Livredd for å bli glemt

Jeg trenger hjelp. Jeg begynte på videregående for noen måneder siden. Da begynte jeg på Ullern videregående på helselinjen. Jeg begynte med mine aller beste venner, og jeg trivdes egentlig veldig godt på skolen. Mange fra min gamle skole gikk der og jeg hadde det veldig bra, og følte meg trygg. Men dessverre byttet jeg etter to uker, fordi jeg var redd for at jeg gikk glipp av noe. Jeg følte at jeg ble "gjemt" bort, og jeg ville være populær. Nå har jeg gått på denne skolen et par måneder og har det helt forferdelig. Ren studiespesialiserende er kjempevanskelig, og jeg har masse fravær. Det var mye bedre å gå på den gamle skolen der jeg hadde gode venner som brydde seg om meg. Jeg gråter hele tiden, og har gjort alt jeg kan for å bytte skole, men de vil ikke ta inn flere. Er livredd for å bli glemt. Ikke bare av de beste vennene mine, men også de jeg gikk på skole med før. Vil at de skal huske meg og ikke bytte meg ut. Akkurat nå føles det som jeg står på utsiden av huset mitt. Der sengen min, tven min, maten min... alt jeg trenger er... Alle er der inne, inne i huset, og jeg er byttet ut. Noen andre har tatt sengen min, tven min.. Nå er det noen andre som spiser maten min. Og alt jeg kan gjøre er å stå på utsiden å se inn, se hva jeg etterlot. For nå er det ikke lenger jeg som har nøkkelen, den ga jeg fra meg... uten å tenke klart.

Trenger hjelp. Er livredd for å bli glemt og det spiser meg opp innvendig. Har prøvd å snakke med mamma, rådgiver, helsesøster, lege og psykolog. Ingenting hjelper, jeg trenger vennene mine og trygghet. Jeg MÅ bli husket. Hva skal jeg gjøre?

V, 14.11.2017

Skriv et svar

Kan du hjelpe personen som skriver dette innlegget? Kanskje har du vært i lignende situasjon selv, eller på annen måte vet noe om temaet? Skriv svar på innlegget her:

Navn eller kallenavn

captcha

Spam sjekk
← Skriv inn alle fire tegn på bildet.

Relaterte psykologiske emner

Her er noen relaterte psykologiske emner.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »