Depresjon

Sorter etter: Dato | Popularitet

Kaos

Skrevet av Willi, 12.02.2018
Jeg tror ikke at jeg er redd for døden, jeg bare forstår ikke hvorfor å leve. Vi lider og til slutt blir til kosmisk støv.

Livet jeg ikke klarer å leve.

Skrevet av Marie, 04.02.2018
Hei. Jeg burde være en glad 26 årig som nyter og gleder seg over livet.

Emosjonsfokusert terapeut med driftsavtale?

Skrevet av Nina, 04.02.2018
Hei Noen som kjenner til en psykolog i Oslo som spesialiserer seg på emosjonsfokusert terapi, og som har driftsavtale? Finnes det evt en grundigere liste over Oslo-psykologer med driftsavtale, der det også fremgår hva slags metoder de ulike jobber etter?

Psykose

Skrevet av Rog, 01.02.2018
Føler meg utbrent ,det virker som min bipolare kjæreste liker å være i psykose,eller vertfall på kanten av den,hun vil helst ikke ta medisiner å er rask til å ikke ta dem når tjangsen er der,hun har vert psykotisk nå i 3-4 uker men har nå begynt å lande,nå er hun sint når eg finner medisinene frem å prøver å unngå å ta dei,går å legger seg uten å si god natt ,er redd for å eventuelt vekke hun for å gi hun medisinene hun trenger,eg er fryktelig sliten etter 6,5 år med hennes psykoser å nesten psykoser,føler eg altid går på nåler å må veie mine ord å gjærninger opp og ned heile tiden,hva kan eg gjøre,hennes datter har hatt eit ønske om å ha mor hjemme når psykosene setter inn,derfor har det vært meg som har hørt på alt tattel å vas fra morgen å til natt å somme tider heile natta,å når alt er åver så er det jo og min feil at psykosen kom,ja det sier hun,når det nå er sakt så har vi det bra når psykosen er borte ,å eg elsker hun virkelig av heile mit hjerte, mvh ein som har begynt å vente på neste psykose.

PTSD

Skrevet av Reidar, 19.01.2018
Hei! Jeg fikk PTSD for snart 28 år siden etter en gassulykke på en arbeidsplass og har 4 innleggelser bak meg, alkoholen ble min venn til jeg la meg inn på avrusing mai 2016, har vært rusfri siden da, men PTSD ble verre etter jeg sluttet med alkohol og å få NAV til å skjønne det har/er en lang kamp, har vært i div.

Vet ikke hva jeg skal gjøre

Skrevet av 15, 11.01.2018
(15 år gammel) Jeg har alltid vært irriterende Jeg har alltid vært den som ingen egentlig liker og bare bruker. Jeg vil ikke føle som om alt jeg gjør er feil eller galt men kan ikke stoppe tankene, de bare kommer.

Angst for å kjøre bilforlate trygge plasser

Skrevet av Jea, 26.11.2017
Hei. Jeg har ADHD, PTSD, generalisert angstlidelse med panikk, agorafobi og tilbakevendende depressiv lidelse med suicidalitet.

Livredd for å bli glemt

Skrevet av V, 14.11.2017
Jeg trenger hjelp. Jeg begynte på videregående for noen måneder siden.

Manne min vil gå fra meg

Skrevet av Lena, 05.11.2017
Mannen min har sagt til meg at han vil gå fra meg. Vi har to barn, har vart sammen i 15 år.

fortvilet syk mor .

Skrevet av sol, 30.10.2017
Jeg er en dame med kognetive problemer etter et anorisme sprakk i mitt hode som og førte til en hjerneblødning.Jeg er allrid redd,noen ganger blir den veldig vanskelig å holde ut,de siste ukene har jeg bodd med minn sønn og hans samboer og hennes datter,jeg og minn sønn har kjøp hus sammen og de bor hos han ,endel rom er felles og hun vilikke samarbeide og tross alt forstå at hun bor hos minn sønn og kjøre på uten å ville diskutete og planlegge sammen i fred og ro .

Hjelp

Skrevet av Kriss98, 30.10.2017
Hva skal jeg gjøre?

Er redd min jente på 9 år sliter med Psykisk sykdom

Skrevet av Hjelpesløs, 29.10.2017
Vi er veldig rådvill og trenger sårt hjelp. Vi har ei jente på 9 år som vi alltid har hatt store utfordringer med.

Jeg tror jeg trenger hjelp.

Skrevet av C137, 27.09.2017
La oss si at jeg tar turen innom en psykolog. Hva kan jeg prate om?

Hjelp meg, vet ikke hva jeg skal gjøre

Skrevet av Anonym, 25.09.2017
Jeg er en gutt på 19 år. Jeg sliter psykisk, og fysisk i guess.

Hun vil forlate partneren men kan ikke

Skrevet av Gete, 18.08.2017
Hun har hvert i et forhold med en mann i 2 år. Hun vil ikke ha noe mer med mannen å gjøre lenger.

Ekstremt dårlig selvtillit

Skrevet av Kypros, 18.08.2017
Hei. Jeg møtte en Kypriot når jeg studerte på Kypros, og har aldri klart å komme over han (jeg er 33 år nå).

Endret selvfølelse og livsglede etter flytting

Skrevet av Susanne, 11.08.2017
Hei. Jeg er en jente på 18 år som nettopp har flyttet til ny by grunnet studier.

Jeg sliter

Skrevet av Ankiii, 31.07.2017
Har noen av dere opplevd dette: du legger deg for å sove. Mens du sover drømmer du at du befinner deg i ditt eget hjem eller der du sover, våkner opp og lukker opp døra fra rommet sitt, alt er helt mørkt, du kjenner redsel...

For mange tanker

Skrevet av Anonym, 31.07.2017
Hei, jeg er 15 år, og jeg sliter med hverdagen. Livet mitt virker veldig bra, og det er det og, men jeg tenker for mye, for mange ideer, for lite å gjøre med livet, for få venner, for mye å gjøre, samvittighet.

Psykiatri

Skrevet av Mann 24 år, 27.07.2017
Ved Psykiske lidelser og psykisk sykdom bør man aldri oppsøke psykologer for testing.

Gir opp

Skrevet av Sliten, 24.07.2017
Jeg er master student med deltidsjobb, samboer og mange venner. Likevel føler jeg meg som et null.

Hva har jeg gjort!!!

Skrevet av Anonym, 03.07.2017
Jeg tok abort da jeg var 9+4. Å ta abort var ikke en enkel avgjørelse.

Mamma er slem mot meg

Skrevet av Rikke, 30.06.2017
Hei! Mitt navn er Rikke og jeg er 21 år gammel.

Mishandlende mor

Skrevet av Ana, 15.05.2017
Jeg sliter med en mor som nekter meg å legge meg inn på bup. Hun manipulerer meg til å synes synd på henne og for å få meg til å få skyldfølelse for depresjon.

Henvising til psykolog

Skrevet av Anonym, 08.03.2017
Hei! Jeg har en god stund slitt med at jeg er mye nedfor, begynner å bli litt små deprimert og sliter med noe angst og søvnproblemer.

Begynner å miste besinnelsen

Skrevet av Lilja93, 07.03.2017
Jeg er ei dame på 23, har opplevd en hard oppvekst og undertrykt mye følelser og meninger. Pga en mor meg personlighet forstyrrelse.

Utslitt i 40-årene

Skrevet av heltutslitt45, 05.03.2017
Hei, Føles rart å skrive dette, da jeg selv - som voksen mann - føler jeg har alle svarene i hodet. Det er vel kanskje derfor jeg skriver, fordi jeg heldigvis skjønner at alle svarene som dukker opp i hodet mitt ikke nødvendigvis er riktige.

Slitsom personlighet

Skrevet av Mina, 01.03.2017
Jeg er en jente på 15 og jeg har en veldig vanskelig personlighet. Jeg har mange forskjellige problemer, og jeg vet ikke hvem jeg skal snakke med om dem.

jeg hater moren min

Skrevet av Diidii, 26.02.2017
Jeg hater moren min. Jeg er en 15 år gammel jente, og har slitt med depresjon og selvmordstanker i 5-6 år.

Deprimert over år

Skrevet av Julia, 15.02.2017
Hei. Jeg klarte å Google meg fram til denne siden fordi jeg trenger hjelp.

Sliter med vekt og dårlig selvbilde utro

Skrevet av Ingen, 15.02.2017
Hei. Min samboer og jeg har slitt utrolig mye drn siste tiden (ca 3år) pga hun har vært utro opptil flere ganger,(ikke sexuelt men mye heit flørting og noen møter med flere) nå siste gang ble jeg så forbannet at jeg hadde egentlig fått nok og ville bare avslutte forholdet kjapt og brutalt.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Vanskelig jente - psykisk helse, barnevern osv

Skrevet av Sophiexdx, 31.01.2017
Heisann! Jeg er en 15 år gammel jente.

Dårlig søvn, dårlig selvtillit, kritikk osv.

Skrevet av opo, 31.01.2017
Hei, jeg er ei jente på 17. Jeg har det ikke så bra.

Hun flyttet ut for å tenke

Skrevet av Jenny, 30.01.2017
Vi giftet oss som kone og kone i 2013, henne med et barn på vei som vi da skulle bli mødre til begge to. I 2015 kom barn nummer to som jeg fødte.

Deperresjon?

Skrevet av Deprimert, 04.01.2017
Hei Jeg hadde en veldig veldig god venn som slet lenge med depresjon. For noen måneder tilbake greide hun ikke lenger, og tok selvmord.

angst for kjærlighet

Skrevet av mot93, 03.01.2017
Hei, jeg er ei jente på 23 år. Jeg føler at jeg har en type angst, rettere sagt angst for kjærlighet.

Vet ikke hva jeg skal gjøre.

Skrevet av Suie, 28.12.2016
Jeg bor i en liten kommune, og vi har bare en kommunal psykolog. Og hun tar meg ikke serriøst.

Vanskelig situasjonvanskelig jente

Skrevet av Ungjente15, 10.12.2016
Hei, jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente. Det har vært litt turbulent i livet mitt.

Kjærlighetssorc

Skrevet av Sander, 09.12.2016
Jeg er en 15 år gammel gutt som har nettop funnet ut at kjæresten min har vært utro mot meg... Hver kveld griner jeg megselv til søvn...

angst

Skrevet av LarsenBit, 08.12.2016
Hei. Jeg er en mann som er gift med verdens beste kone og har 2 meget flotte barn.

PTSD

Skrevet av Karin, 01.12.2016
Var på fest på et samfunnshus i ei bygd ca 5 mil hjemmefra da jeg var 15. En mann, ca 5 år eldre enn meg ville danse, jeg ville ikke fordi jeg ikke likte ham.

Hei, første forhold 21år, 10 måneder. (lang)

Skrevet av Gutt, 21år, 21.11.2016
Hei. jeg har alltid slitt med dårlig selvtillit gjennom hele oppveksten.

Mareritt

Skrevet av Hannw, 10.11.2016
Jeg drømmer hver natt at kjæresten min er utro?

Adhdritalin

Skrevet av Softis, 29.10.2016
Hei. Fikk diagnosen Adhd i fjor.

Hjelpe en venn

Skrevet av Matti, 13.10.2016
Jeg har en venn som føler seg trist. Men han sier han ikke er lei seg, han bare føler seg trist og ensom på en måte.

Sosial angst og emosjonell blokkering (engelsk post)

Skrevet av utenlandsstudent26, 05.10.2016
Hei! Jeg haaper det kan gaa greit om jeg skriver posten paa Engelsk?

Misfornøyd familie

Skrevet av Anonym, 25.09.2016
Hei. Jeg har bodd hjemme i nå over 21 år, og det merkes.

Misfornøyd familie

Skrevet av Lisa, 25.09.2016
Hei. Jeg har bodd hjemme i nå over 21 år, og det merkes.

Psykodynamisk terapi

Skrevet av Anonym, 11.09.2016
Hei Jeg lurer på hvem som utfører psykodynamisk terapi, er det psykologer, psykiatere eller begge deler. Jeg har plagdes i lang tid med psyken, som jeg tror delvis kan ha med barndom, ungdomstiden også tidligere voksenliv å gjøre.

Jeg hater faren min

Skrevet av Anonym, 22.08.2016
Faren min gjør meg sint. Han er en hmgod far, vi kommer ikke fra en fattig familie.

Hjelp meg

Skrevet av Christine 1999, 21.08.2016
skader meg selv uten at jeg har lyst selv.. jeg orker ikke føle denne vondtw følelsen mer..

Alltid sint på mamma.

Skrevet av A, 09.08.2016
Hei! Jeg sliter med noe som tærer veldig på meg.

Hvorfor blir kveldene så tunge?

Skrevet av Celly, 08.08.2016
Jeg har det liksom så greit på dagen, kan gå med venner/være i stallen hos hesten min eller andre ting. Livet er bra, jeg smiler og ler.

Forlatt for den jeg er.

Skrevet av k, 25.07.2016
Jeg har for første gang denne sommeren åpnet meg selv 100%, og vist frem jeg er, og hva jeg skjuler på for denne vedkommende. Resultatet er at vedkommende avviser meg som en venn, og forteller meg at jeg har ødelagt for meg selv.

Hjelp meg..

Skrevet av Celine 17.år, 05.07.2016
Hei! Jeg er en jente på 17.

Hva er galt med meg?

Skrevet av LeiAvÅIKKEFØLENOE, 22.06.2016
Hei, Jeg lurer egentlig bare på om det er noe galt med meg.. Jeg kommer ikke til å skrive opp alle problemer jeg føler jeg har.

Tidligere bruker av ulovlig porno

Skrevet av Titus, 21.06.2016
Jeg vet at dette er et forhatt team og vær så snill å ikke skrive hatmeldinger til meg. Tok veldig mye modighetå skrive her.

et stort rot

Skrevet av mari, 06.06.2016
jeg trenger virkelig hjelp! jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte.

Ingen venner, redd for å bli hatet.

Skrevet av Sandra, 03.06.2016
Jeg er en veldig stille person, jeg tror ikke det er fordi jeg er sjenert. Men at det stammer fra at jeg er redd for at folk ikke skal like meg, synes jeg er rar, slem etc.

Utro mann

Skrevet av Mali, 02.06.2016
Fant samtaler og webside han har vært på. Hvordan klarer jeg å tilgi ham?

Ekstremt og urasjonelt sinne.

Skrevet av Olevik, 28.05.2016
Jeg er en gutt på 20 og bor hjemme hos mine foreldre. Moren min har lenge hatt et problem med pappa og de krangler hele tiden.

Angst og depresjon

Skrevet av Sommer, 25.05.2016
Hei! Jeg er en 18 år gammel jente som gjennom hele livet har gjort mitt ytterste for å bli bekreftet.

Trenger hjelp mot depresjon

Skrevet av Jo9, 25.05.2016
Hei! Jeg trenger hjelp.

Depresjon, tips og råd settes stor pris på!

Skrevet av Iselin, 09.05.2016
Jeg er egentlig en livsglad jente, kjent for mitt gode og smittende humør. Men de siste 3 årene var jeg i et forhold som jeg nylig kom ut av i jul.

Depresjon i familielivet

Skrevet av Tiana24, 01.05.2016
Dette startet egentlig for 3 år siden der jeg måtte gå gjennom mye til å støtte min mann, til nå nylig der jeg fant ut at jeg selv har begynt å få mye depresjoner. jeg jobber i byen og noen få små ord kan kan få meg til å ville gråte men jeg holder meg.

Spansktalende psykolog i Bergen

Skrevet av Solstrålen, 26.04.2016
Hei, en venninne av meg skulle gjerne gått til spansktalende psykologi, da norsken ikke sitter helt naturlig for henne. Finns der noen i byen han kan kontakte?

Vært igjennom mye

Skrevet av Anne, 25.04.2016
Hei!:-) Jeg er redd dette innlegget kommer til å bli litt for langt, men jeg skal gjøre mitt beste for å ikke få det så langt.

Bipolar eller ikke?

Skrevet av Jan, 24.04.2016
Jeg har en kjæreste som har vært utro, og jeg har en teori om at hun kan være bipolar og har kanskje behov for behandling. Jeg har lest mye rundt symptomer og effekter, og kjenner igjen noen av tegnene, men langt fra alle.

anbefaling av psykolog

Skrevet av Astrid 1971, 12.04.2016
Kan noen anbefale en psykolog i Stavanger, med lang erfaring? Sliter med depresjon og spiseforstyrrelse.

Finnes det noen der ute......

Skrevet av Elisabeth, 11.04.2016

Vanlig å innbille seg sånt?

Skrevet av Thale, 09.04.2016
Det er mange ganger hvis jeg er i en situasjon, hvor jeg er lei meg, usikker eller ukomfortabel, hvor jeg ser for meg at jeg slår hodet i f.eks skolepulten, veggen, sengekanten osv...

help!

Skrevet av M., 07.04.2016
Hi , I am having troubles with my life right now... i feel i am loosing my mind!

help!

Skrevet av M., 07.04.2016
Hi , I am having troubles with my life right now... i feel i am loosing my mind!

Sjalusi

Skrevet av Christian, 05.04.2016
Hei jeg er en gutt på 22 år som hele livet har slitt med mye, jeg har aldri vært den mest populære, alltid vært den som har blitt gått bakerst og valgt sist og ja den "reserven" og ja i alle år slitt med mobbing, og ja er redd at akk dette er det som gjør jeg da dessverre da blir veldig fort sjalu, for er nå nesten 1 år siden møtte jeg ei veldig spesiell jente greit nok at jeg i det tidpunket var ikke hun singel og jeg hadde da akk brukt omtrent 2 år på å kommer over min aller første eks, men uansett jeg å hun har vi fikk veldig god kontakt tross avstanden og hun er min aller bestevenn nå, for hun er alltid der for meg. Så nylig på nyåret ble det da slutt med henne å typen hennes og ja vi forsatte å snakke og jeg skjønte fort at jeg hadde mer en bare vennskap jeg var forelska og ja vi begynte å holde på, så klarte jeg å såre hun veldig med det å ja bli for sjalu pga en annen gutt begynte å kommentere å si søte ting til henne, og det endte med at jeg da nesten minsta henne, men jeg ga aldri opp og ja etter hvert endte vi opp med igjen å holde på og ja besøkte hun og ja virka som vi endelig var sammen og jeg for første gang på 2 år endelig var lykkerlig igjen, helt til hun fortalte om en kompis (som jeg nå senere har funnet ut var samme person som kommenterte søte ting til hun) skulle på besøk til hun på ubestemt tid grunnet han sliter i livet ogsånn, åja det var jo greit for meg det, var bare det at sjalusien min da igjen ødela for ja når jeg hører om en annen gutt skal sove hos jente jeg er foreslska i og er så godt som sammen med, så tenker jeg jo og blir redd ting skal skje?

deperimert

Skrevet av Lena, 26.03.2016
Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har vært pykisk syk i 4 år nå, har gått i kognitivt terapi og på angstmestringskurs og det har hjulpet på mine problemer.

Sinne

Skrevet av Karstein, 17.03.2016
Eg føler att eg av og til får eit veldig sinne og eg kan få lyst til og hyle og skrike.

håpløs

Skrevet av misslykket, 07.03.2016
Prøver å skrive noe her som et rop om hjelp. Slitt med depresjon, pessimisme i årevis.

jeg vil ordne opp i dette men vet ikke hvordan

Skrevet av pky, 02.03.2016
Hei jeg har hatt problemmer med en venn som jeg liker og han har å bekreftet at han liker meg men det som er at han vil ikke snakke med meg bare først si han at han vil ornde opp også bytter han menning og sier at jeg å akseptere det han sier eller vil. så truer han meg med å anmelde jeg klarer ikke å gi slipp jeg skjnnr ikke hva jeg har gjort han og jeg har prøvd å ringe men han har blokkert meg hvordan kan jeg ordne opp i dette først ville han møtes for ordne opp den dagen kunne jeg ikke så vil han ikke.

Angst

Skrevet av kdl, 15.02.2016
hei jeg sliter med å gå ut blant folk. jeg har utplassering i 3 uker nå å er i siste uke.

JEG ER FOR FARLIG!!

Skrevet av Anonym, 14.02.2016
HJELP!!! Jeg begynner bare å slå og sparke andre helt tilfeldig.

Psykisk

Skrevet av DT97, 12.02.2016
Hei, jeg er en gutt på 18 år. Jeg føler meg veldig rart.

Er jeg normal?

Skrevet av Mobil, 11.02.2016
Er en kvinne, 29 års gammel. Har vært gift i ca.

Skjulte problemer

Skrevet av Anonym, 08.02.2016
Jeg er en jente på snart 16 år, som går i 10. Klasse.

Syg veninde.

Skrevet av Marie, 07.02.2016
Hej. Jeg skal prøve at gøre det kort.

Selvmord forsøk når jeg er full

Skrevet av MissC, 04.02.2016
Hei, Det viser seg at om jeg drikker for mye, prøver jeg å ta min egen liv. Ikke nok med det men hvis jeg ikke klarer det selv, så ber jeg min nærmeste om å gjøre det for meg.

Etter ti år så sliter jeg fortsatt med selvmordstanker...

Skrevet av Jab, 30.01.2016
For litt over ti års siden mistet jeg broren min. Jeg begynte å slite og ble dessverre innlagt pga selvmordstanker.

Løgn

Skrevet av Lina23, 30.01.2016
Hei Jeg er en jente på 23 år, som er sammen med en helt fantastisk gutt. Problemet mitt er at jeg lyver veldig!

Henvisning til sinnemestringpsykolog

Skrevet av P.L, 28.01.2016
Hei Jeg lurer litt på om det finnes en slik "kurs" som er tilknyttet helsevesenet. Langtidssykemeldt med dårlig råd.

kan noen hjelpe meg!!

Skrevet av hjelpeløs, 25.01.2016
Hei Jeg er en mann på 37 år å Jeg sliter med kraftig hoste når jeg blir nervøs. Kjenner det knyter seg I hele brystet og føler halsen snører seg.

komme over ekskjæreste

Skrevet av Mari, 21.01.2016
Hei.. Jeg var i et forhold med kjæresten min, han betydde alt for meg.

konstant deprimert, selvmordsforsøk 8 ganger, 17 år gammel

Skrevet av rygenefant, 19.01.2016
er det normalt og være 17 og ha prøvd og tatt livet sitt 8 ganger siste 3 åra? er dritt lei av og leve, føler jeg ikke er verdt noe....

Lei av livet?

Skrevet av Haugalandsuge, 18.01.2016
Er det normalt og være 16 og føle at livet ikke er VÆRDT å leve?

Avstandsforhold og hvordan forholde seg til det

Skrevet av Usikker jente, 17.01.2016
Jeg er 24 år og har funnet den rette. Men jeg er på nære hold av å ødelegge forholde på grunn av min lave selvtillit og mistanke om at han vil slutte å elske meg en dag.

Deprimert med kraftig nedsatt selvtillit

Skrevet av Anonym, 13.01.2016
Bunnen er nådd og jeg ser absolutt ingen utvei. Jeg går til psykolog en gang i uken, sist jeg var hos psykologen er nøyaktig en uke siden og jeg skal ikke til henne før på fredag.

Deprimert med kraftig nedsatt selvtillit

Skrevet av Anonym, 13.01.2016
Bunnen er nådd og jeg ser absolutt ingen utvei. Jeg går til psykolog en gang i uken, sist jeg var hos psykologen er nøyaktig en uke siden og jeg skal ikke til henne før på fredag.

Hjelp meg å hjelpe....

Skrevet av Carmen, 12.01.2016
Hei! Jeg har en god venn som sliter meg ut og gir meg store utfordringer på grunn sin væremåte.

Hva kan dette være?

Skrevet av Gutt, 08.01.2016
Hei, jeg er en gutt på 20 år. I starten på videregående flyttet jeg til en ny by for å studere.

Sjenert

Skrevet av Anne, 06.01.2016
Hei! Jeg sliter med sjenerthet!

deprimert

Skrevet av TA, 05.01.2016
hei. jeg lurer på hvordan man finner ut om man er deprimert.

selvmord i søvne

Skrevet av Rinni, 04.01.2016
Hei. En venn av meg opplevde noe underlig i natt.

Høyt pengebruk og sykdom.

Skrevet av Bamsen, 29.12.2015
Jeg trenger hjelp i forhold til mitt pengebruk. Jeg har nå vært syk lenge.

Høyt pengebruk og sykdom.

Skrevet av Bamsen, 28.12.2015
Jeg trenger hjelp i forhold til mitt pengebruk. Jeg har nå vært syk lenge.

fortelle at jeg er deprimert

Skrevet av Anonym, 27.12.2015
Jeg har tenkt å fortelle til forldrene mine at jeg trenger å se en psykolog. Jeg vet jeg trenger det, jeg vet jeg er deprimert eller noe lignende.

Selvransakelse

Skrevet av Kjetil, 26.12.2015
Sliter med vonde tanker,stress,angst.

narsissist

Skrevet av Alene, 25.12.2015
Jeg er 17 år og lever med en mor som er narsissist. Jeg har også en bror som har voldelige tendenser og jeg mistenker at han kan ha sinneproblemer.

Schizofreni

Skrevet av Anne, 08.12.2015
Hei! Jeg håper virkelig noen tenker med hjertet og leser dette innlegget her siden det trenger jeg virkelig at DU gjør.

vennskap

Skrevet av sweety, 02.12.2015
Jeg inviterte noen venner med familie til en minnestund av en venn som døde Før 2 år. De svarte ja først og sier at de kommer seint pga andre avtaler selvom de fikk invitasjon Før 1 måned.

Depression, nedstemt,

Skrevet av Lei_jente, 28.11.2015
Er ei jente på snart 21 år og føler selv av at je lider av noen form av depresjon. Føler meg aldrig glad lenger, har panikk angst og gråtatakker som kommer stendigt hos meg.

Depression, nedstemt,

Skrevet av Lei_jente, 28.11.2015
Er ei jente på snart 21 år og føler selv av at je lider av noen form av depresjon. Føler meg aldrig glad lenger, har panikk angst og gråtatakker som kommer stendigt hos meg.

Søvn tretthet utmattelse depresjon PTSD

Skrevet av Randi, 26.11.2015

Jobben gjør meg gal

Skrevet av Christine, 26.11.2015
Jeg har en jobb nå som jeg i grunn gledet meg til å starte i. Men det viser seg nå at dette har blitt et mareritt for meg.

Konstant kjeft av kona

Skrevet av Anonym, 24.11.2015
Jeg får konstant kjeft av kona, sinneutbrudd, trusler om alt mulig. Alt jeg gjør er galt og feil, har sluttet å jobbe pga.

Depressed.

Skrevet av bb, 22.11.2015
Jeg er ei jente på 16 som sliter en del med deprisjoner mest av alt pga familietrøbbel. Jeg vokste opp i et hjem med veldig mange søsken hvor mye krangling og slåssing var normalt.

Tidligere ekstremt inntadvent, utviklet ekstremt sosialbehov fulgt av depresjon

Skrevet av Ubrm, 19.11.2015
Har alltid vært veldig innadvent. Har alltid hatt venner, men vært den som stadig velger å ikke være med på ting som festivaler og liknende.

Bipolar

Skrevet av Nordmainn90, 19.11.2015
Hei, jeg sitter her på jobb å lurer på om jeg skal ta kontakt med en psykolog, noe har gått opp for meg at jeg virkelig har problemer med min psyke, noe jeg kanskje har hatt helt siden jeg ble i tenårene. Jeg lider av depresjoner å store oppturer hvor jeg har en utrolig stor indre uro og rassløshet ved tider.

Mangel på handlingskraft

Skrevet av frustrertnå, 15.11.2015
I det siste har jeg det vanskelig for å gjøre enkle oppgaver i hverdagen. Jeg har stadig mange ting jeg skulle ha gjort, det kan være så enkelt som å jogge seg en tur, og jeg har veldig lyst til å gjøre det, men jeg får meg rett og slett ikke til å gjøre det.

depressiv mor uten lyst til å leve, vil flytte utenlandshus ofte, hjelper ikke.

Skrevet av Vallop, 10.11.2015
Min mor hadde en far som drakk mye og gamblet penger og hus bort. Min bestemor var bitter og jobba som syerske.

Prøver og prøver

Skrevet av Anne, 10.11.2015
Hallo! Jeg er ei jente på 11 år som er veldig innadvendt.

Sint sa du?

Skrevet av snx Romeo, 06.11.2015
"Jeg er ikke sint bare veldig, veldig skuffet" Kjenner meg igjen i det sitatet der. Når jeg er sint er det intenst og varer i ca 10 minutter, så er det over.

Sentrer ikke...

Skrevet av Anne, 06.11.2015
Hei! Jeg håper virkelig du tar deg litt tid og svarer på dette spørsmålet mitt!

Gratis psykolog

Skrevet av lite penger, 29.10.2015
Er det noen her som har erfaring med å få gratis psykologhjelp? Det er vel ingen psykologer som jobber gratis, men hører prat om at det er mulig å få dekket kostnader, til og med å bare møte opp hos psykologen og så sender de regningen til staten.

Orker ikke mer

Skrevet av Jarle, 22.10.2015
Hei Jeg er en gutt som det siste året virkelig har slitt i livet. Det hele starta da eksen gjorde det slutt, siden det har livet bare godt konstant nedover.

hva er vitsen?

Skrevet av sanne, 15, 15.10.2015
de siste mnd har jeg slitt med å finne en grunn til å fortsette. alt går i runddans, og rutinene er de samme.

Kan noen hjelpe?

Skrevet av Elias, 12.10.2015
Hei, vi som foreldre til en ung mann - som sliter med sterk angst og depresjon og som bruker alkohol for å dempe dette - trenger litt veiledning. Han vil ikke ta i mot hjelp av noen, og siden han er over 22 så er det ingen som kan hjelpe oss.

Redd for å bli eldre

Skrevet av Joakim, 12.10.2015
Hei! Jeg er en gutt på 16 år, og har nettopp begynt på videregående.

Jeg var dum

Skrevet av Anonym, 12.10.2015
Hei... Jeg har ikke så god dag idag...

Engstelig

Skrevet av Jente20, 10.10.2015
Hei. Jeg er en jente på 20 år, som sliter veldig med engstelighet, hvis det er det riktige ordet å bruke.

Litt bekymret

Skrevet av Powerpuffgirl, 10.10.2015
Jeg er ei jente på 11 år som fikk mensen i mars eller noe sånt. Jeg har iallefall hatt det i over et halvt år.

Trikotillomani

Skrevet av Anonym, 10.10.2015
Jeg er en jente på 17 år som har slitt med trikotillomani siden jeg var 6-7 år. Visste ikke at det var noe som het trikotillomani i det hele tatt før ca ett år siden.

Jeg er lei.

Skrevet av jente 19, 10.10.2015
Hei. Jeg er en jente på 19 år som for tiden opplever store problemer med å finne gleden med livet og en motivasjon til å fortsette.

Bør jeg gå til psykolog?

Skrevet av PsykiskSliteb, 09.10.2015
Jeg har en lang historie, og har vært veldig sliten i flere år. For 1,5 år siden hadde jeg planer om å reise fra mann og barn, da sprakk bobla og jeg klarte å forklare litt hvordan jeg hadde det.

Usikker...

Skrevet av E, 09.10.2015
Jeg er ei jente på 23 år og sliter veldig med å komme meg i arbeidslivet igjen etter tidligere arbeidsplass har gått konkurs. Nav hjelper ikke og familien sier gå til nav.

Takler livet dårlig og ønsker ikke leve lenger..

Skrevet av Hanne, 09.10.2015
Hei, Jeg er en dame på 35år som har hatt mye motgang de siste årene, det ble nedbemanning i bedriften jeg jobbet i, så jeg ble arbeidsledig uten å ha fått noe ny jobb enda, det er nå 1,5 år siden. Så dagene mine er veldig tomme og meningsløse, søker jobber-men det er et brutalt arbeidsmarked nå, og jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal takle å leve på denne måten lenger..

Syk kollega?

Skrevet av BB14, 09.10.2015
Jeg har en kollega som har vært borte over lengre tid pga samlivsbrudd og psykisk mishandling. Når hun kom tilbake fra sykemelding fortalte hun at hun hadde vært plaget med krystallsyke og balanse.

klarer ikke å være meg selv ovenfor andre

Skrevet av marie, 07.10.2015
Hei. Jeg ser på meg selv som en positiv person som har et bra liv.

Engstelig unnvikende personlighets forstyrrelse og dens invalidiserende natur

Skrevet av unnvikende, 07.10.2015
Mann, 42 år. Angst hele livet.

Arbeidssøkende

Skrevet av Nathalie, 06.10.2015
Hei! Vet dere om det finnes grupper for arbeidsledige der man kan komme sammen og snakke om hvordan hverdagen er?

Angstdepresjon?

Skrevet av Helende, 29.09.2015
Jente, 15 år Jeg går nå det siste året på ungdomsskolen. Jeg startet på ny skole nå når jeg begynte på ungdomsskolen.

Rent helvete

Skrevet av gutt 20, 27.09.2015
Hei. trenger hjelp.

SLITER AV ANGST, REDSEL

Skrevet av ANNONYM 1, 26.09.2015
TRENGER HJELP, OG HAR IKKE PENGER.

Hvordan styrke egenfølelse når det utenfor er mørkt

Skrevet av LOlita, 25.09.2015
Hei. Jeg har en narssisitisk mor som påfører skyld, skam osv.

Sorg etter katten min døde

Skrevet av Lijo, 22.09.2015
Hei! Er helt knust og har vært det i 4 dager nå, på grunn av at naboen vår kom til oss på lørdag og fortalte at han hadde funnet den ene katten vår død under trappa på verandaen deres, han sa også det var et makabert syn fordi han var spist på.

bipolar (?)

Skrevet av suz, 17.09.2015
Jeg er ei jente på 19. Jeg føler ofte at jeg har "humørsvinginger"- det ene øyeblikket føler jeg at alt går bra, men det andre øyeblikket så braser jeg ut i gråt og føler at alt er elendig.

En tung periode

Skrevet av Vesla, 15.09.2015
Den siste tiden har jeg slitt i et forhold jeg har vært i. Jeg ble kjent med en gutt over nett som jeg ble raskt fortrolig med.

Depresjon

Skrevet av Kari, 15.09.2015
Jeg er en jente i midten av 20 årene, alene med to barn. Å sliter veldig psykisk etter ett langt forhold der jeg aldri har vært god nok.

jeg orker ikke mer av dette

Skrevet av ingen, 14.09.2015
Hei, jeg er 15 og lurer på et par ting. Jeg har følt meg surere, and deprimert siden femte-sjette klasse.

Jeg orker ikke mer

Skrevet av whatever, 11.09.2015
Nå er jeg så sabla lei av alt. Jeg orker ikke mer.

Lengsel

Skrevet av Tine, 10.09.2015
Hei! Jeg er en 17 år gammel jente som nå i høst har flyttet i leilighet sammen med en venninne for å gå 2.

Er det noe psykisk galt med meg?

Skrevet av Anonym, 07.09.2015
Over en lengre periode føler jeg at jeg har utviklet en evne til å diskutere å krangle mer med venner enn før. I løpet av de siste 10 månedene har jeg mistet 3 venninner, og jeg begynner å lure på om det er jeg som er problemet.

Mamma og pappa

Skrevet av Marilus, 05.09.2015
Hei Foreldrene mine og jeg krangler ofte. Noen ganger så skriker vi så høyt at alle i gata kunne hørt det.

Desperat!!

Skrevet av Therese, 01.09.2015
Sliter forferdelig med meg selv og alt for omfavner min hverdag. Trenger virkelig hjelp/tips/råd før forhold å alt går i stykker!!!!!

alt er ork

Skrevet av edetnøye, 30.08.2015

FEilmedisinering og forsinket ADHD diagnose

Skrevet av Nina, 27.08.2015
Jeg ble satt på cipramil i 1998 for diagnosene panikklidelse,sosialfobi,GDA,emosjonell adferdsorstyrrelse,og antydning til psykose.Fikk Truxal avog til for dette.

Angs depresjon

Skrevet av Mikke, 26.08.2015
Har det siste året slitt med depresjon/ angst . Fikk symtomer på hjerteinfarkt .

min mor

Skrevet av vero, 26.08.2015
jeg har et spørsmål. jeg klatrer ikke min mor lenger, jeg blir stressa og følelse ladet.

mistet håpet

Skrevet av rotekopp, 26.08.2015
jeg har nå flyttet fra mor og far, og flyttet sammen med noen venner, noen studerer og andre jobber, jeg fikk en jobb som telefonselger, og jeg trives ikke, det er tøft å sitte å få kjeft på jobb 9 timer i strekk, i tilegg er sjefen ufin og liker meg ikke, jeg klarer ikke jobbe der mer. nå har jeg ikke jobb å ikke kan jeg gå skole da jeg strøk i matte å fremmedspråk på videregående, jeg har ikke penger, og ikke rett på dagpenger fra nav.

lei av livet

Skrevet av gutt 23 år, 25.08.2015
bare sånn for å fortelle litt om meg selv, så liker jeg ironisk nok å være sosial. jeg har en hobby jeg er veldig god i.

usikkerhet

Skrevet av jente88, 25.08.2015
Er samboer med kjæresten min men krangler mye og merker jeg blir ofte i dritt humør og klarer ikke å Være blid mot han. Krangla mye på det ene året vi har Vært sammen.

usikkerhet

Skrevet av jente88, 25.08.2015
Er samboer med kjæresten min men krangler mye og merker jeg blir ofte i dritt humør og klarer ikke å Være blid mot han. Krangla mye på det ene året vi har Vært sammen.

usikkerhet

Skrevet av jente88, 25.08.2015
Er samboer med kjæresten min men krangler mye og merker jeg blir ofte i dritt humør og klarer ikke å Være blid mot han. Krangla mye på det ene året vi har Vært sammen.

Overleve skilsmisse nummer 2

Skrevet av Stine, 24.08.2015
Hei! Jeg er helt nedenfor for øyeblikket i livet mitt!

angst for framtida - har jeg valgt feil utdannelse?

Skrevet av Iselilja, 23.08.2015
Hei. Det er vanskelig å oppsummere det kort, men jeg skal prøve.

Familie problemer tapper energi

Skrevet av Karenmie, 21.08.2015
Hei! Jeg er en jente på 17år.

Deprisjon som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre

Skrevet av Ludvik, 19.08.2015
Hei (gutt 17) Jeg er veldig mye lei meg, neffor og generelt bare ikke glad og det har vært sånn i lange perioder i 1,5 år men det begynner bare å bli fælt. Jeg har noen gode venner jeg holder meg til men under tidligere erfaring av vonde venner så sliter jeg med å stole på de jeg faktisk har nær meg og snakke med dem om det med at jeg ikke stoler på dem.

Jeg er så alene

Skrevet av Kristine, 19.08.2015
Jeg føler meg forr stygg til å være noens venn. Itillegg er jeg ikke interessert i sminke, klær og gutter som andre jenter.

Depresjon

Skrevet av Kaos, 18.08.2015
Gråter helt plutselig .

Begynner å bli for mye

Skrevet av AML, 17.08.2015
Nå er jeg i en situasjon jeg skulle ønske jeg ikke var i. Dette handler om kjæresten min, og alkohol.

Mitt "grusomme" forhold

Skrevet av Jente18, 17.08.2015
Hei! Jeg er en jente på 18 år og kjæresten min er 20.

Vanskelighet med å gi slipp

Skrevet av bobbo, 15.08.2015
Hei! for snart 2 år siden ble jeg forelsket i en gutt, en gutt som var perfekt i mine øyne.

Angst for vekt endring

Skrevet av Lill., 14.08.2015
Hei. Jeg har altid vært en som har visst om ta jeg sliter med noe.

Burde jeg gjøre det slutt?

Skrevet av Victoria, 13.08.2015
Hei. Jeg er en jente på 25 år som har en kjæreste som er 27, og vi har vært sammen i 4,5 år og har et barn på 3 år...

Forvirret med en aggresiv kjæreste

Skrevet av Heidi, 13.08.2015
Hei. jeg har i litt over to år vært sammen med en som er 9 år eldre enn meg, jeg er 27 år og han er 36.

Sosial vansker

Skrevet av Suppe, 11.08.2015
Hei! Jeg er en jente på 17 år med atypisk autisme.

Føler meg "ensom"..

Skrevet av "ensom 30", 10.08.2015
Har mamma permisjon til en nydelig gutt på 6 mnd. Har tilsammen 3 fine barn..

føler meg ubrukelig

Skrevet av Mella, 07.08.2015
Hei! Jeg er en dame på snart 30 år, som sliter veldig på jobben.

Hjelp

Skrevet av T.N, 06.08.2015
Jeg trenger egentlig bare og få ut noen ord, å visst noen har noe og komme med eller bidra med så er det veldig hyggelig... Jeg vil bare dele min historie å høre hva andre mener om dette.

Sliten

Skrevet av Cathrine, 06.08.2015
Jeg er i en periode der jeg er veldig sliten både fysisk og psykisk. Føler hele tiden at jeg må være den sterke og den som hele tiden må ta ansvar skal ting bli gjort.

Snakker ikke om ting, dypt deprimert

Skrevet av Mæddis, 05.08.2015
Lurer på om det er noe sted man egentlig kan snakke om ting uten at du får problemer ut av det. Er en jente på snart 23 år som har vært avhengig av rus.

Jeg tror jeg begynner og få anorexi

Skrevet av Anonym, 02.08.2015
Jeg søkte opp noen symptomer på anorexi og jeg matcher hver og en av dem og jeg starter og bli bekymret . Jeg har drive med selvskading i 2 mnd og mamma eller pappa vet ikke noe om det.

selvmord hjelp meg

Skrevet av kristina johnsen hage, 01.08.2015

Øyekontakt

Skrevet av Frustrert, 28.07.2015
Jeg har slitt med sosial angst de siste 3 årene, og klarer rett og slett ikke se venner inn i øynene lenger. Aldri slitt med dette tidligere, men nå tar det helt overhånd.

Spiseforstyrrelse

Skrevet av Problemjente, 28.07.2015
Hei! Jeg opplever at jeg har ingen kontroll på hvor mye og hva jeg spiser.

Deprimert?

Skrevet av Anette, 27.07.2015
Jeg er en jente på snart 20 år, som sliter en del psykisk.. Hvis jeg diskuterer med for eksempel kjæresten, tenker jeg alltid det verste,at nå blir han å forlate neg og lignende.

ADHD

Skrevet av anonym, 24.07.2015
Hei, jente 12 år. Jeg er sint hele tiden, har et indre sinne som aldri gir seg, jeg er deprimert å pleide å slite med selvskading.

Gratis psykolog

Skrevet av Anonym, 23.07.2015
https://www.facebook.

Jeg vet virkelig ikke

Skrevet av -, 19.07.2015
jeg vet ikke hva jeg skal leve for. klarer ikke fungere normalt de siste mndene.

Live mitt

Skrevet av Anonym, 18.07.2015
Jeg har hatt et helvetes liv Jeg hater meg selv... Hva skal jeg gjøre ?

Kan jeg være deprimert?

Skrevet av Elena, 18.07.2015
Hei! Jeg er en jente på snart 18 år som føler seg ganske alene her i verden.

Hei.

Skrevet av Solveig, 18.07.2015
Dame på 53 år her. Skilt for 5 år siden.

KKjærlighetssorg ,deprimert , angst , selvmordstanker

Skrevet av steffi, 17.07.2015
Hei , jeg sliter med litt av hvert og har gjort det i litt over et år . Jeg fikk også nettopp vite at gutten jeg trodde elsket meg hadde sex med en annen 3 dager etter han hadde hatt sex med meg .

Depressiv?

Skrevet av Livass, 16.07.2015
Hei, Jeg er en jente i tidlig 20 årene som er redd jeg er depressiv. Eller når jeg gikk på videregående er jeg ganske sikker på at jeg var det, men i årene etterpå har det blitt litt bedre.

Ustabil mor

Skrevet av Mikalio, 16.07.2015
Hei jeg er 25 år, og trenger litt hjelp. Jeg har hatt en fantastisk studietid hvor jeg har bodd for megselv både i inn- og utland.

Lillebror skaper splid mellom foreldre og gjør ingenting for sin egen fremtid...

Skrevet av Ane, 14.07.2015
Min lillebror på 24 år har i flere år nå bodd hjemme hos våre foreldre og gjort veldig lite for sin egen fremtid. Han har brukt opp sine år på VGS men har ingen utdannelse.

Redd for å være alene

Skrevet av Lillemy, 14.07.2015
Hei, jeg har lenge hatt et stort problem med å være alene/bo alene. Er 21 år snart og skulle fint ha klart meg selv.

ADD : Lite erfaring med psykologer i Oslo, tips?

Skrevet av Yvonne_, 12.07.2015
Jeg har ikke mye erfaring innen dette feltet og trenger tips. Det har blitt konstatert at jeg har lavere seratoninnivå i hjernen.

Angst, sosial angst, depresjoner og selvmordstanker

Skrevet av Marius, 09.07.2015
Jeg har slitt med alt nevnt i tittelen i over 3 år. Jeg har også søvnforstyrrelser, selvtillits-problemer og spiseforstyrrelser.

Sinne ute av kontroll

Skrevet av Miamarii, 08.07.2015
For å være litt kortfattet så kan jeg begynne med å si at for to år siden hang min forlovede seg og er da ikke med oss lengre.. Jeg var sammen med fyren i syv år og jeg ble både fysisk og psykisk misshandlet.

Slå opp.

Skrevet av Kari, 06.07.2015
Hei. Vet ikke om dette er rette plassen å spørre, men hvordan får jeg samboeren min til å flytte ut?

Mor til besvær- misliker samboer

Skrevet av Ludvig, 02.07.2015
Hei! Har problemer med at Mamma ikke aksepterer og tålererer min kjærste og samboer.

Jeg tror jeg sliter

Skrevet av Anonym, 29.06.2015
Hei. Jeg har en del ting som jeg merker sliter veldig på meg.

Når sykdom tar over

Skrevet av Bebbejoh, 29.06.2015
Hei. Jeg er en jente på 29 Som sliter med angst.

Alt er tungt

Skrevet av Anonym, 27.06.2015
Vet ikke om jeg har noe spørsmål- men behøver bare og dele med noen hvordan jeg har det. Jeg strever med bla mye angst, relasjoner(PST-kompleks type), ulike fluktstrategier på det meste.

Utrolig følsom

Skrevet av Susanne, 26.06.2015
Hei! Jeg er en jente på 16 år som har noen spørsmål.

Hjelp med dårlige tanker

Skrevet av Aifos, 22.06.2015
Hei! Jeg kaller meg for Aifos.

hvordan skal skjønne?

Skrevet av oooooo, 18.06.2015
Jeg er ei jente på 14 år som ikke vet hva jeg skal gjøre akkurat nå. jeg har slitt med depresjon som ingen andre enn meg selv og en helsesøster har vist om.

Det var så langt jeg kom...

Skrevet av Robert, 15.06.2015
Internett florerer med hjelp til barn og unge som lider med et tungt sinn. Det er flott.

alkohol,angst

Skrevet av selma, 14.06.2015
Hei. Jeg var ute med venner i går å drakk en del vin..

En som vil dø :((((

Skrevet av En suicidal, 13.06.2015
Jeg vil dø med smerte. Fordi jeg orker ikke livet mere.

tankene

Skrevet av arnfinn, 13.06.2015
jeg sliter med å tenke stygge ord og bemerkninger med og eller uten navn eller andre ting. når jeg tenker stygge ord og bemerkninger så blir tankene såret og jeg sier unnskyld til tankene og er lei av å ha sånt.

Barnefordeling

Skrevet av Marna, 10.06.2015
Hei. Jeg og min familie flytter til samboers slektsgård i løpet av høsten.

Burde jeg prate med en lege?

Skrevet av Sasch115, 09.06.2015
Hei! Jeg kan starte fra begynnelsen fra.

Sjalusi

Skrevet av Elise, 09.06.2015
Hei! Jeg sliter veldig med tanker og får ikke sove godt om nettene lenger.

Redd for å bli glemt

Skrevet av Aurora, 07.06.2015
Hei! Jeg har hatt det sånn i det siste at jeg har vært mye nedenfor og sliten.

Hvordan ?

Skrevet av bleep, 06.06.2015
Jeg har ei samboer som har vært i en opprivende og stygg samværskonflikt de siste to årene. Hennes x mann var svært dominerende og en formidabel manipulator.

Lei

Skrevet av Notgoodenough, 04.06.2015
Hei. Har i flere uker vært i det humøret at jeg føler at alt er galt, alt og alle irriterer meg.

Depresjon

Skrevet av Julius, 02.06.2015
Sliter med depresjon og angst for å gjøre noe feil. Angst for å forelske meg i noen etter et vanskelig forhold.

Manglende energi og motivasjon

Skrevet av Sliten og Trist, 02.06.2015
Er en gutt/mann på rundt 25 år som har kommet inn i en periode der jeg har mistet all energien og dette gjør at jeg ikke orker å gjøre noe. Ikke finner jeg motivasjon til å gjøre dette heller.

Sosial angst

Skrevet av rebe1710, 01.06.2015
Hei. Jeg er en jente på tjuefire år som lider av sosial angst, alvorlig depresjon og unngående personlighetsforstyrrelse.

Kjærlighetsorg

Skrevet av MS, 31.05.2015
Jeg virkelig ikke hva jeg skal gjøre, og jeg har endelig kommer til det punktet hvor jeg innser at jeg trenger hjelp. Jeg er en 18 år gammel jente som har fått følelser for en gutt jeg møtte når jeg var ute å rullet med bussen hans i russetiden.

Kortvarig vrangforestilling?

Skrevet av Venke, 31.05.2015
Hei! Er ei jente på 19 år som har slitt med angst og depresjon i nesten to år, som følge av et utvekslingsår i Mexico.

intervju för bok

Skrevet av catarina, 28.05.2015
Hej jag heter Catarina och skriver en bok om depression. skulle bli tacksam om du kunde svara på dessa frågor.

Selvmordsproblemer

Skrevet av Sara, 25.05.2015
Jeg er en jente på 17 år som sliter veldig hjemme og på skolen. Mamma er superreligiøs og jeg har andre meninger, faren min har forlatt oss, og moren min godkjenner ikke kjæresten min som bor langt unna.

Hvorfor overspiser jeg?

Skrevet av Anonym, 25.05.2015
Jeg har alltid vært glad i å kokkelere på kjøkkenet. Vennene mine skryter av meg opp i skyene fordi jeg er en så sunn og flink jente som trener, spiser sunt, men også skeier ut i blant.

Bor i hus med en stedatter jeg lurer på har psykopatiske trekk.

Skrevet av Tidligere en solstråle, 24.05.2015
Hun fikk bo fast hos oss etter at det ble kjent at biologisk mor både fysisk og psykisk mishandlet sine barn. Biologisk mor er nok psykopat.

Hva gjør jeg?

Skrevet av Ragnhild, 23.05.2015
Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Hvem er jeg?

Jeg ønsker å dø mer og mer ofte

Skrevet av ELINA, 22.05.2015
Jeg føler meg som jeg kan ikke gå videre. Livet er for tungt.

Er jeg deprimert?

Skrevet av Celestine, 21.05.2015
Hei, Jeg er en jente på 12,snart 13, år. Jeg føler meg veldig anderledes.

Føler meg annerledes, depresjon

Skrevet av Anonym, 21.05.2015
Hei. Jeg håper virkelig at jeg kan få råd, eller hjelp her.

Min mor er psykisk syk, og jeg får et ubeskrivelig sinne mot henne

Skrevet av hmm.., 20.05.2015
Min mor lider av angst, depresjoner, posttraumatisk stress syndrom, affektiv psykose og går på medisiner. Hun var en livlig, blid, morsom, følsom person har jeg fått høre før hun fikk svangerskapsdepresjon med min bror.

Føler meg utslitt

Skrevet av Jente 15/16år, 18.05.2015
Jeg har vært nedfor det siste halvåret. Alt startet med at jeg følte meg holdt utenfor av min beste venninne.

fortvilt

Skrevet av Johnny, 17.05.2015
Gift siden 1967. Avskilte soverom siden 1987.

Langvarig skadet, traume, kjærighetssorg, deprimert

Skrevet av Namreh, 16.05.2015
For ca 6mnd siden gjorde samboeren min det slutt med meg. I starten virket det som jeg klarte å lure meg selv til at det bare vare midlertidig, etterhvert som tiden har gått har det egentlig bare blitt værre, spesielt ettersom hun allerede er etablert med ny kjæreste og jeg ikke har rikket meg av flekken hva gjelder å gå videre.

Deprimert?

Skrevet av Bibbi, 16.05.2015
Jeg er veldig sliten og trøtt. Ingenting fysisk galt.

Deprimert og lav selvfølelse

Skrevet av Bea, 13.05.2015
Jeg er en jente på 22 år. Har lenge slitt med søvnvansker og negativ grubling om natten.

Pykiske kriser og livskvalitet

Skrevet av Mius, 13.05.2015
Hei! jeg lurer på hvordan kan kriser som oppstår i livet påvirke livskvaliteten?

Ønsker å flytte, familiesavn, ensom

Skrevet av Gladjente, 10.05.2015
Hei. Jeg har vært sammen med min samboer i 10 år, jeg er opprinnelig fra østlandet og flyttet til vestlandet for jeg hadde truffet kjærligheten.

udefinert depresjon

Skrevet av duddi, 08.05.2015
Hei har en samboer som plutselig begynner å gråte / blit deprimert / sint & oppgitt. Høres ut som pms men det er det ikke.

angst og kvalme etter fødsel

Skrevet av Dila, 08.05.2015
Hei, jeg er en nybakt mamma som fødte min sønn i 16.03.

famile som trenger hjelp.

Skrevet av Familen som trenger hjelp, 06.05.2015
Hei! vi er en småbarnsfamilie på 4 Mor, far, og 2 barn under 7 år.

Familie forhold

Skrevet av Steffen, 05.05.2015
Hei, jeg er en mann på 24 år og er snart ferdig med mitt siste året på universitet. Gleder meg til å begynne på jobb og møter nye folk.

Gutt alder 20. Jeg vet ikke hvordan jeg kan klare meg.

Skrevet av H.H, 04.05.2015
Jeg vet ikke hvordan jeg kan leve. Jeg er redd for alt som har med live og det å klare seg selv å gjøre.

Livet etter depresjonen..

Skrevet av Trist anonym, 03.05.2015
Jeg har vært alvorlig deprimert. Det var så alvorlig at jeg ikke husker noe annnet enn "mørket" når jeg tenker tilbake.

Trenger hjelp

Skrevet av eabe, 03.05.2015
Hei. Jeg er en jente på 22, som sliter med en del ting.

psykisk syk svigersønn eller bare overbekymret?

Skrevet av Stian, 01.05.2015
Jeg Er en bekymret forelder som trenger litt hjelp. Jeg har en datter på 21 år som har i mine øyne en slem, utspekulert og manipulerende kjæreste.

Vurderer å ta mitt eget liv

Skrevet av Martin, 29.04.2015
Jeg er en 25 år gammel student på. 3.

Sliter 72

Skrevet av Hildur, 28.04.2015
Sliter med depresjoner . Det å være lykkelig over livet og glede meg over det 😞 sliter med en guttunge på 18 år og har ADHD og blir fort sinna ..

Søster med psykiske problemer

Skrevet av Bekymret søster, 28.04.2015
Jeg trenger råd til hvordan man skal håndtere en søster med psykiske problemer. Hun har hatt bipolar lidelse nivå 2 i ca ti år samtidig som hun sliter med kronisk tarmsykdom.

Ekstremt sosial angst

Skrevet av Jenta som for alltid blir en tragedie, 26.04.2015
Jeg gruer meg for alt har angst for det meste klarer ikke og holde på en jobb eller beholde venner. Alle mener jeg er for negativ ,stille og rar får fort nervesammenbrudd når ting blir for stressende for hodet mitt ,takler nesten ingenting.

Trenger hjelp før jeg bekker over

Skrevet av EH, 25.04.2015
Hei. Jeg er ei jente på snart 17 år.

LIllebror trenger hjelp

Skrevet av Arman Tarafdar, 25.04.2015
lillebroren min på 9 år har plutselig forandret seg, han ble tatt av barnevernet og har vært der i ca 3 måneder. jeg fikk lov å møte han en gang i uka og det er noe som har forandret seg i denne lille tiden.

Det er på tide å dele noe om meg..

Skrevet av Sara, 25.04.2015
Hei til du som leser. Jeg er snart 31 år, og har mer eller mindre opplevd depressive følelser siden jeg var barn.

Ansvar og taushetsplikt psykolog

Skrevet av FORTVILET, 25.04.2015
Etter å ha stått på venteliste ca 1 år fikk jeg time hos en privatpraktiserende psykolog. Pr tlf ble jeg lovet terapi.

Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Sbsb, 23.04.2015
Har skrevet ned det jeg føler jeg sliter med. Vil ikke være til bry for legen min mer.

Wellbutrin mot angst?

Skrevet av Redd-for-alt, 22.04.2015
Hei, Jeg har en angst/depresjonlidelse og har fått utskrevet Wellbutrin av psykiateren min. Blir veldig skeptisk, da jeg leser at dette kun hjelper mot depresjon og ikke angst.

fortvilet

Skrevet av liss, 22.04.2015
hva skal man gjøre når man ikke får bistand når man sliter psykisk?

mann me skam

Skrevet av skam, 21.04.2015
Er en mann på 34 år som er seksuell frustrert. Jeg tenner på bestemødre er så veldig lei av og leve slikk.

Depresjon, angst, selvskadings og selvmordstanker

Skrevet av Pinipu, 20.04.2015
Hei! Jeg lurer på hvor mye man skal legge ned i skolen.

Deprimert eller bipolar?

Skrevet av Anonym, 15.04.2015
Hei! Jeg er en gutt på 17 år som sliter en del med depresjoner.

Frykt og hele pakka.

Skrevet av Anonym, 15.04.2015
Hei. Jeg er ei jente på 18 (blir 19 om noen måneder)år.

Sliter med å finne livsglede

Skrevet av Daniel, 14.04.2015
jeg føler at jeg ikke har trang til å prate eller gjøre noen ting, med noen. snoker rundt på nettet for å få tiden til å gå.

stress, og høy puls. er det angst?

Skrevet av sarha, 13.04.2015
Hei. Jeg er en jente på 23 år som er godt trent (trener nå ca 3 ganger i uken men har i lange perioder trent 4-6 ganger i uken).

Hjep

Skrevet av heaven, 13.04.2015
jeg vet ikke hvordan jeg skal få hjelp. jeg lurer på hvis jeg går til en psykolog kan jeg be om at han/hun skal holde det hemmelig for hele familien min( jeg er 16år snart 17) holder de det hemmelig og hvis jeg har alvorlige lidelser kan de tvangs plassere meg på psykiatrisk sykehus uten at jeg vil.

Psykopat som "far", dop, voldtekt, adhd

Skrevet av meg, 13.04.2015
Hei. Jeg er en jente på 27 år som rett og slett trenger et annet syn på ting, evt få luftet systemet til en ukjent.

Litt krise

Skrevet av Harald, 12.04.2015
Hei Jeg er en mann på 45 år fra Bergen, som for 2 år siden var igjennom en alvorlig sykdom. Jeg hadde da samboer og tilsammen 3 barn hvor 2 av dem var mine som bodde annenhver uke hos meg, og ett barn var min samboers som bodde fast hos oss.

Usikker og bekreftelse

Skrevet av Anonym, 12.04.2015
Hei, Jeg har opplevd mye nedgang, de siste to år føler meg angst for å bli avvist og urolig. Jeg ringer til spå damer når jeg føler meg usikker og urolig og det har kostet meg mye penger.

Lei av tanken "orker ikke mer"

Skrevet av Ensom, 11.04.2015
Begynte vel da jeg var 13-14 år, da fikk jeg noen uker med voldsomme følelser.Det var ikke mye som skulle til for å få meg til å gråte.

Seksuell trakassering

Skrevet av Fortvilet, 09.04.2015
Hei, jeg er ei jente på 22 år som opplevde seksuell trakassering på barneskolen (ble ufrivillig jokka på og holdt fast.) Hadde fortrengt denne hendelsen i 8 år, helt til jeg fikk min første kjæreste og begynte å "eksperimentere", trodde jeg var redd for å havne oppi seksuelle situasjoner fordi jeg hadde lavt selvbilde, men det viste seg da at minnene fra den gangen kom tilbake til meg.

Vi er foreldre til en ung mann som er psykisk syk med angst & depresjon

Skrevet av sogninger, 09.04.2015
Vår sønn er 28 år gammel og i flere år har han vært syk med angst og depresjon - går tilbehandling hos psykolog, men det ser ikke ut til å hjelpe. Vi tror han nå også er begynt å drikke - men kan ikke bevise det og han nekter - men oppførselen hans har endret seg.

Dame - alkoholiker - kjæreste

Skrevet av Chandler, 09.04.2015
Hei. Jeg har vært kjæreste med en alkoholiker i to år.

Hjelp. krise

Skrevet av oppgjid, 08.04.2015
Hei Har lest mye på denne sida og har komet fram at kanskje kan dette hjelpe mej.. veit ikke heilt hva eg skal begynne med...

Trenger tanketips

Skrevet av AnitaLille, 07.04.2015
Jeg tror hele tiden at jeg ikke klarer mer, så klarer jeg litt til... Flyttet for noen år siden sammen med min kjæreste og hans to gutter.

Vanskelig på skolen

Skrevet av Sarad, 05.04.2015
Hei. Jeg har ett problem.

Dödat ett djur - Hjälp!

Skrevet av OskarPe, 02.04.2015
Hej! Tänkte bara se om någon har varit med om liknande, eller om någon kanske har någon lösning på detta.

fjern

Skrevet av fred, 01.04.2015
hi,, jeg finner ofte ut at jeg dagdrømmer på de mest random tider,og det har idet siste blitt oftere og oftere. uansett når og korr særlig om i får dårlignytt og til tider forveksler i alt til å være sant...

Sosial angst, depresjon, mangel på motivasjon

Skrevet av anon, 01.04.2015
I løpet av de siste par årene har jeg følt meg mer og mer fanget og det er vanskelig for meg å føle noe som helst. Etter å ha lest mye om det på nettet tror jeg at jeg er deprimert og jeg vet at trenger hjelp.

Psykisk syk? Deprisjon?

Skrevet av Becky90, 31.03.2015
Jeg er en jente på 25 år. Jeg vet at jeg er deprimert veldig ofte, om jeg er psykisk syk vet jeg ikke for jeg har aldri sjekket meg for noe.

sliter kanskje med depresjon

Skrevet av skyldig., 27.03.2015
hei, det siste halvåret har jeg følt meg veldig nedfor, verdiløs, lav selvtilitt m.m.

Føler meg ikke ønsket

Skrevet av Helene, 26.03.2015
Hei! Jeg er ei jente på 21 som sliter litt med følelsene mine.

hvor er pappa når jeg trenger han?

Skrevet av Bentcha, 24.03.2015
Hei, jeg er en ung kvinne på 22 år. Jeg sliter masse med depresjoner og slikt.

Depresjon

Skrevet av Kaja, 24.03.2015
Jeg er 19 år og flyttet hjemmefra i oktober sammen med kjæresten min. Jeg møter aldri opp på skolen lenger og vil helst bare ligge i senga hele dagen.

Alkoholisme og depresjon

Skrevet av Nulla, 23.03.2015
Er alkoholiker, har angst for leger/tannleger, orker ingen ting lenger, gidder knapt nok å dusje. Huset er et eneste rot og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal klare å komme meg ut av denne situasjonen.

dritlei.

Skrevet av :(, 23.03.2015
Hei, alle der. Jeg er en jente på 14, og er forelsket i en gutt.

Deprimert mor

Skrevet av Jente 22, 23.03.2015
Hei, Jeg er ei jente på 22 år, som flytter hjemmefra da jeg var ferdig på videregående. Med andre ord - bodd vekke i 4 år.

Desp...

Skrevet av Lei10, 21.03.2015
Hei, jeg er en jente på 15. Jeg sliter veldig med selvtillit, desperasjon og kropp.

Jeg er en gutt men kaller meg bleiesnuppa

Skrevet av Thomas, 19.03.2015
Hei jeg er en gutt på 22 år ifra Oslo! Jeg har et problem som gjør meg litt flau og jeg trenger noen råd!

Projektopgave

Skrevet av 4 piger, 19.03.2015
Vi er 4 piger der har projektopgave i denne uge med emnet "Unges konflikter". Vi har et par spørgsmål, og det ville glæde os hvis du/i gad at svare på dem:) 1.

Selvskading og sorg

Skrevet av 123maia, 18.03.2015
Hei! Jeg er en 15 år gammel jente som i det siste har hat litt problemer..

Hva er vitsen?

Skrevet av Anonym, 15.03.2015
Jeg er en helt vanlig person. Har ingen uvenner.

Har mistet meg selv...

Skrevet av Mammatilto, 15.03.2015
Vet ikke hva jeg skal gjøre, og aner ikke hvorfor jeg har det sånn jeg har det nå, jeg klarer heller ikke helt å sette fingeren på hva det er... Jeg føler på en måte at jeg aldri passer inn noe sted, jeg tenker ofte at jeg mest bare er i vegeb vegen og at andre tenker at jeg er slitsom eller rar..

Ensom

Skrevet av Deppa87, 15.03.2015
Er en jente som har slitt veldig i 10 år. Har mistet 3 nære familiemedlemmer, blitt truet og voldtatt, sliter med angst og jeg føler meg ensom.

Så liten, deprimert og lei

Skrevet av missLiten, 10.03.2015
Jeg er lei alt sammen, fortiden, nåtiden og fremtiden klarer jeg ikke å se så tydlig lengre. Jeg er lei meg selv, lei av å aldri fylle opp kravene til de rundt meg, aldri være bra nok, god nok, rask nok.

Konstant nervøs og urolig, angst og depresjon

Skrevet av Anonym, 10.03.2015
Hei, Har slitt med agorafobi, panikkangst og depresjon siden jeg var 15 og er nå 23 år. Har gått til psykolog regelmessig i alle disse årene i tillegg til å ha prøvd tankefeltsterapi, healing og osteopati(for spenninger).

Hvordan finne tilbake til et "liv". Ser ikke poenget i å våkne noe mer

Skrevet av Lina, 09.03.2015
Føler nå at alt har stagnert. 31 år.

Hater hater hater å være suicidal

Skrevet av Hjelp, 05.03.2015
Hei :( Jeg er utrolig lei mæ orker ikke livet mere. Æ vil dø og samtidig ønsker jeg det ikke.

vondt

Skrevet av alora, 05.03.2015
jeg har det så tomt inni meg. Føler meg helt tom.

agressivSjalusiFamilie

Skrevet av isakk, 05.03.2015
Hei, jeg har vært sammen me kjæresten min i fire år nå. vi har en helt enorm dårlig kommunikasjon, vi er i et avstands forhold og samtidig så har det ikke svekket oss.

Æ e slem mot alle

Skrevet av En deprimert person, 05.03.2015
Hei live mitt har vært dritt i lenge. Jeg blir frustrert og sier dumme ting som sårer andre og så angrer jeg etterpå.

Eg ødelegger mitt forhold

Skrevet av Bjorg, 05.03.2015
Hei, eg og typen min vi krangla som hund og katt og har gjort det i flere måneder no, eg veit at det er minn feil for at han trenger bare å si en ting feil så klikka eg. Eg har fått flere blackout når kranglinga står over og eg sier ting som eg ikke mener i det heile tatt og huska ikkje at eg sier deg engang.

Vet ikke om jeg har plass

Skrevet av Anonym, 04.03.2015
Gutt 19 Jeg vet ikke om jeg har plass i denne verden... i 14 år nå har ingenting gått min vei.

Blir aldri ferdig.

Skrevet av Dumpet., 04.03.2015
Jeg traff i 2006 en mann jeg falt pladask for.La oss kalle han R Det var veldig intenst og jeg var stup forelsket.

Bekymret, kaos i hodet

Skrevet av hesteguri, 04.03.2015
Jeg er bekymret og redd, sliten og lei. Kan ikke stole på meg selv lenger og alt er et eneste kaos i hodet.

Eks problem går utover meg og min kjære

Skrevet av Jente 29, 03.03.2015
Hei. Skal være kort som mulig her.

Sterk skam..

Skrevet av Ine, 03.03.2015
Hei, det har gått to år snart siden jeg prøvde å ta mitt eget liv. Jeg går ofte og plages av skam over hendelsen og gråter mye.

Hva er galt med broren min?

Skrevet av kallenavn, 26.02.2015
Hei! Jeg vet ikke om det er noe galt med han, eller om det bare er alderen han er i ( han er 15), men det virker som om broren min gjør alt han kan for å irritere familien min og jeg og hver gang vi har det hyggelig skal han absolutt starte en krangel.

Er der hjelp og få?

Skrevet av Sara, 24.02.2015
Hei Jeg trenger virkelig hjelp, jeg er så redd for at den kan ende med og komme for sent, igjen. Grunnen til at jeg sier igjen er at jeg har slitt lenge, i mange år nå faktisk.

Føler at det er så mye galt oppi hodet mitt

Skrevet av Thage, 22.02.2015
Hei. Jeg er en 18 år gammel gutt som nå er ganske lei av sitte å slite alene.

Er det bare meg, eller det sånn livet er?

Skrevet av Arjo 1, 22.02.2015
Jeg har vært deprimert i snart 5 år, og nei! jeg har ikke noe grunn til dette.

Gråter av ingen ting

Skrevet av Heidi, 22.02.2015
Jeg er en person som neste ikke gråter av noen ting,jeg har et problem at av og til er jeg så sliten psykisk at jeg kan gråte fordi broren min tok den site brødskiven eller at mamma ikke har vasket klærne mine. Jeg blir så irritert av jeg bynner gråte.

Takler ikke samfunnet..pornografiseringen...

Skrevet av Forvbannet!, 22.02.2015
Jeg er en følsom person,på mange måter kunne jeg sikkert ha fått diagnosen emosjonelt ustabilt. Har vært borti mye dritt i barndommen,mobbing og misbruk av min far,utroskap og løgn og avvisninger.

Negative holdninger

Skrevet av Arsenal87, 21.02.2015
Hei. Jeg og kjæresten min har vært sammen i 2 og et halv år nå og har bodd sammen i et halvt.

Vet ikke hvem jeg er..

Skrevet av Anonym, 19.02.2015
Jeg er en jente på 20 år som føler seg litt fortapt.. Jeg vet rett og slett ikke hvem jeg er og dette føler jeg at begynner å oppta meg litt for mye.

Lei av venner som blir lei av meg

Skrevet av Astrid, 18.02.2015
Jeg er en kvinne på 25 som nettopp har opplevd for andre gang i livet at personer jeg så på som bestevenninner plutselig slutter å snakke med meg og til og med fullstendig ignorerer meg. Første gang skjedde da jeg var mindre, men det kan jeg heller skylde på at det slikt som skjer med barn, og det er ikke en venninne jeg savner i dag uansett.

Utstøtt

Skrevet av Stian79, 17.02.2015
For et års tid siden så utviklet jeg følelser for min bestevenninne. Og hun fikk også de samme følelsene tilbake for meg.

Sliter med alt

Skrevet av Jente15, 17.02.2015
Jeg lure på om det er normalt å føle alt på en gang. Følejeg ikke hørre til noen plasser , like ikke meg selv , føle alle ser på meg.

vet ikke hva jeg skal gjøre!

Skrevet av lmeg, 17.02.2015
Hei! først og fremst, dette er 2 rotete wordsskrevne sider, å jeg har skrevet uten å endre på noe, skrivefeil er det nok fler av her, men om jeg skal lese å endre selv vil jeg antakelig fjerne mye av dette, derfor, uredigert.

Veninne med selvmordtanker

Skrevet av Dino, 17.02.2015
Hei! Jeg har ei veninne med alvorlige selvmordstanker.

Trenger jeg å snakke med psykolog?

Skrevet av Jente1987, 16.02.2015
Jeg hadde bare vært med kjæresten min 2 mnd når jeg fant ut at jeg var gravid. Samtidig ble det slutt mellom oss og etter mange runder fant med fram å tilbake fant han ut at han ikke ville ha mer med meg å gjøre.

Usikker

Skrevet av Nina, 16.02.2015
Jeg er en kvinne på 32 år som sliter med å finne ut hva jeg vil med livet, jeg ønsker meg mann og barn, men møter bare useriøse menn som ikke vil inngå forhold. Jeg føler jeg følger et destruktiv mønster når det gjelder menn.

Hvordan takle depresjon ?

Skrevet av Maria, 15.02.2015
Hei, jeg er ei jente på 20 og jeg er har vært veldig deprimert i det siste så er redd at jeg lider av depresjon. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre og jeg vil ikke dra til psykolog/lege heller.

Samboere i 8 år.. nedtrykt

Skrevet av MISS.A, 15.02.2015
Jeg vet ikke om dette er noe spm relatert men trenger å prate om det.. jeg er 23, min samboer MR.

Depresjon ensomhet homofil vond sirkel

Skrevet av Even, 09.02.2015
Hei. Jeg er en mann på 30 år.

Er jeg deprimert?

Skrevet av 25, 09.02.2015
Jeg har i løpet av det siste året følt meg innestengt og mer alene en noen sinne. Jeg studerer fulltid, og arbeider tredje hver helg.

Mamma kaller meg feit

Skrevet av Julie, 09.02.2015
Hei. Moren min har i fler år vært alt for opptatt av utseendet mitt.

Hva er det med meg

Skrevet av Cheerios, 08.02.2015
Hei! Jeg er ei jente på 21 år, som ikke har hatt en så lett oppvekst.

Hva er galt med meg?

Skrevet av Loff, 05.02.2015
Hei, jeg er en gutt på 17 år, og jeg lurer på hva som er galt med meg. Jeg føler meg veldig tom, og jeg har nesten ingen følelser.

Hard og Kald personlighet

Skrevet av Meg og andre, 04.02.2015
Hei, Endte å bo sammen med en venninne, som det viste seg har et hard og kald personlighet, noe som gjør at jeg føler meg avvist både som venn og person. Det har tidligt gjort meg på vakt, men også usikker, hva om det er noe i mitt eget handlingsmønster som gjør at hun bare reagerer?

Selverkjennelse-innsikt

Skrevet av Live, 31.01.2015
Hva er forskjellen på selverkjennelse og selvinnsikt? Og hvilke trekk er typisk for personer som mangler det ene eller det andre?

En person som hater seg selv

Skrevet av Uten følelser, 30.01.2015
Jeg har vært deprimert lenge i noen måneder. Jeg har alter vært snill grei og hyggelig jente full av glede og andre følelser.

Ensom når jeg er sammen med andre..

Skrevet av "deppa", 29.01.2015
Er umulig å beskrive dette, men er sikekr på at mange har det samme. Anyway, here it comes.

går i mot vind

Skrevet av emil, 29.01.2015
hei jeg sliter mye for tiden hatt en kjæreste i cirka 5 mnd nå hun er virkelig den rette så vidt jeg føler hun sliter mye med familie problemer og på skolen fordi hun ikke klarer og konsentrere seg. hun har nettopp begynnt å kutte seg selv og det påminner meg på min fortid da jeg ble mobbet på skolen og ikke hadde noen venner eller folk jeg kunne stole på jeg hadde det sånt i 7 år særligt på vg1 og vg2 jeg kuttet meg selv i over 4-6 år og nå har hun begynnt med det samme og jeg føler jeg ikke klarer å være en god kjæreste fordi hun kutter seg selv og drikker her og der hun sier ingenting er min feil og at alt er bare begrunn av at moren ikke behandler henne med respekt.

Vrede, dårlig taper og selvfølelse

Skrevet av Sandra, 28.01.2015
Hei, Min kjæreste og jeg har vært sammen i 5 og et halvt år. Problemet er min kjæreste, som jeg tror har en psykisk lidelse.

tung hverdag

Skrevet av lubben, 27.01.2015
Sliter hveldig om dagen. Sliter med å komme meg opp om morgenen og på jobb.

Ødelegger mitt eget liv

Skrevet av Ane, 25.01.2015
Jeg har vert slik en stund. Men det siste halvåret har det gått over styr.

redd for samboeren min

Skrevet av Anonym, 22.01.2015
Jeg er redd samboeren min...

Ble lurt av en gift mann

Skrevet av Jasmine, 19.01.2015
Jeg snakket et par måneder med en mann over internett. Vanligvis er jeg ganske mot slik, men han var "annerledes".

Selvmordstanker

Skrevet av Karianne, 18.01.2015
Hei! Har snakket litt med psykolog om mine selvmordstanker/planer.

Sosial angst

Skrevet av maya, 14.01.2015
Hei, jeg er en jente på 23 år. Jeg har aldri fått det påvist, men er ganske sikker selv på at jeg har sosial angst.

forvirret av livet

Skrevet av kesh, 11.01.2015
Hei jeg skjønner ikke hvem jeg skal snakke med alt har inni meg lei av livet forstår ingenting er bare blir gal trenger hjelp for å gå videre med livet har 5 små barn men jeg har full uforståelig hva jeg skal Gjøre. Trenger hjelp av en som hjelper meg å vise veien.

Ingen tilhørighet eller noen å støtte seg til

Skrevet av Maria M., 11.01.2015
Jeg aner ikke hvor jeg skl starte - hele mitt problem ligger vell i at jeg ikke føler tilhørighet noe som helst sted. All familie på pappa sin side bor mange timer unna, mens min mors kun en halv time kjøring, hvilket betyr at det er den siden av slekten jeg er oppvokst med.

Humørsvingninger uten like

Skrevet av Margis, 09.01.2015
Jeg er en dame på 28 år, som har slitt med mye i livet sitt. Jeg har opplevd mobbing hele barneskolen og ungdomsskolen, og ble utsatt for et overgrep båt jeg var 15 år.

Jeg orker ikke mer

Skrevet av Dum jente, 07.01.2015
Jeg kuttet meg igjen selv om jeg låfte megselv å slutte med det..tattovert over mange arr jeg hadde frafør og de store djupe er mye sjult etter etpar år, jeg var ferdig og klarte å gå uten lange armer igjen etter 2 år.

Normalt? redd jente 21

Skrevet av Frk. Pedersen, 06.01.2015
Hei, jeg er ei jente på 21 år. Jeg har i så alt for mange år merket at jeg tenker veldig mye annerledes i forholdt til så mange andre.

Gå til psykolog for dårlig selvfølelse?

Skrevet av nassenøff, 06.01.2015
Jente, 19 Selvfølelsen min og i det hele tatt sinnsstemningen min går i store bølgedaler. Jeg er i utgangspunktet fornøyd med meg selv med tanke på at jeg er i god fysisk form, studerer et prestisjestudium mm.

Pappa sliter med depresjon, angst og alkohol

Skrevet av Blues, 02.01.2015
Dette gjelder min far. Han opplevde og overlevde tsunamien i Thailand i 2004.

Deprimert vil dø

Skrevet av En som hater livet, 29.12.2014
Jeg har mistet en av mine foreldre som jeg var glad i. Nå får jeg ikke bo med han.

Jente 19 år liker ikke å være alene

Skrevet av Kristine, 29.12.2014
Hei! Jeg er en jente på 19 år.

Hjemme i julen

Skrevet av A1991, 21.12.2014
Jeg bor nå ca 1 time hjemmefra med fly for å studere. Nå i julen har jeg kommet hjem for å være med familien min.

Datter fryst ut av tidligere venner på skolen

Skrevet av Andreas, 17.12.2014
Hei, Jeg har en datter på 15 år som blir fryst ut/ mobbet på skolen av sine tidligere venninner! Årsaken er at hun har slitt lenge med fysisk sykdom, og dermed fått høyt fravær.

Å leve med Partner med PTSD over mange år

Skrevet av Oppbrukt, 15.12.2014
Jeg har en partner som ble utsatt for seksuelle overgrep av en pedofil steforeldre over mange år fra ung alder til vidregående. Det er mange forverrende elementer underveis som at h*n ikke ble trodd og ikke tatt på alvor når h*n fortalte om det.

Forhold til voksne barn

Skrevet av Bella, 15.12.2014
Jeg er en tobarnsmor på 49, gift og har to jenter på 19 og 22. Yngstemann bor har bodd hjemme hele tiden, mens den eldste har nå flyttet hjem igjen etter å ha bodd sammen med en venninnne i et halvt år.

hjelp til å få vekk sjølvmordstankar

Skrevet av anaself..., 14.12.2014
Korleis kan man få vekk sjølvmordstankar? Eg har hatt det i snart 1 år og dei blir berre verre og verre...

Er jeg skadet for livet....

Skrevet av sålei, 14.12.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

vanskelig samboer

Skrevet av Mammatilto, 13.12.2014
Samboer har til tider ganske dårlig oppførsel, han tvinger meg til å fremstå som slem og streng ovenfor barna våre. For eksempel ved å foreslå godteri rett før jeg er klar med middagen, vi har et lite barn som ikke skjønner hvorfor mamma hver gang må si nei, og blir da veldig lei seg.

Sliter etter foreldrene mine skilte seg

Skrevet av Katarinaz, 10.12.2014
Hei. Jeg er en 22 år gammel jente som sliter litt for tiden.

Jeg trenger og vite hva som er galt med meg.

Skrevet av Kate, 09.12.2014
Jeg har i alle år slitt psykisk. Hatt depressive tanker.

Redd for "Innbrudd"

Skrevet av Ellen-B, 09.12.2014
Hei, Jeg er en kvinne i tyveårene som bor alene, ganske isolert uti Hedmarken og i det siste har jeg blir livredd for å være alene i leiligheten etter ett visst tidspunkt, når det blir mørkt. Det er få rømningsveien i leiligheten, og jeg vet at jeg høyst sannsynlig ikke kommer til å komme meg ut dersom noen først kommer inn.

drap

Skrevet av pingu, 07.12.2014
jeg har lyst til og skade mennesker når jeg blir sint? noen tips?

vil ikke bo her

Skrevet av jøss, 06.12.2014
Hei!jeg bare trenger noen å snakke med, noen som ikke vet hvem jeg er og som jeg ikke vet hvem er.

Vil ha et søsken til.

Skrevet av Crazy, 06.12.2014
Hei!! Jeg har en lillebror men jeg vil så gjerne ha et søsken til men moren min kan ikke få flere barn.

Hva skjer med meg?

Skrevet av Anonym, 05.12.2014
I flere måneder nå har jeg vært så lei meg, så redd, så sint og så urolig! Jeg gråter flere ganger om dagen og får aldri sove.

Eks kjæreste

Skrevet av skrulla, 04.12.2014
Hei Jeg sliter veldig med min eks. Det var slutt for over 6 mnd siden.

er jeg deprimert?

Skrevet av forvirra, 03.12.2014
jeg har et raskt spørsmål. jeg er ei jente på 15 år.

HJELP: syk, stress,angst

Skrevet av Stålkvinnen, 02.12.2014
Jeg har som mange andre opplevd mye, men har alltid hatt innstilingen at problemer er til for å løses og at man aldri skal legge seg ned… Alt av vonde tanker ignorerer jeg.. Men nå…aner jeg ikke hva jeg skal gjøre lenger.

Jeg tror jeg lider av depresjon av eller annen form...

Skrevet av Richard, 01.12.2014
Jeg har bemerket meg et mønster, som har inntruffet meg hvert år. det samme skjer hver gang, og jeg vet ikke hva jeg gjør galt.

CFSME, spiseforstyrrelser

Skrevet av pepsimax13, 26.11.2014
Jeg er vært syk i 2 år og under CFS/ME utredning. Underveis i sykdomsfasen, har jeg utviklet psykiske plager.

samboer

Skrevet av redd jente, 26.11.2014
Hei eg har i det siste begynnt å slite med søvn, har mareritt om natta.. Alt starta etter at kjæresten min begynnte å snakke med eksen sin igjen..

Deprimert

Skrevet av Missfoster, 26.11.2014
- Rasistisk far, ovenfor vennene mine. - Frekk og spydig store søster som ba bryr seg at jeg skal få kjeft og bli hardt straffet.

Kanskje dette hjelper hvis du sliter med depresjon?

Skrevet av Kim, 26.11.2014
https://www.youtube.

Unnvikende personlighetsforstyrrelse

Skrevet av sålei, 25.11.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

er kjærsten min bipolar?

Skrevet av mann 23, 25.11.2014
Hei! Jeg er sammen med en jente på 21 år, er selv 23.

GAD?

Skrevet av Trine, 24.11.2014
Har jeg Generalisert angst? Mine symptomer er: Indre uro, blir kvalm og føler et intenst ubehag når jeg f.

Jeg vet ikke hva jeg skal bli og hva jeg vil bli

Skrevet av Rose9595, 22.11.2014
jeg har lyst på jobb, og en utdanning for å være på den sikkre siden for frammtiden, jeg har aldri vært noe god på skolen i noen fag utenom de faga sm var morsomme, som matlaging, sløyd og kunst og håndverk...

mine problemer

Skrevet av Anonym, 22.11.2014
jeg har så dårlig samvittighet overfor tankene mine.jeg har neste som tics av å tenke stygge ord inni hodet mot dem jeg elsker.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av G23, 20.11.2014
Er en mann på 23 år og sliter med diverse. Kort oppsummert.

Hva føler jeg ?

Skrevet av Anonym, 19.11.2014
Hei! I det siste året har jeg følt meg veldig deprimert.

Depresjon

Skrevet av Erna, 18.11.2014
Hei! Jeg tror jeg har en depresjon.

Deprimert kjæreste

Skrevet av Enitme, 16.11.2014
Jeg har en kjæreste som er deprimert, og det fører til at jeg blir deprimert selv. Vi snakker nesten ikke sammen lenger annet enn store greier og ting som har skjed; det er ingen "small talk" og latterfylte samtaler lenger.

hjelp

Skrevet av Anonym, 15.11.2014
hei :) eg trever litt med å opne meg så gjør det her som ingen kjenner meg å her følk støtter inan. eg har slite ganske masse i det siste.

Sjalusi

Skrevet av Yorki, 14.11.2014

Jeg er så lei

Skrevet av Victoria, 12.11.2014
Jeg har det helt forferdelig. Jeg klarer ikke smile lenger.

Er jeg deprimert?

Skrevet av Heidi, 11.11.2014
I de siste dagene har jeg snudd helt opp ned. Jeg pleier og være ei glad jente med et smil om munnen.

Psykisk syk av kjærlighetssorg

Skrevet av Maria94, 11.11.2014
Ej klare ikkje meir... Ej eso leide å he de so låkt...

Deprimert og avhengig av internett

Skrevet av KG, 10.11.2014
Hei! Jeg tror jeg har vært deprimert de siste 2 årene.

når det stopper opp

Skrevet av Elie, 10.11.2014
hei :) Allerede som 5åring fikk jeg problemer med overspising. Jeg kunne ikke kontrollere det og det førte til sykelig overvekt på barneskolen som igjen gjorde meg til et flott mobbeoffer.

ØkonomiROT!

Skrevet av carla87, 08.11.2014
Jeg er en 27 år gammel dame,jente om du vil. Jeg har ett barn i skolealder,og ett i magen.

Er det mulig å være hypersensitiv til sentralnervestoffer? eller overproduksjon

Skrevet av Mann 28, 03.11.2014
Til vanlig kan jeg være veldig apatisk/anhedonisk av meg, men jeg opplever det ekstremt kraftig når det først slår inn. Det kan rett og slett slå meg totalt ut og føles ofte mer ubehagelig enn det er godt.

Depresjon

Skrevet av Hdeprimert, 31.10.2014
Jeg er en gutt på 18. Har mange venner, god familie, men blir ofte deprimert..

Lei av meg selv

Skrevet av el, 27.10.2014
Jeg er en minoritet språklig, kom i Norge for noen år siden. dropper ut fra skolen, hadde en god plan for livet mitt, men alt gikk det ikke bra.

Kan ikke arbeide sånn som det her

Skrevet av NordStju, 25.10.2014
I det siste året har jeg plagdes med søvn og arbeidsflyt. Begge går over i verandre og er vell på sett og vis samme problem.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Skrevet av Håkon, 24.10.2014
Hei, jeg begynte nettop på vg1 og det er en jente i klassen som jeg er bekymret for. Jeg har snakket mye med henne og har vært med henne på egenhånd.

Deprimert

Skrevet av 1303, 24.10.2014
Jeg sliter med å være positiv og glad. Føler meg ofte deprimert og lei meg.

Angst for min jobbsituasjon

Skrevet av Savannah, 23.10.2014
Hei, Jeg er en dame på snart 42 år. For noen år tilbake fikk jeg meg en flott jobb i et utenlandsk selskap med base i Norge.

rettigheter -erstatningskrav uføre engstelig unnvikende personlighetsforstyrrels

Skrevet av annis, 22.10.2014
hei jeg er en dame på 36 år som nettopp har fått diagnosen engstelig unnvikende personlighetsforstyrrelse , jeg ble sendt til spesialits av nav og grunnen var for å få en utalese ang om jeg hadde post traumatisk stresssyndrom ....noe jeg hadde men fikk altså noen tilleggsdiagnoser blant annet personlighetsforsyrrelse......

Sorg, bitterhet og en syk søster?

Skrevet av Anonym, 20.10.2014
Jeg har to spørsmål: - Hva skal jeg gjøre med meg selv? - Og hva skal jeg gjøre med min søster?

Mangel på viljestyrke og livsglede.Depresjon?

Skrevet av motivasjonsløs., 20.10.2014
Hei. Jeg er en jente på 23 år, som nettopp har flyttet et stykke fra hjembyen min.

Undertrykt sinne i forhold

Skrevet av Forvirret, 20.10.2014
jeg og kjæresten min har vært sammen i over ett år nå. Vi har vært igjennom mye dritt, og vi har hele tiden hatt kommunikasjonsproblemer.

deprimert og har stress

Skrevet av Payman, 19.10.2014
Hei. Jeg er en mann på 31 år gammel som har deprisjon sliter mye når den mørketiden begynner.

Jente som sliter

Skrevet av Anonym, 18.10.2014
Hei. Jeg er en jente på 19 år som har slitt lenge, og sliter fortsatt med depresjon og angst.

Prestasjon og Roller

Skrevet av Samrun, 18.10.2014
Jeg er en arbeidsledig 28 åring, som vurderer å gå på skole igjen (psykologi) for jeg kan ikke se for meg noen jobb alternativer. Men før jeg gjør det er det to ting som ulmer i meg selv.

Selvtillit

Skrevet av Birgitte, 18.10.2014
Hei. Jeg er ei jente på 14 år.

Kjedelighet

Skrevet av Anonym, 18.10.2014
Jeg er 14 år. Jeg har nesten ingen venner og jeg lurer på hvordan jeg skal få venner.

Angst for å tråkke over andres grenser pga dårlig komunikasjon og misforståelser

Skrevet av Anonym, 18.10.2014
Nettavisene idag blir bombandert med den ene etter den andre overgrepssaken eller uønsket sexuel tilnærminger. Selv om mye av dette mest sansynlig er grove overtredelser og en sterk belastning for ofrene, danner en også selv frykt for å uviten tråkke over noens grense eller oppleves som ubehagelig.

Svigerfamilen går meg på nervene

Skrevet av frustrertfrue, 17.10.2014
Jeg og samboeren min har akkurat fått ei lita jente. Problemet mitt startet med at svigermor sier hun helst ønsker å bli kalt mormor, noe som for meg blir heeelt feil!

Psykiske problemer

Skrevet av Linn, 17.10.2014
Hei! Jeg må bare skrive litt for å få det ut.

Interpersonlig Sensitiv

Skrevet av Ung Voksen, 15.10.2014
Hei! Psykologen min mener jeg er Interpersonlig sensitiv.

Er trøtt og lei

Skrevet av Isabella, 14.10.2014
Hei. Jeg er 20 år gammel jente.

deprimert

Skrevet av gutt 13, 12.10.2014
Hei jeg er en gutt på 13 år og sliter litt. Jeg skulle bytte valgfag på skolen og kom ikke inn på det jeg skulle men det gjorde en venn.

Kjærlighetssorg

Skrevet av c0smo, 10.10.2014
For en måned siden gjorde kjæresten min det slutt med meg, og jeg har vært helt knust siden da. Det er så mange spørsmål som plager meg, både dag og natt.

Alkohol og jobb

Skrevet av FS, 09.10.2014
Hei. Skal ikke ta en lang avhandling her, men jeg har over lengre tid slitt med alkoholinntak i uken.

Anxiety Angst vet ikke hvordan å bli kvitt det.

Skrevet av Jente på 17 år, 08.10.2014
jeg er ein jente på 17 pr, og har hatt dette problemet i snart 1 år. Jeg trur det begynte med at jeg skulle velge ein yrkeslinge som skulle passe til meg.

mobbing på arbeidsplass av min sjef

Skrevet av jeremias, 08.10.2014
jeg foler meg dårlig,med vanker til å sove jeg føler det tung i magen jeg bli red og stressa når sjefen ringer til meg etter å ha blitt mobbet og trakassert på arbeids plass av en arbeidssjef i en uke uten noe som helst grunn .nå er det gått to uker ( det var ikke jobb for meg etter dagliglederen som er mann til sjefen min og har som utdannelse psykiariske sykepleier ).

Dårlig selvtillit og selvfølelse

Skrevet av Tea, 05.10.2014
Hei. Jeg ville skrive her for å få råd om hva jeg burde gjøre.

Remeron -S

Skrevet av AH.M, 04.10.2014
Hei! Jeg fikk skrevet ut Remeron-s av min lege da jeg sliter med å sove.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Jente20, 03.10.2014
Hei! Jeg er 20 år gammel og har slitt psykisk nå i 2 år.

Deprimert på ung alder

Skrevet av Helene, 02.10.2014
Hei , jeg er en jente på 13. Jeg er ofte deprimert og gråter ofte.

Tegn på depresjon?

Skrevet av Henriette, 02.10.2014
I litt over to år nå (er 17 år) har jeg slitt med selvskading og vært veldig langt nede. Jeg har vært veldig forsiktig med å kalle det jeg har for depresjon, men noe har jeg.

Samlivsproblemer, fortidssjalusi

Skrevet av mann 22, 02.10.2014
Jeg er en 22 år gammel mann. Helt siden tidlig tenårene har jeg slitt med depresjon og til tider ukontrollerbart sinne.

ensomhet som kan ødelegge alt

Skrevet av Folt, 30.09.2014
Jeg syns at alle som kommer fra et annet land kunne snakke om det timevis, men kanskje løsningen er lettere som vi tror.. Det er vanskelig å begynne med.

Psykisk smerte blir fysisk?

Skrevet av Ida, 30.09.2014
Hei jeg er en jente på 17 år som i flere år har hatt vansker med depresjon og har aldri blitt kvitt det. Har begynt på ny skole for noen uker siden og trivdes, men har vert så mye borte fra skolen nå pga sykdom og i det siste har eg hatt en misstanke om at det kanskje kunne ha vert pga depresjon elns?

Gjenkjenner ikke meg selv i bilder

Skrevet av Anyonym0102, 27.09.2014
Hei Jeg er en ung mann på 20 år. Hele livet mitt har jeg vært livredd for å ta bilder av meg selv, eller la andre ta dem.

Selvskading

Skrevet av Heidi, 26.09.2014
Har så veldig trang til å ta tabletter.. Tankene gir ikke slipp.

Depresjoner

Skrevet av Anonym, 26.09.2014
Jeg sliter litt med depresjoner og vet ikke hva jeg skal gjøre... har dere noen tips?

Orker ikke mer

Skrevet av Maria, 24.09.2014
Jeg hater kroppen min. Det har jeg gjort siden barneskolen.

Hater livet mitt!

Skrevet av Alt går rett i dass jenta, 22.09.2014
Hei, jeg er en jente som går på ungdomsskolen. Jeg er ikke dårlig på skolen, bortsett fra i matte.

Depresjon og sosial angst

Skrevet av Mariell, 22.09.2014
Jente, 19. De siste årene har jeg slitt veldig med at jeg nesten konstant er veldig deprimert.

Klarer ikke å være alene.

Skrevet av Elin, 21.09.2014
Jeg er en 21 år gammel jente som nesten konstant har vært i forskjellige forhold fra jeg var 14. Min første kjæreste hadde jeg fra jeg var 14 til jeg ble 16.

Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.

Skrevet av Jente21, 20.09.2014
Hei. Jeg har lenge slitt med temperamentet mitt.

Må urinere i sosiale situasjoner

Skrevet av Abel, 18.09.2014
Har slitt mye med depresjon og angst oppigjennom, ble mobbet på barneskolen og har aldri hatt noe særlig med venner. Har slitt med sosial angst, har blitt redd og tilbaketrukken i sosiale situasjoner hvor jeg ikke er 100% komfortabel, men i det siste har det tatt et steg for det værre...

Har litt å tenke på.

Skrevet av Anonym, 16.09.2014
Hei. Jeg har en del ting jeg undres litt over.

Sliter med hverdagen

Skrevet av Anonym, 16.09.2014
Jeg er en jente på 18 år om noen få dager. Jeg sliter med å komme meg igjennom hverdagen.

Diskriminerng og depresjon

Skrevet av Liljan, 14.09.2014
Etter mange år med tøffe jobber hvor jeg måtte bevise at jeg er super women har jeg fått en knekk og bl deprimert, måtte slutte i jobben og alt på grunn at sterk motstand fra mine arbeidskolleger. De likte ikke at jeg var kvinne i et mannsdominert miljø og i tillegg så er jeg født i et annet land som på en måte skapte masse problemer for meg.

Verbal vold

Skrevet av C.H, 12.09.2014
Hej Har levet i et forhold 13 år. Vi har to børn sammen på 11 og 12.

hei jeg trenger hjelp for å redde forholdet

Skrevet av Christer, 12.09.2014
hei jeg har vært sammen med kjæresten min i 6 månder no, men en liten stund før jeg ble sammen men hun, så hadde jeg sex med en annen ei to ganger på 15 minut. hun har gjort det samme mot meg før vi ble sammen men hun gjorde det kun en gang.

Hallo!

Skrevet av Petronella, 11.09.2014
Jer er en jente på 22 år som sitter her med angst , angst for at min kompis skal kontakte politiet eller andre helsepersonell..., fordi han tydiligvis er bekymret for meg siden jeg har skadet med de siste dagene på hånd leddet ved pulsåren...

Datter med psykiske problemer som døyves med rusmidler.

Skrevet av Anne, 10.09.2014
Vår datter ble med en gjeng rusere i ungdomstiden og misbrukte rusmidler selv. I denne perioden ble hun misbrukt av gutter og menn.

Jeg trenger hjelp

Skrevet av Sliten, 09.09.2014
Jeg trenger hjelp. Jeg trenger fysisk hjelp, og psykisk hjelp.

Vil ta mitt eget liv, hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Emilie, 09.09.2014
Jeg skammer meg over meg selv. Denne følelsen tar knekken av meg.

Treger hjelp

Skrevet av Hilde, 09.09.2014
Jeg vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg rundt folk. Jeg vet ikke hva jeg skal si gjøre eller hvordan jeg skal være.

Altoppslukende kjærlighetssorg hos en mor uten venner

Skrevet av Vivvi, 09.09.2014
Jeg er en jente/dame på 30 år som er alene med sønnen min som er i barneskolealder. Jeg har dessverre ingen venner eller familie, så jeg er veldig ensom.

Å date noen eller ikke?

Skrevet av M, 09.09.2014
Hei, jeg er en mann på rundt 30 år som har kjempet med depresjon og angst som ble utløst etter en krise som startet for ca. 7 år siden, og som jeg gradvis har klart å bearbeide.

Selvlidelse

Skrevet av Forvirret, 09.09.2014
Hei!er en kvinne i 30 årene som har hatt det vanskelig siden tenårene.

Føler meg helt alene

Skrevet av Jente 17 år, 06.09.2014
Jeg er så sliten! Folk er aldri fornøyd med meg.

Er jeg deprimert?

Skrevet av Anna, 05.09.2014
Har følt meg dårlig i lang tid. Helt siden jul, kanskje til og med sommeren før også har jeg hatt det sånn.

Journalnotat

Skrevet av Oda, 05.09.2014
Hei! Jeg har fått lese utredningen som den tidligere psykologen min har skrevet om meg.

Langtids deprimert ung mann

Skrevet av Leif, 05.09.2014
Hei, Først og fremst så ser jeg etter hjelp. Hjelp til å komme meg ut av en evig sirkel av problemer i livet mitt og da tenker jeg at jeg må komme meg til en person jeg kan snakke med.

Dårlig selvtillit

Skrevet av Dystopia, 02.09.2014
Hei! Jeg er midt i livet, og skulle egentlig hatt ting på stell, men det har jeg ikke.

Hva skjedde med meg?

Skrevet av sal, 29.08.2014
Det er noe jeg har undret meg over i flere måneder. Jeg starter fra begynnelsen: For 2 år siden, en måned før jul, våknet jeg på natten av en drøm som nå er blitt utydelig for meg.

vet ikke helt hva jeg skal kalle meg

Skrevet av liverpool, 29.08.2014
hei der. da jeg var 12 år ble mammaen min innlagt på psykiatrisk avdeling på grunn av angst og depressjon og ble borte i 6 mnd.

Sykelig sjalusi

Skrevet av Helen, 28.08.2014
Jeg har fått et rimelig stort problem. Jeg er sykelig sjalu og kontrollerende ovenfor min partner.

Deprisjon

Skrevet av Sebbe, 23.08.2014
Hei. Jeg sliter med store deprisjons problemer.

Psykisk syk mormormor

Skrevet av Mia, 22.08.2014
Min mor er i 50 åra, vært heroinmisbruker fram til for 14 år siden, går nå på subutex. Blitt mishandlet som barn og utsatt for psykisk/voldelig terror av sin mann/ min far fra alder 15 til 25 år.

mann som skjulte en hel familie for meg..

Skrevet av Wicca, 20.08.2014
hei. For ca 3 år siden møtte jeg en mann som jeg forelsket meg i å elsket med en gang...

Tror hunden har gjort meg deprimert

Skrevet av Trist1989, 20.08.2014
Hei, Er en kvinne på 25 år. For fire mnd skaffet jeg og samboeren min oss hund.

Depresjon og Forsvaret

Skrevet av Alpha, 19.08.2014
Hei. Hvis man tidligere i livet har vært suicidal og alvorlig deprimert, kan man på tross av dette tjenestegjøre i Forsvaret?

småbarnsmor med angst

Skrevet av Anonym, 19.08.2014
Hei. Jeg er ei jente på 21 år.

Vanskelige tider

Skrevet av Anonym, 19.08.2014
Jeg er i en veldig ung alder, hvor kanskje dette problemet ikke er så vanlig. Jeg blir satt opp i situasjoner av folk nær meg som kaster meg tilbake i tid.

Vil bare dø

Skrevet av E, 16.08.2014
Hei, jeg vet ikke hva jeg skal beg med...Men, takene om å dø, er der alltid, kan gå en liten periode, hvor jeg kan se lysere på livet.

Bare livet..

Skrevet av catmax, 15.08.2014
Jeg får frysninger bare av å tenke på at jeg skal skrive, sette ord på følelser.. du vet.

DØDSANGST

Skrevet av Masyve, 11.08.2014
Hei. jeg sliter veldig med døden......

Dette er jo bare helt sinnsykt!

Skrevet av KARMA, 10.08.2014
Hei. Jeg lurer på følgende...

Har jeg sosial angst?

Skrevet av Jonas, 06.08.2014
Hei, jeg trur kanskje jeg har fått sosial angst. Sliter meg og snakke lenge med folk og vannskelig og ta første skritt.

Sinneproblemer

Skrevet av Frkdeppa, 02.08.2014
vet ikke helt hvor jeg skal begynne...men jeg må bare få dette ut.

Utroskap

Skrevet av Hanne000, 29.07.2014
Hei! Jeg er en jente på 24 år, som ha hatt kjæreste de siste 6 årene.

Problemer med x-en

Skrevet av Alexandra, 24.07.2014
Hei!Jeg kjenner x-en min i 13 år ca.

deprimert,kanskje

Skrevet av trist jente, 19.07.2014
Hei. Jeg er en jente på 15år,snart 16.

hjelp..

Skrevet av Chao, 17.07.2014
Jeg er en 17 år gammel jente. Jeg sliter med noe jeg ikke aner hva er.

selvord med overdose

Skrevet av åge, 17.07.2014
nå e eg så langt nede at ønsker eg kunne fåt kontakt med nogen så bruke stoff og kunne skaffet meg nok til at jeg kunne satt en overdose,hadde jeg bare vist hvordan jeg kan finne noen.

Inleggelse på psykriatisk

Skrevet av Tale, 13.07.2014
Eg har lyst å legge meg selv inn på psykriatisk sykehus, før eg skader meg selv eller andre.. Men hvordan gjør eg det!?

forbudt frukt

Skrevet av callous, 09.07.2014
Jeg er en gutt på 23 år som også har en sønn på 3 år, snart 4. Jeg og barnemor bor ikke lengre sammen.

depresjon og samlivsbrudd

Skrevet av åge, 08.07.2014

Sliter alvorlig med deprisjon

Skrevet av Kristina .S, 07.07.2014
Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre mer. Har kommet til er punkt i livet der jeg blir kvalm av alt som er rundt meg.

Er jeg deprimert?

Skrevet av Natti, 04.07.2014
Hei, Jeg er en jente på 18 år som har det litt tungt for tiden. Jeg merker selv at jeg har forandret meg litt i det siste.

depresjon og samlivsbrudd

Skrevet av åge, 03.07.2014

Diverse psykiske lidelser

Skrevet av TM, 02.07.2014
Hei Jeg er en mann på 37 år som sliter i varierende grad med diverse symptomer: Manglende selvtillit, selvfølelse, ro i sjelen Nervøsitet og angst i varierende Sjenanse, innesluttethet og isolasjon Søvnproblemer, enten ved å sove eller våkner opp før jeg er uthvilt Frykt for nærhet med andre mennesker, har aldri vært i noe seriøst forhold Depressive perioder, bitterhet Manglende ambisjoner i livet, latskap, lite energi Likegyldighet, periodevis følelse av sorg, lite glede Jeg forventet jeg skulle "vokse fra" disse problemene etterhvert som jeg ble eldre men det har dessverre ikke skjedd, nå er på høy tid å konfrontere dette på alvor. Jeg har en jobb og fungerer greit nok i hverdagen, men jeg føler at mitt livs potensial svekkes betraktelig av dette.

Lykke eller utdanning?

Skrevet av Karoline, 01.07.2014
Jeg flyttet fra Østlandet til Vestlandet i august i fjor for å studere. Jeg kjente ingen, men har nå et par venninner og kjæreste her i Bergen.

Hva har jeg? Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Mann27Oslo, 27.06.2014
Hei! Det føles litt rart å legge ut dette på nett, men håper noen med mer erfaring og innsikt enn meg kanskje kan hjelpe meg til å forstå meg selv bedre, og noen har kanskje tips til hva som kan gjøres..

Aldri hatt kjæreste, orker ikke mer!

Skrevet av Joakim, 25.06.2014
Hei, jeg er 20år gammel og jeg har vært deprimert og suicidal i mange år nå. Har gått mye opp og ned, men har fått hjelp av mange psykologer og vært innlagt på sykehus pågrunn av at jeg ikke hadde hatt lyst til å leve.

Hva kalles slike "vrangforestillinger"?

Skrevet av Mia, 24.06.2014
Hei. Jeg lurer på hva som var "galt" med meg.

Sliter i nytt forhold

Skrevet av J, 23.06.2014
Hei! Jeg heter J.

vont

Skrevet av åge, 21.06.2014
hvorfor gjør det så vont når det var jeg så var så dum å slå hun jeg var og er så glad i.

Hat

Skrevet av L, 20.06.2014
Jeg hater verden. Jeg hater nærmest alle menneskene jeg ser, kulturen får meg til å spy.

Kan jeg være bipolar?

Skrevet av Mazda89, 19.06.2014
Jeg har siden jeg var ca 13 år, hatt en del depresjon og humørsvigninger, som jeg ikke helt har kunnet forstå eller forklare. Jeg hadde en ca 2 års periode med selvskading fra jeg var 15-17, og var i starten diagnostisert som suicidal.

Depresjon og antidepressive medisiner

Skrevet av anonym, 18.06.2014
Hei! Jeg er ei jente på 17 år, snart 18 som har slitt med depresjon siden 8 klasse.

Hjemmlengsel

Skrevet av Harry, 16.06.2014
Hei jeg har hjemmlengsel uansett hvor jeg skal. Jeg vil likksom aldri være noen andre steder enn hjemme når det gjelder overnatting...

Jeg står stille...

Skrevet av Søppel, 11.06.2014
Hodet mitt tier aldri stille. Alvorlig talt; det er ikke fred å få fra faenskapet.

Affektive lidelser og depresjoner

Skrevet av Anonym, 11.06.2014
Affektive lidelser er stemningslidelser som finnes i alle grader: fra de letteste depresjoner som kan være vanskelig å skille fra vanlig tristhet, til alvorlige forstemninger med sterke selvmordstanker og vrangforestillinger. Noen er også plaget av forskjellige grader av oppstemthet i perioder.

Hva skal jeg gjøre med livet?

Skrevet av Kristina, 09.06.2014
Jeg er en femten år gammel jente som har valgt videregående. Jeg skal bo hjemme når jeg går der, men vet ikke om det er dette jeg vil gjøre.

Frykt om død

Skrevet av Robbi, 08.06.2014
Hei jeg har en frykt for døden. Jeg glemmer det noen ganger; Jeg kan være på en fest eller å ha middag med venner, og så den treffer meg helt på nytt.

Kjærlighetssorg og avhengighet

Skrevet av Anonym, 08.06.2014
Jeg sliter virkelig med relasjon til en person. Denne personen har et rusproblem, og er falsk, usikker og utro.

jente 6år, vil ikke snakke.

Skrevet av johan, 07.06.2014
hei. vi har en jente på 6 år, som haar det veldig vanskelig, og det gjør det vanskelig for oss, for vi blir helt rådville.

treger hjelp

Skrevet av sweeting, 06.06.2014
hei, jeg er en snart 15 år gammel gutt og i det siste har jeg følt mye deprasjon og sinne rett og slett.jeg har ingen livslgede lengre, jeg ser ingen grunn til og gjøre noe som helst og føler alt ikke går min vei.

Gift med mann med depresjon

Skrevet av Hanne, 06.06.2014
Jeg er gift med mann som har depresjon og synes det er veldig vanskelig å takle. Han varierer veldig mellom godt og dårlig humør.

Depresjon?

Skrevet av aurora, 04.06.2014
Hei, jeg er 14 år og jeg lurer på om jeg kan ha tegn på depresjon. Jeg sliter mye med vekten min og liker ikke utseendet mitt.

orker ikke mere angs og deprisjon og spsie forstyrelser

Skrevet av chris, 03.06.2014
hei jeg er en gutt på 18 år så er homofil og vet ikke hva jeg skal gjøre lenger :( har prøvd og henge meg og kutte meg osv jeg har angst for alt som røre seg om dagen og jeg kan ha perioder der jeg ikke sover på ca2-3 uker og spiser nesten aldri. nå har jeg ikke spist på 1 uke så ja noen tips eller sånt?

Är man det man har gjort?

Skrevet av Shaolin, 02.06.2014
Jag är egentligen super positiv tjej, oftast glad och social! Men jag har levt med borderline personlighets störning i många år nu, och även om jag gått i terapi när jag var i 20 års åldern så trampar jag snett ibland och hamnar i gamla mönster med självskador och panik ångest osv.

lei livet

Skrevet av åge, 01.06.2014
så skjedde det igjen,ødela forholdet til min gode samboer med slag og krangling.

Drama

Skrevet av Mimosh, 31.05.2014
Hei! Jeg er en jente på 19 år, jeg har kommet så mye opp i drama, og jeg orker ikke å ha det slik lenger.

Depresjon og spiseforstyrrelse

Skrevet av Anne, 30.05.2014
Heihei! Jeg er en 16 år gammel jente og jeg tror kanskje jeg er deprimert..

Jeg mener min eks er psykopat

Skrevet av Andre43, 30.05.2014
Hei, er en mann på 43 år. Jeg og eksen min har to barn sammen, på snart 10 og snart 15.

depresjon, dårlig selvtillit, ensomhet.

Skrevet av thomas, 29.05.2014
Hei. Jeg er en gutt på 20 år og har slitt med depresjon siden ungdomsskolen.

Problemer utenfor hjemmet mitt

Skrevet av Amalie, 27.05.2014
Hei, eg er en jente på 13 som snart blir 14. Eg kutter meg og pga vansker og det som kommer lengre fram i denne teksten....

Finne en psykolog gratis

Skrevet av Håpful20, 26.05.2014
Hei, jeg er snart 20 år og flyttet til Oslo fra Trondheim for å studere i fjor høst. Jeg har gått gjevnlig til BUP, men trenger mer konkret hjelp fra en spesialist innenfor mine problemer for å bli frisk.

bipolar?

Skrevet av Vandreren, 21.05.2014
hei, jeg er en gutt på 21. jeg er Deprimert og har Angst.

Flytte?

Skrevet av frustrert 26, 19.05.2014
Hei, jeg er deprimert, har vært det en stund. Har hatt en hard oppvekst, en mor som ikke var så grei..

g23

Skrevet av gutt, 10.05.2014
Jeg ble kastet ut av huset til min mor da jeg var 16 og har siden flyttet rundt til ulike familie medlemmer. Jeg har ikke følt meg hjemme og hatt det bra med meg selv siden 16 års alderen og nå føler jeg at jeg ikke takler situasjonen så bra lenger.

Morgendeperisjon?

Skrevet av Frlo, 08.05.2014
Jeg er til vanlig en veldig glad og positiv person, men i det siste har jeg utviklet noe jeg selv syns virker som en morgendeperisjon. Hver morgen fra jeg står opp (0630) og frem til rundt kl 12/13 er jeg virkelig trist og lei.

Hva gjør jeg???

Skrevet av Tone, 07.05.2014
Hei Jeg jobber i en matbutikk hvor jeg har ansvaret for de som jobber i kassa og har også ansvaret for vaktlister. I dag kom ei av jentene inn til meg på kontoret, hun hadde vært hos legen og hun hadde veldig problemer.

Hva er skjer i hjernen min???

Skrevet av WoW, 06.05.2014
Hei! Jeg er ei jente på 9 år.

snart 18 og orker ikke mer

Skrevet av TheLoonelyGirl, 05.05.2014
Hei Ehm, ok. Vet ikke helt hvor jeg skal starte, men jeg er 17 år gammel jente, født og oppvokst i Norge, men jeg er opprinnelig fra Afrika.

Jeg er mindre verd

Skrevet av Taperen, 28.04.2014
Jeg lurer: Jeg nærmer meg 40 år.Har slitt med sosial angst-redd for de fleste mennesker, alltid følt meg mye mindre verdt enn alle andre, en så og si konstant følelse av at ingenting betyr noe og noe fremtid, det er ikke noe jeg ser frem til.

Kjærsten og russetid

Skrevet av lola, 28.04.2014
Hei! Jeg og kjæresten ha vært sammen i 5 år.

hvor tilgjengelig er psykologen?

Skrevet av Trett, 22.04.2014
Noen her som har erfaring med å kontakte psykologen sin utenfor arbeidstid? jeg sliter med suicidale tanker, planen er klar men er fortsatt ambivalent.

Trenger du litt motivasjon?

Skrevet av aa, 21.04.2014
Vet ikke helt om dette fungerer for alle, men det er iallefall verdt ett forsøk. http://www.

Bildet i hodet

Skrevet av Anne, 20.04.2014
Hei jeg er ei jente på 9 og snart10 år som får et bilde i hodet nesten hele tiden. Det er svarte streker som jeg for bilde av.

Bytte av studieidentitetsskifte. Hvem er jeg nå?

Skrevet av Vic, 18.04.2014
Hei. Jeg er en 23 år gammel jente som har gått 2,5 år på et studie jeg ikke har trivdes med, verken faglig eller sosialt.

Kjæreste med sinne og rusproblem

Skrevet av Siljes24, 17.04.2014
Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. har vært sammen med kjæresten min i ca et år nå, jeg er 23 år og han er min første kjæreste.

Trenger hjelp

Skrevet av I woke up like dis, 16.04.2014
Hei! Jeg er ei hente på 14 år.

Kronisk Deprimert????

Skrevet av Libbyen, 14.04.2014
Jeg er 51 år og har gått på Cipramiol 20 mg i ca 10 år med et opphold på 2 år innimellom. Livet har vært flott til jeg mistet min mor og nevø med 1 mnd mellomrom.

urolig datter

Skrevet av urolig datter 15, 08.04.2014
Min mor har slitt med alkoholproblemer og har vært psykisk syk i mange år, helt siden jeg var liten. hun har mange ganger vært igjennom den samme behandlig og en av tilfellene har hun vært "frisk" i ca 6 år frem til i fjor vinter.

Hjelp ang depresjon

Skrevet av Depi, 07.04.2014
Hei. Føler jeg sitter i en boble som jeg aldri kommer ut av.

Hjelpe min kjære

Skrevet av KO, 06.04.2014
Hei, Min kjære sliter ganske mye om dagen. Hun er redd for en rekke ting og har utrolig dårlig selvtillit.

Barnevernproblematikk og psykiatrisk lidelse

Skrevet av Forvirret jente, 01.04.2014
Hei. Dette er første gangen jeg skriver noe på denne siden, og jeg håper jeg vil få innspill fra andre som kanskje er i samme situasjon som meg, eller noen som kan noe mer om dette.

usikker på om jeg orker å leve lenger

Skrevet av anonym 25, 30.03.2014
Jeg har over en lengre periode slitt med depresjon og selvmordstanker. Jeg har tidligere prøvd å ta mitt eget liv fordi jeg rett og slett er utslitt og orker Ikke mer usikkerhet og ustabilitet og uforutsigbarhet.

30 år og bipolar?

Skrevet av soho, 26.03.2014
Hei, jeg blir 30 år om 3 uker og lurer på om jeg kan ha en mild form for bipolar lidelse (type II). Siden 2008/2009, da jeg møtte "veggen" og fikk diagnose moderat depresjon/utbrenthet som student, har jeg hatt gode perioder og dårlige perioder.

Falskt samfunn hvor 50% sliter med depresjoner ?

Skrevet av stoppnåplease, 24.03.2014
Leser om så mange som sliter med det samme som meg her inne; depresjon, angst, stress og sucidale tanker. Blir rett og slett ganske overrasket over hvor mange det er !

Egen begravelse

Skrevet av Anonym, 23.03.2014
Hei! Jeg har i den siste tiden slitt veldig !

Mangel på energi, mangel på arbeidslyst, humørsvingninger spesielt mye deprisjon

Skrevet av emil i lønneberget, 22.03.2014
Er jeg utbrent ? Har i overkant av 4 år nå gått med tunge hverdager der jeg sliter med å motivere meg selv til noe som helst, da spesielt oppussningsarbeidet hjemme.

Langt nede og har en kjempe stor savn

Skrevet av gunnar, 20.03.2014
For ca 2 måneder siden var jeg gjennom ett samlivsbrudd som regelrett tok knekken på meg fullstendig, Jeg hadde bodd sammen hun jeg virkelig elsket fra bunnen av mitt hjerte i noen måneder, vet det høres rart ut å bli så forelsket og være så betatt av ett annet menneske bare på en slik kort tid,,men etter å ha vært singel noen år å savnet en som virkelig fikk følelser til å vokse,,så traff jeg henne, hun som virkelig fikk hjerte til å hoppe fullstendig,,noe av det vakreste smil jeg har sett, øyne som virkelig glødet å en utstråling som regelrett tar pusten fra de fleste, jeg smelta fullstendig å det ble ett forhold ut av dette veldig fort,,kanskje litt for fort, å det skremte meg litt samtidig som det endelig var deilig å kjenne forelskelsen igjen, vi fant på masse sammen, å hadde noen helt fantastiske dager som virkelig har satt seg i mitt minne, så kommer vi tilett punkt der jeg pluttselig føler en litt usikkerhet, ikke på mine følelser for henne,,de bare vokser å vokser,,men usikker på hva hun føler, for hun har begynt å bli mere stille av seg, sitter å tenker mye, å dette etter at hun har vært borte oss en venninde av seg, da hun kommer derfra ser jeg att det er noe som ikke stemmer, å spør henne hva det er, da farer hun litt opp å sier jeg er misstenksom mot henne, jeg svarer henne at jeg bare spør for hun ser litt merkelig ut etter å ha vært borte oss denne venninden,,la meg bare få si,,alderen våres er fra 45 til 53, på alle de jeg nevner her,, hennes venninde har aldri hatt noe forhold til en gutt og har ikke interesse av verken gutter eller jenter, videre her, denne venninden har lånt ett stort beløp av min kjæreste før jeg kom inn i bilde her, å første gangen jeg traff denne venninden, merket jeg fort på meg hva slags venninde dette var, hun var av en slik type som utspekulert klarer å manipulere folk til det meste,,å min kjære har opplevd å være veldig naiv når det gjelder å har blitt lurt i stry før av mannfolk, dvs,,utenlandske mannfolk, gjennom nette, så da vi var hjemme igjen, sa jeg hva jeg hadde merket med denne venninden, å hun bare avfeidet det,,dette beløpet er 5 sifret beløp som hun venninden ikke klarer å betale tilbake grunnet masse innkasso å tull, jeg sa da til min kjære at hun måtte slutte å låne de penger, de kunne jo ikke betale tilbake, da ble hun irritert å gikk en tur, etter den samtalen ballet det bare på seg av små diskusjoner mellom oss, som til slutt resulterte i at jeg ble kastet ut og måtte da bo i bilen noen dager til hun ringte å ba meg komme å få tørre klær på meg å en dusj, jeg ble kastet ut to ganger på den tiden vi var sammen, å det var kjempe tøft, veldig hardt, ikke var det trusler i bilde,,ikke var det munnhuggeri eller skriking mellom oss, det var bare litt uenigheter å missforståelser når noe ble sagt, den siste gangen var jeg ute for godt,,jeg forsto bare ikke hvorfor, før en liten tid etter da jeg også fikk rede på att hun hadde noen fine samtaler med noen utenlandske mannfolk via nette på date sider, disse hadde hun fjernet da jeg kom i bilde, men tta de tilbake etter at jeg var ute av bilde,, hun sa hun var sååååå forelsket i meg,,hadde enorme følelser for meg å var kjempe glad i meg, å det intime var helt fantastisk bra, så hvorfor gjordet hun alt dette egentlig,,kastet ut den hun elsket sent på kvelden, dette skjedde 2 ganger, jeg knakk sammen begge ganger å forsto ikke hvorfor.

hjelp?

Skrevet av kristin, 18.03.2014
kan man få seg selv innlagt på rehabilitering? hva skal til for at man kan gjøre det?

Noen med erfaring med depresjon som kan hjelpe?

Skrevet av A, 18.03.2014
Jeg har hatt/utviklet depresjon i flere år nå (5-6 år), og det har vært veldig vanskelig, men det har aldri vært verre enn det er nå som jeg endelig har fått hjelp. I slutten av fjoråret hadde jeg såvidt påbegynt prosessen med å finne en psykolog.

Mamma med sosial angstdepresjon

Skrevet av Datter, 18.03.2014
Hei Dette er et veldig detaljert innlegg om min mor som lider av sosial angst og depresjon. Jeg er en jente på 22.

Vet ikke hva jeg skal gjøre!

Skrevet av Alex, 18.03.2014
Hei. Jeg er en 24 år gammel mann som enda ikke vet hva jeg skal bli eller hva jeg skal gjøre med livet.

Den verste fienden er faktisk meg selv..

Skrevet av Negativjente, 17.03.2014
Hvor skal jeg begynne? Vel, først og fremst skriver jeg vel bare dette for å få ut litt frustrasjon og sinne..

vet ikke hva som er galt!

Skrevet av Anonym, 17.03.2014
jeg har vær depremert en liten tid nå, vet egentlig ikke hvorfor. jeg hater kroppen min,jeg liker ingening med den...

Deprimert

Skrevet av Hanna, 17.03.2014
Jeg et ikke lenger hva jeg skal gjøre? Denne angsten og depresjonen har fulgt meg veldig lenge nå, og jeg takler ikke mer!

Vet ikke lenger

Skrevet av Vetikke, 16.03.2014
Jeg har aldri vært en usikker person, jeg er faktisk veldig selvsikker, men i det siste så har jeg vært veldig usikker. Jeg overser vennene mine og trekker meg med vilje fra dem og jeg vet ikke hvorfor.

Fortapt

Skrevet av Nina, 16.03.2014
Hei, Eg blir kvalm av å tenke på å begynne skrive alt som harskjedd i mitt liv..For det første så var jeg 14år da jeg ble påvist kronisk øresus ...

Feit og deppa

Skrevet av Specturee, 15.03.2014

Ørker ikke mer...

Skrevet av Lara, 13.03.2014
Etter å ha opplevd utroskap og samlivsbrudd, så har jeg mistet livsgleden. Sliter både som mor og økonomisk, og har ikke list å forsett å leve livet.

Har hun en personlighetsforstyrrelse?

Skrevet av Maria, 10.03.2014
Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Min søster har vært en lystløgner hele sitt liv.

Deprimert og frustrert

Skrevet av siv, 06.03.2014
Jeg er 38 år gammel. jeg var for 2 år siden igjennom et samlivsbrudd, hvor jeg flyttet fra faren til mine 3 barn på 6, 13 og 15 år.

Depresjon og valg av jobb

Skrevet av Weefunk, 04.03.2014
Er ikke sikkert du kan hjelpe meg, men aner ikke hvem jeg kan snakke med om dette.. Jeg er arbeidsledig og i mammapermisjon.

Hva er vitsen?

Skrevet av Jente 14, 26.02.2014
Jeg har alltid vært den sterke jenta som aldri gråter eller deler følelser, men det funker ikke lenger.. Helt siden 6.

Angst

Skrevet av Katarina, 24.02.2014
Hei! Jeg er 19 år, fyller 20 snart.

Utroskap

Skrevet av Trude, 24.02.2014
Jeg oppdaget for ett par måneder siden at samboeren min har vært utro i ett år, for ett år siden. Det var med en i vennegjengen, og han vurderte å forlate meg, men fant ut at gresset ikke var grønnere på andre siden.

Ensomhet

Skrevet av Anonym, 24.02.2014
Trenger definisjon på ensomhe.

kraftig nedsetting

Skrevet av jul, 21.02.2014
Jeg har tvangstanker som jeg utfører daglig og det skaper angst og depresjon. Jeg har tennis hatt ikke flere år som skaper angst.

PTSD

Skrevet av moa, 20.02.2014
Hei! Jeg er ei ung jente på snart 19 år.

BARE negativ tenkning..

Skrevet av Vilde, 19.02.2014
Hei! Jeg er en jente i 20-årene som heletiden går å forteller meg selv at det er ikke noe galt med meg, jeg tenker bare litt for mye, og at depresjoner og angst er noe andre har og ikke jeg.

Veggen som hindrer meg.

Skrevet av Naits, 18.02.2014
Mitt problem er at jeg ikke klarer å sitte stille uten at tanker om livet går rundt i hodet på meg.. og da av den kjiipe sorten..

Tvanglidelser. angst, fobier og masse annet

Skrevet av Tvangstankemannen, 16.02.2014
Jeg er 31 fra Drammen. Jeg sliter med mye lidelser tvangstanker og mye annet.

Tør ikke tro på henne

Skrevet av polar68, 16.02.2014
Jeg er en mann på 45 som nylig opplevde samlivsbrudd med 2 små barn i bildet. Bodde sammen med eksen 2-3 mnd etter at det var slutt og i slutten av denne perioden ble jeg og ei på jobb forelska.

ensomhet

Skrevet av Dian, 15.02.2014
Vet egentlig ikke helt hva jeg ønsker å oppnå ved å skrive her. Jeg er snart 31 år, har mye bra i livet mitt som familie og venner, men ingen venner.

selskading og lavt selbilde, hvordan endre seg?

Skrevet av meg, 14.02.2014
Okeii, denne siden er utrolig lenge siden jeg har brukt, men dette her jeg skriver her står jo ikke på død og liv på noen måte men jeg trenger bare noen tips.... Først og fremst er jeg ei jente på 16 år, jeg har slitt utrolig mye psykisk og mistet jo også en del venner under denne perioden.

Begrep om følelser når man sover

Skrevet av Gobo, 13.02.2014
Hei! Jeg er en mann på 30 år og har et spørsmål rundt selvbevissthet rundt mine egne tanker.

Deprimert, yrkesvalg, ensom, oppgitt, hjelp!

Skrevet av Per, 11.02.2014
Hei! Hele greia er også nokså lang, men jeg håper dere finner tid til å hjelpe meg!

Negativ tenkning holder meg tilbake fra å leve livet

Skrevet av Vilde, 10.02.2014
Hei! Jeg er en jente i 20-årene som heletiden går å forteller meg selv at det er ikke noe galt med meg, jeg tenker bare litt for mye, og at depresjoner og angst er noe andre har og ikke jeg.

kroniske smerter!

Skrevet av jarle, 09.02.2014
alkolisert barndom.har ført meg til masse problemer.

Deprimertmobbaspiseforstyrrelserselvmordstanker

Skrevet av Maren, 09.02.2014
Jeg vet ikke lengre hva jeg skal gjøre ... Jeg har vært deprimert i flere år og det hele startet når jeg bare var 4år gammel...

Usikkerhet, sjalusi, utroskap

Skrevet av G, 08.02.2014
Jeg er en 22 år gammel jente som er sammen med en veldig fin gutt. Når vi først ble kjent visst jeg at han hold på med eksen sin enda..

Hjelp

Skrevet av Kristian, 07.02.2014
Hei! Eg vet ikke helt ol dette er psykologisk men eg likder altfor mye som skjer rundt meg.

hei. trenger hjelpesvar om selvskadinga mi.

Skrevet av minkane, 07.02.2014
bør jeg søke hjelp? jeg driver en farlig aktivitet som kan drepe meg.

vil ha det bra?

Skrevet av dbs, 06.02.2014
Hei. Gutt på 19 år, snart 20!

medisinering av kjæresten

Skrevet av paurob, 06.02.2014
hei. jeg er 23 år og har en samboer jeg elsker over alt på jord.

Depresjon?

Skrevet av Britt, 05.02.2014
Hvordan kan man være i fint humør og alt er ok den ene dagen og neste dag er alt tungt. Har hatt det slik den siste tiden.

bryte ut?

Skrevet av Lene, 05.02.2014
Hei. Jeg er en kvinne på 46 som i dag har fortalt min samboer at jeg ønsker å avslutte forholdet vårt (etter 3 år).

Å leve med seksuelle overgrup som barn

Skrevet av 70-talls oppvekst, 04.02.2014
Hei online, det er helt sikkert vanskelig å besvare mitt spørsmål fra et objektivt grunnlag, men jeg forsøker allikevel. Vi er et par som over tid har opplevd at vi har prioritert hverandre bort og hverdagene er stadig blitt flere.

Ensom og svært deprimert jente 21

Skrevet av slitenjente21, 03.02.2014
Det siste året har jeg blitt veldig deprimert. Jeg er ensom, sliter sosialt og ser snart ingen utvei.

Selvmordstanker

Skrevet av Tommy, 03.02.2014
Hei. Jeg er en mann på 24 år som sliter voldsomt med selvmordstanker.

Arr

Skrevet av Siri, 29.01.2014
Hei, jeg er en jente på 14, snart 15 år og har holdt på med selvskading i 2 år. Jeg sliter med depresjon, og har alltid gjort fordi mobbing virkelig får meg til å føle verdiløs osv, jeg har rosa/lille klumper som stikker opp mot huden og har prøvd all behandlig for å få bort disse arra før nyttårsballet som er 6.

Tips for å innegå Selvmedlidenhet

Skrevet av Lily, 27.01.2014
Hei jeg er 21 år gammel jenta som slitter på.

Hjelp meg værsåsnill

Skrevet av Ukul, 26.01.2014
Gjennom hele barneskolen har jeg blitt mobbet, jeg har alltid vært "hun rare", "hun outsideren", "taperen" etc. Jeg har liksom aldri vært med i "gjengen" og har bare hatt 1 fast venn gjennom hele barneskolen.

depresjon, angst, panikkanfall, dårlig selvtillit og stress

Skrevet av Anonym, 26.01.2014
Sendt fra min iPad Jeg er en jente på 14år i Sandnes. Jeg er ikke som de andre elevene på skolen min.

Er jeg deprimert, alkoholiker eller bare kjørt i huet?

Skrevet av Råbbin, 23.01.2014
Hei. Jeg er en ung mann på 22 år som sliter litt føler jeg.

ungdom trenger hjelp men ingen vil hjelpe

Skrevet av "Frustrert", 22.01.2014
Fostermor til ungdommen ( jente 16 år) har mistet alt håp om å få hjelp av instutisjoner. Barnevernet kommer bare når det er kommet inn bekymringsmeldinger og er ikke tilstede for ungdommen ellers..

If i had the guts to kill myself, i would

Skrevet av iselin, 21.01.2014
Hvem er jeg, for hvem kjenner meg egentlig? Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver her...

Hjelp

Skrevet av E., 21.01.2014
Jeg trenger hjelp, jeg får ikke sakt alt itl pappa. Jeg hater og elsker han, han er jo den eneste forelderen min som jeg har igjen, mamma tok selvmord for 10 år siden.

Leve med angsten.

Skrevet av GuttSomBryrSeg, 16.01.2014
Hei, kjæresten min lider veldig av angst, OCD og tvangstanker. Det gir episoder av sterk depresjon der hun føler at livet er meningsløst.

Fortvilet og usikker .

Skrevet av Devlin, 16.01.2014
Hei. Jeg er i en litt vanskelig situasjon , jeg har drevet på med en man nå i ca 5 måneder .

Familien har holdt meg nede hele livet.

Skrevet av Mie., 16.01.2014
Min mor har sannsynligvis vært narsistisk. Det er vel noe som aldri går over.

Depresjon?

Skrevet av Jente, 14 og et halvt, 15.01.2014
Jeg er en jente på 14 og et halvt år. Jeg lurer på om jeg begynner å gå inn i en depresjon/sosial angst.

jobb og huseier

Skrevet av tøtto, 13.01.2014
eg har aldri vert borti hjelp, men no etter eg blei beskyldt for å stjele på jobben, fikk grei beskjed om å gå derifra og att på til er det huseier og vi bor rett vegg i vegg omtrent er dette en jevlig situasjon, eg føler eg bor i et fengsel og har det ikke bra, får ikke sove, og er redd nabo/husvert, vil ikke bevege meg ut når eg ser eller hvet han er hjemme og slukker alle lys og har det ikke noe godt lengre, og ungene lurer jo på hvorfor, og hva skal man si, vil jo beskytte de for innsyne mitt så lenge som mulig, så hvet ikke hva eg skal gjøre, eg sliter noe jevlig og dette går og utover min samboer og alt, eg har aldri stjelt noen ting og det er det siste eg ville gjort, men han er så barsk og stor og konstant sint, så han har knekt mg to ganger i forbindelse med snakking, siste gang måtte samboeren min gripe inn for han skyr ingen ting, han bare hyler og skriker og er helt ufordragelig.

Trenger virkelig hjelp.

Skrevet av Anonym, 06.01.2014
Helu:) eg er en jente på 15 år. Eg har epilepsi som ødelegger hverdagen min å stopper meg fra utrulig mye.

Hvorfor blir man deprimert? Hva er depresjon?

Skrevet av Anonym, 06.01.2014
Det er ikke så rart at folk blir deprimert, vi lever i en kjip verden. Men hva er egentlig depresjon?

Gratisbillige psykologer?

Skrevet av Marie, 04.01.2014
Jeg har lenge slete med negative tanker og følelser som har ført til depresjoner og angst. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger og trenger derfor virkelig noen å snakke med som er utenfor nære relasjoner.

Gratisbillige psykologer?

Skrevet av Marie, 04.01.2014
Jeg har lenge slete med negative tanker og følelser som har ført til depresjoner og angst. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger og trenger derfor virkelig noen å snakke med som er utenfor nære relasjoner.

Bare 15 år og trenger hjelp

Skrevet av deprimertjenta, 04.01.2014
Heisann. Jeg vet ikke om dette er det rette stedet å skrie dette, men jeg velger å gjøre det selvom.

Trenger hjelp:(

Skrevet av Helene, 01.01.2014
Eg har epilepsi... Eg har hatt noen anfall å eg er liv redd får å få flere det er stortsett det eneste eg tenker på.

sliten og orker ingenting

Skrevet av Anonym, 30.12.2013
Orker ingenting lenger og er sliten hele dagen. Det begynt vel egentlig etter å ha vært syk i våres og blir bare verre og verre.

Hva skjer?

Skrevet av jente17, 30.12.2013
Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg pleide å gråte hver dag i flere måneder siden juni.

Opphengt i fortiden og litt til...

Skrevet av Ung jente, 29.12.2013
Hvor skal jeg begynne? Det er så mye jeg skulle ha sagt, men har ikke helt ord til å forklare det med.

Blir fort irritert i det siste...

Skrevet av AB, 29.12.2013
Orker nesten ikke å snakke med folk fordi jeg blir så fort irritert på dem. Når de prøver å være morsomme eller tar på skuldra eller hånden min.

Depresjon og Kjønnsidentitetsforstyrrelser

Skrevet av GS, 28.12.2013
Jeg er en mann på 34 år som mer eller mindre hele livet har slitt med depresjoner av varierende omfang. For noen år siden ble jeg utsatt for en relativt alvorlig arbeidsulykke som ga meg en permanent yrkesskade.

Hjelp. trenger noen å prate med!

Skrevet av Fortapt i bobla, 25.12.2013
Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg trenger noen å prate.

Jeg blir så lei.

Skrevet av Bella, 25.12.2013
Jeg blir så lei når jeg sitter her, i mitt rom uten noen folk. Jeg liker meg helt alene, og ingen bråk, hvorfor er jeg sånn?

vil drepe meg sjølv

Skrevet av faen, 21.12.2013
Spørsmål: eg e så lei av og få slengt i tryne at eg e sjenertgriner kvar gong eg er aleine satte i dag med familieb eg fekk ikkje fraam eit ord og etter pp sa beste mora mi til meg at eg er sjenert og nå griber eg det igjen.....

Uheldig jente

Skrevet av Ulykkesfugl, 19.12.2013
For litt over 1 år siden kollapset jeg. Kroppen ville ikke fungere, nekter å ta til seg mat og drikke, eg sov ikke og var helt utslitt både psykisk og fysisk.

Tanker og sånt

Skrevet av Dryyg, 16.12.2013
Jeg veit ikke helt hva jeg skal skrive.. Jeg veit ikke hva jeg føler meg komfortabel med å fortelle, hva jeg greier å rive opp i og hva jeg tørr og dele .

Depresjoner, Tvangstanker og Angst.

Skrevet av jente18, 16.12.2013
Jeg har hele livet mitt blitt mobbet, helt fra barneskolen og nå på videregående. Eller jeg føler meg hvertfall veldig utenfor nå.

gidder ikke mer

Skrevet av Anonym, 16.12.2013
Nå gidde eg ikke mer,Nå gidde eg ikke mer,Nå gidde eg ikke mer,Nå gidde eg ikke mer, Må vist være frisk i kontakt med nav ,for å få hjelp.

Overvåket?

Skrevet av Anonym, 13.12.2013
Hei! Jeg er en kvinne på 20 år som sliter med tankene/følelsene.

Det å være trist

Skrevet av Charlie, 09.12.2013
Jeg sitter å føler at problemene mine hoper seg opp. Problemene er heller ikke mange, men de føles så uoverkommelige at jeg ikke engang orker å starte på dem.

TRAUMATISK BARNDOM OG OPPVEKST

Skrevet av LUKAS, 06.12.2013
JEG ER EN MANN SOM HAR HATT EN UBESKRIVELIG OPPVEKST .GROV OMSORGSVIKT.

Sliter med fremtiden

Skrevet av Helene, 06.12.2013
Hei, jeg sliter veldig med mørke tanker om fremtiden. Jeg sliter med å finne jobb, selv om jeg har høy utdannelse.

Føler at jeg ikke passer inn her..

Skrevet av jenta, 04.12.2013
jeg har mesteparten av mitt liv blitt mobbet, banket opp hver dag på vei og fra skolen. Jeg hadde en mor som ofte var sint på meg, og om jeg gjorde noe feil, ble det et raseriutbrudd.

Sosialangst, dødsangst og depresjoner

Skrevet av Mumrikk, 01.12.2013
Jeg har blitt mobbet hele barneskolen for at jeg var feit, dum, rar o.s

Er jeg rett og slett bare taper?

Skrevet av Meg, 29.11.2013
Hei, jeg er en mann på 31. Mistet jobb etter min far døde fordi sjefen godtok kun en dag fri etter dette og jeg trengte flere.

vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg..

Skrevet av Jente, 18, 25.11.2013
vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg.. Hei, jeg er en jente på 18 og har vært sammen med kjæresten min i snart 11 måneder.

Angstdepresjon

Skrevet av Anette, 22.11.2013
Hei jeg en jente 25år som sliter med angst og depresjon i det siste på grunn at det er blitt vanskelig for meg å komme igjen på jobb. Jeg sliter psykisk.

Trodde graviditet var kjekt både for mor og far

Skrevet av Roy, 21.11.2013
Hei! Jeg og dama skal ha en liten gutt i februar neste år og gleder oss som bare det!.

forskjell på ikke leve og å dø

Skrevet av jente på 18 år, 20.11.2013
Jeg har en tanke jeg aldri har fortalt noen før. Jeg har en super kjæreste og verdens beste mamma(og venninne.

Samboer med mann med eks og barn

Skrevet av Fortvila, 19.11.2013
Samboeren min gjennom de siste 3 årene (4 år) var en kort tid sammen med en dame, som resulterte i at de fikk 1 barn sammen. Samboeren min har hatt samværshelger, siden barnet var 1 år.

Lider av depresjon

Skrevet av Ali, 18.11.2013
Hei Jeg er stortsett deprimert og klarer ikke å finne ut hva som gjør meg så deprimert . jeg er en gutt på 23 år med fast jobb , egen leilighet og god økonomi Jeg føler meg energifattig eller langsommere enn vanlig føler meg nedtrykt og ensomt Uroer eller bekymrer meg for mye over saker og ting stresser mye mitt spørsmål er hva jeg kan gjøre for å komme meg over depresjon?

Voldtekt

Skrevet av Jente 17år, 17.11.2013
Jeg er en jente på 17 som skulle gå hjem fra toget, lørdag kveld og ble forsøkt voldtatt av to menn. Jeg har ikke fått sove siden, for jeg får bare mareritt der jeg ser de to mennene for meg, og kjenner hvor jeg fikk vondt..

Det føles ikke som livet er verdt å leve.

Skrevet av kl, 16.11.2013
Som introvert, trenger jeg iblant tid for meg selv til å lade opp. De siste månedene har jeg hatt lite tid til dette.

Jeg vil helt ærlig ikke leve mer. Eller vil jeg?

Skrevet av v, 15.11.2013
Skrev dette for en god stund siden. Tankene har ikke forandret seg tho.

Bipolar lidelseManisk-depresiv?

Skrevet av Bipolar20, 14.11.2013
Er det noen her som er manisk-depressive? Jeg har slitt med depresjon i 6 år uten og oppsøke hjelp.

Tror jeg lider av depresjon.

Skrevet av Mathilde, 13.11.2013
Jeg har alltid hatt det relativt bra i livet mitt. Jeg er en 17 år gammel jente.

Jeg er i ferd med å dø

Skrevet av Brocko19, 13.11.2013
Alt føles helt håpløst. Jeg kan ærlig ikke se meg selv i live når 2014 kommer.

Deprimert?

Skrevet av Adna, 10.11.2013
Hei! Jeg er en jente på 18 år som sliter litt med meg selv.

sliter

Skrevet av hildur, 08.11.2013
hei .jeg har vært i et forhold som varte i 5 år å resulterte barn i ,jeg ble misshandlet masse både psykisk,fysisk,verbalt å alt dette men dette er 4 år siden ,men jeg sliter så mye enda ,har prøvd å gå til psykolog men har ikke råd til det å heller ingen andre forstår meg ,hva skal jeg gjøre ?

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Skrevet av Yoshi, 07.11.2013
Jeg lurer sterk på hva jeg skal gjøre. Jeg og min forlovede har gått igjennom veldig mye stress i det siste med det at vi begge har et sterkt savn for hvordan det var når vi først møttes.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Mann 25, 07.11.2013
Hei, jeg er en mann på 25 som har vært i et forhold med en med bipplar lidelse i snart fire år. Sist sommer var hun deprimert, lenge, og nå er hun innlagt (igjen)..

Trives ikke hjemme

Skrevet av Karoline, 06.11.2013
Jeg er en 18 år gammel jente som ikke trives hjemme blant mamma, stefaren, lille- bror og søster. Jeg er den eldste i familien og jeg blir veldig mye oversett.

Eget livssyn mot foreldrenes livssyn

Skrevet av Nina, 30.10.2013
Hei! Jeg er ei jente rundt 20 år som har funnet min vei i livet.

Hukommelsestap ved Remeron. hjelp!

Skrevet av nn, 30.10.2013
hei! jeg har i lang tid slitt med depresjon.

Dårlig samvittighet

Skrevet av Madle, 30.10.2013
Hei! Jeg har siden barndommen slitt med plagsomt dårlig samvittighet.

Redd-gråtende.

Skrevet av am, 26.10.2013
Har smerter/sårhet i halsen. Fastlegen sa det var virus,legevakten sa var hoven lymfekjertel i halsen.

Voksne er onde

Skrevet av Anonym, 25.10.2013
Jeg er en jente på 14 år. Jeg blir veldig sinna ved tanken på at det virker som om.

Kjærlighetssorg

Skrevet av heipådeg, 25.10.2013
Hei! Hva gjør man når man har ordentlig kjærlighetssorg?

Trykk i hodet

Skrevet av Anita, 25.10.2013
Hei jeg er 48 år gammel og sliter med trykk i hodet hverdag. Det gjør at jeg blir nedfor.

Tillitsproblem til andre mennesker

Skrevet av Susanne, 24.10.2013
Jeg har hatt tillitsproblemer i mange år, og eg tenker det er på tide å søke hjelp. Før eg begynte på skolen lekte eg ofte med en av naboguttene, men da vi begynte på skolen ble jeg raskt plukket ut som hakkekylling av klassene over meg.

Trist og sinna samboer

Skrevet av Gressenka, 21.10.2013
Hei! Jeg og samboeren min har bodd sammen i snart 7 år.

Skolen ødelegger livet mitt

Skrevet av Kari, 20.10.2013
I snart ett år har livet mitt vært helt snudd på hodet. Jeg lot skolepresset komme til hodet på meg, og da mener jeg virkelig komme til hodet på meg.

depresjon

Skrevet av nodyy, 19.10.2013
hei, jeg tok her om dagen en test på nettet om deprasjon. jeg scorte 56 av 60...

Voldtekt

Skrevet av Sarah, 17.10.2013
Hei, har dere psykolog spesialister for en som har blit dopa og voldtatt og som lider psykisk med PTSD og selvmords tanker?

Lei av livet

Skrevet av Meg selv., 12.10.2013
Jeg er lei av livet, ingenting er morsomt lengere. Alt jeg føler er sorg, jeg lurer på hva som egentlig skjer med meg?

ensomhet

Skrevet av Anonym, 12.10.2013
Er det vanlig for en femten åring og føle seg ensom? Du har mange irundt deg, masse venner og fin familie, men ensomheten tar aldri slutt.

ensomhet

Skrevet av Anonym, 12.10.2013
Er det vanlig for en femten åring og føle seg ensom? Du har mange irundt deg, masse venner og fin familie, men ensomheten tar aldri slutt.

Føler meg hjelpesløs

Skrevet av Venninnen, 10.10.2013
Jeg føler meg virkelig hjelpesløs ovenfor venninnen min. De store problemene begynte på ungdomsskolen.

Verpesjuk

Skrevet av Silje, 08.10.2013
Jeg er en jente på nitten (snart tjue) som har vært kjæreste med verdens beste fyr i nesten fem år nå. De to siste årene har vi også vært samboere.

Ensom og trist

Skrevet av Lystpålivsglede, 07.10.2013
Lurer i grunn på om jeg bør gå til fastlegen min å bli henvist til psykolog eller om jeg kan klare å forandre livet mitt på egenhånd. Har grått mye det siste året.

Deprimert ektemann.

Skrevet av Benedicte, 07.10.2013
Min mann har vært dypt deprimert i snart et år. Han har også hatt slike perioder tidligere, men da av kortere varighet.

tom

Skrevet av tekopp, 02.10.2013
Hei, jeg lurer på om dette er normalt eller hvordan jeg skal slutte å bli slik. Jeg føler meg ganske deprimert, føler ingen glede over noe, føler meg helt tom, bryr meg ikke om ting, bare går rundt og føler meg litt trist.

Livet Mitt Faller Sammen

Skrevet av E, 28.09.2013

Ønsker å skille meg !!

Skrevet av Fortvilet mor, 22.09.2013
Jeg er ei 4 barnsmor som i 6 år har hatt et eneste ønske , det er å flytte fra min man . Vi har virkelig prøvd å få ting til å fungere men underveis har jeg mistet alle mine følelser for han .

Paranoid

Skrevet av Astrid, 22.09.2013
Er ei 22 år gammel jente som studerer bachelor innen dans og pedagogikk. Har alltid elsket dans, og vet at det er dette jeg vil holde på med.

Redd for å bli gammel og dø

Skrevet av N, 22.09.2013
Hei, jeg er en 21 år gammel mann. Til hverdags jobber jeg full tid og bor i en leilighet med fire venner og skal snart flytte inn i en ny leilighet med kjæresten.

Panikkangst og helseangst oppi periode med prestasjonspress

Skrevet av Panikkangst89, 20.09.2013
Hei. Jeg er en jente på 24 år som siden i vår har hatt det man kaller panikkangst og helseangst.

Eneste på denne jord

Skrevet av Gabriella, 19.09.2013
Jeg er.en pige på 22.

Skuffet over meg selv

Skrevet av Usedtobehappy, 17.09.2013
Hei. I det siste har det skjedd en del i livet mitt som har påvirket meg mye.

Alkohol, bekymringer, helse og familie

Skrevet av Beate, 15.09.2013
Hei. Er en voksen dame som har så mye ansvar.

Sliten av å være lei meg

Skrevet av Krukka, 11.09.2013
Et halvt år, uten en dag jeg har gråtet. Uten en eneste natt hvor jeg ikke har våknet mitt på natten og ikke fått sovet ut.

ensom og forlatt

Skrevet av trond, 11.09.2013
hei mitt navn et trond jeg sliter med at familien og venner og folk skjennerelt ikke bryr seg om meg uten at jeg tar kontakt med dem hva skal jeg gjøre?

Destruktiv

Skrevet av Dez, 09.09.2013
Hei Er en mann på 24 år som er konstant deprimert, sint å bryr meg egentlig rett å slett ikke om noe som helst rundt meg lengre. Noen vil sikker stille spørsmål om hvordan hverdagen min er, hvordan privatlivet mitt er osv.

Hvordan å takle en kjæreste uten lyst

Skrevet av Teers, 03.09.2013
Kjæresten min har hatt en vanskelig oppvekst preget av vold i og utenfor hjemmet i tillegg til mobbing. Han sier han alltid har følt seg alene.

Jeg bare klarer ikke å løse problemene mine!

Skrevet av Kamu, 01.09.2013
Hei! Jeg er en ung jente på 18 år og som stort sett er blid.

Negative erfaringer i behandling

Skrevet av LLCJ, 31.08.2013
Jeg vet ikke om dette er riktig sted, men vet heller ikke om et bedre sted. For hva gjør man når psykologen man får avtale hos med sin framgangsmåte og holdninger faktisk klarer å gjøre vondt enda en del verre?

lei av alt!

Skrevet av Anonym, 28.08.2013
Hei, jeg er en jente på snart 15 år og jeg er rett og slett veldig lei av livet. jeg skulle ønske jeg kunne snakket om dette med venner men jeg føler ikke at jeg har noen ekte venner, jeg er vandt til å bli løyet til og å bli brukt av folk.

Skjønner ikke hva jeg skal gjøre lenger....

Skrevet av Johan 30, 27.08.2013
Hei. Jeg har kommet til et punkt nå hvor jeg rett og slett ikke forstår hva jeg skal gjøre lenger..

Selvdestruktiv

Skrevet av js, 26.08.2013
Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det før, men hver gang jeg får en dame for nært innpå meg, går jeg inn for å sabotere for meg selv slik at hun skal slippe alt tullet mitt som kommer av angst og depresjon. Jeg blir kald og bitter og gjør store saker ut av ingen ting slik at hun skal mislike meg og holde seg unna meg for godt.

Følsesløs

Skrevet av Madde, 24.08.2013
Hei! Jeg er ei jente på 17 år, bor hjemme og går på skole.

Bekymret for å være løsemiddelskadet

Skrevet av Tilbake93, 22.08.2013
Hei. Er en gutt 20 år begynt å jobbe på båt.

Falske beskyldninger

Skrevet av Anonym, 21.08.2013
Jeg får falske anklager via Obos som huseier om at jeg truer barnebarn og er narkoman og alkoholiker,da jeg sa at jeg vil gå til politi med det fikk jeg det skriftlig uten anklagelser om å ha truet barnebarn men at de er redde for meg,jeg har ikke gjort noenting.En eksnarkoman med psykopatisk utspekulert som vil ha min leilighet er antakelig den som er verst.

sosial angst, sjalusi, depresjon og kjærlighet

Skrevet av Preston, 20.08.2013
Alt i hodet mitt er et rot. Jeg vet aldri hva jeg føler.

ANGST DEPRESJON PANIKK

Skrevet av hjohanna, 20.08.2013

utredning og kognitiv terapi

Skrevet av simone, 16.08.2013
Jeg har en søster som har "vært i systemet" i årevis uten å få den hjelpen hun trenger. Hun har gått på medisiner i en årrekke uten å få oppfølging.

Online dating tjeneste gir meg depresjon

Skrevet av Pia, 15.08.2013
Jeg er en singel dame i tredve årene og har lyst på en mann i livet. Pga at jeg ikke er norsk, fikk jeg nesten ingen respons fra noen.

Lav selvfølelse -på grunn av oppvekst?

Skrevet av Nina, 14.08.2013
Hei. Jeg er en 25 år gammel kvinne.

utdanning

Skrevet av S0thie, 14.08.2013
Hei, jeg står overfor en veldig middelsmådig depresjon. jeg har et valg å gjøre i år, jeg skal velge hva jeg skal søke på til videregående, dette betyr også en stor del av fremtiden min, jeg har alltid vist hva jeg ville bli selv om jeg har gått igennom flere yrker jeg kunne valgt.

Kjærlighet, hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Marte, 13.08.2013
Jeg var sammen med en gutt som vi kan kalle ole, vi var sammen i ca et år, vi hadde selvfølgelig våre opp og nedturer men når vi hadde det bra, så hadde vi det virkelig bra. I slutten av forholdet begynte jeg å føle at vi begynte å gli fra hverandre og syntes dette var vanskelig.

Et lite innsyn i depresjon og angst

Skrevet av JS, 12.08.2013
En liten uke har gått og her sitter jeg igjen som jeg gjorde for noen måneder siden. De samme tankene om at alt kommer til å gå til helvete og at jeg sakte men sikkert kommer jeg ende opp der.

Ingen venner!

Skrevet av Melvis, 10.08.2013
Hei! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Asperger Syndrom = Forever Alone?

Skrevet av Irene, 08.08.2013
Jeg er en jente på 23 år som ble diagnostisert med 40% Asperger Syndrom som liten. Grunnet dette ble jeg kun mobbet av gutter gjennom oppveksten, men selv etter at livet bedret seg, jeg ikke ble mobbet lenger og også fikk noen guttevenner, har det aldri blitt noe "mer".

Har akkuratt sluttet med rus. Føler Angst og Depresjon.

Skrevet av baerumgut, 05.08.2013
Har ingen optimistiske tanker om meg selv lenger. Føler meg utsatt for psykose og det har gjort daglige livet mitt vanskelig.

ødelagt i følelsene?

Skrevet av lexi, 02.08.2013
For 5 år siden var jeg i et forhold som viste seg å være helt for jææævelig, utroskap og masse løgner som fikk konsekvenser for meg. Jeg har lært at man skal stole på folk til det motsatte er bevist, men det er noe jeg i senere tid har hatt problemer med.

hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Anonym, 02.08.2013
Hjelp, det kommer noen! Til forsiden Forsiden|Still spørsmål|Samisk|Om Klara Klok| HELSE FORHOLD / FAMILIE RUSMIDLER SEKSUALITET Siste spørsmål/svar Hei!

trenger hjelp

Skrevet av Emeli, 31.07.2013
Hei! Jeg er en jente på snart 20 år og har vært sammen med kjæresten min en god stund nå.

Fortapt

Skrevet av Anonym, 30.07.2013
Hele livet har jeg slitt med depresjon. Har aldri sagt noe til folk fordi jeg aldri har hatt tillit til folk.

Klarer ikke være glad i livet

Skrevet av Ida, 24.07.2013
Hei! Jeg er ei jente på 17 år.

Psykisk syk far

Skrevet av Sara, 20.07.2013
Jeg har en far som er svært depressiv . Han har alltid vært sint, deprimert og aggressiv siden tidens morgen .

Kjærlighetssorg

Skrevet av deppi, 18.07.2013
For en par uker siden så fikk jeg en melling av den jeg hadde noe på gang med. Det sto at hun ikke var klar for noe forhold og syntes det ble for mye av "oss".

Ta avgjørelse

Skrevet av Glitter, 14.07.2013
Hei! Jeg har vært gift med min mann i 28 år.

Savn

Skrevet av Tammy, 10.07.2013
Hei! Kanskje jeg virker desp,men det har seg ikke sånn..

Vurderer psykolog.

Skrevet av aleksander79, 08.07.2013
Jeg er en gutt på 15 år med ADHD. Morfaren min har hatt alzenheimer i 10 år ca, idet siste har han blitt virkelig ille, han klarer ikke å legge seg ned i senga.

Hjelp i ett parfold.

Skrevet av Elisa25, 08.07.2013
Jeg er en jente på 25 år som for ca ett år siden ble sammen med en som har ADHD, litt kombinert mest "hodeproblemer" enn hyperaktiv. Da han ble sammen med meg sluttet han helt med narkotika og kriminelle forhold.

selvskader med kjæreste

Skrevet av lili100, 07.07.2013
Hei. Jeg er en ung jente som har skadet meg selv helt siden jeg var liten.

Spørsmål ang antidepresiva - zoloft

Skrevet av Joakim, 30.06.2013
Hei. Følgende spørsmål gjelder ikke meg, men angår meg da det gjelder min kjæreste.

Lillebror trenger hjelp, men hva skal jeg gjøre?

Skrevet av bekymretstoresøster, 29.06.2013
Jeg tror min bror er veldig deprimert. For 1 år siden sa han i en samtale at han flere ganger i løpet av sitt unge liv har hatt lyst til å ta livet av seg og at han har følte seg mye aleine, spesielt etter at eg flyttet for meg selv for snart 9 år siden.

Drømmer som oppleves som virkelighet

Skrevet av Evensen, 24.06.2013
Hei. Jeg har i den siste tiden hatt drømmer som jeg opplever som så virkelige at det kan være vanskelig å skille mellom fantasi og virkelighet.

Det er ingen som støtter meg

Skrevet av Anonym, 21.06.2013
Jeg er jente 15 år og jeg har det bra på skolen og har gode venner som støtter meg. men familien min bryr seg aldri om meg.

aner ikkke hva jeg skal mer

Skrevet av niga, 18.06.2013
jeg vet ikke helt om hva jeg kan kalle dette, men jeg er lei meg hele tiden . Jeg blir verken mobbet eller har det dårlig hjemme ellernoe, har kjempe goda venner og en super famile, men a likevell føler jeg meg ikke bra, jeg er aldri god nok.

Trenger hjelp!

Skrevet av Michelle, 17.06.2013
Hei, i de siste månedene har søstren min hatt store problemer med humøret sitt, hun er 15 og blir 16 i år.. Hun er deprimert, stresser mye, får ikke sove, har angst og er sur for det meste, orker ikke å være i nærheten av folk, spesielt ikke foreldrene sine.

Hjelp ADHD

Skrevet av cosmica, 16.06.2013
Hei Jeg er en jente på 24 år. Fikk diagnosen adhd og dysleksi for ca 2 årsiden.

Fødsels depresjon

Skrevet av Brusa, 16.06.2013
Jeg ble mor for 9 uker siden, hadde svangeskapsforgiftning og ble da forsøkt satt igang men kroppen ville ikke, vannet gikk men etter 10 timer med rier så tok de keisersnitt på meg. Jeg føler meg totalt misslykket som mor.

voldtekt! tar snart selvmord!

Skrevet av Maja, 16.06.2013
NÅ er det nr før jeg tar livet av meg selv! Jeg klarer ikke ha det gøy lenger i livet mitt!

Bør jeg dra på legevakten?

Skrevet av Stephen, 16.06.2013
Jeg er en gutt på 13 år. Jeg bor i et beredskapshjem litt utenfor Bergen.

Hjelp.. Selvmord?!

Skrevet av Meg, 15.06.2013
Er en jente som akkurat har blitt 16 år, og jeg trenger virkelig svar. Jeg har alltid følt meg forlatt og må alltid vite at venner og familie bryr seg skikkelig om meg, og jeg er så redd for å være alene.

Hjelpetelefoner

Skrevet av GratisPsykolog.com, 11.06.2013
Her er en oversikt over hjelpetelefoner i Norge. Dersom du ønsker å legge til noe til denne listen eller komme med innspill er du hjertlig velkommen til å gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.

Overvekt og depresjon

Skrevet av Anonym, 11.06.2013
Hei. Jeg skriver her fordi jeg har prøvd lenge men ikke klarer ta mot til meg å dra til psykolog her jeg bor.

Trenger hjelp!:(

Skrevet av Amalie, 10.06.2013
Eg er en 15 år gammal jent. Eg har epilepsi, ADHD og mest sansynelig ledikt, epilepsien ødelegger hverdagen min med at eg e redd vert eneste sekund får å få ett anfall, det påvirker hverdagen min med angst får å vere alene og i tilleg vere med folk får eg blir flau av det, eg har noen medisiner får att eg ikkje skal få anfall di gjør at eg blir slått ut og orker nesten ingenting og influensa symtomer og konsentrasjons vansker som påvirker karakterene mine så i snitt ligger eg litt under 2 det er eg ikkje fornøyd med.....s

Spørsmål

Skrevet av jojo, 04.06.2013
hei. Jeg er en mann som sliter litt om dagen.

sliten overbelastet alenemor

Skrevet av slitenalenemor, 04.06.2013
Hey. jg er ei alenemor til 2 jenter, ei på 4 år og ei på 2år.

4 år med angst. drit lei nå. tips?

Skrevet av princess A, 03.06.2013
hei. jeg har slitet med angst nå i 4 år, å jeg er veldig lei.

problem!

Skrevet av sida, 03.06.2013
Hei jeg lurer på om noen vet hva slags problem jeg muligens kan ha. Jeg blir ganske fort sint, deprimert, frustrert og irritert over ingenting.

Hva feiler det min beste venn?

Skrevet av Kompis, 02.06.2013
Enten eller person. Enten så jobber han sykt mye eller så gjør han ingen ting.

Kortvarig, men tilbakekommende "depresjoner"

Skrevet av lars, 01.06.2013
Hei! Har siden starten på ungdomsskolen slitt med negative tanker og innimellom blitt dårlig humør pga det.

Fontex, og annen antidepressiva

Skrevet av studentmamma89, 31.05.2013
Jeg lider av panikkangst og en fryktelig slitsom angstpusting som er der daglig. Jeg har blitt deprimert, og fastlegen mener det kan være en god løsning å gå en periode på antidepressiva..

Juger hele tida...

Skrevet av 20årløgner, 31.05.2013
Hei jeg er gutt på 20 år, jeg har lest på dette om lystløgner og etter jeg har lest, vil jeg se på som at jeg er det. Jeg klarer ikke å stoppe å lyve..

Min samboer er svært engstelig

Skrevet av gunnar fra halden, 30.05.2013
Hei Jeg har i lengre tide bodd sammen med en jente som lider av lav selvfølelse, snev av nettavhegihet, trettehet/utmattelse, utagerende spisemønster og ekstremt behov for bekreftelse. Vi har akkurat fått barn og selv om hun ikke viser tegn til fødselsdepresjon i den definerte forstand viser hun et adferdsmønster som jeg er redd kan ha en negativ innvirkning på barnet vårt.

Hjelp? Skjønner ikke...

Skrevet av Anonym, 28.05.2013
Æ e redd. Bynnt å kutt igjen… for tre daga siden trur æ…men kutte så my hver gang at det ser ut at æ he gjort det enda lenger.

gjerne problemer

Skrevet av Patryk, 27.05.2013
Jeg ville sjekke ut om det er noe galt med gjernen min, hvor i Bergen kan jeg få hjelp eller få en gratis psykolog.

sinne

Skrevet av Lene, 23.05.2013
Hei. Jeg er en alenemor på 28, var alene gjennom svangerskapet (som jeg var mestepartren syk) min datter er nå 15mnd.

Jeg er en jente på 15 år.

Skrevet av Helene, 23.05.2013
Den siste tiden har vært forferdelig. Forrige onsdag hadde jeg besøk veldig sent, helt til klokken 12 og jeg skulle på skolen dagen etterpå.

Hvordam kan jeg hjælpe ham? Måske depression

Skrevet av Pige, 22.05.2013
Jeg har en kæreste, som har haft nogle problemer i 4 år, det er blevet værre de sidste 6 måneder, siden vi er begyndt at være sammen. Han får nogle gange sådan nogle mentale tilstande, han bliver pludseligt fraværende, han bliver rastløs, lukker sig inde.

Depresjon ved for mye sosialisering

Skrevet av Henrik, 22.05.2013
Hei ! Jeg er en 28 år gammel amatør kropsbygger og er utredet og diagnostisert med ADD.

Skaffe gratis psykisk hjelp til 19 åring?

Skrevet av eivind, 22.05.2013
Hei! Jeg tror jeg behøver noe psykisk hjelp.

Vil ikke leve

Skrevet av pia, 20.05.2013
Jeg finner rett og slett ikke noen mening i min hverdag og i mitt liv, jeg orker ikke leve mer. Dette er noe jeg har tenkt over i flere år, og jeg har selvfølgelig sett lyst på framtiden en gang.

Psykisk mishandling fra eks og far til barn.

Skrevet av Steinbukk, 20.05.2013
Jeg har over tre år opplevd å blitt psykisk og fysisk mishandlet av en som er en del år yngre enn meg. Vi var i et forhold som var av og på i tre år.

Splittet Personlighet?

Skrevet av Steffen, 19.05.2013
Hei. Jeg er en gutt på 16 år, vel snart 16 :P Jeg har følt lenge at det kommer fram forskjellige trekk med meg selv..

Hjelp! Mamma er alkoholiker og lider av en alvorlig depresjon! Pappa er sint!

Skrevet av Anonym, 18.05.2013
Hei, i flere år har nå har vår familie ikke vært som alle andres. Moren min er alkoholiker (trur jeg, sier hun har sluttet) og har/hatt en stor depresjon!

hei, jeg er ikke med.

Skrevet av yes sir, 15.05.2013
hei, jeg kan vel egentli bare starte rett på sak. Jeg kan ikke definere problemet mitt annet med at jeg ikke er med, men det er heller ikke sånn at jeg vil være med, jeg hater gennerelt folk og jeg aner ikke hvorfor de misliker meg...

Sannheten: Få et bedre liv uten hvite løgner, store løgner, livsløgner

Skrevet av Nils, 14.05.2013
Jeg har gjort en liten oppdagelse med stor betydning for livet mitt: Løgner ødelegger oss. Liker du sannheten?

sliter med ekteskap ,en mann som har gitt opp livet

Skrevet av Sherin, 14.05.2013
Hei Det føles rart formeg og skrive her ,men jeg føler jeg trenger hjelp og vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har bodd i Norge hele mitt liv men befinner meg nå i Egypt i forbindelse med jobbsammenheng.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger

Skrevet av Dundra, 13.05.2013
Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal gjøre av meg lenger. Og jeg vet egentlig ikke helt hvem jeg skal gå til, for mitt største problem er at jeg ikke vil stoppe.

Aggressiv og med store emosjonelle svingninger

Skrevet av Lillesøster, 13.05.2013
Hei! Jeg har alltid vært en person som styres av følelser, og ikke sett noe galt i det.

Trenger psykolog..

Skrevet av Remi, 12.05.2013
Hei. Jeg er en gutt/mann på 24 år.

Vurderer selvmord

Skrevet av Danielle, 12.05.2013
Vet dette er mange som sliter med, men jeg er så jævla lei. Jeg orker ikke mer.

deprimert og seksuelt frustrert

Skrevet av T, 10.05.2013
heihei! gutt på 20 her som har noen serious issues..

Stoler ikke på kjæresten!

Skrevet av Lina, 08.05.2013
Hei! Jeg har problemer med å stole på kjæresten min fordi for noen uker siden så Judge han til meg..

Utroskap

Skrevet av laly, 08.05.2013
Hei. Samboeren min var ute og kom ikke hjem den natta, fikk ikke tak i han før halv ett dagen etter.

deprimert

Skrevet av marie, 07.05.2013
Hei. Jeg er en jente på 22 år, som sliter veldig.

Mulig bulimi?

Skrevet av L, 06.05.2013
Jeg har slitt med en far som har kalt meg feit dag inn og dag ut i snart 6 år. Jeg har prøvd alt jeg kan, og vil at han skal bli fornøyd, så derfor har det tydd til å kaste opp etter mat.

Samboer med depresjon og agressiv adferd, kommer vi ut av det?

Skrevet av Gargamella, 06.05.2013
Min samboer har fått diagnosen alvorlig depresjon, og en av hans mest markante symptomer er voldsomt sinne. Han er ikke fysisk mot meg, men han kjefter, raser, smeller dører, stikker av og tar ikke telefonen, mangler impulskontroll (raser avgårde på MC uten førerkort), snakker og kjefter med seg selv og døde ting, og roer seg på en måte "aldri" ned i sine depressive episoder.

Deprimert eller bare overdrevent?

Skrevet av Pernille, 05.05.2013
Hei, jeg er ei jente på 18 år og jeg begynner å frykte at jeg er deprimert. Helt siden jeg var et barn har jeg hatt et sårt punkt når det gjelder faren min.

Hvor og hvordan kan jeg få hjelp.

Skrevet av Mia, 02.05.2013
Hei, jeg er en jente på 25 år som sliter. Jeg er veldig deprimert og har mye angst og panikkanfall.

Meningsløs hverdag...

Skrevet av Iso43, 29.04.2013
Hei, jeg er ei jente på 19 år som sliter med livet. Jeg føler meg så ubrukelig og verdiløs.

barn som skriker når en leverer de på skolen

Skrevet av idi, 29.04.2013
jeg begynner og bli veldig bekymret for datteren våres på 7 år, nesten hverdag når jeg leverer henne på skolen så gråter hun, jeg kan ta henne med meg trøste henne og spør hva det er som plager henne eller hvorfor hun skriker så får jeg til svar hverdag at jeg vet ikke det bare er sånn... dette har pågått en stund og det begynte med noe problemer på datarommet på skolen...

Sliter med lysten til å leve lengre.

Skrevet av The batbitch, 27.04.2013
Hei jeg er en jente på 18 år som sliten med å se poenget med å leve. jeg er deprimert mesteparten av tiden å har det sjeldent ordentlig bra.

familie problemer vold hjemme venne og gutteproblemer osv

Skrevet av Tara tata, 23.04.2013
Hei! jeg kommer til og fortelle litt rundt mitt liv, og vanskeligheter, og jeg håper på respons og råd.

ADHD? Angst? Spiseforstyrrelser? Selvmordstanker

Skrevet av H.H, 23.04.2013
Hei Jeg er en jente på 15 jeg har hat et røft liv siden jeg var 6-7 Jeg er lav av vekst og har aldri følt at jeg passer inn i "jente gjengen" Jeg har høyden 140, jeg får masse kommentarer som dverg. Jeg har En bestevenn som alltid har følgt med meg, men jeg føler at vi starter å skli Fra hverandre.

Perfeksjonisme

Skrevet av Trine, 19.04.2013
Hei! Jeg har alltid slitt med perfeksjonisme.

Utbrent

Skrevet av Tenkerjenta, 19.04.2013
Hei. Jeg er en jente på 27 år, føler jeg er utbrent når det kommer til jobb, legen min har altfor mange pasienter og jeg kommer aldri til ord.

Dame problemer..

Skrevet av Lortmannen, 19.04.2013
Hei! Jeg har vært sammen med en jente nå i over 1år å i løpet det året så har hun vært utro med å kysse, begynte halveis og holde på med "bestekompisen" min..

Suicidal venninne

Skrevet av Bettinaa, 18.04.2013
Har ei venninne som tidligere har prøvd å drepe seg selv med bestemoren sine blodfortynnede tabletter. Jeg selv er veldig engasjert i psykologi, da jeg selv en gang i tiden ville ta selvmord pga alvorlig fam.

Er det verdt det?

Skrevet av Dan, 16.04.2013
Hei, Jeg er en gutt på 23 år. Jeg sliter med angst, depresjon og livslyst.

Bipolar?

Skrevet av Johanne, 13.04.2013
Hei, jeg har hatt ganske store problemer de siste 3-4 årene, har sliti med alvorlig depresjon og selvskading blant annet. jeg klarer ikke stole på folk, og så jeg har ikke så mange jeg kan snakke med.

Elske

Skrevet av Line, 13.04.2013
Har du noen råd jeg kan prøve for å lære å elske meg selv?

Psykisk syk og kjærlighet

Skrevet av leli, 12.04.2013
Jeg er snart 17 år og sliter veldig med angst og deprisjon. Jeg kommer meg ikke ut på ting på grunn av angsten og sitter ofte hjemme og griner for alt og ikke noe.

Det å føle seg til bry

Skrevet av Lille, 08.04.2013
Hvordan skal man takle hverdagen når hjernen gjør hvert valg til en kamp, og hvert eneste ord man sier til anger? Jeg mistet en god venninne for et års tid tilbake, og det er som om jeg har et åpent sår som aldri leges.

Innleggelse?

Skrevet av CaLora, 06.04.2013
Jeg har begynt hos en psykolog hos DPS og har hat 2timer der. Det som er problemet er at jeg ikke klarer å samarbeide og slippe han inn.

Depresjon og selvmordstanker

Skrevet av GE, 04.04.2013
Å, hvor skal jeg begynne. Jeg føler at livet mitt de siste årene har vært et nøste som bare består av knuter og floker.

Kjærlighet og det å bli avvist

Skrevet av Laffen, 04.04.2013
Hei! Jeg har hatt et par kjærester, og et par flørter/one night stands.

Sosial angst

Skrevet av M, 03.04.2013
Hei, jeg er en jente på 28 år som ikke ser noen gleder i livet. Jeg er en attraktiv og slank jente, men ser ikke lenger verdien i det og har sluttet å "dolle meg opp" da depresjonen har tatt overhånd.

Jeg vet ikke hva som er galt med meg ..

Skrevet av vic, 03.04.2013
Jeg vet ikke helt hva som er galt med meg, jeg har alt jeg kan ønske meg og er egentlig bare heldig som har et så bra liv .. Men allikavel så er jeg trist hele tiden, og har selvmordstanker.

Min samboer jobber for mye!

Skrevet av Bolla, 02.04.2013
Jeg er gravid i uke 28, jeg har gledet meg så til å bli gravid men det føles bare tungt og trist.... Jeg føler meg så alene, jeg går her med bekkenløsning, har også en valp som er født døv og som trenger mye oppfølging.

Hjertesorg

Skrevet av LOnelyme, 02.04.2013
Noen som kan hjelpe meg litt :( Kjæresten har forlot meg etter 5 år og vi ha ett barn . Det er nesten 3 uker , og jeg klarer ikke å spise ,sove ell.

Almenpraktiserende arroganse

Skrevet av sjelefred, 02.04.2013
Var hos legen her om dagen. Et stort skritt for meg.

svigermor som

Skrevet av snuppa, 29.03.2013
har hvert sammen med min mann i snart 7 år. vi har hatt mange opp turer og mange ned turer, ned turene skyldes kunn svigermor.

Selvskading

Skrevet av Malin, 28.03.2013
Hei, jeg er en jente på 14 år. Hvis jeg skulle presentert meg ville det bli noe sånt: Deprimert, lite selvtillit,sårbar og selvskader seg.

ond sirkel

Skrevet av ole brumm, 26.03.2013
Hei Kroppen min er utslitt etter mange år med periodevis angst og depresjon. Nå er dette blitt verre fordi jeg har så mange kroppslige plager som utløser angst dep igjen!

Hva er det med meg?

Skrevet av Tassi, 25.03.2013
Hei. Jente på 28 år som sliter med at jeg begynner og gråte helt sånn plutselig uten og vite hvorfor tenker ikke på noe som jeg husker når det starter.

Ekstremt raseri

Skrevet av Desperat kjæreste, 24.03.2013
Hei, Min samboer sliter med veldig svingende humør og et ekstremt sinne/raseri. Bakgrunn: Han ble mobbet som liten og hadde få venner.

Min lidelse

Skrevet av Anonym, 21.03.2013
Jeg har mange plager og sliter med en del ting. Det som tar det meste av energien min er tvangstankene og handlingene.

Deprimert, jeg klarer ikke mer.

Skrevet av Kate, 20.03.2013
Jeg er en jente på snart 20 år som sliter utrolig mye for tiden. Jeg har hatt en depressiv periode i over 6 måneder i strekk nå, og vet ikke hvor mye mer jeg klarer.

Alkoholisert hjem, Angst, Panikk, Rus og Fremtid

Skrevet av sløv, 19.03.2013
Jeg er en gutt på 20 år og jeg vil skrive litt om mitt liv og følelser. Det første jeg husker er at jeg står i åpningen på campingvogna bak moren min og min far var full noe som førte til at moren min dyttet han unna og han slo hodet i ett marmorbor og fikk hjernerystelse.

Hjelpetelefoner - til deg som trenger å snakke med noen!

Skrevet av Hjelpetelefoner, 19.03.2013
Landsforeningen for psykopatofre 41 40 20 40 Landsforeningen for voldsofre 22 16 40 00 AA Anonyme alkoholikere Landsdekkende opplysningstelefon 911 77 770 Anorexi og bulimi Informasjon og krisetelefon Mandag til torsdag 22 94 00 10 Alarmtelefon for barn og unge www.116111.

seksueltmisbrukt

Skrevet av Anonym, 17.03.2013
usikker på hvordan man bruker denne sinden :p men ja, hei.. så lenge jeg kan huske har den ene broren min tvunget meg til å ligge med han, og gjøre en del andre ting.

Er min mor narsissistPsykopat?

Skrevet av IngerJo, 14.03.2013
Hei! Jeg er en dame på nesten 50 år,og siden jeg var ganske lita så ble jeg dårlig behandlet av min mor.

Depresjon

Skrevet av Utbrent, 14.03.2013
Hei. Jeg er en gutt på 29 år som sliter for tiden.

Panikkanfall

Skrevet av Anonym, 14.03.2013
Jeg begynte å få panikkanfall med å føle at det er vanskelig å puste, anspent og smertefull i kroppen, angst og hodepine i det siste. På grunn av skandaler som eksen sammen med ny kjæresten lagt med å komme bort til oss og ringe til mannen min.

Depresjon

Skrevet av Sommerjente, 12.03.2013
Jeg har mistanker om at typen min er deprimert,han ble selvfølgelig veldig sur når jeg nevnte det for han da. Men jeg skal prøve å forklare litt hvordan han er også håper jeg noen kan gi meg et svar på hva som feiler han,eller kanskje ikke noe som helst for den saks skyld.

Agorafobi

Skrevet av Lene, 12.03.2013
Jeg har slitt med agorafobi/med panikk lidelse i 3,5 år nå. Med tiden har det bae blitt værre, og for hver gang ting begynner å gå litt oppover, får jeg en baksmell som gjør at jeg blir enda mer redd.

lei av det meste

Skrevet av jente95, 10.03.2013
jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive eller hvordan jeg skal skrive. jeg sliter med depresjon, har gjort det nå i flere år, men det er de siste 1,5 året det har vært verst.

depresjon av samlivsbrudd

Skrevet av frodo, 07.03.2013
Hei! Vis man får en depresjon utløst av et samlivsbrudd er det mest vanlig at den er vedvarende til den avtar?

Mistet all interesse og livsglede

Skrevet av Kristin, 06.03.2013
Hei! Føler dette blir et langt innlegg, men jeg klarer ikke mer.

jeg vurderer å ta livet mit eller røme hjemene fra

Skrevet av anonym, 05.03.2013

Jeg er så sliten

Skrevet av MuffiN, 04.03.2013
Jeg er helt utslitt for tiden. Periodevis er jeg svært trist og ønsker å isolere meg fra alle sammen.

Trenger hjelp

Skrevet av Marita96, 03.03.2013
De siste to årene har jeg slitt ufattelig mye. Jeg går første vgs og er så sliten at det ikke skulle vært mulig.

Jeg trenger hjelp..

Skrevet av Sussi, 02.03.2013
Jeg har store problemer med meg sjøl og jeg vet jeg trenger hjelp, jeg vet bare ikke hvor jeg skal begynne. Dette har vært sånn svært lenge, jeg vil så gjerne klare ting sjøl, men innser at dette går bare en vei..

Kjæresten min har meg rundt lillefingeren...

Skrevet av Skien-jenta, 01.03.2013
Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg og kjæresten min har vært sammen i over 1 år nå, og i begynnelsen var alt en dans på roser.

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

Lei....

Skrevet av Jente89, 26.02.2013
Jeg er så lei. Lei av alt.

Prøve å finne glede i livet igjen

Skrevet av zje, 22.02.2013
Etter mange år med angst, depresjon og ting i den gaten har jeg sett meg lei på å bare sitte for meg selv og bekymre meg over hvordan ting kan ende opp. Så sist når jeg kom i en større depresjon bestemte jeg meg for å slutte å sitte å plages med tanker over hva konsekvensene blir om jeg faktisk prøver å leve.

Psykolog eller ikke?

Skrevet av Francis, 21.02.2013
Jeg er en 25 år gammel jente og har så lenge jeg kan huske slitt med ekstrem redsel for sykdom, spesiellt HIV/aids, så langt tilbake som til 10 års alderen kan jeg huske å være hysterisk fordi jeg trodde jeg hadde denne sykdommen. Dette har fortsatt, og det går veldig opp og ned, fra en daglig, ulmende redsel til ekstrem opptatthet av temaet, hvor jeg sjekker kroppen for klumper, sår, størrelse på lymfeknuter, tunge/hals osv.

familie probelmer

Skrevet av Anonym, 19.02.2013
Hei jeg er en jente på 17 år som opprinnelig kommer fra afgahnsitan men har bodd i norge siden jeg var 6 år. Problemet mitt er at faren min har siden jeg bodde i mitt hjemmeland kranglet med moren min og søskene mine, både fysikk vold og pykisk vold har foregått hjemme.

Samboeren lider av depresjoner, og det tærer veldig

Skrevet av Hunder, 19.02.2013
Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne med dette.. Jeg er en jente i begynnelsen av 20-åra, som er samboer med en tidvis herlig og tidvis veldig krevende mann.

Lei, stressa og utslitt.

Skrevet av Caroline, 17.02.2013
Hei, jeg er ei jente på 18, som trenger litt hjelp. Jeg har de 3 siste årene vært sammen med en fyr som har såra meg masse!

Deprimert

Skrevet av m, 17.02.2013
Heisann, jeg er en jente på 16 som sliter med å holde meg gla og tenke positivt. Det skal ekstremt lite til for å falle ned å bli lei å trist.

Fosterhjem?

Skrevet av H****, 16.02.2013
Hei jeg er en jente på 14, jeg har store problemer hjemme jeg har foreldre som har kranglet helt siden jeg var 1 år gammel, jeg har en bror på 16 som slår og kaller meg stygge ting og slenger stygge kommentarer etter meg, som " jeg håper du blir påkjørt og dør så jeg slipper og se deg igjen" det verste er at han er helt seriøs når han roper det etter meg. Jeg er redd når jeg er hjemme Jeg har snakket med en sosiallæreren på skolen men jeg har ikke tørt og fortelle at jeg noen ganger sitter k vinduet og tenker" så enkelt det hadde vært og bare hoppe ut og dø" burde jeg fortelle det?

...

Skrevet av Jente17, 15.02.2013
Det siste halvåret har jeg bare følt meg helt tom og at jeg ikke virker som jeg skal. Det har skjedd en del de siste årene og selvom det meste er bra nå føler jeg meg mer deprimert og på bånn en noensinne.

Forvirret og savner psykopat eks...

Skrevet av Knuppen, 15.02.2013
Gikk ifra eksen i sommer, klarte ikke mer av syk oppførsel, egosentriskheten hans, ufølsomheten og nedverdigende oppførselen hans mot meg. Han ønsket full kontroll over meg, ringte hele døgnet og ble iskald hvis jeg måtte gjøre mine gjøremål med barna og venner.

Psykolog mot porno?

Skrevet av Kanskje..., 14.02.2013
Er det noen som har vært hos psykolog for å få behandling mot pornoavhengighet? Hva er i såfall erfaringen?

Depresjon, stenger alt inne i meg selv.

Skrevet av Vilværepositiv!, 12.02.2013
Hei Jeg lider av ganske massiv depresjon. Jeg har problemer med å snakke med andre og stenger følelsene inne i meg.

skal dø, forberedelser til døden, men

Skrevet av Anonym, 10.02.2013
Nå kan det se ut til at det kommer noe i veien for dette, slik at jeg må fremskynde dette, har en rekke lidelser som bla adhd og extremtinnitus, med følgeplager, ++ ett par alvorlige ting til. Har havnet i en siturasjon som mest sansynlig gjør att jeg må fremskynde min tilintegjørelse, med flere år, vet dette er en vendetta mot meg, selv fastlegen min er enig i att jeg gjør det,ble litt bedre når han var enig, han søkte meg til psykolog for ca 1.

krangelmani

Skrevet av camilla, 09.02.2013
heisann! jeg og kjæresten har vært samboere i 6 mnd.

Tåler ikke stråling - vanskelig å leve med

Skrevet av Stine, 08.02.2013
Jeg har ei venninne som har levd med allergi og sterk sensitivitet mot stråling fra f.eks mobiltelefoner, trådløse nettverk osv i mange år.

Depresjon og magnesium tilskudd

Skrevet av ulf, 07.02.2013
Hei. Lurer litt på om flere har testet magnesium mot depresjon?

Hva er det med meg??

Skrevet av jente i nød!, 05.02.2013
hei jente 20 år her! jeg har alltid hatt problemet med min rastløshet og hyperhet!

Jeg trenger hjelp...

Skrevet av TeddyOle, 05.02.2013
Hei, eg har lenge kjendt på meg sjølv at noe er i gjerde. Eg har ikke hatt det særlig bra i det siste pga, at eg har et miljø jeg ikke trives i.

God skuespiller

Skrevet av Hjerte, 04.02.2013
"Du er en veldig god skuespiller og kan sikkert lure alle" Det var det psykologen sa til meg etter andre og siste time.... Han mente at det ikke var noen vits for meg å komme til samtaler da han ikke kom gjennom til meg.

Sint og lei meg for ofte?

Skrevet av Sintjente, 03.02.2013
Hei. Jeg er en jente på snart 16 år som plages veldig med sinne og jeg blir ofte lei meg.

Depresjon, angst og hypnose

Skrevet av Sommer123, 03.02.2013
Hei. Jeg er en dame på 45 år som sliter med tilbakevennende depresjoner.

Mye indre stress og uro

Skrevet av mamma2, 01.02.2013
Lurer på hvordan komme seg gjennom den ene utfordringen etter den andre? Som liten var jeg aktivt med på aktiviteter, noe som gjorde meg veldig sliten forde jeg egentlig ikke turte.

Depresjon og angst

Skrevet av reddhare24, 29.01.2013
Hei.. Jeg er redd jeg har blitt alvorlig deprimert..

Deprimert student

Skrevet av Sliten, 28.01.2013
Hei. Jeg er ei jente på 25 som sliter veldig med studiene for tiden.

Hjelp til vanskelig periode!

Skrevet av Julia, 26.01.2013
Hei, jeg er en 1 barnsmor på 32 år. Jobber fulltid, har hus, bil og samboer.

Redd for å bli såret

Skrevet av Jente22, 26.01.2013
Hei, Jeg har vært i et forhold tidligere hvor jeg ble manipulert så mye at jeg ble psykisk ødelagt og deprimert. Da dette forholdet tok slutt, og jeg klarte å komme meg unna, så beskyttet jeg meg selv ved å støte bort alle som kom inn på meg.

hjelp

Skrevet av Mr X, 24.01.2013
Hei jeg er mann på 33 år som har alvorlige psykiske problemer ,får behandlig på poliklinikk,men føler ikke det hjelper mye. blir truet med at jeg skal tvanginnlegges hvis jeg ikke gjør som han sier.

angst

Skrevet av TC, 23.01.2013
Hei jeg er en jente på 27 år som synes det er veldig vanskelig å snakke om hvordan jeg egentlig har det. jeg er veldig utadvendt og sier mye rart, men føler det egentlig ikke er meg som snakker for egentlig har jeg som regel måtte forberede meg veldig før jeg skal møte folk, gå på jobb, trene eller ja hva som helst.

For langt...

Skrevet av Lille meg, 22.01.2013
Hei! Jeg er en jente på 15 år som sliter veldig.

Ekstremt sinne og krangling i familien

Skrevet av geir, 21.01.2013
Jeg er en gutt på 20år som sliter veldig med sinne og krangling i familien. Jeg har en tendens til å krangle høylytt med moren og faren min i tillegg til den yngre broren min.

ufff. depresjon er ikke lett

Skrevet av mix, 21.01.2013
Hei. er det noen der ute som har noen tips for og overvinne en depresjon?

Problemer eg har

Skrevet av Per, 21.01.2013
Spilleavhengig[vann stort en gang... tapt siden] Periodealkoholiker[når eg he råd] Usosial[når eg e edru eller ikkje jobber] Gi faen mentalitet[alltid utenom jobben] Fortrenging[av ka?

Suicidal

Skrevet av Andreboondock, 20.01.2013
Hei, Jeg er en mann på 24 år. Har slitt veldig de siste årene med depressive/suicidal tanker.

Depresjon

Skrevet av Anonym, 17.01.2013
Hei! Jeg er en student som sliter på skolen under siste året mitt for å gjennomføre utdanning.

Hva med videreutdanning

Skrevet av Maja, 17.01.2013
Hei, jeg har problemer med å velge videreutdanning. Jeg har gått helsefagarbeider og påbygg.

Depresiv og usikker på alt, angst

Skrevet av Emma E., 17.01.2013
jeg lider av depresjon og føler meg usikker på alt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Jeg "passer ikke" Norge....

Skrevet av Poetree, 17.01.2013
2013 har kommet. Jeg kjenner det som verdens mest behagelige følelse - jeg har reist rundt i verden av og på - høyt og lavt, seriøst de siste ti årene av mitt liv.

Separasjon singel....hva mer

Skrevet av Enna, 14.01.2013
Jeg og samboren min separeres....vi skal til meklings møte nå på mandag fordi vi har ei liten jente som er 15 mnd.

Psykolg og uføresøknad

Skrevet av meg, 13.01.2013
Jeg trenger en meget erfaren psykolog i forbindelse med uføresøknad. Fint med en med erfaring innenfor kriminologi,rus, oppvekst og,- barnhjemsporblematikk.

Covert narsiscism

Skrevet av Tora, 10.01.2013
Hvorfor er ikke "covert narsissist" på diagnosekarter i Norge når dette finnes i USA? Lidelsen finnes jo i Norge også.

Han har vært psykisk utro og lyver hele tiden..

Skrevet av Anonym og frustert...., 09.01.2013
Jeg møtter kjæresten min for ca 6 mnd siden, jeg var skeptisk i starten da han er noen år yngre enn meg og jeg har et barn fra før, men han fikk meg til å tro på han og følte en trygghet jeg aldri har kjent på tidligere.. Men etter 4 mnd smalt bomben..

Hjelp!

Skrevet av psykisk ustabil, 07.01.2013
Hei! Er en gutt på 33.

Singel for alltid?

Skrevet av Ole Jhonny, 07.01.2013
Hei, er en kar som ble separert for ca 3 mnd siden...føler jeg kommer til å være singel resten av livet, og leve i ensomheten for alltid.

Mareritt

Skrevet av Goth, 07.01.2013
Hei, gutt 19år. Jeg sliter med mareritt nesten hver eneste natt.

Depresjon gutt 22år student

Skrevet av deppagutt, 05.01.2013
Vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men har alltid følt meg litt "surere" og "tristere" enn flest folk, Når jeg var yngre (15-16) hadde jeg svært lust på å få meg kjæreste, så det var mitt mål over lang tid til jeg ble 20år, vi var sammen i 8 måneder og det ble slutt. Det var en flott tid men nå føler jeg meg like trist som jeg var før, har ingen spesielle mål og heller ikke lust på ny kjæreste endå hvertfall, grunnen til det er fordi jeg føler meg veldig kresen på ny kjæresten + at det er litt skummelt å bli soret igjen, men aller helst fordi jeg føler jeg har problemer, sliter med personligheten min og føler jeg ikke er noe særlig godt likt av andre.

Kjære leser

Skrevet av IDBEK, 04.01.2013
Idag hare jeg følt meg ganske slapp, tom og deppa. Jeg kan ikke helt sette ordet på hvorfor jeg har følt meg slik idag.

Sjalusi

Skrevet av cesilie, 04.01.2013
Datet min kjærste det første året, han var stadig på sjekkern og hadde kontakt med andre damer..... noe jeg skjønte etter et år....

Dysfunksjonell familie

Skrevet av Anonym, 04.01.2013
Hei! Jeg er en dame på snart 50 som vokste opp i det en kaller dysfunksjonell familie, mor og far ble skilt i1983,separert i 1982 etter flere år med bråk,ustabilitet og uforutsigbarhet.

Psykisk spenninger, angst, trøtt, depresjon

Skrevet av Linbe, 04.01.2013
Hei. Jeg har opplevd mange traumer i barndom, og mistet hele familien min.

Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.

Skrevet av CamillaE, 03.01.2013
Hei, jeg håper virkelig noen her kan hjelpe meg. Jeg er en jente på 16 år, og forelderene mine har alltid stolt på meg, og mener at jeg klarer meg veldig bra alene.

Trenger Desperat hjelp pga sprø huseier

Skrevet av MissBella, 03.01.2013
Jeg flyttet inn i leiligheten min i sommer , da virket allt veldig bra Men så begynte tlf og ringe veldig ofte, huseieren hver gang han spurte om og om igjen om jeg trivdes Han begynte og banke på døren min full og si at han trengte og komme inn for og fortelle meg noe. jeg nektet og slippe han inn Hver uke banket han på og ville inn for og se hvordan jeg hadde det Men jeg sa jeg betaler husleie hver mnd så jeg trenger ingen overvåkning Føler meg dårlig i hele kroppen hver dag nå pga han .

Redd Håpløshet

Skrevet av Ida Kristin, 02.01.2013
Jeg er en jente på 30 år. Giftet meg i 2009 med drømmemannen.

Hei Sliter med tanker..

Skrevet av Ole Jakob, 30.12.2012
Eg er da en gutt på 19, som har slete en god del med mobbing og barneverns problemer. Eg sitter enda med problemer og tanker som gjør at eg er bekymret for meg å min samboar (skader henne ikke altso) Men eg sliter med følelse ustabilitet..

deprimert mor

Skrevet av trist mamma, 30.12.2012
jeg er helt deppa.har vært deprimert i 8 år.

Depressiv

Skrevet av Tina, 30.12.2012
Jeg har opplevd en del vanskelige ting i livet, og erfarer ofte at jeg er depressiv. Mamma tok selvmord da jeg var 9 og jeg har svært lite kontakt med min far.

Deprimert mann usikker på forholdet med min kone

Skrevet av Flode, 25.12.2012
Hei Har lenge over mange år vært usikker på om jeg elsker min kone, men greier ikke å gjøre noe med dette. Har de 5 siste årene slitt mye med depressive perioder og angst, lurer på om den usikkerheten jeg har er det som skaper min depresjon kan dette være årsaken som skaper angst og negative følelser.

Er min venn psykopat?

Skrevet av IngerJo, 20.12.2012
Håper noen tar seg tid i å lese dette,føler meg maktesløs!!Møtte en fyr på min alder(49) i min omgangskrets dengang,stormfullt og intenst for nesten 5 år siden,i den første tida var for god til å være sann.

Slem stefar

Skrevet av Nora, 16.12.2012
Hei. Jeg er en jente på 15 og jeg sliter kjempe mye hjemme.

Kjæreste til en med depresjon

Skrevet av Katinka, 11.12.2012
Hei, jeg er en 19 år gammel jente som nå har vært sammen med min kjæreste i 5 måneder. Hun har i lang tid før vi møttes vært deprimert, men da vi først ble sammen, så alt ut til å gå bra en stund, hun smilte mer, hun hadde mer energi og overskudd og hun følte seg lykkelig (alt dette ut i fra hva hun har fortalt meg).

sjalusi problem

Skrevet av Mikkel, 11.12.2012
er en mann i 20 årene. sliter med å være sjalu å dette ødelegger så mye for meg å forholdet til min dame.

deprimert mor

Skrevet av trist mamma, 10.12.2012
hei. jeg har deprimert i mange år nå,mitt spørsmål er kan dette påvirke sønnen min?

Ha det gøy, hva er det?

Skrevet av zxc, 08.12.2012
Jeg sliter veldig med at jeg føler jeg ikke har tid til alt det jeg vil ha tid til (vanlig problem det vet jeg!).

Deprimert

Skrevet av Anonym, 07.12.2012
Hei! Jeg bare lurte på om det finnes gratis psykologi i oslo for ungdommer?

Hvorfor tenker jeg som jeg gjør??....klarer ikkje nyte øyeblikka

Skrevet av filosofen, 06.12.2012
For det første så har jeg slitt med tilbakevendende depresjon de siste 10 åra i vinter årstida. kansje 4 ganger de siste åra.

Dårlig selvtillit og depresjon

Skrevet av Mann20, 05.12.2012
Jeg sliter med dårlig selvtillit og depresjon. Det hele startet med mild depresjon for rundt 1-2 år siden, jeg var redd for at jeg skal være alene resten av livet, det holdt seg på dette stadiet frem til i sommer da jeg møtte en jente.

Depresjon og dårlig sevltillit

Skrevet av Anonym, 05.12.2012
Hei. Jeg er ei jente i på 24 år som sliter med angst, stress, dårlig selvtillit og depresjoner.

Håpløst..?!

Skrevet av Fortvilt, 05.12.2012
Hei. Er ei 32 år gammel dame som sliter veldig med meg selv og min mann.

Bekymret

Skrevet av Anonym, 04.12.2012
Jeg er så bekymret for alt. Hele tiden tenker jeg på fremtiden.

Manisk-depresjon?

Skrevet av AnonymJente, 04.12.2012
Hei! Jeg har slete med suicidale tanker lenge, men jeg tørr ikke søke hjelp...

Depresjon

Skrevet av Soso, 03.12.2012
Hei, Jeg sliter med depressive tanker pga. problemer både innad familien og det at jeg sliter med dårlig selvtillitt/selvfølelse.

Diagnosert med ADHD men misstenker det er Borderline, trenger hjelp asap!

Skrevet av anonym, 02.12.2012
Hallo og tusen takk om du tar deg tid til og lese, og kanskje gi meg ett svar, eller tips. Jeg er en 17 år gammel gutt diagnosert med ADHD, men jeg misstenker at det er Borderline personlighetsforstyrrelse.

Familie problemer

Skrevet av anonym, 02.12.2012
Hei. Jeg har et problem med familien min og meg selv.

ikke bra

Skrevet av sarah, 29.11.2012
jeg har depresjon og har nesten ikke venner, er ikke glad i livet meg, hvorfor har alle andre masse venner og ikke meg, snart orker jeg ikke mer av dette livet jo!

Sinne

Skrevet av angrygirl, 28.11.2012
Hei Jeg sliter med et veldig sinne for tiden, jeg sliter psykisk og har gått en tid uten medisiner nå, er nettopp startet opp igjen på lamictal, jeg får noen uforklarlige sinnes rier hvor jeg kan fare opp for den minste ting og skriker til alt og alle Det skremmer meg. Hva kan jeg gjøre???

Kjærlighet over alle grenser

Skrevet av Desperat, 26.11.2012
For snart 7 år siden flyttet jeg fra min daværende mann. Vi hadde da slitt i mange år pga hans alkoholmisbruk.

Depresjon angst og frustrasjon og nerveproblemer

Skrevet av Fortvilet, 26.11.2012
Ja jeg vet har slitt i mange år m det også men ikke fått noen konkret diagnose enda.Det er så mye bagasje hos meg uff det største problemet er at jeg aldri er fornøyd jeg vet jeg har d bra der jeg bor men inni hodet mitt sier det at jeg skal ha noe større kansje hus m egen hage jeg vet at slikt koster penger er ikke bra å hisse seg opp over noe som er bedre vet jeg.

Samlivskonflikt.

Skrevet av Fortvilet, 25.11.2012
Hei! Jeg og min mann har vert sammen i 5,5år nå og gift i 1år.

Forlatt etter 17 år

Skrevet av Susan, 24.11.2012
Min samboer har vert deprimert en stund. Når jeg spurte hva det var sa han at det ikke var noe spesielt, og at det gikk over.

Frykt for å miste venner

Skrevet av Michael, 21.11.2012
Hei jeg er en gutt på 16 år som har begynt på VGS (første året) jeg begynte å få en del venner men nå ser jeg at jeg mister stadig flere av de, de snu ryggen til meg irriterer meg og sier at alt er min feil. men jeg vet nesten ikke hvordan man skal oppføre seg som ikke har hatt en eneste venn siden 1 klasse jeg hadde bare 2 klassekamerater fra 4 til 5 og tallet reduserte seg til 1 da man begynte i 6 jeg har da vert uten noen å henge med på skoletiden eller fritiden siden da min mor har reagert på det også med at jeg ser veldig depresiv og har lite livsglede sånn ellers og lurer på hvordan man kan få fikse på vennskapet og kansje forsterke båndet imellom meg og mine venner som jeg holder på å miste.

Er trøtt på alt

Skrevet av frodo, 20.11.2012
Hei jeg er en gutt på 28 år.Har en perfekt jobb fikk ny stilling i sommer som forman og skift leder,men etter hu jeg var sammen med i 2år gikk fra meg da gikk det meste rett vest..

Trenger hjelp

Skrevet av England, 19.11.2012
Siden barneskolen har jeg blitt mobbet, og dette har endret meg som person. Jeg har blitt mobbet av folk som jeg så på som mine beste venner.

Kjæresten er deprimert

Skrevet av SMR, 16.11.2012
Hei! Kjæresten min gjennom 7 år er deprimert!

Redd

Skrevet av Mona, 15.11.2012
Hei, Min lillesøster var deprimert og suicidal en periode, og pleide å fortelle meg alt. Vi bor ikke sammen.

Deprimert kjæreste.

Skrevet av Kalle, 10.11.2012
Hei jeg er en mann på 35 år. Kjæresten min er 29 og nå gravid med for første gang.

Hva feiler han?

Skrevet av Steinbukken, 10.11.2012
Min samboer har sendt grove sexmld til en annen kvinne, som vi begge kjenner. Hun er forelsket i han, men han sier han ikke liker henne på noen måte.

kvifor alltid meg ???

Skrevet av fiolina, 09.11.2012
Har vore deppa og usikker over andre i over eitt år no. For eit år sida skjedde nemleg det at tanta beskylte meg for å mobbe dattra hennes som er like gamal som meg.

Tankegang

Skrevet av Cato bergen, 08.11.2012
Hallo! Jeg trenger virkelig et råd..

VIKTIG TIPS!

Skrevet av Anni, 08.11.2012
Selvtillit og god selvfølelse dannes tidlig i livet, ved hjelp av struktur og trygghet, gode rammer av både disiplin, enkle forklaringer (framfor uforståelige Ja og Nei- kommentarer), og ikke minst ros. I tiden under janteloven var det som oftest bare struktur, disiplin, ja og nei, som ble tillært, og mange vokste opp uten god selvfølelse.

Hjelp meg!!

Skrevet av marie, 07.11.2012
Hei, er en jente på 22 år. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne men er vel ganske nært ett sammenbrudd.

Kona og sønn hater pappa for ingen ting

Skrevet av Sona, 06.11.2012
Jeg er snart 50 år og i siste 10 årene kona(45 år)min hater meg så mye. Hun krangler alltid med meg for ingen ting.

Deprimert av savn

Skrevet av Siri, 05.11.2012
Jeg og kjæresten har vært sammen i snart et år. For 2 mnd siden dro han i militæret og mine humørsvigninger har begynt å ta knekken på forholdet vårt.

Deprimert.

Skrevet av Anonym, 05.11.2012
I det siste har jeg insett hvor kjedelig livet mitt er. Står opp, Drar på skolen, kommer hjem og spiser, og det er det.

traumer!

Skrevet av malena32, 04.11.2012
Hei! Jeg lurer på om noen kan svare på mitt spørsmål her.

Spiseforstyrrelser ??

Skrevet av NeedHelp, 04.11.2012
Jeg er en jente på 12 år, som ligger LANGT forran andre barn på min egen alder når det kommer til kunnskap på alle områder. Jeg føler meg deprimert og ulykkelig.

tror jeg er deprimert..

Skrevet av tominniseg, 03.11.2012
jeg er en jente på 23 år. sliter veldig med å finne glede i hverdagen, alt er så meningsløst.

Selvmordforsøk

Skrevet av kallepunt, 31.10.2012
Min datter på 14 år orker ikke leve mere. Hovedgrunnen er overvekt (173cm og 109 kg)Begynte hos BUP etter første forsøk da hun var 13 år , En time i uka.

Voldtekt..

Skrevet av LeonnaDran, 30.10.2012
Jeg har det veldig vanskelig etter jeg ble dopet med alkohol eller narkotika. Jeg husker nesten ingenting..

Psykolog hjelp - haster

Skrevet av Elin, 30.10.2012
Min datter bor i Oslo og trenger hjep av psykolog snarest!!! Jeg trenger tips om hvor jeg kan finne en flink psykolog m nav avtale, som kan bistå henne raskt.

Søvnløs - stressa og sliten

Skrevet av Solis, 30.10.2012
Ja, hvor skal jeg begynne... Problemstillingen er sammensatt og skriver seg tilbake fra da jeg traff en ny mann etter å ha vært alene med 2 barn i noen år.

Vil ikke klage...

Skrevet av Mia22, 29.10.2012
Hei! Jeg er ei jente på 22.

Hjelp ... :)

Skrevet av hejdoo, 28.10.2012
Jeg lurer egentlig bare veldig på om jeg har noen diagnoser. jeg går på rus og psykatri 1 dag i uka, men jeg er en så lokka person at jeg får ikke snakka noen ting nesten med psykologen min .

Skummelt sinne

Skrevet av bolla, 27.10.2012
etter at jeg fikk mitt andre barn har jeg fått et sinne som ikke ligner grisen. Jeg blir sint for ingenting og har virkelig lyst til å slå eller riste.

fødselsdepresjon

Skrevet av Anonym, 26.10.2012
hei. jeg har en datter på 15 måneder.

Kutter jeg meg?

Skrevet av -mrs.horan, 25.10.2012
Hei! Jeg er ei jente på 15 år, og jeg vet at dette kanskje høres veldig teit ut...

Svak for rus, men jeg kan ikke fortelle psykologen min det.

Skrevet av Meg, 23.10.2012
Hei noen der ute! Mitt problem: jeg sliter med angst/uro/depresjon.

sliten mamma!

Skrevet av sliten mamma..., 21.10.2012
Hei! jeg er ei jente på 22 år, har kjæreste og har vært sammen i 5 år og har en gutt sammen som har blitt 2 år!

hjelp

Skrevet av volvomammen, 20.10.2012
hei. æ veste liksåm itje heilt kor æ sku bynne men æ slit no krafti me å kåmmer åver brudde te mæ å eksdama mi å lure på om nån kan hjælp mæ..

Sliter på meg, virkelig..

Skrevet av emil123, 19.10.2012
Hei, jeg er en jente på 21 år, vært sammen med samme gutten i 7 år. Vi ble sammen som ganske unge, å egentlig hatt det ganske bra.

Trenger hjelp, sliter med svigermor

Skrevet av Mia444, 18.10.2012
Hei, jeg er en jente på 21 år, vært sammen med samme gutten i 7 år. Vi ble sammen som ganske unge, å egentlig hatt det ganske bra.

manipulert og overfall

Skrevet av ungjenta, 17.10.2012
Har slitt med deprasjoner i 2 år nå, kommer meg ikke videre. Det er så tungt å se andre komme seg videre å lykkes i livet mens jeg står stille og ser på.

Apati

Skrevet av Kåre, 15.10.2012
Hei, jeg har hatt apati så lenge jeg kan huske. Jeg føler meg helt tom innvendig.

ensomhet,depresjon

Skrevet av sofie96, 12.10.2012
Har alt eg kan ønske meg, men fortsatt e det nåke som mangle.Har ein fantastisk kjæreste som er utrulig hjelpsom og støtter meg.

Samboer med depresjon

Skrevet av frustrert frue, 11.10.2012
hei. jeg har en samboer på 22 år som har fått diagnosen depresjon.

Lyver

Skrevet av Lyng, 07.10.2012
Hvordan kan jeg hjelpe? Han lyver om små og store ting.

Ensomhet

Skrevet av Anonym, 07.10.2012
Eg er ei jente på 17 år, snart 18. Eg føler meg egentleg alt for ofte deprimert og ensom.

Ensomhet

Skrevet av Kevin, 03.10.2012
Jeg er en gutt på 20 år som i de siste årene har ikke hatt det så bra, særlig siden jeg flytta hjemmefra for å studere. Jeg valgte å studere litt lengre unna foreldrene mine, men har allikevel andre familien i nærheten, dette gjorde jeg for å få få litt tenketid.

Hva er det som feiler meg?

Skrevet av Anonym, 03.10.2012
Hei. Nå har jeg snart brukt et kvarter bare på å skrive en setning i dette innlegget.

Problemer med foreldre angående kjæreste hjæææælp

Skrevet av Enrixepus, 28.09.2012
Hei. Jeg er jente på 12 år jeg har vært i forhold nå i 3 måneder og sa ikkje det til mamma fordi tenkte å bare vente fordi eg visste hu ikkje likte dei halv phillipinske guttane å han eg er sammen med er 14 han høyre t ein av dei så igår sto vi å klinte mens foreldrene mine gjekk tur me såg dei ikkje dei sa det når eg kom heim dei kjefta å trur me har hatt sex å alt sånt eg har prøvt å forklara men det fungerte kje dei bare seie du lyge å er urettferdig vær så snill hjelp meg...

Hva skal jeg gjøre? 20 år gammel jente som sliter...

Skrevet av Student20, 27.09.2012
Hei! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte...

Utmattelse

Skrevet av Kriss, 25.09.2012
Hei. Jeg vil gjerne høre ifra andre som har vært inne i en utmattelses periode.

stygg,ensom og deppa

Skrevet av den stygge andungen, 24.09.2012
Hjelp jeg er en 25 år gammel jente som sliter med at jeg er veldig trist og deppa hele tiden. Jeg går rundt og føler at tårene bare presser seg på hele tiden.

Et fallende sinne

Skrevet av Sir Adam, 24.09.2012
Jeg har blitt mobbet i alle år og behandlet urettferdig av så mange. Foreldre, annen familie, venner og på arbeidsplassen.

Deprimert?

Skrevet av Anonym, 23.09.2012
Hei. Jeg har i perioder slitt med (det jeg tror er) depresjoner de siste tre årene.

Jeg hater livet mitt.

Skrevet av Elin, 22.09.2012
Jeg er 13 år og jeg får ofte høre at jeg har opplevd ting som en 13 åring aldri skal ha opplevd. Livet mitt er en stor floke og jeg føler meg så utrolig alene.

angst, deprisojn og paranoid

Skrevet av trist, 22.09.2012
jeg er en 25 års gammel jente som begynner og utvikle angst og deprisjon og paranoia. noe som skremmer meg veldig.

Grunn til å søke hjelp?

Skrevet av Usikker, 20.09.2012
Var innom her for en stund siden og ble anbefalt å søke hjelp. Det er ikke noe jeg har fulgt opp på, siden jeg følte det gikk bedre av seg selv, og at jeg er redd for å syte over ingenting.

8 åring uten venner

Skrevet av cari, 18.09.2012
har en 8 årig jente som ikke klarer å holde på vennene sine, hun har alltid vert sånn. vennene prøver å inkludere henne men går såklart lei , når det skjærer seg hele tiden.

trassig datter 10 år full av raseri

Skrevet av silvia, 17.09.2012
Jeg er desperat etter hjelp. Jeg hadde så dårlig med datter i det siste at jeg vet ikke hva mer jeg kan gjør.

Depresjon og nedstemthet

Skrevet av Lalla, 13.09.2012
Er plaget av litt nedstemthet og depresjon. Plagene begynte første gang for 27 år, da var sønn var 1 år, tror det måtte være fødselsdeperesjon.

Ingen familie eller selvtillit

Skrevet av Nathalie, 12.09.2012
Jeg er en jente på 19 år som har hatt en del problemer i oppveksten. Jeg er enebarn og begge foreldrene mine var alkoholikere.

Lei, ser ingen ende.

Skrevet av Gzuz, 11.09.2012
Jeg sliter med det meste, kun jobben min som gir meg noe. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre snart , har en sønn som jeg ikke har sett 1.

lei av livet

Skrevet av trine, 10.09.2012
er det en plass jeg kan søke hjelp?? sånn nå liksom??

Er interessert i ei jente i klassen min

Skrevet av mann19, 08.09.2012
Jeg tror jeg er interessert i ei jente i klassen, men jeg tør ikke ta kontakt.. syns det er generelt vanskelig å komme i kontakt med nye folk.

Jeg er ikke lykkelig.

Skrevet av Trist, 04.09.2012
Jeg er ikke lykkelig. Jeg har vært i utlandet og har nå et avstandsforhold.

Jeg Trenger hjelp

Skrevet av Andreast, 04.09.2012
Hei, jeg er en fyr på 18 år. jeg er veldig sikker på at jeg er paranoid og er pesimistisk(i allefall om meg selv) jeg har veldig enkelt for å tro at folk hater meg.

Innlegg blir ikke sendt uten tittel.

Skrevet av Wyatt Earp, 03.09.2012
Hei! jeg er en gutt på 19 år, og har slitt med depresjon og innestengt sinne.

complexer

Skrevet av kintokimi, 02.09.2012
så jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte men. problemet er hele måten jeg lever på.

Uforklarlige psykiske plager.

Skrevet av Linnea, 01.09.2012
Hei! Jeg har vært plaget av depresjoner, angst, tvangstanker, panikkanfall, paranoia og generelt humørsvingninger i flere år.

Deperesjonsamlivsbrudd

Skrevet av T.N, 30.08.2012
Hei jeg opplevde et samlivsbrudd for 7 mnd siden. Vi var samboere i 4,5 år, det var hun som forlot meg.

Alkohol holder meg fra selvmord

Skrevet av Anonym, 30.08.2012
Jeg er en 15 år gammel gutt og er veldig deprimert. Vet ikke helt hvorfor, har egentlig ingen grunn til å være det heller.

Misbrukt som barn?

Skrevet av Mariann, 30.08.2012
Så lenge jeg kan huske har jeg slitt med tungsinn, tanker om selvskading (uten å gjøre det) og selvmordstanker. Jeg har gått på "lykkepille" også i en periode.

Ønsker å hjelpe

Skrevet av Stian, 29.08.2012
Hei. Har en venn som jeg bryr meg veldig mye om, å jeg tror ikke han har det så godt.

Alene

Skrevet av Alenemamma, 29.08.2012
Jeg er alene om omsorgen for barnet mitt, har nesten ingen rundt meg. Det har gått ganske greit i fem år nå men føler at jeg er helt utmattet.

Far med depresjon?

Skrevet av BlackBird, 29.08.2012
Hjemmet vårt er preget av en far som er passiv, tiltaksløs og fraværende. Han sitter apatisk med PCen hele dagen, og bidrar ikke med noe.

Sjalusiusikkerhet

Skrevet av Elin, 27.08.2012
Hei er en dame på 31 år, Har vært sammen med det jeg synes er verdens beste kjærest i 3måneder, han er den som for første gang har fått meg til å være lykkelig og han er den jeg vet jeg vil bli gammel sammen med, vi hadde det kjempe fint i starten, men ting har forandret seg mye, og det er på grunn av meg. Jeg er sjalu og usikker uten grunn, noe jeg har vært sia første fyren jeg hadde ett sexuelt forhold til, dette er noe som tærer på oss begge, sliter også med depresjon og gjort det i mange mange år.

Hvordan kan jeg selv endre tanker om depresjon?

Skrevet av Anonym, 27.08.2012
Hei! Jeg har slitt med alvorlig depresjon, angst, sinne og generelle spykiske plager siden jeg var kanskje 14 år, som 16-åring fikk jeg diagnosen alvorlig deprimert og har gått til div.

Selvmordstanker

Skrevet av Soffen, 25.08.2012
Hei! I fem år nå har jeg slitt med depresjoner.

Kan man flytte uten sønn på 17 ?

Skrevet av nurmeryem, 24.08.2012
Jeg er en i vanskelig situasjon for tiden. Jeg er Bipolar uten særlig manier...

sliter med depresjon

Skrevet av tom, 24.08.2012
Hei. jeg sliter en del med depresjon.

Tips mot depresjon

Skrevet av MTL, 22.08.2012
Jeg har ikke før innsett at jeg lider av noe som gjør livet mitt helt svart og psykisk nedbrytende. Jeg har inntil nylig trodd at jeg har blitt alvorlig syk med kreft eller liknende..

forandringer i følelseslivet

Skrevet av fortvilet:(, 21.08.2012
jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare meg eller hva jeg skl si eller om det er noe svar å få i det hele tatt. jeg bare føler akkurat nå at jeg har lyst å forsvinne, gå under jorden eller få noe å sove på eller noe somm gjør at følelsene går vekk, føler det er som om svarte skyer kommer over meg og gjør alt mørkt, var i godt humør tidligere, følte meg rolig og avslappet, tenkte at jeg ikke føler meg deprimert idag, men så plutselig kommer den kvelende skyen over meg, føler jeg blir sperret inni meg selv og kvelt.

Hjelp

Skrevet av Tina, 20.08.2012
Dette er første gang jeg gjør noe slikt over nettet. Jeg er en jente på 19år og vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvem jeg skal snakke med, jeg føler meg så alene.

Fantasiverden

Skrevet av Esmeralda, 18.08.2012
Hei:) jeg har nå i kanskje to år skrevet av og på en slags bok om meg selv der jeg lever i en fantasiverden og opplever alle drømmene mine og alt er bare perfekt. Men problemet er at noennganger så tenker jeg at jeg er i den verdnen i virkeligheten og jeg blander alt sammen.

Klump i magen, treykk i brystet, kraftig hjertebank

Skrevet av anonym, 17.08.2012
Hei! Jeg sliter med hjertebank og vond magefølelse.

Angst og depresjon.

Skrevet av Redd., 16.08.2012
Hei jeg er ei kvinne på 20 som såvidt tørr å gå ut fordi jeg av en eller annen grunn tror at det vil skje noe forferdelig hvis jeg gjør det. Jeg har slitt med spiseproblemer siden u.s

mor er bipolar

Skrevet av Arne82, 15.08.2012
moren min er bipolar. dette har vært svært vanskelig for meg og min bror i alle år.

Røde flekkermerker i panna

Skrevet av Svidd hjerne???, 14.08.2012
Har noen erfaringer med hva det kan være for noe? Jeg fikk sånne flekker for noen måneder tilbake, opplevde at hodet ble veldig varmt da.

Vil hjem

Skrevet av USA student, 14.08.2012
Hei Jeg dro til USA for en drøy uke siden for å studere. Jeg har i løpet av den tiden blitt plassert på et to-mannsrom med tre personer, kommet i en klasse jeg ikke skulle og må endre timeplanen min.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av KIS, 14.08.2012
Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 og et ahlvt år omtrent. Vi er begge ca 35, han har vært i forhold siden han var 16, med 3 - 4 ulike "gærninger", som han kaller dem.

Trenger veiledning

Skrevet av Jente, 22, 13.08.2012
Jeg er ei jente på 22 år, sliter en del med lav selvtillit og er hele tiden usikker på meg selv. Jeg føler meg deprimert og "tom".

Bare tomhet og meningløshet

Skrevet av Kristine, 13.08.2012
Det er vanskelig å sette ord på det jeg føler, men jeg har det bare helt forferdelig nesten hver eneste dag. Jeg orker ingenting og bare det å skrive dette her er på mange måter vanskelig for meg.

Håpløst

Skrevet av Magaloff, 13.08.2012
Jeg har fått et anstrengt forhold til medisiner og nekter å ta avhengihetsskapende medisiner, men jeg drikker alkohol i moderate mengder i sosiale lag og happenings (aldri alene). Jeg er svært bekymret for meg selv mtp uhorvelig mange stygge tanker.

Angst,depresjon og selvmordstanker

Skrevet av Anonym, 12.08.2012
Hei er en mann på 30 år. Har vært sammen med verdens beste kvinne i 8 år nå og har utrolig mye og takke henne for.

selvskading

Skrevet av k, 11.08.2012
har dere noen råd om og få bort selvmord og selvskadings tanker? jeg har kutta meg masse, men jeg gjør det i sjul.

Spiseforstyrrelse og selvskading

Skrevet av Moio, 10.08.2012
Hei! Jeg er ganske fortvilet for tiden, vet ikke helt hva jeg skal gjøre videre.

Liker ikke venninnene mine

Skrevet av Guro, 09.08.2012
Jeg er en jente på 17 år og sliter med sosial angst. Jeg skal starte på en helt ny skole andre året på videregående og er redd jeg ikke kommer til å få venner og passe inn.

Deprimert mor - hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Meg, 09.08.2012
Hei! Har en mor som sliter veldig med depresjoner, og har gjort det i kanskje 7 år nå.

Noe som har hjulpet meg angst - depresjon

Skrevet av s.j, 09.08.2012
Hei. Tenkte jeg bare skulle komme med et forslag som kan bedre depresjon og angst symptomer.

Hjelp meg..

Skrevet av Anonym, 07.08.2012
Jeg vil ingenting mer...kunne ønske jeg bare forsvant!

Ønsker jeg å dø?

Skrevet av kunstneren, 06.08.2012
Det begynte for alvor i 2004, da prøvde jeg å ta mitt eget liv i form av en sykkelkræsj. Da var jeg 24 år.

Är trött på livet och har gett upp mer eller mindre..

Skrevet av sentinent tumour, 04.08.2012
Är en 29 årig svensk som har bott i Oslo av och till i många år. Inser att jag har en svår depression.

Broren vår trenger hjelp

Skrevet av pink, 02.08.2012
Hei! vi har en bror som vi mener sliter psykisk.

Døden

Skrevet av Helene, 01.08.2012
Som 8 åring nektet jeg pluttselig å sove alene i egen seng. Dette gjorde jeg ikke før 3 år senere.

Tomrommet

Skrevet av mrs.horan, 31.07.2012
Hei! Jeg er ei jente som nettopp har fylt 15 år.

deprimert pga barnløshet

Skrevet av Hedda, 31.07.2012
Jeg er ei dame på 38 år som syns livet er veldig vanskelig å komplisert for tiden. har gått sykemeldt i 4 mnd og blir nok vekke en stund til orker bare ikke tanken på å treffe folk akkurat nå.

skjuler tristheten

Skrevet av linnea, 30.07.2012
Hei. Jeg har det veldig vanskelig, og er lei meg hele tiden.

Problemer med dårlig selvtillitt og angst ift kjærlighet og seksualitet

Skrevet av Mac, 30.07.2012
Jeg er en gutt på 29 år. Sliter med noen spesifikke problemer rundt kjærlighet og mitt forhold til det motsatte kjønn, men trenger først å redegjøre litt for min tidligere historie, skal prøve å være kort.

Humørsvigninger og lei meg

Skrevet av Smith, 29.07.2012
Hei Jeg sliter til tider med store humørsvigninger og blir fort lei meg. Dette er mest om våren og sommeren.

Tips og gode erfaringer når det gjelder depresjon

Skrevet av S, 28.07.2012
Hei. Vil gjerne ha gode tips av mennesker som har vært inne i en depresjons periode.

selvskading

Skrevet av Dum, 28.07.2012
Trenger bare å spørre om noe. Jeg går på BUP (barne og ungdoms psykratien)Eller åssen det skrives...

Deprimert med SF

Skrevet av Meg og mitt, 26.07.2012
Jeg er en dame på 29 som har hatt spiseforstyrrelse i varierende grad i 14 år. Jeg har familie som blir preget av mine humørsvingninger og temperament, og jeg føler at jeg er en dårligere mor pga at man blir en del egoistisk og selvsentrert når man har psykiske problem.

Bitterhet, avhengighet etter dødsfall

Skrevet av Stine, 24.07.2012
Hei. Jeg har en svigermor som mister sønnen sin(30år) av kreft for et og et halvt år siden etter lang tids sykdom.

Han ødelegger meg.

Skrevet av Hellas, 24.07.2012
For fem år siden var jeg en livsglad jente som gledet seg over livet. I dag er jeg bare en skygge av meg selv og følelsen av å kun eksistere for å gjøre andre fornøyd blir mer og mer vanlig.

Mangler livsgnist og er usikker på alt!

Skrevet av Anonym, 22.07.2012
Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive akkuratt nå... har gått til psykolog for ting jeg sliter med, og burde egentlig greie å sette ord på hva det er.

Kutter meg

Skrevet av Anonym, 19.07.2012
Hei. Jeg kutter meg og vet virkelig ikke hvordan jeg skal klare å slutte...

Jeg er så lei av å være sånn her

Skrevet av Anonym, 18.07.2012
Hei. Jeg er en ung mann på 20 år, og har vært deprimert i noen år nå, uten å oppsøke hjelp.

Depresjon

Skrevet av Benne, 17.07.2012
Hei du. Jeg er en 14 år gammel jente.

Angst, depresjon.

Skrevet av TheBrokenGirl, 16.07.2012
Jeg sliter veldig. Føler meg helt utmattet og orker ikke mer.

Gravid og deprimert?

Skrevet av Anonym, 16.07.2012
Heisann. Eg er ei jente på 25 år, er gravid i uke 17.

Sterkt depriert, men holder det hemmelig!

Skrevet av ninamor, 14.07.2012
Hei! Jeg er 30 år, og har vært deprimert så lenge jeg kan huske.

sosial angst, depresjon, humørsvingninger.

Skrevet av Lisa, 13.07.2012
er en jente på snart 18 år og sliter med en del ting.. sliter veldig med selvtilliten og liker ikke og være ute blant folk, og liker ikke å være med folk eg ikke kjenner.

vil ikke lenger ha samvær

Skrevet av aktiv mamma, 13.07.2012
Har ei nydelig datter på 5 som ikke lenger har samvær med sin far,,,,hun så han ikke fra 12 mnd til 2. Så gjennomførte jeg (MOR ) at de skulle få et forhold og etter det har de sett hverandre annen hver helg i noen år med ferie.

Depresjon og kjærlighetsorg.

Skrevet av Elin, 13.07.2012
Jeg sliter enda etter ett vondt brudd i fjor sommer. Det som skjedde var helt unødvendig og direkte slemt gjort, og jeg gikk helt i kjelleren.

Ble forlatt av samboeren.

Skrevet av Emma, 11.07.2012
Jeg ble forlatt av min samboer for et par år siden. Vi har to felles barn.

tanker i et angstanfall

Skrevet av zje, 11.07.2012
Beklager rotet, men dette er skrevet i et angstanfall Etter et halvt års tid preget mye av angst og depresjon kommer jeg Endelig i godt humør igjen. Dagene er preget av masse positivt, og jeg har en selvtillit som skinner sterkere enn sola.

dagdrømmer om min begravelse

Skrevet av mj, 10.07.2012
Hei jeg er en jente på 20 år. Jeg dagdrømmer ikke så mye men når jeg først gjør det handler det alltid om min egen begravelse.

Deprimert av tanken på at hunden min er gammel

Skrevet av My, 10.07.2012
Jeg er er 22 år gammel jente som virker forsåvidt helt normal på utsiden. Sannheten er at jeg har fått sterke deprisjoner i løpet av de siste årene.

møtt veggen

Skrevet av smurf, 10.07.2012
vet ikke hvordan jeg skal ta tak i livet, som de enkleste ting med å betale regninger oppsøke nav. Orker ikke kontakt med venner.

Mulig hypersensitiv på bakgrunn av fortid

Skrevet av Anonym, 10.07.2012
Jeg er en 28 år mann og har helle mitt liv latt meg styre så til de grader av følelsene mine. I tennårene slett jeg mye med deprsjon, sinne og til dels angsten rundt det å bli forlatt.

Paranoid

Skrevet av anonym, 09.07.2012
Er i et forhold, har vært i forholde i 5 år. Er veldig glad for å være me hun.

HJELP! SBS

Skrevet av stepbystep, 08.07.2012
Hei Gratis Psykologisk Forum! Jeg vet egentelig ikke hvordan jeg skal forklare dette slik at dere forstår det.

Kjenner meg ikke selv igjen.

Skrevet av Anonym, 08.07.2012
Dette begynte vel for et halvår siden nå, men nå har det bare blitt værre og verre. Alt toppet seg da jeg dreit meg ut med en jente jeg holdt litt på med som jeg har funnet ut at jeg elsker.

Familie Press

Skrevet av Nattevakt, 07.07.2012
Hei, Jeg er en gutt på 23 med mange problemer som jeg holder for meg selv! jeg flyttet ut hjemmefra 4 år siden og familien min bor i utlandet, familien min har slitt mye med rus problemer jeg har vokst opp med sosial penger og sosial bolig, faren min er rusmisbruker det samme med min eldste bror.

Spontanabort

Skrevet av RS, 06.07.2012
Hei For en stund siden opplevde jeg en spontanabort. Graviditeten var planlagt, og min kjære og jeg hadde snakket lenge om det før vi bestemte oss, og hadde virkelig satt oss inn i rollen.

Angst for døden og D.I.V andre former for angst.

Skrevet av FORGOTTEN GIRL., 01.07.2012
jeg sliter mye med angst for at min mor eller kjæreste skal dø. jeg bor enda hjemme fordi jeg er 16 år men er sammen med en over 18.

Veldig Deprimert

Skrevet av kjellern, 01.07.2012
Hei jeg er en gutt på 20 sitter for tiden på paragraf 12 soning ( Soning i rusbehandling ) har drevet med rus i 7år. Har vært deprimert lenge, vet ikke hvor lenge men i flere år.

Depresjon angst

Skrevet av Kåre, 29.06.2012
Hei. Har noen spørsmål til mennesker med samme problem.

Mindreverdig ingen sjølvrespekt

Skrevet av jarl, 28.06.2012
Har nesten heile livet blitt forstått med at jeg ikke kan noen ting og på ongdomskulen var jeg redd for og gå i dysjen da jeg hadde testikkeler som låg for høyt opp med brokk som gjorde til at jeg ikke blei utvikla på samme måte og så fort som mine kamerater og derfor konsntrerte meg heile skoletida om og ikke vise at jeg hadde det vondt på grynn av dette og ikke kunne vise meg i dysjen osv.

Gravid og usikker

Skrevet av Anonym86, 26.06.2012
Hei. Jeg skal prøve å være så kort som mulig.

Ny familie nye utfordringer..

Skrevet av Hjelpesløs, 24.06.2012
For to år siden kastet jeg meg utti det og flyttet inn sammen med kjæresten min og hans tre barn på 8,9 og 15 år. Selv har jeg en datter på snart 4.

Takk!

Skrevet av Kvinne 37, 22.06.2012
Jeg vil bare takke for de folkene som har støttet meg her inne. Gratis psykolog i Norge finnes ikke.

Trenger hjelp, ensom og sexahengig pornoavhengig.

Skrevet av Ødelagt innvendig mann 31., 22.06.2012
Jeg er en mann på 31 som er avhengig av sex og internettporno. Jeg er avhengig av minst en utløsning om dagen..

Gråter for alt i tide og utide

Skrevet av sippa, 21.06.2012
Hei Jeg sliter med flere ting, men det som er mest slitsomt er at jeg kan begynne å gråte for ingenting, tilsynelatende. Det har egentlig alltid vært slik, men har nok forverret seg med årene.

Fortapt

Skrevet av mimmi, 20.06.2012
Hei! Jeg er en jente på 20 år.

hva skal jeg gjør me mamma og vennskap...

Skrevet av Jente som trenge hjelp, 19.06.2012
hei jeg har ei Vennine som jeg har det veldi kjekt med henger med ho kvardag men hu har fått prOblemer me å spise teller kalorier og spiser ikkje det som hu vil rett å slett går ned i vekt sjøl om hu vil holde den vekt hu har nå osso mamma trur det påvirker meg og hu seie at hu Vennina er syk anorektikar osv.... Men det er ho ikkje endå osso eg prøver og forklara til mamma at eg ikkje er så mye heima fordi eg har det kjekt me hu det er sommar Og hu er heilt normal Vennine men hu forstår ikkje hu bare klikke og ikkje gidde hørra på meg ikkje rart eg ikkje gidde vera i nerleiken av mamma nesten når hu ikkje gidde hørra pÅ meg hu true me å gÅ til foreldra til hu VenNina Og sei eg ikkje får henga med ho meir vær så snill hjelp ka ska eg gjør?

Deprimert.

Skrevet av Anita., 18.06.2012
Jeg er rett og slett lei av livet,- regner med at jeg lider av depresjon... Det har vært økonomisk motbakke i 5-6 år med inkassovarsler og trusler med stengt strøm ( HELE TEDEN!!

Hva skal jeg gjøre :(

Skrevet av Tutta, 14.06.2012
Er en jente på 25 år som er redd for å kontakte legen å fortelle om mine problemer. Har nettopp hatt en periode på 3 mnd med maks 3 t søvn i døgne er veldig deprimert og holder alt inni meg selv, føler ikke for å leve lenger.

Gratis psykolog i Akershus?

Skrevet av TM, 12.06.2012
Hei! Jeg har gått til psykolog i 8 år før, sluttet for ett år siden, men innser nå at jeg trenger å fortsette hos psykolog da jeg enda ikke er blitt helt "frisk".

Vanskelig kjærlighetstrøbbel, hjelp

Skrevet av Eddie, 10.06.2012
Vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem med dette men prøver bare å begynne fra begynnelsen. Høsten 2011 dro jeg til USA for å studere, der borte var det noen andre norske og spesielt ei jeg fikk veldig god kontakt med, la oss kalle hu Ida.

Er jeg bare som alle andre som har gått gjennom tøffe sitasjoner?

Skrevet av ..., 08.06.2012
Jeg skriver her ettersom jeg ikke er av den typen som snakker med venner, familie eller noen andre om hvordan jeg har det. Som regel vil jeg ikke føle på det selv heller.

Valg i livet

Skrevet av Lydrik, 08.06.2012
Hei Jeg sliter med deprisjon og det å ta valg. Jeg vet ikke om jeg skal fortsette på skolen etter sommeren eller ikke.

Investering av penger man ikke har

Skrevet av Johan, 04.06.2012
Hei. Min man har brukt penger vi skulle inløse i lån på aksjer.

Navlestreng til min tidligere psykolog

Skrevet av Anne, 03.06.2012
Hei. Jeg har gått mange år i terapi hos min psykolog etter flere suicidale forsøk og innleggelser på sykehus.

Jeg trenger hjelp!!!

Skrevet av Martin, 03.06.2012
Hei,  Før var jeg en normal gutt/mann men nå ønsker jeg ikke å leve lenger Jeg er en gutt/mann på 20 år.  Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal fortelle dette men starter fra førsten.

for dårlig selvtillit, hva skal jeg gjøre

Skrevet av drep meg, 03.06.2012
Hei jeg er en jente på 17 år. Jeg håper virkelig noen kan hjelpe meg med å bygge selvtilliten min.

Forskjellige religioner. Er han verdt krigen?

Skrevet av Forvirret jente, 02.06.2012
Jeg har vært sammen med Kjæresten min i nå 10månder og vi begge er 17år. Vi er kanskje alt for Ine å planlegge femtiden men vi tar forholdet på alvor og sikter ganske høyt.

Irritert over alt typen gjør

Skrevet av Frkno, 02.06.2012
Hei! Jeg har en kjæreste som jeg er utrolig glad i, men ulempen er at vi bor langt i fra hverandre.

veldig fort sint

Skrevet av baby, 29.05.2012
Jeg blir veldig fort sint, av at personer som står meg nært sier ting som jeg ikke liker. f.

ulykkelig gift

Skrevet av lena, 29.05.2012
Jeg er ei jente på 25år, har vært gift i snart 7år. Jeg og min mann har to små barn sammen som vi begge elsker over alt!

Depresjon

Skrevet av Maren, 27.05.2012
Jeg er ei jente på 15 år som driver med selvskading. Mamma og pappa har ikke funnet det ut enda.

Tror mamma hadde et nervesammenbrudd

Skrevet av fortvilet, 27.05.2012
Jeg er en jente på 17 år, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Pappa vet heller ikke hva han skal gjøre.

Kjæresten sier hun vil ta livet sitt.. For andre gang

Skrevet av Gutt, 23.05.2012
Hei Her er min situasjon: For et år siden prøvde kjæresten min å ta livet sitt, hun ble tatt inn på akkutten og det gikk bra. I mellomtiden har hun vært hos psykolog og det vart bedre etter 6mnd ca.

Trenger barnet mitt hjelp?? Hvordan evt gå frem??

Skrevet av petra, 23.05.2012
Hei. Jeg trenger noen proffesjonelle svar nå,jeg blir gal av frustrasjon og analysering av hva jeg kan gjøre, om jeg må gjøre noe osv..

Adhd-min mann?

Skrevet av usikker, 19.05.2012
Hei. Mannen min har vært "syk" i 2 år nå, han har gått til psykolog og fikk beskjed om han han hadde angst.

Samboer

Skrevet av Anonym, 19.05.2012
Hei Jeg har en samboer som ikke har det helt greit. Vi har vert sammen i 7 år fra hon var 17 og hon er nå 24.

HJÆLP

Skrevet av Anonym, 19.05.2012

Kjærlighetssorg

Skrevet av Jenta, 18.05.2012
Hei! Jeg har lenge slitt med kjærlighetssorg.

paranoid personlighetsforstyrrelse

Skrevet av putte, 18.05.2012
Er det mulig å bli frisk av diagnosen paranoid personlighetsforstyrrelse?

dilemma

Skrevet av my, 17.05.2012
hei, jeg er en jente på 18 år som har levd i en sinnsykt streng, ikke bare religiøs, men også tradisjonell familie fra jeg ble født til nå. De tillater verken at jeg besøker venner, drar i bursdager, feire min egen bursdag, alkohol, fest osv.

Pesimistisk vennine sliter meg ut :-(

Skrevet av Fortvilet venninne, 17.05.2012
Hei! Jeg har ei venninne som jeg har hatt de siste 20 årene, men nå tror jeg ikke at jeg orker mere!

Serfikat og medisiner, og Psykiskelidelser

Skrevet av Bente, 16.05.2012
hjelp, min nye fastlege etter bare 20 min, skrev til fylkesman for å beslaglegge mitt førerkort. Grunnen er enalvorlig psykisklidelse, og at jeg bruker medikamenter som han mener kan på virke kjøreevnen og årvåkenheten.

22 juli

Skrevet av Victoria, 15.05.2012
Terrorangrepet på Utøya og i Oslo den 22.juli 2011 har preget meg veldig til den jeg er i dag.

Deprimert samboer

Skrevet av Espen, 14.05.2012
Hei, min samboer har vært deprimert nå i nærmere et halvt år. Hun sier hun ikke føler noe for noenting lengre og er svært skuffet over seg selv.

Hypnose mot depresjon

Skrevet av Anonym, 14.05.2012
Hei. Jeg er en kvinne på 47 som sliter med tilbakevennende depresjoner.

Hjelpe en som ikke vil.

Skrevet av 40days, 10.05.2012
Hei! Jeg føler jeg sitter fint i det nå.

Fattig sinnsforvirret

Skrevet av Fisk, 10.05.2012
Hei, jeg trenger å snakke med noen om ting. Jeg er fattig, og kan ikke betale en million kroner for hver time.

Sliten og trenger tid til å tenke

Skrevet av sissi, 09.05.2012
Jeg gråter hver kveld,på morran, og ofte på skolen. Skolen er et problem for meg.

hva er vits?

Skrevet av Younas, 08.05.2012
Hva er egentlig vits i at jeg lever? Er dum, stygg å vil aldri lykkes i livet.

Post-krig

Skrevet av Anonymus!, 07.05.2012
Hei, i ung alder opplevde jeg en grusom krig.. Heldigvis mistet jeg ingen i min nærmeste familie.

kommer ikke over han..

Skrevet av marie, 06.05.2012
heihei! Jeg er en jente på 12 år,snart 13.

nedstemthet

Skrevet av Mag, 05.05.2012
Jeg er en 29 år gammmel kvinne som tilsynelantende lever et lykkelig liv. Jeg har samboer, kjøpt rekkehus, fast jobb og er i tillegg student (snart ferdig med mastergrad).

Orker ikke noen ting

Skrevet av slitenforfaen123, 04.05.2012
Hei, jeg er en jente på 17 år og jeg er så sliten. Jeg gruer meg til skolen, fordi jeg har mistet motivasjonen og konsentrasjonen, ja, det går bra med venner osv, men jeg har ikke tid til å øve til 4 prøver samme uke, jobb, trening, kjæreste, øvelseskjøring(noe jeg hater) og fritid.

Konstant deprimert

Skrevet av KJ, 04.05.2012
Hei. Jeg er konstant deprimert.

STORE kommunikasjonsproblemer..

Skrevet av Stiffler, 02.05.2012
Hei. Jeg er en jente på 20 år og gravid i 6 måned.

humørsvingninger

Skrevet av Rose48, 01.05.2012
Jeg er en kvinne på 48 som sliter med sosial angst og humørsvingninger. Jeg får lett sosial angst når jeg ikke får oppmerksomhet, føler meg da utenfor, og får sterk angst og klarer ikke være meg selv.

Orker ikke mer! Jeg trenger hjelp

Skrevet av En som trenger hjelp, 01.05.2012
Jeg orker ikke mer, jeg er utrolig lei og sliten av alt og alle! Jeg føler det er ingen som bryr seg og ingen som forstår meg.

jente 18

Skrevet av Pinky, 26.04.2012
Hei jeg er ei jente på 18 år som føler at det er noe galt med meg hele tiden. Jeg å samboeren min har snakket endel sammen også kan det være noe han sier eller måten han sier den tingen på.

Deprimert?

Skrevet av Bare meg...?, 25.04.2012
Jeg er en jente på 15 år. Har vært deprimert en god stund nå, men er så vanskelig å få sagt det til noen jeg kjenner...

er samboerskap men nå skal vi skilles

Skrevet av Andy, 25.04.2012
Hei Jeg har det veldig vondt akurat nå jeg elsker dama som jeg bor sammen. jeg vil ikke gjøre det slutt men det er vist forseint.

orker ikke leve

Skrevet av elisE, 22.04.2012
jeg orker ikke leve noe mere. men jeg vill heller ikke dø.

Sliter med å slå opp del 2

Skrevet av Kai, 21.04.2012
Er en stund siden jeg skrev dette Under, Nå er jeg 26 år og fortsatt i det samme forholdet. Ting blir mørkere og mørkere og eneste utvei fra dette forholdet virker som om er den siste et levende vesen velger.

Individuell eller gruppeterapi?

Skrevet av Josefin, 21.04.2012
Hei, jeg er ei jente som stadig føler meg deprimert og føler at jeg med tiden har mistet grepet på ´det virkelig meg´ i meg. Jeg føler at jeg spiller veldig forskjellige personer i forskjellige situasjoner (jobb, skole, familie etc) og har vanskeligheter med å virkelig uttrykker megselv.

Helt Utbrent

Skrevet av Corla, 21.04.2012
Jeg er en jente på 22 år.Alt er slitsomt.

Er det kun jeg som er slik?

Skrevet av Ana, 17.04.2012
Hei. Jeg er en jente på 24 år, jeg er gift, og har en fin jobb..

Deprimert i flere år, nå er det nok føler jeg..

Skrevet av Lara, 16.04.2012
Jeg er 17 år, og vil ikke pryle mine venner mer med dette nå, så håper på noe kommentarer her. Siden jeg var 14 har jeg følt meg helt tom, i den grad at jeg ikke gleder meg til noen ting, spiser ingenting, er oppe hele natta og sysler med kreative og ekle ting, begynner å grine når sola står opp, tegn på at jeg er mentalt dødende.

Inget önske om å leve pluss at jeg er i ferd med å gjöre noe drastisk igjen

Skrevet av S, 15.04.2012
Hei. Er en ung mann på 24 fra Sverige, har bodd i Norge siden jeg var 3år.

gift, barn og STOR familikrangling med meg klemt i mitten

Skrevet av Bare meg, 15.04.2012
Jeg er en gutt i midten av 20 åra. Er gift og har to barn.

Bipolar?

Skrevet av BipolarM, 14.04.2012
Jeg er en jente på 20 år, som har slitt med depresjoner siden jeg mistet en veldig nær slektning for snart 9 år siden. Jeg gikk på Bupp i litt over et år for 5 år siden, men gikk aldri inn på noen utredning av diagnoser..

Falsk anklage

Skrevet av Anonym, 13.04.2012
Hei for et år siden ble jeg falskt anklaget for voldtekt etter en fest. Det var snakk om helt frivillig sex, en såkalt one night stand der begge var beruset av en del alkohol.

spørsmål om egen psyke

Skrevet av Puddlepirate, 13.04.2012
Hele livet har jeg følt en tommhet, en klump i halsen, stein i magen... Jeg er en jente på 22 år.

Deprmert etter Spontanabort

Skrevet av Merethe, 13.04.2012
Hei. Januar 2011, mistet jeg mitt første og eneste barn i spontanabort.

Lei alt

Skrevet av ntj, 12.04.2012
Lei av livet, lei av å kjempa. eg har hatt depresjon sidan nov.

Hvordan kan jeg bli glad i livet mitt?

Skrevet av Jani94, 12.04.2012
År 2009 ble krevende for meg, men jeg tenkte ikke på at jeg hadde depressive tanker/følelser i meg. Jeg har klart meg helt til høst 2011, da skaffet jeg meg hjelp.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av vilde2, 11.04.2012
Etter nesten 20 år som lykkelige samboere (trodde jeg) og foreldre til 2 flotte barn på 14 og 17 år fikk jeg for ca 2 mnd siden at samboeren min ville flytte fra meg. Grunnen var at han ikke hadde det bra og trengte å komme seg videre og ikke lengre visste hva han følte for meg.

Er jeg syk fysisk eller psykisk?

Skrevet av Elisa, 10.04.2012
Jeg har opplevd voldtekt av flere menn i mange forskjellige aldre... Enkelte kunne vært min far etc.

Sammen med en alenemor, hvordan si det til familien min

Skrevet av Frank23, 10.04.2012
Hei, Min kjæreste er en eldre alenemor 31, og jeg jobber med og fortelle dette til min familie, men vet ikke helt hvordan jeg skal si det. Er redd hun ikke skal bli akseptert av en streng familie, hvor ingenting deles av tanker, følelser og meninger.

Depresjon

Skrevet av Camilla, 09.04.2012
Hvordan kan en 15 år gammel jente kunne bli innlagt på grunn av deresjon uten å måtte ha masse psykolog samtaler osv??

svarteper

Skrevet av altruismen gjorde meg til taper, 09.04.2012
Når alt er prøvd og ingenting nytter, da sitter en igjen med svarteper. Medisiner og innleggelser virker ikke.

Deprimert, suicidal perfeksjonist

Skrevet av Kathleen, 07.04.2012
Jeg er en jente på 18 år. I over 3 år nå, noe som virker som en evighet, har jeg lidd av depresjon.

Sliter psykisk? Hva bør jeg gjøre?

Skrevet av BOluffa, 07.04.2012
Det siste året har jeg slitt mye med meg selv. For et år siden hadde jeg så noenlunde ok selvbilde osv.

Hva er det tristeste du har opplevd i livet?

Skrevet av Anonym, 04.04.2012
Mistet min sønn i en trafikkulykke. Det var en opplevelse som preger meg hver dag.

Når gråt du sist?

Skrevet av E., 04.04.2012
Fikk lyst til å starte en tråd, med temaet: når var siste gang du gråt? Siste gang jeg gråt var i kveld.

Sjalusi, misunnelse, kontrollbehov og humørsvigninger

Skrevet av -.-, 01.04.2012
Er en jente på 21 som sliter veldig med sjalusi i perioder, føler meg faktisk sjalu på nesten alle med det samme kjønn! Føler meg alltid så liten i forhold til f eks venninner, kjærestens kollegaer, føler at alle har så mye mer personlighet enn meg, og er så mye morsommere enn meg!

HJELP!

Skrevet av Tøft liv, 30.03.2012
Jeg vet ikke om jeg kan takle dette mere. Jeg har mistet alle vennene mine, min ALLER beste venn og absolutt INGEN å snakke med...

Aggresjonsproblemer

Skrevet av Gutt 20 år., 28.03.2012
Hei. Jeg er en gutt på 20 år, har nå vært sammen med min kjæreste i nesten 2 år, frem til nå nylig.

Problemer med uttrykke seg på norsk

Skrevet av Olga, 28.03.2012
Hei! Jeg har bodd i Norge i 3,5 år og behersker norsk på ganske greit nivå, men i det siste året slitter jeg med å snakke når det er mange nordmann til stedet.

Vil ha han nå som ikke han vil ha meg

Skrevet av Ery, 26.03.2012
Hei. Jeg har det nå slik at jeg drev med en gutt for noen måneder siden, men plutselig sluttet han helt å prate med meg.

Perfekt fasade slår sprekker..unormal, angst, despresjon!

Skrevet av Fortvilet 88, 25.03.2012
Jeg har kjørt meg fast nå. Bobla har sprukket, og min perfekte fasade har falt.

Jeg vurderer å selge sex

Skrevet av Anna, 22.03.2012
Jeg er alenemor og har ikke hatt et døgn fri fra barna på over seks år. Jeg er student, og så fryktelig sliten at det til tider verker i kroppen.

Er jeg normal?

Skrevet av Tina, 17.03.2012
Hei! I det siste har jeg lagt mer merke til oppførselen min.

Hva skjer med meg?

Skrevet av sliten beskymrer 88, 16.03.2012
Hei! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne, men føler det er lettere å få ut tankene mine her enn å snakke med venner og familie.

ønsker meg ut av vonde tåpelige tanker

Skrevet av minni, 13.03.2012
Fikk vite noen måneder inn i forholdet til min mann, at hans eks hadde vært gravid og født en sønn mens vi var nyforelsket. Det var over før han fikk vite om graviditeten, men han våget ikke fortelle meg dette i starten, han visste ikke om vi ville vare uansett.

Trenger jeg hjelp eller kan jeg komme meg ut av dette selv?

Skrevet av alvilde, 11.03.2012
Det har vart i ca et år nå. Jeg er trist og lei, ikke hver dag, men i perioder.

på kant med pappa

Skrevet av BuBuBu, 10.03.2012
Faren min skilte seg fra moren min for et år siden etter å ha innledet et forhold til en annen kvinne. Han holdt forholdet hemmelig for moren min og oss barna i lang tid, selv om vi spurte ham rett ut om det.

Deprimert - uten grunn?

Skrevet av jente94, 05.03.2012
Jeg er en jente, 94-modell. Lever i utgangspunktet et veldig godt liv; har alt jeg trenger, og mer til.

Frykt, tomhet, dårlig selvbilde, skading

Skrevet av Reka, 05.03.2012
Jeg føler meg så tom, har omtrent null energi. Etter tre slitsomme år på ungdomsskolen med baksnakking og utfrysing så har jeg slitt med en del destruktive tanker, selv nå i 1.

gi opp? jah!

Skrevet av DanaScherf, 05.03.2012
er det lov og ikke orke mer, kan jeg ikke bare gi opp tenker jeg ofte! men så tenker jeg igjen, nei jeg kan ikke det...

Gal kjæreste?

Skrevet av Sofia, 04.03.2012
Vi er i midten av 20-åra begge to. Vi har vært sammen i snart et år.

mulig kontroll behov

Skrevet av j31, 04.03.2012
Hei Har for ett halvt år siden funnet kjærligheten men en fantastisk mann. Har det halve året vært sykemelt på grunn av psykisk knekk.

Sosial angst, psykopatisk, depresjon & splittet personlighet?

Skrevet av Mju, 02.03.2012
Jeg er en 19 år gammel jente som har hatt en hard oppvekst. Men man kan vel si at jeg skjulte meg bak et smil.

Sorg og det som kommer med

Skrevet av IwishItWasDifferent, 25.02.2012
I fjor mistet jeg en god del være venner, både i bilulykke og Utøya og etter det har jeg strevd psykisk. Jeg får ingen psykologisk hjelp nå, fordi jeg ikke syntes det hjalp..

Er det vanlig ?

Skrevet av Anonym, 25.02.2012
Siden første klasse har mennesker kalt meg stygg og feit . Det har vart så lenge at eg egentlig er blitt litt vant til de men allikavel blir eg skikkelig såra !

Får ikke kontakt

Skrevet av Anonym, 24.02.2012
Jeg er gutt på 17 år, går siste året på VGS. Jeg er ikke veldig sosial, men har ikke noe store problemer med å prate med folk.

Glade historier solskinnshistorier

Skrevet av Trine, 23.02.2012
Finner denne siden svært interessant. Virkelig en åpenbaring å lese mange av innleggene her.

livet med dødsangst

Skrevet av Sandra, 22.02.2012
Hei, jeg er ei jente på 24 som har slitet med dødsangst fra jeg var 6 år gammel, jeg hadde mye anfall og dette slet meg ut, jeg ble sendt i terapi som 11 åring og jobbet mye med dødsangsten, mamma sliter selv med det samme, så hun hjalp meg mye når jeg var liten, med å holde ut med anfallene mine, vise meg teknikker som gjorde at jeg kunne holde angsten tildels borte. Jeg ble diagnosert med PTSD, generalisert angst og dødsangst i 2003, og sluttet da i terapi, men nå 9 år etter så merker jeg at jeg på en måte har lagt angsten unna, men den sniker seg innpå meg hvertfall 1 gang om dagen, men jeg føler ikke at jeg får noe hjelp ved bare i samtaleterapi, Angsten min går utover skolegangen min.

Sinne mitt kjenner ingen grenser!

Skrevet av Rådløs22, 20.02.2012
I de siste 4-5 årene har jeg vært fryktelig sint, nesten hver dag. Jeg har slitt ut min far, slitt ut min mor, og jeg er redd for at jeg skal slite ut min samboer.

Deprimert Angst

Skrevet av Linn, 16.02.2012
Jeg er en jente på 34 år som sliter fortiden med deprisjon og angst. Har i mange år røykt, men nå har jeg begynt å få vondt i brystet, en sånn trykkende/ pressede følelse.

Jeg er trist om kvelden

Skrevet av kristine, 14.02.2012
Jeg er ei 17 år gammel jente som lider av depresjon og angst. Dagene starter alltid bra, men hver kveld ender jeg opp søvnløs fordi jeg er så bekymret og jeg ligger kun og gråter.

Apati

Skrevet av Ina, 08.02.2012
Hei. Jeg har vært deprimert av og på i 3 år, gått til psykolog i 3 perioder og fått Tankefelt Terapi som raskt har hjulpet meg.

Er jeg selvdestruktiv?

Skrevet av Prinsessa, 01.02.2012
Hvor begynne? nei føler jeg kjenner meg igjen i ordet selvdestruktiv; ødelegge for seg selv.

lei av livet

Skrevet av salma, 01.02.2012
har vært deprimert i 7 år.gikk på medisener.

klarer ikke gi slipp på noen

Skrevet av Sara, 01.02.2012
Hva kommer det av egentlig? At jeg ikke klarer å gi slipp på mennesker.

Psykisk sliten

Skrevet av Anonym, 31.01.2012
Hei.. vet ikke helt hvor jeg skal begynne med tanke på at jeg aldri har skrevet på en slik side før, men det siste 1-2 årene har jeg slitt veldig mye med meg selv.

mistet i svangerskap 2. trimester

Skrevet av prøver21, 18.01.2012
Hei. Jeg var i uke 17 og mistet mitt lille gull.

HVA SKAL JEG GJØRE ?

Skrevet av EN SOM TRENGER HJELP!, 17.01.2012
Hei, jeg vet ikke helt om dette er stedet å skrive dette på men jeg er desperat! Jeg går på ungdomsskolen i niende klasse, og har en venn som går i tiende.

Veldig nedfor og usikker

Skrevet av dole, 15.01.2012
Er en ung mann på 25+- som sliter. Jeg har prøvd å snakke med venner, men de vet ikke lenger.

Hva slags hjelp mot depresjon finnes i Oslo?

Skrevet av veninne, 15.01.2012
Hei! Min veninne bor i Oslo og hun er veldig deprimert.

Blir kvalm og vil bare bort

Skrevet av Sara87, 14.01.2012
Jeg sliter. Jeg er gift med verdens mest herlige mann og jeg er lykkelig på alle felt utenom ett.

Følelser går alle veier

Skrevet av Meg, 12.01.2012
Jeg er en jente på 14 som er veldig forvirret. Følelsene mine går opp å ned HELE tiden, de blander seg inn i hverandre så jeg er glad å deppa samtidig eller hver for seg.

Er jeg en normal person?

Skrevet av Forvirret jente 14, 12.01.2012
Noen ganger har jeg utrolig høy selvtillitt, og føler jeg kan være meg selv 100% å er ikke redd for noe, jeg kan danse rundt å er ikke redd for at folk skal se min crazy side, å er glad å positiv hele tiden! Kan snakke med alle å være utrolig utadvent, å bryr meg ikke om utseende eller kropp, fordi jeg er god nok uansett.

Utro

Skrevet av Knust, 02.01.2012
For omtrent et halvt år siden på en fest skjedde det.. jeg ble mildt sagt dritings.

Fortvilet jente.

Skrevet av Mia, 01.01.2012
Hei,jeg er en jente på snart 30 år so sliter litt med psyken. Jeg dår til psykolog,men føler dessverre ikke at jeg blir tatt seriøst.

hva skal jeg gjøre?

Skrevet av random, 30.12.2011
hei! jeg er en gutt på 16, og jeg sliter litt med angst/depresjoner.

Utenfor meg selv

Skrevet av Mariann, 30.12.2011
Hei. Jeg har de siste med blitt mer og mer deprimert.

har kommet til bristepunktet

Skrevet av skrik, 29.12.2011
Fortid Når jeg var liten var pappa mye borte, jeg hadde i den tiden to brødre. Mamma var hjemmeværende med oss.

Deprimert mann? Skilsmisse?

Skrevet av Vilde, 29.12.2011
Jeg er gift for andre gang, har to barn fra første ekteskap (21 og 15 år) og et barn (2 år) fra andre ekteskap. Min mann har perioder der han forandrer seg blir kritiserende, sinna, trekker seg vekk fra meg, snur døgnet og forteller meg at jeg er kjernen til alle hans problemer og at han ikke er glad i meg.

Ensomhet

Skrevet av Anonym, 25.12.2011
Vet ikke om jeg kan kalle dette en depresjon, men er altså blitt innført i en periode der jeg føler at ting ikke er slik jeg vil ha det, altså en periode der jeg føler at ting er leit og trist. Er det meningen at venner skal inkludere hverandre i festligheter eller andre sosiale sammenkomster?

Kjæresten er deprimert - presset h** til lege?

Skrevet av Silje, 23.12.2011
Hei. Jeg trenger råd og veiledning.

depresjon og angst

Skrevet av oppned-jenta, 22.12.2011
Hei, jeg er en jente på 19 år. jeg fikk diagnosen tilbakevendende depresjoner etter å ha gådd hos psykolog.

Angst

Skrevet av llegna, 21.12.2011
Jeg er en jente på femten år og lider av angst. Tror det er på grunn av at den personen jeg stolte 100% på i nesten to år sviktet meg, mobbet meg, lurte meg til å tro vi var venner igjen og ydmyket meg gang på gang.

Kreft depsisjon

Skrevet av Maja, 15.12.2011
Hei Kort fortalt har min min kreft i stadie 4, og har hatt kreft 4 plasser på 3 år. Med mindre et mirakel skjer, har hun liten sjangs til å overleve.

Har det vanskelig med meg selv.

Skrevet av jente88, 13.12.2011
Hei. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne, å dette kommer til å bli ett langt innlegg så er ikke sikkert at så mange gidder å lese det en gang.

Hva feiler meg?

Skrevet av Mann25, 12.12.2011
Jeg er en mann på 25 år, som i de siste årene har hatt episoder av depresjoner og selvmordstanker. Det varer heldigvis aldri lenge, kanskje en dag eller to.

Jobben gjør meg deprimert.

Skrevet av Huff, 12.12.2011
Hei! Jobben jeg er i idag gjør meg veldig deprimert.

Deresjon eller vinterdepresjon?

Skrevet av Stine, 11.12.2011
Hei. Jeg er en jente på 21 år som lurer på om jeg rett og slett er depresiv.

Deprimert

Skrevet av anonym, 08.12.2011
Hei jeg er 19år og sliter med depresjoner. først trodde jeg det bare var en liten periode, så jeg begynnte å trene mye fordi jeg hørte det skal øke livskvaliteten og mental helse, men jeg føler fortsatt ingen forbedring, selv etter nesten 2 år.

Hva feiler det meg?

Skrevet av Andungen, 08.12.2011
Jeg er en jente på snart 20 år, og i mine 20 år har jeg slitt veldig med meg selv uten å vite om det. Det har skjedd mye i livet mitt som jeg har trodd var normalt, jeg har opplevd ting som jeg trodde alle andre også opplevde.

angst og depresjon?

Skrevet av angelxxx, 08.12.2011
Hei, jeg er en 18 år gammel jente som absolutt ikke takler psykologer som sitter å stirrer på meg til jeg klikker. Jeg klarer ikke at en ukjent person ser meg inn i øynene så blir et stort problem å sitte å snakke med psykologer og andre folk.

"Å trøstespise seg til døden"

Skrevet av Anonym, 07.12.2011
Jeg er en jente på 19 år. Jeg har i hele mitt liv følt meg ensom, selv om jeg har hatt folk/venner rundt meg.

Gå til psykolog fører til hensvisning til barnevernet?

Skrevet av lillemeg, 04.12.2011
Hei , lurer på om hvis jeg søker henvisning til psykolog pga av deprisjon, om det da fører til at de tar kontakt med barnevernet?

Krise i samboerskap

Skrevet av vesla, 01.12.2011
Har en konflikt med samboer ang ekser. Hans eks er konstant ute etter meg og slenger dritt på Facebook, anmelder meg for mine meninger, mobber min nyfødte sønn, slenger dritt om meg til sin 3år gamle datter og sier jeg er slem etc, og generelt er meget ufin mot både sine egne barn, mine barn og meg.

Har slitt med sinnet i mange år!

Skrevet av En forstyrret skrue, 23.11.2011
Hei, jeg er en gutt på 20 år som har slitt med ekstremt sinne gjennom hele livet mitt, og det utvikler seg ofte til svartesinnet som jeg da ikke husker så mye av etterpå ka som har skjedd. Jeg er rett og slett redd for å bli sint i og med at det blir så itenst til tider.

Kamerat med særegen sosial angst

Skrevet av Erik, 22.11.2011
Hei, jeg sender ang min kamerat som jeg har kjent i ca 13 år. med oss er han helt vanlig og har en personlighet som passer en av hans alder(21).

Skulle ønske jeg ikke var født!

Skrevet av gutt21år, 19.11.2011
Er så drittlei av livet mitt! Jeg har ingen venner, nesten ingen glede i livet ++.

Fra håp til grav på 4,3 sek.

Skrevet av Følelses Rally, 19.11.2011
jeg er en svingende fyr, jeg måtte hummre litt for meg selv da en person skrev her "jeg er ustabil jeg svinger verfall 3 ganger dagelig", he he.... det hadde virket rimelig stabilt i forhold til meg.

"Break-up" med bestevenninne - sliter psykisk

Skrevet av november, 17.11.2011
Jeg har alltid vært den personen som er glad til enhver tid. Har alltid fått komplimenter for mitt fine smil og min positive utstråling.

Depresjon i perioder

Skrevet av Niko, 17.11.2011
Hei, Jeg er en gutt på 18 år som lurer på om jeg har et problem, eller lider av en form for depresjon. Jeg tittet litt på nettet og leste om depresjon, og så at mange av symptomene stemmer med de fasene jeg kan være i: Irritabilitet Kjedsomhet Skolevansker Nedstemthet og manglende lyst, glede og initiativ Negative tanker om seg selv med følelse av verdiløshet/ikke å være elsket, selvbebreidelser og skyldfølelse Trøtthet/tap av energi, matlyst (ev.

Lånekassen og ADHD

Skrevet av Hansi, 15.11.2011
Hei. Jeg er en "gutt"på 30 år som nettop har funnet ut hvorfor livet mitt aldri har kommet skikkelig igang.

student med kvalme og muligens depresjon

Skrevet av Knut student, 14.11.2011
Er i gang med 4 års medisinstudie og tror jeg trenger psykologhjelp. Pga ekstremt stort press og stort pensum har jeg utviklet en kronisk kvalme.

Er det mer vanlig...

Skrevet av Trine, 12.11.2011
Hei, jeg lurte på om det er stor sjangse for depresjon hvis man har et familiemedlem med psykiske lidelser? Min søster har personlighetsforstyrrelse, og har prøvd å ta sitt eget liv noen ganger.

Depresjon eller utbrent?

Skrevet av Mann29, 10.11.2011
Jeg og min kjæreste ble i lag for lit over 10 år siden, vi var 17 og 19 da vi ble i lag. Det viste seg lit utover i forholdet at hun slet med ting som var svært tungt for henne og det endte opp med at jeg sluttet på min utdanning og så meg nødt til å ta vare på henne.

Selvomordtanker og vanskeligheter i hverdagen

Skrevet av trenger hjelp, 07.11.2011
Hei. Jeg er en 25 år ung jente sm trenger å snakke med en psykolog for å få orden på live mitt.

Super glad, så plutselig super trist?

Skrevet av Jente 15 år, 04.11.2011
Jeg er en jente på 15 år som er sammen med en gutt på lik alder. Jeg er som oftest en super glad jente som liker liv og dårlig humor :) Jeg blir sett på som en positiv sjel som er morsom og skaper glede, men i det siste har det kokt inne i hodet mitt.

depresjon

Skrevet av klara, 03.11.2011
har en kjæreste som er deprimert men fornektende,men tar anti-depressiva.hvor stor er sansynligheten for at han skal bli frisk på egen hånd?

Deprimert eks og venn

Skrevet av Barbro, 31.10.2011
Eksen min og jeg har bestemt at vi skal være venner. Han er tydelig deprimert, noe jeg mener han har vært over lang tid.

Venn med problemer

Skrevet av Anonym, 29.10.2011
Hei, jeg har en venn som har det veldig vanskelig hjemme. Han har røyket i ca.

humørsvingninger - en gutt på 18 år

Skrevet av Sindre, 28.10.2011
Hey, Jeg er en gutt på 18 år som elsker å være sosial og ha det gøy. Ligger på en skalla fra 7/10 i utsende og går på en internat skole.

Kjæreste trøbbel

Skrevet av Samantha Smith, 28.10.2011
Jeg er nå i lag med en gutt og vi er begge 15 år, vi har vert i lag i en måned og jeg føler at han begynner å unngå meg. Han vil nesten aldri finne på noe og viss vi har planlagt at vi skal gjøre noe eller at han skal sove over så sier han at han har glemt det...

Psykisk terror

Skrevet av Jente 18, 26.10.2011
Hei, jeg er en jente på 18 år som hele mitt liv er blitt utsatt for hva jeg kaller psykisk terror. Da jeg var liten tilbringte jeg mesteparten av tiden sammen med ulike au-pairer, moren og faren min kom alltid sent fra jobb.

Alene,

Skrevet av allmor, 26.10.2011
Hei. Er alenemor på 30 som har på grunn av ustabil oppvekst,dødsfall,alkoholproblemer i familien slitt med depresjon de siste 5 årene.

deprisjonangst

Skrevet av ola, 23.10.2011
eg har i noen år no komt i ein dårlig sirkel som eg ikke kommer meg ut av. Kverdagen er mørk og tung men eg prøver og holde det gjenn og ikke tenke negativt men positivt men det er ikke så lett.

deprisjonangst

Skrevet av ola, 23.10.2011
eg har i noen år no komt i ein dårlig sirkel som eg ikke kommer meg ut av. Kverdagen er mørk og tung men eg prøver og holde det gjenn og ikke tenke negativt men positivt men det er ikke så lett.

Jeg vil bare dø

Skrevet av Julie, 23.10.2011
Hei, jeg er en jente på 14 år som sliter med deprisjon, jeg vil si at jeg synest det er noe som er veldig vanskeligt å tøft for meg. Jeg har slitt med det siden jeg var liten, å det har bar blitt verre, jeg startet med selvskading for to år siden, men har ikke gjort noe nå..

deprisjon

Skrevet av anonym, 20.10.2011
Moren min er psykisk deprimert etter at hun mistet moren sin som liten. Pappa følger mammas ord og ordre etter punkt og prikke.

Deprimert?

Skrevet av LiiTnn, 19.10.2011
Hva går egentlig under definisjon "deprimer"? Sliter med at jeg stenger meg inne, har det mildt sagt jævlig med meg selv, mistrives hvor jeg bor nå, klarer ikke prate med folk og blir kvalm av tanken på å møte andre.

problemer hjemme

Skrevet av KarolineH, 19.10.2011
Hei. Jeg er en jente på 15 år som akkurat har mistet en mine gode venner og foreldrene mine har skilt seg like etter og føler meg "brukt" av en mann på 40 år.

En barndom som ødela alt!!

Skrevet av Karina, 19.10.2011
Hvor skal jeg begynne. Jeg hadde min første kjemi time i går, det var her alt startet.

Bipolar

Skrevet av Bergen200, 17.10.2011
Hei! Jeg har siden jeg var liten vært veldig redd for sykdommer, noe som ble værende med meg til den dag i dag.

deppa og alene

Skrevet av anonym, 15.10.2011
Ja, hva skal man si? liker egentlig ikke å plage andre med problemene mine.

Ønsker å dø

Skrevet av 90210B, 05.10.2011
Hei Eg e en jente/dame på 22 år og har hatt og har mye og stri me. Eg har søkt hjelp hos legen min(hun r kjempe dyktig) hun sendte meg først på dps, men det gikk isje og da prøvde vi senter for krisepsykologi, men der har de isje noen psykologer så kan tilby den hjelpen eg trenger.

ufrivillig barnløs

Skrevet av Anonym, 27.09.2011
jeg og manen min har i 3 år prøvd å få barn uten hell. Ett mislykket prøverørsforsøk, å skal forhåpentligvis inn på ett nytt snart.

Depresjoner-panikkanfall

Skrevet av becky, 18.09.2011
Jeg har tidligere slitt med depresjoner. Jeg var i et destruktivt ekteskap med daglig psykisk mobbing.

sjalusi

Skrevet av tea, 16.09.2011
Hei. Jeg er 27 år og så utrolig sjalu at jeg ikke klarer at kjæresten min er på fest med andre jenter uten meg.

Elsker han meg

Skrevet av timeglass, 15.09.2011
Jeg har vært samboer i over ett år med verdens beste mann. Jeg elsker han overalt på jord.

Depresjon?????

Skrevet av Tvilling, 12.09.2011
Min søker beste venninne har bestemt seg for å gå fra mannen sin etter 3 år i " dødt" forhold. Han har nå gått inn i depresjon og truer med å ta livet sitt...

Depresjon?????

Skrevet av Mocci, 12.09.2011
Min søker beste venninne har bestemt seg for å gå fra mannen sin etter 3 år i " dødt" forhold. Han har nå gått inn i depresjon og truer med å ta livet sitt...

utroskap

Skrevet av bella, 09.09.2011
jeg er samober med min forlover og har en unge sammen. han snakker med andre jenter på nett, snakker sikkelig ekkel pervo ting.

Rus, uro og flink pike syndrom

Skrevet av AmyWinehouse?, 09.09.2011
Hei, jeg er en 26 år gammel jente i god fysisk form, med bra jobb, flott kjæreste og mange venner. Jeg er heldig, for jeg er både pen og har personlighet.

Sliter med å slå opp

Skrevet av Anonym, 08.09.2011
Hei jeg er en gutt på 25 år. Jeg har vært i et forhold i 2 år , et forhold jeg aldri egentlig hadde lyst til å komme inn i men jeg har et problem med å si nei .

Livet perfekt?

Skrevet av Sam, 06.09.2011
Hei. Jeg er en kvinne på 26 år som har to barn og en ektemann som jeg elsker høyt.

Umotivert

Skrevet av Frustrert, 05.09.2011
Hei. Vet ikke hva det er som feiler meg, men jeg har kommet til et stadie, hvor jeg ikke vil noen ting.

Hva kan diagnosen være?

Skrevet av Frustrert, 01.09.2011
Kvinne, 39 år, samboer i 23 år, voksne barn. Under omskolering, går på høyskole.

Håpløst

Skrevet av Msdg., 30.08.2011
Hei, jeg er en jente på 17 år, og jeg veit ikke helt hvordan jeg skal forklare noe av dette, men jeg gjør et forsøk, for jeg er lei av å holde alt inne. Jeg har egentlig hatt en ganske dårlig barndom, mamma var og er idag alkoholiker, jeg husker masse vondt fra da jeg var liten, og det har vært sånn siden jeg kan huske.

Gratis psykolog i Ski-området

Skrevet av Belik, 23.08.2011
Hei! Hjemme etter legebesøk hvor jeg fikk beskjed om at jeg har depresjon ina.

selvtillit

Skrevet av cajo, 23.08.2011
Jeg har så sykt dårlig selvtillit og jeg begynner og bli så lei av livet,jeg tenker på så mye og føler ingen liker meg. Også liker jeg en gutt så godt men har for dårlig selvtillit til og snakke med han selvom han snakker til meg jeg gjemmer annsikte mitt og snur meg tørr ikke se på han for føler meg stygg.

Ensomhet

Skrevet av jenad, 22.08.2011
Hei. Jeg sliter så med at jeg føler meg alene i denne verden.

Ensomhet

Skrevet av Chantelle85, 21.08.2011
Hei. Er en jente på 25 år som sliter endel med humørsvingninger,depresjon og ensomhet.

Pornografi, menn

Skrevet av Aida, 17.08.2011
Hei, Jeg er en jente på 32 som har et spm ang menn og porno. Jeg føler meg til tider 'unormal' fordi jeg virkelig hater (da mener jeg hater...

hei!

Skrevet av gulsen, 15.08.2011
hei! jeg er en dame som nettop separert med mannen sin.

problemer med mennesker.

Skrevet av Trine, 14.08.2011
gjennom store deler av livet mitt har jeg hatt problemer med andre mennesker. enten det er gutteproblemer hvor jeg gråter mye fordi gutter sårer meg, eller om det er krangler med venner.

Fjortisstiden

Skrevet av Fjortiss, 13.08.2011
Hei, jeg er en jente på fjorten som sliter med depresjon. Jeg hadde en stund der jeg var veldig nede i høst, pga en gutt.

Famile problemer

Skrevet av utstøtt, 11.08.2011
Hei hva skal jeg gjøre, jeg bor hjemme hos min mor og far, av flere grunner, jeg finner ingen jobb jeg kan tjene nok til så jeg får flyttet og foreldrene mine ødelegger selvtiltten min dagelig med og fortelle hvor gal, ubrukelig, lat og slem, stygg og ekkel og råtten jeg er. De lager bråk for og bråke og finner på masse dritt om meg og lyver til folk om meg så jeg skal få dårlig rykte.

Blir verbalt knust av foreldre OFTE. 17år gammel.

Skrevet av Anonym123, 10.08.2011
Hallo. Så ofte som 5-7 ganger i uken føler jeg meg verbalt missbrukt av mor og far hjemme, alt etter når jeg er hjemme, men det er ALLTID de dagene jeg er der.

Tips

Skrevet av mala, 07.08.2011
hvordan slippe den psykiske smerten uten å kutte seg?

Sinnemestring

Skrevet av Fortvilet, 05.08.2011
Jeg trenger hjelp til å takle sinnet mitt! Jeg kan bli svært sint på enkelte personer som jeg har rundt meg.

Tomrommet etter min mor og bror ..

Skrevet av Jeannie, 03.08.2011
Hvor skal jeg begynne? Pappa dro fra oss da jeg var 4 år og jeg har taklet det ganske dårlig gjennom oppveksten siden alle hadde pappa og ikke jeg ..

Hjelp meg

Skrevet av Gipsy90, 03.08.2011
Hei. Vet ikke hvor jeg skal begynne..

kontrollfreak, angst for å ikke strekke til.

Skrevet av Vidar, 03.08.2011
Jeg er en mann i begynnelsen av 50-årene som har ett store problem , og problemet blir bare mer og mer omfattende. Hovedproblemet er at jeg jobber som frisør i min egen lille salong, og har timebestilling, Når jeg av og til får kunder som kommer innom og vil ha time "der og da" får jeg helt "piggene ut" , jeg vil ikke ta de kundene, jeg vil ikke ha en dag som ikke er planlagt.

psykisk

Skrevet av alex89231, 01.08.2011
Hei jeg er en gutt på 22 år som har hatt alvorlig depresjon de siste 10 årene og extrem panikk angst de siste 8 årene, har vært hos fastleger , privatleger, spesialister og sykologer uten at jeg har fått no hjelp, dag inn og dag ut så blir jeg mer angstfull, mer deppresiv, mer fryktløs og mer psykotisk i tilegg til at jeg ikke sover uansett hvor lenge jeg har vært oppe, og jeg er redd dette kommer til å ende i katastrofe eller tragedie så vist noen har noen råd å komme med så er jeg åpen for forslag.

Jeg tror at han hater meg....

Skrevet av Bigmax, 31.07.2011
For å gjøre lang historie kort: jeg har hatt et forhold til en mann som er samboer (jeg er gift). Det har vært svært sporadisk, noen ganger har det vært jeg som har tatt initativet, andre ganger han.

Vanskelig hverdag

Skrevet av Elisabeth, 29.07.2011
Helt siden jeg var liten (7 år), så har jeg følt meg utenfor. Jeg strevde av og til med og henge med venner og være sosial med dem.

Trist person

Skrevet av Trist jente, 28.07.2011
Vet ikke helt hvordan jeg skal begynne.. Kom over siden her ved tilfeldighet og har lest et par innlegg..

Hva er det som skjer med meg?

Skrevet av Vibeke, 28.07.2011
Hei, jeg er redd jeg holder på å utvikle angst. Jeg har etter ett veldig tøft kjærlighetsforhold slitt veldig!

Sjalu mann

Skrevet av Dame 87, 28.07.2011
Jeg (24 år ) og min mann (26 år) har vært sammen i 7 år gift i 3 mnd av de. Vi har to barn en på 3 og en på 6 år.

Citalopram

Skrevet av usikker, 27.07.2011
Hei! Jeg går på citalopram på grunn av depresjon.

Alene.

Skrevet av Anna, 26.07.2011
Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger, aner ikke hvor jeg skal gå. Hvem jeg kan henvende meg til.

Eg tenke alltid på sjekke opp gutter når eg ikkje er homo?

Skrevet av Khaled, 25.07.2011
Er ein gutt på 15 og i puberteten eg stiller meg spørsmål om han var fin eller ikkje når eg ikkje syns noko omm hann når eg tenker meg om og eg onanerer til jenter og blir tennt på dei.... Eg har hatt ditta lenge og er lei av det eg har alltids litt i haude..

Hevn, ulykke og forvirret...

Skrevet av M, 15.07.2011
Jeg er en gutt på nylig fylt 20 år som har flyttet tilbake etter 2 år i utlandet. Returen min har vært det jeg ville kalt tung...

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

bivirkninger av sove medisin vallergan 4mg

Skrevet av mimi, 11.07.2011
Jeg har brukt vallergan 20mg annen hver dag i nesten 3 månder. Jeg vil gjerne vite bivirkninger ved lang bruk?

Gutt på 16 :S

Skrevet av xX taranXx, 04.07.2011
Har had flere sammen brud nu og æ har ikke lenger lyst å gå ut med vennene mine på grun at æ e redd før å tabe mæ ut eller skade dæm.

deprimert?

Skrevet av Tina, 02.07.2011
Heisann, Jeg er en jente på 18 år som prøver å finne ut hva som er galt med henne. Jeg har i nesten 5 år nå slitt med selvtilitt og følelsen på at jeg ikke er god nok for noen.

Rett

Skrevet av Anonym, 29.06.2011
Hei. Jeg er en jente på 18 og som har et problem med foreldre.

Sinne å Depresjon

Skrevet av G,K, 29.06.2011
HEi. Eg er ein gut på 16 som sliter med Sinne og Depresjon.

depresjon ?

Skrevet av sjt., 29.06.2011
hei har siden jeg var liten hatt til tider en slags svart djevel av følelser som jeg ikke helt kan sette helt ord på. den har variert og vært følelsesmessig vekke også i lengre perioder.

hjelp til økt livskvalitet

Skrevet av sjt., 28.06.2011
hei har siden jeg var liten hatt til tider en slags svart djevel av følelser som jeg ikke helt kan sette helt ord på. den har variert og vært følelsesmessig vekke også i lengre perioder.

Dårlig selvtilitt

Skrevet av emmeli, 27.06.2011
Hei!Sliter med dårlig selvtilitt til tider.

Kan mine depresjoner skyldes ADHD?

Skrevet av emilie, 26.06.2011
Jeg er en jente på 21 år. Jeg ser at innlegget jeg har skrevet ble svært langt, så for dere som ikke orke å lese hele lager jeg en kjapp oppsummering her: Jeg er rimelig sikker på at jeg lider av depresjoner, og lurer på om jeg også kan ha ADHD.

Sliten kjæreste. Hva skjer med den flotte gutten min?

Skrevet av Elskerkjærestenmin, 22.06.2011
Har vært sammen i flere år nå, å ting har igrunn vært likt hele tiden. Allerede d vi møtte hverandre prøvde han å dytte meg unna med å si at han kom til å såre meg.

jeg blir brått sint

Skrevet av Lasse, 21.06.2011
jeg tåler ikke at andre bestemmer eller tar fra meg sjølrespekten for den jeg er. Da tenner jeg opå alle plugger og freser, skriker ut det jeg mener i 3-4 ord og fjerner meg fort.

hvordan slutter jeg å være en slem person

Skrevet av slave for oppmerksomhet, 19.06.2011
hei... dette blir første gang jeg noensinne kommer til å være 100% ærlig.

voldtekt

Skrevet av JOHANA, 15.06.2011
HVA ER TIPS TIL EN DAME 47 ÅR SOM HAR BLITT VOLDETEKT AV SIN EGEN FAR(73År)?JEG ER HELT NEDENFOR, HAR MASSE ANGST, VANSKELIG Å SOVE OG ELENDIG DÅRLIG TENKER OM FAR OG PÅ MEG SELV.

Foraktelig og et monster

Skrevet av Ken, 07.06.2011
I et år nå har jeg vært venn med ei venninne.. fortalt alt til hverandre, stolt på hverandre..

Deprimert samboer...

Skrevet av samboer til deprimert., 05.06.2011
Jeg har en samboer som er helt nydelig. Jeg elsker han like mye, hvis ikke mer enn da vi ble sammen for 7 år siden.

Depresjon - ensom og alene

Skrevet av Nobody, 03.06.2011
Hei! Jeg vil ikke virke som en av hundre fisk i havet, men som mange andre kan jeg beskrive meg som "deprimert" for tiden.

what to do?

Skrevet av sancho pancha, 31.05.2011
I det siste året har jeg opplevd en del "ikke fullt så kule" ting, men har alltid gått rundt og trodd at jeg ikke har tatt skade av det. Men når jeg ser tilbake på hvordan jeg hadde det for et år siden innser jeg nå at jeg er deprimert, og det uten noen spesifik grunn, noe jeg blir sur på meg selv over og alt blir en ond sirkel.

Har ingen venner og ingen glede i livet

Skrevet av Rune, 28.05.2011
Hei. Søkte på noe på google og kom over denne siden, og tenkte hvorfor ikke prøve her (og), råd og tips trenger jeg jo for å komme videre.

Psykisk sliten.

Skrevet av AK, 24.05.2011
Stikkord; - Dårlig selvtillit. - Angst.

Hjelp deprisjon og destruktiv tanke gang

Skrevet av ingen, 24.05.2011
i det siste har det hvert veldig mye som har gått galt i livet mitt. Jeg opplevde jordskjelvet i Japan og alt stresset som kom med å bli evakuert.

Jeg blei veldig glad da jeg oppdaget denne siden...men..

Skrevet av Ms. Miserable, 22.05.2011
Jeg tenkte at her er det kanskje ordentlige og seriøse svar og få. Men virkelig, her som andre steder er det også useriøse svar.

selvskading, selvmordstanker og BUP...

Skrevet av Signe, 15.05.2011
Jeg er ei jente på 14 år som begynte med selvskading for ca 2 måneder siden. Fordi bestevenninen min, onkelen min og oldemora mi døde...

Sosial Angst

Skrevet av Anonym, 15.05.2011
Jeg er en kvinne på 26 som har slitt med mye angst, sosial angst nesten hele livet mitt. Mamma drakk og slo oss omtrent hver dag så lenge jeg kan huske.

Konstante selvmordstanker

Skrevet av Amy, 08.05.2011
Nå er jeg veldig usikker på hvordan jeg skal klare å formulere dette på best mulig måte... Men jeg får prøve...

Er det meg det er noe galt med?

Skrevet av Mari, 06.05.2011
Da jeg var 20 fikk jeg min 1 datter, jeg var alenemor. Jeg var den 1 i "gjengen" som ble mor, og jeg ble nødt til å leve et litt annet liv en alle andre selfølgelig.

Dystym, Sosial angst osv

Skrevet av Alex, 03.05.2011
Jeg er en 16 år gammel gutt. I de tre siste årene har jeg følt ikke følt mye, jeg har ingen sosial lyst, jeg hater hvor ensom jeg er men på andre siden hater jeg å være sosial.

stenger meg inne

Skrevet av bente, 01.05.2011
Har i det siste hatt det ganske vanskelig.. Ble overfalt på jobb i august, men taklet det veldig bra, helt til saken kom i lys igjen for litt over en måned siden.

Mistrivsel i militæret

Skrevet av Jens, 29.04.2011
Hei, Jeg har vært i militæret i nå snart 4 måneder og hadde en av de beste periodene i livet mitt på rekruttskolen. Så ble jeg overført til Rygge på kurs som varte i en måned.

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

Jeg vet hva som er feil, men klarer ikke å gi slipp.

Skrevet av Thea, 25.04.2011
For en syv måneders tid siden slo ekskjæresten opp med meg, og sa at han hele tiden hadde brukt forholdet med meg som dekke for at han ikke fikk jenta han ville ha. Hun er, må nevnes, yngre, tynnere og særlig i mine øyne penere enn meg.

Apatisk i lang tid.

Skrevet av Thanatos, 17.04.2011
Har over lengre tid (så lenge jeg kan huske) slitt med apati, men vet ikke hvorfor, evt hvorfor det har stått i så lenge. Jeg har i en alder av 25 år enda ikke funnet ut hva jeg vil gjøre med resten av livet, om noe i det hele tatt.

Depresjon

Skrevet av Elin, 15.04.2011
Jeg føler meg trøtt, slapp og har lite energi. Har ikke overskudd til å trene og når jeg er alene føler jeg meg "tom" innvendig.

Apatisk?

Skrevet av jente87, 07.04.2011
Jeg er en jente på 23 år som er bekymret for at det er noe galt med meg. Jeg mangler evne til å føle noe særlig mer enn å synes synd på meg selv.

hvordan takle sorg?

Skrevet av A, 03.04.2011
Jeg har et problem jeg har slitt med lenge. Har vurdert psykolog, men mangler penger til det.

sliter med venner

Skrevet av gullhår, 01.04.2011
Hei, jeg har 3 problemer: 1. jeg er en jente på 17 år, går i 1.

Depresjon og angst spørsmål

Skrevet av ts, 31.03.2011
Hei jeg er ei jente på 23 år som hadde en forferdelig tøff angst og depresjon episode for første gang for to år siden etter ett samlivsbrudd! Kom meg gjennom det da på ca 3-4 mnd uten medisiner bare sobril innimellom.

Hjelp, jeg vet ikke hvem jeg er

Skrevet av jente som ikke vet hvem hun er, 28.03.2011
Hvor skal jeg begynne....jeg er en jente på litt over 20 år.

ked af det

Skrevet av MJA, 27.03.2011
Hej. Jeg har et spørgsmål, for jeg føler at jeg har det rigtig skidt psykisk men jeg har aldrig rigtig siddet ned og snakket med nogle om det.

Sjalu mann som sliter,,,

Skrevet av Nasse, 24.03.2011
Er sjalu og takler hverdagen dårlig, blir utslitt og trist. Min sjalusi kommer når jeg ser min dame sine ekser og jeg lager da fryktelige bilder i hode mitt, får tanker som knekker meg, blir deprimert og innesluttet, det går utover vårt forhold når jeg blir slikt.

Ekser

Skrevet av anonym, 24.03.2011
Hvorfor sier min forlovede navnet til eks kona i forbindelse med vår samleie?

Lei av livet!

Skrevet av Solz, 23.03.2011
Hei. Kom over denne siden og måtte bara benytte muligheten til og få ut litt frustrasjon.

Alene i folkemengden.

Skrevet av Maria, 14.03.2011
Alt startet for mange år siden. Helt fra jeg var liten har jeg følt meg annerledes, og jeg føler at jeg ikke hører til noen plasser.

En god, skummel blanding

Skrevet av Utslitt, 09.03.2011
Hallo. Jente på 20 som sliter med så og si alt.

Splittet personlighet mm

Skrevet av Lilla21, 08.03.2011
Fra før av har jeg pstd og er deprimert. Men nå i løpet av de siste månedene har jeg (og også en sosionom jeg pratet med) fått det for oss at jeg kan ha splitted personlighet.

Livssituasjon

Skrevet av Eremitten., 07.03.2011
Jeg er voksen kvinne som lever godt som "sosial eremitt" og dvs at jeg har ikke noe liv,som jeg har i mange år nå og fremdeles står det på stedets hvil. Det betyr også at jeg har ikke kontakt med familie pga div årsaker og ingen hensikt å prate med dem heller!

Deprimert, irritert, fort hissig, trekker meg unna kjæresten, ofte lei meg...

Skrevet av Anonym, 07.03.2011
Hei, Jeg står litt på bar bakke og har lenge vurdert psykolog, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Har en lang historie med tøffe ting gjennom barndom fra mobbing, foreldre som krangler, skilsmiss av mine foreldre og foreldre som ikke var der for meg langt opp i årene.

1. innlegg

Skrevet av Maria, 03.03.2011
Da jeg var 18 år begynte jeg å gå til en psykolog. Hun hjalp meg å hjelpe meg selv.

Sliter med angststress

Skrevet av truls, 03.03.2011
Hei jeg er 28 år gammel og har gjort mye galt i mitt liv, sonet 5 år i fengsel for dette og har ikke gjort noe galt siden og angrer veldig på de tingene jeg har gjort, så mye at det faktisk tar over livet mitt til tider. Mitt navn er mediakjent og jeg skiftet deretter navn siden etter en stund i jobb begynte rykter og gå, skiftet jobb igjen og samme tingene skjer.

student(20år)

Skrevet av And, 01.03.2011
Hei. Jeg er en jente på 20år som går på folkehøgskole.

Er jeg lei

Skrevet av Anonym, 20.02.2011
Jeg befinner meg i et 11 års forhold, vi har bodd sammen i 10 år og har en liten gutt på 3 år. De siste årene har forholdet vært lite 'kaldt'.

Broren min ødelegger for familien

Skrevet av Henrik, 19.02.2011
Hei, jeg har en bror som er femten år. I mange år har han laget plaget og lagd bråk i familien.

Tror min sønn er deprimert

Skrevet av livelev, 14.02.2011
Hei! Jeg har en gutt på snart 16 år som etter å ha hatt en sikkelig knekk i forbindelse med kjærlighetssorg, og sannsynligvis fremdeles er deprimert.

Spillegalskap

Skrevet av idioten, 14.02.2011
Jeg har en samboer som såsnart jeg reiser på jobb spiller bort alle penger som er tilgjengelig. Videre blir smykker og andre verdisaker solgt.

hva skjer med meg?

Skrevet av nadie, 08.02.2011
jeg har ingen lyst å stå opp lenger, ingenting av det jeg gjør er riktig. Jeg gjør ikke noe for å komme meg videre i livet, er alltid den minst vært på alt, er ingen god datter.

sjalusi ,depresjaon,selvtilitt

Skrevet av xxx, 07.02.2011
Hei ,jeg er 35 år.noen gang tenke jeg at jeg mangler alt.

Paranoia

Skrevet av mm, 04.02.2011
Hei Jeg har en søster som har mistet sin far da hun var noen måneder gammal. Farløsheten er noe som har preget henne gjennom hele livet.

trenger pyskolog

Skrevet av jeg, 03.02.2011
hei jeg har depresjon,men jeg har ikke rå til pyskolog jeg er arbeidsledig.har dere noen tips??

PTSD, nedsatt arbeidsevne og rettigheter

Skrevet av Incestoffer i 11 år, 26.01.2011
Jeg er 35 år, og er språklærer i den videregående skolen. Jeg har diagnosen PTSD etter 11 år med seksuelle overgrep, samt et voldtekt i tenåra.

Hvor kan jeg få hjelp?

Skrevet av gutt 21, 24.01.2011
Hei jeg er en gutt på 21. Jeg har hatt selvmordstanker og tegn til depresjon i mange år.

ønsker kjæreste, sjalu, dårlig venninne

Skrevet av Tuva, 20.01.2011
jeg sliter litt fortiden. Jeg føler venninne mine begynner å få seg kjærester, og jeg er den eneste som uteblir.

Ekstremt sinne (nav - jobb - samboer - familie.. )

Skrevet av Jente 21., 19.01.2011
Hei! Jeg er en jente på 21 år som har begynt å få en del syke tanker i hodet.

Fjerne abort fra journalen ?

Skrevet av E, 16.01.2011
Hei! Skal nå snart begynne hos psykolog og er virkelig nervøs.

Har problemer

Skrevet av Gutt1995, 07.01.2011
Har lest litt rundt her å der, men kan egentlig ikke finne noe som jeg syntes "matcher" helt meg, så skal beskrive litt hvordan jeg føler det. Har siden jeg vært liten vært utrolig *dyktig* innenfor sport, alt jeg har gjort har blitt tolket som fantastisk av trenere og venner...

Suicidal vän

Skrevet av David, 05.01.2011
Hej! Har just chattat med en väninna i Tyskland, som är deprimerad och säger hon är suicidal.

skuffer de jeg er mest glad i

Skrevet av håp, 02.01.2011
jeg tørr ikke ta kontakt, selvom jeg gjerne skulle gjort det fordi jeg øsnker ikke å fortelle noen at jeg trenger hjelp og jeg har ikke penger til å betale psykolog selv. Problemet mitt utløses stort sett når jeg drikker, da kommer alle dårlige ting som har skjedd og følsene frem.

Gravid samboer med angstpanikk anfall og depresjon

Skrevet av lost, 01.01.2011
Hei, Vi har vært samboere i ca 5 år. Har hele tiden visst at samboeren min slet med depresjoner og derfor har hun brukt setralin (Zoloft).

FORGIFTET AV TOLVON?

Skrevet av Fortvilet dame på 52, 30.12.2010
Jeg har over lengre tid brukt Tolvon, uten at det hjelper på depresjonen min, men den hjelper på søvnproblemer og uro tror jeg! Ca 3 år brukte jeg 60 mg hver kveld, det siste halve året har jeg doblet dosen, etter anbefaling fra fastlegen min, men vil egentlig ikke ta disse medisinene!

Depresjon?

Skrevet av Anonym, 16.12.2010
Hei. Jeg er en jente på 19 år, som tror jeg er deprimert.

Er jeg syk?

Skrevet av meg, 09.12.2010
Hei Jeg er 16 år gammel jente. Det siste halv året har jeg lange perioder hvor jeg føler meg utrolig ensom,trist og annerledes.

Ikke suicidal... Tror jeg

Skrevet av Usynlig, 03.12.2010
jeg er ganske sikker på at jeg ikke er suicidal men jeg vet ikke hva som betegner den diagnosen. så langt tilbake jeg kan huske så har jeg sett på døden som en befrielse selv om jeg egentlig aldri har hatt lyst til å dø bortsett fra noen situasjoner hvor en var at jeg satt i ett vindu å var klar for å hoppe men var for pysete til det, noe som er det beste i og med at det bare var i andre etasje.

Trenger jeg psykolog?

Skrevet av Johnny, 02.12.2010
Hei Ja jeg har vel egentlig slitt hele livet mitt med å være særlig sosial selv om jeg har prøvd men det har vært til ganske liten nytte. Det kan ha noe med at når jeg var ganske ung så flyttet jeg å moren min langt ut i en skog hvor det ikke bodde så mange i min alder som egentlig aldri ble de beste vennene bortsett fra en men han flyttet noen år etter.

Kontrollerende forelder skaper depresjon

Skrevet av Dr. Bloom, 29.11.2010
Hei. Jeg er en gutt på 19 år som sliter med depresjoner på grunn av at min mor alltid ser ut til å ha et behov for å kontrollere livet mitt på en eller annen måte.

Deprimert og aggressiv

Skrevet av Lonely, 19.11.2010
Hei. Er en gutt på 26 år som over lenger tid har slitt med depresjoner og aggressiv atferd.

Mamma trenger hjelp

Skrevet av Frøken strøm, 19.11.2010
Hva kan vi gjøre for at mamma skal bli bedre? Hun sliter med angst og har prøvd alt av medisiner,gått til psykolog,fått behandling hos en synsk.

Hva sliter jeg virkelig med og hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Marthe, 02.11.2010
Jeg er ei jente på 18 år og jeg veit ikke helt hva jeg skal skrive her, føler det er så mye rart som er umulig å forklare. Jeg veit bare ikke lenger hva jeg burde gjøre med det og jeg veit ikke hva jeg.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Ninni, 30.10.2010
Hei! jeg er en jente på 18 år.

Deprisjon

Skrevet av Mimi, 27.10.2010
Hei.. Jeg er en jente på 19 år.

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

Ukjent og voksende problem

Skrevet av Betina, 24.10.2010
Jeg sliter med noe jeg ikke er helt sikker på hva er. Så lenge jeg kan huske har jeg gått lei av ting fort, jeg mister interessen og klarer ikke finne på ee eneste ting jeg vil i livet (alt fra livs planer til dagsplanen er et slit).

behandling?

Skrevet av jenta17, 19.10.2010
hei, jeg er en jente som er 17 år og går til psykolog. hun har stilt diagnose, og sier at hun snart skal begynne med behandlingen.

snill pike syndromet... angst!

Skrevet av angst, 12.10.2010
Jeg sliter med angst, tror jeg er i en depresjon, veldig pessimist og har absolutt ingen selvtillit,har veldig høye krav til meg selv! venner skyver jeg unna meg pga.

Pessimistisk og veldig sårbar

Skrevet av Anonym, 11.10.2010
Hei. Jeg er en jente på 24 år som er i full jobb, har gode venner og familie rundt meg.

Samboerskap.

Skrevet av sliter!, 30.09.2010
Hei, jeg 22år og min samboer 26år, vi har bodd sammen i 3 år, har hatt et forhold i 4 år, helt til nå da jeg bestemte meg for å flytte ut på grunn av for mye negativt i forholdet, hjem og familie som gjorde at jeg begynte å se negativt i alt, mistet mat lysten, irriterte meg over alt hjemme hele tiden, sluttet å ta vare på meg selv og samboeren tilslutt. Jeg har åsså sluttet og stole på min samboer når det gjelder visse ting som økonomi, andre jenter osv..

hva er min diagnose..

Skrevet av Kreiken, 20.09.2010
Hei.. Jeg er en jente på 25 år som har slitt nå med angst,depresjon,nerver,rusmisbruk i mange år.

Depresjon og følelser

Skrevet av maca_294, 14.09.2010
Hei, er ei jente på snart 18 år, har siden ca 2003 hatt et et tomrom i meg selv, veit ikke helt hvordan jeg skal forklare det, er ikke vant til å snakke om følelsene mine eller hva jeg tenker.Jeg har det tungt enda pga Min Kjære Mormor døde i 2003, ting har aldri vært d samme siden.

Fanget

Skrevet av Askepott, 14.09.2010
Jeg sliter litt med sosial angst og blir deprimert fort. Humøret svinger minst 3 ganger daglig.

Anbefaling av psykolog i Oslo

Skrevet av Angie, 01.09.2010
Hei, jeg har slitt med depresjon, angst og negative tanker lenge og er nå utbrent og sykemeldt. Jeg trenger en psykolog i Oslo men det er ventelister overalt.

fanget av porno

Skrevet av duncan, 30.08.2010
Hei jeg er en mann på 39 år som er gift og har 2 barn. Jeg sitter oppe om natta og ser på porno på nettet.

Jeg skjønner ingenting

Skrevet av Anonym, 23.08.2010
Jeg vil ikke kalle meg selv deprimert, selvom jeg har valgt depresjon som emne. Jeg bare vet ikke helt hvordan jeg skal kategorisere meg selv og følelsene mine.

Bells parese

Skrevet av Celine, 23.08.2010
Heisann, I november er det 3 år siden jeg fikk diagnosen bells parese, venstre del av ansiktet ble lam. Det har i ettertid blitt bedre.

hva er galt med meg?!

Skrevet av Knt, 11.08.2010
hei, jeg har erfart nå dette siste året at jeg har blitt en mye svakere person, jeg lar meg selv synke i et dypt hull altfor ofte over bagateller. jeg føler at jeg ikke duger til noenting, og nå har det kommet så langt at min fantastiske kjæreste blir psykisk sliten over de tingene jeg forteller han om hvordan jeg føler..

hva skal man med psykolog????????

Skrevet av spørsmålstegnet, 06.08.2010
Stiller meg selv det spørsmålet, etter at min fraseparerte kone selv om vi har levd sammen for det. Begynte og gå til psykolog.

På bunnen....

Skrevet av Anonym, 03.08.2010
Hei.. Jeg er ei ung jente som nå har vært deprimert i ca.

Hva kan jeg fra utsiden gjøre med søster som er deprimert, men også lut doven?

Skrevet av storebror, 03.08.2010
Hei Jeg har et voksent søster som sliter med depresjoner, perioder med angst, men som også er veldig lat, ekstremt bortskjemt og til tider ganske egoistisk. Hun har blitt mobbet i oppveksten, har problemer med selvbildet, men har likevel lett for å bli venner med folk og er langt over normalt intelligent.

Angst av kjærlighetssorg

Skrevet av trengerhjelp, 28.07.2010
Hei jeg lurte på hva jeg skal gjøre. Jeg går på medisiner for angst og depresjon men hver gang noe som har noe med eksen min å¨gjøre kommer opp i en samtale eller bilder osv så får jeg utbrudd igjen.

Ulykkelig

Skrevet av Anonym, 20.07.2010
Jeg har en bestevenn som bestandig har kjæreste. Hun har riktignok ikke hatt en kjæreste i alle år, men hun er ikke så lenge singel av gangen.

Alene

Skrevet av Anonym, 18.07.2010
I årevis har jeg vært en sterk person, jeg har bestandig kommet meg sterkere ut av hva enn situasjonen har bydd på. I vinter ble jeg kjent med en som gikk en klasse over meg på skolen jeg går på.

Å være alene er en skam

Skrevet av Na, 07.07.2010
Jeg har opplevd en del iløpet av de årene jeg har levd. For noen går det helt fint, for andre blir livet snudd opp ned.

Indre uro,kvalme ,gråteanfall og bekymringer om alt..

Skrevet av vudu, 26.06.2010
Har i flere år følt en indre uro og besvimelsetendenser,Kan gå inn i en butikk og plutselig bli utrolig svimmel..Opp en trapp eller rask gange virker det som jeg skal miste pusten og blir utrolig stiv og redd..

En ørliten erfaring rikere

Skrevet av Anonym, 25.06.2010
Jeg, som mange andre jenter, ser for meg "drømmegutten" tidlig i tenårene, hvis ikke før. Man setter opp kriterier for seg selv, om hvordan den ulitmate gutten skal være mot deg, mot andre, og mot seg selv.

Destruktiv. Aggressiv. Hatsk.

Skrevet av Grumpy, 23.06.2010
Jeg er en mann på 31 år som i alle år har vært "nærmiljøets fargerike gladgutt". Populær hos venner, damer, kolleger etc etc.

Jeg vet ikke hva det er som plager meg

Skrevet av Tobias, 20.06.2010
Heisann [Mann, 20] Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal forklare meg her.. Mitt liv er som et svart rom.

Hvordan endre tankegang?

Skrevet av Na, 17.06.2010
Jeg sliter mye med å føle meg bra nok. Jeg føler hele tiden, eller veldig ofte at ting går galt i livet mitt fordi jeg fortjener det, fordi jeg ikke er bra nok til at ting skal gå bra.

Spillegalskap og deprisjoner hand i hand.

Skrevet av Sikker kamp, 14.06.2010
Hei, Noen som har tips til meg? Jeg har spilt for mye i flere år, men har på grunn av bra lønn, og økende forbrukslån og kredittkort.

Smerten tar ikke slutt

Skrevet av Na, 07.06.2010
Jeg har helt siden min første kjæreste hatt vanskelig for å åpne meg for gutter. Jeg har alltid vært redd for at de skal synes jeg ikke er bra nok.

Hjelp??

Skrevet av mmoniq, 20.05.2010
Det begynte for 4 år siden at jeg følte ingen ville ha meg og at jeg ville ta mitt eget liv, klorte meg på armene så jeg fikk sår, at heller ingen brydde seg.Fikk hjelp til å snakke med en psykolog, det hjalp litt.

Med tårer i hjertet

Skrevet av Jente 16, 19.05.2010
Med nattegråt nesten hver natt, og selvmordstanker i tillegg til tider har jeg på følelsen av at jeg trenger å oppsøke hjelp. Jeg sliter og med hyperaktive perioder uten å selv kunne kontrollere det, og dette hender selv når jeg er på bunnen av depresjonen.

depresjon? fibromyalgi? stress?

Skrevet av hmm, 11.05.2010
hei jeg sliter endel har gått meg temmelig fast nå. har mye problemer med at jeg mister fokus, aldri er uthvilt, har sosial angst, angst generell, depresjoner, blir veldig fort stressa...

hjelp!!!

Skrevet av Jessica, 06.05.2010
Hello, Sorry this is in English. I do speak and write norwegian but because of the complexity of the problem i prefer to write in my native tongue.

Ensom

Skrevet av Andreas, 04.05.2010
Hei! Jeg er en gutt på 21 år.

Dårlig selvtillit

Skrevet av Mariel, 02.05.2010
Hei. Jeg har ganske dårlig selvtillit, noe som periodevis gjør meg litt deprimert.

burnout

Skrevet av Anonym, 01.05.2010
Jeg føler meg trøtt og sliten av alt nå. er utvekslingsstudent i usa og skal snart tilbake, og jeg er faktisk litt redd for å komme hjem for jeg føler at ting ikke er det samme..

Sinne og sinnemestring

Skrevet av cowboy74, 25.04.2010
Jeg lurer på hvor jeg kan få hjelp til å bearbeide sinne mitt? Forholde mitt er på ssluttens rand.

Selvkritisk. Har ikke tro på meg selv.

Skrevet av Linn Jeanette, 19.04.2010
Jeg sliter. Mentalt.

Føler jeg lider av alt mulig

Skrevet av Hull i veggen, 16.04.2010
Hei! Det er veldig mye jeg kunne fortalt, men jeg skal gjøre det litt mer konkret og direkte.

depressiv?

Skrevet av SliteN, 10.04.2010
Hei! Jeg er ei jente på 19 år som føler meg så sykt langt nede for øyeblikket.

Deprisjon og temperements problemer,

Skrevet av Elena, 04.04.2010
Hei, jeg er en 22 år gammel jente som vet jeg trenger hjelp. Har tidligere gått hos psykolog til jeg ble 18 da det var gratis.

Skjelvinger.

Skrevet av lydia, 16.03.2010
Jeg har nå i flere år hatt sterke skjelvinger efter fulgt av høyt blod sukker, på hele 18mol.Så får jeg susing i ørene og kvalme.

depresjon, angst, apati...fysisk eller psykisk?

Skrevet av e, 10.03.2010
jeg sliter med endel ting, og aner ikke hva jeg skal gjøre med det. har siden puberteten slitt med sosial angst og ganske heavye depresjoner til tider.

kjedsomhet.....og alt annet...

Skrevet av anonym, 27.02.2010
Hei! jeg er en jente på 20 år, vet ikke helt hva jeg skal starte med...

Deprimert

Skrevet av hunden, 27.01.2010
Hei. Jeg lurer på hva som feiler meg.

trenger hjelp til angst problemer

Skrevet av baz, 20.01.2010
hei der, jeg har slitt med angst og depresjon i rundt 15 år, vært av og på sosial kontoret for økonomisk hjelp i mange år også. problemet mitt er at jeg ikke klarer å holde meg i programmet pga sterk angst klarer jeg sjelden å stille på avtaler med sosial kontoret, eller følge opp vilkår for videre utbetaling.

Selvtillit, overvekt, depresjon, apati

Skrevet av oslo sønn, 19.01.2010
Morra mi er en 130 kilos deprimert sofagris. Hun gidder ikke å gjøre noe som helst.

Personlighetsforstyrrelse?

Skrevet av Gjenhel, 06.01.2010
Hei. Jeg lurer på en ting.

Depresjon?

Skrevet av Helge, 26.11.2009
Hei. Sliter med : -Søvnløshet.

Hypersensitiv med depresjon medisiner

Skrevet av bipolar, 06.08.2009
Jeg bruker en rekke medisiner mot min depresjon (bipolar lidelse) Jeg er også hypersensitiv (Type I – IgE-mediert).

Affektiv...? Hva feiler det meg?

Skrevet av Stakkars meg, 05.05.2009
Jeg lurer på om det er noe som ikke går slik det skal i topplokket. Mine venner har fortalt at jeg ser trist ut, men at det er vanskelig å lese meg - jeg er ingen åpen bok.

Sosial angst

Skrevet av Hjelp meg, 28.04.2009
Jeg føler meg uvel / ukomfortabel i sosiale situasjoner. Mannen min må handle for meg på butikken, for jeg tør ikke gjøre det selv i frykt for at andre skal se på meg som dum, eller se at jeg rødmer..

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »