Alternativ psykologi

Sorter etter: Dato | Popularitet

trenger du hjelp? LES !!!

Skrevet av chrisso7717 på skype pling meg :), 07.02.2017
her kommer eg til å skrive om livet mitt di problemer eg hadde å hvordan alt endra seg å hva som redda meg, og de som redda meg kan redda deg uansett hvilke problemer du har så ja la oss begynne :) når eg var 3-4år så såg eg på mens faren min knuste hode til moren min med hammer mirakuløst så overlevde hu såvidt men var ikke noe fint syn å se moren sin ligge i en blodpøl på bakken å skrike å er ett utrolig vondt traume som har vert med meg hele livet å husker de som de skulle vert igår nesten (eg er nå 20år nesten) når hun kom ut av sykehuset å begynte å bli bedre så gikk de en liten stond før hun ble sammen med stefaren min som alltid har vært ute etter å gjøre de surt for meg alltid mobbet meg trakkasert meg å snudd familien imot meg i familiefellesskaper å alltid fått meg til å føle meg som en ubrukelig dritt å av og til og hatt scener hvor vold var inkludert. så ja hadde de ganske vondt hjemme hele livet egentli var nesten ikke en eneste dag hvor de ikke var vondt å hadde ikke så greit forhold til mamma heller på en måte siden hu fekk sine problemer etter de som skjedde å som gjorde at hun ble veldig engstelige å hysteriske på en måte å og fekk meg alltid til å føle meg dum i sosiale sammenhenger å alltid følt på en måte at hu valgte stefaren min over meg siden hu aldri klarte å gå ifra han men hu fant seg heller ikke i når han var skikkelig stygg me meg så ja va krangling da nesten hver eneste dag å bare bråk å veldig broken home å bodde og veldig øde siden stefaren min var/er bonde så hadde heller ikke så mye mulighet til å bare gå en aen plass heller for å si de slik å når eg hadde mulighet så var de ikke så veldig mange plasser hvor eg kunne føle meg velkommen heller har i grunnen følt meg som utkast å drit hele livet å di folka eg hadde rundt meg fekk eg ikke så mye mulighet til å være med som eg kansje burde ...

lystløgner?

Skrevet av start, 19.04.2016
Hei jeg er en dame på 33 år som har ett problemm jeg juger mye. det kan være om store og små ting og jeg lurte på om det er noen type hjemmeøvelser som jeg kan gjøre eller andre ting som kan hjelpe for dette.

Angst

Skrevet av kdl, 15.02.2016
hei jeg sliter med å gå ut blant folk. jeg har utplassering i 3 uker nå å er i siste uke.

Hva er galt med meg?

Skrevet av Tina, 12.02.2016
Jeg er egentlig veldig glad i livet mitt, alt er helt normalt og liker meg godt hjemme, jeg gjør bra på skolen og har mange venner, men jeg er irritert over meg selv fordi jeg føler at jeg ikke virkelig bryr meg om ting.. vanskelig å forklare men, Hvis for eksempel en kompis har lært noe nytt eller blitt ferdig med et stort prosjekt så føler jeg ikke at det er noe big deal..

Skjulte problemer

Skrevet av Anonym, 08.02.2016
Jeg er en jente på snart 16 år, som går i 10. Klasse.

Schizofreni

Skrevet av Anne, 08.12.2015
Hei! Jeg håper virkelig noen tenker med hjertet og leser dette innlegget her siden det trenger jeg virkelig at DU gjør.

Selvmordstanker, jeg??

Skrevet av SkoleflinkSelvmordsbombe, 04.10.2015
Min kjære avsluttet for ikke lenge siden forholdet vårt. Fra min side var dette alt jeg hadde.

Kjæresten min er en gutt, men føler han har feil kjønn.

Skrevet av Anonym, 24.08.2015
Hei! Jeg og kjæresten min har vært i et forhold i 6 år.

Angst for vekt endring

Skrevet av Lill., 14.08.2015
Hei. Jeg har altid vært en som har visst om ta jeg sliter med noe.

Familieproblemer i tillegg til syk etter trafikkulykke

Skrevet av DSS, 15.07.2015
Jeg er 17 år og fyller 18 om en måned. Jeg vil bare forklare dette før jeg kommer til hovedpoenget: Jeg ble syk etter en trafikkulykke for 1 år siden.

Lillebror skaper splid mellom foreldre og gjør ingenting for sin egen fremtid...

Skrevet av Ane, 14.07.2015
Min lillebror på 24 år har i flere år nå bodd hjemme hos våre foreldre og gjort veldig lite for sin egen fremtid. Han har brukt opp sine år på VGS men har ingen utdannelse.

ADD : Lite erfaring med psykologer i Oslo, tips?

Skrevet av Yvonne_, 12.07.2015
Jeg har ikke mye erfaring innen dette feltet og trenger tips. Det har blitt konstatert at jeg har lavere seratoninnivå i hjernen.

Hva gjør jeg?

Skrevet av Ragnhild, 23.05.2015
Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Hvem er jeg?

Føler meg annerledes, depresjon

Skrevet av Anonym, 21.05.2015
Hei. Jeg håper virkelig at jeg kan få råd, eller hjelp her.

famile som trenger hjelp.

Skrevet av Familen som trenger hjelp, 06.05.2015
Hei! vi er en småbarnsfamilie på 4 Mor, far, og 2 barn under 7 år.

Psykopat som "far", dop, voldtekt, adhd

Skrevet av meg, 13.04.2015
Hei. Jeg er en jente på 27 år som rett og slett trenger et annet syn på ting, evt få luftet systemet til en ukjent.

fat fetisj, en forbannelse

Skrevet av Alex, 08.04.2015
Jeg har siedn ung alder vært tiltrukken av større kvinner. Først tenkte jeg at dette bare var en preferanse, men de siste år har jeg merket at dette er mer komplisert enn som så.

Vet ikke om jeg har plass

Skrevet av Anonym, 04.03.2015
Gutt 19 Jeg vet ikke om jeg har plass i denne verden... i 14 år nå har ingenting gått min vei.

Hva er galt med broren min?

Skrevet av kallenavn, 26.02.2015
Hei! Jeg vet ikke om det er noe galt med han, eller om det bare er alderen han er i ( han er 15), men det virker som om broren min gjør alt han kan for å irritere familien min og jeg og hver gang vi har det hyggelig skal han absolutt starte en krangel.

Gråter av ingen ting

Skrevet av Heidi, 22.02.2015
Jeg er en person som neste ikke gråter av noen ting,jeg har et problem at av og til er jeg så sliten psykisk at jeg kan gråte fordi broren min tok den site brødskiven eller at mamma ikke har vasket klærne mine. Jeg blir så irritert av jeg bynner gråte.

Vet ikke hvem jeg er..

Skrevet av Anonym, 19.02.2015
Jeg er en jente på 20 år som føler seg litt fortapt.. Jeg vet rett og slett ikke hvem jeg er og dette føler jeg at begynner å oppta meg litt for mye.

Ensom når jeg er sammen med andre..

Skrevet av "deppa", 29.01.2015
Er umulig å beskrive dette, men er sikekr på at mange har det samme. Anyway, here it comes.

Ingen tilhørighet eller noen å støtte seg til

Skrevet av Maria M., 11.01.2015
Jeg aner ikke hvor jeg skl starte - hele mitt problem ligger vell i at jeg ikke føler tilhørighet noe som helst sted. All familie på pappa sin side bor mange timer unna, mens min mors kun en halv time kjøring, hvilket betyr at det er den siden av slekten jeg er oppvokst med.

Humørsvingninger uten like

Skrevet av Margis, 09.01.2015
Jeg er en dame på 28 år, som har slitt med mye i livet sitt. Jeg har opplevd mobbing hele barneskolen og ungdomsskolen, og ble utsatt for et overgrep båt jeg var 15 år.

vanskelig samboer

Skrevet av Mammatilto, 13.12.2014
Samboer har til tider ganske dårlig oppførsel, han tvinger meg til å fremstå som slem og streng ovenfor barna våre. For eksempel ved å foreslå godteri rett før jeg er klar med middagen, vi har et lite barn som ikke skjønner hvorfor mamma hver gang må si nei, og blir da veldig lei seg.

er jeg deprimert?

Skrevet av forvirra, 03.12.2014
jeg har et raskt spørsmål. jeg er ei jente på 15 år.

Merkelig lesemåte av bøker.

Skrevet av TOR, 01.12.2014
Jeg har en slektning som leser bøker på en merkelig måte.Hun begynner forfra på boka og leser noen sider.

Kan ikke arbeide sånn som det her

Skrevet av NordStju, 25.10.2014
I det siste året har jeg plagdes med søvn og arbeidsflyt. Begge går over i verandre og er vell på sett og vis samme problem.

Anxiety Angst vet ikke hvordan å bli kvitt det.

Skrevet av Jente på 17 år, 08.10.2014
jeg er ein jente på 17 pr, og har hatt dette problemet i snart 1 år. Jeg trur det begynte med at jeg skulle velge ein yrkeslinge som skulle passe til meg.

Barn

Skrevet av Julia, 04.09.2014
Jeg vil spør hvorfor mann blir irriterende på små barn? Hvordan vi må kontrollere oss?

vet ikke helt hva jeg skal kalle meg

Skrevet av liverpool, 29.08.2014
hei der. da jeg var 12 år ble mammaen min innlagt på psykiatrisk avdeling på grunn av angst og depressjon og ble borte i 6 mnd.

Jeg får pustetrøbbel under insovning på rygg...

Skrevet av pinnedyr, 18.08.2014
Det er som om brystet presser seg innover og det er vanskelig å få puste og jeg må gi all energi jeg har for å få det til. Men bare når jeg sovner på rygg.

Kommer ikke videre i livet mitt

Skrevet av Tonje, 18.06.2014
For 8 mnd siden gikk kjæresten min fra meg. Vi hadde vært sammen i 3 år og delte alt.

jente 6år, vil ikke snakke.

Skrevet av johan, 07.06.2014
hei. vi har en jente på 6 år, som haar det veldig vanskelig, og det gjør det vanskelig for oss, for vi blir helt rådville.

Naturmedisin og alternativ behandling, bare juks og bedrag?

Skrevet av Anonym, 26.05.2014
Helse- og omsorgsdepartementet har fra 2002 valgt å bruke begrepet alternativ behandling i rettslig sammenheng og i den generelle omtalen av feltet. Begrunnelsen er begrunnet med at begrepet behandling har den fordel at det ikke gir så sterke assosiasjoner til vitenskapelig dokumentasjon og systematisert erfaring.

Homøopati: Er det kvakksalveri eller effektiv behandling?

Skrevet av Anonym, 13.05.2014
Homøopati (dannet av gresk hómoios ὅμοιος, lignende, og páthos πάθος, sykdom; lignende helbreder lignende) er en alternativ behandlingsmetode utviklet av den tyske legen og farmasøyten Samuel Hahnemann (1755–1843). Homøopatisk behandling bygger på ideen om at likt behandler likt, slik at et stoff som forårsaker sykdomssymptomer hos en frisk person, vil kurere liknende symptomer hos en som er syk.

Kjæreste med sinne og rusproblem

Skrevet av Siljes24, 17.04.2014
Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. har vært sammen med kjæresten min i ca et år nå, jeg er 23 år og han er min første kjæreste.

Naprapati: Nok et forsøk på å svindle uvitende pasienter?

Skrevet av Anonym, 14.04.2014
Naprapati er en av flere behandlingsformer som i Norge er klassifisert blant manuelle behandlingsformer innenfor alternativ behandling. Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse.

hei. trenger hjelpesvar om selvskadinga mi.

Skrevet av minkane, 07.02.2014
bør jeg søke hjelp? jeg driver en farlig aktivitet som kan drepe meg.

vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg..

Skrevet av Jente, 18, 25.11.2013
vond avhengighet, vær så snill og hjelp meg.. Hei, jeg er en jente på 18 og har vært sammen med kjæresten min i snart 11 måneder.

Angstdepresjon

Skrevet av Anette, 22.11.2013
Hei jeg en jente 25år som sliter med angst og depresjon i det siste på grunn at det er blitt vanskelig for meg å komme igjen på jobb. Jeg sliter psykisk.

Familie hemmeligheter!!

Skrevet av Martin, 09.11.2013
Hei!!!! I 25 år har jeg godtatt at jeg hadde en annen far enn mine søsken .

Trives ikke hjemme

Skrevet av Karoline, 06.11.2013
Jeg er en 18 år gammel jente som ikke trives hjemme blant mamma, stefaren, lille- bror og søster. Jeg er den eldste i familien og jeg blir veldig mye oversett.

Hvordan å takle en kjæreste uten lyst

Skrevet av Teers, 03.09.2013
Kjæresten min har hatt en vanskelig oppvekst preget av vold i og utenfor hjemmet i tillegg til mobbing. Han sier han alltid har følt seg alene.

Fortapt

Skrevet av Anonym, 30.07.2013
Hele livet har jeg slitt med depresjon. Har aldri sagt noe til folk fordi jeg aldri har hatt tillit til folk.

selvmord pga mobing forde jeg er homo

Skrevet av bøgi, 17.06.2013
hei jeg er 17 år og blir mobet ver dag forde jeg er homofil og jeg har nå prøvd på selvmord 18 ganger 8 ganger med og henge meg og 10 ganger med og kutte puls åra eller halsen og vet ikke hva jeg skal gjøre lenger jeg blir som sakt mobbet ver dag og jeg blir slåt av faren min dag ut og dag in og jeg blir gal psykologen som jeg hadde sa at jeg har adhd men tviler for er veldig rolig men fortsat. og vel jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg får ikke sove jeg er deprimert og jeg har angst for store folkemengder og har klaustroforbi osv så blir mobbet ver dag pga dette også har jeg spiseforstyrelser som jeg også blir mobbet for HJELP!!!

Hjelpetelefoner

Skrevet av GratisPsykolog.com, 11.06.2013
Her er en oversikt over hjelpetelefoner i Norge. Dersom du ønsker å legge til noe til denne listen eller komme med innspill er du hjertlig velkommen til å gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.

Akupunktur: Bare svindel og bedrag, det også?

Skrevet av Anonym, 11.06.2013
Akupunktur (latin: acus = nål, punctio = stikk, kinesisk: 针灸, pinyin: zhēn jiǔ = nål varme) er en gammel kinesisk behandlingsmetode som sammen med blant annet kinesisk urtemedisin og qi gong utgjør den tradisjonelle kinesiske medisinen. Metoden består i å sette tynne akupunkturnåler inn i spesifikke punkter på kroppen eller å brenne moxa (kinesisk burot, Artemisia argyi) på punktene for å påvirke kroppens energi (qi) og på den måten kurere sykdom og frembringe helse.

Sosialt tilbakestående?

Skrevet av K, 19.05.2013
Hei. Jeg er en mann på 21 år som har vansker for å kommunisere med folk.

Hva er det med meg?

Skrevet av Kangerooflippidoo, 08.04.2013
I den siste tiden har jeg skrevet meldinger som ikke har noe sammenheng overhode, eller jeg har sagt eller gjort ting til venner. I dag hadde jeg tydeligvis skrevet at jeg ikke kom før 9-10 tiden, og han skjønte ikke hva jeg mente overhode.

Hverdags problemer

Skrevet av Kari, 23.03.2013
Jeg jobber i et hektisk miljø med mange damer tilstede som prater mye, og diskuterer både jobb relatert og privat. Jeg legger merke til at jeg er en SVÆRT stille og rolig person, som ikke strekker til på den "pratsomme" måten.

Hva skal jeg gjøre ?

Skrevet av Anonym20, 06.03.2013
Hei, jeg har ei god venn som sliter litt i hverdagen. Hu har anoreksia/spiseforstyrrelser.

spontan abort!!!!!!!!!!

Skrevet av heine, 27.02.2013
har en dame som går på metadon som merkelig nok er blitt gravid selv om p-piller er blitt brukt. hun har blødd brunt oransjt blod, geleaktig, helt merkelig.

Hvor troverdig er enneagrammet?

Skrevet av Matta, 21.02.2013
Hei. Er enneagrammet på noen som helst måte hensiktsmessig å benytte seg av i praksis?

navn

Skrevet av tamis, 19.02.2013
eg er ein gutt på 15 år. i dei 5 siste årene så har eg høyrd navnet mitt bli gjentatt høgt med tilfeldige intervallar sjølv om ingen er nær meg eller snakkar til meg.

skal dø, forberedelser til døden, men

Skrevet av Anonym, 10.02.2013
Nå kan det se ut til at det kommer noe i veien for dette, slik at jeg må fremskynde dette, har en rekke lidelser som bla adhd og extremtinnitus, med følgeplager, ++ ett par alvorlige ting til. Har havnet i en siturasjon som mest sansynlig gjør att jeg må fremskynde min tilintegjørelse, med flere år, vet dette er en vendetta mot meg, selv fastlegen min er enig i att jeg gjør det,ble litt bedre når han var enig, han søkte meg til psykolog for ca 1.

Jeg "passer ikke" Norge....

Skrevet av Poetree, 17.01.2013
2013 har kommet. Jeg kjenner det som verdens mest behagelige følelse - jeg har reist rundt i verden av og på - høyt og lavt, seriøst de siste ti årene av mitt liv.

Mareritt

Skrevet av Goth, 07.01.2013
Hei, gutt 19år. Jeg sliter med mareritt nesten hver eneste natt.

Hvordan få hjelp?hvem av oss er gal?

Skrevet av lovecrazy, 11.12.2012
Hei, Jeg er ei jente på 30 år som sliter litt. Skal prøve å være kort og omfattende og håper noen har noen råd eller innspill..

Ha det gøy, hva er det?

Skrevet av zxc, 08.12.2012
Jeg sliter veldig med at jeg føler jeg ikke har tid til alt det jeg vil ha tid til (vanlig problem det vet jeg!).

Depresjon og dårlig sevltillit

Skrevet av Anonym, 05.12.2012
Hei. Jeg er ei jente i på 24 år som sliter med angst, stress, dårlig selvtillit og depresjoner.

Diagnose?

Skrevet av Vetikke, 02.12.2012
Kjenner ei ung dame som åpenbart har problemer med seg selv og miljøet rundt seg, hun har lenge vært litt annerledes for de nærmeste i form av lettere hyperaktiv og meget høye tanker om seg selv. Synes atferden hennes har avtatt de siste årene og hun tenderer til å være ondskapsfull og si stygge ting om de rundt seg, spesielt andre kvinner som hun måler seg opp i mot.

Har ett problem som ikke er normalt

Skrevet av Bedrenå, 23.11.2012
Jeg er en gutt/mann i 3+ årene. jeg er lykkelig gift, har to fantastiske barn og jeg har ADHD.

Angst og nervøsitet

Skrevet av Jabba, 20.11.2012
Jeg har alltid vært en relativt glad og aktiv person, men i sommer fikk jeg kyssesyken å har nå utmattelse i ettertid. Det å være sliten er egentlig ikke noe problem, men hadde en episode på jobb i sommer da jeg plutselig ble veldig kvalm å svimmel.

VIKTIG TIPS!

Skrevet av Anni, 08.11.2012
Selvtillit og god selvfølelse dannes tidlig i livet, ved hjelp av struktur og trygghet, gode rammer av både disiplin, enkle forklaringer (framfor uforståelige Ja og Nei- kommentarer), og ikke minst ros. I tiden under janteloven var det som oftest bare struktur, disiplin, ja og nei, som ble tillært, og mange vokste opp uten god selvfølelse.

Sletting av info fra Journal.

Skrevet av Krister, 20.09.2012
Heisann! Jeg har hatt en periode i livet mitt hvor jeg har drukket litt for tett, og det har jeg jo selv innsett - og sluttet deretter.

Selvmordstanker

Skrevet av Soffen, 25.08.2012
Hei! I fem år nå har jeg slitt med depresjoner.

Røde flekkermerker i panna

Skrevet av Svidd hjerne???, 14.08.2012
Har noen erfaringer med hva det kan være for noe? Jeg fikk sånne flekker for noen måneder tilbake, opplevde at hodet ble veldig varmt da.

Hva skal jeg gjøre?

Skrevet av KIS, 14.08.2012
Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 og et ahlvt år omtrent. Vi er begge ca 35, han har vært i forhold siden han var 16, med 3 - 4 ulike "gærninger", som han kaller dem.

Deprimert mor - hva skal jeg gjøre?

Skrevet av Meg, 09.08.2012
Hei! Har en mor som sliter veldig med depresjoner, og har gjort det i kanskje 7 år nå.

hjel jeg e r så stresset

Skrevet av gjest, 26.07.2012
Jeg har sosial fobi, og andre plager som vansker med å komunisere. jeg er tvangsinnalgt da de mener jeg er paranoid og psykotisk fordi jeg har sosial fobi og ikke går ut og handler mat selv.

Kan det være en diagnoe på noe?

Skrevet av Nancy, 03.07.2012
Hei. Jeg henvender meg hit fordi jeg er noe rådvill og håper på noen svar.

Tror mamma hadde et nervesammenbrudd

Skrevet av fortvilet, 27.05.2012
Jeg er en jente på 17 år, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Pappa vet heller ikke hva han skal gjøre.

Konsentrasjonsvansker etter fødselen.

Skrevet av Anonym, 11.05.2012
Hei. Jeg har begynt i ny jobb og føler jeg sliter med å konsentrere meg, jeg henger rett og slett ikke med.

Gråter selv om jeg er mer fornøyd enn på lenge.

Skrevet av sarah92, 03.05.2012
Den siste halvåret har jeg kommet i kontakt med en gutt på skolen min og vi er nå i et slags forhold. Jeg liker han veldig godt og føler meg utrolig heldig som har han.

STORE kommunikasjonsproblemer..

Skrevet av Stiffler, 02.05.2012
Hei. Jeg er en jente på 20 år og gravid i 6 måned.

Unormal! finner ingenting om dette på nettet. HJELP!

Skrevet av Unormal fobi!, 25.04.2012
Jeg hater mynter(!) av alle ting!

Sliter med å slå opp del 2

Skrevet av Kai, 21.04.2012
Er en stund siden jeg skrev dette Under, Nå er jeg 26 år og fortsatt i det samme forholdet. Ting blir mørkere og mørkere og eneste utvei fra dette forholdet virker som om er den siste et levende vesen velger.

Sammen med en alenemor, hvordan si det til familien min

Skrevet av Frank23, 10.04.2012
Hei, Min kjæreste er en eldre alenemor 31, og jeg jobber med og fortelle dette til min familie, men vet ikke helt hvordan jeg skal si det. Er redd hun ikke skal bli akseptert av en streng familie, hvor ingenting deles av tanker, følelser og meninger.

Vil ha han nå som ikke han vil ha meg

Skrevet av Ery, 26.03.2012
Hei. Jeg har det nå slik at jeg drev med en gutt for noen måneder siden, men plutselig sluttet han helt å prate med meg.

Jeg sympatiserer med ABB

Skrevet av K, 22.03.2012
Jeg er en jente på 16 år som ikke vet helt hva problemet mitt er, men noe må det være. Tidligere var jeg akkurat som alle andre, bortsett fra at jeg ofte var litt stille.

Apati

Skrevet av Ina, 08.02.2012
Hei. Jeg har vært deprimert av og på i 3 år, gått til psykolog i 3 perioder og fått Tankefelt Terapi som raskt har hjulpet meg.

Har slitt med sinnet i mange år!

Skrevet av En forstyrret skrue, 23.11.2011
Hei, jeg er en gutt på 20 år som har slitt med ekstremt sinne gjennom hele livet mitt, og det utvikler seg ofte til svartesinnet som jeg da ikke husker så mye av etterpå ka som har skjedd. Jeg er rett og slett redd for å bli sint i og med at det blir så itenst til tider.

Fylla

Skrevet av Namdalseid, 25.10.2011
hei, her ett problem med at jeg skriver mye drøye ting i fylla på facebook, og har angst i ca 4-5 dager etter på? hvorfor skjer det sånt i fylla?

deppa og alene

Skrevet av anonym, 15.10.2011
Ja, hva skal man si? liker egentlig ikke å plage andre med problemene mine.

Eg tenke alltid på sjekke opp gutter når eg ikkje er homo?

Skrevet av Khaled, 25.07.2011
Er ein gutt på 15 og i puberteten eg stiller meg spørsmål om han var fin eller ikkje når eg ikkje syns noko omm hann når eg tenker meg om og eg onanerer til jenter og blir tennt på dei.... Eg har hatt ditta lenge og er lei av det eg har alltids litt i haude..

Jeg blei veldig glad da jeg oppdaget denne siden...men..

Skrevet av Ms. Miserable, 22.05.2011
Jeg tenkte at her er det kanskje ordentlige og seriøse svar og få. Men virkelig, her som andre steder er det også useriøse svar.

Kan psykiske lidelser ha en fysisk grunn?

Skrevet av Dvale, 17.05.2011
Jeg har slitt med psyken min i 25 år. For meg kjennes det ut som en sterk uro som ikke kan rokkes ved.

Lystløgner

Skrevet av toft, 15.05.2011
Jeg har løyet hele livet mitt, fra de minste lille fille ting til de større dominerende løyner... Jeg kjenner ikke en enste person i mitt liv som vet "sannheten" om meg.

er det noe unormalt med meg?

Skrevet av Anonym, 28.04.2011
jeg vet ikke!!! jeg vet ikke, men lurer, er jeg som alle andre?

Koko guttunge.

Skrevet av Idunn, 03.03.2011
Jeg har vært sammen med kjærsten min i snart 6 år nå, så vi burde kjenne hverandre ganske godt. Vi ble sammen da vi gikk på ungdomsskolen, men han er yngre enn meg.

1. innlegg

Skrevet av Maria, 03.03.2011
Da jeg var 18 år begynte jeg å gå til en psykolog. Hun hjalp meg å hjelpe meg selv.

Suicidal

Skrevet av Martine, 24.10.2010

Selvtillit, overvekt, depresjon, apati

Skrevet av oslo sønn, 19.01.2010
Morra mi er en 130 kilos deprimert sofagris. Hun gidder ikke å gjøre noe som helst.

ADHD og kosthold

Skrevet av Jonas, 14.09.2009
Jeg har ADHD og det er som kjent en vanskelig hverdag for mange, det er noe jeg merker veldig godt. Jeg prøver hele tiden å finne ut hvordan jeg kan finne gode løsninger for å klare hverdagen bedre slik at jeg kommer meg opp og frem i livet.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »