Bedre selvtillit

Bedre selvtillit er noe de aller fleste av oss skulle ønske vi hadde mer av. Både dårlig og god selvtillit kan være et problem, målet må være å utvikle en sunn selvtillit der dine prestasjonsevner faktisk står i forhold til din selvtillit. Du har kanskje hørt historier om LSD-påvirkede mennesker som trodde de var supermann og hoppet ned fra store bygninger. Slike historier er ekstreme eksempler på hvor skadelig høy selvtillit kan være. Og motsatt, så har de fleste av oss opplevd følelsen av dårlig selvtillit minst en gang, og for noen er det en konstant følelse. Vil du ha bedre selvtillit? De fleste mennesker opplever at de har manglende tro på seg selv og sine prestasjonsevner iblant. Dette forumet er for deg som ønsker tips og råd om hvordan du kan få bedre selvtillit.

Sorter etter: Dato | Popularitet

kort stubin=lett irritasjon

Skrevet av Vincent, 05.02.2018
Hei Unnskyld meg pga min blanding av norsk og svensk språket. Jeg har bott ca 20 år i Sverige før i 2009 flytter jeg til Norge.

Psykose

Skrevet av Rog, 01.02.2018
Føler meg utbrent ,det virker som min bipolare kjæreste liker å være i psykose,eller vertfall på kanten av den,hun vil helst ikke ta medisiner å er rask til å ikke ta dem når tjangsen er der,hun har vert psykotisk nå i 3-4 uker men har nå begynt å lande,nå er hun sint når eg finner medisinene frem å prøver å unngå å ta dei,går å legger seg uten å si god natt ,er redd for å eventuelt vekke hun for å gi hun medisinene hun trenger,eg er fryktelig sliten etter 6,5 år med hennes psykoser å nesten psykoser,føler eg altid går på nåler å må veie mine ord å gjærninger opp og ned heile tiden,hva kan eg gjøre,hennes datter har hatt eit ønske om å ha mor hjemme når psykosene setter inn,derfor har det vært meg som har hørt på alt tattel å vas fra morgen å til natt å somme tider heile natta,å når alt er åver så er det jo og min feil at psykosen kom,ja det sier hun,når det nå er sakt så har vi det bra når psykosen er borte ,å eg elsker hun virkelig av heile mit hjerte, mvh ein som har begynt å vente på neste psykose.

Angst, kjærlighet

Skrevet av Kaja, 28.01.2018
Hei! Jeg har et stort problem når det gjelder kjærlighet med andre gutter.

Angst for å kjøre bilforlate trygge plasser

Skrevet av Jea, 26.11.2017
Hei. Jeg har ADHD, PTSD, generalisert angstlidelse med panikk, agorafobi og tilbakevendende depressiv lidelse med suicidalitet.

Livredd for å bli glemt

Skrevet av V, 14.11.2017
Jeg trenger hjelp. Jeg begynte på videregående for noen måneder siden.

Manne min vil gå fra meg

Skrevet av Lena, 05.11.2017
Mannen min har sagt til meg at han vil gå fra meg. Vi har to barn, har vart sammen i 15 år.

fortvilet syk mor .

Skrevet av sol, 30.10.2017
Jeg er en dame med kognetive problemer etter et anorisme sprakk i mitt hode som og førte til en hjerneblødning.Jeg er allrid redd,noen ganger blir den veldig vanskelig å holde ut,de siste ukene har jeg bodd med minn sønn og hans samboer og hennes datter,jeg og minn sønn har kjøp hus sammen og de bor hos han ,endel rom er felles og hun vilikke samarbeide og tross alt forstå at hun bor hos minn sønn og kjøre på uten å ville diskutete og planlegge sammen i fred og ro .

Er redd min jente på 9 år sliter med Psykisk sykdom

Skrevet av Hjelpesløs, 29.10.2017
Vi er veldig rådvill og trenger sårt hjelp. Vi har ei jente på 9 år som vi alltid har hatt store utfordringer med.

Få utredning om skade

Skrevet av Viviblue, 24.10.2017
Hei jeg er blitt behandlet dårlig av barnevernet og trenger råd hvem som faktisk kan sjekke at eg har tatt skade av dette. Noen å anbefale som kan utrede dette på det sterkeste?

Hun vil forlate partneren men kan ikke

Skrevet av Gete, 18.08.2017
Hun har hvert i et forhold med en mann i 2 år. Hun vil ikke ha noe mer med mannen å gjøre lenger.

Ekstremt dårlig selvtillit

Skrevet av Kypros, 18.08.2017
Hei. Jeg møtte en Kypriot når jeg studerte på Kypros, og har aldri klart å komme over han (jeg er 33 år nå).

Psykiatri

Skrevet av Mann 24 år, 27.07.2017
Ved Psykiske lidelser og psykisk sykdom bør man aldri oppsøke psykologer for testing.

Gir opp

Skrevet av Sliten, 24.07.2017
Jeg er master student med deltidsjobb, samboer og mange venner. Likevel føler jeg meg som et null.

Leve med ustabil personlighetsforstyrrelse

Skrevet av Jente22, 12.06.2017
Jeg er en jente på 22. Jeg fikk diagnosen ustabil personlighetsforstyrrelse for 2 år siden.

Vitne til foreldrenes samleie

Skrevet av Apejenta, 28.03.2017
Jeg var ung, kanskje 7-8 år. Vi var på ferie i spania.

Henvising til psykolog

Skrevet av Anonym, 08.03.2017
Hei! Jeg har en god stund slitt med at jeg er mye nedfor, begynner å bli litt små deprimert og sliter med noe angst og søvnproblemer.

Begynner å miste besinnelsen

Skrevet av Lilja93, 07.03.2017
Jeg er ei dame på 23, har opplevd en hard oppvekst og undertrykt mye følelser og meninger. Pga en mor meg personlighet forstyrrelse.

jeg hater moren min

Skrevet av Diidii, 26.02.2017
Jeg hater moren min. Jeg er en 15 år gammel jente, og har slitt med depresjon og selvmordstanker i 5-6 år.

Sliter med vekt og dårlig selvbilde utro

Skrevet av Ingen, 15.02.2017
Hei. Min samboer og jeg har slitt utrolig mye drn siste tiden (ca 3år) pga hun har vært utro opptil flere ganger,(ikke sexuelt men mye heit flørting og noen møter med flere) nå siste gang ble jeg så forbannet at jeg hadde egentlig fått nok og ville bare avslutte forholdet kjapt og brutalt.

Kontrollbehov, sjalusi, mistenksomhet.

Skrevet av Roar, 08.02.2017
Hei, jeg er en mann 50+, som har et problem i forhold til å stole på en jente. Jeg trener, holder meg ung i sinn og utseende.

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

Alenemor med dårlig samvittighet

Skrevet av Denis, 04.02.2017
Er jeg sliten eller deprimert? Klammeri med et av barna nesten hver kveld.

Dårlig søvn, dårlig selvtillit, kritikk osv.

Skrevet av opo, 31.01.2017
Hei, jeg er ei jente på 17. Jeg har det ikke så bra.

HJELP MEG!!!!

Skrevet av Markus, 27.11.2016
Jeg er en ung mann på 25 år med alvorlige personlige problemer. Fra så lenge jeg kan huske tilbake i tid har jeg vært vitne til min fars voldsomme, uaktsomme og aggressive atferd, og så mye jeg har ønsket og aldri bli som han på dette området så sliter jeg med nettopp det samme.

Arbeidsledig

Skrevet av Student, 17.11.2016
Hei, Jeg forsker på dette med arbeidsledighet og de ulike sinnsstemningene en person går igjennom ved tap av arbeid. Jeg tenker dette kan påvirke hvordan personen, selektivt, tar inn ny informasjon.

Psykologihjelp i utlandet (Australia)

Skrevet av Anne, 04.11.2016
Hei, Jeg er ei jente på 22 år som har bodd i Australia i 3 måneder, og like før jeg dro nedover, startet jeg å innse at jeg sliter med ortoreksi (som jeg har gjort siden jeg var 17 år gammel). Jeg dro til legen to ganger før jeg dro, og snakket med henne om dette, noe som jeg følte var til stor hjelp.

Hva kan jeg gjøre for å føle meg bedre

Skrevet av Fabio, 17.10.2016
Jeg er i ganske mange forskjellige vennegjenger og er blant de populære. Når jeg er med vennene mine, føler jeg at jeg er kjedelig og uinteressant og at de bare henger med meg for og henge.

Hjelpe en venn

Skrevet av Matti, 13.10.2016
Jeg har en venn som føler seg trist. Men han sier han ikke er lei seg, han bare føler seg trist og ensom på en måte.

Sosial angst og emosjonell blokkering (engelsk post)

Skrevet av utenlandsstudent26, 05.10.2016
Hei! Jeg haaper det kan gaa greit om jeg skriver posten paa Engelsk?

Redd for å være naken

Skrevet av Ullsokken, 29.09.2016
Hei, er en jente tidlig i tjueårene. Helt siden jeg kom i puberteten, ca rundt når jeg var 8 år (jeg var nok først i klassen min) har jeg aldri turt å være naken foran noen.

Misfornøyd familie

Skrevet av Anonym, 25.09.2016
Hei. Jeg har bodd hjemme i nå over 21 år, og det merkes.

Misfornøyd familie

Skrevet av Lisa, 25.09.2016
Hei. Jeg har bodd hjemme i nå over 21 år, og det merkes.

Ny skole

Skrevet av Malle, 08.09.2016
Hei, hvordan kan man lære å elske seg selv? Dette er noe jeg sliter sterkt med, og det ødelegger for meg nå som jeg har begynt på ny skole (vg1).

Kropps angst

Skrevet av Chris, 19.08.2016
Jeg har angst for å vise frem kroppen min og jeg liker ikke å se på meg selv. Jeg synes jeg er stygg uansett hvordan jeg prøver å se på meg selv.

Ekstremt redd å seie nei.

Skrevet av Maria, 27.07.2016
Hei. Eg er alltid svært redd å seie nei eller noko motsigelse fordi eg er kjemperedd om vedkommende vert sint på meg eller hate meg.

Får ikke lagt fortiden bak meg...

Skrevet av Caddy, 20.07.2016
Hei, jeg sliter med et problem som egentlig kan virke ganske teit... Jeg er ei jente på 21 år, skal nå begynne på siste året i Bachelorgraden min på Blindern.

Bør jeg gå?

Skrevet av Maria, 10.07.2016
Jeg og kjæresten min har hatt langdistanseforhold i over et år. Han er amerikansk, og skal etter planen komme til Norge for å bo her et halvt år om en uke.

Tidligere bruker av ulovlig porno

Skrevet av Titus, 21.06.2016
Jeg vet at dette er et forhatt team og vær så snill å ikke skrive hatmeldinger til meg. Tok veldig mye modighetå skrive her.

Vondt innvendig

Skrevet av Aroa, 07.06.2016
Har opplevd drapstrussler for ett år siden. Har opplevd psykopater i rundt meg igjennom mange år.

et stort rot

Skrevet av mari, 06.06.2016
jeg trenger virkelig hjelp! jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte.

Ingen venner, redd for å bli hatet.

Skrevet av Sandra, 03.06.2016
Jeg er en veldig stille person, jeg tror ikke det er fordi jeg er sjenert. Men at det stammer fra at jeg er redd for at folk ikke skal like meg, synes jeg er rar, slem etc.

Utro mann

Skrevet av Mali, 02.06.2016
Fant samtaler og webside han har vært på. Hvordan klarer jeg å tilgi ham?

Depresjon, tips og råd settes stor pris på!

Skrevet av Iselin, 09.05.2016
Jeg er egentlig en livsglad jente, kjent for mitt gode og smittende humør. Men de siste 3 årene var jeg i et forhold som jeg nylig kom ut av i jul.

Depresjon i familielivet

Skrevet av Tiana24, 01.05.2016
Dette startet egentlig for 3 år siden der jeg måtte gå gjennom mye til å støtte min mann, til nå nylig der jeg fant ut at jeg selv har begynt å få mye depresjoner. jeg jobber i byen og noen få små ord kan kan få meg til å ville gråte men jeg holder meg.

Vært igjennom mye

Skrevet av Anne, 25.04.2016
Hei!:-) Jeg er redd dette innlegget kommer til å bli litt for langt, men jeg skal gjøre mitt beste for å ikke få det så langt.

Dårligere form enn på lenge

Skrevet av Drulf, 18.04.2016
Hei kjære alle sammen. Jeg blir dårligere nå om dagen og er i ferd med å gi opp både jobb og kjæreste.

håpløs

Skrevet av misslykket, 07.03.2016
Prøver å skrive noe her som et rop om hjelp. Slitt med depresjon, pessimisme i årevis.

Hvordan virke mer engasjert

Skrevet av fru sjenert, 27.02.2016
Hei Jeg blir snart ferdig utdannet, og skal bevege meg inn på arbeidsmarkedet og dermed jobbintervju. I den forbindelse har jeg blitt fortalt at jeg kan oppleves lite utadvent og dermed uengasjert.

Angst

Skrevet av kdl, 15.02.2016
hei jeg sliter med å gå ut blant folk. jeg har utplassering i 3 uker nå å er i siste uke.

Moren min

Skrevet av Svein, 09.02.2016
En gang slikket jeg mine mors truser som hadde, noe hvit på seg. Jeg vil gjerne dele dette men er redd for å at folk skal få en annet syn på meg.

Skjulte problemer

Skrevet av Anonym, 08.02.2016
Jeg er en jente på snart 16 år, som går i 10. Klasse.

hva nå?

Skrevet av Nova, 07.02.2016
Jeg har slitt med depresjon og angst så lenge jeg kan huske. I min familie er jeeg litt alene.

Psykisk syk ektefelle

Skrevet av 1000fryd, 04.02.2016
Jeg lever med en mann som er skadet av en stren og agressiv og voldelig far i oppveksten. Det har tatt fra ham all selvtillit.

Løgn

Skrevet av Lina23, 30.01.2016
Hei Jeg er en jente på 23 år, som er sammen med en helt fantastisk gutt. Problemet mitt er at jeg lyver veldig!

Henvisning til sinnemestringpsykolog

Skrevet av P.L, 28.01.2016
Hei Jeg lurer litt på om det finnes en slik "kurs" som er tilknyttet helsevesenet. Langtidssykemeldt med dårlig råd.

Dårlig selvtillit og anti meg gruppe

Skrevet av Jente 13, 21.01.2016
Jeg har veldig dårlig selvtillt og det er noen gutter som har laget en anti (mitt navn) klubb. Jeg vet at jeg er tykk at jeg har store lår at magen min er stor at nesen min er veldig stor og at ansiktet mitt er stygt!!

komme over ekskjæreste

Skrevet av Mari, 21.01.2016
Hei.. Jeg var i et forhold med kjæresten min, han betydde alt for meg.

Dårlig selvtillit og anti meg gruppe

Skrevet av Jente 13, 21.01.2016
Jeg har veldig dårlig selvtillt og det er noen gutter som har laget en anti (mitt navn) klubb. Jeg vet at jeg er tykk at jeg har store lår at magen min er stor at nesen min er veldig stor og at ansiktet mitt er stygt!!

Avstandsforhold og hvordan forholde seg til det

Skrevet av Usikker jente, 17.01.2016
Jeg er 24 år og har funnet den rette. Men jeg er på nære hold av å ødelegge forholde på grunn av min lave selvtillit og mistanke om at han vil slutte å elske meg en dag.

Hjelp meg å hjelpe....

Skrevet av Carmen, 12.01.2016
Hei! Jeg har en god venn som sliter meg ut og gir meg store utfordringer på grunn sin væremåte.

narsissist

Skrevet av Alene, 25.12.2015
Jeg er 17 år og lever med en mor som er narsissist. Jeg har også en bror som har voldelige tendenser og jeg mistenker at han kan ha sinneproblemer.

Schizofreni

Skrevet av Anne, 08.12.2015
Hei! Jeg håper virkelig noen tenker med hjertet og leser dette innlegget her siden det trenger jeg virkelig at DU gjør.

Søvn tretthet utmattelse depresjon PTSD

Skrevet av Randi, 26.11.2015

Jobben gjør meg gal

Skrevet av Christine, 26.11.2015
Jeg har en jobb nå som jeg i grunn gledet meg til å starte i. Men det viser seg nå at dette har blitt et mareritt for meg.

Depressed.

Skrevet av bb, 22.11.2015
Jeg er ei jente på 16 som sliter en del med deprisjoner mest av alt pga familietrøbbel. Jeg vokste opp i et hjem med veldig mange søsken hvor mye krangling og slåssing var normalt.

Tidligere ekstremt inntadvent, utviklet ekstremt sosialbehov fulgt av depresjon

Skrevet av Ubrm, 19.11.2015
Har alltid vært veldig innadvent. Har alltid hatt venner, men vært den som stadig velger å ikke være med på ting som festivaler og liknende.

depressiv mor uten lyst til å leve, vil flytte utenlandshus ofte, hjelper ikke.

Skrevet av Vallop, 10.11.2015
Min mor hadde en far som drakk mye og gamblet penger og hus bort. Min bestemor var bitter og jobba som syerske.

Prøver og prøver

Skrevet av Anne, 10.11.2015
Hallo! Jeg er ei jente på 11 år som er veldig innadvendt.

Sint sa du?

Skrevet av snx Romeo, 06.11.2015
"Jeg er ikke sint bare veldig, veldig skuffet" Kjenner meg igjen i det sitatet der. Når jeg er sint er det intenst og varer i ca 10 minutter, så er det over.

Sentrer ikke...

Skrevet av Anne, 06.11.2015
Hei! Jeg håper virkelig du tar deg litt tid og svarer på dette spørsmålet mitt!

Sosial Angst

Skrevet av Thea, 25.10.2015
Jeg er en 16 år gammel jente som ikke tørr å være i gym, tror det kan ha noe med sosial angst å gjøre. Er den en mulighet for å bli fritatt fra gym?

klarer ikke å være meg selv ovenfor andre

Skrevet av marie, 07.10.2015
Hei. Jeg ser på meg selv som en positiv person som har et bra liv.

Selvtillit og utvikling

Skrevet av anonym, 05.10.2015
Hei! Jeg er en mann i 20-årene, har fast jobb, leilighet, mange venner, en herlig familie og bil.

Skal det være så vanskelig å få hjelp?

Skrevet av Lois, 30.09.2015
Psykisk helse: Hvor er hjelpen når man trenger den? Kjære helsevesen!

voldtekt

Skrevet av Cecilie, 27.09.2015
Hei. Jeg var utsatt for voldtekt for 3 år siden av en kompis av meg men nå har jeg vanskeligheter for å binne meg til nye forhold å klare å gå videre..

Hjelp til bedre slvfølelse

Skrevet av Kinin, 26.09.2015
Har hatt en barndom og et tidlig ekteskap uten komplimenter og bekreftelser på at jeg var bra nok. Tvert imot.

Hjelp til bedre slvfølelse

Skrevet av Kinin, 26.09.2015
Har hatt en barndom og et tidlig ekteskap uten komplimenter og bekreftelser på at jeg var bra nok. Tvert imot.

Angst

Skrevet av Oslojente27, 25.09.2015
Hei. Jeg har egentlig både et spørsmål og en erfaring jeg vil dele med dere.

Hvordan styrke egenfølelse når det utenfor er mørkt

Skrevet av LOlita, 25.09.2015
Hei. Jeg har en narssisitisk mor som påfører skyld, skam osv.

Sjenert ol

Skrevet av Jente på snart 25, 19.09.2015
Heisann, jeg er ny som student I år ved universitetet og trives,jeg har fått noen venner. Men jeg sliter også med selvbilde og har gjort det så lenge jeg kan huske!

Mange tanker

Skrevet av Vck 2015, 16.09.2015
Jeg er en person som tenker veldig mye, men i det siste har det kommet opp mange vonde og grusomme tanker og jeg blir litt redd for meg selv rett og slett. Har vært igjennom mye de to siste årene med et hjertesykt barn og mistet noen i nære slekt.

Pappa

Skrevet av Trist jente (11), 13.09.2015
Noen jeg kjenner veldig godt som besøkte meg (som jeg sjeldent treffer). Og så spurte vi om vi kunne få overnatte og så sa han nei som han alltid sier til overnattinger/besøk så jeg er alltid alene og trist.

Er det noe psykisk galt med meg?

Skrevet av Anonym, 07.09.2015
Over en lengre periode føler jeg at jeg har utviklet en evne til å diskutere å krangle mer med venner enn før. I løpet av de siste 10 månedene har jeg mistet 3 venninner, og jeg begynner å lure på om det er jeg som er problemet.

Hadde forhold til en gift mann

Skrevet av anette, 03.09.2015
eg hadde forhold til en gift mann i et år,eg er 32 han er 59.vi har alltid hatt en helt fantastisk kjemi mellom oss.

Desperat!!

Skrevet av Therese, 01.09.2015
Sliter forferdelig med meg selv og alt for omfavner min hverdag. Trenger virkelig hjelp/tips/råd før forhold å alt går i stykker!!!!!

lei av livet

Skrevet av gutt 23 år, 25.08.2015
bare sånn for å fortelle litt om meg selv, så liker jeg ironisk nok å være sosial. jeg har en hobby jeg er veldig god i.

angst for framtida - har jeg valgt feil utdannelse?

Skrevet av Iselilja, 23.08.2015
Hei. Det er vanskelig å oppsummere det kort, men jeg skal prøve.

Offentlig psyokolog

Skrevet av Farin, 13.08.2015
Hei. For å få tak i en offentlig psykolog må det gå igjennom min fastlege?

Sosial vansker

Skrevet av Suppe, 11.08.2015
Hei! Jeg er en jente på 17 år med atypisk autisme.

føler meg ubrukelig

Skrevet av Mella, 07.08.2015
Hei! Jeg er en dame på snart 30 år, som sliter veldig på jobben.

Hjelp

Skrevet av T.N, 06.08.2015
Jeg trenger egentlig bare og få ut noen ord, å visst noen har noe og komme med eller bidra med så er det veldig hyggelig... Jeg vil bare dele min historie å høre hva andre mener om dette.

Står jeg fast?

Skrevet av En sliten kar, 29.07.2015
sommeren e snart ferdig, og folk går videre med livet sitt. Venner og gamle klassekamerater får seg hus, bil og barn.

Øyekontakt

Skrevet av Frustrert, 28.07.2015
Jeg har slitt med sosial angst de siste 3 årene, og klarer rett og slett ikke se venner inn i øynene lenger. Aldri slitt med dette tidligere, men nå tar det helt overhånd.

Spiseforstyrrelse

Skrevet av Problemjente, 28.07.2015
Hei! Jeg opplever at jeg har ingen kontroll på hvor mye og hva jeg spiser.

Familierådgivning

Skrevet av Nordmann, 25.07.2015
Jeg er såå utrolig trist og har vært trist i de siste månedene grunnet min kjæreste bruker opp alle mine penger. Hun har ikke jobb og vi venter på barnehageplass til hennes barn.

Porn addict

Skrevet av Mário Torres, 18.07.2015
Hello. I was with my norwegian girlfriend for 3 years and she found out on my computer historic porn sites and also downloaded porn movies.

Hei.

Skrevet av Solveig, 18.07.2015
Dame på 53 år her. Skilt for 5 år siden.

Sterk angstlidelse med pustevansker

Skrevet av Guro, 17.07.2015
Hei, jeg er en jente på 27 år som har siden jeg var 19 slitt ned angst. Min lege ga meg cipralex, et antidepressiva.

Lillebror skaper splid mellom foreldre og gjør ingenting for sin egen fremtid...

Skrevet av Ane, 14.07.2015
Min lillebror på 24 år har i flere år nå bodd hjemme hos våre foreldre og gjort veldig lite for sin egen fremtid. Han har brukt opp sine år på VGS men har ingen utdannelse.

Sinne ute av kontroll

Skrevet av Miamarii, 08.07.2015
For å være litt kortfattet så kan jeg begynne med å si at for to år siden hang min forlovede seg og er da ikke med oss lengre.. Jeg var sammen med fyren i syv år og jeg ble både fysisk og psykisk misshandlet.

Hissig hele tiden

Skrevet av Henky, 05.07.2015
Føler sinne og aggresjon ofte. Blir verre ved alkoholinntak.

Hvordan bli trygg i forholdet?

Skrevet av Andson, 04.07.2015
Hei. Jeg er en gutt som har vært i et forhold med min kjæreste i snart 8 mnd.

Mor til besvær- misliker samboer

Skrevet av Ludvig, 02.07.2015
Hei! Har problemer med at Mamma ikke aksepterer og tålererer min kjærste og samboer.

Jeg tror jeg sliter

Skrevet av Anonym, 29.06.2015
Hei. Jeg har en del ting som jeg merker sliter veldig på meg.

Utrolig følsom

Skrevet av Susanne, 26.06.2015
Hei! Jeg er en jente på 16 år som har noen spørsmål.

Hjelp med dårlige tanker

Skrevet av Aifos, 22.06.2015
Hei! Jeg kaller meg for Aifos.

Klarer ikke sove etter åpenbaring

Skrevet av Alia, 15.06.2015
Jeg er en 18 år gammel gutt, som alltid har vært litt sjenert. Dette har jeg i det senere klart å forandre til det bedre.

alkohol,angst

Skrevet av selma, 14.06.2015
Hei. Jeg var ute med venner i går å drakk en del vin..

tankene

Skrevet av arnfinn, 13.06.2015
jeg sliter med å tenke stygge ord og bemerkninger med og eller uten navn eller andre ting. når jeg tenker stygge ord og bemerkninger så blir tankene såret og jeg sier unnskyld til tankene og er lei av å ha sånt.

Sjalu?

Skrevet av Cathrine, 09.06.2015
Hei! Jeg er en jente på 25.

Sjalusi

Skrevet av Elise, 09.06.2015
Hei! Jeg sliter veldig med tanker og får ikke sove godt om nettene lenger.

psykolog?

Skrevet av hedda, 09.06.2015
hei:) eg sliter mykje med bekymringer for alt mulig egentlig... som vis eg kjenner ein litt unormal smerte eller sånna bitte små ting så trur eg at eg skal eller har fått ein eller ana farlig sjukdom, spessielt kreft.

Veldig fort sur og irritert

Skrevet av Lettsint, 07.06.2015
Hei, jeg er en jente på 17 år som trenger veldig hjelp angående min irritasjon for ALT sammen. Har alltid benektet at jeg blir fort sur for småting som folk ellers ikke reagerer svært på, men nå så har jeg innsett det, og jeg må gjøre noe med det.

Depresjon

Skrevet av Julius, 02.06.2015
Sliter med depresjon og angst for å gjøre noe feil. Angst for å forelske meg i noen etter et vanskelig forhold.

Manglende energi og motivasjon

Skrevet av Sliten og Trist, 02.06.2015
Er en gutt/mann på rundt 25 år som har kommet inn i en periode der jeg har mistet all energien og dette gjør at jeg ikke orker å gjøre noe. Ikke finner jeg motivasjon til å gjøre dette heller.

Sosial angst

Skrevet av rebe1710, 01.06.2015
Hei. Jeg er en jente på tjuefire år som lider av sosial angst, alvorlig depresjon og unngående personlighetsforstyrrelse.

Når man ønsker at noen forsvinner

Skrevet av Aksel, 01.06.2015
Jeg har den siste tiden vært mye hos svigerfamilien og jeg blir helt gal. De klager på min kjære i ett og alt og aller verst er hennes bestemor.

Hvorfor overspiser jeg?

Skrevet av Anonym, 25.05.2015
Jeg har alltid vært glad i å kokkelere på kjøkkenet. Vennene mine skryter av meg opp i skyene fordi jeg er en så sunn og flink jente som trener, spiser sunt, men også skeier ut i blant.

Jeg ønsker å dø mer og mer ofte

Skrevet av ELINA, 22.05.2015
Jeg føler meg som jeg kan ikke gå videre. Livet er for tungt.

Jeg er utbrent, hva gjør jeg?

Skrevet av Anonym, 17.05.2015
Ok, for det første, hadde jeg aldri trodd at det var jeg som kom til å skrive et innlegg som dette. For det andre, trodde jeg virkelig at jeg kom til å klare meg igjennom dette året uten problem - men så feil kan man visst ta.

Langvarig skadet, traume, kjærighetssorg, deprimert

Skrevet av Namreh, 16.05.2015
For ca 6mnd siden gjorde samboeren min det slutt med meg. I starten virket det som jeg klarte å lure meg selv til at det bare vare midlertidig, etterhvert som tiden har gått har det egentlig bare blitt værre, spesielt ettersom hun allerede er etablert med ny kjæreste og jeg ikke har rikket meg av flekken hva gjelder å gå videre.

Bedre selvtillit

Skrevet av Kindus, 14.05.2015
Har du noen tips til hvordan jeg kan få bedre selvtillit? Min er veldig dårlig og jeg føler meg ikke bra nok for andre.

HYPERSENSITIV, IRRITASJON OG SOSIALE PROBLEMER

Skrevet av Sara, 09.05.2015
Jeg er 17 år og har en god stund kjent på å periodevis ha veldig humørsvigninger. Bittesmå ting trigger meg.

udefinert depresjon

Skrevet av duddi, 08.05.2015
Hei har en samboer som plutselig begynner å gråte / blit deprimert / sint & oppgitt. Høres ut som pms men det er det ikke.

famile som trenger hjelp.

Skrevet av Familen som trenger hjelp, 06.05.2015
Hei! vi er en småbarnsfamilie på 4 Mor, far, og 2 barn under 7 år.

Søster med psykiske problemer

Skrevet av Bekymret søster, 28.04.2015
Jeg trenger råd til hvordan man skal håndtere en søster med psykiske problemer. Hun har hatt bipolar lidelse nivå 2 i ca ti år samtidig som hun sliter med kronisk tarmsykdom.

Fobi mot forhold

Skrevet av Sunshine, 27.04.2015
Hei Jeg er en kvinner på 31 år og har i flere år kjent på problematikken med å være i et forpliktende forhold. Jeg har både utseende og livet i orden, så det er ikke noe fysisk som skulle tilsi at jeg ikke treffer noen, men jeg kjenner at jeg har veldig anstrengt forhold til det.

Det er på tide å dele noe om meg..

Skrevet av Sara, 25.04.2015
Hei til du som leser. Jeg er snart 31 år, og har mer eller mindre opplevd depressive følelser siden jeg var barn.

Hva kan jeg gjøre?

Skrevet av Sbsb, 23.04.2015
Har skrevet ned det jeg føler jeg sliter med. Vil ikke være til bry for legen min mer.

Lystløgner

Skrevet av Bea, 23.04.2015
Hei. Jeg sliter noe forferdelig.

Selvtillit

Skrevet av Depremert, 23.04.2015
Jeg har dårlig selvtillit. Redd, angst.

mann me skam

Skrevet av skam, 21.04.2015
Er en mann på 34 år som er seksuell frustrert. Jeg tenner på bestemødre er så veldig lei av og leve slikk.

for små bryst

Skrevet av pysa, 17.04.2015
Eg er veldig usikker på om eg vil gå danselinjen, eg har utrolig lyst å tanken på å gå der virker så gøy og sann.men...

Frykt og hele pakka.

Skrevet av Anonym, 15.04.2015
Hei. Jeg er ei jente på 18 (blir 19 om noen måneder)år.

Sjalusi

Skrevet av Anonym, 13.04.2015
Hei. Eg og min samboer har vert sammen i 1år den 4september.

Psykopat som "far", dop, voldtekt, adhd

Skrevet av meg, 13.04.2015
Hei. Jeg er en jente på 27 år som rett og slett trenger et annet syn på ting, evt få luftet systemet til en ukjent.

Usikker og bekreftelse

Skrevet av Anonym, 12.04.2015
Hei, Jeg har opplevd mye nedgang, de siste to år føler meg angst for å bli avvist og urolig. Jeg ringer til spå damer når jeg føler meg usikker og urolig og det har kostet meg mye penger.

Hjelp. krise

Skrevet av oppgjid, 08.04.2015
Hei Har lest mye på denne sida og har komet fram at kanskje kan dette hjelpe mej.. veit ikke heilt hva eg skal begynne med...

kjæreste med sinneproblemer

Skrevet av Anonym, 01.04.2015
Hei. (Jente på 21 år) *edit: ser dette blir noe langt, men var vanskelig å kutte ned.

Lekser og selvmordstanker

Skrevet av gutt 14, 28.03.2015
Hei, jeg er en gutt på 14 og sliter med lekser. jeg har lenge tenkt på selvmord som en utvei fra skole og lekser.

Advarer Pasienter Mot Å Kontakte Psykiatrien

Skrevet av Svein77, 26.03.2015
Psykiatrien fremstår ofte i media som hjelpere, men dessverre er sannheten ofte noe helt annen. De har makt og den bruker de oftere enn mange tror.

dritlei.

Skrevet av :(, 23.03.2015
Hei, alle der. Jeg er en jente på 14, og er forelsket i en gutt.

Første gang dumpa

Skrevet av Igga, 22.03.2015
Jeg har holdt på med en fyr, litt opp og ned i ca 11 måneder. (med 3 måneders avstand) Ting har vært veldig bra siste 1 1/2 måneden siden vi møttes igjen etter avstanden, så jeg valgte å spørre om vi nå var sammen.

Desp...

Skrevet av Lei10, 21.03.2015
Hei, jeg er en jente på 15. Jeg sliter veldig med selvtillit, desperasjon og kropp.

Jeg er en gutt men kaller meg bleiesnuppa

Skrevet av Thomas, 19.03.2015
Hei jeg er en gutt på 22 år ifra Oslo! Jeg har et problem som gjør meg litt flau og jeg trenger noen råd!

Projektopgave

Skrevet av 4 piger, 19.03.2015
Vi er 4 piger der har projektopgave i denne uge med emnet "Unges konflikter". Vi har et par spørgsmål, og det ville glæde os hvis du/i gad at svare på dem:) 1.

Sjalusi

Skrevet av LT, 16.03.2015
Hei. Jeg opplever meg selv som sjalu.

Har mistet meg selv...

Skrevet av Mammatilto, 15.03.2015
Vet ikke hva jeg skal gjøre, og aner ikke hvorfor jeg har det sånn jeg har det nå, jeg klarer heller ikke helt å sette fingeren på hva det er... Jeg føler på en måte at jeg aldri passer inn noe sted, jeg tenker ofte at jeg mest bare er i vegeb vegen og at andre tenker at jeg er slitsom eller rar..

Ensom

Skrevet av Deppa87, 15.03.2015
Er en jente som har slitt veldig i 10 år. Har mistet 3 nære familiemedlemmer, blitt truet og voldtatt, sliter med angst og jeg føler meg ensom.

Så liten, deprimert og lei

Skrevet av missLiten, 10.03.2015
Jeg er lei alt sammen, fortiden, nåtiden og fremtiden klarer jeg ikke å se så tydlig lengre. Jeg er lei meg selv, lei av å aldri fylle opp kravene til de rundt meg, aldri være bra nok, god nok, rask nok.

Konstant nervøs og urolig, angst og depresjon

Skrevet av Anonym, 10.03.2015
Hei, Har slitt med agorafobi, panikkangst og depresjon siden jeg var 15 og er nå 23 år. Har gått til psykolog regelmessig i alle disse årene i tillegg til å ha prøvd tankefeltsterapi, healing og osteopati(for spenninger).

Æ e slem mot alle

Skrevet av En deprimert person, 05.03.2015
Hei live mitt har vært dritt i lenge. Jeg blir frustrert og sier dumme ting som sårer andre og så angrer jeg etterpå.

Eks problem går utover meg og min kjære

Skrevet av Jente 29, 03.03.2015
Hei. Skal være kort som mulig her.

Arbeidslysten og lat = arbeidsledig og deprimert

Skrevet av Zora, 24.02.2015
Hei! Jeg har nådd til det punktet nå at to år har gått og jeg er fremdeles arbeidsledig.

Er det bare meg, eller det sånn livet er?

Skrevet av Arjo 1, 22.02.2015
Jeg har vært deprimert i snart 5 år, og nei! jeg har ikke noe grunn til dette.

Vet ikke hvem jeg er..

Skrevet av Anonym, 19.02.2015
Jeg er en jente på 20 år som føler seg litt fortapt.. Jeg vet rett og slett ikke hvem jeg er og dette føler jeg at begynner å oppta meg litt for mye.

Lei av venner som blir lei av meg

Skrevet av Astrid, 18.02.2015
Jeg er en kvinne på 25 som nettopp har opplevd for andre gang i livet at personer jeg så på som bestevenninner plutselig slutter å snakke med meg og til og med fullstendig ignorerer meg. Første gang skjedde da jeg var mindre, men det kan jeg heller skylde på at det slikt som skjer med barn, og det er ikke en venninne jeg savner i dag uansett.

Sliter med alt

Skrevet av Jente15, 17.02.2015
Jeg lure på om det er normalt å føle alt på en gang. Følejeg ikke hørre til noen plasser , like ikke meg selv , føle alle ser på meg.

Hvordan takle depresjon ?

Skrevet av Maria, 15.02.2015
Hei, jeg er ei jente på 20 og jeg er har vært veldig deprimert i det siste så er redd at jeg lider av depresjon. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre og jeg vil ikke dra til psykolog/lege heller.

Samboere i 8 år.. nedtrykt

Skrevet av MISS.A, 15.02.2015
Jeg vet ikke om dette er noe spm relatert men trenger å prate om det.. jeg er 23, min samboer MR.

Mamma kaller meg feit

Skrevet av Julie, 09.02.2015
Hei. Moren min har i fler år vært alt for opptatt av utseendet mitt.

Hva er det med meg

Skrevet av Cheerios, 08.02.2015
Hei! Jeg er ei jente på 21 år, som ikke har hatt en så lett oppvekst.

Ensom når jeg er sammen med andre..

Skrevet av "deppa", 29.01.2015
Er umulig å beskrive dette, men er sikekr på at mange har det samme. Anyway, here it comes.

Vrede, dårlig taper og selvfølelse

Skrevet av Sandra, 28.01.2015
Hei, Min kjæreste og jeg har vært sammen i 5 og et halvt år. Problemet er min kjæreste, som jeg tror har en psykisk lidelse.

Mobbing og baksnaking

Skrevet av Pia-Sofie, 17.01.2015
Hei jeg har et spørsmål. En kompis av meg blir mobbet og baksnaking på det groveste.

Humørsvingninger uten like

Skrevet av Margis, 09.01.2015
Jeg er en dame på 28 år, som har slitt med mye i livet sitt. Jeg har opplevd mobbing hele barneskolen og ungdomsskolen, og ble utsatt for et overgrep båt jeg var 15 år.

Gå til psykolog for dårlig selvfølelse?

Skrevet av nassenøff, 06.01.2015
Jente, 19 Selvfølelsen min og i det hele tatt sinnsstemningen min går i store bølgedaler. Jeg er i utgangspunktet fornøyd med meg selv med tanke på at jeg er i god fysisk form, studerer et prestisjestudium mm.

hva skal jeg gjøre

Skrevet av ingenvethvemjeger, 29.12.2014
Jeg er en gutt, under 20års alderen. I live mitt så tidlig har jeg vert innom alt for mye.

Er han over henne?

Skrevet av Andrea, 20.12.2014
Hei! Jeg sitter i en litt ekkel situasjon synes jeg selv med min kjære.

Datter fryst ut av tidligere venner på skolen

Skrevet av Andreas, 17.12.2014
Hei, Jeg har en datter på 15 år som blir fryst ut/ mobbet på skolen av sine tidligere venninner! Årsaken er at hun har slitt lenge med fysisk sykdom, og dermed fått høyt fravær.

Er jeg grusom?

Skrevet av Kikki, 17.12.2014
Gift i 30 år og ønsker å bli fri. Jeg har to voksne barn som blir dullet med som de var småunger av mannen min.

hjelp til å få vekk sjølvmordstankar

Skrevet av anaself..., 14.12.2014
Korleis kan man få vekk sjølvmordstankar? Eg har hatt det i snart 1 år og dei blir berre verre og verre...

Er jeg skadet for livet....

Skrevet av sålei, 14.12.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

Jeg trenger og vite hva som er galt med meg.

Skrevet av Kate, 09.12.2014
Jeg har i alle år slitt psykisk. Hatt depressive tanker.

Hva skjer med meg?

Skrevet av Anonym, 05.12.2014
I flere måneder nå har jeg vært så lei meg, så redd, så sint og så urolig! Jeg gråter flere ganger om dagen og får aldri sove.

HJELP: syk, stress,angst

Skrevet av Stålkvinnen, 02.12.2014
Jeg har som mange andre opplevd mye, men har alltid hatt innstilingen at problemer er til for å løses og at man aldri skal legge seg ned… Alt av vonde tanker ignorerer jeg.. Men nå…aner jeg ikke hva jeg skal gjøre lenger.

Unnvikende personlighetsforstyrrelse

Skrevet av sålei, 25.11.2014
Beklager om dette blir litt langt. Jeg er ei dame på 40 år, som hele livet har vørt ekstremt sjenert, usikker, alltid følt meg mindre værdt enn alle andre, snakker aldri i forsamlinger, klarer ikke "gi" noe personlig av meg selv osv.

Min forvirrede fortid

Skrevet av Lydia, 24.11.2014
I barnehagen var jeg alltid en sprudlende jente, men jeg var kanskje ikke den mest utadvendte. I skolealderen ble nok denne sjenertheten mere tydelig, jeg var aldri i en gjeng, men hadde noen få venner.

Jeg vet ikke hva jeg skal bli og hva jeg vil bli

Skrevet av Rose9595, 22.11.2014
jeg har lyst på jobb, og en utdanning for å være på den sikkre siden for frammtiden, jeg har aldri vært noe god på skolen i noen fag utenom de faga sm var morsomme, som matlaging, sløyd og kunst og håndverk...

mine problemer

Skrevet av Anonym, 22.11.2014
jeg har så dårlig samvittighet overfor tankene mine.jeg har neste som tics av å tenke stygge ord inni hodet mot dem jeg elsker.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av G23, 20.11.2014
Er en mann på 23 år og sliter med diverse. Kort oppsummert.

selvskading og sosial angst

Skrevet av save97, 18.11.2014
hvorfor skader jeg meg selv?

Usikkerhet

Skrevet av 21årig datter, 15.11.2014
Hvordan hjelper man noen til å hjelpe seg selv? Min mamma og pappa har mange utfordringer i deres ekteskap, utfordringer som skapes av begge parter.

Sinne

Skrevet av Ca92, 13.11.2014
Hei. Jeg er en jente på 22 år som har hatt en veldig unormal oppvekst.

Sliter veldig mye for tiden.

Skrevet av Birk, 10.11.2014
Hei. Jeg er en gutt på 16 år som har gått igjennom veldig mye den siste måneden.

Den ekle følelsen i kroppen må ut!

Skrevet av Liz!, 04.11.2014
Lurer på om noen gode råd å få om å "slutte" å selvskade. De begynte første gang i 6.

Lei av meg selv

Skrevet av el, 27.10.2014
Jeg er en minoritet språklig, kom i Norge for noen år siden. dropper ut fra skolen, hadde en god plan for livet mitt, men alt gikk det ikke bra.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Skrevet av Håkon, 24.10.2014
Hei, jeg begynte nettop på vg1 og det er en jente i klassen som jeg er bekymret for. Jeg har snakket mye med henne og har vært med henne på egenhånd.

Sjalusi og redsel

Skrevet av Martin, 22.10.2014
Jeg vet ikke hvordan det hele startet. men etter og ha vært med på et lang varig forhold har jeg merket at jeg blir stadig mere sjalu og redd for å miste min kjæreste.

rettigheter -erstatningskrav uføre engstelig unnvikende personlighetsforstyrrels

Skrevet av annis, 22.10.2014
hei jeg er en dame på 36 år som nettopp har fått diagnosen engstelig unnvikende personlighetsforstyrrelse , jeg ble sendt til spesialits av nav og grunnen var for å få en utalese ang om jeg hadde post traumatisk stresssyndrom ....noe jeg hadde men fikk altså noen tilleggsdiagnoser blant annet personlighetsforsyrrelse......

Prestasjon og Roller

Skrevet av Samrun, 18.10.2014
Jeg er en arbeidsledig 28 åring, som vurderer å gå på skole igjen (psykologi) for jeg kan ikke se for meg noen jobb alternativer. Men før jeg gjør det er det to ting som ulmer i meg selv.

Selvtillit

Skrevet av Birgitte, 18.10.2014
Hei. Jeg er ei jente på 14 år.

Er trøtt og lei

Skrevet av Isabella, 14.10.2014
Hei. Jeg er 20 år gammel jente.

Anxiety Angst vet ikke hvordan å bli kvitt det.

Skrevet av Jente på 17 år, 08.10.2014
jeg er ein jente på 17 pr, og har hatt dette problemet i snart 1 år. Jeg trur det begynte med at jeg skulle velge ein yrkeslinge som skulle passe til meg.

workaholic hele dagen og leter etter jobb

Skrevet av ross delman, 03.10.2014
enten jobber jeg hjemme på pc eller kjempa alt jeg kunne for mer jobb men etter en dårlig dag (ingen aggresjon eller no bare glede av det) med ærlighet og betalte tilbake penger som jeg gjorde feil og mistet jobben etter di dårlig dagene med differanse i butikk. Jobbet i 4 år å elsker jobbing å ønsker å hjelpe mennesker som ikke har det bra siden ungdomskolen med venner som trengte hjelp.

Depresjon og sosial angst

Skrevet av Mariell, 22.09.2014
Jente, 19. De siste årene har jeg slitt veldig med at jeg nesten konstant er veldig deprimert.

Sint Samboer

Skrevet av Adelen, 22.09.2014
Hei jeg er en kvinne på 29år og har nå hvert sammen med min samboer i litt over 3år med 3 barn. Vi er begge ett temperament men han går over, og når jeg sier over så mener jeg, hyler og skriker tramper og skjeldent, men har skjedd at han ødelegger gjenstander.

Klarer ikke å være alene.

Skrevet av Elin, 21.09.2014
Jeg er en 21 år gammel jente som nesten konstant har vært i forskjellige forhold fra jeg var 14. Min første kjæreste hadde jeg fra jeg var 14 til jeg ble 16.

Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.

Skrevet av Jente21, 20.09.2014
Hei. Jeg har lenge slitt med temperamentet mitt.

Sliter med hverdagen

Skrevet av Anonym, 16.09.2014
Jeg er en jente på 18 år om noen få dager. Jeg sliter med å komme meg igjennom hverdagen.

Redd

Skrevet av sos, 14.09.2014
Hei. I april møtte jeg kjæresten min for ca et halvt år siden.

Diskriminerng og depresjon

Skrevet av Liljan, 14.09.2014
Etter mange år med tøffe jobber hvor jeg måtte bevise at jeg er super women har jeg fått en knekk og bl deprimert, måtte slutte i jobben og alt på grunn at sterk motstand fra mine arbeidskolleger. De likte ikke at jeg var kvinne i et mannsdominert miljø og i tillegg så er jeg født i et annet land som på en måte skapte masse problemer for meg.

Vil ta mitt eget liv, hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Emilie, 09.09.2014
Jeg skammer meg over meg selv. Denne følelsen tar knekken av meg.

Treger hjelp

Skrevet av Hilde, 09.09.2014
Jeg vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg rundt folk. Jeg vet ikke hva jeg skal si gjøre eller hvordan jeg skal være.

Selvlidelse

Skrevet av Forvirret, 09.09.2014
Hei!er en kvinne i 30 årene som har hatt det vanskelig siden tenårene.

Føler meg helt alene

Skrevet av Jente 17 år, 06.09.2014
Jeg er så sliten! Folk er aldri fornøyd med meg.

Langtids deprimert ung mann

Skrevet av Leif, 05.09.2014
Hei, Først og fremst så ser jeg etter hjelp. Hjelp til å komme meg ut av en evig sirkel av problemer i livet mitt og da tenker jeg at jeg må komme meg til en person jeg kan snakke med.

Dårlig selvtillit

Skrevet av Dystopia, 02.09.2014
Hei! Jeg er midt i livet, og skulle egentlig hatt ting på stell, men det har jeg ikke.

angst for å snakke med personer

Skrevet av ks86, 01.09.2014
Hei, jeg har i lengre tid opplevd å ikke kunne prate med personer som jeg ikke kjenner fra før:( jeg har ekstremt vanskelig for å prate med andre når det er mer enn 2-3 personer til stede.

vet ikke helt hva jeg skal kalle meg

Skrevet av liverpool, 29.08.2014
hei der. da jeg var 12 år ble mammaen min innlagt på psykiatrisk avdeling på grunn av angst og depressjon og ble borte i 6 mnd.

Sykelig sjalusi

Skrevet av Helen, 28.08.2014
Jeg har fått et rimelig stort problem. Jeg er sykelig sjalu og kontrollerende ovenfor min partner.

Vet ikke hvem jeg er lenger

Skrevet av Moma, 20.08.2014
Når jeg var barn gikk foreldrene mine gjennom en krise i ekteskapet og de var ikke flinke nok til å verne barna. Jeg prøvde desperat å fikse deres problemer og fikk det naturligvis ikke til siden jeg var så liten.

Snakker før jeg tenker

Skrevet av Mari, 17.08.2014
Jeg har et problem med å enten tenke for mye før jeg starter en samtale, eller tenke forlite før jeg snakker. finner ikke balansen i det heletatt..

Kommer jeg noen gang å bli elsket?

Skrevet av UlykkeligJente, 12.08.2014
Jeg sliter utrolig med selvtillitt osv. Jeg har så lyst på en kjæreste!

Har jeg sosial angst?

Skrevet av Jonas, 06.08.2014
Hei, jeg trur kanskje jeg har fått sosial angst. Sliter meg og snakke lenge med folk og vannskelig og ta første skritt.

Problemer med x-en

Skrevet av Alexandra, 24.07.2014
Hei!Jeg kjenner x-en min i 13 år ca.

ung dame som søker mor

Skrevet av viveke, 07.07.2014
hei jeg har et spesiellt spørsmål.jeg er godt voksen og empatien er i orden,så ble jeg kjennt med en dame rundt 30 på nett som har opplevd mye vondt i livet,også med veldig vonde opplevelser med disfunksjonelle foreldre.

Diverse psykiske lidelser

Skrevet av TM, 02.07.2014
Hei Jeg er en mann på 37 år som sliter i varierende grad med diverse symptomer: Manglende selvtillit, selvfølelse, ro i sjelen Nervøsitet og angst i varierende Sjenanse, innesluttethet og isolasjon Søvnproblemer, enten ved å sove eller våkner opp før jeg er uthvilt Frykt for nærhet med andre mennesker, har aldri vært i noe seriøst forhold Depressive perioder, bitterhet Manglende ambisjoner i livet, latskap, lite energi Likegyldighet, periodevis følelse av sorg, lite glede Jeg forventet jeg skulle "vokse fra" disse problemene etterhvert som jeg ble eldre men det har dessverre ikke skjedd, nå er på høy tid å konfrontere dette på alvor. Jeg har en jobb og fungerer greit nok i hverdagen, men jeg føler at mitt livs potensial svekkes betraktelig av dette.

Utroskap

Skrevet av JBJ1990, 29.06.2014
Hei jeg treninger hjelp,tips, jeg har våre i lag nå med mannen min snart i 9 år men vi har hatt en del problemer det siste, alt startet med at han har skrivet med en annen dame som var ca nov 2012 då fant jeg ut at han hadde skrivet med en dame og de flørte og han skreiv at han er singel og mye mer...

Kjæreste sier stygge ting i krangel

Skrevet av Sabrina, 28.06.2014
Jeg har hatt er forhold til min samboer i tre år nå, litt fra og til i disse årene. Problemet er at vi stadig kommer inn i krangler som har tendens til å bli veldig store.

"Kjærlighetsorg"...eller hva man skal kalle det..

Skrevet av sminkeveska, 27.06.2014
For jeg kan egentlig ikke kalle det for kjærlighetsorg. Jeg vet bare ikke hva annet jeg kan kalle det.

Aldri hatt kjæreste, orker ikke mer!

Skrevet av Joakim, 25.06.2014
Hei, jeg er 20år gammel og jeg har vært deprimert og suicidal i mange år nå. Har gått mye opp og ned, men har fått hjelp av mange psykologer og vært innlagt på sykehus pågrunn av at jeg ikke hadde hatt lyst til å leve.

Nevrolingvistisk programmering (NLP)

Skrevet av Anonym, 16.06.2014
Nevrolingvistisk programmering (etter engelsk Neuro-linguistic programming, forkortet NLP) er en omstridt, alternativ tilnærming til kommunikasjon, personlig utvikling og psykoterapi som ble utviklet i 1970 av Richard Bandler og John Grinder i California. Opphavsmennene hevdet at det er en sammenheng mellom nevrologiske prosesser (neuro), språk (språklig) og atferdsmønstre lært gjennom erfaring (programmering), og at bruk av NLP kan forandre disse mønstrene slik at en kan oppnå bestemte mål i livet.

Sjalusi, lav livskvalitet - vennskap.

Skrevet av Rog, 13.06.2014
Hei, i det siste har jeg følt at livskvaliteten og det sosiale liv har sunket. Jeg føler at livet mitt er på vent.

jente 6år, vil ikke snakke.

Skrevet av johan, 07.06.2014
hei. vi har en jente på 6 år, som haar det veldig vanskelig, og det gjør det vanskelig for oss, for vi blir helt rådville.

Depresjon?

Skrevet av aurora, 04.06.2014
Hei, jeg er 14 år og jeg lurer på om jeg kan ha tegn på depresjon. Jeg sliter mye med vekten min og liker ikke utseendet mitt.

orker ikke mere angs og deprisjon og spsie forstyrelser

Skrevet av chris, 03.06.2014
hei jeg er en gutt på 18 år så er homofil og vet ikke hva jeg skal gjøre lenger :( har prøvd og henge meg og kutte meg osv jeg har angst for alt som røre seg om dagen og jeg kan ha perioder der jeg ikke sover på ca2-3 uker og spiser nesten aldri. nå har jeg ikke spist på 1 uke så ja noen tips eller sånt?

Är man det man har gjort?

Skrevet av Shaolin, 02.06.2014
Jag är egentligen super positiv tjej, oftast glad och social! Men jag har levt med borderline personlighets störning i många år nu, och även om jag gått i terapi när jag var i 20 års åldern så trampar jag snett ibland och hamnar i gamla mönster med självskador och panik ångest osv.

Drama

Skrevet av Mimosh, 31.05.2014
Hei! Jeg er en jente på 19 år, jeg har kommet så mye opp i drama, og jeg orker ikke å ha det slik lenger.

Alltid utenfor??

Skrevet av Hope4future, 29.05.2014
Hei. Vi er et par på 30 år som vurderer å kjøpe leilighet sammen og stifte familie.

Klarer ikke å snakke med folk

Skrevet av Alida, 14.05.2014
Hei jeg er en jente på 13 år. Jeg klarer ikke å snakke med folk jeg ikke kjenner eller være alene med folk som ikke er mine beste venner eller familie.

OMBESTEMMER MEG FOR OFTE

Skrevet av BRYNIAR, 29.04.2014
Hei jeg er en gutt på 24 år og sliter meg valg støtt og stadig og det påvirker meg i stor grad. Jeg klarer aldri å bestemme meg for noe, det er alt i fra små og store ting.

Jeg er mindre verd

Skrevet av Taperen, 28.04.2014
Jeg lurer: Jeg nærmer meg 40 år.Har slitt med sosial angst-redd for de fleste mennesker, alltid følt meg mye mindre verdt enn alle andre, en så og si konstant følelse av at ingenting betyr noe og noe fremtid, det er ikke noe jeg ser frem til.

dårlig liv

Skrevet av Nils, 25.04.2014
Er dårlig stelt. Aldri hatt dame.

Selvtillit

Skrevet av Lucy, 24.04.2014
Jeg har alltid lurt på det med selvtillit. Jeg har aldri hatt høy selvtillit selv, og føler at jeg mangler troen på meg selv.

Mamma skremmer meg

Skrevet av Lol:/, 23.04.2014
Hei, jeg er utrolig glad for at jeg fant denne nettsiden. Jeg har lenge tenkt at jeg har problemer.

Trenger hjelp

Skrevet av I woke up like dis, 16.04.2014
Hei! Jeg er ei hente på 14 år.

Hjelpe min kjære

Skrevet av KO, 06.04.2014
Hei, Min kjære sliter ganske mye om dagen. Hun er redd for en rekke ting og har utrolig dårlig selvtillit.

Vil bli fornøyd med meg selv og lære å tanke tunge tema i livet.

Skrevet av Jente20, 30.03.2014
Hei:) Jeg har opplevd ganske lenge at jeg tar meg veldig nær av ting folk sier til meg. Jeg kan bli veldig lei meg fordi jeg er en veldig følsom person.

vet ikke hva som er galt!

Skrevet av Anonym, 17.03.2014
jeg har vær depremert en liten tid nå, vet egentlig ikke hvorfor. jeg hater kroppen min,jeg liker ingening med den...

Deprimert

Skrevet av Hanna, 17.03.2014
Jeg et ikke lenger hva jeg skal gjøre? Denne angsten og depresjonen har fulgt meg veldig lenge nå, og jeg takler ikke mer!

blackout å husker ikke mye av volds episode

Skrevet av per, 11.03.2014

Hvorfor skaper hun problemer og lyver om det?

Skrevet av Christine, 10.03.2014
Hei Jeg har en venninne (voksen dame på 43 år)som har hatt en vanskelig oppvekst, hun har blant annet blitt missbrukt og har fortrengt mye vondt, slik at det har skapt problemer i ettertid. I tillegg har hun også angst.

Bulimi?

Skrevet av Mia, 05.03.2014
Hei, jeg er en jente på 16 år og lurer på om jeg kan ha starten på bulimi. Jeg husker ikke hvor lenge det har vart men en liten stund hvertfall.

USIKKER

Skrevet av S, 27.02.2014
Hei Jeg er ei jente på 21 år og studerer siste året mitt på høgskolen. Til nå har jeg oppnåd det jeg har ønsket dvs jeg har jobb i tillegg til studiene og jeg har hatt lappen en stund nå.

Hva er vitsen?

Skrevet av Jente 14, 26.02.2014
Jeg har alltid vært den sterke jenta som aldri gråter eller deler følelser, men det funker ikke lenger.. Helt siden 6.

angst for fast forhold etter misbruk i en annen forhold

Skrevet av kalbi, 19.02.2014
hei jeg er en jente som ha vært i et mishandle forhold. før var det viktig å være i fast forhold selv om det er viktig nå og men jeg har et problem jeg for panikk nå når forholde begynner å bli alvorlig trekker jeg meg unna jeg for hjerte bank og føler meg kvalt føler ut som hjerte vil sprenge snart jeg har dater en snill og kjekk gutt som jeg har kjent i fire år og som jeg er veldig glad i og vil han i livet mitt som min kjærest men men da for jeg hjerte bank og usikker tanker og føler meg kvalt å trekker meg unna og han prøver å forstå men jeg ser at de sårer og forivrer han og at jeg for angst for ved å tenke han er min kjærest for bare negative tanker og føler redser i kroppen tenk.

BARE negativ tenkning..

Skrevet av Vilde, 19.02.2014
Hei! Jeg er en jente i 20-årene som heletiden går å forteller meg selv at det er ikke noe galt med meg, jeg tenker bare litt for mye, og at depresjoner og angst er noe andre har og ikke jeg.

Tvanglidelser. angst, fobier og masse annet

Skrevet av Tvangstankemannen, 16.02.2014
Jeg er 31 fra Drammen. Jeg sliter med mye lidelser tvangstanker og mye annet.

selskading og lavt selbilde, hvordan endre seg?

Skrevet av meg, 14.02.2014
Okeii, denne siden er utrolig lenge siden jeg har brukt, men dette her jeg skriver her står jo ikke på død og liv på noen måte men jeg trenger bare noen tips.... Først og fremst er jeg ei jente på 16 år, jeg har slitt utrolig mye psykisk og mistet jo også en del venner under denne perioden.

Begrep om følelser når man sover

Skrevet av Gobo, 13.02.2014
Hei! Jeg er en mann på 30 år og har et spørsmål rundt selvbevissthet rundt mine egne tanker.

Oppvekst med personlighetsforstyrret mor

Skrevet av Lea, 11.02.2014
Helt fra tilig alder skjønte jeg at noe var galt. Jeg og mor bodde alene, det var kontroll heletiden.

Deprimert, yrkesvalg, ensom, oppgitt, hjelp!

Skrevet av Per, 11.02.2014
Hei! Hele greia er også nokså lang, men jeg håper dere finner tid til å hjelpe meg!

Negativ tenkning holder meg tilbake fra å leve livet

Skrevet av Vilde, 10.02.2014
Hei! Jeg er en jente i 20-årene som heletiden går å forteller meg selv at det er ikke noe galt med meg, jeg tenker bare litt for mye, og at depresjoner og angst er noe andre har og ikke jeg.

min bror

Skrevet av Sofie, 09.02.2014
min bror har alltid vært sjenert, holdt seg for seg selv og har hatt få venner. For 7 år siden sluttet han på skolen og han møtte veggen, helt siden da har han gått hjemme og ikke gjordt noe.

Deprimertmobbaspiseforstyrrelserselvmordstanker

Skrevet av Maren, 09.02.2014
Jeg vet ikke lengre hva jeg skal gjøre ... Jeg har vært deprimert i flere år og det hele startet når jeg bare var 4år gammel...

Angst i sosiale sammenhenger, prestasjons press

Skrevet av roy espen, 07.02.2014
Hei gratis psykolog! Jeg skal prøve gjøre dette innlegget kort, men det kan bli noe vanskelig.

vil ha det bra?

Skrevet av dbs, 06.02.2014
Hei. Gutt på 19 år, snart 20!

Arr

Skrevet av Siri, 29.01.2014
Hei, jeg er en jente på 14, snart 15 år og har holdt på med selvskading i 2 år. Jeg sliter med depresjon, og har alltid gjort fordi mobbing virkelig får meg til å føle verdiløs osv, jeg har rosa/lille klumper som stikker opp mot huden og har prøvd all behandlig for å få bort disse arra før nyttårsballet som er 6.

seprasjon eller bli

Skrevet av "Beate", 29.01.2014
Jeg har vært sammen med min mann i 11 år, gift i 3 av de. Har vært gift med en som hele tiden har likt og hatt kontroll over hva jeg gjør.

Tips for å innegå Selvmedlidenhet

Skrevet av Lily, 27.01.2014
Hei jeg er 21 år gammel jenta som slitter på.

Vanskelig med å falle til ro med kjæresten min

Skrevet av Anonym, 26.01.2014
Jeg er en "voksen" mann som trenger litt hjelp med tankene min. Jeg sliter at jeg ikke finner roen med kjæresten min, jeg har en magefølelse av at hun kommer til å være utro mot meg......

Er jeg deprimert, alkoholiker eller bare kjørt i huet?

Skrevet av Råbbin, 23.01.2014
Hei. Jeg er en ung mann på 22 år som sliter litt føler jeg.

Mann 22 , Usikkerhet , frykt og mobbing i barndommen

Skrevet av Erik, 23.01.2014
Hei Jeg er en mann på 22 år, Visste ikke hvordan jeg skulle formulere meg eller noe ... så håper du skjønner hva jeg mener .

ungdom trenger hjelp men ingen vil hjelpe

Skrevet av "Frustrert", 22.01.2014
Fostermor til ungdommen ( jente 16 år) har mistet alt håp om å få hjelp av instutisjoner. Barnevernet kommer bare når det er kommet inn bekymringsmeldinger og er ikke tilstede for ungdommen ellers..

ångest

Skrevet av Anonym, 15.01.2014
vad ska jag göra? för två år sen blev jag misshandlad av mitt ex.

jobb og huseier

Skrevet av tøtto, 13.01.2014
eg har aldri vert borti hjelp, men no etter eg blei beskyldt for å stjele på jobben, fikk grei beskjed om å gå derifra og att på til er det huseier og vi bor rett vegg i vegg omtrent er dette en jevlig situasjon, eg føler eg bor i et fengsel og har det ikke bra, får ikke sove, og er redd nabo/husvert, vil ikke bevege meg ut når eg ser eller hvet han er hjemme og slukker alle lys og har det ikke noe godt lengre, og ungene lurer jo på hvorfor, og hva skal man si, vil jo beskytte de for innsyne mitt så lenge som mulig, så hvet ikke hva eg skal gjøre, eg sliter noe jevlig og dette går og utover min samboer og alt, eg har aldri stjelt noen ting og det er det siste eg ville gjort, men han er så barsk og stor og konstant sint, så han har knekt mg to ganger i forbindelse med snakking, siste gang måtte samboeren min gripe inn for han skyr ingen ting, han bare hyler og skriker og er helt ufordragelig.

Fremføring på skolen

Skrevet av Maria, 06.01.2014
Vi har ganske ofte presentasjoner på skolen og etter ti år har jeg klart å venne meg litt til det. Det er dessverre ikke det som er problemet.

Trenger virkelig hjelp.

Skrevet av Anonym, 06.01.2014
Helu:) eg er en jente på 15 år. Eg har epilepsi som ødelegger hverdagen min å stopper meg fra utrulig mye.

Vekt, selvtillit, stress, søvnproblemer

Skrevet av katie, 05.01.2014
Hei, jeg har veldig problemer med å få bedre selvtillit og gå ned i vekt. Jeg er 1.

Gratisbillige psykologer?

Skrevet av Marie, 04.01.2014
Jeg har lenge slete med negative tanker og følelser som har ført til depresjoner og angst. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger og trenger derfor virkelig noen å snakke med som er utenfor nære relasjoner.

Gratisbillige psykologer?

Skrevet av Marie, 04.01.2014
Jeg har lenge slete med negative tanker og følelser som har ført til depresjoner og angst. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger og trenger derfor virkelig noen å snakke med som er utenfor nære relasjoner.

Sosial Angst

Skrevet av Anonym, 02.01.2014
Hei. Jeg er en jente på 14 år som sliter forferdelig mye om dagen.

Trenger hjelp:(

Skrevet av Helene, 01.01.2014
Eg har epilepsi... Eg har hatt noen anfall å eg er liv redd får å få flere det er stortsett det eneste eg tenker på.

psykose

Skrevet av vikki, 01.01.2014
har en bror som har forfølgelse psykose. han bor langt unna meg med to fam medlemer.

Hva skjer?

Skrevet av jente17, 30.12.2013
Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg pleide å gråte hver dag i flere måneder siden juni.

Opphengt i fortiden og litt til...

Skrevet av Ung jente, 29.12.2013
Hvor skal jeg begynne? Det er så mye jeg skulle ha sagt, men har ikke helt ord til å forklare det med.

Søsteren min og samboeren min

Skrevet av Luna, 26.12.2013
Jeg tåler ikke søsteren min. Hun er kynisk og slem, det har hun vært i alle år.

Jeg blir så lei.

Skrevet av Bella, 25.12.2013
Jeg blir så lei når jeg sitter her, i mitt rom uten noen folk. Jeg liker meg helt alene, og ingen bråk, hvorfor er jeg sånn?

Mindfulness-basert kognitiv terapi: Genialt eller tull?

Skrevet av Anonym, 11.12.2013
Mindfulness-basert kognitiv terapi (MBCT) er en psykologisk terapi utviklet for å hjelpe til med å hindre tilbakefall av depresjon , spesielt hos personer med Major depressiv lidelse (MDD). Den bruker tradisjonell Kognitiv atferdsterapi (CBT) metoder og legger i nyere psykologiske strategier som mindfulness og mindfulness meditasjon .

Sliter med fremtiden

Skrevet av Helene, 06.12.2013
Hei, jeg sliter veldig med mørke tanker om fremtiden. Jeg sliter med å finne jobb, selv om jeg har høy utdannelse.

Føler at jeg ikke passer inn her..

Skrevet av jenta, 04.12.2013
jeg har mesteparten av mitt liv blitt mobbet, banket opp hver dag på vei og fra skolen. Jeg hadde en mor som ofte var sint på meg, og om jeg gjorde noe feil, ble det et raseriutbrudd.

Sosialangst, dødsangst og depresjoner

Skrevet av Mumrikk, 01.12.2013
Jeg har blitt mobbet hele barneskolen for at jeg var feit, dum, rar o.s

vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg..

Skrevet av Jente, 18, 25.11.2013
vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg.. Hei, jeg er en jente på 18 og har vært sammen med kjæresten min i snart 11 måneder.

Utroskap og sjalusi førte til samlivsbrudd

Skrevet av LeaLea, 24.11.2013
Hvor skal jeg begynne. Jeg møtte en mann og jeg forelsket meg på er blunk.

Det føles ikke som livet er verdt å leve.

Skrevet av kl, 16.11.2013
Som introvert, trenger jeg iblant tid for meg selv til å lade opp. De siste månedene har jeg hatt lite tid til dette.

Spiseforstyrrelser og kaloriangst;

Skrevet av Meg :), 16.11.2013
Jeg er en jente (vil ikke oppgi alder) som har hatt et stort problem i de siste ukene. Jeg har hatt total angst for kalorier og spiser ikke noe uten å ha sett hvor mange kalorier, fettprosent og sukkerprosent først.

sliter

Skrevet av hildur, 08.11.2013
hei .jeg har vært i et forhold som varte i 5 år å resulterte barn i ,jeg ble misshandlet masse både psykisk,fysisk,verbalt å alt dette men dette er 4 år siden ,men jeg sliter så mye enda ,har prøvd å gå til psykolog men har ikke råd til det å heller ingen andre forstår meg ,hva skal jeg gjøre ?

utvikler anoreksi, hvordan stoppe?

Skrevet av siritn, 08.11.2013
Hei, jeg er ei jente på 17 år som har gått ned 17 kg bare på 3-4 mnd.. Jeg har begynt å leve på 650 kalorier om dagen, og klarer ikke det mer, vil spise mer, MEN problemet er at om jeg spiser mer enn 650 kalorier legger jeg på meg...

Gruer meg til jobb

Skrevet av jente27, 07.11.2013
Hei, Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 2010, og jobbet deretter et år på en medisinsk avdeling. Dette var en veldig hektisk og travel avdeling.

Usikker på alt

Skrevet av Yasmyn, 22.10.2013
Hei. Jeg er en jente på 16 år.

Trist og sinna samboer

Skrevet av Gressenka, 21.10.2013
Hei! Jeg og samboeren min har bodd sammen i snart 7 år.

Livredd for skolen

Skrevet av Malin, 21.10.2013
Eh.. Vanskelig det her.

Usikkerhet i forhold til partner

Skrevet av Helene, 19.10.2013
Jeg har problemer med at jeg er så utrolig usikker i forhold til min kjæreste. Dette er ikke en kontinuerlig følelse som går og gnager på meg, men en følelse jeg får innimellom, og da er det så sterkt at jeg bare har lyst til å dra bort til ham og slå opp med ham øyeblikkelig.

Voldtekt

Skrevet av Sarah, 17.10.2013
Hei, har dere psykolog spesialister for en som har blit dopa og voldtatt og som lider psykisk med PTSD og selvmords tanker?

Dårlig selvtilitt og kjæreste

Skrevet av Halloa, 15.10.2013
Heisann. Jeg er en jente på 28 år som har vært sammen med kjæresten min nå i rundt 1.

Lei av livet

Skrevet av Meg selv., 12.10.2013
Jeg er lei av livet, ingenting er morsomt lengere. Alt jeg føler er sorg, jeg lurer på hva som egentlig skjer med meg?

ensomhet

Skrevet av Anonym, 12.10.2013
Er det vanlig for en femten åring og føle seg ensom? Du har mange irundt deg, masse venner og fin familie, men ensomheten tar aldri slutt.

ensomhet

Skrevet av Anonym, 12.10.2013
Er det vanlig for en femten åring og føle seg ensom? Du har mange irundt deg, masse venner og fin familie, men ensomheten tar aldri slutt.

Vondt inni meg, deprimert og får meg ikke opp

Skrevet av Irene Marie, 25.09.2013
Jeg er en jente på 19 år som i det siste har hatt en utrolig vanskelig tid og trenger virkelig noen å snakke med. Jeg føler meg alene og ensom og har vanskeligheter for å stå opp om morningen og å se noe positivt i hverdagen.

Eneste på denne jord

Skrevet av Gabriella, 19.09.2013
Jeg er.en pige på 22.

Alkohol, bekymringer, helse og familie

Skrevet av Beate, 15.09.2013
Hei. Er en voksen dame som har så mye ansvar.

Klarer ikke å kontrollere sinnet mitt. Trenger hjelp.

Skrevet av Anonym, 14.09.2013
Jeg har multiproblemer i mitt forhold. Blant annet disse: Jeg kan være sjalu på min kjæreste fordi han har mer kunnskap om meg og dette får meg til å føle liten kontra han.

Destruktiv

Skrevet av Dez, 09.09.2013
Hei Er en mann på 24 år som er konstant deprimert, sint å bryr meg egentlig rett å slett ikke om noe som helst rundt meg lengre. Noen vil sikker stille spørsmål om hvordan hverdagen min er, hvordan privatlivet mitt er osv.

Jeg bare klarer ikke å løse problemene mine!

Skrevet av Kamu, 01.09.2013
Hei! Jeg er en ung jente på 18 år og som stort sett er blid.

Umotivert, poenget med livet? og selvskading

Skrevet av Frosken, 01.09.2013
Jeg er ei jente på snart 15 år som i det siste har gått og lurt på hva som er meningen med livet, hva som er poenget med å leve. Jeg føler ofte at familiemedlemmer og venner favoriserer andre forran meg, og at jeg ikke har noen venner jeg kan si alt til.

lei av alt!

Skrevet av Anonym, 28.08.2013
Hei, jeg er en jente på snart 15 år og jeg er rett og slett veldig lei av livet. jeg skulle ønske jeg kunne snakket om dette med venner men jeg føler ikke at jeg har noen ekte venner, jeg er vandt til å bli løyet til og å bli brukt av folk.

angst for involler og blod

Skrevet av liratt, 27.08.2013
Hei jeg er en gutt som synest at det er så ubehagelig å se på tv-programer som handle om slakting elleroperasjoner ate jeg må snu meg bort for å ikke spy. Jeg sløyet en fist en gang og begjynte å spy.

sosial angst, sjalusi, depresjon og kjærlighet

Skrevet av Preston, 20.08.2013
Alt i hodet mitt er et rot. Jeg vet aldri hva jeg føler.

ANGST DEPRESJON PANIKK

Skrevet av hjohanna, 20.08.2013

Lav selvfølelse -på grunn av oppvekst?

Skrevet av Nina, 14.08.2013
Hei. Jeg er en 25 år gammel kvinne.

Har akkuratt sluttet med rus. Føler Angst og Depresjon.

Skrevet av baerumgut, 05.08.2013
Har ingen optimistiske tanker om meg selv lenger. Føler meg utsatt for psykose og det har gjort daglige livet mitt vanskelig.

hvor mange gutter bryr seg om jenta er jomfru?

Skrevet av linaaa, 05.08.2013
Hei :) jeg lurte på hvor mange gutter er det egentlig som bryr seg om jenta er jomfru el ikke? Er det noen som tenker over det el om det wr viktig for dem at dama skal være jomfru??

Savn

Skrevet av Tammy, 10.07.2013
Hei! Kanskje jeg virker desp,men det har seg ikke sånn..

Hjelp i ett parfold.

Skrevet av Elisa25, 08.07.2013
Jeg er en jente på 25 år som for ca ett år siden ble sammen med en som har ADHD, litt kombinert mest "hodeproblemer" enn hyperaktiv. Da han ble sammen med meg sluttet han helt med narkotika og kriminelle forhold.

selvmord pga mobing forde jeg er homo

Skrevet av bøgi, 17.06.2013
hei jeg er 17 år og blir mobet ver dag forde jeg er homofil og jeg har nå prøvd på selvmord 18 ganger 8 ganger med og henge meg og 10 ganger med og kutte puls åra eller halsen og vet ikke hva jeg skal gjøre lenger jeg blir som sakt mobbet ver dag og jeg blir slåt av faren min dag ut og dag in og jeg blir gal psykologen som jeg hadde sa at jeg har adhd men tviler for er veldig rolig men fortsat. og vel jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg får ikke sove jeg er deprimert og jeg har angst for store folkemengder og har klaustroforbi osv så blir mobbet ver dag pga dette også har jeg spiseforstyrelser som jeg også blir mobbet for HJELP!!!

Hvordan vet jeg om jeg trenger psykolog?

Skrevet av Napster, 14.06.2013
Hei, jeg liker å klare meg selv. Men har hatt en veldig tøff tid i det siste.

Hjelpetelefoner

Skrevet av GratisPsykolog.com, 11.06.2013
Her er en oversikt over hjelpetelefoner i Norge. Dersom du ønsker å legge til noe til denne listen eller komme med innspill er du hjertlig velkommen til å gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.

Overvekt og depresjon

Skrevet av Anonym, 11.06.2013
Hei. Jeg skriver her fordi jeg har prøvd lenge men ikke klarer ta mot til meg å dra til psykolog her jeg bor.

Trenger hjelp!:(

Skrevet av Amalie, 10.06.2013
Eg er en 15 år gammal jent. Eg har epilepsi, ADHD og mest sansynelig ledikt, epilepsien ødelegger hverdagen min med at eg e redd vert eneste sekund får å få ett anfall, det påvirker hverdagen min med angst får å vere alene og i tilleg vere med folk får eg blir flau av det, eg har noen medisiner får att eg ikkje skal få anfall di gjør at eg blir slått ut og orker nesten ingenting og influensa symtomer og konsentrasjons vansker som påvirker karakterene mine så i snitt ligger eg litt under 2 det er eg ikkje fornøyd med.....s

Lei av alt!

Skrevet av Heddoli, 07.06.2013
Eg har 0 selvtillit og lever med store angst problemer og har sinne problemer som eg ikkje kan styre og har gått igjennom mye og får ofte panikk over små ting .... Epilepsi, ADHD, ledjikt .....

kjæresten har hatt seksuell fortid med kompis

Skrevet av Geir, 04.06.2013
dama har hatt en seksuell fortid (ikke samleie) med en venn av meg. dette viste jeg ikke før etter at vi ble sammen, halvannet år etter de sluttet å date.

4 år med angst. drit lei nå. tips?

Skrevet av princess A, 03.06.2013
hei. jeg har slitet med angst nå i 4 år, å jeg er veldig lei.

sinne

Skrevet av Lene, 23.05.2013
Hei. Jeg er en alenemor på 28, var alene gjennom svangerskapet (som jeg var mestepartren syk) min datter er nå 15mnd.

Sosialt tilbakestående?

Skrevet av K, 19.05.2013
Hei. Jeg er en mann på 21 år som har vansker for å kommunisere med folk.

Sannheten: Få et bedre liv uten hvite løgner, store løgner, livsløgner

Skrevet av Nils, 14.05.2013
Jeg har gjort en liten oppdagelse med stor betydning for livet mitt: Løgner ødelegger oss. Liker du sannheten?

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger

Skrevet av Dundra, 13.05.2013
Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal gjøre av meg lenger. Og jeg vet egentlig ikke helt hvem jeg skal gå til, for mitt største problem er at jeg ikke vil stoppe.

deprimert og seksuelt frustrert

Skrevet av T, 10.05.2013
heihei! gutt på 20 her som har noen serious issues..

deprimert

Skrevet av marie, 07.05.2013
Hei. Jeg er en jente på 22 år, som sliter veldig.

Deprimert eller bare overdrevent?

Skrevet av Pernille, 05.05.2013
Hei, jeg er ei jente på 18 år og jeg begynner å frykte at jeg er deprimert. Helt siden jeg var et barn har jeg hatt et sårt punkt når det gjelder faren min.

Flink til å ødelegge for meg selv

Skrevet av fortvilet, 04.05.2013
Jeg er i ung dame på 31år. Singel og har veldig lyst på kjærest, men jeg har et stort problem.

Meningsløs hverdag...

Skrevet av Iso43, 29.04.2013
Hei, jeg er ei jente på 19 år som sliter med livet. Jeg føler meg så ubrukelig og verdiløs.

En jente som trenger fort hjelp!

Skrevet av Karolina, 23.04.2013
Hei. Jeg er en jente på nesten 16 år.

ADHD? Angst? Spiseforstyrrelser? Selvmordstanker

Skrevet av H.H, 23.04.2013
Hei Jeg er en jente på 15 jeg har hat et røft liv siden jeg var 6-7 Jeg er lav av vekst og har aldri følt at jeg passer inn i "jente gjengen" Jeg har høyden 140, jeg får masse kommentarer som dverg. Jeg har En bestevenn som alltid har følgt med meg, men jeg føler at vi starter å skli Fra hverandre.

Selvtillit, søvn og uro

Skrevet av Mie, 21.04.2013
Jeg har siden jeg var liten bekymret meg veldig mye. Jeg grubler og uroer meg, spesielt om natten.

Suicidal venninne

Skrevet av Bettinaa, 18.04.2013
Har ei venninne som tidligere har prøvd å drepe seg selv med bestemoren sine blodfortynnede tabletter. Jeg selv er veldig engasjert i psykologi, da jeg selv en gang i tiden ville ta selvmord pga alvorlig fam.

Venner

Skrevet av Steffen, 13.04.2013
hei jeg sliter med dårlig selvbilde :( og har så vidt venner og er veldig sjenert, jeg kjeder meg kvær fuckings dag og jeg føler meg utenfor alle virket så sur på meg og stirrer så rart på meg :( Jeg har tenkt på selvmords tanker :( er det fordi at jeg har dårlig syn? De på skolen er bare snille på chat men de er bare så falsk, JEG HATER MEG SELV OG ALT :( D: :( :( :( KAN DU VÆRE SÅ SNILL Å SVARE OG HJEPE MEG ?

Elske

Skrevet av Line, 13.04.2013
Har du noen råd jeg kan prøve for å lære å elske meg selv?

Psykisk syk og kjærlighet

Skrevet av leli, 12.04.2013
Jeg er snart 17 år og sliter veldig med angst og deprisjon. Jeg kommer meg ikke ut på ting på grunn av angsten og sitter ofte hjemme og griner for alt og ikke noe.

Bekymringer

Skrevet av Maya, 11.04.2013
Jeg er en jente på snart 30 år. Jeg har blitt mobbet mye i ungdomsårene og sliter med dårlig selvtillit.

Depresjon og selvmordstanker

Skrevet av GE, 04.04.2013
Å, hvor skal jeg begynne. Jeg føler at livet mitt de siste årene har vært et nøste som bare består av knuter og floker.

Har ingen venner

Skrevet av Meg83, 03.04.2013
Noen jenter ell.gutter som bor i Akershus omr.

Sosial angst

Skrevet av M, 03.04.2013
Hei, jeg er en jente på 28 år som ikke ser noen gleder i livet. Jeg er en attraktiv og slank jente, men ser ikke lenger verdien i det og har sluttet å "dolle meg opp" da depresjonen har tatt overhånd.

Avvist etter presentasjonsangst

Skrevet av Bordet, 02.04.2013
Hei! Jeg har truffet en jente 3-4 ganger over noen uker, og i helgen var det tid for å ha middagsdate hjemme hos meg og en overnatting lå i luften.

Hverdags problemer

Skrevet av Kari, 23.03.2013
Jeg jobber i et hektisk miljø med mange damer tilstede som prater mye, og diskuterer både jobb relatert og privat. Jeg legger merke til at jeg er en SVÆRT stille og rolig person, som ikke strekker til på den "pratsomme" måten.

Alkoholisert hjem, Angst, Panikk, Rus og Fremtid

Skrevet av sløv, 19.03.2013
Jeg er en gutt på 20 år og jeg vil skrive litt om mitt liv og følelser. Det første jeg husker er at jeg står i åpningen på campingvogna bak moren min og min far var full noe som førte til at moren min dyttet han unna og han slo hodet i ett marmorbor og fikk hjernerystelse.

Hjelpetelefoner - til deg som trenger å snakke med noen!

Skrevet av Hjelpetelefoner, 19.03.2013
Landsforeningen for psykopatofre 41 40 20 40 Landsforeningen for voldsofre 22 16 40 00 AA Anonyme alkoholikere Landsdekkende opplysningstelefon 911 77 770 Anorexi og bulimi Informasjon og krisetelefon Mandag til torsdag 22 94 00 10 Alarmtelefon for barn og unge www.116111.

analyserer.

Skrevet av Troillmora, 17.03.2013
Hei, etter endt arbeidsdag, så sliter jeg med det å analysere hele dagen. Alt som blir sagt og gjort analyserer jeg.

Agorafobi

Skrevet av Lene, 12.03.2013
Jeg har slitt med agorafobi/med panikk lidelse i 3,5 år nå. Med tiden har det bae blitt værre, og for hver gang ting begynner å gå litt oppover, får jeg en baksmell som gjør at jeg blir enda mer redd.

dødpunkt

Skrevet av catmax, 05.03.2013
hei Jeg veit ikke helt hvor jeg skal begynne, og ikke helt hva jeg kommer til å få ut av dette heller. Men begynner å bli såpass desperat nå at jeg gir det et forsøk.

Min samboer har vært søkende

Skrevet av Kåre, 03.03.2013
Hei, Jeg har nå vært sammen med min samboer i 4 år og for noen dager siden hadde vi en krangel der hun sa at hun har vært søkende etter ting som hun ikke får i forholdet med andre. Det her er ikke snakk om utroskap, men mer søkende etter følelsesmessige behov.

Jeg trenger hjelp..

Skrevet av Sussi, 02.03.2013
Jeg har store problemer med meg sjøl og jeg vet jeg trenger hjelp, jeg vet bare ikke hvor jeg skal begynne. Dette har vært sånn svært lenge, jeg vil så gjerne klare ting sjøl, men innser at dette går bare en vei..

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

Jobb .

Skrevet av Tullehøna, 21.02.2013
Hei ! Jeg er en jentene midten av 20 årene, som for ett år siden ble sykemeldt fra jobben min som helsefagarbeider på et sykehjem pga utmattelse (pga for mye jobbing pga mangel på personale), og dårlig arbeidsmiljø ( pga mye stress for alle mine kollegaer pga mangel på personale ).

Psykolog eller ikke?

Skrevet av Francis, 21.02.2013
Jeg er en 25 år gammel jente og har så lenge jeg kan huske slitt med ekstrem redsel for sykdom, spesiellt HIV/aids, så langt tilbake som til 10 års alderen kan jeg huske å være hysterisk fordi jeg trodde jeg hadde denne sykdommen. Dette har fortsatt, og det går veldig opp og ned, fra en daglig, ulmende redsel til ekstrem opptatthet av temaet, hvor jeg sjekker kroppen for klumper, sår, størrelse på lymfeknuter, tunge/hals osv.

Problemer med mat

Skrevet av Anonym, 18.02.2013
Hei. Jeg er en 20 år gammel jente som etter et hardt samlivsbrudd i sommeren 2011 ble veldig deprimert.

Lei, stressa og utslitt.

Skrevet av Caroline, 17.02.2013
Hei, jeg er ei jente på 18, som trenger litt hjelp. Jeg har de 3 siste årene vært sammen med en fyr som har såra meg masse!

Deprimert

Skrevet av m, 17.02.2013
Heisann, jeg er en jente på 16 som sliter med å holde meg gla og tenke positivt. Det skal ekstremt lite til for å falle ned å bli lei å trist.

Fosterhjem?

Skrevet av H****, 16.02.2013
Hei jeg er en jente på 14, jeg har store problemer hjemme jeg har foreldre som har kranglet helt siden jeg var 1 år gammel, jeg har en bror på 16 som slår og kaller meg stygge ting og slenger stygge kommentarer etter meg, som " jeg håper du blir påkjørt og dør så jeg slipper og se deg igjen" det verste er at han er helt seriøs når han roper det etter meg. Jeg er redd når jeg er hjemme Jeg har snakket med en sosiallæreren på skolen men jeg har ikke tørt og fortelle at jeg noen ganger sitter k vinduet og tenker" så enkelt det hadde vært og bare hoppe ut og dø" burde jeg fortelle det?

Psykolog mot porno?

Skrevet av Kanskje..., 14.02.2013
Er det noen som har vært hos psykolog for å få behandling mot pornoavhengighet? Hva er i såfall erfaringen?

Depresjon, stenger alt inne i meg selv.

Skrevet av Vilværepositiv!, 12.02.2013
Hei Jeg lider av ganske massiv depresjon. Jeg har problemer med å snakke med andre og stenger følelsene inne i meg.

Dårlig selvtillit, og tomhetsfølelse!

Skrevet av per, 04.02.2013
Hvordan får jeg bedre selvtillit, og blir kvitt tomhetsfølelsen som kommer og går? Har slitt med dårlig selvtillit kjempe lenge, og enkelte dager merker jeg tomhetsfølelse!

Depresjon, angst og hypnose

Skrevet av Sommer123, 03.02.2013
Hei. Jeg er en dame på 45 år som sliter med tilbakevennende depresjoner.

Min sønn lyver hele tiden

Skrevet av Rådløs mamma, 02.02.2013
Har en sønn på 8 år som lyver hele tiden.. Det kan være småting men også mange andre ting som jeg syns er ille.

Mye indre stress og uro

Skrevet av mamma2, 01.02.2013
Lurer på hvordan komme seg gjennom den ene utfordringen etter den andre? Som liten var jeg aktivt med på aktiviteter, noe som gjorde meg veldig sliten forde jeg egentlig ikke turte.

PTSD med en fot innenfor ME

Skrevet av Cecilie, 25.01.2013
Hei, lurer på om det er noen som har opplevd å ha PTSD med en fot innenfor ME?

For langt...

Skrevet av Lille meg, 22.01.2013
Hei! Jeg er en jente på 15 år som sliter veldig.

Ekstremt sinne og krangling i familien

Skrevet av geir, 21.01.2013
Jeg er en gutt på 20år som sliter veldig med sinne og krangling i familien. Jeg har en tendens til å krangle høylytt med moren og faren min i tillegg til den yngre broren min.

Depresiv og usikker på alt, angst

Skrevet av Emma E., 17.01.2013
jeg lider av depresjon og føler meg usikker på alt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Jeg "passer ikke" Norge....

Skrevet av Poetree, 17.01.2013
2013 har kommet. Jeg kjenner det som verdens mest behagelige følelse - jeg har reist rundt i verden av og på - høyt og lavt, seriøst de siste ti årene av mitt liv.

Han har vært psykisk utro og lyver hele tiden..

Skrevet av Anonym og frustert...., 09.01.2013
Jeg møtter kjæresten min for ca 6 mnd siden, jeg var skeptisk i starten da han er noen år yngre enn meg og jeg har et barn fra før, men han fikk meg til å tro på han og følte en trygghet jeg aldri har kjent på tidligere.. Men etter 4 mnd smalt bomben..

Mareritt

Skrevet av Goth, 07.01.2013
Hei, gutt 19år. Jeg sliter med mareritt nesten hver eneste natt.

Kjære leser

Skrevet av IDBEK, 04.01.2013
Idag hare jeg følt meg ganske slapp, tom og deppa. Jeg kan ikke helt sette ordet på hvorfor jeg har følt meg slik idag.

Sjalusi

Skrevet av cesilie, 04.01.2013
Datet min kjærste det første året, han var stadig på sjekkern og hadde kontakt med andre damer..... noe jeg skjønte etter et år....

Dysfunksjonell familie

Skrevet av Anonym, 04.01.2013
Hei! Jeg er en dame på snart 50 som vokste opp i det en kaller dysfunksjonell familie, mor og far ble skilt i1983,separert i 1982 etter flere år med bråk,ustabilitet og uforutsigbarhet.

Dårlig selvtillit

Skrevet av Nervøs1545, 03.01.2013
Hei. Jeg er en gutt på 23 år som sliten med angst og selvtillit.

Redd Håpløshet

Skrevet av Ida Kristin, 02.01.2013
Jeg er en jente på 30 år. Giftet meg i 2009 med drømmemannen.

Depresjon

Skrevet av Chie, 31.12.2012
Hei jeg trenger virkelig hjelp om min situasjon og barna mine på grunn av pappaen til barna vi har vært sammen nesten 19 år. Han har ingen respect for meg han jobber ikke i det hele tatt og han er veldig egoitisk.

Depressiv

Skrevet av Tina, 30.12.2012
Jeg har opplevd en del vanskelige ting i livet, og erfarer ofte at jeg er depressiv. Mamma tok selvmord da jeg var 9 og jeg har svært lite kontakt med min far.

Er min venn psykopat?

Skrevet av IngerJo, 20.12.2012
Håper noen tar seg tid i å lese dette,føler meg maktesløs!!Møtte en fyr på min alder(49) i min omgangskrets dengang,stormfullt og intenst for nesten 5 år siden,i den første tida var for god til å være sann.

Problemer i ekteskapet

Skrevet av tuppen, 18.12.2012
Jeg har hvert gift i 25 år og disse problemene har alltid hvert, men nå orker jeg snart ikke mer, jeg har slitt med angst tidligere helt til jeg fikk lykkepillen, jeg er en glad person men veldig sårbar.. Har noen et råd til meg ang dette.

Tips til bedre selvtillit

Skrevet av Linda, 17.12.2012
Hei! Jeg lurer på om det er noen bra tips sånn at jeg kan få bedre selvtillit?

Slem stefar

Skrevet av Nora, 16.12.2012
Hei. Jeg er en jente på 15 og jeg sliter kjempe mye hjemme.

Ha det gøy, hva er det?

Skrevet av zxc, 08.12.2012
Jeg sliter veldig med at jeg føler jeg ikke har tid til alt det jeg vil ha tid til (vanlig problem det vet jeg!).

Depresjon og dårlig sevltillit

Skrevet av Anonym, 05.12.2012
Hei. Jeg er ei jente i på 24 år som sliter med angst, stress, dårlig selvtillit og depresjoner.

Håpløst..?!

Skrevet av Fortvilt, 05.12.2012
Hei. Er ei 32 år gammel dame som sliter veldig med meg selv og min mann.

Bekymret

Skrevet av Anonym, 04.12.2012
Jeg er så bekymret for alt. Hele tiden tenker jeg på fremtiden.

Diagnosert med ADHD men misstenker det er Borderline, trenger hjelp asap!

Skrevet av anonym, 02.12.2012
Hallo og tusen takk om du tar deg tid til og lese, og kanskje gi meg ett svar, eller tips. Jeg er en 17 år gammel gutt diagnosert med ADHD, men jeg misstenker at det er Borderline personlighetsforstyrrelse.

ikke bra

Skrevet av sarah, 29.11.2012
jeg har depresjon og har nesten ikke venner, er ikke glad i livet meg, hvorfor har alle andre masse venner og ikke meg, snart orker jeg ikke mer av dette livet jo!

Visste det ikke før du sa det.

Skrevet av CamillaE, 27.11.2012
Jeg har løyet hele livet, så lenge jeg kan husker hvertfall. Jeg aner ikke hvor det kommer fra, men jeg har løyet om det meste i årevis, at jeg ble misbrukt som barn, at faen min er død, at moren min slår meg hver dag, at jeg har hus i forskjellige land osv.

Depresjon angst og frustrasjon og nerveproblemer

Skrevet av Fortvilet, 26.11.2012
Ja jeg vet har slitt i mange år m det også men ikke fått noen konkret diagnose enda.Det er så mye bagasje hos meg uff det største problemet er at jeg aldri er fornøyd jeg vet jeg har d bra der jeg bor men inni hodet mitt sier det at jeg skal ha noe større kansje hus m egen hage jeg vet at slikt koster penger er ikke bra å hisse seg opp over noe som er bedre vet jeg.

Angst og nervøsitet

Skrevet av Jabba, 20.11.2012
Jeg har alltid vært en relativt glad og aktiv person, men i sommer fikk jeg kyssesyken å har nå utmattelse i ettertid. Det å være sliten er egentlig ikke noe problem, men hadde en episode på jobb i sommer da jeg plutselig ble veldig kvalm å svimmel.

Er trøtt på alt

Skrevet av frodo, 20.11.2012
Hei jeg er en gutt på 28 år.Har en perfekt jobb fikk ny stilling i sommer som forman og skift leder,men etter hu jeg var sammen med i 2år gikk fra meg da gikk det meste rett vest..

Sjenert jente på 16

Skrevet av Frøken Sjenert, 20.11.2012
Heisann! Jeg har lenge slitt med at jeg er så utrooolig sjenert!

lyving

Skrevet av brann, 18.11.2012
Hei. Jeg har vært sammen med kjæresten min 2.

Sjefer som forvirrer

Skrevet av Anonym, 13.11.2012
Hei Jeg er en strukturert person, og det vet mine sjefer til å utnytte seg av for å lage problemer for meg og for å bli kvitt meg. Hvordan skal man forholde seg til slike forvirrende personer?

VIKTIG TIPS!

Skrevet av Anni, 08.11.2012
Selvtillit og god selvfølelse dannes tidlig i livet, ved hjelp av struktur og trygghet, gode rammer av både disiplin, enkle forklaringer (framfor uforståelige Ja og Nei- kommentarer), og ikke minst ros. I tiden under janteloven var det som oftest bare struktur, disiplin, ja og nei, som ble tillært, og mange vokste opp uten god selvfølelse.

Kjærlighetssorg

Skrevet av Cam, 08.11.2012
Hei, jeg er en jente på 26 år, det ble slutt med min samboer for ca. 18 mnd siden, men jeg klarer ikke å komme meg videre.

Hjelp meg!!

Skrevet av marie, 07.11.2012
Hei, er en jente på 22 år. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne men er vel ganske nært ett sammenbrudd.

Hjelp ... :)

Skrevet av hejdoo, 28.10.2012
Jeg lurer egentlig bare veldig på om jeg har noen diagnoser. jeg går på rus og psykatri 1 dag i uka, men jeg er en så lokka person at jeg får ikke snakka noen ting nesten med psykologen min .

Kutter jeg meg?

Skrevet av -mrs.horan, 25.10.2012
Hei! Jeg er ei jente på 15 år, og jeg vet at dette kanskje høres veldig teit ut...

paranoia

Skrevet av miss77, 23.10.2012
er veldig paranoid om dagen . føler jeg kanke stole på noen .

Utroskap i ung alder

Skrevet av ung, 16.10.2012
Min samboer var utro for ett par år siden. Vi er i 20 årsalderen nå og har vært kjæresten siden vi var 17.

hardt liv

Skrevet av mei, 12.10.2012
Så jeg har hatt et litt annerledes liv enn mange andre. Jeg har hatt en fin barndom opptil da jeg ble ca 4 år.

hva skal jeg gjøre? hva gjør jeg galt?

Skrevet av hmm, 10.10.2012
Hei, jeg er en jente på 16 år. da jeg var 14 år gammel mistet jeg min aller beste venninne, hun døde av kreft, svuls i hjernen.

Lyver

Skrevet av Lyng, 07.10.2012
Hvordan kan jeg hjelpe? Han lyver om små og store ting.

Ensomhet

Skrevet av Anonym, 07.10.2012
Eg er ei jente på 17 år, snart 18. Eg føler meg egentleg alt for ofte deprimert og ensom.

Jeg hater livet mitt.

Skrevet av Elin, 22.09.2012
Jeg er 13 år og jeg får ofte høre at jeg har opplevd ting som en 13 åring aldri skal ha opplevd. Livet mitt er en stor floke og jeg føler meg så utrolig alene.

angst, deprisojn og paranoid

Skrevet av trist, 22.09.2012
jeg er en 25 års gammel jente som begynner og utvikle angst og deprisjon og paranoia. noe som skremmer meg veldig.

8 åring uten venner

Skrevet av cari, 18.09.2012
har en 8 årig jente som ikke klarer å holde på vennene sine, hun har alltid vert sånn. vennene prøver å inkludere henne men går såklart lei , når det skjærer seg hele tiden.

Ingen familie eller selvtillit

Skrevet av Nathalie, 12.09.2012
Jeg er en jente på 19 år som har hatt en del problemer i oppveksten. Jeg er enebarn og begge foreldrene mine var alkoholikere.

Lei, ser ingen ende.

Skrevet av Gzuz, 11.09.2012
Jeg sliter med det meste, kun jobben min som gir meg noe. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre snart , har en sønn som jeg ikke har sett 1.

Er interessert i ei jente i klassen min

Skrevet av mann19, 08.09.2012
Jeg tror jeg er interessert i ei jente i klassen, men jeg tør ikke ta kontakt.. syns det er generelt vanskelig å komme i kontakt med nye folk.

Hvordan avsløre at jeg har ADHD ?

Skrevet av Voksen mann, 05.09.2012
Hei! Jeg sliter litt nå.

Jeg Trenger hjelp

Skrevet av Andreast, 04.09.2012
Hei, jeg er en fyr på 18 år. jeg er veldig sikker på at jeg er paranoid og er pesimistisk(i allefall om meg selv) jeg har veldig enkelt for å tro at folk hater meg.

Alkohol holder meg fra selvmord

Skrevet av Anonym, 30.08.2012
Jeg er en 15 år gammel gutt og er veldig deprimert. Vet ikke helt hvorfor, har egentlig ingen grunn til å være det heller.

Ønsker å hjelpe

Skrevet av Stian, 29.08.2012
Hei. Har en venn som jeg bryr meg veldig mye om, å jeg tror ikke han har det så godt.

Sjalusiusikkerhet

Skrevet av Elin, 27.08.2012
Hei er en dame på 31 år, Har vært sammen med det jeg synes er verdens beste kjærest i 3måneder, han er den som for første gang har fått meg til å være lykkelig og han er den jeg vet jeg vil bli gammel sammen med, vi hadde det kjempe fint i starten, men ting har forandret seg mye, og det er på grunn av meg. Jeg er sjalu og usikker uten grunn, noe jeg har vært sia første fyren jeg hadde ett sexuelt forhold til, dette er noe som tærer på oss begge, sliter også med depresjon og gjort det i mange mange år.

Sjalusi

Skrevet av Maria, 19.08.2012
Jeg har innsett at jeg har et stort problem som kan ha kostet meg den jeg elsker hvis jeg ikke får hjelp/bukt med problemet mitt. Jeg er ekstremt sjalu og reagerer voldsomt.

Skilmisse - hva gjør jeg?

Skrevet av Min familie, 16.08.2012
Mannen har for en uke siden sluppet bomben om skilsmisse, og jeg er i sjokk. Vi har to små barn.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av KIS, 14.08.2012
Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 og et ahlvt år omtrent. Vi er begge ca 35, han har vært i forhold siden han var 16, med 3 - 4 ulike "gærninger", som han kaller dem.

Trenger veiledning

Skrevet av Jente, 22, 13.08.2012
Jeg er ei jente på 22 år, sliter en del med lav selvtillit og er hele tiden usikker på meg selv. Jeg føler meg deprimert og "tom".

Bare tomhet og meningløshet

Skrevet av Kristine, 13.08.2012
Det er vanskelig å sette ord på det jeg føler, men jeg har det bare helt forferdelig nesten hver eneste dag. Jeg orker ingenting og bare det å skrive dette her er på mange måter vanskelig for meg.

ensom20

Skrevet av melissa, 13.08.2012
Hei jeg er en jente på 20 år som er veldig ensom. Jeg har hatt venner hele barndommen min, helt til jeg ble avhengig av gutter og fikk kjæreste.

Håpløst

Skrevet av Magaloff, 13.08.2012
Jeg har fått et anstrengt forhold til medisiner og nekter å ta avhengihetsskapende medisiner, men jeg drikker alkohol i moderate mengder i sosiale lag og happenings (aldri alene). Jeg er svært bekymret for meg selv mtp uhorvelig mange stygge tanker.

selvskading

Skrevet av k, 11.08.2012
har dere noen råd om og få bort selvmord og selvskadings tanker? jeg har kutta meg masse, men jeg gjør det i sjul.

Spiseforstyrrelse og selvskading

Skrevet av Moio, 10.08.2012
Hei! Jeg er ganske fortvilet for tiden, vet ikke helt hva jeg skal gjøre videre.

Deprimert mor - hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Meg, 09.08.2012
Hei! Har en mor som sliter veldig med depresjoner, og har gjort det i kanskje 7 år nå.

Pårørende

Skrevet av cs186, 04.08.2012
Hei! Jeg en en "pårørende" søster til en jente på 20 år.

Æ e så frustrert....

Skrevet av ijoped, 01.08.2012
Jeg og faren til mine barn fikk for endte gang en avtale i boks her i januar...han har for et par år siden.

Problemer med dårlig selvtillitt og angst ift kjærlighet og seksualitet

Skrevet av Mac, 30.07.2012
Jeg er en gutt på 29 år. Sliter med noen spesifikke problemer rundt kjærlighet og mitt forhold til det motsatte kjønn, men trenger først å redegjøre litt for min tidligere historie, skal prøve å være kort.

Sosial angst

Skrevet av Live, 27.07.2012
Har alltid tenkt på meg selv som en person ikke er så lett å bli kjent med. Men har nå innsett at jeg ikke vil bli kjent med noen.

Mangler livsgnist og er usikker på alt!

Skrevet av Anonym, 22.07.2012
Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive akkuratt nå... har gått til psykolog for ting jeg sliter med, og burde egentlig greie å sette ord på hva det er.

Kutter meg

Skrevet av Anonym, 19.07.2012
Hei. Jeg kutter meg og vet virkelig ikke hvordan jeg skal klare å slutte...

Depresjon

Skrevet av Benne, 17.07.2012
Hei du. Jeg er en 14 år gammel jente.

spiseforstyrrelse?

Skrevet av elif0909, 13.07.2012
Jeg er en jente på 18 år som lurer på noe. Jeg er 160 høy og veier 42kg.

Hjelp!

Skrevet av Anonym, 13.07.2012
Hei. Jeg har slitet med angst/panikkangst siden jeg var 13 år, og er nå en jente 18 år.

Depresjon og kjærlighetsorg.

Skrevet av Elin, 13.07.2012
Jeg sliter enda etter ett vondt brudd i fjor sommer. Det som skjedde var helt unødvendig og direkte slemt gjort, og jeg gikk helt i kjelleren.

møtt veggen

Skrevet av smurf, 10.07.2012
vet ikke hvordan jeg skal ta tak i livet, som de enkleste ting med å betale regninger oppsøke nav. Orker ikke kontakt med venner.

Hva skal jeg gjøre for å få han tilbake?

Skrevet av tisla, 08.07.2012
For 4 månder siden slo ekskjærsten min opp med meg. Dagen etter sendte jeg han melding på face om hvor vanskelig det var, å at jeg elsket han.

Familie Press

Skrevet av Nattevakt, 07.07.2012
Hei, Jeg er en gutt på 23 med mange problemer som jeg holder for meg selv! jeg flyttet ut hjemmefra 4 år siden og familien min bor i utlandet, familien min har slitt mye med rus problemer jeg har vokst opp med sosial penger og sosial bolig, faren min er rusmisbruker det samme med min eldste bror.

utslitt

Skrevet av isse, 06.07.2012
Hei! Jeg er en jente på 18 år, som sliter litt psykisk.

Veldig Deprimert

Skrevet av kjellern, 01.07.2012
Hei jeg er en gutt på 20 sitter for tiden på paragraf 12 soning ( Soning i rusbehandling ) har drevet med rus i 7år. Har vært deprimert lenge, vet ikke hvor lenge men i flere år.

Depresjon angst

Skrevet av Kåre, 29.06.2012
Hei. Har noen spørsmål til mennesker med samme problem.

Mindreverdig ingen sjølvrespekt

Skrevet av jarl, 28.06.2012
Har nesten heile livet blitt forstått med at jeg ikke kan noen ting og på ongdomskulen var jeg redd for og gå i dysjen da jeg hadde testikkeler som låg for høyt opp med brokk som gjorde til at jeg ikke blei utvikla på samme måte og så fort som mine kamerater og derfor konsntrerte meg heile skoletida om og ikke vise at jeg hadde det vondt på grynn av dette og ikke kunne vise meg i dysjen osv.

Gravid og usikker

Skrevet av Anonym86, 26.06.2012
Hei. Jeg skal prøve å være så kort som mulig.

Skole og venner duer ikke

Skrevet av Trelle, 25.06.2012
Hej jeg er en pige på17 og jeg har store stave problemer, og mine venner tror ikke på mig og har ikke tidlid til mig mere, og nu har jeg over hovet ikke lyst til at tage i skole jeg har spildet syg, for hvis jeg kommer i skole driller de mig og det gør virkeligt ondt. Har også tinkt et på gange på selvmord.

Har jeg angst?

Skrevet av Susanne, 25.06.2012
Hei, jeg er en jente på 19 år. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid vært en bekymret person.

Usikker på meg selv

Skrevet av "Marie", 25.06.2012
Hei! Jeg er en ung myndig jente, som i flere år nå har slitt med dårlig selvtillit/usikkerhet.

Ny familie nye utfordringer..

Skrevet av Hjelpesløs, 24.06.2012
For to år siden kastet jeg meg utti det og flyttet inn sammen med kjæresten min og hans tre barn på 8,9 og 15 år. Selv har jeg en datter på snart 4.

Sinne, føler at jeg alltid blir den som sitter igjen med med skyld..

Skrevet av Kite, 23.06.2012
Har to barn sammen en tidligere ektefelle, hun gikk fra meg og inn i forhold sammen med sin sjef. Nå flere år senere er jeg gift igjen og vi har et barn sammen.

Trenger hjelp, ensom og sexahengig pornoavhengig.

Skrevet av Ødelagt innvendig mann 31., 22.06.2012
Jeg er en mann på 31 som er avhengig av sex og internettporno. Jeg er avhengig av minst en utløsning om dagen..

Fortapt

Skrevet av mimmi, 20.06.2012
Hei! Jeg er en jente på 20 år.

En type angst, tidsproblemer, problemer med og prate eller si det jeg ønsker.

Skrevet av trenger hjelp, 18.06.2012
Hei jeg er en jente på 17 år, jeg klarer ikke helt sette ord på problemet mitt eller angsten min om det er det jeg har. Jeg sliter med og prate,le eller være tilstede i livet mitt.

Blackout ved sinne

Skrevet av Sinnaguri, 17.06.2012
Jeg er en jente på 25 år som helt siden ca 10 årsalderen har slitt med mangel på selvkontroll når jeg blir sint. Før ble jeg ganske så voldelig av meg i tillegg til at jeg kunne si de forferdeligste ting til mine nærmeste.

Gratis psykolog i Akershus?

Skrevet av TM, 12.06.2012
Hei! Jeg har gått til psykolog i 8 år før, sluttet for ett år siden, men innser nå at jeg trenger å fortsette hos psykolog da jeg enda ikke er blitt helt "frisk".

ingenting alvorlig bare meg som har det rævva

Skrevet av heipådeg, 04.06.2012
jeg vet ikke helt om jeg trenger hjelp, men jeg har ingen å snakke med. jeg har ikke noe sosial angst eller lingnende men hver gang jeg ser meg selv i speilet begynner jeg å gråte.

Burde jeg gå til psykolog?

Skrevet av Ingvild, 04.06.2012
Hei. Jeg er en jente på 18 år og sliter ekstremt mye med dårlig selvtillit.

Investering av penger man ikke har

Skrevet av Johan, 04.06.2012
Hei. Min man har brukt penger vi skulle inløse i lån på aksjer.

for dårlig selvtillit, hva skal jeg gjøre

Skrevet av drep meg, 03.06.2012
Hei jeg er en jente på 17 år. Jeg håper virkelig noen kan hjelpe meg med å bygge selvtilliten min.

Irritert over alt typen gjør

Skrevet av Frkno, 02.06.2012
Hei! Jeg har en kjæreste som jeg er utrolig glad i, men ulempen er at vi bor langt i fra hverandre.

ulykkelig gift

Skrevet av lena, 29.05.2012
Jeg er ei jente på 25år, har vært gift i snart 7år. Jeg og min mann har to små barn sammen som vi begge elsker over alt!

Dårlig selvtillit!

Skrevet av TL, 25.05.2012
Hvordan skal man få selvtillit og gi slipp på skyldfølelse?

Samboer

Skrevet av Anonym, 19.05.2012
Hei Jeg har en samboer som ikke har det helt greit. Vi har vert sammen i 7 år fra hon var 17 og hon er nå 24.

redd for at ingen liker meg..

Skrevet av Johanna, 15.05.2012
Hei, jeg er en jente som er 17 år og sliter med å bli kjent med folk. Jeg er rett og slett redd nye personer.

svette hender, klarer ikke..

Skrevet av Anonym, 14.05.2012
Hei! mitt navn er trine.

Hypnose mot depresjon

Skrevet av Anonym, 14.05.2012
Hei. Jeg er en kvinne på 47 som sliter med tilbakevennende depresjoner.

Sinnemestring

Skrevet av Sara, 10.05.2012
Hei! jeg er ei jente på 20 år med ADHD diagnose, og jeg sliter veldig med å få kontroll over mitt eget sinne.

Fattig sinnsforvirret

Skrevet av Fisk, 10.05.2012
Hei, jeg trenger å snakke med noen om ting. Jeg er fattig, og kan ikke betale en million kroner for hver time.

kommer ikke over han..

Skrevet av marie, 06.05.2012
heihei! Jeg er en jente på 12 år,snart 13.

Gråter selv om jeg er mer fornøyd enn på lenge.

Skrevet av sarah92, 03.05.2012
Den siste halvåret har jeg kommet i kontakt med en gutt på skolen min og vi er nå i et slags forhold. Jeg liker han veldig godt og føler meg utrolig heldig som har han.

humørsvingninger

Skrevet av Rose48, 01.05.2012
Jeg er en kvinne på 48 som sliter med sosial angst og humørsvingninger. Jeg får lett sosial angst når jeg ikke får oppmerksomhet, føler meg da utenfor, og får sterk angst og klarer ikke være meg selv.

Orker ikke mer! Jeg trenger hjelp

Skrevet av En som trenger hjelp, 01.05.2012
Jeg orker ikke mer, jeg er utrolig lei og sliten av alt og alle! Jeg føler det er ingen som bryr seg og ingen som forstår meg.

Individuell eller gruppeterapi?

Skrevet av Josefin, 21.04.2012
Hei, jeg er ei jente som stadig føler meg deprimert og føler at jeg med tiden har mistet grepet på ´det virkelig meg´ i meg. Jeg føler at jeg spiller veldig forskjellige personer i forskjellige situasjoner (jobb, skole, familie etc) og har vanskeligheter med å virkelig uttrykker megselv.

Helt Utbrent

Skrevet av Corla, 21.04.2012
Jeg er en jente på 22 år.Alt er slitsomt.

Jeg er så sliten

Skrevet av Arii 17, 21.04.2012
Hei jeg er en jente på 17år nå og jeg går 1. året på vidergående.

Bipolar og dårlig selvtillit

Skrevet av Lizitza, 10.04.2012
Jeg er 36 år og bipolar. Jevnt over er jeg rimelig stabil med terapi og god oppfølging, men sliter i forhold til kjæresten min.

Depresjon

Skrevet av Camilla, 09.04.2012
Hvordan kan en 15 år gammel jente kunne bli innlagt på grunn av deresjon uten å måtte ha masse psykolog samtaler osv??

Hei

Skrevet av Karoline, 09.04.2012
Jeg sliter med dårlig selvtillit og mitt eget selvbilde. I 1995 ble jeg født inn i en familie som bærer et gen kalt høy forbrenning.

Deprimert, suicidal perfeksjonist

Skrevet av Kathleen, 07.04.2012
Jeg er en jente på 18 år. I over 3 år nå, noe som virker som en evighet, har jeg lidd av depresjon.

Sliter psykisk? Hva bør jeg gjøre?

Skrevet av BOluffa, 07.04.2012
Det siste året har jeg slitt mye med meg selv. For et år siden hadde jeg så noenlunde ok selvbilde osv.

at leve sammen med en psykopat

Skrevet av xxx, 04.04.2012
Er den dame som i fem år har levd sammen med en mann som har drevet med psykisk terror. lidt fysisk...

Sjalusi, misunnelse, kontrollbehov og humørsvigninger

Skrevet av -.-, 01.04.2012
Er en jente på 21 som sliter veldig med sjalusi i perioder, føler meg faktisk sjalu på nesten alle med det samme kjønn! Føler meg alltid så liten i forhold til f eks venninner, kjærestens kollegaer, føler at alle har så mye mer personlighet enn meg, og er så mye morsommere enn meg!

HJELP!

Skrevet av Tøft liv, 30.03.2012
Jeg vet ikke om jeg kan takle dette mere. Jeg har mistet alle vennene mine, min ALLER beste venn og absolutt INGEN å snakke med...

Problemer med uttrykke seg på norsk

Skrevet av Olga, 28.03.2012
Hei! Jeg har bodd i Norge i 3,5 år og behersker norsk på ganske greit nivå, men i det siste året slitter jeg med å snakke når det er mange nordmann til stedet.

Vil ha han nå som ikke han vil ha meg

Skrevet av Ery, 26.03.2012
Hei. Jeg har det nå slik at jeg drev med en gutt for noen måneder siden, men plutselig sluttet han helt å prate med meg.

Perfekt fasade slår sprekker..unormal, angst, despresjon!

Skrevet av Fortvilet 88, 25.03.2012
Jeg har kjørt meg fast nå. Bobla har sprukket, og min perfekte fasade har falt.

Skuffet

Skrevet av mina, 22.03.2012
Hei jeg er en 48 årig kvinne som for et år siden hadde en traumatisk opplevelse. Jeg hadde to massive slag på hjernestammen som blokkerte alle signaler inn/ut til hjernen.

Blir så fort sinna, Hjelp meg

Skrevet av Sinna-taggen, 16.03.2012
Hei Jeg er en jente i midten av 20 årene som er sammen med verdens herligste gutt. Vi har vært samme i snart et år nå og vi har det veldig fint sammen, om ikke vi krangler.

Hva skjer med meg?

Skrevet av sliten beskymrer 88, 16.03.2012
Hei! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne, men føler det er lettere å få ut tankene mine her enn å snakke med venner og familie.

sliten mentalt..og trenger mer selvtillit

Skrevet av merete, 05.03.2012
hei er en oppegående kvinne på 36. har slitt en god del siste året,med tanker om meg selv.

NAIV?

Skrevet av snuppa, 03.03.2012
Jeg har et spørsmål ang min kjæreste han 27 og jeg 24. Vi har kjent hverandre i 3 år og har vært sammen snart i 2 og et halvt år.

Usikkerhet i hverdagen

Skrevet av Zhufro, 28.02.2012
Jeg føler meg nesten alltid usikker på absolutt alt jeg må gjøre uten følge av andre og jeg tørr ikke engang å hente en melk i butikken alene selv om moren min står 5 meter (eller mindre) unna. Jeg får på følelsen av at alt annet blir svart rund meg og det ikke finnes mer enn meg og den lille lyse flekken som er rundt meg.

Pornoavhengig ektemann

Skrevet av Nono, 26.02.2012
Hei. Min mann og jeg har vært gift i 1,5 år og har en datter på 6 måneder.

Får ikke kontakt

Skrevet av Anonym, 24.02.2012
Jeg er gutt på 17 år, går siste året på VGS. Jeg er ikke veldig sosial, men har ikke noe store problemer med å prate med folk.

Deprimert Angst

Skrevet av Linn, 16.02.2012
Jeg er en jente på 34 år som sliter fortiden med deprisjon og angst. Har i mange år røykt, men nå har jeg begynt å få vondt i brystet, en sånn trykkende/ pressede følelse.

Litt forvirret

Skrevet av klone, 09.02.2012
Jeg er en jente som har gutte problemer... Jeg er egentlig ganske pen, men går mesteparten av tiden rundt og føler meg stygg og jeg fremstår kanskje som litt dom, men er i virkeligheten ganske moden i toppen etter en litt tøff barndom.

Redd for seksualitet

Skrevet av Anonym, 07.02.2012
Hei! Jeg er en jente på 18 som virkelig ikke vet hva jeg skal gjøre.

Trenger hjelp, før jeg mister meg selv...

Skrevet av Jente 19, 25.01.2012
Jeg har blitt utsatt for det som så fint kalles omsorgssvikt. Jeg har verdens beste pappa, men moren min lider av psykopati og bryr seg ikke om noe annet enn seg selv, status og penger.

Selvsikkerhet?

Skrevet av silje89, 22.01.2012
Hei. Jeg er en jente på 23 år som er i et forhold med en super gutt.

mange diagnoser?

Skrevet av alenemamma18, 18.01.2012
Hei. for 4 mnd siden ble brått mamma, etter å ha fortrengt hele svangerskapet.

mistet i svangerskap 2. trimester

Skrevet av prøver21, 18.01.2012
Hei. Jeg var i uke 17 og mistet mitt lille gull.

sjalusi og lav selvtillit.

Skrevet av betsy, 18.01.2012
Hei. Jeg er en kvinne på 29 år som sliter litt med meg selv og i parforholdet.

Er jeg en normal person?

Skrevet av Forvirret jente 14, 12.01.2012
Noen ganger har jeg utrolig høy selvtillitt, og føler jeg kan være meg selv 100% å er ikke redd for noe, jeg kan danse rundt å er ikke redd for at folk skal se min crazy side, å er glad å positiv hele tiden! Kan snakke med alle å være utrolig utadvent, å bryr meg ikke om utseende eller kropp, fordi jeg er god nok uansett.

Tips om å bygge selvtillit

Skrevet av Mikael, 10.01.2012
Det sies at selvtillit er noe man får, ikke noe man har. Det heter også at man bygger selvtillit, det kommer ikke av seg selv.

hvordan er jeg bra nok?

Skrevet av emi, 03.01.2012
hvordan vet man at man gjør så godt man kan? hvordan kan jeg gjøre så godt jeg kan?

hva skal jeg gjøre?

Skrevet av random, 30.12.2011
hei! jeg er en gutt på 16, og jeg sliter litt med angst/depresjoner.

Angst

Skrevet av llegna, 21.12.2011
Jeg er en jente på femten år og lider av angst. Tror det er på grunn av at den personen jeg stolte 100% på i nesten to år sviktet meg, mobbet meg, lurte meg til å tro vi var venner igjen og ydmyket meg gang på gang.

Har det vanskelig med meg selv.

Skrevet av jente88, 13.12.2011
Hei. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne, å dette kommer til å bli ett langt innlegg så er ikke sikkert at så mange gidder å lese det en gang.

Deresjon eller vinterdepresjon?

Skrevet av Stine, 11.12.2011
Hei. Jeg er en jente på 21 år som lurer på om jeg rett og slett er depresiv.

Deprimert

Skrevet av anonym, 08.12.2011
Hei jeg er 19år og sliter med depresjoner. først trodde jeg det bare var en liten periode, så jeg begynnte å trene mye fordi jeg hørte det skal øke livskvaliteten og mental helse, men jeg føler fortsatt ingen forbedring, selv etter nesten 2 år.

sliter med minner av barndommen

Skrevet av anonymt, 07.12.2011
jeg er en jente som er voksen og glad med livet mitt, men sliter med minner av barndommen.Barndommen min var absolutt ikke normalt.

sosial angst

Skrevet av pannekake87, 02.12.2011
Jeg er veldig engstelig, før var jeg deprimert, og jeg tenker litt på selvmord hver dag, men jeg ser mer humoristisk på det. har konkludert med meg selv at alles liv er like betydningsløst, jeg tror vi lever nå, og vår bevissthet forsvinner etter livet.

Krise i samboerskap

Skrevet av vesla, 01.12.2011
Har en konflikt med samboer ang ekser. Hans eks er konstant ute etter meg og slenger dritt på Facebook, anmelder meg for mine meninger, mobber min nyfødte sønn, slenger dritt om meg til sin 3år gamle datter og sier jeg er slem etc, og generelt er meget ufin mot både sine egne barn, mine barn og meg.

Kamerat med særegen sosial angst

Skrevet av Erik, 22.11.2011
Hei, jeg sender ang min kamerat som jeg har kjent i ca 13 år. med oss er han helt vanlig og har en personlighet som passer en av hans alder(21).

Bryte forholdsmønstre

Skrevet av Forvirret jente, 18.11.2011
Jeg har satt meg selv i en situasjon jeg helst skulle ha unngått. I fjor forelsket jeg meg i bestekompisen min, og vi hadde en periode med "friends with benefits".

Depresjon eller utbrent?

Skrevet av Mann29, 10.11.2011
Jeg og min kjæreste ble i lag for lit over 10 år siden, vi var 17 og 19 da vi ble i lag. Det viste seg lit utover i forholdet at hun slet med ting som var svært tungt for henne og det endte opp med at jeg sluttet på min utdanning og så meg nødt til å ta vare på henne.

Selvomordtanker og vanskeligheter i hverdagen

Skrevet av trenger hjelp, 07.11.2011
Hei. Jeg er en 25 år ung jente sm trenger å snakke med en psykolog for å få orden på live mitt.

Sosial (?) angst

Skrevet av sara123, 06.11.2011
Hei, jeg sliter med sosial angst. Eller jeg vet ikke om jeg har sosial angst.

Super glad, så plutselig super trist?

Skrevet av Jente 15 år, 04.11.2011
Jeg er en jente på 15 år som er sammen med en gutt på lik alder. Jeg er som oftest en super glad jente som liker liv og dårlig humor :) Jeg blir sett på som en positiv sjel som er morsom og skaper glede, men i det siste har det kokt inne i hodet mitt.

Alene,

Skrevet av allmor, 26.10.2011
Hei. Er alenemor på 30 som har på grunn av ustabil oppvekst,dødsfall,alkoholproblemer i familien slitt med depresjon de siste 5 årene.

Fylla

Skrevet av Namdalseid, 25.10.2011
hei, her ett problem med at jeg skriver mye drøye ting i fylla på facebook, og har angst i ca 4-5 dager etter på? hvorfor skjer det sånt i fylla?

problemer hjemme

Skrevet av KarolineH, 19.10.2011
Hei. Jeg er en jente på 15 år som akkurat har mistet en mine gode venner og foreldrene mine har skilt seg like etter og føler meg "brukt" av en mann på 40 år.

En barndom som ødela alt!!

Skrevet av Karina, 19.10.2011
Hvor skal jeg begynne. Jeg hadde min første kjemi time i går, det var her alt startet.

Angstfull Tenåring. Tips og triks?

Skrevet av Klovn., 22.09.2011
Hei. Jeg er nok en angstfull tenåring med masse rare tanker.

Stress og sosiale problemer

Skrevet av Joakim, 18.09.2011
Jeg går nå på vg2. Leksene strømmer inn som er veldig stressende, og ikke nok med det, jeg har en ganske dårlig forståelses evne, noe som gjør at jeg henger litt bak noen ganger.

Depresjoner-panikkanfall

Skrevet av becky, 18.09.2011
Jeg har tidligere slitt med depresjoner. Jeg var i et destruktivt ekteskap med daglig psykisk mobbing.

Hva kan diagnosen være?

Skrevet av Frustrert, 01.09.2011
Kvinne, 39 år, samboer i 23 år, voksne barn. Under omskolering, går på høyskole.

Håpløst

Skrevet av Msdg., 30.08.2011
Hei, jeg er en jente på 17 år, og jeg veit ikke helt hvordan jeg skal forklare noe av dette, men jeg gjør et forsøk, for jeg er lei av å holde alt inne. Jeg har egentlig hatt en ganske dårlig barndom, mamma var og er idag alkoholiker, jeg husker masse vondt fra da jeg var liten, og det har vært sånn siden jeg kan huske.

Mat

Skrevet av my, 25.08.2011
Jeg har et veldig stort problem, mat. Jeg spiser hele tiden, og klarer ikke la være.

Dårlig selvtillit, trenger sårt hjelp

Skrevet av Meg 92, 25.08.2011
Hei! Jeg har et problem med selvtilliten min, tidlig i tennåra ble jeg utsatt for antasting av et familie medlem, etter dette tok livet av og røyk og alkohol kom inn i bildet(dette var en sommer ferie så det ble mye alkohol) Etter dette fikk selvtilliten min en knekk, da saken også ble henlagt, jeg har kommet meg mer vidre etter den hendelsen, tenker ikke mye på det..

selvtillit

Skrevet av cajo, 23.08.2011
Jeg har så sykt dårlig selvtillit og jeg begynner og bli så lei av livet,jeg tenker på så mye og føler ingen liker meg. Også liker jeg en gutt så godt men har for dårlig selvtillit til og snakke med han selvom han snakker til meg jeg gjemmer annsikte mitt og snur meg tørr ikke se på han for føler meg stygg.

Ensomhet

Skrevet av jenad, 22.08.2011
Hei. Jeg sliter så med at jeg føler meg alene i denne verden.

Hvorfor er det så vanskelig?

Skrevet av Jente1 og jente2, 20.08.2011
Vil ikke oppgi navn så kaller oss "jente1" og "jente2". Alder 14 år.

Pornografi, menn

Skrevet av Aida, 17.08.2011
Hei, Jeg er en jente på 32 som har et spm ang menn og porno. Jeg føler meg til tider 'unormal' fordi jeg virkelig hater (da mener jeg hater...

Hvordan bli kvitt dårlig selvtillit?

Skrevet av Gutt 18 år, 16.08.2011
Jeg har dårlig selvtillit og har hatt det i mange år. Det hindrer meg i å gjøre ting jeg har lyst til å gjøre, f eks.

Dårlig selvtillit men veldig ressurssterk

Skrevet av Ole, 16.08.2011
Okei, long story short. gutt.

problemer med mennesker.

Skrevet av Trine, 14.08.2011
gjennom store deler av livet mitt har jeg hatt problemer med andre mennesker. enten det er gutteproblemer hvor jeg gråter mye fordi gutter sårer meg, eller om det er krangler med venner.

Tips

Skrevet av mala, 07.08.2011
hvordan slippe den psykiske smerten uten å kutte seg?

Sinnemestring

Skrevet av Fortvilet, 05.08.2011
Jeg trenger hjelp til å takle sinnet mitt! Jeg kan bli svært sint på enkelte personer som jeg har rundt meg.

Hjelp meg

Skrevet av Gipsy90, 03.08.2011
Hei. Vet ikke hvor jeg skal begynne..

kontrollfreak, angst for å ikke strekke til.

Skrevet av Vidar, 03.08.2011
Jeg er en mann i begynnelsen av 50-årene som har ett store problem , og problemet blir bare mer og mer omfattende. Hovedproblemet er at jeg jobber som frisør i min egen lille salong, og har timebestilling, Når jeg av og til får kunder som kommer innom og vil ha time "der og da" får jeg helt "piggene ut" , jeg vil ikke ta de kundene, jeg vil ikke ha en dag som ikke er planlagt.

Tror jeg trenger hjelp

Skrevet av Jente20, 03.08.2011
Jeg aner ikke hvordan jeg skal begynne dette innlegget for jeg aner heller ikke hva som er galt. Jeg føler meg så mislykket.

Hva er det som skjer med meg?

Skrevet av Vibeke, 28.07.2011
Hei, jeg er redd jeg holder på å utvikle angst. Jeg har etter ett veldig tøft kjærlighetsforhold slitt veldig!

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

angst, utbrenthet, tomhetsfølelse, stress i hodet

Skrevet av Anna, 13.07.2011
Hvordan bli kvitt angst? Hvordan få tilbake energi, motivasjon og livsglede?

bivirkninger av sove medisin vallergan 4mg

Skrevet av mimi, 11.07.2011
Jeg har brukt vallergan 20mg annen hver dag i nesten 3 månder. Jeg vil gjerne vite bivirkninger ved lang bruk?

Dårlig selvtilitt

Skrevet av emmeli, 27.06.2011
Hei!Sliter med dårlig selvtilitt til tider.

Familie problemer

Skrevet av sara, 23.06.2011
Hei. Jeg er en jente på snart 21 år.

Sliten kjæreste. Hva skjer med den flotte gutten min?

Skrevet av Elskerkjærestenmin, 22.06.2011
Har vært sammen i flere år nå, å ting har igrunn vært likt hele tiden. Allerede d vi møtte hverandre prøvde han å dytte meg unna med å si at han kom til å såre meg.

jeg blir brått sint

Skrevet av Lasse, 21.06.2011
jeg tåler ikke at andre bestemmer eller tar fra meg sjølrespekten for den jeg er. Da tenner jeg opå alle plugger og freser, skriker ut det jeg mener i 3-4 ord og fjerner meg fort.

Seperasjonutroskao

Skrevet av 9na, 19.06.2011
Hei. Jeg er midt i en sepersjon.

voldtekt

Skrevet av JOHANA, 15.06.2011
HVA ER TIPS TIL EN DAME 47 ÅR SOM HAR BLITT VOLDETEKT AV SIN EGEN FAR(73År)?JEG ER HELT NEDENFOR, HAR MASSE ANGST, VANSKELIG Å SOVE OG ELENDIG DÅRLIG TENKER OM FAR OG PÅ MEG SELV.

Et vanskelig valg

Skrevet av Anonym, 03.06.2011
Hei :) Jeg er en jente på 16 år, som går i vg1. Har vokst opp i et tettsted, hvor det har vært dårlig miljø.

Jeg tror jeg trenger psykolog

Skrevet av M, 29.05.2011
Jeg har slitt lenge med spising, ikke føle meg bra nok og det påvirker skole, kjæresteforhold, humør og alt. Det går i en berg og dal bane, og jeg er helt utbrent.

Psykisk sliten.

Skrevet av AK, 24.05.2011
Stikkord; - Dårlig selvtillit. - Angst.

Jeg føler meg ikke "normal".

Skrevet av Ms. Miserable.., 21.05.2011
Vet ikke helt hvordan jeg skal klare og forklare, men jeg skal prøve. Da jeg gikk på barneskolen spurte jeg moren min om jeg var mongolid.

Lystløgner

Skrevet av toft, 15.05.2011
Jeg har løyet hele livet mitt, fra de minste lille fille ting til de større dominerende løyner... Jeg kjenner ikke en enste person i mitt liv som vet "sannheten" om meg.

Lei av å være stille

Skrevet av makrilla, 10.05.2011
Hei! Jeg er en jente på 21 år som studerer i en storby langt hjemmefra.

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

hva er problemet mitt??

Skrevet av cookie, 27.04.2011
jeg har i mange år hatt problemer med humørsvingninger, kan være i en ekstrem berg og dalbane innemellom.. er ofte da mitt på, plutselig kan humøret da svinge opp og ned flere ganger i løpet av en dag eller i en uke....

Sliten jente med sf

Skrevet av Betty, 13.04.2011
Hei, jeg er en jente på 18år(: Jeg har begynt å slite med spiseforstyrrelser igjen.(har slitt før) Jeg spiser ingen ting bortsett fra middag og så kaster jeg opp, klarer ikke holde på maten lenger.

Synes det er vanskelig følelsesmessig å være farmorsvigermor.

Skrevet av kjestro, 11.04.2011
Min mann og jeg fikk kun en sønn. Han har igjen fått tre jenter (fra 3 år til 9 mndr.

sliter med venner

Skrevet av gullhår, 01.04.2011
Hei, jeg har 3 problemer: 1. jeg er en jente på 17 år, går i 1.

Hjelp, jeg vet ikke hvem jeg er

Skrevet av jente som ikke vet hvem hun er, 28.03.2011
Hvor skal jeg begynne....jeg er en jente på litt over 20 år.

Hva feiler det meg? Jeg er redd for alt...

Skrevet av Adele, 27.03.2011
Hei! Jeg er en jente på 22 år som sliter en del..

Rødming

Skrevet av Anonym, 21.03.2011
Hei! Jeg rødmer veldig fort av ingenting..

Det store valget, hva skal jeg bli?

Skrevet av Anonym, 15.03.2011
Jeg er en gutt som er sykemeldt fra jobben p.g.

Splittet personlighet mm

Skrevet av Lilla21, 08.03.2011
Fra før av har jeg pstd og er deprimert. Men nå i løpet av de siste månedene har jeg (og også en sosionom jeg pratet med) fått det for oss at jeg kan ha splitted personlighet.

Gutt på 18 år..

Skrevet av Andreas, 08.03.2011
Heii. Jeg har hatt et par seriøse forhold gjennom årene.

Livssituasjon

Skrevet av Eremitten., 07.03.2011
Jeg er voksen kvinne som lever godt som "sosial eremitt" og dvs at jeg har ikke noe liv,som jeg har i mange år nå og fremdeles står det på stedets hvil. Det betyr også at jeg har ikke kontakt med familie pga div årsaker og ingen hensikt å prate med dem heller!

Deprimert, irritert, fort hissig, trekker meg unna kjæresten, ofte lei meg...

Skrevet av Anonym, 07.03.2011
Hei, Jeg står litt på bar bakke og har lenge vurdert psykolog, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Har en lang historie med tøffe ting gjennom barndom fra mobbing, foreldre som krangler, skilsmiss av mine foreldre og foreldre som ikke var der for meg langt opp i årene.

hva skjer med meg?

Skrevet av nadie, 08.02.2011
jeg har ingen lyst å stå opp lenger, ingenting av det jeg gjør er riktig. Jeg gjør ikke noe for å komme meg videre i livet, er alltid den minst vært på alt, er ingen god datter.

Er psykoanalyse på seg selv farlig?

Skrevet av Sven, 02.02.2011
Jeg har bevist i ca 10 år (jeg er 23 nå) psykoanalysert meg selv, og i de siste årene har jo tanken dukket opp om jeg kanskje er "gal" som driver med dette. Jeg har forsåvidt ført en annen analyse på hvorvidt det har vært positivt eller negativt for meg som person å føre psykoanalyse på meg selv (for å finne ut om jeg er "gal" eller ikke), og har egentlig kommet frem til at stillingen jeg står i rent psykisk er sterkere enn hva som kunne ha hendt.

mangler selvtillit

Skrevet av achi, 02.02.2011
hei! er ei jente på 24 år og jobber på ungdomsklubb.

Slapp penis

Skrevet av Julius, 31.01.2011
Jeg er en mann på snart 39 år. Siste tiden har min kone og jeg hatt det ubeskrivelig bra i sengen.

Hvet ikke lenger hva jeg skal tro

Skrevet av Dompapp, 13.01.2011
Hei Før jul merket jeg att min mann begynte å bære på seg mobilen hele tiden. Jeg tolket det slik att han var redd jeg skulle oppdage alle sms han sendte og mottok.

skuffer de jeg er mest glad i

Skrevet av håp, 02.01.2011
jeg tørr ikke ta kontakt, selvom jeg gjerne skulle gjort det fordi jeg øsnker ikke å fortelle noen at jeg trenger hjelp og jeg har ikke penger til å betale psykolog selv. Problemet mitt utløses stort sett når jeg drikker, da kommer alle dårlige ting som har skjedd og følsene frem.

FORGIFTET AV TOLVON?

Skrevet av Fortvilet dame på 52, 30.12.2010
Jeg har over lengre tid brukt Tolvon, uten at det hjelper på depresjonen min, men den hjelper på søvnproblemer og uro tror jeg! Ca 3 år brukte jeg 60 mg hver kveld, det siste halve året har jeg doblet dosen, etter anbefaling fra fastlegen min, men vil egentlig ikke ta disse medisinene!

Kontrollerende forelder skaper depresjon

Skrevet av Dr. Bloom, 29.11.2010
Hei. Jeg er en gutt på 19 år som sliter med depresjoner på grunn av at min mor alltid ser ut til å ha et behov for å kontrollere livet mitt på en eller annen måte.

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

fryktelig sinne

Skrevet av Anonym, 24.10.2010
trenger faglig å profesjonell veiledning ang oppvekst relaterte ting som angår mi mor i aller høyeste grad. har bare lyst til å ta livet a henne.

Selvtilitt

Skrevet av yvonne, 21.10.2010
Hei! Jeg er lei av å gå rundt å kjenne en klump i magen!

Pessimistisk og veldig sårbar

Skrevet av Anonym, 11.10.2010
Hei. Jeg er en jente på 24 år som er i full jobb, har gode venner og familie rundt meg.

Sosial angst ?

Skrevet av Anonym, 07.10.2010
Hei, er en gutt på 24 år. har lest litt på nettet om angst osv, og kjenner meg igjen blant mange av de andre sine beskrivelser.

Bedre selvtillit

Skrevet av Beate, 24.09.2010
Jeg vil ha bedre selvtillit. Selvtillit er tillit til sine egne evner, så jeg forstår ikke helt hva som er problemet mitt.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »