Vet ikke hva jeg skal gjøre

(15 år gammel)
Jeg har alltid vært irriterende
Jeg har alltid vært den som ingen egentlig liker og bare bruker.
Jeg vil ikke føle som om alt jeg gjør er feil eller galt men kan ikke stoppe tankene, de bare kommer.
Har lovet fler folk at jeg ikke skal skade meg selv lenger og at jeg ikke skal ta livet mitt, men folk forsvinner ut av livet mitt fordi jeg ikke vet hvordan jeg skal snakke med de lenger. Har glemt alt, har ingen minner. Sitter fast her og jeg vet at når sommeren kommer det til å bli bedre men orker jeg å vente? Det er nå det gjør vondt.
Stemmen min er irriterende og jeg er stygg, får ikke de beste karakterene og jeg vet ikke hvem jeg er lenger. Lever for andre og ikke for meg selv. Ingen har egentlig sakt at de er her og ment det til meg. Prøver så godt jeg kan å hjelpe folk men det er ikke nok.
Har svømming i morgen og jeg kutta akuratt opp låret mitt, det kommer til å svi men det føles ut som om jeg fortjener det (skal ha på shorts ingen ser det)
Vet jeg burde få hjelp men bare orker ikke
Orker ingenting
Kunne ikke ting bare vært som før
Orker ikke dette lenger
Vet ikke hvor lenge jeg kan klare det her.
Veninna mi skulle ta livet sitt for noen måneder siden, og jeg visste ingenting. Hvis jeg bare hadde spurt, eller sett nøyere etter. Hvis jeg aldri hadde fantes kanskje hun ikke hadde planlagt det.
Alt hadde vært bedre uten meg.
Men jeg vil leve for noen grunner
Og jeg vil overleve dette.
Men det stopper ikke tankene
Vet ikke hva som skjer lenger.

15, 11.01.2018

Nøkkelord: Depresjon

Kommentarer fra leserne

Dette sier leserne om "Vet ikke hva jeg skal gjøre":

Kaja (28.01.2018)

Hei! Ta det helt med ro. Du er bare 15 år og du vil utvikle deg mye etterhvert. Du burde ta deg en par dager fri og føle på hva du vil. Håper det blir bedre, lykke til!! Har også hatt det slik og det går bra med meg. Bare kjemp deg igjennom det.

Skriv et svar

Kan du hjelpe personen som skriver dette innlegget? Kanskje har du vært i lignende situasjon selv, eller på annen måte vet noe om temaet? Skriv svar på innlegget her:

Navn eller kallenavn

captcha

Spam sjekk
← Skriv inn alle fire tegn på bildet.

Relaterte psykologiske emner

Her er noen relaterte psykologiske emner.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »