Dystym lidelse

Sorter etter: Dato | Popularitet

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Depresjon ensomhet homofil vond sirkel

Skrevet av Even, 09.02.2015
Hei. Jeg er en mann på 30 år.

30 år og bipolar?

Skrevet av soho, 26.03.2014
Hei, jeg blir 30 år om 3 uker og lurer på om jeg kan ha en mild form for bipolar lidelse (type II). Siden 2008/2009, da jeg møtte "veggen" og fikk diagnose moderat depresjon/utbrenthet som student, har jeg hatt gode perioder og dårlige perioder.

Tips for å innegå Selvmedlidenhet

Skrevet av Lily, 27.01.2014
Hei jeg er 21 år gammel jenta som slitter på.

vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg..

Skrevet av Jente, 18, 25.11.2013
vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg.. Hei, jeg er en jente på 18 og har vært sammen med kjæresten min i snart 11 måneder.

Vond avhengighet

Skrevet av Jente, 17, 25.11.2013
Hei, jeg er en jente på 18 og har vært sammen med kjæresten min i snart 11 måneder. Vi to har det så utrolig bra sammen,det er så klart noen uenigheter og litt sjalusi innimellom, men vi betyr virkelig alt for hverandre og det vet vi.

Dystymi, eller dystym lidelse: Hva er det og hvordan behandle sykdommen

Skrevet av Anonym, 19.11.2013
Dystymi er kronisk senket stemningsleie av flere års varighet, der enkeltepisodene ikke er tilstrekkelig alvorlige eller langvarige nok til at diagnosen alvorlig, moderat eller mild tilbakevendende depressiv lidelse kan forsvares. Ifølge Harvard Health Publications betyr det greske ordet dysthymia dårlig sinnstilstand eller dårlig humør.

Hvordan å takle en kjæreste uten lyst

Skrevet av Teers, 03.09.2013
Kjæresten min har hatt en vanskelig oppvekst preget av vold i og utenfor hjemmet i tillegg til mobbing. Han sier han alltid har følt seg alene.

Klarer ikke være glad i livet

Skrevet av Ida, 24.07.2013
Hei! Jeg er ei jente på 17 år.

Hjelpetelefoner

Skrevet av GratisPsykolog.com, 11.06.2013
Her er en oversikt over hjelpetelefoner i Norge. Dersom du ønsker å legge til noe til denne listen eller komme med innspill er du hjertlig velkommen til å gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.

Trenger hjelp

Skrevet av Marita96, 03.03.2013
De siste to årene har jeg slitt ufattelig mye. Jeg går første vgs og er så sliten at det ikke skulle vært mulig.

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

Prøve å finne glede i livet igjen

Skrevet av zje, 22.02.2013
Etter mange år med angst, depresjon og ting i den gaten har jeg sett meg lei på å bare sitte for meg selv og bekymre meg over hvordan ting kan ende opp. Så sist når jeg kom i en større depresjon bestemte jeg meg for å slutte å sitte å plages med tanker over hva konsekvensene blir om jeg faktisk prøver å leve.

Deprimert?

Skrevet av Anonym, 23.09.2012
Hei. Jeg har i perioder slitt med (det jeg tror er) depresjoner de siste tre årene.

Røde flekkermerker i panna

Skrevet av Svidd hjerne???, 14.08.2012
Har noen erfaringer med hva det kan være for noe? Jeg fikk sånne flekker for noen måneder tilbake, opplevde at hodet ble veldig varmt da.

Synes det er vanskelig å be om hjelp.

Skrevet av Anonym, 15.05.2012
Jeg er ei dame i tredve årene som sliter med depressive tanker , konsentrasjonssvikt, og trøtthet. Helt siden jeg var i tenårene har jeg opplevd å bli utslitt.

Deprimert - uten grunn?

Skrevet av jente94, 05.03.2012
Jeg er en jente, 94-modell. Lever i utgangspunktet et veldig godt liv; har alt jeg trenger, og mer til.

Fra håp til grav på 4,3 sek.

Skrevet av Følelses Rally, 19.11.2011
jeg er en svingende fyr, jeg måtte hummre litt for meg selv da en person skrev her "jeg er ustabil jeg svinger verfall 3 ganger dagelig", he he.... det hadde virket rimelig stabilt i forhold til meg.

Kan jeg spørre om hjelp?

Skrevet av Anonym, 10.11.2011
Jeg er en jente tidlig i 20 årene. Hadde panikkangst/generell angst fra jeg var 8 år, og noen år etter det.

hjælp....

Skrevet av vera, 04.11.2011
trenger egentlig ikke hjelp bare en jævel som kan høre på meg....

Dystymi, klarer ikke å dele dype følelser

Skrevet av Aleks, 04.06.2011
Jeg er 17 år gammel, og er selvdiagnosert med Dystymi, kan ikke huske sist jeg følte meg glad, og resten av livet føles ut som en nedoverbakke. Jeg er også sliten hele tiden, hver dag, hver uke noe som både tærer metalt og fysisk.

Jeg blei veldig glad da jeg oppdaget denne siden...men..

Skrevet av Ms. Miserable, 22.05.2011
Jeg tenkte at her er det kanskje ordentlige og seriøse svar og få. Men virkelig, her som andre steder er det også useriøse svar.

Kan psykiske lidelser ha en fysisk grunn?

Skrevet av Dvale, 17.05.2011
Jeg har slitt med psyken min i 25 år. For meg kjennes det ut som en sterk uro som ikke kan rokkes ved.

Dystym, Sosial angst osv

Skrevet av Alex, 03.05.2011
Jeg er en 16 år gammel gutt. I de tre siste årene har jeg følt ikke følt mye, jeg har ingen sosial lyst, jeg hater hvor ensom jeg er men på andre siden hater jeg å være sosial.

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

Hva er dystym lidelse?

Skrevet av Anonym, 08.09.2009
Hva er en "Dystym lidelse"?

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »