Vet ikke hva jeg vil lenger

Var på firmatur denne uken, og ble totalt grisebanket av noen fra dette stedet, har så vondt i hele ansiktet, leppene mine er svære og kjeften min er helt blå, jeg hører ingenting på venstre øre.. føler at jeg ikke vil jobbe mer, har mareritt og traumer, får ikke sove, vrir meg og kaldsvetter sinnsykt mye, og dro ikke på jobb idag fordi jeg føler meg elendig, har vondt overalt (når jeg puster, svelger, øre og hodet generelt) lurer på om det finnes en «krisetelefon» av noe slag der jeg bare kan ringe om jeg trenger å snakke med noen? Er ikke så ille at jeg vil ta livet av meg selv ellerno, lever egentlig et ganske fint liv, men noen ganger bare føler jeg at jeg aldri får til noe og ikke vet hva jeg faktisk vil gjøre. Vil ikke si at jeg egt har noen psykiske lidelser eller problemer, da tanker som dette ikke varer lenge, og ikke tar noe særlig av energien og tiden min

Tor, 27.11.2017

Nøkkelord: Stress, søvnløshet, deprimert, traumer,

Skriv et svar

Kan du hjelpe personen som skriver dette innlegget? Kanskje har du vært i lignende situasjon selv, eller på annen måte vet noe om temaet? Skriv svar på innlegget her:

Navn eller kallenavn

captcha

Spam sjekk
← Skriv inn alle fire tegn på bildet.

Relaterte psykologiske emner

Her er noen relaterte psykologiske emner.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »