flyttet sammen for ca 6 mnd siden.

Sliter med livet

Skrevet av markus, 05.06.2013
Jeg mister besinnelsen. Inkassokravene piler opp under postloket, og har merket psykotiske tendenser i meg selv.

problem!

Skrevet av sida, 03.06.2013
Hei jeg lurer på om noen vet hva slags problem jeg muligens kan ha. Jeg blir ganske fort sint, deprimert, frustrert og irritert over ingenting.

Juger hele tida...

Skrevet av 20årløgner, 31.05.2013
Hei jeg er gutt på 20 år, jeg har lest på dette om lystløgner og etter jeg har lest, vil jeg se på som at jeg er det. Jeg klarer ikke å stoppe å lyve..

sinne

Skrevet av Lene, 23.05.2013
Hei. Jeg er en alenemor på 28, var alene gjennom svangerskapet (som jeg var mestepartren syk) min datter er nå 15mnd.

Skaffe gratis psykisk hjelp til 19 åring?

Skrevet av eivind, 22.05.2013
Hei! Jeg tror jeg behøver noe psykisk hjelp.

hei, jeg er ikke med.

Skrevet av yes sir, 15.05.2013
hei, jeg kan vel egentli bare starte rett på sak. Jeg kan ikke definere problemet mitt annet med at jeg ikke er med, men det er heller ikke sånn at jeg vil være med, jeg hater gennerelt folk og jeg aner ikke hvorfor de misliker meg...

Uenigheter i forholdet

Skrevet av Tess, 15.05.2013
Jeg er en jente på 23 år som har vært sammen med kjæresten min i rundt et år. Vi har det veldig bra sammen, men det er noen problemer jeg synes er vanskelig å takle, og gjerne vil ha hjelp til å takle på riktig måte.

deprimert

Skrevet av marie, 07.05.2013
Hei. Jeg er en jente på 22 år, som sliter veldig.

Deprimert eller bare overdrevent?

Skrevet av Pernille, 05.05.2013
Hei, jeg er ei jente på 18 år og jeg begynner å frykte at jeg er deprimert. Helt siden jeg var et barn har jeg hatt et sårt punkt når det gjelder faren min.

Meningsløs hverdag...

Skrevet av Iso43, 29.04.2013
Hei, jeg er ei jente på 19 år som sliter med livet. Jeg føler meg så ubrukelig og verdiløs.

familie problemer vold hjemme venne og gutteproblemer osv

Skrevet av Tara tata, 23.04.2013
Hei! jeg kommer til og fortelle litt rundt mitt liv, og vanskeligheter, og jeg håper på respons og råd.

En jente som trenger fort hjelp!

Skrevet av Karolina, 23.04.2013
Hei. Jeg er en jente på nesten 16 år.

ADHD? Angst? Spiseforstyrrelser? Selvmordstanker

Skrevet av H.H, 23.04.2013
Hei Jeg er en jente på 15 jeg har hat et røft liv siden jeg var 6-7 Jeg er lav av vekst og har aldri følt at jeg passer inn i "jente gjengen" Jeg har høyden 140, jeg får masse kommentarer som dverg. Jeg har En bestevenn som alltid har følgt med meg, men jeg føler at vi starter å skli Fra hverandre.

Suicidal venninne

Skrevet av Bettinaa, 18.04.2013
Har ei venninne som tidligere har prøvd å drepe seg selv med bestemoren sine blodfortynnede tabletter. Jeg selv er veldig engasjert i psykologi, da jeg selv en gang i tiden ville ta selvmord pga alvorlig fam.

Frustrert mor

Skrevet av Bekymret, 08.04.2013
Venninna mi har 2 barn og har nettopp flyttet til Sverige. Hun takler det å være en forelder veldig dårlig og nå kan jeg ikke lenger sitte å se på..

Hva er det med meg?

Skrevet av Kangerooflippidoo, 08.04.2013
I den siste tiden har jeg skrevet meldinger som ikke har noe sammenheng overhode, eller jeg har sagt eller gjort ting til venner. I dag hadde jeg tydeligvis skrevet at jeg ikke kom før 9-10 tiden, og han skjønte ikke hva jeg mente overhode.

Oppgitt og deprimert

Skrevet av TIna, 06.04.2013
Barna forsøker å ødelegge å slite oss ut - de får låne hytta men hver gang må vi rydde eller vaske ut etter dem dette er voksne barn med egne barn - selv orker han ikke lengre være sammen med sine barn på hytta - og han orker ikke konflikter !

Depresjon og selvmordstanker

Skrevet av GE, 04.04.2013
Å, hvor skal jeg begynne. Jeg føler at livet mitt de siste årene har vært et nøste som bare består av knuter og floker.

Har ingen venner

Skrevet av Meg83, 03.04.2013
Noen jenter ell.gutter som bor i Akershus omr.

Min samboer jobber for mye!

Skrevet av Bolla, 02.04.2013
Jeg er gravid i uke 28, jeg har gledet meg så til å bli gravid men det føles bare tungt og trist.... Jeg føler meg så alene, jeg går her med bekkenløsning, har også en valp som er født døv og som trenger mye oppfølging.

Avvist etter presentasjonsangst

Skrevet av Bordet, 02.04.2013
Hei! Jeg har truffet en jente 3-4 ganger over noen uker, og i helgen var det tid for å ha middagsdate hjemme hos meg og en overnatting lå i luften.

Alkoholisert hjem, Angst, Panikk, Rus og Fremtid

Skrevet av sløv, 19.03.2013
Jeg er en gutt på 20 år og jeg vil skrive litt om mitt liv og følelser. Det første jeg husker er at jeg står i åpningen på campingvogna bak moren min og min far var full noe som førte til at moren min dyttet han unna og han slo hodet i ett marmorbor og fikk hjernerystelse.

Agorafobi

Skrevet av Lene, 12.03.2013
Jeg har slitt med agorafobi/med panikk lidelse i 3,5 år nå. Med tiden har det bae blitt værre, og for hver gang ting begynner å gå litt oppover, får jeg en baksmell som gjør at jeg blir enda mer redd.

Mistet all interesse og livsglede

Skrevet av Kristin, 06.03.2013
Hei! Føler dette blir et langt innlegg, men jeg klarer ikke mer.

dødpunkt

Skrevet av catmax, 05.03.2013
hei Jeg veit ikke helt hvor jeg skal begynne, og ikke helt hva jeg kommer til å få ut av dette heller. Men begynner å bli såpass desperat nå at jeg gir det et forsøk.

Jeg trenger hjelp..

Skrevet av Sussi, 02.03.2013
Jeg har store problemer med meg sjøl og jeg vet jeg trenger hjelp, jeg vet bare ikke hvor jeg skal begynne. Dette har vært sånn svært lenge, jeg vil så gjerne klare ting sjøl, men innser at dette går bare en vei..

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

Lei....

Skrevet av Jente89, 26.02.2013
Jeg er så lei. Lei av alt.

Problemer med mat

Skrevet av Anonym, 18.02.2013
Hei. Jeg er en 20 år gammel jente som etter et hardt samlivsbrudd i sommeren 2011 ble veldig deprimert.

Psykologisk sirkus

Skrevet av Miley, 17.02.2013
Hei Jeg er ei jente på 20 år, og jeg lever i et psykologisk sirkus. Helst siden jeg var 16 år har en rekke av familiemedlemmene mine blitt syke en eter en.

Lei, stressa og utslitt.

Skrevet av Caroline, 17.02.2013
Hei, jeg er ei jente på 18, som trenger litt hjelp. Jeg har de 3 siste årene vært sammen med en fyr som har såra meg masse!

Depresjon, stenger alt inne i meg selv.

Skrevet av Vilværepositiv!, 12.02.2013
Hei Jeg lider av ganske massiv depresjon. Jeg har problemer med å snakke med andre og stenger følelsene inne i meg.

skal dø, forberedelser til døden, men

Skrevet av Anonym, 10.02.2013
Nå kan det se ut til at det kommer noe i veien for dette, slik at jeg må fremskynde dette, har en rekke lidelser som bla adhd og extremtinnitus, med følgeplager, ++ ett par alvorlige ting til. Har havnet i en siturasjon som mest sansynlig gjør att jeg må fremskynde min tilintegjørelse, med flere år, vet dette er en vendetta mot meg, selv fastlegen min er enig i att jeg gjør det,ble litt bedre når han var enig, han søkte meg til psykolog for ca 1.

Rot i hodet

Skrevet av alli, 10.02.2013
Jeg trenger noen å snakke med. jeg har bare masse rot oppe i hodet mitt, og jeg trenger noen til å hjelpe meg å rydde opp i alle tankene mine.

Små barn med skyldfølelse

Skrevet av Thea, 06.02.2013
Hei! For litt siden flyttet jeg og min datter (3år) sammen med min kommende mann og hans sønn (6år).

Dårlig selvtillit, og tomhetsfølelse!

Skrevet av per, 04.02.2013
Hvordan får jeg bedre selvtillit, og blir kvitt tomhetsfølelsen som kommer og går? Har slitt med dårlig selvtillit kjempe lenge, og enkelte dager merker jeg tomhetsfølelse!

Sint og lei meg for ofte?

Skrevet av Sintjente, 03.02.2013
Hei. Jeg er en jente på snart 16 år som plages veldig med sinne og jeg blir ofte lei meg.

Depresjon, angst og hypnose

Skrevet av Sommer123, 03.02.2013
Hei. Jeg er en dame på 45 år som sliter med tilbakevennende depresjoner.

Mye indre stress og uro

Skrevet av mamma2, 01.02.2013
Lurer på hvordan komme seg gjennom den ene utfordringen etter den andre? Som liten var jeg aktivt med på aktiviteter, noe som gjorde meg veldig sliten forde jeg egentlig ikke turte.

Har et lite dilemma, Hjelp !

Skrevet av Håkon, 31.01.2013
Hei! det er en jente jeg virkelig liker, hun liker meg og en annen ( liker han andre mer.

Ulykkelig ekteskap

Skrevet av Jente 23., 31.01.2013
Hei,jeg lurer på en ting. Er en jente på 23år.

Hjelp til vanskelig periode!

Skrevet av Julia, 26.01.2013
Hei, jeg er en 1 barnsmor på 32 år. Jobber fulltid, har hus, bil og samboer.

hjelp

Skrevet av Mr X, 24.01.2013
Hei jeg er mann på 33 år som har alvorlige psykiske problemer ,får behandlig på poliklinikk,men føler ikke det hjelper mye. blir truet med at jeg skal tvanginnlegges hvis jeg ikke gjør som han sier.

For langt...

Skrevet av Lille meg, 22.01.2013
Hei! Jeg er en jente på 15 år som sliter veldig.

Ekstremt sinne og krangling i familien

Skrevet av geir, 21.01.2013
Jeg er en gutt på 20år som sliter veldig med sinne og krangling i familien. Jeg har en tendens til å krangle høylytt med moren og faren min i tillegg til den yngre broren min.

Mareritt og dårlig søvn

Skrevet av Ompalompa, 19.01.2013
Hei! Jeg har slitt med mareritt i litt over et halvt år.

Jeg "passer ikke" Norge....

Skrevet av Poetree, 17.01.2013
2013 har kommet. Jeg kjenner det som verdens mest behagelige følelse - jeg har reist rundt i verden av og på - høyt og lavt, seriøst de siste ti årene av mitt liv.

Separasjon singel....hva mer

Skrevet av Enna, 14.01.2013
Jeg og samboren min separeres....vi skal til meklings møte nå på mandag fordi vi har ei liten jente som er 15 mnd.

Klarer ikke skru av hjernen

Skrevet av CH, 09.01.2013
Hei, jeg er en 20 år gammel jente som studerer og har deltidsjobb ved siden av. Helt siden jeg var liten har jeg vært en såkalt "ledertype".

Han har vært psykisk utro og lyver hele tiden..

Skrevet av Anonym og frustert...., 09.01.2013
Jeg møtter kjæresten min for ca 6 mnd siden, jeg var skeptisk i starten da han er noen år yngre enn meg og jeg har et barn fra før, men han fikk meg til å tro på han og følte en trygghet jeg aldri har kjent på tidligere.. Men etter 4 mnd smalt bomben..

Mareritt

Skrevet av Goth, 07.01.2013
Hei, gutt 19år. Jeg sliter med mareritt nesten hver eneste natt.

Depresjon gutt 22år student

Skrevet av deppagutt, 05.01.2013
Vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men har alltid følt meg litt "surere" og "tristere" enn flest folk, Når jeg var yngre (15-16) hadde jeg svært lust på å få meg kjæreste, så det var mitt mål over lang tid til jeg ble 20år, vi var sammen i 8 måneder og det ble slutt. Det var en flott tid men nå føler jeg meg like trist som jeg var før, har ingen spesielle mål og heller ikke lust på ny kjæreste endå hvertfall, grunnen til det er fordi jeg føler meg veldig kresen på ny kjæresten + at det er litt skummelt å bli soret igjen, men aller helst fordi jeg føler jeg har problemer, sliter med personligheten min og føler jeg ikke er noe særlig godt likt av andre.

Sjalusi

Skrevet av cesilie, 04.01.2013
Datet min kjærste det første året, han var stadig på sjekkern og hadde kontakt med andre damer..... noe jeg skjønte etter et år....

Dysfunksjonell familie

Skrevet av Anonym, 04.01.2013
Hei! Jeg er en dame på snart 50 som vokste opp i det en kaller dysfunksjonell familie, mor og far ble skilt i1983,separert i 1982 etter flere år med bråk,ustabilitet og uforutsigbarhet.

Redd for erkesjonssvikt

Skrevet av Singo, 26.12.2012
Jeg er en fyr på 25 år, vanlig, frisk og fungerende. Har hatt et velfungerende sexliv i tilsammen sju år nå, med tre forskjellige kjærester gjennom den tiden.

Økonomisk Angst

Skrevet av ØkAngst, 24.12.2012
Hei, Jeg sliter med økonomisk angst, det vil for meg si at jeg ikke klarer å forholde meg til min økonomi. Jeg vågr ikke åpne brev, våger ikke gå i nettbanken, våger ikke sjekke saldo i minibank.

Er min venn psykopat?

Skrevet av IngerJo, 20.12.2012
Håper noen tar seg tid i å lese dette,føler meg maktesløs!!Møtte en fyr på min alder(49) i min omgangskrets dengang,stormfullt og intenst for nesten 5 år siden,i den første tida var for god til å være sann.

Problemer i ekteskapet

Skrevet av tuppen, 18.12.2012
Jeg har hvert gift i 25 år og disse problemene har alltid hvert, men nå orker jeg snart ikke mer, jeg har slitt med angst tidligere helt til jeg fikk lykkepillen, jeg er en glad person men veldig sårbar.. Har noen et råd til meg ang dette.

Tips til bedre selvtillit

Skrevet av Linda, 17.12.2012
Hei! Jeg lurer på om det er noen bra tips sånn at jeg kan få bedre selvtillit?

Voldtekt

Skrevet av Anonym, 12.12.2012
Hei , jeg har blitt voldtatt . Jeg er veldig lei meg siden jeg har fått ubehag i underlivet etter det.

utroskap

Skrevet av gutt 22, 12.12.2012
jeg fant nettopp ut at min eks kjæreste(daværende kjæreste) har vært utro mot meg med min far. Dette er det sykeste jeg personlig har vært borte i.

Ha det gøy, hva er det?

Skrevet av zxc, 08.12.2012
Jeg sliter veldig med at jeg føler jeg ikke har tid til alt det jeg vil ha tid til (vanlig problem det vet jeg!).

Deprimert

Skrevet av Anonym, 07.12.2012
Hei! Jeg bare lurte på om det finnes gratis psykologi i oslo for ungdommer?

Depresjon og dårlig sevltillit

Skrevet av Anonym, 05.12.2012
Hei. Jeg er ei jente i på 24 år som sliter med angst, stress, dårlig selvtillit og depresjoner.

Håpløst..?!

Skrevet av Fortvilt, 05.12.2012
Hei. Er ei 32 år gammel dame som sliter veldig med meg selv og min mann.

Diagnosert med ADHD men misstenker det er Borderline, trenger hjelp asap!

Skrevet av anonym, 02.12.2012
Hallo og tusen takk om du tar deg tid til og lese, og kanskje gi meg ett svar, eller tips. Jeg er en 17 år gammel gutt diagnosert med ADHD, men jeg misstenker at det er Borderline personlighetsforstyrrelse.

Depresjon angst og frustrasjon og nerveproblemer

Skrevet av Fortvilet, 26.11.2012
Ja jeg vet har slitt i mange år m det også men ikke fått noen konkret diagnose enda.Det er så mye bagasje hos meg uff det største problemet er at jeg aldri er fornøyd jeg vet jeg har d bra der jeg bor men inni hodet mitt sier det at jeg skal ha noe større kansje hus m egen hage jeg vet at slikt koster penger er ikke bra å hisse seg opp over noe som er bedre vet jeg.

Frykt for å miste venner

Skrevet av Michael, 21.11.2012
Hei jeg er en gutt på 16 år som har begynt på VGS (første året) jeg begynte å få en del venner men nå ser jeg at jeg mister stadig flere av de, de snu ryggen til meg irriterer meg og sier at alt er min feil. men jeg vet nesten ikke hvordan man skal oppføre seg som ikke har hatt en eneste venn siden 1 klasse jeg hadde bare 2 klassekamerater fra 4 til 5 og tallet reduserte seg til 1 da man begynte i 6 jeg har da vert uten noen å henge med på skoletiden eller fritiden siden da min mor har reagert på det også med at jeg ser veldig depresiv og har lite livsglede sånn ellers og lurer på hvordan man kan få fikse på vennskapet og kansje forsterke båndet imellom meg og mine venner som jeg holder på å miste.

Sjenert jente på 16

Skrevet av Frøken Sjenert, 20.11.2012
Heisann! Jeg har lenge slitt med at jeg er så utrooolig sjenert!

Forvirring

Skrevet av Rose, 18.11.2012
Jeg har de siste månedene tidvis slitt med å få sove, er stiv i nakke og skuldre og har altfor mange tanker virrende rundt i hodet. Jeg har blitt en person som folk rundt meg kommer med problemene sine til, og jeg setter utrolig stor pris på tilliten, men jeg kjenner at det sliter utrolig mye på meg også.

VIKTIG TIPS!

Skrevet av Anni, 08.11.2012
Selvtillit og god selvfølelse dannes tidlig i livet, ved hjelp av struktur og trygghet, gode rammer av både disiplin, enkle forklaringer (framfor uforståelige Ja og Nei- kommentarer), og ikke minst ros. I tiden under janteloven var det som oftest bare struktur, disiplin, ja og nei, som ble tillært, og mange vokste opp uten god selvfølelse.

Kjærlighetssorg

Skrevet av Cam, 08.11.2012
Hei, jeg er en jente på 26 år, det ble slutt med min samboer for ca. 18 mnd siden, men jeg klarer ikke å komme meg videre.

Hjelp meg!!

Skrevet av marie, 07.11.2012
Hei, er en jente på 22 år. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne men er vel ganske nært ett sammenbrudd.

Ekteskapsproblemer

Skrevet av usikker, 27.10.2012
Har over lengre tid slitt med depresjon og etterhvert også angst på grunn av en arbeidskonflikt. dette har også påvirket relasjonen med minn mann da han takler dårlig at jeg sliter psykisk.

paranoia

Skrevet av miss77, 23.10.2012
er veldig paranoid om dagen . føler jeg kanke stole på noen .

Utroskap i ung alder

Skrevet av ung, 16.10.2012
Min samboer var utro for ett par år siden. Vi er i 20 årsalderen nå og har vært kjæresten siden vi var 17.

ensomhet,depresjon

Skrevet av sofie96, 12.10.2012
Har alt eg kan ønske meg, men fortsatt e det nåke som mangle.Har ein fantastisk kjæreste som er utrulig hjelpsom og støtter meg.

Lyver

Skrevet av Lyng, 07.10.2012
Hvordan kan jeg hjelpe? Han lyver om små og store ting.

Hva gjør jeg

Skrevet av Fortvilet, 26.09.2012
Jeg er gift med en mann som til stadighet er utro Jeg elsker ham av hele mitt hjerte ,og klarer ikke gå fra han. Han forteller meg hvor lite det betyr og han skjønner ikke hvorfor han gjør det.

Trenger råd om jeg bør gå inn i et avstandsforhold.

Skrevet av Monica, 24.09.2012
Vi er begge 32 år og har begge barn fra tidligere forhold. Jeg har en tenåring og en liten en på 1 år og har nylig gått ut av forholdet (1 mnd) til barnefaren til min minste.

Et fallende sinne

Skrevet av Sir Adam, 24.09.2012
Jeg har blitt mobbet i alle år og behandlet urettferdig av så mange. Foreldre, annen familie, venner og på arbeidsplassen.

Jeg hater livet mitt.

Skrevet av Elin, 22.09.2012
Jeg er 13 år og jeg får ofte høre at jeg har opplevd ting som en 13 åring aldri skal ha opplevd. Livet mitt er en stor floke og jeg føler meg så utrolig alene.

angst, deprisojn og paranoid

Skrevet av trist, 22.09.2012
jeg er en 25 års gammel jente som begynner og utvikle angst og deprisjon og paranoia. noe som skremmer meg veldig.

ødelakt

Skrevet av cici, 21.09.2012
Hei. jeg har ett veldig bra liv faktisk, har kjæreste god mamma og pappa.

Problemer med å tilgi

Skrevet av Skytten87, 21.09.2012
Hei! Jeg er en jente på 25 år, som har et problem som til tider kan gjøre hverdagen litt vanskelig.

Lei, ser ingen ende.

Skrevet av Gzuz, 11.09.2012
Jeg sliter med det meste, kun jobben min som gir meg noe. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre snart , har en sønn som jeg ikke har sett 1.

Jeg Trenger hjelp

Skrevet av Andreast, 04.09.2012
Hei, jeg er en fyr på 18 år. jeg er veldig sikker på at jeg er paranoid og er pesimistisk(i allefall om meg selv) jeg har veldig enkelt for å tro at folk hater meg.

Innlegg blir ikke sendt uten tittel.

Skrevet av Wyatt Earp, 03.09.2012
Hei! jeg er en gutt på 19 år, og har slitt med depresjon og innestengt sinne.

Deprmimert

Skrevet av Siril, 30.08.2012
Hei. Er en jente på 21 år som har opplevd og bli voldtatt har det ganske tøft for tiden .

Alkohol holder meg fra selvmord

Skrevet av Anonym, 30.08.2012
Jeg er en 15 år gammel gutt og er veldig deprimert. Vet ikke helt hvorfor, har egentlig ingen grunn til å være det heller.

Ønsker å hjelpe

Skrevet av Stian, 29.08.2012
Hei. Har en venn som jeg bryr meg veldig mye om, å jeg tror ikke han har det så godt.

Sjalusiusikkerhet

Skrevet av Elin, 27.08.2012
Hei er en dame på 31 år, Har vært sammen med det jeg synes er verdens beste kjærest i 3måneder, han er den som for første gang har fått meg til å være lykkelig og han er den jeg vet jeg vil bli gammel sammen med, vi hadde det kjempe fint i starten, men ting har forandret seg mye, og det er på grunn av meg. Jeg er sjalu og usikker uten grunn, noe jeg har vært sia første fyren jeg hadde ett sexuelt forhold til, dette er noe som tærer på oss begge, sliter også med depresjon og gjort det i mange mange år.

Selvmordstanker

Skrevet av Soffen, 25.08.2012
Hei! I fem år nå har jeg slitt med depresjoner.

Familie problem

Skrevet av Milla, 23.08.2012
Jeg er en jente på 30år som er oppvokst med en mor og lillebror som sliter psykisk og har vært ganske ustabile i sin tid. Jeg har tidlig lært å ta vare på selv og tatt ansvar for mitt eget liv.

Klump i magen, treykk i brystet, kraftig hjertebank

Skrevet av anonym, 17.08.2012
Hei! Jeg sliter med hjertebank og vond magefølelse.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av KIS, 14.08.2012
Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 og et ahlvt år omtrent. Vi er begge ca 35, han har vært i forhold siden han var 16, med 3 - 4 ulike "gærninger", som han kaller dem.

Håpløst

Skrevet av Magaloff, 13.08.2012
Jeg har fått et anstrengt forhold til medisiner og nekter å ta avhengihetsskapende medisiner, men jeg drikker alkohol i moderate mengder i sosiale lag og happenings (aldri alene). Jeg er svært bekymret for meg selv mtp uhorvelig mange stygge tanker.

Spiseforstyrrelse og selvskading

Skrevet av Moio, 10.08.2012
Hei! Jeg er ganske fortvilet for tiden, vet ikke helt hva jeg skal gjøre videre.

Deprimert mor - hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Meg, 09.08.2012
Hei! Har en mor som sliter veldig med depresjoner, og har gjort det i kanskje 7 år nå.

Pårørende

Skrevet av cs186, 04.08.2012
Hei! Jeg en en "pårørende" søster til en jente på 20 år.

Døden

Skrevet av Helene, 01.08.2012
Som 8 åring nektet jeg pluttselig å sove alene i egen seng. Dette gjorde jeg ikke før 3 år senere.

Problemer med dårlig selvtillitt og angst ift kjærlighet og seksualitet

Skrevet av Mac, 30.07.2012
Jeg er en gutt på 29 år. Sliter med noen spesifikke problemer rundt kjærlighet og mitt forhold til det motsatte kjønn, men trenger først å redegjøre litt for min tidligere historie, skal prøve å være kort.

Sosial angst

Skrevet av Live, 27.07.2012
Har alltid tenkt på meg selv som en person ikke er så lett å bli kjent med. Men har nå innsett at jeg ikke vil bli kjent med noen.

Han ødelegger meg.

Skrevet av Hellas, 24.07.2012
For fem år siden var jeg en livsglad jente som gledet seg over livet. I dag er jeg bare en skygge av meg selv og følelsen av å kun eksistere for å gjøre andre fornøyd blir mer og mer vanlig.

sint og lukket gutt på 12 år

Skrevet av Engstelige foreldre, 23.07.2012
Har en gutt m adhd som bruker medisiner, de fungerer bra. På skole er alt veldig bra men hjemme forteller han ingen ting og han blir fort sint når han ikke får viljen sin.

Mangler livsgnist og er usikker på alt!

Skrevet av Anonym, 22.07.2012
Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive akkuratt nå... har gått til psykolog for ting jeg sliter med, og burde egentlig greie å sette ord på hva det er.

Kutter meg

Skrevet av Anonym, 19.07.2012
Hei. Jeg kutter meg og vet virkelig ikke hvordan jeg skal klare å slutte...

spiseforstyrrelse?

Skrevet av elif0909, 13.07.2012
Jeg er en jente på 18 år som lurer på noe. Jeg er 160 høy og veier 42kg.

Hjelp!

Skrevet av Anonym, 13.07.2012
Hei. Jeg har slitet med angst/panikkangst siden jeg var 13 år, og er nå en jente 18 år.

møtt veggen

Skrevet av smurf, 10.07.2012
vet ikke hvordan jeg skal ta tak i livet, som de enkleste ting med å betale regninger oppsøke nav. Orker ikke kontakt med venner.

HJELP! SBS

Skrevet av stepbystep, 08.07.2012
Hei Gratis Psykologisk Forum! Jeg vet egentelig ikke hvordan jeg skal forklare dette slik at dere forstår det.

Familie Press

Skrevet av Nattevakt, 07.07.2012
Hei, Jeg er en gutt på 23 med mange problemer som jeg holder for meg selv! jeg flyttet ut hjemmefra 4 år siden og familien min bor i utlandet, familien min har slitt mye med rus problemer jeg har vokst opp med sosial penger og sosial bolig, faren min er rusmisbruker det samme med min eldste bror.

Spontanabort

Skrevet av RS, 06.07.2012
Hei For en stund siden opplevde jeg en spontanabort. Graviditeten var planlagt, og min kjære og jeg hadde snakket lenge om det før vi bestemte oss, og hadde virkelig satt oss inn i rollen.

utslitt

Skrevet av isse, 06.07.2012
Hei! Jeg er en jente på 18 år, som sliter litt psykisk.

svigerfamile ødelegger oss

Skrevet av leialt, 03.07.2012
Hei. Begynner å havne i en virkelig knipe nå..

Veldig Deprimert

Skrevet av kjellern, 01.07.2012
Hei jeg er en gutt på 20 sitter for tiden på paragraf 12 soning ( Soning i rusbehandling ) har drevet med rus i 7år. Har vært deprimert lenge, vet ikke hvor lenge men i flere år.

Tomhetsfølelse, kjedsomhet, misantropi

Skrevet av Benjamin, 28.06.2012
Jeg mangler motivasjon, føler meg tom og alene selv om jeg er omringet av venner eller familie. Jeg misliker sterkt andre mennesker og hva de gjør, føler at det er små, med små problemer, som mangler retning og mening (noe jeg selv gjør) Jeg er ikke deprimert, men føler at alt mangler mening.

Mindreverdig ingen sjølvrespekt

Skrevet av jarl, 28.06.2012
Har nesten heile livet blitt forstått med at jeg ikke kan noen ting og på ongdomskulen var jeg redd for og gå i dysjen da jeg hadde testikkeler som låg for høyt opp med brokk som gjorde til at jeg ikke blei utvikla på samme måte og så fort som mine kamerater og derfor konsntrerte meg heile skoletida om og ikke vise at jeg hadde det vondt på grynn av dette og ikke kunne vise meg i dysjen osv.

Skole og venner duer ikke

Skrevet av Trelle, 25.06.2012
Hej jeg er en pige på17 og jeg har store stave problemer, og mine venner tror ikke på mig og har ikke tidlid til mig mere, og nu har jeg over hovet ikke lyst til at tage i skole jeg har spildet syg, for hvis jeg kommer i skole driller de mig og det gør virkeligt ondt. Har også tinkt et på gange på selvmord.

Har jeg angst?

Skrevet av Susanne, 25.06.2012
Hei, jeg er en jente på 19 år. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid vært en bekymret person.

sinna i fylla

Skrevet av tor21, 25.06.2012
hei, jeg er en gutt på 21 år, er sammens med en jente som jeg nå skal flytte ut med, vi har slitt en del med det seksuelle og det og komunisere, derfor har jeg også blitt veldig sinna i fylla, har det veldig morro og ingen problem, helt til jeg opplever noe jeg kunne blitt litt sur for eller lei meg for i edru tilstand og da klikker det helt for meg, vil ikke ha det sann mer. våkner da med veldig dårlig samvittighet og fylleangst lenge etterpå.

Usikker på meg selv

Skrevet av "Marie", 25.06.2012
Hei! Jeg er en ung myndig jente, som i flere år nå har slitt med dårlig selvtillit/usikkerhet.

Sinne, føler at jeg alltid blir den som sitter igjen med med skyld..

Skrevet av Kite, 23.06.2012
Har to barn sammen en tidligere ektefelle, hun gikk fra meg og inn i forhold sammen med sin sjef. Nå flere år senere er jeg gift igjen og vi har et barn sammen.

Takk!

Skrevet av Kvinne 37, 22.06.2012
Jeg vil bare takke for de folkene som har støttet meg her inne. Gratis psykolog i Norge finnes ikke.

Trenger hjelp, ensom og sexahengig pornoavhengig.

Skrevet av Ødelagt innvendig mann 31., 22.06.2012
Jeg er en mann på 31 som er avhengig av sex og internettporno. Jeg er avhengig av minst en utløsning om dagen..

Fortapt

Skrevet av mimmi, 20.06.2012
Hei! Jeg er en jente på 20 år.

Uforklarlig innvendig sinne - mann 62 år

Skrevet av Bulder, 20.06.2012
Hadde jeg enda funnet en forklaring på at jeg føler - bare til sine tider - et helt umotivert sinne som gjør at jeg spesielt i trafikken gir utløp for dette i form av aggresiv kjøring ... Er selvstendig med en respektabel inntekt, stabile familieforhold, god helse, har en snill og grei kone osv ...

Pubertet og trang til å tisse på seg

Skrevet av Nils, 17.06.2012
Hei. Jeg er velsignet med en sønn som går med sjumilsstøvler inn i puberteten, med alt det tar med seg.

kontrollert og hatsk sinne

Skrevet av angusand, 14.06.2012
Jeg kan bli så sint over å bli ilagt en parkeringsbot eller måte byråkratiske formaliteter at jeg skriver klagebrev på den minste ting. Side opp og side ned med halv-vittigheter, innhold som grenser til det injurierende og tekst som helt klart må indikere at jeg er paranoid og at det er jeg mot røkla.

jeg vil skilles! alvorlig forelsket i en annen!!

Skrevet av Anonym, 12.06.2012
Hei, jeg er ei jente på 25år. Er gift, og har to barn med min mann.

Valg i livet

Skrevet av Lydrik, 08.06.2012
Hei Jeg sliter med deprisjon og det å ta valg. Jeg vet ikke om jeg skal fortsette på skolen etter sommeren eller ikke.

Investering av penger man ikke har

Skrevet av Johan, 04.06.2012
Hei. Min man har brukt penger vi skulle inløse i lån på aksjer.

Dårlig selvtillit!

Skrevet av TL, 25.05.2012
Hvordan skal man få selvtillit og gi slipp på skyldfølelse?

Samboer

Skrevet av Anonym, 19.05.2012
Hei Jeg har en samboer som ikke har det helt greit. Vi har vert sammen i 7 år fra hon var 17 og hon er nå 24.

dilemma

Skrevet av my, 17.05.2012
hei, jeg er en jente på 18 år som har levd i en sinnsykt streng, ikke bare religiøs, men også tradisjonell familie fra jeg ble født til nå. De tillater verken at jeg besøker venner, drar i bursdager, feire min egen bursdag, alkohol, fest osv.

Aner ikke hva jeg skal bligjøre med livet

Skrevet av Ola, 17.05.2012
Jeg er en mann på 20år, jeg visste hele veien hva jeg ville bli og jobbet hardt og målrettet mot det. Desverre fikk jeg avslag pga synet, så den karriereveien jeg hadde drømt om hele veien ble utelukket.

redd for at ingen liker meg..

Skrevet av Johanna, 15.05.2012
Hei, jeg er en jente som er 17 år og sliter med å bli kjent med folk. Jeg er rett og slett redd nye personer.

svette hender, klarer ikke..

Skrevet av Anonym, 14.05.2012
Hei! mitt navn er trine.

Hypnose mot depresjon

Skrevet av Anonym, 14.05.2012
Hei. Jeg er en kvinne på 47 som sliter med tilbakevennende depresjoner.

Sinnemestring

Skrevet av Sara, 10.05.2012
Hei! jeg er ei jente på 20 år med ADHD diagnose, og jeg sliter veldig med å få kontroll over mitt eget sinne.

Fattig sinnsforvirret

Skrevet av Fisk, 10.05.2012
Hei, jeg trenger å snakke med noen om ting. Jeg er fattig, og kan ikke betale en million kroner for hver time.

hva er vits?

Skrevet av Younas, 08.05.2012
Hva er egentlig vits i at jeg lever? Er dum, stygg å vil aldri lykkes i livet.

nedstemthet

Skrevet av Mag, 05.05.2012
Jeg er en 29 år gammmel kvinne som tilsynelantende lever et lykkelig liv. Jeg har samboer, kjøpt rekkehus, fast jobb og er i tillegg student (snart ferdig med mastergrad).

Orker ikke noen ting

Skrevet av slitenforfaen123, 04.05.2012
Hei, jeg er en jente på 17 år og jeg er så sliten. Jeg gruer meg til skolen, fordi jeg har mistet motivasjonen og konsentrasjonen, ja, det går bra med venner osv, men jeg har ikke tid til å øve til 4 prøver samme uke, jobb, trening, kjæreste, øvelseskjøring(noe jeg hater) og fritid.

Konstant deprimert

Skrevet av KJ, 04.05.2012
Hei. Jeg er konstant deprimert.

Sint

Skrevet av Betty, 30.04.2012
Jeg er en jente på 35 år, jeg er gift og har to barn(12 år og 17 år). Når jeg var ca 10 år ble min eldre bror tatt for voldtekt og jeg og min 3 år eldre søster ble innkalt til politiet.

nerveproblemer

Skrevet av Lurerveldig, 26.04.2012
Hei Jeg er en ung jente på 26 år. Og har barn.

Finne tilbake?

Skrevet av Dixi95, 23.04.2012
Hei! Jeg er en jente på 17 år, og har gått på videregående i 1 år nå.

orker ikke leve

Skrevet av elisE, 22.04.2012
jeg orker ikke leve noe mere. men jeg vill heller ikke dø.

Individuell eller gruppeterapi?

Skrevet av Josefin, 21.04.2012
Hei, jeg er ei jente som stadig føler meg deprimert og føler at jeg med tiden har mistet grepet på ´det virkelig meg´ i meg. Jeg føler at jeg spiller veldig forskjellige personer i forskjellige situasjoner (jobb, skole, familie etc) og har vanskeligheter med å virkelig uttrykker megselv.

Helt Utbrent

Skrevet av Corla, 21.04.2012
Jeg er en jente på 22 år.Alt er slitsomt.

Jeg er så sliten

Skrevet av Arii 17, 21.04.2012
Hei jeg er en jente på 17år nå og jeg går 1. året på vidergående.

Inget önske om å leve pluss at jeg er i ferd med å gjöre noe drastisk igjen

Skrevet av S, 15.04.2012
Hei. Er en ung mann på 24 fra Sverige, har bodd i Norge siden jeg var 3år.

utrolig sliten

Skrevet av Siri, 14.04.2012
Hei, jeg er en jente på 16 år som sliter med ekstrem slitenhet psykisk uten noen årsak.Blodprøvene mine viser at jeg har anemi, noe som kan være årsaken, men jeg har gått på jerntabletter i 40 dager nå og merker ingen forskjell.

spørsmål om egen psyke

Skrevet av Puddlepirate, 13.04.2012
Hele livet har jeg følt en tommhet, en klump i halsen, stein i magen... Jeg er en jente på 22 år.

Deprmert etter Spontanabort

Skrevet av Merethe, 13.04.2012
Hei. Januar 2011, mistet jeg mitt første og eneste barn i spontanabort.

hjelp til mestring av angst

Skrevet av ellen, 11.04.2012
Hei er en dame på 44 år som bor litt nord for oslo. har prøvd selv og via lege i 3 år å få hjelp fra psykolog, har hatt gestalttaeraput disse årene med god effekt,men m¨nå ha annen hjelp.

Deprimert, suicidal perfeksjonist

Skrevet av Kathleen, 07.04.2012
Jeg er en jente på 18 år. I over 3 år nå, noe som virker som en evighet, har jeg lidd av depresjon.

Sliter psykisk? Hva bør jeg gjøre?

Skrevet av BOluffa, 07.04.2012
Det siste året har jeg slitt mye med meg selv. For et år siden hadde jeg så noenlunde ok selvbilde osv.

Sjalusi, misunnelse, kontrollbehov og humørsvigninger

Skrevet av -.-, 01.04.2012
Er en jente på 21 som sliter veldig med sjalusi i perioder, føler meg faktisk sjalu på nesten alle med det samme kjønn! Føler meg alltid så liten i forhold til f eks venninner, kjærestens kollegaer, føler at alle har så mye mer personlighet enn meg, og er så mye morsommere enn meg!

Aggresjonsproblemer

Skrevet av Gutt 20 år., 28.03.2012
Hei. Jeg er en gutt på 20 år, har nå vært sammen med min kjæreste i nesten 2 år, frem til nå nylig.

Perfekt fasade slår sprekker..unormal, angst, despresjon!

Skrevet av Fortvilet 88, 25.03.2012
Jeg har kjørt meg fast nå. Bobla har sprukket, og min perfekte fasade har falt.

Hva skjer med meg?

Skrevet av sliten beskymrer 88, 16.03.2012
Hei! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne, men føler det er lettere å få ut tankene mine her enn å snakke med venner og familie.

ønsker meg ut av vonde tåpelige tanker

Skrevet av minni, 13.03.2012
Fikk vite noen måneder inn i forholdet til min mann, at hans eks hadde vært gravid og født en sønn mens vi var nyforelsket. Det var over før han fikk vite om graviditeten, men han våget ikke fortelle meg dette i starten, han visste ikke om vi ville vare uansett.

Trenger jeg hjelp eller kan jeg komme meg ut av dette selv?

Skrevet av alvilde, 11.03.2012
Det har vart i ca et år nå. Jeg er trist og lei, ikke hver dag, men i perioder.

på kant med pappa

Skrevet av BuBuBu, 10.03.2012
Faren min skilte seg fra moren min for et år siden etter å ha innledet et forhold til en annen kvinne. Han holdt forholdet hemmelig for moren min og oss barna i lang tid, selv om vi spurte ham rett ut om det.

redd for å dø

Skrevet av christina, 04.03.2012
jeg er utrolig redd for at noen i familien min eller jeg kommer til å dø. Uansett om det er kreft, bli påkjørt eller uansett.

Sosial angst, psykopatisk, depresjon & splittet personlighet?

Skrevet av Mju, 02.03.2012
Jeg er en 19 år gammel jente som har hatt en hard oppvekst. Men man kan vel si at jeg skjulte meg bak et smil.

Ingenting eksisterer

Skrevet av Gutt, 22 år, 28.02.2012
"Plutselig" har jeg fått det for meg at jeg er den eneste som eksiterer, og at alle andre bare er der når jeg er der... At verden kun kretser om meg.

Får ikke kontakt

Skrevet av Anonym, 24.02.2012
Jeg er gutt på 17 år, går siste året på VGS. Jeg er ikke veldig sosial, men har ikke noe store problemer med å prate med folk.

Glade historier solskinnshistorier

Skrevet av Trine, 23.02.2012
Finner denne siden svært interessant. Virkelig en åpenbaring å lese mange av innleggene her.

Dødsangst

Skrevet av Caroline, 19.02.2012
Hei! Jeg har slitt med dødsangst i over tre år og går til psykolog for å få hjelp.

Deprimert Angst

Skrevet av Linn, 16.02.2012
Jeg er en jente på 34 år som sliter fortiden med deprisjon og angst. Har i mange år røykt, men nå har jeg begynt å få vondt i brystet, en sånn trykkende/ pressede følelse.

Jeg er trist om kvelden

Skrevet av kristine, 14.02.2012
Jeg er ei 17 år gammel jente som lider av depresjon og angst. Dagene starter alltid bra, men hver kveld ender jeg opp søvnløs fordi jeg er så bekymret og jeg ligger kun og gråter.

Litt forvirret

Skrevet av klone, 09.02.2012
Jeg er en jente som har gutte problemer... Jeg er egentlig ganske pen, men går mesteparten av tiden rundt og føler meg stygg og jeg fremstår kanskje som litt dom, men er i virkeligheten ganske moden i toppen etter en litt tøff barndom.

Apati

Skrevet av Ina, 08.02.2012
Hei. Jeg har vært deprimert av og på i 3 år, gått til psykolog i 3 perioder og fått Tankefelt Terapi som raskt har hjulpet meg.

Redd for seksualitet

Skrevet av Anonym, 07.02.2012
Hei! Jeg er en jente på 18 som virkelig ikke vet hva jeg skal gjøre.

Asperger Syndrom?

Skrevet av Vanessa, 07.02.2012
Jeg har et barnebarn som fra fødselen av var anderledes en andre barn. Ukonsentrert,tvangshandlinger, finner tryghet i rituelle bevegelser og lyder.

Trenger hjelp, før jeg mister meg selv...

Skrevet av Jente 19, 25.01.2012
Jeg har blitt utsatt for det som så fint kalles omsorgssvikt. Jeg har verdens beste pappa, men moren min lider av psykopati og bryr seg ikke om noe annet enn seg selv, status og penger.

Trenger råd

Skrevet av Far, 25.01.2012
Min kjære datter på 18 år er forelsket. Koselig i seg selv, men valget av type er heller dårlig.

mange diagnoser?

Skrevet av alenemamma18, 18.01.2012
Hei. for 4 mnd siden ble brått mamma, etter å ha fortrengt hele svangerskapet.

mistet i svangerskap 2. trimester

Skrevet av prøver21, 18.01.2012
Hei. Jeg var i uke 17 og mistet mitt lille gull.

sjalusi og lav selvtillit.

Skrevet av betsy, 18.01.2012
Hei. Jeg er en kvinne på 29 år som sliter litt med meg selv og i parforholdet.

HVA SKAL JEG GJØRE ?

Skrevet av EN SOM TRENGER HJELP!, 17.01.2012
Hei, jeg vet ikke helt om dette er stedet å skrive dette på men jeg er desperat! Jeg går på ungdomsskolen i niende klasse, og har en venn som går i tiende.

Tips om å bygge selvtillit

Skrevet av Mikael, 10.01.2012
Det sies at selvtillit er noe man får, ikke noe man har. Det heter også at man bygger selvtillit, det kommer ikke av seg selv.

hvordan er jeg bra nok?

Skrevet av emi, 03.01.2012
hvordan vet man at man gjør så godt man kan? hvordan kan jeg gjøre så godt jeg kan?

Fortvilet jente.

Skrevet av Mia, 01.01.2012
Hei,jeg er en jente på snart 30 år so sliter litt med psyken. Jeg dår til psykolog,men føler dessverre ikke at jeg blir tatt seriøst.

hva skal jeg gjøre?

Skrevet av random, 30.12.2011
hei! jeg er en gutt på 16, og jeg sliter litt med angst/depresjoner.

Kjæresten er deprimert - presset h** til lege?

Skrevet av Silje, 23.12.2011
Hei. Jeg trenger råd og veiledning.

Sliter med forholdet til kjæresten min

Skrevet av Lilletrolljenta, 20.12.2011
Skulle gjerne fått svar fra noen som har vært oppi det samme som meg. Jeg har hatt en kjæreste som er 14 år yngre enn meg i snart fire år.

Kreft depsisjon

Skrevet av Maja, 15.12.2011
Hei Kort fortalt har min min kreft i stadie 4, og har hatt kreft 4 plasser på 3 år. Med mindre et mirakel skjer, har hun liten sjangs til å overleve.

Hva skal jeg gjøre? Mine,dine og våre barn.

Skrevet av Ronald, 15.12.2011
Hei. Jeg er en mann på 35 år,som er i et forhold der det er mine/ditt og vårt barn.

Deresjon eller vinterdepresjon?

Skrevet av Stine, 11.12.2011
Hei. Jeg er en jente på 21 år som lurer på om jeg rett og slett er depresiv.

Deprimert

Skrevet av anonym, 08.12.2011
Hei jeg er 19år og sliter med depresjoner. først trodde jeg det bare var en liten periode, så jeg begynnte å trene mye fordi jeg hørte det skal øke livskvaliteten og mental helse, men jeg føler fortsatt ingen forbedring, selv etter nesten 2 år.

Hva feiler det meg?

Skrevet av Andungen, 08.12.2011
Jeg er en jente på snart 20 år, og i mine 20 år har jeg slitt veldig med meg selv uten å vite om det. Det har skjedd mye i livet mitt som jeg har trodd var normalt, jeg har opplevd ting som jeg trodde alle andre også opplevde.

"Å trøstespise seg til døden"

Skrevet av Anonym, 07.12.2011
Jeg er en jente på 19 år. Jeg har i hele mitt liv følt meg ensom, selv om jeg har hatt folk/venner rundt meg.

generalisert angst

Skrevet av Anonym, 05.12.2011
Sliter sånn, med alle de tankene bekymringene hele tiden.. Jobber hardt med meg selv..

sosial angst

Skrevet av pannekake87, 02.12.2011
Jeg er veldig engstelig, før var jeg deprimert, og jeg tenker litt på selvmord hver dag, men jeg ser mer humoristisk på det. har konkludert med meg selv at alles liv er like betydningsløst, jeg tror vi lever nå, og vår bevissthet forsvinner etter livet.

Krise i samboerskap

Skrevet av vesla, 01.12.2011
Har en konflikt med samboer ang ekser. Hans eks er konstant ute etter meg og slenger dritt på Facebook, anmelder meg for mine meninger, mobber min nyfødte sønn, slenger dritt om meg til sin 3år gamle datter og sier jeg er slem etc, og generelt er meget ufin mot både sine egne barn, mine barn og meg.

Kamerat med særegen sosial angst

Skrevet av Erik, 22.11.2011
Hei, jeg sender ang min kamerat som jeg har kjent i ca 13 år. med oss er han helt vanlig og har en personlighet som passer en av hans alder(21).

Bryte forholdsmønstre

Skrevet av Forvirret jente, 18.11.2011
Jeg har satt meg selv i en situasjon jeg helst skulle ha unngått. I fjor forelsket jeg meg i bestekompisen min, og vi hadde en periode med "friends with benefits".

Familietrøbbel - Jeg som er vanskelig?

Skrevet av Will, 17.11.2011
Jeg har ett familieproblem som er veldig sammensatt og hjelp fra andre hold gjør meg bare mer i tvil om hva jeg bør gjøre. Det hele begynte når jeg følte at jeg hadde fått ting opp i halsen.

"Break-up" med bestevenninne - sliter psykisk

Skrevet av november, 17.11.2011
Jeg har alltid vært den personen som er glad til enhver tid. Har alltid fått komplimenter for mitt fine smil og min positive utstråling.

Depresjon eller utbrent?

Skrevet av Mann29, 10.11.2011
Jeg og min kjæreste ble i lag for lit over 10 år siden, vi var 17 og 19 da vi ble i lag. Det viste seg lit utover i forholdet at hun slet med ting som var svært tungt for henne og det endte opp med at jeg sluttet på min utdanning og så meg nødt til å ta vare på henne.

Selvomordtanker og vanskeligheter i hverdagen

Skrevet av trenger hjelp, 07.11.2011
Hei. Jeg er en 25 år ung jente sm trenger å snakke med en psykolog for å få orden på live mitt.

Kjæreste trøbbel

Skrevet av Samantha Smith, 28.10.2011
Jeg er nå i lag med en gutt og vi er begge 15 år, vi har vert i lag i en måned og jeg føler at han begynner å unngå meg. Han vil nesten aldri finne på noe og viss vi har planlagt at vi skal gjøre noe eller at han skal sove over så sier han at han har glemt det...

deprisjonangst

Skrevet av ola, 23.10.2011
eg har i noen år no komt i ein dårlig sirkel som eg ikke kommer meg ut av. Kverdagen er mørk og tung men eg prøver og holde det gjenn og ikke tenke negativt men positivt men det er ikke så lett.

deprisjonangst

Skrevet av ola, 23.10.2011
eg har i noen år no komt i ein dårlig sirkel som eg ikke kommer meg ut av. Kverdagen er mørk og tung men eg prøver og holde det gjenn og ikke tenke negativt men positivt men det er ikke så lett.

Jeg vil bare dø

Skrevet av Julie, 23.10.2011
Hei, jeg er en jente på 14 år som sliter med deprisjon, jeg vil si at jeg synest det er noe som er veldig vanskeligt å tøft for meg. Jeg har slitt med det siden jeg var liten, å det har bar blitt verre, jeg startet med selvskading for to år siden, men har ikke gjort noe nå..

problemer hjemme

Skrevet av KarolineH, 19.10.2011
Hei. Jeg er en jente på 15 år som akkurat har mistet en mine gode venner og foreldrene mine har skilt seg like etter og føler meg "brukt" av en mann på 40 år.

En barndom som ødela alt!!

Skrevet av Karina, 19.10.2011
Hvor skal jeg begynne. Jeg hadde min første kjemi time i går, det var her alt startet.

deppa og alene

Skrevet av anonym, 15.10.2011
Ja, hva skal man si? liker egentlig ikke å plage andre med problemene mine.

Angst!

Skrevet av Mor, 03.10.2011
Hei jeg er ei dame på 33år som bestandig har slitt med angst og det siste året har den forverret seg og jeg klarer snart ikke mer nå! Det hender jeg får hukommelsestap og har prestert å sende sms til min mor hvor jeg ber om hjelp og ikke husker det etterpå også prestert å legge meg under dynen uten at jeg husker det.

forhold til en psykopat.

Skrevet av mona m, 28.09.2011
hvorfor blitt som jeg har blitt,likeglad,ikke følelser for ny mann? som er helt topp, men redd for og bli lekt med en gang til og sitter dypt,av bestemmelser over deg kontrolerer deg,snoker rundt huse mitt og fortelle jeg ikke er hjemme som han ikke har noe med,og beskyldninger,jug,dritt kasting osv, hvordan bli gammle sosiale livate jenta jeg var en gang?????

en strøm av gråt

Skrevet av livslede, 15.09.2011
Jeg gråter i dagesvis når jeg gråter. Det er som om jeg gråter for alt jeg skulle ha grått for hele livet fra jeg ble født.

Rus, uro og flink pike syndrom

Skrevet av AmyWinehouse?, 09.09.2011
Hei, jeg er en 26 år gammel jente i god fysisk form, med bra jobb, flott kjæreste og mange venner. Jeg er heldig, for jeg er både pen og har personlighet.

Fanget i meg selv

Skrevet av catzy, 08.09.2011
Jeg er 52 år, jeg mistet min samboer i kreft for 1 år siden. Etter hans død forstår jeg ikke hva som skjer med meg.

Hva kan diagnosen være?

Skrevet av Frustrert, 01.09.2011
Kvinne, 39 år, samboer i 23 år, voksne barn. Under omskolering, går på høyskole.

stjeler i butikker

Skrevet av maria, 29.08.2011
hvordan skal jeg klare å slutte og hvorfor gjør jeg det.

Kjæreste som sliter

Skrevet av Petter, 24.08.2011
Hei, jeg har en kjæreste med diagnosen PTSD. Vi har de siste årene vært litt ut og inn av forholdet.

Problem med emosjonell tilknytning til ste-datter

Skrevet av Miss Martin, 24.08.2011
Da jeg og "T" ble sammen for noen år hadde jeg brukt mye tid på tankevirksomhet i forhold til at han alledrede har et barn. Da jeg konkluderete med at jeg er voksnen nok til å ønske begge velkommen i livet mitt.

Sinne

Skrevet av miss Martin, 24.08.2011
Jeg har problemer med sinne, jeg blir så sint på min mann!! Det knyter seg langt inne i meg og jeg låser meg totalt!

Hvorfor er det så vanskelig?

Skrevet av Jente1 og jente2, 20.08.2011
Vil ikke oppgi navn så kaller oss "jente1" og "jente2". Alder 14 år.

problemer med mennesker.

Skrevet av Trine, 14.08.2011
gjennom store deler av livet mitt har jeg hatt problemer med andre mennesker. enten det er gutteproblemer hvor jeg gråter mye fordi gutter sårer meg, eller om det er krangler med venner.

Samlivsbrudd

Skrevet av Vanskelig, 10.08.2011
Jeg trenger egentlig bare råd og tips og å få ting ut etter at jeg har valgt endelig etter nesten to år uten følelser og vennskap, å gå i fra hus og samboer. Vi er unge begge to og har ett barn sammen.

Sinnemestring

Skrevet av Fortvilet, 05.08.2011
Jeg trenger hjelp til å takle sinnet mitt! Jeg kan bli svært sint på enkelte personer som jeg har rundt meg.

Trist person

Skrevet av Trist jente, 28.07.2011
Vet ikke helt hvordan jeg skal begynne.. Kom over siden her ved tilfeldighet og har lest et par innlegg..

Hva er det som skjer med meg?

Skrevet av Vibeke, 28.07.2011
Hei, jeg er redd jeg holder på å utvikle angst. Jeg har etter ett veldig tøft kjærlighetsforhold slitt veldig!

Hevn, ulykke og forvirret...

Skrevet av M, 15.07.2011
Jeg er en gutt på nylig fylt 20 år som har flyttet tilbake etter 2 år i utlandet. Returen min har vært det jeg ville kalt tung...

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

Bør vi flytte?

Skrevet av Anonym, 09.07.2011
Min sønn har endelig fått diagnosen adhd etter 10år med overaktivitet og svære konsentrasjons og oppmerksomhetsforstyrrelser. Han har nå startet med medisiner og skal få IOP på skolen.

"Desperat husmor"

Skrevet av Else, 07.07.2011
Jeg er en hjemmearbeidende mamma til fire barn hvor eldste barn er 8, og yngste er 2. Jeg er lykkelig gift.

Familie problemer

Skrevet av sara, 23.06.2011
Hei. Jeg er en jente på snart 21 år.

Sliten kjæreste. Hva skjer med den flotte gutten min?

Skrevet av Elskerkjærestenmin, 22.06.2011
Har vært sammen i flere år nå, å ting har igrunn vært likt hele tiden. Allerede d vi møtte hverandre prøvde han å dytte meg unna med å si at han kom til å såre meg.

jeg blir brått sint

Skrevet av Lasse, 21.06.2011
jeg tåler ikke at andre bestemmer eller tar fra meg sjølrespekten for den jeg er. Da tenner jeg opå alle plugger og freser, skriker ut det jeg mener i 3-4 ord og fjerner meg fort.

Seperasjonutroskao

Skrevet av 9na, 19.06.2011
Hei. Jeg er midt i en sepersjon.

Sinneutrbudd som ikke kan styres!

Skrevet av anonym, 06.06.2011
Hei! Jeg er en jente med godt humør, rundt alle, men ikke rundt kjæresten min.

Dystymi, klarer ikke å dele dype følelser

Skrevet av Aleks, 04.06.2011
Jeg er 17 år gammel, og er selvdiagnosert med Dystymi, kan ikke huske sist jeg følte meg glad, og resten av livet føles ut som en nedoverbakke. Jeg er også sliten hele tiden, hver dag, hver uke noe som både tærer metalt og fysisk.

Fortid og nå

Skrevet av aimee, 30.05.2011
Hei. Jeg har et problem jeg er veldig redd for at kan påvirke meg for resten mitt liv.

Å vente på en den man elsker...

Skrevet av Anonym, 10.05.2011
Jeg møtte en mann for 8 mnd siden.. Han er 10 år eldre en meg og har samboer og barn..

Spiseforstyrrelse..?

Skrevet av Tina22, 10.05.2011
Jeg er ganske opptatt av trening og kosthold, og ligger langt unner dagsbehovet for kvinner.. Om jeg får i meg for mye må jeg kaste det opp fordi jeg hater metthetsfølelsen.

Mistrivsel i militæret

Skrevet av Jens, 29.04.2011
Hei, Jeg har vært i militæret i nå snart 4 måneder og hadde en av de beste periodene i livet mitt på rekruttskolen. Så ble jeg overført til Rygge på kurs som varte i en måned.

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

Jeg vet hva som er feil, men klarer ikke å gi slipp.

Skrevet av Thea, 25.04.2011
For en syv måneders tid siden slo ekskjæresten opp med meg, og sa at han hele tiden hadde brukt forholdet med meg som dekke for at han ikke fikk jenta han ville ha. Hun er, må nevnes, yngre, tynnere og særlig i mine øyne penere enn meg.

Hans barn

Skrevet av vekt 85, 19.04.2011
Jeg er sammen med en mann som er en del år eldre enn meg. Han har fra et tidligere forhold 3 barn, hvor den gamleste skal begynne på videregående til høsten.

Apatisk i lang tid.

Skrevet av Thanatos, 17.04.2011
Har over lengre tid (så lenge jeg kan huske) slitt med apati, men vet ikke hvorfor, evt hvorfor det har stått i så lenge. Jeg har i en alder av 25 år enda ikke funnet ut hva jeg vil gjøre med resten av livet, om noe i det hele tatt.

Angrer ofte på mitt valg av kjæreste.

Skrevet av Rita, 14.04.2011
Jeg er en snart 30 år gammel kvinne. Jeg bor i hus med min kjæreste.

Syns naboen overdriver

Skrevet av Sint hundeeier, 08.04.2011
Jeg og venninde bor vegg i vegg med et ung par som sikkert bare er noen eldre enn oss. Det har klaget 2 ganger fordi jeg har en hund p besøk som har bråket en gang på natta og en gang på morgenen ved å hyle.

Hypersensitiv

Skrevet av Monroe, 05.04.2011
Hei jeg har i løpet av de siste årene innsett at jeg er hypersensitiv. Da jeg var liten holdt jeg ofte følelsene mine inne, og gråt så og si aldri.

ukontrollert sinne.

Skrevet av sinnataggen, 03.04.2011
Hei. Jeg har gjennom hele livet mitt hatt ett veldig utagerende sinne.

Mangler energi, fokus og tiltakslyst. Hvem skal jeg snakke med?

Skrevet av Erik, 29.03.2011
Dette har jeg "slitt" med i flere år uten egentlig å ha prøvd å gjøre noe med det. Mest fordi jeg ikke anser meg som egentlig å ha noe særlig stort problem.

Hjelp, jeg vet ikke hvem jeg er

Skrevet av jente som ikke vet hvem hun er, 28.03.2011
Hvor skal jeg begynne....jeg er en jente på litt over 20 år.

Hva feiler det meg? Jeg er redd for alt...

Skrevet av Adele, 27.03.2011
Hei! Jeg er en jente på 22 år som sliter en del..

Lei av livet!

Skrevet av Solz, 23.03.2011
Hei. Kom over denne siden og måtte bara benytte muligheten til og få ut litt frustrasjon.

Det store valget, hva skal jeg bli?

Skrevet av Anonym, 15.03.2011
Jeg er en gutt som er sykemeldt fra jobben p.g.

Splittet personlighet mm

Skrevet av Lilla21, 08.03.2011
Fra før av har jeg pstd og er deprimert. Men nå i løpet av de siste månedene har jeg (og også en sosionom jeg pratet med) fått det for oss at jeg kan ha splitted personlighet.

Livssituasjon

Skrevet av Eremitten., 07.03.2011
Jeg er voksen kvinne som lever godt som "sosial eremitt" og dvs at jeg har ikke noe liv,som jeg har i mange år nå og fremdeles står det på stedets hvil. Det betyr også at jeg har ikke kontakt med familie pga div årsaker og ingen hensikt å prate med dem heller!

Aeronausifobi (aeronausiphobia) er angst for å kaste opp

Skrevet av Guri, 07.03.2011
Jeg skriver på vegne av min beste venninne, hun sliter med angst for sykdommen omgangsyken. Hun har slite med dette i mange,mange år.

1. innlegg

Skrevet av Maria, 03.03.2011
Da jeg var 18 år begynte jeg å gå til en psykolog. Hun hjalp meg å hjelpe meg selv.

Sliter med angststress

Skrevet av truls, 03.03.2011
Hei jeg er 28 år gammel og har gjort mye galt i mitt liv, sonet 5 år i fengsel for dette og har ikke gjort noe galt siden og angrer veldig på de tingene jeg har gjort, så mye at det faktisk tar over livet mitt til tider. Mitt navn er mediakjent og jeg skiftet deretter navn siden etter en stund i jobb begynte rykter og gå, skiftet jobb igjen og samme tingene skjer.

Sjalusi

Skrevet av Anne, 15.02.2011
Hei! Jeg er ei jente som blir ganske fort sjalu på venninnene mine.

føler meg i fengsel og ønsker mitt frihet tilbake

Skrevet av forvirret utlanding, 10.02.2011
Hei! Jeg er fransk, gift med en nordmann siden snart 10 år og har bod i Norge i 11 år sammen med ham.

Trenger hjelp til å mestre mitt temperament

Skrevet av sinnamamma, 03.02.2011
Jeg har en gutt på 6 år med ADHD, samt en jente på 8 som er under utredning. Begge har vært en utfordring fra de var spebarn.

Er psykoanalyse på seg selv farlig?

Skrevet av Sven, 02.02.2011
Jeg har bevist i ca 10 år (jeg er 23 nå) psykoanalysert meg selv, og i de siste årene har jo tanken dukket opp om jeg kanskje er "gal" som driver med dette. Jeg har forsåvidt ført en annen analyse på hvorvidt det har vært positivt eller negativt for meg som person å føre psykoanalyse på meg selv (for å finne ut om jeg er "gal" eller ikke), og har egentlig kommet frem til at stillingen jeg står i rent psykisk er sterkere enn hva som kunne ha hendt.

Samlivsbrudd hvor begge fortsatt har sterke følelser for hverandre

Skrevet av tobben, 29.01.2011
Hei. Jeg og min samboer har nylig valgt å bryte samboer forholdet vårt.

PTSD, nedsatt arbeidsevne og rettigheter

Skrevet av Incestoffer i 11 år, 26.01.2011
Jeg er 35 år, og er språklærer i den videregående skolen. Jeg har diagnosen PTSD etter 11 år med seksuelle overgrep, samt et voldtekt i tenåra.

Ekstremt sinne (nav - jobb - samboer - familie.. )

Skrevet av Jente 21., 19.01.2011
Hei! Jeg er en jente på 21 år som har begynt å få en del syke tanker i hodet.

Sliter med sinne i parforhold.

Skrevet av Geddi, 03.01.2011
Lever i et samboerforhold der vi har det sosialt godt i sammen med venner. Noen ganger reagerer jeg med sinne når jeg føler at ting har blitt sagt negativt mot meg.

skuffer de jeg er mest glad i

Skrevet av håp, 02.01.2011
jeg tørr ikke ta kontakt, selvom jeg gjerne skulle gjort det fordi jeg øsnker ikke å fortelle noen at jeg trenger hjelp og jeg har ikke penger til å betale psykolog selv. Problemet mitt utløses stort sett når jeg drikker, da kommer alle dårlige ting som har skjedd og følsene frem.

Familieslekts konflikt

Skrevet av Mokka, 01.01.2011
Hei! Ble for ca.

trives ikke

Skrevet av elisabeth, 14.12.2010
Hei, jeg er en jente på 21 år som er sambor. problemet er at min kjære bor på en plass i 4 manns bolig, og jeg trives veldig dårlig, blir deprimert og lei meg for jeg vil bo nærmere min hjemplass og familie og venner.

Kontrollerende forelder skaper depresjon

Skrevet av Dr. Bloom, 29.11.2010
Hei. Jeg er en gutt på 19 år som sliter med depresjoner på grunn av at min mor alltid ser ut til å ha et behov for å kontrollere livet mitt på en eller annen måte.

Dårlig sosialt nettverk

Skrevet av Sofus, 11.11.2010
Jeg er jente på 21 år. Kommer fra en liten plass, flyttet til storbyen som 16 åring.

Hjelp meg

Skrevet av Anonym, 29.10.2010
I alle mine leveår, har jeg vært veldig usikker på meg selv. Særlig når det hark ommet til gutter.

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

fryktelig sinne

Skrevet av Anonym, 24.10.2010
trenger faglig å profesjonell veiledning ang oppvekst relaterte ting som angår mi mor i aller høyeste grad. har bare lyst til å ta livet a henne.

Pessimistisk og veldig sårbar

Skrevet av Anonym, 11.10.2010
Hei. Jeg er en jente på 24 år som er i full jobb, har gode venner og familie rundt meg.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »