Hjelp

Hva skal jeg gjøre?
Føler jeg sliter med depresjon, angst, hypersensitivitet, paranoia, sosial angst, søvnproblemer osv

Vet ikke hva jeg skal gjøre egentlig, tørr liksom ikke snakke med noen om det heller

Kriss98, 30.10.2017

Nøkkelord: Alt

Kommentarer fra leserne

Dette sier leserne om "Hjelp":

Anonym (24.11.2017)

Det er vanskelig å snakke om ulike problemer når mye av det ikke er sosial akseptert. Men flere får mer og mer kunnskap og legen din skal ha en viss grad av det. Dermed ville jeg anbefalt å snakke med legen din, skriv ned hva du føler og hva du vil snakke om, og gjør dette når du føler deg klar for det. Det er ikke noe press, men det å snakke til legen og be om hjelp følte jeg meg veldig liten, men når jeg fikk psykolog og hjelp så har det hjulpet meg utrolig mye med å forstå hvorfor jeg har det som jeg har det og hvordan jeg skal prøve å takle hverdagen. Hver dag er en kamp men du vil klare deg gjennom det, du vil tilslutt klare å leve med det og etter hvert vil du kunne hjelpe andre i din situasjon og bruke dine opplevelser og følelser.

Skriv et svar

Kan du hjelpe personen som skriver dette innlegget? Kanskje har du vært i lignende situasjon selv, eller på annen måte vet noe om temaet? Skriv svar på innlegget her:

Navn eller kallenavn

captcha

Spam sjekk
← Skriv inn alle fire tegn på bildet.

Relaterte psykologiske emner

Her er noen relaterte psykologiske emner.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »