Hjernen

Sorter etter: Dato | Popularitet

kort stubin=lett irritasjon

Skrevet av Vincent, 05.02.2018
Hei Unnskyld meg pga min blanding av norsk og svensk språket. Jeg har bott ca 20 år i Sverige før i 2009 flytter jeg til Norge.

Psykose

Skrevet av Rog, 01.02.2018
Føler meg utbrent ,det virker som min bipolare kjæreste liker å være i psykose,eller vertfall på kanten av den,hun vil helst ikke ta medisiner å er rask til å ikke ta dem når tjangsen er der,hun har vert psykotisk nå i 3-4 uker men har nå begynt å lande,nå er hun sint når eg finner medisinene frem å prøver å unngå å ta dei,går å legger seg uten å si god natt ,er redd for å eventuelt vekke hun for å gi hun medisinene hun trenger,eg er fryktelig sliten etter 6,5 år med hennes psykoser å nesten psykoser,føler eg altid går på nåler å må veie mine ord å gjærninger opp og ned heile tiden,hva kan eg gjøre,hennes datter har hatt eit ønske om å ha mor hjemme når psykosene setter inn,derfor har det vært meg som har hørt på alt tattel å vas fra morgen å til natt å somme tider heile natta,å når alt er åver så er det jo og min feil at psykosen kom,ja det sier hun,når det nå er sakt så har vi det bra når psykosen er borte ,å eg elsker hun virkelig av heile mit hjerte, mvh ein som har begynt å vente på neste psykose.

fortvilet syk mor .

Skrevet av sol, 30.10.2017
Jeg er en dame med kognetive problemer etter et anorisme sprakk i mitt hode som og førte til en hjerneblødning.Jeg er allrid redd,noen ganger blir den veldig vanskelig å holde ut,de siste ukene har jeg bodd med minn sønn og hans samboer og hennes datter,jeg og minn sønn har kjøp hus sammen og de bor hos han ,endel rom er felles og hun vilikke samarbeide og tross alt forstå at hun bor hos minn sønn og kjøre på uten å ville diskutete og planlegge sammen i fred og ro .

Psykiatri

Skrevet av Mann 24 år, 27.07.2017
Ved Psykiske lidelser og psykisk sykdom bør man aldri oppsøke psykologer for testing.

Vitne til foreldrenes samleie

Skrevet av Apejenta, 28.03.2017
Jeg var ung, kanskje 7-8 år. Vi var på ferie i spania.

Slitsom personlighet

Skrevet av Mina, 01.03.2017
Jeg er en jente på 15 og jeg har en veldig vanskelig personlighet. Jeg har mange forskjellige problemer, og jeg vet ikke hvem jeg skal snakke med om dem.

Deprimert over år

Skrevet av Julia, 15.02.2017
Hei. Jeg klarte å Google meg fram til denne siden fordi jeg trenger hjelp.

Forvirret

Skrevet av Bibbi, 09.02.2017
Hei. Jeg har fått ny hukommelse og ny personlighet etter dissosiasjon.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Vanskelig situasjonvanskelig jente

Skrevet av Ungjente15, 10.12.2016
Hei, jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente. Det har vært litt turbulent i livet mitt.

Hei, første forhold 21år, 10 måneder. (lang)

Skrevet av Gutt, 21år, 21.11.2016
Hei. jeg har alltid slitt med dårlig selvtillit gjennom hele oppveksten.

Sosial angst og emosjonell blokkering (engelsk post)

Skrevet av utenlandsstudent26, 05.10.2016
Hei! Jeg haaper det kan gaa greit om jeg skriver posten paa Engelsk?

Kropps angst

Skrevet av Chris, 19.08.2016
Jeg har angst for å vise frem kroppen min og jeg liker ikke å se på meg selv. Jeg synes jeg er stygg uansett hvordan jeg prøver å se på meg selv.

Bør jeg gå?

Skrevet av Maria, 10.07.2016
Jeg og kjæresten min har hatt langdistanseforhold i over et år. Han er amerikansk, og skal etter planen komme til Norge for å bo her et halvt år om en uke.

Depresjon i familielivet

Skrevet av Tiana24, 01.05.2016
Dette startet egentlig for 3 år siden der jeg måtte gå gjennom mye til å støtte min mann, til nå nylig der jeg fant ut at jeg selv har begynt å få mye depresjoner. jeg jobber i byen og noen få små ord kan kan få meg til å ville gråte men jeg holder meg.

Veps- og humlefobi

Skrevet av Frida, 29.04.2016
Hei, jeg er kanskje bare 13 år, men jeg har en stor frykt for veps og humler. Jeg prøver å sitte ute, men tørr nesten ikke.

Vært igjennom mye

Skrevet av Anne, 25.04.2016
Hei!:-) Jeg er redd dette innlegget kommer til å bli litt for langt, men jeg skal gjøre mitt beste for å ikke få det så langt.

Bipolar eller ikke?

Skrevet av Jan, 24.04.2016
Jeg har en kjæreste som har vært utro, og jeg har en teori om at hun kan være bipolar og har kanskje behov for behandling. Jeg har lest mye rundt symptomer og effekter, og kjenner igjen noen av tegnene, men langt fra alle.

Vanlig å innbille seg sånt?

Skrevet av Thale, 09.04.2016
Det er mange ganger hvis jeg er i en situasjon, hvor jeg er lei meg, usikker eller ukomfortabel, hvor jeg ser for meg at jeg slår hodet i f.eks skolepulten, veggen, sengekanten osv...

Blir snart gal

Skrevet av Tussiii, 07.04.2016
Jeg er en "jente" på 29 år, har både samboer og barn, for 2 år siden gikk jeg på en smell og holdt ikke ut å bo sammen med sambo og vi flyttet fra hverandre. Etter 6 måneder fra hverandre hadde jeg fått "roet ned" og vi flyttet ilag igjen og vi kjøpte hus sammen!

Behandle flashbacks som mareritt

Skrevet av Ella, 24.03.2016
Jeg er bare så fortvilet. Jeg strever med et fryktelig flashback som repiteres gang etter gang og som jeg ikke får ut av hodet.

sterke søvnproblemer

Skrevet av jente95, 09.03.2016
Mine søvnproblemer startet da jeg var ca 10 år og er nå 20 (blir 21 i år)...Jeg er jo på en måte vandt til å ha søvnproblemer og har prøvd ALT..

Angst

Skrevet av kdl, 15.02.2016
hei jeg sliter med å gå ut blant folk. jeg har utplassering i 3 uker nå å er i siste uke.

JEG ER FOR FARLIG!!

Skrevet av Anonym, 14.02.2016
HJELP!!! Jeg begynner bare å slå og sparke andre helt tilfeldig.

Psykisk

Skrevet av DT97, 12.02.2016
Hei, jeg er en gutt på 18 år. Jeg føler meg veldig rart.

komme over ekskjæreste

Skrevet av Mari, 21.01.2016
Hei.. Jeg var i et forhold med kjæresten min, han betydde alt for meg.

Voldtekt

Skrevet av Victoria, 09.12.2015
Jeg har vært utsatt for voldtekt i sommer. Jeg trodde det gikk greit, men siste tiden hår det gradevis verre.

Schizofreni

Skrevet av Anne, 08.12.2015
Hei! Jeg håper virkelig noen tenker med hjertet og leser dette innlegget her siden det trenger jeg virkelig at DU gjør.

Depression, nedstemt,

Skrevet av Lei_jente, 28.11.2015
Er ei jente på snart 21 år og føler selv av at je lider av noen form av depresjon. Føler meg aldrig glad lenger, har panikk angst og gråtatakker som kommer stendigt hos meg.

Depression, nedstemt,

Skrevet av Lei_jente, 28.11.2015
Er ei jente på snart 21 år og føler selv av at je lider av noen form av depresjon. Føler meg aldrig glad lenger, har panikk angst og gråtatakker som kommer stendigt hos meg.

Søvn tretthet utmattelse depresjon PTSD

Skrevet av Randi, 26.11.2015

Sentrer ikke...

Skrevet av Anne, 06.11.2015
Hei! Jeg håper virkelig du tar deg litt tid og svarer på dette spørsmålet mitt!

Narsissistisk sinne

Skrevet av Thomas, 21.10.2015
Jeg er så sjalu på at samboeren min har unge med en annen, jeg håper de dør i en ulykke, eller bare forsvinner på en eller annen måte ut av livet mitt. Vurderer å være utro med exene mine, hvorfor skal jeg være ferdig med fortiden når de ikke er det?

Takler livet dårlig og ønsker ikke leve lenger..

Skrevet av Hanne, 09.10.2015
Hei, Jeg er en dame på 35år som har hatt mye motgang de siste årene, det ble nedbemanning i bedriften jeg jobbet i, så jeg ble arbeidsledig uten å ha fått noe ny jobb enda, det er nå 1,5 år siden. Så dagene mine er veldig tomme og meningsløse, søker jobber-men det er et brutalt arbeidsmarked nå, og jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal takle å leve på denne måten lenger..

Angst

Skrevet av Oslojente27, 25.09.2015
Hei. Jeg har egentlig både et spørsmål og en erfaring jeg vil dele med dere.

bipolar (?)

Skrevet av suz, 17.09.2015
Jeg er ei jente på 19. Jeg føler ofte at jeg har "humørsvinginger"- det ene øyeblikket føler jeg at alt går bra, men det andre øyeblikket så braser jeg ut i gråt og føler at alt er elendig.

Mange tanker

Skrevet av Vck 2015, 16.09.2015
Jeg er en person som tenker veldig mye, men i det siste har det kommet opp mange vonde og grusomme tanker og jeg blir litt redd for meg selv rett og slett. Har vært igjennom mye de to siste årene med et hjertesykt barn og mistet noen i nære slekt.

barn husker ikke

Skrevet av deli, 15.09.2015
Hei. Vi har en gutt på 7 år han er utenlandsk,men har vært i barnehagen i 4 år han har vansker med å jukse tall,farger,bokstaver,forskjell mellom i dag,i morgen og i går.

Jeg orker ikke mer

Skrevet av whatever, 11.09.2015
Nå er jeg så sabla lei av alt. Jeg orker ikke mer.

Kjæresten har angst

Skrevet av Kjæresten, 09.09.2015
Kjæresten min gjennom flere år, sliter med panikkangst. Dette er noe jeg selvfølgelig har 110% respekt for, og alt jeg ønsker er at han skal ha det bra.

Er det noe psykisk galt med meg?

Skrevet av Anonym, 07.09.2015
Over en lengre periode føler jeg at jeg har utviklet en evne til å diskutere å krangle mer med venner enn før. I løpet av de siste 10 månedene har jeg mistet 3 venninner, og jeg begynner å lure på om det er jeg som er problemet.

Føles ut som jeg er stengt inne

Skrevet av Anne, 02.09.2015
Hei! Det føles ut som jeg er stengt inne i et fengsel.

sosial angst?

Skrevet av jente 16, 23.08.2015
hei, jeg er 16 år og lurer på en ting. Jeg går nå 2 året på vgs og stortrives der.

Alt stenger inni meg

Skrevet av Jente21, 22.08.2015
Hei Har hatt det litt sånn før og men ikke på langt nær så mye som nå. Det er som om at det er noe som stenger inni meg.

føler meg ubrukelig

Skrevet av Mella, 07.08.2015
Hei! Jeg er en dame på snart 30 år, som sliter veldig på jobben.

Snakker ikke om ting, dypt deprimert

Skrevet av Mæddis, 05.08.2015
Lurer på om det er noe sted man egentlig kan snakke om ting uten at du får problemer ut av det. Er en jente på snart 23 år som har vært avhengig av rus.

Tankejenta

Skrevet av Anne, 03.08.2015
Hei! Håper noen svarer på dette spørsmålet!

Øyekontakt

Skrevet av Frustrert, 28.07.2015
Jeg har slitt med sosial angst de siste 3 årene, og klarer rett og slett ikke se venner inn i øynene lenger. Aldri slitt med dette tidligere, men nå tar det helt overhånd.

Ustabil mor

Skrevet av Mikalio, 16.07.2015
Hei jeg er 25 år, og trenger litt hjelp. Jeg har hatt en fantastisk studietid hvor jeg har bodd for megselv både i inn- og utland.

Lillebror skaper splid mellom foreldre og gjør ingenting for sin egen fremtid...

Skrevet av Ane, 14.07.2015
Min lillebror på 24 år har i flere år nå bodd hjemme hos våre foreldre og gjort veldig lite for sin egen fremtid. Han har brukt opp sine år på VGS men har ingen utdannelse.

Angst, sosial angst, depresjoner og selvmordstanker

Skrevet av Marius, 09.07.2015
Jeg har slitt med alt nevnt i tittelen i over 3 år. Jeg har også søvnforstyrrelser, selvtillits-problemer og spiseforstyrrelser.

Sinne ute av kontroll

Skrevet av Miamarii, 08.07.2015
For å være litt kortfattet så kan jeg begynne med å si at for to år siden hang min forlovede seg og er da ikke med oss lengre.. Jeg var sammen med fyren i syv år og jeg ble både fysisk og psykisk misshandlet.

Mor til besvær- misliker samboer

Skrevet av Ludvig, 02.07.2015
Hei! Har problemer med at Mamma ikke aksepterer og tålererer min kjærste og samboer.

Hjelp med dårlige tanker

Skrevet av Aifos, 22.06.2015
Hei! Jeg kaller meg for Aifos.

tankene

Skrevet av arnfinn, 13.06.2015
jeg sliter med å tenke stygge ord og bemerkninger med og eller uten navn eller andre ting. når jeg tenker stygge ord og bemerkninger så blir tankene såret og jeg sier unnskyld til tankene og er lei av å ha sånt.

Depresjon

Skrevet av Julius, 02.06.2015
Sliter med depresjon og angst for å gjøre noe feil. Angst for å forelske meg i noen etter et vanskelig forhold.

Angst

Skrevet av Gravus92, 29.05.2015
Hei. Jeg har enorm angst for og kjøre bil, etter en bilulykke for ett par år siden.

Stresset

Skrevet av kalvu92, 28.05.2015
Hei! Jeg begynner å bli bekymret over meg selv.

lojalitetskris, godt voksne foreldre´s konflikter.

Skrevet av Anonym, 27.05.2015
Hei. Mitt er problem er at jeg ikke vet hvordan jeg skal forholde meg til mine foreldres konflikt.

Hva gjør jeg?

Skrevet av Ragnhild, 23.05.2015
Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Hvem er jeg?

Er jeg deprimert?

Skrevet av Celestine, 21.05.2015
Hei, Jeg er en jente på 12,snart 13, år. Jeg føler meg veldig anderledes.

Føler meg annerledes, depresjon

Skrevet av Anonym, 21.05.2015
Hei. Jeg håper virkelig at jeg kan få råd, eller hjelp her.

SKOLE, MATTE HJELP!

Skrevet av Mattejenta, 21.05.2015
Jeg fikk et spm av mamma hvor mye er 300:30? Hodet mitt og tankene mine var helt tomt.

Tanker, mange tanker

Skrevet av Pus, 17.05.2015
Det er så mange tanker som surrer i hodet på meg.. Tankene går i kryss og tvers, også tenker jeg andre tanker mens jeg tenker tanker.

Rømmer fra følelser

Skrevet av Anonym, 20.04.2015
Hei, Jeg rømmer fra følelsene mine.Følgelig blir jeg full av angst og strammer kroppen min.

Seksuelle tvangstanker

Skrevet av Gjest123, 15.04.2015
Hei! Jeg sliter veldig nå :( Det hele startet for et par uker siden når jeg sluttet med en tvangstanke jeg har hatt i flere år.

Sjalusi

Skrevet av Anonym, 13.04.2015
Hei. Eg og min samboer har vert sammen i 1år den 4september.

Psykopat som "far", dop, voldtekt, adhd

Skrevet av meg, 13.04.2015
Hei. Jeg er en jente på 27 år som rett og slett trenger et annet syn på ting, evt få luftet systemet til en ukjent.

Lei av tanken "orker ikke mer"

Skrevet av Ensom, 11.04.2015
Begynte vel da jeg var 13-14 år, da fikk jeg noen uker med voldsomme følelser.Det var ikke mye som skulle til for å få meg til å gråte.

Psykisk syk? Deprisjon?

Skrevet av Becky90, 31.03.2015
Jeg er en jente på 25 år. Jeg vet at jeg er deprimert veldig ofte, om jeg er psykisk syk vet jeg ikke for jeg har aldri sjekket meg for noe.

Lekser og selvmordstanker

Skrevet av gutt 14, 28.03.2015
Hei, jeg er en gutt på 14 og sliter med lekser. jeg har lenge tenkt på selvmord som en utvei fra skole og lekser.

Første gang dumpa

Skrevet av Igga, 22.03.2015
Jeg har holdt på med en fyr, litt opp og ned i ca 11 måneder. (med 3 måneders avstand) Ting har vært veldig bra siste 1 1/2 måneden siden vi møttes igjen etter avstanden, så jeg valgte å spørre om vi nå var sammen.

Hva gjør en læringspsykolog?

Skrevet av Anonym, 21.03.2015
Hei. Jeg er en 18 år gammel gutt, og går siste år før jeg begynner på høyskole.

DET ER VIKTIG AT DERE SVARER FORT!

Skrevet av Link, 20.03.2015
Er det noen som har tips til hvordan jeg kan huske ting bedre? Jeg øver meg på bibel tekster og jeg må kunne dem til i morgen!

agressivSjalusiFamilie

Skrevet av isakk, 05.03.2015
Hei, jeg har vært sammen me kjæresten min i fire år nå. vi har en helt enorm dårlig kommunikasjon, vi er i et avstands forhold og samtidig så har det ikke svekket oss.

Æ e slem mot alle

Skrevet av En deprimert person, 05.03.2015
Hei live mitt har vært dritt i lenge. Jeg blir frustrert og sier dumme ting som sårer andre og så angrer jeg etterpå.

Arbeidslysten og lat = arbeidsledig og deprimert

Skrevet av Zora, 24.02.2015
Hei! Jeg har nådd til det punktet nå at to år har gått og jeg er fremdeles arbeidsledig.

Gråter av ingen ting

Skrevet av Heidi, 22.02.2015
Jeg er en person som neste ikke gråter av noen ting,jeg har et problem at av og til er jeg så sliten psykisk at jeg kan gråte fordi broren min tok den site brødskiven eller at mamma ikke har vasket klærne mine. Jeg blir så irritert av jeg bynner gråte.

Veninne med selvmordtanker

Skrevet av Dino, 17.02.2015
Hei! Jeg har ei veninne med alvorlige selvmordstanker.

Mamma kaller meg feit

Skrevet av Julie, 09.02.2015
Hei. Moren min har i fler år vært alt for opptatt av utseendet mitt.

Hva er det med meg

Skrevet av Cheerios, 08.02.2015
Hei! Jeg er ei jente på 21 år, som ikke har hatt en så lett oppvekst.

Hjerneskade etter anoreksi?

Skrevet av Ordkrøll, 07.02.2015
Etter flere år med alvorlige spiseforstyrrelser, er jeg endelig frisk. Men jeg sliter med sosialt samvær, smalltalk og med å snakke med andre mennesker.

Vrede, dårlig taper og selvfølelse

Skrevet av Sandra, 28.01.2015
Hei, Min kjæreste og jeg har vært sammen i 5 og et halvt år. Problemet er min kjæreste, som jeg tror har en psykisk lidelse.

Tvangstanke og hårspising

Skrevet av Sunniva, 25.01.2015
Hei. Jeg er ei jente på 10 år som spiser på håret mitt.

Søvnproblemer

Skrevet av Frida, 25.01.2015
Hei. Jeg sliter med å få sove om kvelden.

Usikker

Skrevet av Suilfy, 22.01.2015
Hei. Jeg er ei jente på 10 år.

Jeg orker ikke mer

Skrevet av Dum jente, 07.01.2015
Jeg kuttet meg igjen selv om jeg låfte megselv å slutte med det..tattovert over mange arr jeg hadde frafør og de store djupe er mye sjult etter etpar år, jeg var ferdig og klarte å gå uten lange armer igjen etter 2 år.

Hjerne fungerer ikke. Hjælp!

Skrevet av Anonym, 02.01.2015
Jeg har GUA, min hjerne virker næsten ikke og det giver søvn problemer og spiseforstyrrelser. Når jeg vågner om morgenen, er min hjerne ikke helt i top form, så spiser jeg morgenmad og efter en 3-5 timer, holder min hjerne helt op med at fungerer.

Dissosiativ lidelse

Skrevet av Tine, 01.01.2015
Hei. Jeg har hørt at det er likhetstrekk mellom dissosiasjon og migreneanfall.

hva skal jeg gjøre

Skrevet av ingenvethvemjeger, 29.12.2014
Jeg er en gutt, under 20års alderen. I live mitt så tidlig har jeg vert innom alt for mye.

hjelp til å få vekk sjølvmordstankar

Skrevet av anaself..., 14.12.2014
Korleis kan man få vekk sjølvmordstankar? Eg har hatt det i snart 1 år og dei blir berre verre og verre...

Er jeg skadet for livet....

Skrevet av sålei, 14.12.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

er jeg deprimert?

Skrevet av forvirra, 03.12.2014
jeg har et raskt spørsmål. jeg er ei jente på 15 år.

helt diagnoseløs?

Skrevet av Den diagnosemistende person, 30.11.2014
Jeg stemmer ikke med autismeverdenen selvom jeg har fått aspergers diagnosen, føler jeg. Hva gjør jeg med mitt vanskelige liv hvis jeg ikke har noen diagnose?

Deprimert

Skrevet av Missfoster, 26.11.2014
- Rasistisk far, ovenfor vennene mine. - Frekk og spydig store søster som ba bryr seg at jeg skal få kjeft og bli hardt straffet.

Unnvikende personlighetsforstyrrelse

Skrevet av sålei, 25.11.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

Trenger jeg hjelp?

Skrevet av N-esp, 24.11.2014
Jeg vil starte med å beskrive symptomene jeg har: Jeg hører stemmer av bekjente i den fasen rett før jeg sovner. De snakker ikke direkte til meg, dette har kun skjedd en gang, hvor jeg bare hørte at noen ropte på meg.

mine problemer

Skrevet av Anonym, 22.11.2014
jeg har så dårlig samvittighet overfor tankene mine.jeg har neste som tics av å tenke stygge ord inni hodet mot dem jeg elsker.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av G23, 20.11.2014
Er en mann på 23 år og sliter med diverse. Kort oppsummert.

Sinne

Skrevet av Ca92, 13.11.2014
Hei. Jeg er en jente på 22 år som har hatt en veldig unormal oppvekst.

Er det mulig å være hypersensitiv til sentralnervestoffer? eller overproduksjon

Skrevet av Mann 28, 03.11.2014
Til vanlig kan jeg være veldig apatisk/anhedonisk av meg, men jeg opplever det ekstremt kraftig når det først slår inn. Det kan rett og slett slå meg totalt ut og føles ofte mer ubehagelig enn det er godt.

Kan ikke arbeide sånn som det her

Skrevet av NordStju, 25.10.2014
I det siste året har jeg plagdes med søvn og arbeidsflyt. Begge går over i verandre og er vell på sett og vis samme problem.

Sjalusi og redsel

Skrevet av Martin, 22.10.2014
Jeg vet ikke hvordan det hele startet. men etter og ha vært med på et lang varig forhold har jeg merket at jeg blir stadig mere sjalu og redd for å miste min kjæreste.

kjærlighets sykdom mellom 2 personer som utvikler seg til skizofreni for begge.

Skrevet av Pingle, 11.10.2014
Jeg vet det finnes en slik sykdom og at det tar mange år før man blir syk....Det er ikke folie a deux....

kjæresten min sliter med dødsangst

Skrevet av Anonym, 09.10.2014
Hei. Spørsmålet mitt handler om kjæresten min, han er 19 år og sliter med dødsangst og har gjort det helt siden var en liten gutt.

Anxiety Angst vet ikke hvordan å bli kvitt det.

Skrevet av Jente på 17 år, 08.10.2014
jeg er ein jente på 17 pr, og har hatt dette problemet i snart 1 år. Jeg trur det begynte med at jeg skulle velge ein yrkeslinge som skulle passe til meg.

workaholic hele dagen og leter etter jobb

Skrevet av ross delman, 03.10.2014
enten jobber jeg hjemme på pc eller kjempa alt jeg kunne for mer jobb men etter en dårlig dag (ingen aggresjon eller no bare glede av det) med ærlighet og betalte tilbake penger som jeg gjorde feil og mistet jobben etter di dårlig dagene med differanse i butikk. Jobbet i 4 år å elsker jobbing å ønsker å hjelpe mennesker som ikke har det bra siden ungdomskolen med venner som trengte hjelp.

Rødming

Skrevet av SS, 30.09.2014
Hei, jeg er en gutt på 17 år, og jeg rødmer ofte. Tror du terapi vil bli kvitt rødmingen min?

Vennene mine har problemer med meg...

Skrevet av Anonym, 27.09.2014
HEI! De siste mnd har jeg fått en del diagnoser og lidelser.

Gjenkjenner ikke meg selv i bilder

Skrevet av Anyonym0102, 27.09.2014
Hei Jeg er en ung mann på 20 år. Hele livet mitt har jeg vært livredd for å ta bilder av meg selv, eller la andre ta dem.

leker hun med meg??

Skrevet av starboy, 17.09.2014
Har i en mnds tid datet en jente og vi har hatt det kjempeflott sammen, men før jeg traff henne så vissste jeg hun hadde drevet med rus, og mens hun var ilag med meg så¨har hun nesten holdt seg unna alt. hun sier hun elsker meg og jeg elsker henne utrolig høyt.

Redd

Skrevet av sos, 14.09.2014
Hei. I april møtte jeg kjæresten min for ca et halvt år siden.

Hva skjedde med meg?

Skrevet av sal, 29.08.2014
Det er noe jeg har undret meg over i flere måneder. Jeg starter fra begynnelsen: For 2 år siden, en måned før jul, våknet jeg på natten av en drøm som nå er blitt utydelig for meg.

Sykelig sjalusi

Skrevet av Helen, 28.08.2014
Jeg har fått et rimelig stort problem. Jeg er sykelig sjalu og kontrollerende ovenfor min partner.

psykiateren tar ikke symptomene på alvor

Skrevet av M.J, 18.08.2014
Jeg går til en psykiater som tror og mener at alle bivirkningene jeg har av abilify og fluoxetin er angst og ingenting annet. Jeg har puste problemer når jeg sovner på rygg og er tørr i munnen og er trøtt av pillene.

Hva skjer om jeg bråslutter på 7 mg abilify?

Skrevet av pinnedyr, 18.08.2014
Er det helt ufarlig siden de har så lang halveringstid? Jeg er medlem i et forum på engelsk der de sier at de har så lang halveringstid at det er helt normalt å slutte brått på abilify og helt ufarlig.

DØDSANGST

Skrevet av Masyve, 11.08.2014
Hei. jeg sliter veldig med døden......

Har jeg sosial angst?

Skrevet av Jonas, 06.08.2014
Hei, jeg trur kanskje jeg har fått sosial angst. Sliter meg og snakke lenge med folk og vannskelig og ta første skritt.

Er jeg psyko?

Skrevet av Psyko, 31.07.2014
Jeg vet ikke hva jeg er. Jeg kutter meg, prøver alt jeg kan å gå ned i vekt, og gråter meg i søvn over alle problemene min flere netter i uka.

Logisk positivisme

Skrevet av Anonym, 31.07.2014
Logisk positivisme (senere betegnet nypositivisme eller logisk empirisme) er en filosofisk retning utviklet på 1920-tallet av filosofer innenfor Wiener- og Berlinerkretsen. Den logiske positivismen mener at filosofien skal strebe etter den samme stringens som vitenskap, hvor teologi og metafysikk utelukkes fra logiske resonnementer.

forbudt frukt

Skrevet av callous, 09.07.2014
Jeg er en gutt på 23 år som også har en sønn på 3 år, snart 4. Jeg og barnemor bor ikke lengre sammen.

Ekstreme humørsvinginger

Skrevet av Hallo, 06.07.2014
Hei ! Jeg har en søster som sliter med noe helt ekstreme humørsvingninger.

Diverse psykiske lidelser

Skrevet av TM, 02.07.2014
Hei Jeg er en mann på 37 år som sliter i varierende grad med diverse symptomer: Manglende selvtillit, selvfølelse, ro i sjelen Nervøsitet og angst i varierende Sjenanse, innesluttethet og isolasjon Søvnproblemer, enten ved å sove eller våkner opp før jeg er uthvilt Frykt for nærhet med andre mennesker, har aldri vært i noe seriøst forhold Depressive perioder, bitterhet Manglende ambisjoner i livet, latskap, lite energi Likegyldighet, periodevis følelse av sorg, lite glede Jeg forventet jeg skulle "vokse fra" disse problemene etterhvert som jeg ble eldre men det har dessverre ikke skjedd, nå er på høy tid å konfrontere dette på alvor. Jeg har en jobb og fungerer greit nok i hverdagen, men jeg føler at mitt livs potensial svekkes betraktelig av dette.

Hva har jeg? Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Mann27Oslo, 27.06.2014
Hei! Det føles litt rart å legge ut dette på nett, men håper noen med mer erfaring og innsikt enn meg kanskje kan hjelpe meg til å forstå meg selv bedre, og noen har kanskje tips til hva som kan gjøres..

"Kjærlighetsorg"...eller hva man skal kalle det..

Skrevet av sminkeveska, 27.06.2014
For jeg kan egentlig ikke kalle det for kjærlighetsorg. Jeg vet bare ikke hva annet jeg kan kalle det.

bruke fornavn til person

Skrevet av Ap, 26.06.2014
Hei! Jeg har et spørsmål når det kommer til å bruke fornavn til en person man har en samtale med, ikke i annenhver setning men for eksempel som i vi sees( navn) eller hvordan går drt( navn) Det høres kanakje ut som et sært spørsmål, men har fått inntrykk av at mange misliker at man brukee fornavnet i en samtale mwd bare to personer.

Aldri hatt kjæreste, orker ikke mer!

Skrevet av Joakim, 25.06.2014
Hei, jeg er 20år gammel og jeg har vært deprimert og suicidal i mange år nå. Har gått mye opp og ned, men har fått hjelp av mange psykologer og vært innlagt på sykehus pågrunn av at jeg ikke hadde hatt lyst til å leve.

Nevrolingvistisk programmering (NLP)

Skrevet av Anonym, 16.06.2014
Nevrolingvistisk programmering (etter engelsk Neuro-linguistic programming, forkortet NLP) er en omstridt, alternativ tilnærming til kommunikasjon, personlig utvikling og psykoterapi som ble utviklet i 1970 av Richard Bandler og John Grinder i California. Opphavsmennene hevdet at det er en sammenheng mellom nevrologiske prosesser (neuro), språk (språklig) og atferdsmønstre lært gjennom erfaring (programmering), og at bruk av NLP kan forandre disse mønstrene slik at en kan oppnå bestemte mål i livet.

utroskap

Skrevet av Nora, 10.06.2014
Mannen min var utro hei, jeg treng litt hjelp av dere. jeg er gift nå er i 12 år.

help

Skrevet av josefine, 09.06.2014
hallo! my name is Josefine and i am gonna make a school project about reality.

Kjærlighetssorg og avhengighet

Skrevet av Anonym, 08.06.2014
Jeg sliter virkelig med relasjon til en person. Denne personen har et rusproblem, og er falsk, usikker og utro.

Drama

Skrevet av Mimosh, 31.05.2014
Hei! Jeg er en jente på 19 år, jeg har kommet så mye opp i drama, og jeg orker ikke å ha det slik lenger.

Kvalme

Skrevet av Gutt 17, 31.05.2014
Hadde en gang omgangssyke som ledet til oppkast. Sykdommen inntraff ikke med en gang, og kom spontant under en reise på bussen inn til byen.

Roller.

Skrevet av Atle, 29.05.2014
Hei :) jeg har et spørsmål. jeg har en Psykisk Lidelse som gjør at jeg har 4 Roller.

Hallusinasjoner etter stort alkoholinntak

Skrevet av Theo, 26.05.2014
Hei, jeg er en 22 år gammel gutt som ikke har hatt mye erfaring med alkohol før, men siden jeg kom til utvekslingslandet jeg nå befinner meg i, har jeg begynt å drikke en del fordi det er så billig her. Jeg har ikke vært her mer enn 8 måneders tid, og jeg drikker vanligvis ikke mer enn 1-3 øl i uka.

Hva er skjer i hjernen min???

Skrevet av WoW, 06.05.2014
Hei! Jeg er ei jente på 9 år.

Hva er galt med meg?

Skrevet av Coca Cola, 30.04.2014
Hei! Jeg er ei jente på 9 år som har et problem!

Hva er MR?

Skrevet av Selsia, 29.04.2014
Hei jeg lurte kun på om hva MR er. Hva er det?

Irriterende!!!

Skrevet av Misty, 29.04.2014
Hei! Jeg er ei jente på 9 år som har et problem!

Jeg er mindre verd

Skrevet av Taperen, 28.04.2014
Jeg lurer: Jeg nærmer meg 40 år.Har slitt med sosial angst-redd for de fleste mennesker, alltid følt meg mye mindre verdt enn alle andre, en så og si konstant følelse av at ingenting betyr noe og noe fremtid, det er ikke noe jeg ser frem til.

Hjelp!

Skrevet av Fisho, 28.04.2014
Hei! Jeg er ei jente på 9 år som har noen problemer.

Jeg har tvangstanke

Skrevet av Duel, 23.04.2014
Hei! Jeg er ei jente på 9 år som tenker på at ikke ting er gøy lenger, men det er jo gøy.

Hva er galt med meg?

Skrevet av Kopi, 21.04.2014
Hei! Jeg har hatt det litt slitsomt.

Bildet i hodet

Skrevet av Anne, 20.04.2014
Hei jeg er ei jente på 9 og snart10 år som får et bilde i hodet nesten hele tiden. Det er svarte streker som jeg for bilde av.

usikkerhet..

Skrevet av Gutt 17, 14.04.2014
Hei. Jeg har en kjæreste som jeg er utrolig glad i.

Hodepine om morgenen

Skrevet av Anonym, 14.04.2014
Mange sliter med hodepine om morgenen. Det kan være forskjellige former for hodepine eller migrene.

Matfobi?

Skrevet av anne, 11.04.2014
Hei. Eg har en sønn på som i dag er 16 år, han sluttet å ete middag og varme retter når han var 1 1/2 år gammel.

Døden

Skrevet av Redd21, 31.03.2014
Jeg er redd. Det startet allerede i en alder av 9-10år..

Noen med erfaring med depresjon som kan hjelpe?

Skrevet av A, 18.03.2014
Jeg har hatt/utviklet depresjon i flere år nå (5-6 år), og det har vært veldig vanskelig, men det har aldri vært verre enn det er nå som jeg endelig har fått hjelp. I slutten av fjoråret hadde jeg såvidt påbegynt prosessen med å finne en psykolog.

Sjalusi

Skrevet av Sliten, 18.03.2014
Hei, Jeg har vært i et forhold i snart 6 år. Det har vært oppturer og nedturerer som i alle andre forhold.

IQ

Skrevet av Travellus, 03.03.2014
Jeg testet min IQ på Mensa´s Hjemmetest nettsiden, Som skal kalkulere IQ veldig nøyaktig, og fikk en IQ på 121 til 123. Jeg lurer på hva dette vil si, hva betyr dette egentlig, hva kan jeg utrette med en slik IQ, må jeg passe meg for noe og er det bra?

BARE negativ tenkning..

Skrevet av Vilde, 19.02.2014
Hei! Jeg er en jente i 20-årene som heletiden går å forteller meg selv at det er ikke noe galt med meg, jeg tenker bare litt for mye, og at depresjoner og angst er noe andre har og ikke jeg.

Psykologisk hjelp til slagpasienter

Skrevet av Anonym, 14.02.2014
Hei! Hvordan jobber en psykolog med slagpasienter?

Begrep om følelser når man sover

Skrevet av Gobo, 13.02.2014
Hei! Jeg er en mann på 30 år og har et spørsmål rundt selvbevissthet rundt mine egne tanker.

Deprimert, yrkesvalg, ensom, oppgitt, hjelp!

Skrevet av Per, 11.02.2014
Hei! Hele greia er også nokså lang, men jeg håper dere finner tid til å hjelpe meg!

hei. trenger hjelpesvar om selvskadinga mi.

Skrevet av minkane, 07.02.2014
bør jeg søke hjelp? jeg driver en farlig aktivitet som kan drepe meg.

Tips for å innegå Selvmedlidenhet

Skrevet av Lily, 27.01.2014
Hei jeg er 21 år gammel jenta som slitter på.

Kognitivt tilbakestående

Skrevet av Daggy, 26.01.2014
Hei, hva vil det si om en person er kognitivt tilbakestående? Hva slags kriterier trengs for å stille en sånn diagnose?

Mann 22 , Usikkerhet , frykt og mobbing i barndommen

Skrevet av Erik, 23.01.2014
Hei Jeg er en mann på 22 år, Visste ikke hvordan jeg skulle formulere meg eller noe ... så håper du skjønner hva jeg mener .

Trenger virkelig hjelp.

Skrevet av Anonym, 06.01.2014
Helu:) eg er en jente på 15 år. Eg har epilepsi som ødelegger hverdagen min å stopper meg fra utrulig mye.

psykose

Skrevet av vikki, 01.01.2014
har en bror som har forfølgelse psykose. han bor langt unna meg med to fam medlemer.

Hva skjer?

Skrevet av jente17, 30.12.2013
Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg pleide å gråte hver dag i flere måneder siden juni.

Tanker og sånt

Skrevet av Dryyg, 16.12.2013
Jeg veit ikke helt hva jeg skal skrive.. Jeg veit ikke hva jeg føler meg komfortabel med å fortelle, hva jeg greier å rive opp i og hva jeg tørr og dele .

Overvåket?

Skrevet av Anonym, 13.12.2013
Hei! Jeg er en kvinne på 20 år som sliter med tankene/følelsene.

Sosialangst, dødsangst og depresjoner

Skrevet av Mumrikk, 01.12.2013
Jeg har blitt mobbet hele barneskolen for at jeg var feit, dum, rar o.s

Stressangstindre uro

Skrevet av Anonym, 01.12.2013
Sliter med å slappe av, kroppen er i konstant "fare modus". Noe som resulterer i muskelsmerter, rykninger, skjelvinger, svetting, hjertebank pluss mye mer.

Ekstrem angst for hjertesykdom

Skrevet av Marianne, 30.11.2013
Hei! Jeg er en jente på 17 år som har sletet i over 2-3 år med hypokondri.

Er jeg rett og slett bare taper?

Skrevet av Meg, 29.11.2013
Hei, jeg er en mann på 31. Mistet jobb etter min far døde fordi sjefen godtok kun en dag fri etter dette og jeg trengte flere.

Bipolar lidelseManisk-depresiv?

Skrevet av Bipolar20, 14.11.2013
Er det noen her som er manisk-depressive? Jeg har slitt med depresjon i 6 år uten og oppsøke hjelp.

ADHD og sosiale problemer

Skrevet av Anonym, 13.11.2013
Attention Deficit/Hyperactivity Disorder, forkortet ADHD og AD/HD, er en psykiatrisk diagnose fra det amerikanske diagnosesystemet DSM-IV. Tilstanden kan arte seg på ulikt vis, men er preget av forskjellige grader og kombinasjoner av oppmerksomhetssvikt, impulsivitet og hyperaktivitet.

Hodet mitt er ikke på plass

Skrevet av Lennox, 25.10.2013
Hei. Jeg har en liten situasjon jeg gjerne ikke skulle vært i.

Sosial angst, som resulterer i dårlig mage

Skrevet av Daniel, 11.10.2013
Jeg er en gutt på 29år, har hatt en form for sosial angst/redsel i nærmere 2år nå. Det hele begynte med at jeg noen ganger (2-3), ble dårlig i magen når jeg har var på besøk hos andre vennepar og måtte gå på do flere ganger for så å reise hjem.

Angst?

Skrevet av Julie, 09.10.2013
Jeg har vært sammen med en gutt i over 1 år nå. En gutt som skilte seg så utrolig ut fra andre jeg har vært sammen med.

Eneste på denne jord

Skrevet av Gabriella, 19.09.2013
Jeg er.en pige på 22.

Helseangst

Skrevet av kvinne 32, 19.09.2013
Jeg opplevde for noen mnd siden og bli diagnosert med veldig sjelden svulst type i lillehjernen. Jeg følte dette som veldig vanskelig og ingen kunne fortelle meg noe serlig om denne sykdommen, så jeg kontaktet selv Rikshospitalet for en second opinion.

schizotyp

Skrevet av Bananfot, 28.08.2013
Oki! Jeg lurer veldig på hvorfor schizotyp blir sett på som en personlighets forstyrrelse mens andre ser på den som en lidese?

Bekymret for å være løsemiddelskadet

Skrevet av Tilbake93, 22.08.2013
Hei. Er en gutt 20 år begynt å jobbe på båt.

Et lite innsyn i depresjon og angst

Skrevet av JS, 12.08.2013
En liten uke har gått og her sitter jeg igjen som jeg gjorde for noen måneder siden. De samme tankene om at alt kommer til å gå til helvete og at jeg sakte men sikkert kommer jeg ende opp der.

Slutte med abilify rett fra 7 mg til 0.

Skrevet av Monica, 09.08.2013
Hva kan skje da? Jeg hadde ikke psykose da jeg begynte på dem.

Har akkuratt sluttet med rus. Føler Angst og Depresjon.

Skrevet av baerumgut, 05.08.2013
Har ingen optimistiske tanker om meg selv lenger. Føler meg utsatt for psykose og det har gjort daglige livet mitt vanskelig.

ikke kontroll over tankene mine

Skrevet av sara, 31.07.2013
Hei. Er en jente på 26 år.

Konsentrasjonsvansker

Skrevet av Kath, 19.07.2013
Jeg er ei jente på 21 år og har nylig skjønt at jeg har konsentrasjonsproblemer. Jeg klarer ikke å gjøre noen ting lenge.

Hjelp ADHD

Skrevet av cosmica, 16.06.2013
Hei Jeg er en jente på 24 år. Fikk diagnosen adhd og dysleksi for ca 2 årsiden.

Tideligere klasseveninne

Skrevet av Laila, 01.06.2013
Hei! Jeg har egentlig bare et spørsmål av ren nysgjerrighet.

gjerne problemer

Skrevet av Patryk, 27.05.2013
Jeg ville sjekke ut om det er noe galt med gjernen min, hvor i Bergen kan jeg få hjelp eller få en gratis psykolog.

Skaffe gratis psykisk hjelp til 19 åring?

Skrevet av eivind, 22.05.2013
Hei! Jeg tror jeg behøver noe psykisk hjelp.

Splittet Personlighet?

Skrevet av Steffen, 19.05.2013
Hei. Jeg er en gutt på 16 år, vel snart 16 :P Jeg har følt lenge at det kommer fram forskjellige trekk med meg selv..

hei, jeg er ikke med.

Skrevet av yes sir, 15.05.2013
hei, jeg kan vel egentli bare starte rett på sak. Jeg kan ikke definere problemet mitt annet med at jeg ikke er med, men det er heller ikke sånn at jeg vil være med, jeg hater gennerelt folk og jeg aner ikke hvorfor de misliker meg...

Sannheten: Få et bedre liv uten hvite løgner, store løgner, livsløgner

Skrevet av Nils, 14.05.2013
Jeg har gjort en liten oppdagelse med stor betydning for livet mitt: Løgner ødelegger oss. Liker du sannheten?

Flink til å ødelegge for meg selv

Skrevet av fortvilet, 04.05.2013
Jeg er i ung dame på 31år. Singel og har veldig lyst på kjærest, men jeg har et stort problem.

Hvordan kan man hvite at man blitt votlekt.

Skrevet av Kristine, 24.04.2013
Hvordan kan man vite at en jente blitt voltekt. Blir sex stede stor.

Utbrent

Skrevet av Tenkerjenta, 19.04.2013
Hei. Jeg er en jente på 27 år, føler jeg er utbrent når det kommer til jobb, legen min har altfor mange pasienter og jeg kommer aldri til ord.

Sterke og voldelige utbrudd

Skrevet av Joe, 14.04.2013
Jeg er en ikke røyker/drikker, 36 ar gammel mann som lider av sterke og voldelige utbrudd. Jeg slår som regel vegger og kaster gjenstander som befinner seg i nærigheten, mot bakken I Løp av mitt liv har jeg hatt en sterk hendelse hvor jeg slo en eks-kjæreste med flatt hånd i panna og det ble slutt med en gang.

Hva er det med meg?

Skrevet av Kangerooflippidoo, 08.04.2013
I den siste tiden har jeg skrevet meldinger som ikke har noe sammenheng overhode, eller jeg har sagt eller gjort ting til venner. I dag hadde jeg tydeligvis skrevet at jeg ikke kom før 9-10 tiden, og han skjønte ikke hva jeg mente overhode.

Får ikke hjelp til min datter

Skrevet av Erle, 13.03.2013
Hei. Jeg er en trebarns mor på 25 som har en datter på 6 år.

Døden

Skrevet av Jente 18 år, 04.03.2013
Hei. Jeg har et problem som jeg vil bli kvitt med en eneste gang, fordi det er ganske ubehagelig.

Jeg er så sliten

Skrevet av MuffiN, 04.03.2013
Jeg er helt utslitt for tiden. Periodevis er jeg svært trist og ønsker å isolere meg fra alle sammen.

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

Psykologisk sirkus

Skrevet av Miley, 17.02.2013
Hei Jeg er ei jente på 20 år, og jeg lever i et psykologisk sirkus. Helst siden jeg var 16 år har en rekke av familiemedlemmene mine blitt syke en eter en.

Psykolog mot porno?

Skrevet av Kanskje..., 14.02.2013
Er det noen som har vært hos psykolog for å få behandling mot pornoavhengighet? Hva er i såfall erfaringen?

Forbudt kjærlighet

Skrevet av white walls, 13.02.2013
Jeg var lenge i en rosa forelskelse. Jeg trodde dette var mannen i mitt liv.

Rot i hodet

Skrevet av alli, 10.02.2013
Jeg trenger noen å snakke med. jeg har bare masse rot oppe i hodet mitt, og jeg trenger noen til å hjelpe meg å rydde opp i alle tankene mine.

krangelmani

Skrevet av camilla, 09.02.2013
heisann! jeg og kjæresten har vært samboere i 6 mnd.

Hvor kan jeg henvende meg for ADHD utredning

Skrevet av 2rill, 31.01.2013
Hei! Jeg er en jente/dame på 35 år som sliter psykisk.

innpulshandlinger

Skrevet av Arne, 31.01.2013
Hei! Jeg er gift og har 2 barn en jente på 4 sammen med min kone og en gutt på 8 fra tidligere forhold.

hjelp

Skrevet av Mr X, 24.01.2013
Hei jeg er mann på 33 år som har alvorlige psykiske problemer ,får behandlig på poliklinikk,men føler ikke det hjelper mye. blir truet med at jeg skal tvanginnlegges hvis jeg ikke gjør som han sier.

Ekstremt sinne og krangling i familien

Skrevet av geir, 21.01.2013
Jeg er en gutt på 20år som sliter veldig med sinne og krangling i familien. Jeg har en tendens til å krangle høylytt med moren og faren min i tillegg til den yngre broren min.

Mareritt

Skrevet av Goth, 07.01.2013
Hei, gutt 19år. Jeg sliter med mareritt nesten hver eneste natt.

Depresjon og dårlig sevltillit

Skrevet av Anonym, 05.12.2012
Hei. Jeg er ei jente i på 24 år som sliter med angst, stress, dårlig selvtillit og depresjoner.

Blackout med sikling

Skrevet av Monica, 01.12.2012
For 3 netter siden, da jeg var lys våken så fikk jeg en blackout. Jeg hadde ikke drukket eller noe sånt.

Psykisk terror.. Eller?

Skrevet av Forsvarsløs, 28.11.2012
Hei! Lever i et desidert vanskelig forhold, og føler meg hjelpesløs.

Tankegang

Skrevet av Cato bergen, 08.11.2012
Hallo! Jeg trenger virkelig et råd..

Blackout uten rusmidler

Skrevet av Jente20, 17.10.2012
Hei, jeg opplevde noe rart her om dagen. Jeg gikk akkurat på vekten bare sånn for å skjekke, og hoppet akkurat av da kjæresten min lente seg over for å se han også.

Synsforstyrrelser

Skrevet av Aina, 03.10.2012
Jeg har bevegelser og blinkende lys i synsfeltet når jeg lukker øynene eller ser i et mørkt rom. dette er lyse kuler/skygger som beveger seg rundt i synsfeltet.

angst, deprisojn og paranoid

Skrevet av trist, 22.09.2012
jeg er en 25 års gammel jente som begynner og utvikle angst og deprisjon og paranoia. noe som skremmer meg veldig.

Ingen familie eller selvtillit

Skrevet av Nathalie, 12.09.2012
Jeg er en jente på 19 år som har hatt en del problemer i oppveksten. Jeg er enebarn og begge foreldrene mine var alkoholikere.

Jeg Trenger hjelp

Skrevet av Andreast, 04.09.2012
Hei, jeg er en fyr på 18 år. jeg er veldig sikker på at jeg er paranoid og er pesimistisk(i allefall om meg selv) jeg har veldig enkelt for å tro at folk hater meg.

Innlegg blir ikke sendt uten tittel.

Skrevet av Wyatt Earp, 03.09.2012
Hei! jeg er en gutt på 19 år, og har slitt med depresjon og innestengt sinne.

Blir rask hissigirritertforbannet

Skrevet av Jarvis, 02.09.2012
Hei, jeg sliter med at jeg fort blir irritert. Dette går ofte uttover min kjæreste og jeg innser hvor kort lunte jeg har.

Deprmimert

Skrevet av Siril, 30.08.2012
Hei. Er en jente på 21 år som har opplevd og bli voldtatt har det ganske tøft for tiden .

Hjelp

Skrevet av Tina, 20.08.2012
Dette er første gang jeg gjør noe slikt over nettet. Jeg er en jente på 19år og vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvem jeg skal snakke med, jeg føler meg så alene.

Røde flekkermerker i panna

Skrevet av Svidd hjerne???, 14.08.2012
Har noen erfaringer med hva det kan være for noe? Jeg fikk sånne flekker for noen måneder tilbake, opplevde at hodet ble veldig varmt da.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av KIS, 14.08.2012
Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 og et ahlvt år omtrent. Vi er begge ca 35, han har vært i forhold siden han var 16, med 3 - 4 ulike "gærninger", som han kaller dem.

Problemer med dårlig selvtillitt og angst ift kjærlighet og seksualitet

Skrevet av Mac, 30.07.2012
Jeg er en gutt på 29 år. Sliter med noen spesifikke problemer rundt kjærlighet og mitt forhold til det motsatte kjønn, men trenger først å redegjøre litt for min tidligere historie, skal prøve å være kort.

Interesse for litteratur om psykologi?

Skrevet av Psyknoter, 23.07.2012
På www.psyknoter.

Kjenner meg ikke selv igjen.

Skrevet av Anonym, 08.07.2012
Dette begynte vel for et halvår siden nå, men nå har det bare blitt værre og verre. Alt toppet seg da jeg dreit meg ut med en jente jeg holdt litt på med som jeg har funnet ut at jeg elsker.

Tomhetsfølelse, kjedsomhet, misantropi

Skrevet av Benjamin, 28.06.2012
Jeg mangler motivasjon, føler meg tom og alene selv om jeg er omringet av venner eller familie. Jeg misliker sterkt andre mennesker og hva de gjør, føler at det er små, med små problemer, som mangler retning og mening (noe jeg selv gjør) Jeg er ikke deprimert, men føler at alt mangler mening.

Trenger hjelp, ensom og sexahengig pornoavhengig.

Skrevet av Ødelagt innvendig mann 31., 22.06.2012
Jeg er en mann på 31 som er avhengig av sex og internettporno. Jeg er avhengig av minst en utløsning om dagen..

Irritert over alt typen gjør

Skrevet av Frkno, 02.06.2012
Hei! Jeg har en kjæreste som jeg er utrolig glad i, men ulempen er at vi bor langt i fra hverandre.

Fattig sinnsforvirret

Skrevet av Fisk, 10.05.2012
Hei, jeg trenger å snakke med noen om ting. Jeg er fattig, og kan ikke betale en million kroner for hver time.

STORE kommunikasjonsproblemer..

Skrevet av Stiffler, 02.05.2012
Hei. Jeg er en jente på 20 år og gravid i 6 måned.

Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Gutt 18, 28.04.2012
Hei! Jeg er en gutt på 18 år og har hatt problemer de siste 3-4 månedene.

nerveproblemer

Skrevet av Lurerveldig, 26.04.2012
Hei Jeg er en ung jente på 26 år. Og har barn.

Sliter med mareritt.

Skrevet av Anonym, 19.04.2012
For noen mnd. siden ble det slutt med meg og kjæresten.

Deprimert i flere år, nå er det nok føler jeg..

Skrevet av Lara, 16.04.2012
Jeg er 17 år, og vil ikke pryle mine venner mer med dette nå, så håper på noe kommentarer her. Siden jeg var 14 har jeg følt meg helt tom, i den grad at jeg ikke gleder meg til noen ting, spiser ingenting, er oppe hele natta og sysler med kreative og ekle ting, begynner å grine når sola står opp, tegn på at jeg er mentalt dødende.

utrolig sliten

Skrevet av Siri, 14.04.2012
Hei, jeg er en jente på 16 år som sliter med ekstrem slitenhet psykisk uten noen årsak.Blodprøvene mine viser at jeg har anemi, noe som kan være årsaken, men jeg har gått på jerntabletter i 40 dager nå og merker ingen forskjell.

ønsker meg ut av vonde tåpelige tanker

Skrevet av minni, 13.03.2012
Fikk vite noen måneder inn i forholdet til min mann, at hans eks hadde vært gravid og født en sønn mens vi var nyforelsket. Det var over før han fikk vite om graviditeten, men han våget ikke fortelle meg dette i starten, han visste ikke om vi ville vare uansett.

Sinne mitt kjenner ingen grenser!

Skrevet av Rådløs22, 20.02.2012
I de siste 4-5 årene har jeg vært fryktelig sint, nesten hver dag. Jeg har slitt ut min far, slitt ut min mor, og jeg er redd for at jeg skal slite ut min samboer.

Jeg lurer på hva som er galt med min mor.

Skrevet av Anonym, 14.02.2012
jeg lurer på hva som er galt med min mor. siden jeg var liten, har henne vert som ustabilt sprengstoff.

Apati

Skrevet av Ina, 08.02.2012
Hei. Jeg har vært deprimert av og på i 3 år, gått til psykolog i 3 perioder og fått Tankefelt Terapi som raskt har hjulpet meg.

Lyst løgner

Skrevet av Anne, 07.02.2012
Hei! Jeg har en pappa som lyver hele tiden om de minste ting.

Angst og arbeid

Skrevet av Irene, 26.01.2012
Jeg er en dame på 27 år som har hatt sosial angst siden jeg var ca 16 år. Dette påvirker hverdagen min betraktelig og jeg vet snart ikke om jeg orker mer.

Har det vanskelig med meg selv.

Skrevet av jente88, 13.12.2011
Hei. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne, å dette kommer til å bli ett langt innlegg så er ikke sikkert at så mange gidder å lese det en gang.

"Å trøstespise seg til døden"

Skrevet av Anonym, 07.12.2011
Jeg er en jente på 19 år. Jeg har i hele mitt liv følt meg ensom, selv om jeg har hatt folk/venner rundt meg.

familie problemer psykiatri tror jeg

Skrevet av frustrert, 22.11.2011
hei, jeg har en mor med store problemer med å ta vare på seg selv, og nå går dette ut over meg med at hun vil flytte hit. hun har bodd langt unna lange tider og kjenner ingen her.

Kamerat med særegen sosial angst

Skrevet av Erik, 22.11.2011
Hei, jeg sender ang min kamerat som jeg har kjent i ca 13 år. med oss er han helt vanlig og har en personlighet som passer en av hans alder(21).

Fra håp til grav på 4,3 sek.

Skrevet av Følelses Rally, 19.11.2011
jeg er en svingende fyr, jeg måtte hummre litt for meg selv da en person skrev her "jeg er ustabil jeg svinger verfall 3 ganger dagelig", he he.... det hadde virket rimelig stabilt i forhold til meg.

Konsentrasjonsvansker etc.

Skrevet av Espen, 06.10.2011
Hei. Jeg lurer på om det er mulig å få no hjelp til konsentrasjonsvansker?

Angst!

Skrevet av Mor, 03.10.2011
Hei jeg er ei dame på 33år som bestandig har slitt med angst og det siste året har den forverret seg og jeg klarer snart ikke mer nå! Det hender jeg får hukommelsestap og har prestert å sende sms til min mor hvor jeg ber om hjelp og ikke husker det etterpå også prestert å legge meg under dynen uten at jeg husker det.

Ting beveger seg

Skrevet av JuanK, 02.10.2011
Hei, jeg lurer på om noe er litt galt oppi hodet mitt, det er ikke så ille, men det bekymrer meg litt. Statiske ting beveger seg av og til, jeg har brukt rusmidler litt og, kanskje det har noe med det å gjøre.

Fanget i meg selv

Skrevet av catzy, 08.09.2011
Jeg er 52 år, jeg mistet min samboer i kreft for 1 år siden. Etter hans død forstår jeg ikke hva som skjer med meg.

hei!

Skrevet av gulsen, 15.08.2011
hei! jeg er en dame som nettop separert med mannen sin.

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

Kan mine depresjoner skyldes ADHD?

Skrevet av emilie, 26.06.2011
Jeg er en jente på 21 år. Jeg ser at innlegget jeg har skrevet ble svært langt, så for dere som ikke orke å lese hele lager jeg en kjapp oppsummering her: Jeg er rimelig sikker på at jeg lider av depresjoner, og lurer på om jeg også kan ha ADHD.

jeg blir brått sint

Skrevet av Lasse, 21.06.2011
jeg tåler ikke at andre bestemmer eller tar fra meg sjølrespekten for den jeg er. Da tenner jeg opå alle plugger og freser, skriker ut det jeg mener i 3-4 ord og fjerner meg fort.

Tenke tenke tenke!

Skrevet av Anxiety, 06.06.2011
Jeg er så lei av å konstant tenke! Hjernen min er i høygir hele tiden og får ALDRI ro til å slappe av..

Kan psykiske lidelser ha en fysisk grunn?

Skrevet av Dvale, 17.05.2011
Jeg har slitt med psyken min i 25 år. For meg kjennes det ut som en sterk uro som ikke kan rokkes ved.

Spiseforstyrrelse..?

Skrevet av Tina22, 10.05.2011
Jeg er ganske opptatt av trening og kosthold, og ligger langt unner dagsbehovet for kvinner.. Om jeg får i meg for mye må jeg kaste det opp fordi jeg hater metthetsfølelsen.

smerter, er det hode som tuller med meg

Skrevet av lurifaks, 30.04.2011
hei, lurte på: hele livet så lenge jeg kan huske har jeg helt plutselige smerter som kommer tilsynlatende fra ingenting, eks. kan sitte å se på tv og får helt plutselige smerter i armen, kun et lite punkt på rumdt 1cm, eller låret, leggen, storetåa, hue, hånda o.s

Gammel PTSD og OCD diagnose&nyMS-diagnostisert, utro mann&usikker på fremtiden?

Skrevet av Forvirret deluxe, 28.04.2011
HJELP! Jeg befinner meg i en situasjon i livet mitt akkurat nå som gjør at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre.

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

Å snakkke med SEG SELV.

Skrevet av XxxX, 18.04.2011
Jeg snakker meg selv ganske ofte. Jeg snakker noen ganger høyt eller bare mumler det.

Indre uro, trenger råd til hvordan jeg kan bli kvitt det

Skrevet av ANONYM, 29.03.2011
Jeg går rundt med tanker som gir meg dårlig energi. Det er en grunn til dette, men akkurat det vil jeg holde for meg selv.

Splittet personlighet mm

Skrevet av Lilla21, 08.03.2011
Fra før av har jeg pstd og er deprimert. Men nå i løpet av de siste månedene har jeg (og også en sosionom jeg pratet med) fått det for oss at jeg kan ha splitted personlighet.

Aeronausifobi (aeronausiphobia) er angst for å kaste opp

Skrevet av Guri, 07.03.2011
Jeg skriver på vegne av min beste venninne, hun sliter med angst for sykdommen omgangsyken. Hun har slite med dette i mange,mange år.

Sosial angst

Skrevet av ulykkelig, 06.03.2011
Hei Jeg er en mann på 30 år som sliter ekstremt med sosial angst! Jeg fungerer ikke i det hele tatt i samfunnet!

1. innlegg

Skrevet av Maria, 03.03.2011
Da jeg var 18 år begynte jeg å gå til en psykolog. Hun hjalp meg å hjelpe meg selv.

Tror min sønn er deprimert

Skrevet av livelev, 14.02.2011
Hei! Jeg har en gutt på snart 16 år som etter å ha hatt en sikkelig knekk i forbindelse med kjærlighetssorg, og sannsynligvis fremdeles er deprimert.

Er psykoanalyse på seg selv farlig?

Skrevet av Sven, 02.02.2011
Jeg har bevist i ca 10 år (jeg er 23 nå) psykoanalysert meg selv, og i de siste årene har jo tanken dukket opp om jeg kanskje er "gal" som driver med dette. Jeg har forsåvidt ført en annen analyse på hvorvidt det har vært positivt eller negativt for meg som person å føre psykoanalyse på meg selv (for å finne ut om jeg er "gal" eller ikke), og har egentlig kommet frem til at stillingen jeg står i rent psykisk er sterkere enn hva som kunne ha hendt.

litt usikker her

Skrevet av 30åring, 25.12.2010
hei, jeg føler meg veldig ensom, men det er ikke plagsomt egentlig likevel, jeg er mye alene og blir ikke ringt til med mindre andre ikke har noe annet å gjøre, som f.eks 2300 tirsdag kveld er jo et vanlig tidspunkt å bli kontakta.

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

hva er min diagnose..

Skrevet av Kreiken, 20.09.2010
Hei.. Jeg er en jente på 25 år som har slitt nå med angst,depresjon,nerver,rusmisbruk i mange år.

ja hvem er det som kan hjelpe tro?

Skrevet av super, 07.09.2010
hei, jeg har aldri følt meg helt som andre, hvordan skal man finne en årsak når man ikke vil til legen sin å prate om sånt no? jeg føler meg som en belastning i ettertid.

Trøtthet, usikkerhet, humørsvingninger...

Skrevet av Amy, 25.07.2010
Jeg er villere enn noen du har kjent og roligere enn noen du har kjent. Jeg er dummere enn de fleste sosialt, men på en annen måte er jeg smartere enn de fleste.

Forvirret!

Skrevet av Gutten, 29.06.2010
Jeg er en gutt på 18 som har det relatift bra. Min mor og far er verdens beste.

Jeg vet ikke hva det er som plager meg

Skrevet av Tobias, 20.06.2010
Heisann [Mann, 20] Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal forklare meg her.. Mitt liv er som et svart rom.

Sjalusi

Skrevet av Lille My, 13.04.2010
Hei Jeg er en dame i fast forhold . Vi har vært sammen i 2 år og nå , og har det veldig fint sammen .

kjedsomhet.....og alt annet...

Skrevet av anonym, 27.02.2010
Hei! jeg er en jente på 20 år, vet ikke helt hva jeg skal starte med...

Hjernen og hvitgrå substans

Skrevet av Psykologistudenter Stavanger, 24.04.2009
Vi arbeider med en oppgave i psykologi. En det noen som kan fortelle hvor i hjernen (hos mennesket) den hvite og grå substansen er?

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »