Angst for å kjøre bilforlate trygge plasser

Hei. Jeg har ADHD, PTSD, generalisert angstlidelse med panikk, agorafobi og tilbakevendende depressiv lidelse med suicidalitet. Jeg sliter også enormt med all form for transport. Buss, tog, fly og båt er helt uaktuelt. Drosje kan jeg kjøre over korte strekker så lenge jeg har noen jeg stoler på med meg. Bilkjøring gir meg enorm angst så fort det er utenfor den lille "bobla" jeg ser på som trygg. Motorvei her helt uaktuelt og kjøring inn til byen føles uoverkommelig. Jeg må kjøre bil i nærområdet hver eneste dag for at ikke "bobla" mi skal krympe og til slutt sperre meg inne hjemme fullstendig.

Er det noen som har det sånn som meg? Jeg føler meg enormt alene om å ha det slik. Jeg søkte litt på nett nå og kon over en fobi diagnose som handler om nettopp dette med å kjøre bil.. Jeg sliter også med å bevege meg til fots langt fra trygge områder. Jeg har en stor følelse av å være alene og overlatt til meg selv.

Jea, 26.11.2017

Skriv et svar

Kan du hjelpe personen som skriver dette innlegget? Kanskje har du vært i lignende situasjon selv, eller på annen måte vet noe om temaet? Skriv svar på innlegget her:

Navn eller kallenavn

captcha

Spam sjekk
← Skriv inn alle fire tegn på bildet.

Relaterte psykologiske emner

Her er noen relaterte psykologiske emner.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »