Om Psykologiforum.com

Psykologi forum (www.psykologiforum.com) er et nettsted der brukere kan dele erfaringer med blant annet andre mennesker som er i "samme båt" som seg selv.

Målet er å gi brukerne muligheten til å dele sine erfaringer om psykologiske lidelser helt anonymt. Nettstedet har ikke til hensikt å være en erstatning for psykologer og andre med faglig kompetanse.

Vi tror at det å kommunisere med andre mennesker med en tilsvarende psykologiske lidelse i seg selv kan ha en helbredende og positiv effekt for mange. Brukerne har muligheter til å være aktive i debatten, dele tips og erfaringer.

Gratis psykologisk selvhjelp

Det finnes ingen gratis psykolog som besvarer innlegg i forumet. Innlegg besvares av andre brukere. Vi ser at personer med relevant erfaring ofte vil svarer på innlegg og at dette kan ha stor nytteverdi for innsender. Dette er altså et bruker-til-bruker forum hvor det tilbys psykologisk hjelp i form av utveksling av erfaringer og tips mellom brukere.

Vi har altså ingen autoriserte helsepersonell eller gratis psykolog som besvarer innlegg på oppdrag fra oss.

Forum om psykologi og mental helse

Bruk forumet til å stille spørsmål og diskutere ulike psykologiske problemstillinger.

Hvis du har et spørsmål eller tips om psykiske lidelser eller annet relevant for denne nettsiden, så kan du skrive et innlegg ved å klikke på linken under. Du trenger ikke registrere deg, og kan være anonym for andre brukere om du ønsker det.

Vår tjeneste innebærer at brukere deler sensitive opplysninger, og det kreves derfor at alle innlegg postes annonymt. Dette innebærer at du kun kan benytte fornavn eller helst et kallenavn når du skriver innlegg hos oss. Som bruker plikter du å holde tilbake alle opplysninger som kan identifisere deg eller andre personer du omtaler. Tjenesten skal ikke fungere som en erstating for å oppsøke psykolog eller annen relevant helsepersonell. Nettsidene kan imidlertid fungere som et supplement der mennesker med samme lidelse og pårørende kan komme med gode råd, dele erfaringer og tilby psykologisk veiledning for hverandre.

Gratis psykologisk selvhjelp over Internett

psykologPå PsykologiForum kan du stille spørsmål og dele dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »