Hjelp meg, vet ikke hva jeg skal gjøre

Jeg er en gutt på 19 år. Jeg sliter psykisk, og fysisk i guess. Jeg er konstant sliten uansett hvor mye hvile jeg får. Jeg er deprimert selvom jeg ikke har noe å være det for lenger, hadde en tøff barndom å det har aldri dratt fra meg. Jeg jobber, men jeg går med konstant tanke på at jeg ikke vil jobbe mer, men jeg elsker jobben min. Jeg er bare for sliten, jeg klarer så vidt å presse meg opp om morningene.. jeg orker ikke mer av noe, jeg vil bare være hjemme. Låse meg selv nede på rommet mitt å bare bli der, jeg orker så vidt å gå på butikken, å gjøre de hverdagslige tingene. Jeg har sluttet å ta vare på meg selv, som å spise mye mi dre enn jeg pleier etc. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg er helt lost... trenger råd

Anonym, 25.09.2017

Nøkkelord: Deprimert å sliten

Skriv et svar

Kan du hjelpe personen som skriver dette innlegget? Kanskje har du vært i lignende situasjon selv, eller på annen måte vet noe om temaet? Skriv svar på innlegget her:

Navn eller kallenavn

captcha

Spam sjekk
← Skriv inn alle fire tegn på bildet.

Relaterte psykologiske emner

Her er noen relaterte psykologiske emner.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »