ADD ADHD HØYSENSITIV INGENTING FUNKER ? HJELP?

Hei !
Jeg er nesten 40 år.
Har fått en kombinasjon av adhd/ add og er høysenitiv.
Har prøvd medisin, det funker en uke,så blir det helt forjævlig, og eg har sluttet fordi jeg ble redd for å miste kontrollen å ta livet av meg.
Jeg skjønner ikke hva jeg skal gjøre lenger.
Er så lei av å gå i motvind hele tiden.
Livet er som en jojo, og svinger fra høyt oppe til helt på felgen. For vært år blir det verre, og det føles som jeg ødelegger alt både for meg selv og de som jeg er glad i . Jeg orker snart ikke mer. Jeg er oppegående og fornuftig, og skjønner logisk sett hva som er bra for meg, men jeg evner ikke å ta tak i ting, og fylles opp av angst og tanker.
Jeg har ansvar som jeg ikke kan rømme fra, men er vant til å gå på smell etter smell fra jeg har vært 13 år, og har ikke så mye tiltro igjen hverken til systemer,mennesker eller meg selv. Hva i helvete gjør jeg? Gode råd mottas med takk.

Theende, 16.09.2017

Nøkkelord: hjelp, deprimert, fortvilt , angst, tenkersegihjel, leteretterløsninger,

Skriv et svar

Kan du hjelpe personen som skriver dette innlegget? Kanskje har du vært i lignende situasjon selv, eller på annen måte vet noe om temaet? Skriv svar på innlegget her:

Navn eller kallenavn

captcha

Spam sjekk
← Skriv inn alle fire tegn på bildet.

Relaterte psykologiske emner

Her er noen relaterte psykologiske emner.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »